Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , marina_86 είπε:

Εγώ αυτό κατάλαβα... Ότι η arvekap κοιμίζει τις ωοθήκες, δεν κάνεις ωορρηξία και ο γιατρός με συμπληρώματα μιμείται τον κύκλο για να τον ελέγχει καλύτερα. Δίνει στο πρώτο μισό οιστρογόνα (cyclacur & dermestril) μέχρι να παχύνει το ενδομήτριο και μετά ξεκινάει τη δεύτερη φάση του κύκλου βάζοντας κ προγεστερόνη. Με αυτόν τον τρόπο ελέγχει καλύτερα την κατάσταση και αποφεύγονται εκπλήξεις από απότομα ανεβοκατεβάσματα ορμονών ή γρήγορη ωορρηξία. Αυτά που παθαίνω εγώ δηλαδή...

Πολύ σωστά τα λες .... Η αρβεκαπ κάνει καταστολή (κοιμίζει τις ωοθήκες για να μην γίνει ωορηξια στα σίγουρα) ,,,ανάλογα τη δόση της πχ 3.75 κρατάει για 3μηνες η άτιμη και τα σημάδια εμμηνόπαυσης είναι έντονα (σε μένα τουλάχιστον,,,κλάμα, ιδρωμα ξειδρωμα νεύρα και κατάθλιψη,,,κλάψ και σνιφ δηλαδή η Μάρθα Βούρτση αχαχχαχαχα) ,,, αυτές που θα κάνεις εσύ @Chrussa1982 μου λογικά στην κάνουν την καταστολή αλλά σιγά σιγά υποθέτω,,,χωρίς να ξέρω σίγουρα γιατί δεν έχω κάνει ποτέ τόσο μικρές δόσεις εγώ,,,αν ξέρει κάποια κοπέλα για αυτές των 0.1 ας πει,,,νομίζω η @Fili μας ξέρει να σου πει ακριβώς γιατί θυμάμαι ότι τις έκανε απ'ότι έγραψε κάποια στιγμή. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 11 λεπτά , marina_86 είπε:

Εγώ αυτό κατάλαβα... Ότι η arvekap κοιμίζει τις ωοθήκες, δεν κάνεις ωορρηξία και ο γιατρός με συμπληρώματα μιμείται τον κύκλο για να τον ελέγχει καλύτερα. Δίνει στο πρώτο μισό οιστρογόνα (cyclacur & dermestril) μέχρι να παχύνει το ενδομήτριο και μετά ξεκινάει τη δεύτερη φάση του κύκλου βάζοντας κ προγεστερόνη. Με αυτόν τον τρόπο ελέγχει καλύτερα την κατάσταση και αποφεύγονται εκπλήξεις από απότομα ανεβοκατεβάσματα ορμονών ή γρήγορη ωορρηξία. Αυτά που παθαίνω εγώ δηλαδή...

Ευχαριστώ Μαρινάκι μου. Έτσι κατάλαβα και εγώ. Κορίτσια αμάρτησα. Δεν άφησα ανεκμετάλλευτο το ωάριο που είδαμε. Ο άντρας μου κλασικά σαν δοκτωρας πανεπιστημίου λέει τα δικά του περί φυσιολογικής σύλληψης. Τόση αισιοδοξία ώρες ώρες καταντάει αηδία. Και βαριέμαι να εξηγώ πάλι τα ίδια και τα ίδια χαχαχα 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 6

πρίν από 10 λεπτά , Villi είπε:

Καλή επιτυχία αύριο, μακάρι να είναι ολα όπως πρέπει και να τελειώνετε. Αυτό με την arvekap ειναι μήπως η καταστολή ωοθηκών που κάνουν πριν το μακρύ πρωτοκολλο διέγερσης; Ή βλακεία λέω ; 

Βιλακι μου δε νομίζω να λες βλακείες,,,κάπου είχα διαβάσει ότι κάνουν και αρβεκαπ σε φάση διέγερσης αλλά επειδή δεν έχω κανει ποτέ ολοκληρωμένη διέγερση δεν μου έτυχε. Σίγουρα γίνεται η 3.75 απ'την 20η μέρα του προηγούμενου κύκλου πριν πας για ετ,,,αδιαθετεις στις 7-14 μέρες αφού την κάνεις (άρα και οι ορμονικές θεωρητικά βγαίνουν ιδανικές) για να ξεκινήσεις τεχνητό κύκλο πάντα για ετ. Αυτά ξέρω αυτά λέω,,,έχω φάει πολύ αρβεκαπ τα τελευταία δύο χρόνια,,,, ευτυχώς μετά το χειρουργείο που ρώτησα αν θα χρειαστεί πάλι καταστολή ο Πιστοφ είπε όχι άλλα εγώ νομίζω ότι θα την ξαναφαω,,,,χαλάλι αν είναι για καλό.

πρίν από 11 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ευχαριστώ Μαρινάκι μου. Έτσι κατάλαβα και εγώ. Κορίτσια αμάρτησα. Δεν άφησα ανεκμετάλλευτο το ωάριο που είδαμε. Ο άντρας μου κλασικά σαν δοκτωρας πανεπιστημίου λέει τα δικά του περί φυσιολογικής σύλληψης. Τόση αισιοδοξία ώρες ώρες καταντάει αηδία. Και βαριέμαι να εξηγώ πάλι τα ίδια και τα ίδια χαχαχα 

Πες αλήθεια, σου τραγούδαγε Λένα Ζευγαρα "αμάρτησε μαζί μου και ελα" ,,, ε και πήγες,,,πόσο να κρατηθείς η γυναίκα???? Σημασία έχει να το ευχαριστηθηκατε,,,τώρα τα πανεπιστημιακά άστα για τον δόκτωρ,,,,!!!! Εγώ χαίρομαι που είναι αισιόδοξος γιατί "τραβάει" και σένα (άσχετα αν σε αποπλανεί χαχαχα)

• Χαχα 6

πρίν από 9 λεπτά , Condios είπε:

Πολύ σωστά τα λες .... Η αρβεκαπ κάνει καταστολή (κοιμίζει τις ωοθήκες για να μην γίνει ωορηξια στα σίγουρα) ,,,ανάλογα τη δόση της πχ 3.75 κρατάει για 3μηνες η άτιμη και τα σημάδια εμμηνόπαυσης είναι έντονα (σε μένα τουλάχιστον,,,κλάμα, ιδρωμα ξειδρωμα νεύρα και κατάθλιψη,,,κλάψ και σνιφ δηλαδή η Μάρθα Βούρτση αχαχχαχαχα) ,,, αυτές που θα κάνεις εσύ @Chrussa1982 μου λογικά στην κάνουν την καταστολή αλλά σιγά σιγά υποθέτω,,,χωρίς να ξέρω σίγουρα γιατί δεν έχω κάνει ποτέ τόσο μικρές δόσεις εγώ,,,αν ξέρει κάποια κοπέλα για αυτές των 0.1 ας πει,,,νομίζω η @Fili μας ξέρει να σου πει ακριβώς γιατί θυμάμαι ότι τις έκανε απ'ότι έγραψε κάποια στιγμή. 

Φοβάμαι κ εγώ πως θα είμαι η πως θα νιώθω. Λες να με χωρίσει ο άντρας μου αν είμαι τύπου υστέρια η τύπου κλάψε και αχ και βαχ?? Έχω και μια απορία αλλά ντραπηκα να ρωτήσω τον γιατρό. Η απορία μου έχει να κάνει με την ημερομηνία που ξεκινάω. Αν με πάει με το πότε θα έκανα ωορρηξία δεδομένου ότι έκανα οβιτρελ στις 17/1 πιστεύω είναι καλά (ξεκινάω 24/2). Διαβάζω όμως ότι καταστολή ξεκινάει 21η μέρα του κύκλου. Εγώ αδιαθετησα 22/1..

πρίν από 19 λεπτά , marina_86 είπε:

Κι εγώ καπως έτσι το έχω καταλαβει... Εγω προσπαθησα πρωτα μπας και πηγαιναμε με φυσικο κυκλο την ετ, αλλά ειχα κι εγω σκαμπανεβασματα και θα ηταν ρισκο οπότε...arvekap. Τώρα γιατί γινονται αυτα τα πανω κατω δεν το εχω καταλάβει.....

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Condios είπε:

Βιλακι μου δε νομίζω να λες βλακείες,,,κάπου είχα διαβάσει ότι κάνουν και αρβεκαπ σε φάση διέγερσης αλλά επειδή δεν έχω κανει ποτέ ολοκληρωμένη διέγερση δεν μου έτυχε. Σίγουρα γίνεται η 3.75 απ'την 20η μέρα του προηγούμενου κύκλου πριν πας για ετ,,,αδιαθετεις στις 7-14 μέρες αφού την κάνεις (άρα και οι ορμονικές θεωρητικά βγαίνουν ιδανικές) για να ξεκινήσεις τεχνητό κύκλο πάντα για ετ. Αυτά ξέρω αυτά λέω,,,έχω φάει πολύ αρβεκαπ τα τελευταία δύο χρόνια,,,, ευτυχώς μετά το χειρουργείο που ρώτησα αν θα χρειαστεί πάλι καταστολή ο Πιστοφ είπε όχι άλλα εγώ νομίζω ότι θα την ξαναφαω,,,,χαλάλι αν είναι για καλό.

Πες αλήθεια, σου τραγούδαγε Λένα Ζευγαρα "αμάρτησε μαζί μου και ελα" ,,, ε και πήγες,,,πόσο να κρατηθείς η γυναίκα???? Σημασία έχει να το ευχαριστηθηκατε,,,τώρα τα πανεπιστημιακά άστα για τον δόκτωρ,,,,!!!! Εγώ χαίρομαι που είναι αισιόδοξος γιατί "τραβάει" και σένα (άσχετα αν σε αποπλανεί χαχαχα)

Έχω πεθάνει στο γέλιο!!! Είναι τόσο αισιόδοξος ρε φιλενάδα που καταντάει γραφικός!! Πάντως ναι το ομολογώ το ευχαριστήθηκα υπέρ του δεόντως!! Ξεπέρασα και την ντεκαβλε φάση μου και νιώθω πάλι γυναίκα μοιραία και sex symbol!! 

Άσχετο αλλά τσίμπησα ένα κιλο. Χαρά που θα κάνει ο Κουρ..

πρίν από 8 λεπτά , chitaneta είπε:

Κι εγώ καπως έτσι το έχω καταλαβει... Εγω προσπαθησα πρωτα μπας και πηγαιναμε με φυσικο κυκλο την ετ, αλλά ειχα κι εγω σκαμπανεβασματα και θα ηταν ρισκο οπότε...arvekap. Τώρα γιατί γινονται αυτα τα πανω κατω δεν το εχω καταλάβει.....

Τώρα με την arvekap τα κατάφερες; Πάντως πλάκα πλάκα οι περισσότερες από εδώ με σκαμπανεβάσματα και ωάρια kinder έκπληξη είμαστε. Γελάει και ο Κουρ...μου λέει θέλω να τελειώνω μαζί σου χαχαχα

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

Έτσι @Chrussa1982 μαρσαρε και για εμάς τις υπόλοιπες!!

@marina_86 περιμένουμε αποτελέσματα για να προχωρήσεις κι εσύ αγαπημένη!

Arvercap όντως εγώ στη δεύτερη ετ έκανα τις μικρές που κάνεις κάθε μέρα. Δε με επηρέασαν ιδιαίτερα μπορώ να πω. Ίσως επειδή είναι μικρή δοσολογία. Λίγη κούραση και καθόλου εξάψεις. Βέβαια εγώ εδώ και πολλά χρονια λόγω ΠΩΑ περίοδο μόνο με cyclacur κι όσες φορές χρειάστηκε να σταματήσω τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης έπιαναν ταβάνι. Ίσως γι αυτό και να μην ένιωσα τπτ. Τι να πω.

Αν θυμάμαι καλά 18η μέρα τις ξεκίνησα. Μετά από λίγες μερες μου ήρθε περίοδος. Έκανα ενέσεις για δύο εβδομάδες νομίζω. Και μετά ξεκινήσαμε cyclacur κλασικά μόνο λευκά συν όλα τα υπόλοιπα. Prezolon salospir κτλ

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 17 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Έχω πεθάνει στο γέλιο!!! Είναι τόσο αισιόδοξος ρε φιλενάδα που καταντάει γραφικός!! Πάντως ναι το ομολογώ το ευχαριστήθηκα υπέρ του δεόντως!! Ξεπέρασα και την ντεκαβλε φάση μου και νιώθω πάλι γυναίκα μοιραία και sex symbol!! 

Άσχετο αλλά τσίμπησα ένα κιλο. Χαρά που θα κάνει ο Κουρ..

Τώρα με την arvekap τα κατάφερες; Πάντως πλάκα πλάκα οι περισσότερες από εδώ με σκαμπανεβάσματα και ωάρια kinder έκπληξη είμαστε. Γελάει και ο Κουρ...μου λέει θέλω να τελειώνω μαζί σου χαχαχα

Ναι με την arvekap ηταν τώρα. Καθε μερα με 0.1

Μην ανησυχεις ομως, μπορει να επηρεαζουν καποιες φορες και οχι στην αρχή. Εμένα μετά απο αρκετές μερες που την επαιρνα μπορει να μου έφερε, καποιες στιγμές μεσα στην μέρα, λίγο κούραση, λιγο πονοκέφαλο και μια δυο μερες κακοκεφιας. 

Αλλά επειδη ξερεις οτι ειναι απο αυτο το παίρνεις χαλαρα και λες θα περασει! Εγω τις πήρα νομιζω πανω απο 20 μερες

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, chitaneta είπε:

Ναι με την arvekap ηταν τώρα. Καθε μερα με 0.1

Μην ανησυχεις ομως, μπορει να επηρεαζουν καποιες φορες και οχι στην αρχή. Εμένα μετά απο αρκετές μερες που την επαιρνα μπορει να μου έφερε, καποιες στιγμές μεσα στην μέρα, λίγο κούραση, λιγο πονοκέφαλο και μια δυο μερες κακοκεφιας. 

Αλλά επειδη ξερεις οτι ειναι απο αυτο το παίρνεις χαλαρα και λες θα περασει! Εγω τις πήρα νομιζω πανω απο 20 μερες

Και εμένα για 20 μέρες μου είπε ο γιατρός μας. Τρία κουτιά μου έγραψε. Αν είναι να με φέρει πιο κοντά στην ετ θα κάνω υπομονή. Από ότι διάβασα δεν προκαλεί κάτι το δύσκολο (για να είμαι ειλικρινής φοβόμουν τις εξάψεις) αλλά πόσο πια με τόσο μικρή δόση; Πονοκέφαλος άντε πες οκ παίρνεις κάτι και την παλεύεις.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Condios είπε:

Εμενα δηλαδη που οι ωοθηκες μου ειναι κοιμουνται απο μονες τους, σαν την ωραια κοιμωμενη ενα πραγμα, δε θα χρειαστει να κανω arvekap? Για να δουμε τι θα μου πει ο γιστρος τωρα που θα παω να με δει. Πολυ μπερδεμα ρε παιδι μου. Η καθε μια ακολουθει διαφορετικο πρωτοκολλο! 

2 ώρες πρίν, Condios είπε:

Αληθεια τωρα; Λενα Ζευγαρα; Κλαιω!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Φοβάμαι κ εγώ πως θα είμαι η πως θα νιώθω. Λες να με χωρίσει ο άντρας μου αν είμαι τύπου υστέρια η τύπου κλάψε και αχ και βαχ?? Έχω και μια απορία αλλά ντραπηκα να ρωτήσω τον γιατρό. Η απορία μου έχει να κάνει με την ημερομηνία που ξεκινάω. Αν με πάει με το πότε θα έκανα ωορρηξία δεδομένου ότι έκανα οβιτρελ στις 17/1 πιστεύω είναι καλά (ξεκινάω 24/2). Διαβάζω όμως ότι καταστολή ξεκινάει 21η μέρα του κύκλου. Εγώ αδιαθετησα 22/1..

Χρυσουλακι εγω τον προειδοποιησα τον δικο μου. Τι ειπα να ξερεις θα κλαιω και θα χτυπιεμαι χωρις λογο, θα σου φωναζω χωρις λογο, σεξ δε θα κανουμε και θα ειμαι συνεχως αγχωμενη αλλα θα φταινε οι ορμονες μου. Αυτες θα το προκαλεσουν οποτε θα πρεπει να κανεις υπομονη και να με αγκαλιαζεις οποτε νευριαζω. Ο γλυκουλης μου ειπε ενταξει ας κανω κατι κ εγω. Υπομονη θα ειναι αυτο το κατι! Χαχαχα

• Μου αρέσει 7
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!!! @marina_86 καλά αποτελέσματα εξετάσεων!! Σήμερα δεν είπες ότι θα κάνεις; 

Έκανα!!! Περιμένω τώρα το πόρισμα... ❤️ Άντε να δούμε! Με βλέπω να κάνω arvekap ακόμα κ για το ΕΡΑ! Να τρελαίνεσαι... Εν τω μεταξύ, ήθελα να σου πω ότι εμένα η μεγάλη η arvekap καθόλου δεν με επηρέασε. Ούτε εξάψεις, ούτε νεύρα, ούτε κούραση τίποτα. Όταν σας λέω ότι είμαι ζώον, δεν πιστεύετε! Χαχαχαχα 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 4

πρίν από 12 λεπτά , marina_86 είπε:

Έκανα!!! Περιμένω τώρα το πόρισμα... ❤️ Άντε να δούμε! Με βλέπω να κάνω arvekap ακόμα κ για το ΕΡΑ! Να τρελαίνεσαι... Εν τω μεταξύ, ήθελα να σου πω ότι εμένα η μεγάλη η arvekap καθόλου δεν με επηρέασε. Ούτε εξάψεις, ούτε νεύρα, ούτε κούραση τίποτα. Όταν σας λέω ότι είμαι ζώον, δεν πιστεύετε! Χαχαχαχα 

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσια !!

@marina_86 καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου!!!

@Chrussa1982 του έδωσες και κατάλαβε ..χαχαχαχ καλά εκανες...εγώ δ έχω καμία διάθεση μπορώ να πω για σεχ δ ξέρω εάν οφείλεται στα cyclacur η στο άγχος μου...

Σας φιλώ καλημερεντες 

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

πρίν από 42 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλημέρα Μαρίνα μου! Καλά αποτελέσματα εξετάσεων!! ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 58 λεπτά , marina_86 είπε:

Έκανα!!! Περιμένω τώρα το πόρισμα... ❤️ Άντε να δούμε! Με βλέπω να κάνω arvekap ακόμα κ για το ΕΡΑ! Να τρελαίνεσαι..

Βρε Μαρίνα μην προτρέχεις.. περίμενε να βγουν πρώτα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...