Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

5 hours ago, Viv37 said:

Πάντως Φιλάκι θα ήσουν πολύ υπερήφανη για μένα σήμερα! Τους πήρα 4 φορές τηλέφωνο για να ζητήσω διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες χαχαχα!

χαχχαχαχ α α αχ ευγε!! Ήταν μην κάνεις την αρχή! Είμαι πολύ χαρούμενη ούτως ή άλλως που ήρθε η εξωτική σουπςρ δοτρια σου και που πήρες φορά τώρα και ποιος σε πιάνει!!!! ❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 8 λεπτά , Neli83 είπε:

Γλυκες μου φιλεναδες,να σας πω κι εγω τα νεα μου..πηγα στο γιατρο σημερα..το ενα μωρο σταματησε απο μονο του..τα αλλα 2 ηταν πολυ ζωηρα,τα ειδαμε να κουνιουνται!! Σοκ!! Ειναι μολις 2,5 εκατοστα!! Ας ελπισω να συνεχισουν δυνατα αυτα τα 2!! Σας φιλω γλυκα ολες!!

Η φύση προνόησε απο μόνη της , με το καλό τα μωράκια σου , μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου , σε ποια εβδομάδα είσαι ;

• Μου αρέσει 3

πρίν από 30 λεπτά , Neli83 είπε:

Γλυκες μου φιλεναδες,να σας πω κι εγω τα νεα μου..πηγα στο γιατρο σημερα..το ενα μωρο σταματησε απο μονο του..τα αλλα 2 ηταν πολυ ζωηρα,τα ειδαμε να κουνιουνται!! Σοκ!! Ειναι μολις 2,5 εκατοστα!! Ας ελπισω να συνεχισουν δυνατα αυτα τα 2!! Σας φιλω γλυκα ολες!!

Ωραία νέα κοριτσάκι μου!!! Τελικά η φύση κάνει την δουλειά της...κ εσύ δ χρειάστηκε να πάρεις καμία δύσκολη απόφαση...

Αχ έτσι ζωηρά ζωηρά να είναι και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 28 λεπτά , silvy22 είπε:

Η φύση προνόησε απο μόνη της , με το καλό τα μωράκια σου , μια τελειομηνη εγκυμοσύνη κορίτσι μου , σε ποια εβδομάδα είσαι ;

Σ'ευχαριστω πολυ! Εκλεισα την 9η βδομαδα..9+1 σημερα..

πρίν από 10 λεπτά , Aria. είπε:

Ωραία νέα κοριτσάκι μου!!! Τελικά η φύση κάνει την δουλειά της...κ εσύ δ χρειάστηκε να πάρεις καμία δύσκολη απόφαση...

Αχ έτσι ζωηρά ζωηρά να είναι και να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!

Οντως πολυ δυσκολη αποφαση..και φοβομουν πολυ και τη διαδικασια της μειωσης αλλα δοξα το Θεο.. σ'ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!! 

• Μου αρέσει 6

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Neli83 είπε:

Σ'ευχαριστω πολυ! Εκλεισα την 9η βδομαδα..9+1 σημερα..

Οντως πολυ δυσκολη αποφαση..και φοβομουν πολυ και τη διαδικασια της μειωσης αλλα δοξα το Θεο.. σ'ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!! 

Μπράβο κορίτσι μου ωραία τα νέα σου!! Δύο ζωηρά μωράκια μοαμπατσικα χαχαχαχα. Δόξα το Θεό η φύση έκανε τη δουλειά της από μόνη της χωρίς να χρειαστεί να πάρεις εσύ την δύσκολη απόφαση..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου ωραία τα νέα σου!! Δύο ζωηρά μωράκια μοαμπατσικα χαχαχαχα. Δόξα το Θεό η φύση έκανε τη δουλειά της από μόνη της χωρίς να χρειαστεί να πάρεις εσύ την δύσκολη απόφαση..

Ναι ευτυχως,τοσο καιρο δεν μπορουσα να χαρω...ημουν μαζεμενη..φοβομουν την μειωση..τωρα ελπιζω μονο να συνεχισουν τα ζωηρουλια μου..

• Μου αρέσει 3

nzSsp2.png

4 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχες σας και την υποστηριξη σας!

Ήρθε κι ο ηλιος στην Αθήνα και πηγαμε για μεζεδακια έξω! Ε...να χαρουμε και λίγο γιατί με τη στενοχωρια για τη μαμά μου, ειναι λιγο δύσκολα...

Σας φιλώ όλες!:x

@Viv37 τελεια με τη δοτρια! Πως να μην ανυπομονεις;  κι εμείς μαζι σου!

Μπράβο , όλα πανε καλά , πολύ χάρηκα με την εγκυμοσυνη σου ! 

Κοριτσια μήπως είχαμε κανένα νέο για τη @geozak?? Οι σκέψεις μας είναι μαζί της .

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Neli83 είπε:

Μπράβο αγαπημένη!! Τελικά η φύση προνοησε.... Σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!Ετσι να συνεχίσουν να είναι ζωηρά τα μπεμπακια σου!!!❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Μπράβο αγαπημένη!! Τελικά η φύση προνοησε.... Σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!Ετσι να συνεχίσουν να είναι ζωηρά τα μπεμπακια σου!!!❤️❤️❤️

Σ'ευχαριστω πολυ πολυ!!! ❤❤❤

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

2 hours ago, Neli83 said:

Αχ Νελη μου τι καλά. Εμπιστοσύνη λοιπόν στη φύση που για όλα προνοεί. ❤️❤️

2,5 ολόκληρα εκατοστά!!! Χεχχε εύχομαι να ηρεμήσεις τώρα και να απολαύσεις τους υπόλοιπους μήνες μιας ανεφελης, χαρούμενης εγκυμοσύνης! Εισαι εξάλλου η νεράιδα μας ❤️❤️

Μπεμπεδοσκονη παντουυυυυυυυ

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Φυσικά και θα συνεχίσουν δυνατά, αφού είναι ζωηρουλια. Μπράβο Neli , όλα κυλάνε  όμορφα.  

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Καλημερα! Να σου πω την αμαρτια μου χαρηκα με τα νεα σας. Σε ειχα στο νου μου. Η φυση σε εβγαλε απ τη δυσκολη θεση. Τα δυο εμβρυακια ειναι σουπερ λοιπον!

• Μου αρέσει 1

@Neli83 η παναγια σεβοηθησε αν κ αυτο σημαινε οτι πηρε το ενα εμβρυακι σ..τα αλλα ε ομως ειναι ποια η χαρα της ζωής  σ...ολα θα κηλυσουν ρόδινα απο δω κ μπρος...μπραβο κοριτσι μ...

@chitanetaκαρδούλες παντού κ δυνατά...αυτα ειναι νεα...ολα κ σε εσένα λουλουδενια απο δω κ μπρος...μπραβο σ αγαπη μ...χαιδευε κοιλια λεμε...

@Viv37  οχι αστεια αυτη ειναι δοτρια ...συπερ ντουομπερ...προσγειώθηκε με ντιβε υφος κ αυτη θα σε κανει μανα...ετοιμάσου κ εσυ...ειναι η σειρα σ.τελοε καλό σε ολη αυτη την  αναμονή. 

καλημερααααααααα  πρωτα στα χρυσα μας αυγα κ καλημερα στις μαχητριες μας...

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια!

@Neli83 τώρα μπορείς να το απολαύσεις χωρίς στενάχωρες ή αγχωτικές σκέψεις!!! Όλα καλά!!!❤️❤️

@thalasa Δυστυχώς δεν έχουμε κάποιο νέο... Θέλω να πιστεύω πως όταν νιώσει καλύτερα θα γυρίσει στην παρέα μας. Εμείς θα περιμένουμε!... ❤️

@Fili άσχετο - σχετικό... Θυμάμαι είχες πει ότι παίρνεις μαγνήσιο. Καλά θυμάμαι; Αν ναι, ποιο παίρνεις; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...