Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

12 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Γλυκες μου φιλεναδες,να σας πω κι εγω τα νεα μου..πηγα στο γιατρο σημερα..το ενα μωρο σταματησε απο μονο του..τα αλλα 2 ηταν πολυ ζωηρα,τα ειδαμε να κουνιουνται!! Σοκ!! Ειναι μολις 2,5 εκατοστα!! Ας ελπισω να συνεχισουν δυνατα αυτα τα 2!! Σας φιλω γλυκα ολες!!

Να πάνε όλα καλά κούκλα μου! 

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

1 hour ago, marina_86 said:

@Fili άσχετο - σχετικό... Θυμάμαι είχες πει ότι παίρνεις μαγνήσιο. Καλά θυμάμαι; Αν ναι, ποιο παίρνεις; 

Καλημέρα αγαπημενες μου!!! 

Ο καλουλης μου μου έγραψε trofocard max της uni pharma

• Μου αρέσει 1

13 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Γλυκες μου φιλεναδες,να σας πω κι εγω τα νεα μου..πηγα στο γιατρο σημερα..το ενα μωρο σταματησε απο μονο του..τα αλλα 2 ηταν πολυ ζωηρα,τα ειδαμε να κουνιουνται!! Σοκ!! Ειναι μολις 2,5 εκατοστα!! Ας ελπισω να συνεχισουν δυνατα αυτα τα 2!! Σας φιλω γλυκα ολες!!

@Neli83Μπράβο κορίτσι μου πολύ ευχάριστα νέα.. Αυτά τα δύο εμβρυακια που μεγαλώνουν σιγά σιγά θα είναι μαχητές και θα τα καταφέρουν μια χαρά.. Αλλά πες μου αυτό που δεν προχώρησε τι απέγινε? Που πήγε? Είχες κάποιο σύμπτωμα? Αίμα και τα σχετικά? 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , gigi 72 είπε:

@Neli83Μπράβο κορίτσι μου πολύ ευχάριστα νέα.. Αυτά τα δύο εμβρυακια που μεγαλώνουν σιγά σιγά θα είναι μαχητές και θα τα καταφέρουν μια χαρά.. Αλλά πες μου αυτό που δεν προχώρησε τι απέγινε? Που πήγε? Είχες κάποιο σύμπτωμα? Αίμα και τα σχετικά? 

@gigi 72 μου απλα δεν αναπτυχθηκε στο σακο..δεν ειχα κανενα συμπτωμα και μου ειπε οτι εχει σταματησει εδω και μια βδομαδα..απλα ο σακος θα μικραινει κι οταν με το καλο κανουμε καισαρικη θα αφαιρεσει οτι εχει μεινει,κατι σαν φλουδιτσα αν καταλαβα καλα θα εχει μεινει..

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

Ηλιόλουστες καλημέρες σε όλα τα κορίτσια μου!!! Να περάσουμε ένα όμορφο ΣΚ..είμαι με τη σκούπα ανά χείρας για την καθιερωμένη φασινα χαχαχα. Το μεσημεράκι όμως θα με βγάλει βολτουλα για καφεδάκι ο αντρουλης μου και ανυπομονώ!!! 

• Μου αρέσει 8

14 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Καλημερα,  γλυκια μου Νελλη! Παρολο που χαθηκε ενα ,ειναι καλα τα νεα! Οπως ειπαν και τα κοριτσια, η φυση εκανε την επιλογη της! Τερμα τα διλημματα και οι σκοτουρες! Απο εδω και περα θα πανε ολα καλα με τα δυο ζωηρουλια!

Σε ποσο καιρο θελει να σε δει παλι ο γιατρος;

1 ώρα πρίν, Fili είπε:

Καλημέρα αγαπημενες μου!!! 

Ο καλουλης μου μου έγραψε trofocard max της uni pharma

Καλημερα και σε σενα!

Ειχες καποια ελλειψη ή ετσι κια αλλιως πρεπει να παιρνουμε;

Ηλιολουστη καλημερα σε όλες!

Αχ ονειρευομαι θαλασσα, σημερα ειναι για μπάνιο!:D

• Μου αρέσει 2

11 minutes ago, chitaneta said:

Καλημερα,  γλυκια μου Νελλη! Παρολο που χαθηκε ενα ,ειναι καλα τα νεα! Οπως ειπαν και τα κοριτσια, η φυση εκανε την επιλογη της! Τερμα τα διλημματα και οι σκοτουρες! Απο εδω και περα θα πανε ολα καλα με τα δυο ζωηρουλια!

Καλημερα και σε σενα!

Όχι δεν έχω από όσο ξέρω έλλειψη. Μου το ξεκίνησε το μαγνήσιο από τον πρώτο υπέρηχο που είδαμε σάκο. Πρωί βράδυ. Χθες πήγα έδωσα αίμα για ένα κατεβατό εξετάσεις που μου έγραψε η Λευκού. 

πρίν από 18 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημερα και σε σενα!

Ηλιολουστη καλημερα σε όλες!

Αχ ονειρευομαι θαλασσα, σημερα ειναι για μπάνιο!:D

Οντως ειναι καλα τα νεα! Θα ξαναπαω σε 10 μερες...μου εκλεισε και ραντεβου για την αυχενικη..αν γινοταν θα πηγαινα και καθε βδομαδα...!

• Μου αρέσει 5

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Fili είπε:

Όχι δεν έχω από όσο ξέρω έλλειψη. Μου το ξεκίνησε το μαγνήσιο από τον πρώτο υπέρηχο που είδαμε σάκο. Πρωί βράδυ. Χθες πήγα έδωσα αίμα για ένα κατεβατό εξετάσεις που μου έγραψε η Λευκού. 

Θα ρωτησω και τον δικο μου τοτε, γιατι εγω δεν παιρνω...

Ναι, κι εμενα τωρα θελει να μου γραψει ο γιατρος... Εσενα σου εγραψε ο γυναικολογος σου καποιες ή μονο η Λευκου; Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλά προσπαθω να βγαλω ακρη...με τα επομενα βηματα:?:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , chitaneta είπε:

Ναι, κι εμενα τωρα θελει να μου γραψει ο γιατρος... Εσενα σου εγραψε ο γυναικολογος σου καποιες ή μονο η Λευκου; Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλά προσπαθω να βγαλω ακρη...με τα επομενα βηματα:?:

Κι εγω εκανα τις πρωτες εξετασεις που θελει ο γυναικολογος..ουτε εμενα μου αρχισε το μαγνησιο..μου ειπε τον αλλο μηνα..τωρα στην 9η βδομαδα αρχισε να μου μειωνει τα φαρμακα της εξωσωματικης και μεχρι 12η θα τα κοψουμε..σε ποια βδομαδα εισαι?

nzSsp2.png

24 minutes ago, chitaneta said:

Καλε τι συγγνώμη; ρώτα τα πάντα! Είχα μιλήσει μεσοβδόμαδα με Λευκού για να κλείσω ραντεβού (στην τελευταία επίσκεψη πριν την ετ μου είχε πει πως θέλει να με δει τη δέκατη εβδομάδα) και μου τις εγραψε. Οπότε την Πέμπτη που πήγα γιατρό για υπέρηχο του είπα ότι της είχα ήδη για να τις κάνω. Απλά τσέκαρε αν ήταν όλες και φυσικά ήταν. Λευκού... :D

• Μου αρέσει 4

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Μην αγχώνεσαι καθόλου. Ούτε κι εγώ πήρα μαγνήσιο στην εγκυμοσύνη (ούτε η Τσεκούρα μου ανέφερε κάτι επ' αυτού) και μάλιστα ο γυναικολόγος μου μου είχε πει ότι σύμφωνα με τελευταίες έρευνες καλή απορρόφηση έχει το μαγνήσιο μόνο σε ενέσιμη μορφή. Ρώτα το γιατρό σου (και αν θέλεις, στείλε ένα mail και στην Οικονομοπούλου).

Εν τω μεταξύ εγώ την ερώτηση για το μαγνήσιο για άσχετο λόγο την έκανα, αλλά μου άρεσε ο διάλογος! Έμαθα καινούργια πράγματα!!! Χαχαχαχα 

Το μαγνησιο βοηθάει στις συσπάσεις της μήτρας; Έχετε ακούσει να το παίρνουν κ σε ετ;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...