Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, marina_86 είπε:

Ναι σου λέω! Κι αν σου πω ότι σε σκέφτηκα εκείνη την ώρα! Λέω που είσαι @Villi να τον καμαρωσεις! Χαχαχαχα  Και ξέρεις ο γλυκούλης πώς το είπε.... Κοιτάει καλά καλά, κοιτάει από εδώ, κοιτάει από εκεί, λέει "Να απλά... Απλά..." Λέω τι απλά γιατρέ, λέει "απλά κουνιέται... Μα γιατί κουνιέται;" Κι εγώ εκείνη την ώρα ένιωσα να ανοίγουν οι ουρανοί κ ν' ακούω Αλληλούια Αλληλούια! Μια δικαίωση ρε παιδί μου που με κοιτούσαν μέχρι πρότινος σαν τρελή! Χαχαχαχαχα 

Εντάξει κορίτσια, έγραψα κ το τελευταίο κουλό που μου συμβαίνει. Δεν έχω κάποια άλλη σχιζοφρενικη αποκάλυψη να κάνω!

@Condios ελπίζω τώρα με την υστεροσκοπηση λαπαροσκοπηση να δει αν συμβαίνει κάτι... Θα του πω και για το έντερο... Σίγουρα θα πάρω μαγνήσιο κ buscopan μπας κ τσιλάρει λίγο η νευροσπαστη μήτρα μου! 

Παρα πολύ περίεργο.. και πίστευα οτι τα εχω δει και ακούσει όλα. Μήπως όμως υπάρχει κάποια αιτιολογία και τη βρείτε με τις διαδικασίες που θα κάνετε. Χάρηκα  πάρα πολύ όμως, έχει αντίληψη, είναι πολύ καλός και νοιάζεται. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

5 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ναι σου λέω! Κι αν σου πω ότι σε σκέφτηκα εκείνη την ώρα! Λέω που είσαι @Villi να τον καμαρωσεις! Χαχαχαχα  Και ξέρεις ο γλυκούλης πώς το είπε.... Κοιτάει καλά καλά, κοιτάει από εδώ, κοιτάει από εκεί, λέει "Να απλά... Απλά..." Λέω τι απλά γιατρέ, λέει "απλά κουνιέται... Μα γιατί κουνιέται;" Κι εγώ εκείνη την ώρα ένιωσα να ανοίγουν οι ουρανοί κ ν' ακούω Αλληλούια Αλληλούια! Μια δικαίωση ρε παιδί μου που με κοιτούσαν μέχρι πρότινος σαν τρελή! Χαχαχαχαχα 

Εντάξει κορίτσια, έγραψα κ το τελευταίο κουλό που μου συμβαίνει. Δεν έχω κάποια άλλη σχιζοφρενικη αποκάλυψη να κάνω!

@Condios ελπίζω τώρα με την υστεροσκοπηση λαπαροσκοπηση να δει αν συμβαίνει κάτι... Θα του πω και για το έντερο... Σίγουρα θα πάρω μαγνήσιο κ buscopan μπας κ τσιλάρει λίγο η νευροσπαστη μήτρα μου! 

Καλημέρα καλημέρα. Ερώτηση,,,τώρα δεν πας για ΕΡΑ πρωτίστως???? Ή τα έχεις κάνει αυτά και είσαι απ'ευθείας για υστερολαπαρο????? Σορυ αλλά είμαι καμμένη και έχω χάσει τη μπάλα .

2 ώρες πρίν, Condios είπε:

Καλημέρα καλημέρα. Ερώτηση,,,τώρα δεν πας για ΕΡΑ πρωτίστως???? Ή τα έχεις κάνει αυτά και είσαι απ'ευθείας για υστερολαπαρο????? Σορυ αλλά είμαι καμμένη και έχω χάσει τη μπάλα .

Εγώ θα τα κάνω όλα μια κι έξω! Γι'αυτό παιδευομαι... Γιατί πρέπει να ετοιμάσω ενδομήτριο για το ΕΡΑ. Αν είναι έτοιμο, με κοιμίζει, κάνει υστεροσκοπηση κ παίρνει κ δείγμα για ΕΡΑ κ ngs και στο καπάκι λαπαροσκοπηση... Της μουρλης! 

πρίν από 13 λεπτά , marina_86 είπε:

Εγώ θα τα κάνω όλα μια κι έξω! Γι'αυτό παιδευομαι... Γιατί πρέπει να ετοιμάσω ενδομήτριο για το ΕΡΑ. Αν είναι έτοιμο, με κοιμίζει, κάνει υστεροσκοπηση κ παίρνει κ δείγμα για ΕΡΑ κ ngs και στο καπάκι λαπαροσκοπηση... Της μουρλης! 

Θεωρητικά πρώτα παίρνει δείγμα ,μετά θα κάνει υστεροσκοπηση γιατί θα αλλοιώσει το δείγμα για το ΕΡΑ αν το κάνει αυτό πρώτα και μετά λαπαροσκοπηση. Μια χαρά,,,θα ξενοιασεις μια και εξω. Τί μέρα είσαι τώρα ? Πότε θα ξανατσεκαρεις ε2 και ενδομήτριο για να ξέρεις πότε περίπου θα βγει? 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Condios είπε:

Θεωρητικά πρώτα παίρνει δείγμα ,μετά θα κάνει υστεροσκοπηση γιατί θα αλλοιώσει το δείγμα για το ΕΡΑ αν το κάνει αυτό πρώτα και μετά λαπαροσκοπηση. Μια χαρά,,,θα ξενοιασεις μια και εξω. Τί μέρα είσαι τώρα ? Πότε θα ξανατσεκαρεις ε2 και ενδομήτριο για να ξέρεις πότε περίπου θα βγει? 

Αύριο θα πάω να δώσω αίμα!... Αγωνίααααααα.... Άλλοι αγωνιούν για τις χοριακες κι εμείς για την e2. Ημαρτον δηλαδή! Χαχαχαχα

Αχ, αν ξανακαταπια δύο πακέτα cyclacur τζάμπα κ βερεσε, σας προειδοποιώ θα υστεριαστω! Καταλαβαίνεις... :wacko:

1 hour ago, Condios είπε:

Θεωρητικά πρώτα παίρνει δείγμα, μετά θα κάνει υστεροσκοπηση γιατί θα αλλοιώσει το δείγμα για το ΕΡΑ 

Ήδη σημείωσα τη σειρά για να μεταφερθεί αυτούσια στον Ντοκ! Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , marina_86 είπε:

Αύριο θα πάω να δώσω αίμα!... Αγωνίααααααα.... Άλλοι αγωνιούν για τις χοριακες κι εμείς για την e2. Ημαρτον δηλαδή! Χαχαχαχα

Αχ, αν ξανακαταπια δύο πακέτα cyclacur τζάμπα κ βερεσε, σας προειδοποιώ θα υστεριαστω! Καταλαβαίνεις... :wacko:

Άντε με το καλό να την κάνεις την εξέταση και να βγουν ολα καλά και να προχωρήσετε!

Θα βγουν αυριο τα αποτελέσματα φαντάζομαι...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , chitaneta είπε:

Άντε με το καλό να την κάνεις την εξέταση και να βγουν ολα καλά και να προχωρήσετε!

Θα βγουν αυριο τα αποτελέσματα φαντάζομαι...

Ναι, αύριο θα ξέρω αν θα ξεκινήσω προγεστερόνη για να την κάνουμε ή θα ξαναξεκινησω καφέ cyclacur για να αδιαθετησω.... ❤️

πρίν από 9 λεπτά , marina_86 είπε:

Ναι, αύριο θα ξέρω αν θα ξεκινήσω προγεστερόνη για να την κάνουμε ή θα ξαναξεκινησω καφέ cyclacur για να αδιαθετησω.... ❤️

Δηλαδή αν δεν βγει η τιμη που πρέπει ξεκινας καφε να αδιαθετησεις και δοκιμαζετε στον επομενο κυκλο;

1 hour ago, chitaneta είπε:

Δηλαδή αν δεν βγει η τιμη που πρέπει ξεκινας καφε να αδιαθετησεις και δοκιμαζετε στον επομενο κυκλο;

Ναι... Και εννοείται θα πω στον γιατρό τι θα γίνει γιατρέ μου; Έτσι θα πηγαίνουμε τώρα; Σκέψου δηλαδή τι έχει να γίνει αν πω ότι πρέπει να ετοιμαστώ για εμβρυομεταφορά... Θα πέσει arvekap σύννεφο!!! 

• Χαχα 2

πρίν από 12 λεπτά , marina_86 είπε:

Ναι... Και εννοείται θα πω στον γιατρό τι θα γίνει γιατρέ μου; Έτσι θα πηγαίνουμε τώρα; Σκέψου δηλαδή τι έχει να γίνει αν πω ότι πρέπει να ετοιμαστώ για εμβρυομεταφορά... Θα πέσει arvekap σύννεφο!!! 

Ελπιζω να δείξουν σωστές τιμές και να ξεκινήσεις επιτέλους προγεστερόνη .πόσο γκαντεμοσαυρα δηλαδή παίζει να είσαι;; Χαχαχαχα 

Τι μου θυμίζει την arvekap.. Πέμπτη κάνω την πρώτη και δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να μάθω τι θα πει τεχνητή εμμηνόπαυση..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Λαπαροσκοπηση στον ιδιο θα κανεις; Κι εγω πιστευω οτι ειναι το εντερο. Αλλα οτι και να ειναι θα το βρουν. Εισαι ξεχωριστο κοριτσι πώς να το κανουμε. Δε θα μπορουσε το συστημα σου να ειναι ιδιο με ολων των αλλων!

πρίν από 46 λεπτά , marina_86 είπε:

Ευχομαι να ειναι ολα σουπερ να μπορεσεις να προχωρησεις για να τελειωνεις μ' αυτα!

πρίν από 41 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ελπιζω να δείξουν σωστές τιμές και να ξεκινήσεις επιτέλους προγεστερόνη .πόσο γκαντεμοσαυρα δηλαδή παίζει να είσαι;; Χαχαχαχα 

Τι μου θυμίζει την arvekap.. Πέμπτη κάνω την πρώτη και δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να μάθω τι θα πει τεχνητή εμμηνόπαυση..

Τι ειναι η τεχνητη εμμηνοπαυση; Καθε μερα μαθαινουμε και κατι καινουριο εδω!:-o

• Μου αρέσει 2

πρίν από 44 λεπτά , Viv37 είπε:

Λαπαροσκοπηση στον ιδιο θα κανεις; Κι εγω πιστευω οτι ειναι το εντερο. Αλλα οτι και να ειναι θα το βρουν. Εισαι ξεχωριστο κοριτσι πώς να το κανουμε. Δε θα μπορουσε το συστημα σου να ειναι ιδιο με ολων των αλλων!

Ευχομαι να ειναι ολα σουπερ να μπορεσεις να προχωρησεις για να τελειωνεις μ' αυτα!

Τι ειναι η τεχνητη εμμηνοπαυση; Καθε μερα μαθαινουμε και κατι καινουριο εδω!:-o

Αν έχω καταλάβει καλά δεν θα βγει το ωάριο του μήνα;; Αχ ας μας δώσει τα φώτα της καμία κοπέλα που ξέρει ..

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Αν έχω καταλάβει καλά δεν θα βγει το ωάριο του μήνα;; Αχ ας μας δώσει τα φώτα της καμία κοπέλα που ξέρει ..

Εγώ αυτό κατάλαβα... Ότι η arvekap κοιμίζει τις ωοθήκες, δεν κάνεις ωορρηξία και ο γιατρός με συμπληρώματα μιμείται τον κύκλο για να τον ελέγχει καλύτερα. Δίνει στο πρώτο μισό οιστρογόνα (cyclacur & dermestril) μέχρι να παχύνει το ενδομήτριο και μετά ξεκινάει τη δεύτερη φάση του κύκλου βάζοντας κ προγεστερόνη. Με αυτόν τον τρόπο ελέγχει καλύτερα την κατάσταση και αποφεύγονται εκπλήξεις από απότομα ανεβοκατεβάσματα ορμονών ή γρήγορη ωορρηξία. Αυτά που παθαίνω εγώ δηλαδή...

• Μου αρέσει 2

4 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Αύριο πας για Ε2 και είσαι τύπου 12η μέρα ? Και υπερηχο ή μόνο αίμα? Δε μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ ΣΕ ΝΙΏΘΩ με τα παλιοσικλακουρ,,, ακόμα ως σήμερα αυτά παίρνω ( ιουυυυυυ) . Εύχομαι να έχεις μια οιστραδιόλη τόση όση είναι ιδανική για να τα κανεις όλα κοριτσάκι μου όμορφο!!! 

Τη σειρά στην είπα βάσει της μικρής αντίληψης μου,,,γιατί λέω,,,η υστεροσκοπηση είναι διαγνωστικη και αν είναι όλα καθαρά θα κάνει ενδεχομένως ένα μικρό σκρατσινγκ ,,,έστω και το ελαφρύ σκρατσινγκ είναι "πληγουλα" ,,,άρα το δείγμα για το ΕΡΑ λογικά θα πρέπει να είναι από πεντακάθαρο ενδομητριο πριν γίνει καν η οποιαδήποτε παρέμβαση. Ρώτησε του το για να είσαι σίγουρη,,,μη λέω εγώ βλακείες . Αααααα δεν του λες να σου γράψει και τους νεοπλασματικους δείκτες αφού θα πας που θα πας για αίμα ??? Να έχει ένα μπουσουλα ρε αδερφέ μου και αυτός τουλάχιστον και εσύ μαζί.

πρίν από 14 λεπτά , marina_86 είπε:

Εγώ αυτό κατάλαβα... Ότι η arvekap κοιμίζει τις ωοθήκες, δεν κάνεις ωορρηξία και ο γιατρός με συμπληρώματα μιμείται τον κύκλο για να τον ελέγχει καλύτερα. Δίνει στο πρώτο μισό οιστρογόνα (cyclacur & dermestril) μέχρι να παχύνει το ενδομήτριο και μετά ξεκινάει τη δεύτερη φάση του κύκλου βάζοντας κ προγεστερόνη. Με αυτόν τον τρόπο ελέγχει καλύτερα την κατάσταση και αποφεύγονται εκπλήξεις από απότομα ανεβοκατεβάσματα ορμονών ή γρήγορη ωορρηξία. Αυτά που παθαίνω εγώ δηλαδή...

Καλή επιτυχία αύριο, μακάρι να είναι ολα όπως πρέπει και να τελειώνετε. Αυτό με την arvekap ειναι μήπως η καταστολή ωοθηκών που κάνουν πριν το μακρύ πρωτοκολλο διέγερσης; Ή βλακεία λέω ; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...