Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Να ξέρεις πόσο γελούσα τότε. Χαίρομαι όμως πού όσες τα καταφέρατε δεν ξεχνάτε και εμάς. Πόσο κουράγιο παίρνω δεν μπορείς να φανταστείς. Φιλάκια στο κορίτσι σου!!

Το ξερω οτι χαιρεστε. Γι αυτο βρισκω αυτον τον λιγο χρονο (η μπεμπα βγηκε βολτα με τον daddy) και σας γραφω. Ειστε κ ωραιο παρεακι:)

πρίν από 8 λεπτά , Annaforyou είπε:

Αν είναι τρελοκομείο είναι πολύ φίλη μου!!! 

Παραβλέπω τα σχόλια για τις σιτεμενες δοτριες!! :angry::P:D:D πλάκα κάνω! 

Στην ωοληψια δεν είχαμε συζητήσει ποτέ για την Tsh! Δεν ξέρω τι να πω... Θα πάω ενδοκρινολόγο να δούμε τι γίνεται... 

Μην ανησυχεις. Θα πας στην ντοκ και θα σε φτιαξει τζετ!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 30 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Να σου πω κάτι αλλά μη με κραξεις...σκέφτομαι κ εγώ. όχι να φορέσω κάτι αγαπημένο μου αλλά να κρατάω μια μικρούλα εικονιτσα της Αγίας Ειρήνης στο χέρι .λες να με πάρουν με τις πέτρες;; 

Πάντως αν δε σου κάνει κόπο στείλε ένα κομμάτι του Τυχερού φορέματος θα το κρατάω και αυτό χαχαχα 

Μπράβο κορίτσι μου..ανταποκρίεσαι πολύ καλά και αυτό είναι πολύ καλό!!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και με τον άντρα σου και να προχωρήσετε τσουκου τσουκου και εσείς.

Φυσικα και να την παρεις την εικονα μαζι σου! Αν σε κανει να νιωθεις καλα δεν θα σκεφτεις τι θα πουν οι αλλοι!!

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

Κορίτσια με πήρε η Στεφ..μου έγραψε lecalcif 2500 θα παίρνω 2 αμπούλες την εβδομάδα για ένα μήνα. Είπε ότι θα ανέβει γρήγορα. Η ενδοκρινολόγος πήρα τηλ είπε θα με πάρει πίσω και αγνοείται χαχαχαχα

• Μου αρέσει 8

8 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Κορίτσααααααααα!!!!!!!!!!!!! Δε θα το πιστέψετε!!!!!! Προσγειώθηκε το διαστημόπλοιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επειδή δεν έχω ειρμό σκέψεων αυτή τη στιγμή ελπίζω να βγάζουν νόημα αυτά που θα πω!

Λοιπόνη κοπέλα είναι 32 χρονών, 1,70 και 77 κιλά και τα γυναικολογικά της είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.  Ίσως σας φανεί χαζό που το λέω και με απασχολεί αλλά έχει λίγα κιλάκια παραπάνω και φοβάμαι λίγο γιατί εγώ με το θυρεοειδή και το χασιμότο παιδεύομαι από μικρή και δεν τρώω τίποτα για να συντηρούμai σε ένα νορμάλ βάρος. Αν φάω σαν άνθρωπος θα γίνω στο πι και φι 100 κιλά. Η κοπέλα δεν έχει βέβαια κάποιο τέτοιο πρόβλημα αλλά κι εμένα πέρυσι μου εμφανίστηκε. Μέχρι τότε κατέστρεφε σιωπηρό τις ορμόνες μου. Από το εμβρυολογικό βέβαια μου είπαν ότι το bmr της είναι σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά δε νομίζω ότι είναι στα φυσιολογικά! Πείτε μου τι πιστεύετε! Είμαι χαζή που το σκέφτομαι? Μου δίνουν γάιδαρο και τον κοιτάω στα δόντια??

Αν αποφασίσουμε να μην πάμε με τη συγκεκριμένη θα πρέπει να περιμένουμε πάλι ίσως και 3μηνο και δε νομίζω ότι μπορώ να περιμένω κι άλλο.

Καλώς τη δέχτηκες την εξωγήινη δοτρια!!!! μακάρι να σου δώσει πολλά και γερά αβγά και να πάνε όλα τέλεια!!! περιμένουμε τα νέα!! ποτέ θα αρχίσει?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Fili είπε:

Αντε τέλεια. Να είναι και καλά τα αποτελεσματα αντρουλη σου και να ξεκινήσετε κι εσείς!! 

Εμεις γύρισαμε πριν λίγο. Όλα καλα!!! Μεγαλωσε είναι σχεδόν 9 χιλιοστά χαχχαχαχ και καρδούλα χτυπά δυνατά τα τα τα!!!!! 

Πάντως για το γούρι δεν έχεις άδικο @Chrussa1982 εγώ είχα ξεχάσει στο πλατό μου ένα ρολογακι παιδικό της ανηψιας μου από τα Χριστούγεννα και το έχω κάθε φορά σε κάθε επίσκεψη πριν κατά τη διάρκεια και μετά την ετ μαζί μου. Και θεωρώ ότι η αθώα παιδική της ενέργεια και αγάπη με βοηθά ❤️❤️❤️

Ωωωω ένα μωράκι και τι μωράκι!!!9 χιλιοστά!!! Μπράβο κορίτσι μου, όλα πάνε καλά!! Φαντάζομαι πόσο χαρούμενη θα είσαι, είχες και το γλυκάκι σου μαζί..

Σίγουρα βοήθησε και θα βοηθά η παιδική αθωότητα. Τι πιο όμορφο και αγνό από τα παιδάκια;

• Μου αρέσει 3

πρίν από 34 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια με πήρε η Στεφ..μου έγραψε lecalcif 2500 θα παίρνω 2 αμπούλες την εβδομάδα για ένα μήνα. Είπε ότι θα ανέβει γρήγορα. Η ενδοκρινολόγος πήρα τηλ είπε θα με πάρει πίσω και αγνοείται χαχαχαχα

Χρύσα ούτε συνεννοημενες ν ήμασταν!!! Και εγώ αυτές ξεκίνησα! Αυτές μου είχαν πει τότε από το κέντρο!! Καλές αυξήσεις να έχουμε! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , Fili είπε:

Αντε τέλεια. Να είναι και καλά τα αποτελεσματα αντρουλη σου και να ξεκινήσετε κι εσείς!! 

Εμεις γύρισαμε πριν λίγο. Όλα καλα!!! Μεγαλωσε είναι σχεδόν 9 χιλιοστά χαχχαχαχ και καρδούλα χτυπά δυνατά τα τα τα!!!!! 

Πάντως για το γούρι δεν έχεις άδικο @Chrussa1982 εγώ είχα ξεχάσει στο πλατό μου ένα ρολογακι παιδικό της ανηψιας μου από τα Χριστούγεννα και το έχω κάθε φορά σε κάθε επίσκεψη πριν κατά τη διάρκεια και μετά την ετ μαζί μου. Και θεωρώ ότι η αθώα παιδική της ενέργεια και αγάπη με βοηθά ❤️❤️❤️

Τι ωραια!!! Μια μεγαλη ανασα ηρεμιας τωρα.! :)

πρίν από 42 λεπτά , Annaforyou είπε:

Χρύσα ούτε συνεννοημενες ν ήμασταν!!! Και εγώ αυτές ξεκίνησα! Αυτές μου είχαν πει τότε από το κέντρο!! Καλές αυξήσεις να έχουμε! 

Μακάρι κορίτσι μου!! Μου είπε μαία ότι είναι πάρα πολύ καλές!!

1 hour ago, chitaneta said:

Τι ωραια!!! Μια μεγαλη ανασα ηρεμιας τωρα.! :)

Όντως...επομενη πίστα. Οοοομμμμμμ μέχρι την επόμενη φορά. Γυρίσαμε σπιτάκι βάλαμε ταινιούλα και έκανα και μια παρασπονδια. Πιτσαααααα χοχοχο

Αντε αύριο το πρωί περιμένω τα ευχάριστα να ηρεμήσεις κι εσύ και να πάρεις μκια μεγάλη ανάσα. ❤️❤️❤️

1 hour ago, Chrussa1982 said:

Ωωωω ένα μωράκι και τι μωράκι!!!9 χιλιοστά!!! Μπράβο κορίτσι μου, όλα πάνε καλά!! Φαντάζομαι πόσο χαρούμενη θα είσαι, είχες και το γλυκάκι σου μαζί..

Σίγουρα βοήθησε και θα βοηθά η παιδική αθωότητα. Τι πιο όμορφο και αγνό από τα παιδάκια;

Έτσι είναι γλυκιά μου Χρύσα. Και το ότι ήρθε επιτέλους και γλυκάκι μου ναι χάρηκα πολύ δε σου κρύβω. Αυτός ο μήνας ήταν ζόρικος μιας και μετά την ετ έλειπε πολλές μέρες. Ήσασταν όλες όμως συντροφιά και δύναμη μου μεγάλη.

Χα! Δύο καρδιές σε ένα σώμα. Τι παράξενο... 

Σύντομα θα τα νιώσεις και εσύ και όλες. Το πιστεύω από τα βαθύ στης ψυχής μου και θα το λέω κάθε μέρα μέχρι να είμαστε όλες με κοιλίτσες χαρούμενες γεματες❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 12
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Fili είπε:

Ζαλίστηκα κοπέλα μου με όλα αυτά. Χαρά στο κουράγιο και τη δύναμη σου. Μα είμαστε φοβερές τινα λέμε πάλι. 

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι χα

Επιτελους αγάπη μου, καλά απορώ που σου είπαν κ τοσα. Προσωπικά αν μου έλεγαν ότι είναι καλή περίπτωση δε θα το σκεφτόμουν καθόλου. Ότι όμως σε κάνει να νιώθεις εσένα καλά 

Εσενα δε σου ειχαν πει; Περιεργο. Ισως σ εμενσ ηθελαν να δικαιολογησουν καπως την καθυστερηση. Και επαγγελμα μου ειπαν και προσωπικοτητα! Εσενα τι πληροφοριες σου ειχαν δωσει; Μονο υψος κ βαρος;

@Condios θα συμφωνησω για το γουρλιδικο φουστανακι της @Neli83 ! Μπεμπεδοσκονη φουλ!

• Μου αρέσει 1

16 minutes ago, Viv37 said:

Εσενα δε σου ειχαν πει; Περιεργο. Ισως σ εμενσ ηθελαν να δικαιολογησουν καπως την καθυστερηση. Και επαγγελμα μου ειπαν και προσωπικοτητα! Εσενα τι πληροφοριες σου ειχαν δωσει; Μονο υψος κ βαρος;

@Condios θα συμφωνησω για το γουρλιδικο φουστανακι της @Neli83 ! Μπεμπεδοσκονη φουλ!

Τίποτα απολύτως. Καλά ήμουν και τόσο ψαρωμενη που δε ρωτούσα και πολλά. 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Απ' ότι ξέρω δεν έχω. Είχα κάνει πριν 5 χρόνια (λογικά την Tsh θα είχα κάνει) και θυμάμαι ότι ήμουν καλά. 

Εκλεισα ήδη ραντεβού.

Δεν ξέρω εάν κοιτάνε θυροειδή. Δεν έχω πάρει ποτέ εξετάσεις μου από το κέντρο. Το μόνο που μου είχαν πει ήταν για τη D. Αυτό το θυμάμαι! 

Γλυκουλα μου κι εγω δεν ειχα μεχρι περυσι που εμφανιστηκε αλλα ο ενδοκρινολογος ειπε οτι υπηρχε το προβκημα αλλα δε φαινοταν και μαλιστα αυτο ειναι που κατα ενα μεγαλο ποσοστο μου προκαλεσε το προβλημα με τις ορμονες και κατεληξα χωρις περιοδο και να ψαχνω δοτρια απο τη Σεληνη. Γι αυτο ψαξτο ξανα. Ισως και να μην ειναι τιποτα αλλα ειναι υπουλος ο θυροειδης

4 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Nαι, η δοτρια μου ηταν καπως μεγαλη, 28 ετων, κατω βεβαια απ τα 30. Τα πηγε περιφημα βεβαια. Η ηλικια ειναι σχετικη

Για τη δικια μιυ που ειναι 32 τι γνωμη εχεις;

4 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Λογικό να μην θυμάσαι. Έχεις ένα θαύμα στην κοιλίτσα σου και όλα τα υπόλοιπα απλα τα ξεχνάς!!! @MaryH θυμάμαι που σας διάβαζα παλιά πριν πάρω την απόφαση της δωρεάς και έλεγες τη δοτρια σου σιτεμενη χαχαχαχα. @Viv37 πώς νιώθεις τώρα που πέρασαν κάποιες ώρες; Έχεις αρχίσει να ανυπομονείς όπως έκανα και εγώ; @Aria. Μου περιμένουμε τα νέα σου!!

Ρε κορίτσια...η @geozak δεν μπήκε σήμερα..ελπίζω να είναι καλά, να πήγαν όλα καλά και απλά να κάνει ένα break και να χαλαρώνει.

Αχ δε μου εχει φυγει η αναστατωση ακομα!! Θελω να ξεκινησω χθες!!! Δεν μπορω να περιμενωωωω!!!!!!! 

Ναι η @geozak δεν μπηκε! Μακαρι να ειναι ολα καλα.

4 ώρες πρίν, Aria. είπε:

@Filli μου μόλις γύρισα από τον Κούρτη με είδε κ μου είπε ότι είμαι κομπλέ...συνεχίζω τα λευκά αλλά λιγότερα κ τέλος Μαρτίου θα πάει ο άντρας μου για dfi...και ο θεός να βάλει το χέρι του να έχει πέσει...

Εσύ δ θα πήγαινες να ακούσεις καρδούλα? Η τα έχω μπερδέψει???

@Chrussa1982 όταν έστειλες απαντούσα στην filli !!!πείτε μου ότι έχουμε τέτοιο δέσιμο όλες να τρελαθώ ωωωω και εγώ την έχω άγχος την @geozak ελπίζω να είναι καλά 

Μπραβο κοριτσακι μου! Μας βλεπω και τις 3 μαζι να προχωραμε!!

4 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Να σου πω κάτι αλλά μη με κραξεις...σκέφτομαι κ εγώ. όχι να φορέσω κάτι αγαπημένο μου αλλά να κρατάω μια μικρούλα εικονιτσα της Αγίας Ειρήνης στο χέρι .λες να με πάρουν με τις πέτρες;; 

Πάντως αν δε σου κάνει κόπο στείλε ένα κομμάτι του Τυχερού φορέματος θα το κρατάω και αυτό χαχαχα 

Μπράβο κορίτσι μου..ανταποκρίεσαι πολύ καλά και αυτό είναι πολύ καλό!!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και με τον άντρα σου και να προχωρήσετε τσουκου τσουκου και εσείς.

Φυσικα να παρεις και εικονιτσα και κομματακι απο το φορεμα της αγαπημενης μας @Neli83 χαχαχα!

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

Εμεις γύρισαμε πριν λίγο. Όλα καλα!!! Μεγαλωσε είναι σχεδόν 9 χιλιοστά χαχχαχαχ και καρδούλα χτυπά δυνατά τα τα τα τα τα τα!!!!! 

Πάντως για το γούρι δεν έχεις άδικο @Chrussa1982 εγώ είχα ξεχάσει στο παλτό μου ένα ρολογακι παιδικό της ανηψιας μου από τα Χριστούγεννα και το έχω κάθε φορά σε κάθε επίσκεψη πριν κατά τη διάρκεια και μετά την ετ μαζί μου. Και θεωρώ ότι η αθώα παιδική της ενέργεια και αγάπη με βοηθά ❤️❤️❤️

Μπραβο αγσπη μου! Τι ωραια που ακουσατε την καρδουλα να χτυπα δυνατα τατατατα!!! 

2 ώρες πρίν, lizard12 είπε:

Καλώς τη δέχτηκες την εξωγήινη δοτρια!!!! μακάρι να σου δώσει πολλά και γερά αβγά και να πάνε όλα τέλεια!!! περιμένουμε τα νέα!! ποτέ θα αρχίσει?

Ευχαριστωωω! Δεν εχω ιδεα. Μου ειπαν σε μερικες μερες θα βγαλει τα ωαρια αλλα ποτε θα κανω εγω αυτα που πρεπει δεν ξερω. Μαλλον μεσα με τελος Μαρτιου.

• Μου αρέσει 3

On 16/2/2022 at 4:42 ΜΜ, Condios είπε:

Αχ ρουφιανες και το κλαμα συνεχιζεταιιιιιιιιιιιιιιιι,,,,,,με κανετε να κλαιω απο συγκίνηση που σας εχω και που δεν ειμαι μονη , δεν ειμαι η μονη !!!!!! 

"Τί θα ήμουν αν θα σας εχανα,,,αν θα σας εχανααααα,,,,θα 'μου ένα κουτσουρακι, τοσο δα μικρουτσικο,,,,τί θα ήμουν αν θα σας εχανα , αν θα σας εχανα , αν θα σας εχανα....." ,,,, αυτό τραγουδάω στον αντρα μου,,,αυτο και σε εσας και σας ευχαριστώ απο καρδιάς!!!!!!!!!!!! 

@geozak μου γλυκιά,,,,τράβα μπρος , είσαι η αρχή του κοντού μας για μένα,,,,τον περιμενω να με παρει τηλεφωνο να αρπαχτουμε λιγο για να στανιαρω,,,,τα λεει ωμα αλλα ομορφα οταν θελει ο ατιμος! Stay calm,,,,οσο μπορείς και εσύ,,,,περαστικό θα είναι,,,,θα δεις αγαπημενη,,,μην πεφτεις,,,,εισαι εδω και εσυ και το σπορακι σου!!!!!!!! 

@Neli83 μου, κορίτσι μου,,,μονο μπεμπεδοσκονη καρδιας λαμβανω απο σενα και σε ευχαριστώ πολύ! Θα ξαναδυναμώσω και θα τα καταφερω! το υποσχομαι! 

@marina86 μου μικρή,,,,καλά εσύ είσαι η προέκταση της σκέψης και του συναισθήματος μου,,,ακομα και τον καφέ ίδιο τον πινουμε,,,,πόσο εκλαψα κι αλλο με το μηνυμα σου,,,ποσες χιλιαδες χορδες ιδιες αγγιξες! Για μενα και για τον αντρα μου,,,,και για τη μανουλα μας που δε μας εκανε για να κλαιμε ρε φίλη μου ,,, ναι!!!!!!! Για σενα και για το αντρα σου,,,,για τη μανουλα σου που δε σε εκανε να κλαις!!!!!!!! Αυτή την porca miseria ούτε εγώ την αντέχω,,,και ναι είμαστε καλά και είμαστε εδώ ,,,, αρα,,,παλεύουμε,,,άρα κάποια στιγμή θα δικαιωθούμε. 

@chitaneta μου σε ευχαριστώ πολύ,,,εσύ είσαι αυτή που δίνει δύναμη να συνεχίζουμε,,,,εσύ που μεσα στο χιονιά πήγες να συναντηθείς με το μωρό σου , γιατί έτσι κάνει μια μάνα για το παιδί της,,,,σε όλες τις αντίξοες συνθήκες είναι εκεί βραχος!!!!!! Από τετοια και μόνο παραδείγματα θα αντέξω ναι είσαι σίγουρη γλυκιά μου! Ευελπιστώ ο Θεός να σας δώσει δύναμη και να τα αντιμετωπίσετε όλα και να πανε καλά τα πράγματα για τη μανουλα σου.

@silvy22 μου ,,, μόνο την υγεία μας να έχουμε,,,πολύ σωστά τα λεςκαι σε ευχαριστώ όλα θα έρθουν,,,τραβατε εσείς μπροστά για μας.

@StrongWoman μου,,,το λέει και το όνομά σου,,,,όλες περνάμε δύσκολα, όλες επιθυμούμε το ίδιο,,,,όλες θα τα καταφέρουμε,,,,!!!! Γιατί όλες είμαστε δυνατές , τόσο που ενώ τα περνάμε,,,τα παλεύουμε και θα τα καταφέρουμε.

@MELINASP μου,,,εσύ που τα παίρνεις κατεβατα και όλες τις απαντάς πως το καταφέρνεις,,εγώ τα γράφω σε post it τα ονόματά σας και δίπλα σημειώσεις για να σας απαντώ ξεχωριστά,,,,χαχαχα ποσο καμμένη είμαι όμως??????? Ευτυχώς μαναρακι μου όλα είναι περαστικά,,,,ευτυχώς η ψυχή έχει δύναμη και βοηθά και το σώμα και έτσι όλα ξεπερνιούνται!!!!

@Viv37 μου,,,εδώ ταιριάζει το "όχι θα κάτσω να σκάσω?" ,,,, όχι δε θα κάτσω ούτε να σκάσω ούτε να παραδοθώ,,,ειπαμε 8 πεφτουμε 9 σηκωνόμαστε,,,Και φτου και απ'την αρχή,,,είσαι μικρούλα,,,,και γλυκούλα,,,και σταμάτα να κοιτας τις άσπρες τρίχες,,,,αγγίζουμε τη σοφία θα πω εγώ. 

@Aria. μου έχεις απόλυτο δίκιο. Μια μεγάλη τεράστια αγκαλιά είναι εδώ μεσα και ευτυχώς πέφτει και μας σκεπάζει στα δύσκολα και μας πνίγει απο χαρά στα ευχάριστα. Η ισχύς εν τη ενώσει είμαστε !!!!!! Και εσύ , είσαι ένα βήμα πιο κοντά πια. 

@Villi μου αγαπημένη, φυσικά και ήταν πολύ σοβαρό αυτό που πέρασες , και φυσικά η βαρύτητα του χειρουργείου σου ήταν υψίστης σημασίας. Η σύγκριση δεν υπάρχει καν γιατί αφορά 2 διαφορετικες περιπτώσεις αλλά εξίσου σοβαρές. Η σοβαρότητα όμως παραμένει μοναδική οπως ο οργανισμός μας είπαμε. Και ευτυχώς πήγαν όλα καλά και το έκανες,,,είναι αυτό που λεω,,,καποιος φύλακας αγγελος μας προσέχει. Δεν παρεξηγώ ποτέ να ξέρεις. Προσπαθώ να έχω ενσυναίσθηση και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος μεσα από ότι και να συμβαίνει. Προς το παρόν ελπίζω να γίνω υγιέστερος άνθρωπος,,,και θα γίνω. Το μετά βήμα βήμα,,,χερι χερι,,,όλα θα έρθουν. 

Ήδη με σηκώσατε ψυχολογικά ,,,, αγαπημένες μου.....οοοοομμμμμμ,,,,ανάσες,,,,νιώθω τη ζεστασιά σας και σας στέλνω πίσω πολλαπλή! Γιατί όταν η αγάπη μοιράζεται,,,πολλαπλασιάζεται!!!!!! 

@Condios ειχα κανα 2 μερες  να μπω....βρε γλωσοκοπανες πόσα γράψατε????

όργανα δεν εχω ουτε εγω.. τα εχω χασει κάποια  πριν απο 12 χρόνια που ειχα εξωμητριο κ επεσα σε μαλακα  ντοκ κ με ξεκιλιασε βαζοντας σε εκταχτο χειρουργείο 11 ρην νύχτα  γιατι κοντεψα να πεθάνω απο εσωτερικη αιμοραγια επειδη είχε σπάσει το εξωμητριο μ...εχασα μια σαλπιγγα κ μια ωοοθξκ...μην με ρωτησεις πως...μονο ο ηλιθιος ξέρει  που δεν με ρωτησε κ τα πήρε όλα αμπαριζα κ εβγαζε...( δεν ξερω αν εχεις διαβάσει την ιστορια μ ποτε γιαυτο αναδερω ενα μερος αυτης) τοτε ενιωθα  πιο μιση κ απο την μιση.. τότε ενιωθα χαλια ...ενιωθα ενα μάτσο κουρεκλι μια αχρηστη μια γυναικα σκατα  που ειχε μονο θεματα κ που θα ειχε κ στο μελλον....ενιωθα όπως εσύ...εκλαιγα οπως εσυ εβριζα οπως εσύ πίστευα οπως εσύ...επερνα θαρρος οπως εσυ έπεφτα  οπως εσυ....γελαγα οπως εσυ μιλαγα οπως εσυ..

Τι κ αν εχασα τα οργανα μ λοιπον....αυτος λοιπόν ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΤΕ ηταν η αφορμή  πρόπερσι να γνωρισω τον αγγελο μ αυτον που κοιμαται τωρα στο διπλα δωματιο κ εδω κ 2 χρονια σηκωνομενο κ τον φυλαω μες την νυχτα  πολλες φορες..αυτος λοιπόν Ο ΜΑΛΑΚΑΣ   αν κ μ αφαιρεσε όργανα εγω εγινα μανα κ πηρε την σκόνη μ...εγω νικησα κ οχι το μεσα μ...εγω μετακίνησα το βουνο μ.κ οχι τα οργανα μ....

ΕΙΜΑΙ ΣΊΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΈΧΕΙΣ  ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ Μ❤

On 16/2/2022 at 7:07 ΜΜ, Chrussa1982 είπε:

Αγαπημένες μου αδερφές (γιατί έτσι σας νιώθω όσο κουλό και αν ακούγεται). Δεν θα ταγκαρω μια μια ξεχωριστά γιατί θέλω να μιλήσω σε όλες. Νιώθω τόσο λίγη και τόσο αδύναμη και τόσο μάταια φοβισμένη απέναντι στο μεγαλείο της ψυχής σας .σε εσάς που παλεύεται χρόνια και χρόνια και όμως μετά από κάθε δάκρυ που έτρεξε από τα ματάκια σας βρήκατε τη δύναμη και σηκωθηκατε...σε εσάς που τόσα χρόνια προσπαθειών και φαρμάκων σας δημιούργησαν προβλήματα υγείας. Σε όλες εσάς που ματωσατε ψυχικά, σωματικά και οικονομικά για να αγγιξετε το όνειρο. Με κάλυψαν οι προλαλισασες αδερφές μου οπότε δεν θα ξαναπώ τα ίδια λόγια και σας κουράσω.

Θα σας πω κάτι που συνέβη χτες. Χτες το βράδυ έπεσε η μανούλα μου και χτύπησε στο κεφάλι. Έτσι ξαφνικά .τελικά γλιτώσαμε τα χειρότερα και είναι με διάσειση. Μπαίνω λοιπόν και βλέπω τον δύσκολο αγώνα της μανουλας της δικής   μας φιλεναδας να δίνει την δική της μάχη. Κάθομαι και γκρινιάζω για το σκυλί μου που έχει καρκίνο και αυτή τη στιγμή μια κοπέλα έχει αγωνία γιατί είδε πηγματα αίματος. Γκρινιάζω που είχα κύστη όταν η δική μας φίλη έχει μεγάλο χειρουργείο μπροστά της και φοβάται. Σας λέω ότι δεν μου κάνει κούκου όταν η φίλη μας κάνει προετοιμασια για σημαντικά τεστ.. γκρινιάζω και μουρμούραω όταν άλλη μια από εμάς περιμένει πάνω από το ακουστικό να ακούσει ότι βρέθηκε επιτέλους η δοτρια. 

Και διάβασα όλα όσα είπατε και νιώθω λίγη κορίτσια μου. Γιατί εσείς καθώς και οι υπόλοιπες που δεν έγραψα για τον δικό τους αγώνα γιατί ήδη τα μάτια μου τρέχουν δάκρυα είσαστε ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΑΧΗΤΡΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ..κορίτσια κλαίω κλαίω με εσάς και κλαίω για εσάς. Που δεν καταθέτουμε τα όπλα..που παλεύουμε.

ευχαριστώ που υπάρχετε. Ευχαριστώ που με ακούτε. Όλα αυτά σας τα λέω εγώ που δεν έχω κανέναν πέρα από τον άντρα μου. Που πληρώνω λάθος επιλογές από το παρελθόν που μου στέρησαν κάθε αυτοπεποίθηση και κάθε άνθρωπο από το φιλικό μου περιβάλλον. Ήμουν μόνη, μίλαγα μόνη μου στον καθρέφτη μόνο κ μόνο για να ακούω μια φωνή να μην τρελαθώ από μοναξιά.

Όχι πια!!! Τώρα έχω εσάς!! Είδατε; Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο..να είμαστε καλά όλες μας. Αν θα γίνουμε μητέρες θα το δείξει ο χρόνος. Εμείς όμως θα προσπαθούμε όσο αντέχουμε.

@chitaneta

λιγη εσυ???? εσυ λίγη???? το μονο "λιγο " που βλέπω εγω πανω σ ειναι ο χρονος που σ απομείνε για να γινεις μια χοντρη με μεγάλη κοιλια ( θα παρεις κ κιλα να χαρει κ ο Κούρτης μας) η καθεμια εχει τον σταυρό  της...η καθεμια κουβαλαει κ κατι ειτε αυτο ειναι απο τα όργανα τις φιλη μας η το δικο σ σκύλο....πχ λέω τώρα....κ τα 2 ειναι εξισου σημαντικά κ για τις 2σας....η μια αντιδραει ετσι η αλλη αλλιως..  ο σκοπος ειναι ενας...το παιδι που θα κανετε...τιποτες αλλο....ποια περναει πιο πολλα κ ποια πιο λίγα ποια γκρινιαζει  κ ποια οχι δνε εχει να κανει...ολες  εχετε εναν σκοπο...το παιδι το παιδι παιδι...αυτο ενώνει κ δεν εχει συγκρισεις..  

γιαυτο λοιπον" παψε" ας μ επιτραπεί η φράση ( χωριςπαραξηγησει) να νιώθεις  λίγη.. εισαι  κ συ μια απο μας κ ΙΣΗ με εμας...σε φιλω

• Μου αρέσει 13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...