Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Viv37 είπε:

Τι ωραία!! Πότε πρόλαβες βρε θηρίο? Εγώ είπα τώρα θα πάει!!  Υπέροχα νέα! Χαδάκια στην κοιλίτσα!!!!!

Καλημέρα είπα? Δεν είπα. Καλημέρα σας αγαπημένες μου!! Εγώ πριν λίγο πήρα στην κλινική να επιβεβαιώσω ότι θέλω τη δότρια, η οποία είναι 1,77 και όχι 1,70 όπως άκουσα εγώ η θεόκουφη. Μοντέλο θα βγάλω χαχαχαχαχα!

Ε άμα είναι 1.77 κ είναι 77 κιλά, καλά είναι βρε αγαπημένη!!!! 

Καλή αρχηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Έρχεται το μοντέλο, το τίμιο, το σωστό, το εξωτικό, το μη σου πω κ εξωγήινο!!!!! Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 hour ago, chitaneta είπε:

Εντάξει κορίτσια! Την περάσαμε κι αυτή τη πίστα! Το είδαμε το σπορακι πάλι κι ακούσαμε και καρδιά!

Σε δυο εβδομαδες πάλι η επομενη πίστα!

Δεν το πιστεύω ακόμα!

Καλημέρα!!! Μπράβο κοριτσάκι μου. Ηρεμία τώρα, ανακούφιση και οοομμμμμ.   Πάει κ αυτή η πίστα. Ανεβαίνεις level!!!

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, chitaneta είπε:

Εντάξει κορίτσια! Την περάσαμε κι αυτή τη πίστα! Το είδαμε το σπορακι πάλι κι ακούσαμε και καρδιά!

Δεν το πιστεύω ακόμα!

Χτυπαει η καρδιά του δυνατά τα τα τα ,,,,, σουπερρρρρρρρρρρρρρ,,,,,μπραβο κοριτσάκι μου,,,,,μα αυτό άντεξε χιονιά,,,τώρα??????? με το καλό να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου,,,,βήμα βήμα μαζί σας θα χαιρόμαστε και εμείς!!!!!!!!! 

@Viv37 Πραγματικά μοντέλο θα βγάλεις,,,,ούτως ή αλλως θα ήταν μοντελο,,,απλά τώρα θα είναι και ψηλό.!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 16 λεπτά , Viv37 είπε:

Τι ωραία!! Πότε πρόλαβες βρε θηρίο? Εγώ είπα τώρα θα πάει!!  Υπέροχα νέα! Χαδάκια στην κοιλίτσα!!!!!

Καλημέρα είπα? Δεν είπα. Καλημέρα σας αγαπημένες μου!! Εγώ πριν λίγο πήρα στην κλινική να επιβεβαιώσω ότι θέλω τη δότρια, η οποία είναι 1,77 και όχι 1,70 όπως άκουσα εγώ η θεόκουφη. Μοντέλο θα βγάλω χαχαχαχαχα!

Καλημέρα!!! Καλέ μοντελαρσ η δοτρια σου!! Ε ρε τι μωρό θα κάνεις!!! Κανόνισε να έχουμε τέκνα του αντιθέτου φύλου και να γίνουμε και συμπέθερες. Με τέτοια δοτρια παιδί μου κούκλι θα βγάλεις όχι αστεία!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

πρίν από 14 λεπτά , marina_86 είπε:

Ε άμα είναι 1.77 κ είναι 77 κιλά, καλά είναι βρε αγαπημένη!!!! 

Καλή αρχηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Έρχεται το μοντέλο, το τίμιο, το σωστό, το εξωτικό, το μη σου πω κ εξωγήινο!!!!! Χαχαχαχα

Ναι! Θα είναι όλα τα παραπάνω! χαχαχα! Τώρα ανυπομονώ απίστευτα! Θα σας πρήξω μέχρι να έρθει η ώρα. Σας προειδοποιώ από τώρα! Μακάρι να τα καταφέρουμε με τον ορχικό ιστό και να γίνουν βλαστοκύστες. Αυτό είναι το άγχος μου τώρα. Ομμμμμμμμ

@Chrussa1982 χαχαχα! Θα το φροντίσω!!!!

@Condios τώρα θέλω μεγάλο τατατατατατατατατα!!!!! και ομμμμμμμμμμ

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

1 hour ago, chitaneta said:

Δεν το πιστεύω ακόμα!

Ολεεεεεεε!!! Επιτέλους να ηρεμήσεις λιγάκι. Ένα σώμα δύο καρδούλες λοιπόν κι εσυυυυυυ! Τατταταταττατα

30 minutes ago, Viv37 said:

Ναι! Θα είναι όλα τα παραπάνω! χαχαχα! Τώρα ανυπομονώ απίστευτα! Θα σας πρήξω μέχρι να έρθει η ώρα. Σας προειδοποιώ από τώρα! Μακάρι να τα καταφέρουμε με τον ορχικό ιστό και να γίνουν βλαστοκύστες. Αυτό είναι το άγχος μου τώρα. Ομμμμμμμμ

Κοριτσι μας γλυκό!!!! Ρε φοβερό θα είναι το μωρακι σου γιατί θα είναι δικό σου και θα το μεγαλώσεις με πολύ αγάπη και φροντίδα και χαρά!!! Να μας "πρήζεις" όσο θέλεις ολημερίς!!! 

Ο οοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμ μμμμ τεράστιο με βαθιά ανάσα από μενα ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα κορίτσια,

Συγνώμη που μπαίνω σφήνα στην συζήτηση... 

Μπορεί να μην γράφω αλλά σας παρακολουθώ όποτε μπορώ:ph34r:.

Λοιπόν μου έχουν περισσέψει dermestril, όποια από εσάς χρειάζεται κάποιο κουτί ας επικοινωνήσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα.

• Μου αρέσει 2

m0W3p3.png

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

Χτυπαει η καρδιά του δυνατά τα τα τα ,,,,, σουπερρρρρρρρρρρρρρ,,,,,μπραβο κοριτσάκι μου,,,,,μα αυτό άντεξε χιονιά,,,τώρα??????? με το καλό να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου,,,,βήμα βήμα μαζί σας θα χαιρόμαστε και εμείς!!!!!!!!! 

@Viv37 Πραγματικά μοντέλο θα βγάλεις,,,,ούτως ή αλλως θα ήταν μοντελο,,,απλά τώρα θα είναι και ψηλό.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα αγαπημένη μου!!! Μα τι ωραία που τα έγραψες!! Το μωράκι του χιονιά ήρθε για να μείνει. 

Κορίτσια μου, με χαρά διαπίστωσα πόσο όμορφα κλείνει η εβδομαδα μας. Τα κορίτσια μας είδαν και άκουσαν τα μωρά τους, η exotic έφτασε Ελλάδα και όλες λίγο πολύ περιμένουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα..σκέφτομαι προχτές κλαιγαμε όλες και χτες ήταν μια όμορφη μέρα!! Προχτές μοιρασρηκαμε τα δάκρυα και χτες και σήμερα μοιραζόμαστε χαρές και μπεμπακια που μεγαλώνουν μέσα στις κοιλιτσες. Νιώθω ότι σε λίγο σε πολύ πολύ λίγο οι περισσότερες θα είμαστε στο επόμενο στάδιο. Αυτό της ετ. Και όσο ο ήλιος λάμπει σήμερα νιώθω όχι μόνο αισιοδοξία αλλά μια εσωτερική δύναμη ικανή να γκρεμίσει όλα τα εμπόδια. Αυτή τη δύναμη θέλω να την μοιραστώ μαζί σας !!! 

Μόνο μελανο σημείο η @geozak. Ας είναι καλά κ όποτε θελήσει ας μας μιλήσει.

• Μου αρέσει 9

21 ώρες πρίν, Villi είπε:

Αρα ποια ειναι καλή κατα τη γνώμη σου; 

το lecalcif ανεβάζει γρήγορα 

21 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Απ' ότι ξέρω δεν έχω. Είχα κάνει πριν 5 χρόνια (λογικά την Tsh θα είχα κάνει) και θυμάμαι ότι ήμουν καλά. 

Εκλεισα ήδη ραντεβού.

Δεν ξέρω εάν κοιτάνε θυροειδή. Δεν έχω πάρει ποτέ εξετάσεις μου από το κέντρο. Το μόνο που μου είχαν πει ήταν για τη D. Αυτό το θυμάμαι! 

Να κάνεις ένα τσεκ δεν χανεις τπτ και παθολόγος μπορεί να στα γράψει. 

19 ώρες πρίν, Fili είπε:

Και μενα δεν ήταν πιτσιρικα πάντως. Θα με κράξετε αλλά δε θυμάμαι ακριβώς ηλικία. Απλά θυμάμαι όταν το είχα  δει  μου έκανε εντύπωση.

@Aria. Σήμερα δεν περιμένεις  αποτελέσματα;

@MELINASPπήγες; το είδες; 

Έλα αγάπη μ πήγα το είδα το τσουρουτικο μ 7,5 και στον πυθμένα έφτανε 8. μ είπε οκ είναι ένα ποιοτικό κ 3ζωνικο ενδομητριο. Με ενδιαφέρει ότι μένεις έγκυος λέει. Απλά μ λέει τώρα που το είδαμε ότι είναι λίγο λεπτό τις άλλες φορές θα ξεκινάω από 1η μέρα τα 6 σικλακούρ αντί για 2η και τα Dermestril επίσης από 2η αντί για 5η μέρα. 

Τωρα αναμονή την άλλη βδομάδα πρέπει να μ απαντήσουν για αυτά τα δύο έμβρυα που στείλαμε για προεμφυτευτικους αν είναι οκ η όχι. Αν δεν είναι πάμε με διπλή δωρεά. 

19 ώρες πρίν, Aria. είπε:

@Filli μου μόλις γύρισα από τον Κούρτη με είδε κ μου είπε ότι είμαι κομπλέ...συνεχίζω τα λευκά αλλά λιγότερα κ τέλος Μαρτίου θα πάει ο άντρας μου για dfi...και ο θεός να βάλει το χέρι του να έχει πέσει...

Εσύ δ θα πήγαινες να ακούσεις καρδούλα? Η τα έχω μπερδέψει???

@Chrussa1982 όταν έστειλες απαντούσα στην filli !!!πείτε μου ότι έχουμε τέτοιο δέσιμο όλες να τρελαθώ ωωωω και εγώ την έχω άγχος την @geozak ελπίζω να είναι καλά 

Μπράβο κοριτσακι μ αντε με το καλό να είναι εντάξει τα νούμερα του άντρα σου!! 

19 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Να σου πω κάτι αλλά μη με κραξεις...σκέφτομαι κ εγώ. όχι να φορέσω κάτι αγαπημένο μου αλλά να κρατάω μια μικρούλα εικονιτσα της Αγίας Ειρήνης στο χέρι .λες να με πάρουν με τις πέτρες;; 

Πάντως αν δε σου κάνει κόπο στείλε ένα κομμάτι του Τυχερού φορέματος θα το κρατάω και αυτό χαχαχα 

Μπράβο κορίτσι μου..ανταποκρίεσαι πολύ καλά και αυτό είναι πολύ καλό!!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και με τον άντρα σου και να προχωρήσετε τσουκου τσουκου και εσείς.

Καλέ εγώ είχα πάει μια φορά για εμ με ζώνη Παναγίας, ζώνη Αγίας Ειρήνης, στο λαιμό 3 φυλαχτά και δεν ξέρω πόσα κομποσκινια στο χέρι. Το θυμιατηρι μου έλειπε για τσαντικο!! 

17 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια με πήρε η Στεφ..μου έγραψε lecalcif 2500 θα παίρνω 2 αμπούλες την εβδομάδα για ένα μήνα. Είπε ότι θα ανέβει γρήγορα. Η ενδοκρινολόγος πήρα τηλ είπε θα με πάρει πίσω και αγνοείται χαχαχαχα

Αντε μπράβο να τελειώνεις αγάπη θα ανέβει γρήγορα με αυτό! 

17 ώρες πρίν, Fili είπε:

Αντε τέλεια. Να είναι και καλά τα αποτελεσματα αντρουλη σου και να ξεκινήσετε κι εσείς!! 

Εμεις γύρισαμε πριν λίγο. Όλα καλα!!! Μεγαλωσε είναι σχεδόν 9 χιλιοστά χαχχαχαχ και καρδούλα χτυπά δυνατά τα τα τα τα τα τα!!!!! 

Πάντως για το γούρι δεν έχεις άδικο @Chrussa1982 εγώ είχα ξεχάσει στο παλτό μου ένα ρολογακι παιδικό της ανηψιας μου από τα Χριστούγεννα και το έχω κάθε φορά σε κάθε επίσκεψη πριν κατά τη διάρκεια και μετά την ετ μαζί μου. Και θεωρώ ότι η αθώα παιδική της ενέργεια και αγάπη με βοηθά ❤️❤️❤️

Μπράβο ρεεεεε 9 χιλιοστά ολόκληρο φασολινι!!! ❤️ Φτου φτου όλα καλά πάνε κοριτσακι μ!!! 

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Δεν το πιστεύω ακόμα!

Μπραβοοο οοο αγάπη μου γλυκιά!!! ❤️ 

Με το καλό σε δύο εβδομάδες ακόμα πιο μεγάλο το σπορακι σου!!! 

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Καλέ εεεε γαζέλα θα βγει το παιδί!!! ❤️ 

@geozak αγάπη μ γλυκιά εύχομαι να είναι όλα καλά

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Να μας πρήζεις όλη μερα!!! ❤️ Όλα καλά πάνε κορίτσι μ με το καλό κ στο επόμενο βηματακι!!! 

πρίν από 57 λεπτά , SONIA79 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Συγνώμη που μπαίνω σφήνα στην συζήτηση... 

Μπορεί να μην γράφω αλλά σας παρακολουθώ όποτε μπορώ:ph34r:.

Λοιπόν μου έχουν περισσέψει dermestril, όποια από εσάς χρειάζεται κάποιο κουτί ας επικοινωνήσει μαζί μου με προσωπικό μήνυμα.

Το κορίτσι μας ήθελε @chitaneta

πρίν από 14 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλησπέρα αγαπημένη μου!!! Μα τι ωραία που τα έγραψες!! Το μωράκι του χιονιά ήρθε για να μείνει. 

Κορίτσια μου, με χαρά διαπίστωσα πόσο όμορφα κλείνει η εβδομαδα μας. Τα κορίτσια μας είδαν και άκουσαν τα μωρά τους, η exotic έφτασε Ελλάδα και όλες λίγο πολύ περιμένουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα..σκέφτομαι προχτές κλαιγαμε όλες και χτες ήταν μια όμορφη μέρα!! Προχτές μοιρασρηκαμε τα δάκρυα και χτες και σήμερα μοιραζόμαστε χαρές και μπεμπακια που μεγαλώνουν μέσα στις κοιλιτσες. Νιώθω ότι σε λίγο σε πολύ πολύ λίγο οι περισσότερες θα είμαστε στο επόμενο στάδιο. Αυτό της ετ. Και όσο ο ήλιος λάμπει σήμερα νιώθω όχι μόνο αισιοδοξία αλλά μια εσωτερική δύναμη ικανή να γκρεμίσει όλα τα εμπόδια. Αυτή τη δύναμη θέλω να την μοιραστώ μαζί σας !!! 

Μόνο μελανο σημείο η @geozak. Ας είναι καλά κ όποτε θελήσει ας μας μιλήσει.

Αχ βρε χευσουλακι μ είδες έφτιαξαν οι μέρες και οι ελπίδες μας πάνε δυνατά από εδώ κ πέρα ♥ ♥ ♥ 

• Μου αρέσει 7
  • Ευχαριστώ 2

1 ώρα πρίν, Fili είπε:

Ολεεεεεεε!!! Επιτέλους να ηρεμήσεις λιγάκι. Ένα σώμα δύο καρδούλες λοιπόν κι εσυυυυυυ! Τατταταταττατα

Κοριτσι μας γλυκό!!!! Ρε φοβερό θα είναι το μωρακι σου γιατί θα είναι δικό σου και θα το μεγαλώσεις με πολύ αγάπη και φροντίδα και χαρά!!! Να μας "πρήζεις" όσο θέλεις ολημερίς!!! 

Ο οοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμ μμμμ τεράστιο με βαθιά ανάσα από μενα ❤️❤️❤️

Πάντως Φιλάκι θα ήσουν πολύ υπερήφανη για μένα σήμερα! Τους πήρα 4 φορές τηλέφωνο για να ζητήσω διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες χαχαχα!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 5

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , MELINASP είπε:

το lecalcif ανεβάζει γρήγορα 

Να κάνεις ένα τσεκ δεν χανεις τπτ και παθολόγος μπορεί να στα γράψει. 

Έλα αγάπη μ πήγα το είδα το τσουρουτικο μ 7,5 και στον πυθμένα έφτανε 8. μ είπε οκ είναι ένα ποιοτικό κ 3ζωνικο ενδομητριο. Με ενδιαφέρει ότι μένεις έγκυος λέει. Απλά μ λέει τώρα που το είδαμε ότι είναι λίγο λεπτό τις άλλες φορές θα ξεκινάω από 1η μέρα τα 6 σικλακούρ αντί για 2η και τα Dermestril επίσης από 2η αντί για 5η μέρα. 

Τωρα αναμονή την άλλη βδομάδα πρέπει να μ απαντήσουν για αυτά τα δύο έμβρυα που στείλαμε για προεμφυτευτικους αν είναι οκ η όχι. Αν δεν είναι πάμε με διπλή δωρεά. 

Μπράβο κοριτσακι μ αντε με το καλό να είναι εντάξει τα νούμερα του άντρα σου!! 

Καλέ εγώ είχα πάει μια φορά για εμ με ζώνη Παναγίας, ζώνη Αγίας Ειρήνης, στο λαιμό 3 φυλαχτά και δεν ξέρω πόσα κομποσκινια στο χέρι. Το θυμιατηρι μου έλειπε για τσαντικο!! 

Αντε μπράβο να τελειώνεις αγάπη θα ανέβει γρήγορα με αυτό! 

Μπράβο ρεεεεε 9 χιλιοστά ολόκληρο φασολινι!!! ❤️ Φτου φτου όλα καλά πάνε κοριτσακι μ!!! 

Μπραβοοο οοο αγάπη μου γλυκιά!!! ❤️ 

Με το καλό σε δύο εβδομάδες ακόμα πιο μεγάλο το σπορακι σου!!! 

Καλέ εεεε γαζέλα θα βγει το παιδί!!! ❤️ 

@geozak αγάπη μ γλυκιά εύχομαι να είναι όλα καλά

Να μας πρήζεις όλη μερα!!! ❤️ Όλα καλά πάνε κορίτσι μ με το καλό κ στο επόμενο βηματακι!!! 

Το κορίτσι μας ήθελε @chitaneta

Αχ βρε χευσουλακι μ είδες έφτιαξαν οι μέρες και οι ελπίδες μας πάνε δυνατά από εδώ κ πέρα ♥ ♥ ♥ 

Εγώ μια χαρά τι βλέπω το ενδομήτριο με λίγο μπούστ παραπάνω θα απογειωθεί χαχαχαχα. Ελπίζω να πάρετε καλά νέα για τα εμβρυακια σας και να είναι γερά και ποιοτικά έτοιμα για την κοιλίτσα σου!!! 

Έχω για γούρι ένα κρεμαστό για τον λαιμό δώρο του καλού μου τα πρώτα μας Χριστούγεννα ως ζευγάρι. Δεν το αποχωρίζομαι ποτέ. Θα βάλω και τη ζώνη θα κρατάω και την εικονιτσα. Περισσότερο βέβαια για ψυχολογικούς λόγους νιώθω ότι θα είμαι πιο σίγουρη..έκλαψα με το θυμιατό για τσαντικο χαχαχαχα.

• Χαχα 3

πρίν από 10 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Εγώ μια χαρά τι βλέπω το ενδομήτριο με λίγο μπούστ παραπάνω θα απογειωθεί χαχαχαχα. Ελπίζω να πάρετε καλά νέα για τα εμβρυακια σας και να είναι γερά και ποιοτικά έτοιμα για την κοιλίτσα σου!!! 

Έχω για γούρι ένα κρεμαστό για τον λαιμό δώρο του καλού μου τα πρώτα μας Χριστούγεννα ως ζευγάρι. Δεν το αποχωρίζομαι ποτέ. Θα βάλω και τη ζώνη θα κρατάω και την εικονιτσα. Περισσότερο βέβαια για ψυχολογικούς λόγους νιώθω ότι θα είμαι πιο σίγουρη..έκλαψα με το θυμιατό για τσαντικο χαχαχαχα.

Να σαι καλά αγάπη μ μακάρι!! 

Να τα βάλεις ναι και το γουρακια σου και την εικονίτσα να σε φυλάει!!! ❤️ 

16 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Γλυκουλα μου κι εγω δεν ειχα μεχρι περυσι που εμφανιστηκε αλλα ο ενδοκρινολογος ειπε οτι υπηρχε το προβκημα αλλα δε φαινοταν και μαλιστα αυτο ειναι που κατα ενα μεγαλο ποσοστο μου προκαλεσε το προβλημα με τις ορμονες και κατεληξα χωρις περιοδο και να ψαχνω δοτρια απο τη Σεληνη. Γι αυτο ψαξτο ξανα. Ισως και να μην ειναι τιποτα αλλα ειναι υπουλος ο θυροειδης

Για τη δικια μιυ που ειναι 32 τι γνωμη εχεις;

Αχ δε μου εχει φυγει η αναστατωση ακομα!! Θελω να ξεκινησω χθες!!! Δεν μπορω να περιμενωωωω!!!!!!! 

Ναι η @geozak δεν μπηκε! Μακαρι να ειναι ολα καλα.

Μπραβο κοριτσακι μου! Μας βλεπω και τις 3 μαζι να προχωραμε!!

Φυσικα να παρεις και εικονιτσα και κομματακι απο το φορεμα της αγαπημενης μας @Neli83 χαχαχα!

Μπραβο αγσπη μου! Τι ωραια που ακουσατε την καρδουλα να χτυπα δυνατα τατατατα!!! 

Ευχαριστωωω! Δεν εχω ιδεα. Μου ειπαν σε μερικες μερες θα βγαλει τα ωαρια αλλα ποτε θα κανω εγω αυτα που πρεπει δεν ξερω. Μαλλον μεσα με τελος Μαρτιου.

Eιναι βεβαια ανω των 30 αλλα οχι πολυ πανω. Επισης μπορει να εχει τελειες ορμονες. Δυο φιλες μου επιασαν με εξωσωματικη στα 31 με την πρωτη, η μια μαλιστα τριδυμα. Η ηλικια ειναι σχετικη.

Οσο για τα κιλα, ιδανικα θα ηταν να ειναι περιπου στα δικα σου κυβικα. Πληρωνουμε που πληρωνουμε καλο ειναι να εχουμε καποιες απαιτησεις στα κριτηρια. Και να παει και δυο μηνες πιο περα δεν εγινε και κατι

6 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Αν κ έχω μελετήσει ενδελεχώς το φόρουμ (μόνο σημειώσεις δεν κρατούσα χαχαχα) δεν θυμόμουν αυτή την ιστορία. Άρχισα να σε διαβάζω από τη στιγμή που μπήκες στη διαδικασία της δωρεάς και μετά. Έχω να πω... Ρε αγάπη! Τι Τρισμέγιστος μαλάκας ήταν αυτός! Πόσο επικίνδυνοι και αψυχοι γιατροί κυκλοφορούν! Δεν μπορώ καν να φανταστώ το σοκ σου όταν θα ξύπνησες και θα διαπιστωσες τι έγινε... Εκτός τι να πω... αν είχε γίνει τόσο μεγάλη ζημιά που δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Αλλά από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Όμως!!! Όπως πολύ σωστά γράφεις τελικά δεν έμεινες ποτέ μισή! Παλεψες και τα κατάφερες! Respect, respect, respect!❤️ 

Κοριτσια, αν και ειναι πολυ οδηνηρο να χανεις τα μισα σου οργανα, αυτο ισως σε φερνει πιο κοντα στη μητροτητα. Σε περιπτωσεις οπως τα εξωμητρια, ενα οργανο ευλογημενο, οπως η σαλπιγγα μπορει να λειτουργησει ως βομβα στον οργανισμο. Επισης μια παθολογικη σαλπιγγα αν την αφησεις πολυ πιθανο να ξαναφεριε εξωμητριο. Αυτα μου τα ειπε ο ντοκ μου λιγο πριν την αφαιρεση σαλπιγγας κ ωοθηκης μου

4 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Δεν το πιστεύω ακόμα!

Τα τα τα καρδουλα:wub:

• Μου αρέσει 5

1 ώρα πρίν, MELINASP είπε:

Μακάρι μακάρι να είναι καλά τα εμβρυακια σας και να περάσεις κι εσύ σύντομα στην υποομάδα μας, στις εγκυούλες μας. Για το γιατρό σου έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και σίγουρα το ενδομήτριο σου θα είναι σούπερ στην ετ. 

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχες σας και την υποστηριξη σας!

Ήρθε κι ο ηλιος στην Αθήνα και πηγαμε για μεζεδακια έξω! Ε...να χαρουμε και λίγο γιατί με τη στενοχωρια για τη μαμά μου, ειναι λιγο δύσκολα...

Σας φιλώ όλες!:x

@Viv37 τελεια με τη δοτρια! Πως να μην ανυπομονεις;  κι εμείς μαζι σου!

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...