Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, Aria. είπε:

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσια !!

@marina_86 καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου!!!

@Chrussa1982 του έδωσες και κατάλαβε ..χαχαχαχ καλά εκανες...εγώ δ έχω καμία διάθεση μπορώ να πω για σεχ δ ξέρω εάν οφείλεται στα cyclacur η στο άγχος μου...

Σας φιλώ καλημερεντες 

Πολυ μου αρεσαν οι καλημερεντες! Θα τις υιοιετησω!:D

@marina_86 καλα αποτελεσματα πουλακι! Ολα καλα θα πανε! Δεν εισαι ζωον! Απλως power εισαι και δεν καταλαβαινεις τπτ!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Καλησπέρα λιακαδίτσες μου όμορφες,,,,καλή εβδομάδα με υπέροχα αποτελέσματα εύχομαι @marina86 και όσες άλλες περιμένετε κάτι. 

Κορίτσια χθες μου συνεβη το εξης καταπληκτικό,,,μου είχαν κάνει δώρο ένα βιβλίο τα χριστούγεννα με τίτλο "Το υποσυνείδητο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου",,,, το είχα και το κοιτούσα απο τότε και ελεγα "καποια στιγμή θα σε διαβασω",,,χθες λοιπον που είχα χρόνο και βαριομουν και λόγω κάποιων σκηνικών είχα νευρα λέω "δε διαβαζεις λίγο μπας και χαλαρώσεις?" ,,,, ε λοιπόν,,,,έπαθα πλάκα,,,,γιατί τελειώνοντας η ωραία εισαγωγή του τί σε περιμένει όσο προχωράς παρακάτω έχει μια εναλλακτική και λέει "αν θες να τα ακουσεις πήγαινε στον ταδε συνδεσμο,,,αλλιώς διάβασε τα προχωρώντας" και λεω ας παω να δω αν οντως ισχυει η ηχογράφηση των κεφαλαίων , καθότι ξενος ο συγγραφέας. Ανοιξε όντως τα sections με τα ηχητικά και ήταν και χωρισμένα ανα βήμα (στα ελληνικα φυσικα ευτυχώς),,,,Το πρώτο λοιπόν κορίτσια meditation ήταν 25 λεπτών,,,,,είναι ένας τύπος που σου μιλάει τόσο αργά,,,,τόσο μαλακά,,,όπου ακολουθώντας τα όσα λέει έρχεσαι στο σταδιο πως όταν ειναι να σε παρει ο υπνος και δεν αισθανεσαι τα ακρα σου καθόλου? μια απίστευτη ηρεμία και χαλάρωση και μια υπέροχη αισθηση ευφορίας,,,,,,τόσο που ανυπομονω να λειπει ο αντρας μου αποψε το βραδυ να περασω στο 2ο σταδιο. Και επειδή δε νομιζω να μπορω να γραψω τιτλους και τετοια εδω γιατι με βαζει σε διαδικασια ελεγχου το φορουμ και αργει να δωσει εγκριση για δημοσιευση όποια θελει μπορω να της το πω σε προσωπικό μήνυμα. @chitaneta η πανσέληνος που περασε δεν ήταν τυχαία έχω να πω,,,,μετα την ενδοσκόπηση και το κλάμα και τη λυτρωση ήρθε η στιγμή νομίζω,,,για μένα σίγουρα ήρθε,,,να βάλω λίγο μπροστα το υποσυνείδητο να δουλεψει γιατι με το συνειδητό πολύ αγχος και στρες χωρίς κανένα λόγο. Σκεφτείτε λεει ότι όσο το συνειδητό ειναι μπροστά, το ανοσοποιητικό είναι στα ταρταρα όσα φαρμακα και να παρεις καθώς το στρες κυριαρχει και τα επηρεάζει ολα προς τα κατω,,,και οτι ο νους-σωμα έχουν την παυλα μεταξύ τους γιατί ακριβώς το ένα εξαρτάται από το άλλο. Αρα αν αυτος ειναι ένας τρόπος αυτοϊασης (στο βαθμό που μπορεί να έρθει προσθετικά σε ότι κάνουμε εννοείται) εγώ προσωπικά θα το δοκιμάσω γιατί χρειάζομαι πολύ μια ανάταση, σώμα και μυαλό, σώμα και ψυχή. 

Πόσο psycho ακούγομαι??????? μουαχαχαχα

• Μου αρέσει 9

πρίν από 12 λεπτά , Condios είπε:

Καλησπέρα λιακαδίτσες μου όμορφες,,,,καλή εβδομάδα με υπέροχα αποτελέσματα εύχομαι @marina86 και όσες άλλες περιμένετε κάτι. 

Κορίτσια χθες μου συνεβη το εξης καταπληκτικό,,,μου είχαν κάνει δώρο ένα βιβλίο τα χριστούγεννα με τίτλο "Το υποσυνείδητο μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου",,,, το είχα και το κοιτούσα απο τότε και ελεγα "καποια στιγμή θα σε διαβασω",,,χθες λοιπον που είχα χρόνο και βαριομουν και λόγω κάποιων σκηνικών είχα νευρα λέω "δε διαβαζεις λίγο μπας και χαλαρώσεις?" ,,,, ε λοιπόν,,,,έπαθα πλάκα,,,,γιατί τελειώνοντας η ωραία εισαγωγή του τί σε περιμένει όσο προχωράς παρακάτω έχει μια εναλλακτική και λέει "αν θες να τα ακουσεις πήγαινε στον ταδε συνδεσμο,,,αλλιώς διάβασε τα προχωρώντας" και λεω ας παω να δω αν οντως ισχυει η ηχογράφηση των κεφαλαίων , καθότι ξενος ο συγγραφέας. Ανοιξε όντως τα sections με τα ηχητικά και ήταν και χωρισμένα ανα βήμα (στα ελληνικα φυσικα ευτυχώς),,,,Το πρώτο λοιπόν κορίτσια meditation ήταν 25 λεπτών,,,,,είναι ένας τύπος που σου μιλάει τόσο αργά,,,,τόσο μαλακά,,,όπου ακολουθώντας τα όσα λέει έρχεσαι στο σταδιο πως όταν ειναι να σε παρει ο υπνος και δεν αισθανεσαι τα ακρα σου καθόλου? μια απίστευτη ηρεμία και χαλάρωση και μια υπέροχη αισθηση ευφορίας,,,,,,τόσο που ανυπομονω να λειπει ο αντρας μου αποψε το βραδυ να περασω στο 2ο σταδιο. Και επειδή δε νομιζω να μπορω να γραψω τιτλους και τετοια εδω γιατι με βαζει σε διαδικασια ελεγχου το φορουμ και αργει να δωσει εγκριση για δημοσιευση όποια θελει μπορω να της το πω σε προσωπικό μήνυμα. @chitaneta η πανσέληνος που περασε δεν ήταν τυχαία έχω να πω,,,,μετα την ενδοσκόπηση και το κλάμα και τη λυτρωση ήρθε η στιγμή νομίζω,,,για μένα σίγουρα ήρθε,,,να βάλω λίγο μπροστα το υποσυνείδητο να δουλεψει γιατι με το συνειδητό πολύ αγχος και στρες χωρίς κανένα λόγο. Σκεφτείτε λεει ότι όσο το συνειδητό ειναι μπροστά, το ανοσοποιητικό είναι στα ταρταρα όσα φαρμακα και να παρεις καθώς το στρες κυριαρχει και τα επηρεάζει ολα προς τα κατω,,,και οτι ο νους-σωμα έχουν την παυλα μεταξύ τους γιατί ακριβώς το ένα εξαρτάται από το άλλο. Αρα αν αυτος ειναι ένας τρόπος αυτοϊασης (στο βαθμό που μπορεί να έρθει προσθετικά σε ότι κάνουμε εννοείται) εγώ προσωπικά θα το δοκιμάσω γιατί χρειάζομαι πολύ μια ανάταση, σώμα και μυαλό, σώμα και ψυχή. 

Τι ωραίο!! Εγώ θα το ήθελα αν μπορείς να μου το στείλεις!! Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ με διαλογισμό ασχολούμαι πολύ αλλά τις περισσότερες φορές το μυαλό μου κάνει τα δικά του. Λέει η φωνή μη σκέφτεσαι τίποτα κι εγώ οργανώνω τη μέρα μου! Αλλά αυτό το δικό σου θέλω να το δοκιμάσω!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , Viv37 είπε:

Τι ωραίο!! Εγώ θα το ήθελα αν μπορείς να μου το στείλεις!! Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ με διαλογισμό ασχολούμαι πολύ αλλά τις περισσότερες φορές το μυαλό μου κάνει τα δικά του. Λέει η φωνή μη σκέφτεσαι τίποτα κι εγώ οργανώνω τη μέρα μου! Αλλά αυτό το δικό σου θέλω να το δοκιμάσω!

Κάτι θυμάμαι ότι έκανες εσύ,,,,σε αγαπώ,,,αλλά ναι φιλενάδα θέλει ησυχία ,,,, ο τιτλος είναι αυτος που σου εγραψα,,,,με το που θα το googlαρεις θα στο βγαλει κατευθείαν "ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ" χοχοχο,,,,ενός εκεί Dow,,,,θα το καταλάβεις,,,εναν εγκέφαλος με νευρώσεις,,,,εν τω μεταξύ αυτό ακριβώς που εγραψες,,,οτι "Λέει η φωνή μη σκέφτεσαι τίποτα κι εγώ οργανώνω τη μέρα μου" ειναι το συνειδητό πουυπερισχύει και θελει πυξ λαξ επειγοντως. Και εχω και αλλα να προτεινω αν θες,,,ειδικα και το "εργαλεια της ψυχής" αντε γεια επίσης,,,,λεει πως να μετατρέπεις καποια εργαλεία που ήδη διαθετεις ψυχικά και να περνάς μέσα από τους φόβους σου και να τους ξεπερνας,,,,αλλά εκει το μαγικό ειναι πως καταλαβαίνεις τους φόβους σου και ποιοί είναι διαβάζοντάς το,,,φωτογραφίζονται μπροστά σου και οι δικοί σου ξαφνικά γιατί έχει άπειρα παραδείγματα. Είπε το psychάκι μουαχαχαχαχα και οοοοομμμμμμμμ για να μην ξεχνάμε και το υπερτατο της @Fili μας. 

• Μου αρέσει 3

16 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Και εμένα για 20 μέρες μου είπε ο γιατρός μας. Τρία κουτιά μου έγραψε. Αν είναι να με φέρει πιο κοντά στην ετ θα κάνω υπομονή. Από ότι διάβασα δεν προκαλεί κάτι το δύσκολο (για να είμαι ειλικρινής φοβόμουν τις εξάψεις) αλλά πόσο πια με τόσο μικρή δόση; Πονοκέφαλος άντε πες οκ παίρνεις κάτι και την παλεύεις.

Eγω προσωπικα δεν ειχα καθολου εξαψεις... Ισως με τις αλλες τις πιο δυνατες να ειναι τα πραγματα πιο δυσκολα.

Μην φοβασαι τιποτα! Μια χαρα θα τα πας και ναι, θα σε φερει στην ετ!

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

Αν νιωθεις να σε βοηθαει, συνεχισε το!

Και βεβαια χρειαζεσαι μια ξεκουραση και ανακουφιση απο ολα! Κι ετσι θα εισαι ακομα πιο ετοιμη για την ωρα της ετ σου!:wub:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλησπερουδια αγαπημένες μου!!!!! 

Α βαθαινουμε βλέπω σιγά σιγά και μ αρέσει πολύ. Διαλογισμό έχω δοκιμάσει κι εγώ διαφόρων ειδών κι όντως βοηθάει πολύ. @Viv37εννοείται το μυαλό τρέχει. Εγώ συνήθως όταν ζορίζομαι απλά προσπαθώ να παρακολουθώ τις σκέψεις σα σύννεφα που περνάνε. Ή άλλες φορές παίρνω σκούπα νοητά και τις διωχνω. Χαχχαχαχαχχα

Λιακαδιτσα μου @Condios(πολύ μου άρεσε το λιακαδιτσες) χαίρομαι που κατάφερες να χαλάρωσεις μετά από όλη αυτή την αγχογονο περίοδο που πέρασες.

@marina_86 αναμένουμε αποτελέσματα για να στήσουμε χορό

@gigi 72 κορίτσι μου τι έγινε με υπέρηχο; 

Παω για ένα τσιπουρακι το (νερό θα πιω φυσικά) με γλυκάκι μουυυυυυυ. Στην υγεία μας αγαπημενες

• Μου αρέσει 6

πρίν από 37 λεπτά , Fili είπε:

Α βαθαινουμε βλέπω σιγά σιγά και μ αρέσει πολύ. Διαλογισμό έχω δοκιμάσει κι εγώ διαφόρων ειδών κι όντως βοηθάει πολύ. @Viv37εννοείται το μυαλό τρέχει. Εγώ συνήθως όταν ζορίζομαι απλά προσπαθώ να παρακολουθώ τις σκέψεις σα σύννεφα που περνάνε. Ή άλλες φορές παίρνω σκούπα νοητά και τις διωχνω. Χαχχαχαχαχχα

Λιακαδιτσα μου @Condios(πολύ μου άρεσε το λιακαδιτσες) χαίρομαι που κατάφερες να χαλάρωσεις μετά από όλη αυτή την αγχογονο περίοδο που πέρασες.

Παω για ένα τσιπουρακι το (νερό θα πιω φυσικά) με γλυκάκι μουυυυυυυ. Στην υγεία μας αγαπημενες

Αχ τι ωραίο αυτό με τη σκούπα, θέλω κι εγώ να το μάθω αυτό. Να περάσετε τέλεια, έχει υπέροχο καιρό στην πόλη μας σήμερα!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 40 λεπτά , Fili είπε:

Καλά νεροτσίπουρα,,,έστω και η μυρωδιά καλή ειναι,,,,απολαύστε μέρα λιακάδας!!!!!!

πρίν από 9 λεπτά , Villi είπε:

Αχ τι ωραίο αυτό με τη σκούπα, θέλω κι εγώ να το μάθω αυτό. Να περάσετε τέλεια, έχει υπέροχο καιρό στην πόλη μας σήμερα!!

Βιλάκι εγώ τη "σκούπα" την ξέρω για το βράδυ πριν κοιμηθείς για αποσυμφόριση,,,,φέρνεις τα γεγονοτα στο μυαλό σου ως απλες πραξεις,οπως εγιναν ως οτου ξαπλωσεις απο την τελευταία (πρόσφατη) ως το πρωί που ξεκίνησες,,,συνήθως δε φτανεις στο πρωι, σε παιρνει ο υπνος,,,,τελειο και αυτο!!!!!! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 11 λεπτά , Condios είπε:

Καλά νεροτσίπουρα,,,έστω και η μυρωδιά καλή ειναι,,,,απολαύστε μέρα λιακάδας!!!!!!

Βιλάκι εγώ τη "σκούπα" την ξέρω για το βράδυ πριν κοιμηθείς για αποσυμφόριση,,,,φέρνεις τα γεγονοτα στο μυαλό σου ως απλες πραξεις,οπως εγιναν ως οτου ξαπλωσεις απο την τελευταία (πρόσφατη) ως το πρωί που ξεκίνησες,,,συνήθως δε φτανεις στο πρωι, σε παιρνει ο υπνος,,,,τελειο και αυτο!!!!!! 

Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ.

• Μου αρέσει 1

Λοιπόν,κορίτσια. Ευτυχώς δεν έκανα ωορρηξία, είναι όμως έτοιμο έτοιμο να σκάσει. Το είδε ο γιατρός. Γι'αυτό μου πάτησε μια urgalutran επιτόπου για να το φρενάρει λίγο. Κ αύριο πρέπει να ξαναδώσω αίμα για να είναι λέει 100% σίγουρος!!! Μπορεί να γκρινιάζω αλλά μ' αρέσει που είναι έτσι ψείρας... Χαχαχαχα Αν η προγεστερόνη μου αύριο είναι χαμηλά, ξεκινάω την Τετάρτη τη λήψη προγεστερόνης... Άντε να δούμε. Εν τω μεταξύ δεν έχω χειρότερο από το να δίνω αίμα... Κ δύο μέρες στα καπάκια! 

ΥΓ. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αν είχα πάει σε αυτόν για τους φυσικούς κύκλους, όταν κάναμε τότε..., θα ειχαμε άλλα αποτελέσματα. Τέλος πάντων. Δεν ωφελεί αυτό τώρα. Απλά το σκέφτηκα κ σας το είπα... Έτσι, ένας απολογισμός επιλογών.

Σας φιλώ κ σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Είστε θεές!❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 11

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , marina_86 είπε:

Λοιπόν,κορίτσια. Ευτυχώς δεν έκανα ωορρηξία, είναι όμως έτοιμο έτοιμο να σκάσει. Το είδε ο γιατρός. Γι'αυτό μου πάτησε μια urgalutran επιτόπου για να το φρενάρει λίγο. Κ αύριο πρέπει να ξαναδώσω αίμα για να είναι λέει 100% σίγουρος!!! Μπορεί να γκρινιάζω αλλά μ' αρέσει που είναι έτσι ψείρας... Χαχαχαχα Αν η προγεστερόνη μου αύριο είναι χαμηλά, ξεκινάω την Τετάρτη τη λήψη προγεστερόνης... Άντε να δούμε. Εν τω μεταξύ δεν έχω χειρότερο από το να δίνω αίμα... Κ δύο μέρες στα καπάκια! 

ΥΓ. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι αν είχα πάει σε αυτόν για τους φυσικούς κύκλους, όταν κάναμε τότε..., θα ειχαμε άλλα αποτελέσματα. Τέλος πάντων. Δεν ωφελεί αυτό τώρα. Απλά το σκέφτηκα κ σας το είπα... Έτσι, ένας απολογισμός επιλογών.

Ας ειναι και καποιος ψειρας επιτελους! Μη σκεφτεσαι καν την αυριανη,,,λίγο εμεινε,,,εφαγες τον γαιδαρο τοσο καιρο,,,,μια ουριτσα τοση δα εμεινε. Βγήκε καλή η σημερινή αιματος ? Επίσης προγεστερόνη γιατί στη μετράει και τώρα? Δεν τη μετρησε 2η μερα του κυκλου μαζι με την Ε2? Κάτω από 1 δεν ήταν τοτε? 

Πραγματικά δεν ωφελεί η σκέψη προς τα πίσω,,,,μονο για να παρκαρουμε κοιταμε πισω,,,και να θυμηθουμε κανα ταξιδακι με τον καλο μας και να αναπολήσουμε...τα υπολοιπα,,,αστα εκεί που έμειναν και περίμενε τα καλύτερα που δεν έζησες ακόμα. 

Εχεις αντεξει πολλά,,,,κοντεύει η ώρα της δικαιωσης!!!!!!!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 5

@Condios Αγαπημένη μου, τι ωραία που τα λες. Κοίτα αυτός είναι ψείρας. Μου τη μέτρησε 2η μέρα μαζί με lh κ e2. Μου τα μέτρησε κ σήμερα που είναι 11η γιατί μου τινάζονται κ δεν θέλει να περάσω απότομα στη β φάση του κύκλου (λόγω του ΕΡΑ) κι επειδή τις βρήκε οριακές (προγεστερονη είχα 0.9) θέλει να ξανακάνω αύριο για να είναι σίγουρος ότι θα είναι κάτω από 1.5. Θέλει να ξεκινήσει αυτός την προγεστερόνη μου συγκεκριμένη ώρα την Τετάρτη. Πιασ' τ' αυγό κ κουρευτο! 

Εν τω μεταξύ του είπα μια φίλη μου από το φόρουμ μου είπε ότι πρέπει να τα κάνουμε με αυτή τη σειρά: πρώτα δείγμα για ΕΡΑ, ngs κ μετά υστεροσκοπηση κ τέλος λαπαροσκοπηση. Γελάει κ μου λέει σωστότατη η φίλη σου! Χαχαχα ❤️ 

Επίσης, @silvy22 του είπα γιατρέ προσοχη με τις τρύπες, σας θέλω αερατο. Μου είπε ότι δεν θα μου κάνει ράμματα κ δεν θα μείνει ιδιαίτερο σημάδι. Άντε να δούμε... 

Τέλος, τον ρώτησα για αργινίνη, μου είπε ότι την εκτιμά κ είναι καλό αντιοξειδωτικό. Αν έπρεπε να διαλέξει όμως ένα κ μόνο ένα συμπλήρωμα, αυτό είναι......... το συνένζυμο Q10. Λέω αυτό μου το είχε δώσει ο Χριστοφ όταν κάναμε διεγέρσεις για καλύτερη ποιότητα ωαρίων. Παίζει ρόλο κ στην εμβρυομεταφορά; Και μου είπε απόλυτα!!!!!! Κορίτσια... καταλάβατε. Θα παραγγείλω! Χαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

πρίν από 47 λεπτά , marina_86 είπε:

Σοβαρά γκρινιάζεις; Δεν υπάρχει για εμένα μεγαλύτερη ανακούφιση απο το να είναι ο γιατρός ψείρας. Δεν πιστεύω πάντως να στραβώσει τίποτα αυτή τη φορά, έφαγες και την ενεσουλα σου και μια χαρά. Με το καλό να ξεκινήσεις και την προγεστερονη και  να προχωρήσετε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , marina_86 είπε:

@Condios Αγαπημένη μου, τι ωραία που τα λες. Κοίτα αυτός είναι ψείρας. Μου τη μέτρησε 2η μέρα μαζί με lh κ e2. Μου τα μέτρησε κ σήμερα που είναι 11η γιατί μου τινάζονται κ δεν θέλει να περάσω απότομα στη β φάση του κύκλου (λόγω του ΕΡΑ) κι επειδή τις βρήκε οριακές (προγεστερονη είχα 0.9) θέλει να ξανακάνω αύριο για να είναι σίγουρος ότι θα είναι κάτω από 1.5. Θέλει να ξεκινήσει αυτός την προγεστερόνη μου συγκεκριμένη ώρα την Τετάρτη. Πιασ' τ' αυγό κ κουρευτο! 

Εν τω μεταξύ του είπα μια φίλη μου από το φόρουμ μου είπε ότι πρέπει να τα κάνουμε με αυτή τη σειρά: πρώτα δείγμα για ΕΡΑ, ngs κ μετά υστεροσκοπηση κ τέλος λαπαροσκοπηση. Γελάει κ μου λέει σωστότατη η φίλη σου! Χαχαχα ❤️ 

Επίσης, @silvy22 του είπα γιατρέ προσοχη με τις τρύπες, σας θέλω αερατο. Μου είπε ότι δεν θα μου κάνει ράμματα κ δεν θα μείνει ιδιαίτερο σημάδι. Άντε να δούμε... 

Τέλος, τον ρώτησα για αργινίνη, μου είπε ότι την εκτιμά κ είναι καλό αντιοξειδωτικό. Αν έπρεπε να διαλέξει όμως ένα κ μόνο ένα συμπλήρωμα, αυτό είναι......... το συνένζυμο Q10. Λέω αυτό μου το είχε δώσει ο Χριστοφ όταν κάναμε διεγέρσεις για καλύτερη ποιότητα ωαρίων. Παίζει ρόλο κ στην εμβρυομεταφορά; Και μου είπε απόλυτα!!!!!! Κορίτσια... καταλάβατε. Θα παραγγείλω! Χαχαχαχαχα 

Έτσι έτσι πηγές διαβασμένη !μια χαρα τα είπες !! Μπράβο προχωράς δυναμικά !!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγαπημένη μου, τι ωραία που τα λες. Κοίτα αυτός είναι ψείρας. Μου τη μέτρησε 2η μέρα μαζί με lh κ e2. Μου τα μέτρησε κ σήμερα που είναι 11η γιατί μου τινάζονται κ δεν θέλει να περάσω απότομα στη β φάση του κύκλου (λόγω του ΕΡΑ) κι επειδή τις βρήκε οριακές (προγεστερονη είχα 0.9) θέλει να ξανακάνω αύριο για να είναι σίγουρος ότι θα είναι κάτω από 1.5. Θέλει να ξεκινήσει αυτός την προγεστερόνη μου συγκεκριμένη ώρα την Τετάρτη. Πιασ' τ' αυγό κ κουρευτο! 

Ένα ένα μας τα λέει . Άντε τωρα να παραγγείλουμε κι άλλες βιταμίνες. Ο άντρας μου θα με καθαρίσει, τον παίρνω τηλέφωνο και παραγγέλνω αυτά που λέμε εδώ και μου λέει «κι άλλο μαντζούνι θα πάρεις; Έχεις χαζέψει » Λέτε να πάθω τίποτα απο τα πολλα συμπληρώματα;

• Χαχα 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...