Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 45 λεπτά , MELINASP είπε:

Έχεις θέμα με θυροειδη; γενικά σε εξωσωματική λόγω ρρμονων ανεβαίνει. 

Ιδανικά γύρω στο 1-2 είναι σούπερ. 

Όχι περιμένουμε.. :/

Χαχαχαχαχαχχα δεν έχει να κάνει κ τόσο εγώ που είμαι το ανάποδο από εσένα ένα μπάνιο κάνω και είμαι λες κ γύρισα από μεξιμο τέλος καλοκαιριού πρέπει να δεις κωλο η δόντια στο σκοτάδι για να με βρεις και πάλι έχω ανεπάρκεια στη d και παίρνω συμπλήρωμα. Επίσης κορίτσια μ όσες έχουμε θέματα κια με θυροειδη κ ειδικά χάσιμοτο πάντα παντρευομαστε και ένα θέμα με τη d

Απ' ότι ξέρω δεν έχω. Είχα κάνει πριν 5 χρόνια (λογικά την Tsh θα είχα κάνει) και θυμάμαι ότι ήμουν καλά. 

πρίν από 37 λεπτά , Condios είπε:

"θου κυριε....." για το ΙΑκ της θεσ/νικης εγω. Κουλουρα επισης απο εκει.

Εγώ αγαπημένη μονο sol....ar τα παίρνω όλα τα συμπληρώματα,,,στη D τη 2000. Παιρνω και την C (ester) και το folate 400 

Εσυ μελανούρι και d χαμηλή ε? τελικα δεν εχει σχεση,,,,θελει συμπληρωμα ειδικα το χειμώνα.....

πολυ ωραία η περιγραφή σου για το σκηνικό στους Παδες,,,μαγικό θα έλεγα,,,με ταξίδεψες. Οοοοομμμμμμ για σήμερα και οοοοομμμμ και στην @chitaneta μας για αυριο πρωι,,,,ολα τελεια!!!!!!!!

τη @Neli83 θα την βαλουμε να κοψει κομματακι απο το ρουχο που φοραγε τη μερα της ετ και της χοριακης και να μας το στειλει να το εχουμε πανω μας για γουρι,,,,ωραια ιδεα ε? αγία μπεμπεδόσκονη!!!!!!!!!!!!

Οπωςδήποτε ενδοκρινολόγο για αίματος , υπέρηχο και ΑΝΤΙ TPO (στα λεω εγω που θυρεοειδή δεν εχω αλλα με τοσα που διαβασα πηγα και ψαχτηκα μπας και, ευτυχώς όντως δεν εχω,,,,αλλα όταν με το καλο ξαναδω θετική χοριακή θα ξαναπαω προληπτικά γιατί επηρεαζεται λεει απο την εγκυμοσυνη),,,,,είναι ατιμος ο θυρεοειδής,,,,απορώ,,,όταν ήσουν δότρια δεν στον τσέκαραν?? γιατί αν ειναι ανεβασμένος και στην ωοληψία ακυρώνεται η προσπάθεια θεωρητικά (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Και για την ετ ή τη φυσιολογική συλληψη τον θέλουν κάτω απο 2,5 , αυτό είναι σίγουρο. 

Εκλεισα ήδη ραντεβού.

Δεν ξέρω εάν κοιτάνε θυροειδή. Δεν έχω πάρει ποτέ εξετάσεις μου από το κέντρο. Το μόνο που μου είχαν πει ήταν για τη D. Αυτό το θυμάμαι! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 12 λεπτά , Annaforyou είπε:

Απ' ότι ξέρω δεν έχω. Είχα κάνει πριν 5 χρόνια (λογικά την Tsh θα είχα κάνει) και θυμάμαι ότι ήμουν καλά. 

Εκλεισα ήδη ραντεβού.

Δεν ξέρω εάν κοιτάνε θυροειδή. Δεν έχω πάρει ποτέ εξετάσεις μου από το κέντρο. Το μόνο που μου είχαν πει ήταν για τη D. Αυτό το θυμάμαι! 

Καλα εκανες,εφοσον εισαι σε προσπαθεια για μωρακι πρεπει να το κοιταξεις..ειναι λιγο ανεβασμενη η tsh..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

5 ώρες πρίν, Villi είπε:

Άντε μπράβο, ήρθε επιτέλους. Κοίτα .. πάντα όταν βρίσκεται η δότρια παθαίνεις έναν πανικό, φυσιολογικό είναι, κι εγώ είχα πάθει σοκ στην πρώτη δότρια. Νομίζω οτι το bmi ειναι λίγο εκτός ορίων αλλά να σου πω εμένα δεν θα με απασχολούσε καθόλου  αυτό. Πιο πολύ η ηλικία της θα με τρόμαζε, αν βέβαια σου λένε ότι έχει εξαιρετικό ορμονικό προφίλ κάτι καλό θα βλέπουν οι άνθρωποι. Άντε παίρνεις κι εσύ σειρά. Με το καλό. Νομίζω της @MaryH η δότρια ήταν κάπως πιο μεγάλη, δεν θυμάμαι όμως ακριβώς πόσο ήταν. 

Nαι, η δοτρια μου ηταν καπως μεγαλη, 28 ετων, κατω βεβαια απ τα 30. Τα πηγε περιφημα βεβαια. Η ηλικια ειναι σχετικη

• Μου αρέσει 2

Και μενα δεν ήταν πιτσιρικα πάντως. Θα με κράξετε αλλά δε θυμάμαι ακριβώς ηλικία. Απλά θυμάμαι όταν το είχα  δει  μου έκανε εντύπωση.

@Aria. Σήμερα δεν περιμένεις  αποτελέσματα;

@MELINASPπήγες; το είδες; 

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Annaforyou είπε:

Οι Θεσσαλονικιες βοηθήστε με λίγο... Έκλεισα στην τριαντ....δου Εριφ, ενδοκρινολογος. Την ξέρετε;; Είναι καλή;;

Εγώ την ξέρω. Μεγάλο τρελοκομείο κ πολύ γέλιο! Θα σου γράψει τα πάντα σε εξετάσεις! Κ είναι κ οικονομική. Καλέ, πώς δεν τη θυμήθηκα τόσο καιρό κι αυτή την ψυχή... Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Fili είπε:

Και μενα δεν ήταν πιτσιρικα πάντως. Θα με κράξετε αλλά δε θυμάμαι ακριβώς ηλικία. Απλά θυμάμαι όταν το είχα  δει  μου έκανε εντύπωση.

Λογικό να μην θυμάσαι. Έχεις ένα θαύμα στην κοιλίτσα σου και όλα τα υπόλοιπα απλα τα ξεχνάς!!! @MaryH θυμάμαι που σας διάβαζα παλιά πριν πάρω την απόφαση της δωρεάς και έλεγες τη δοτρια σου σιτεμενη χαχαχαχα. @Viv37 πώς νιώθεις τώρα που πέρασαν κάποιες ώρες; Έχεις αρχίσει να ανυπομονείς όπως έκανα και εγώ; @Aria. Μου περιμένουμε τα νέα σου!!

Ρε κορίτσια...η @geozak δεν μπήκε σήμερα..ελπίζω να είναι καλά, να πήγαν όλα καλά και απλά να κάνει ένα break και να χαλαρώνει.

πρίν από 24 λεπτά , Fili είπε:

@Filli μου μόλις γύρισα από τον Κούρτη με είδε κ μου είπε ότι είμαι κομπλέ...συνεχίζω τα λευκά αλλά λιγότερα κ τέλος Μαρτίου θα πάει ο άντρας μου για dfi...και ο θεός να βάλει το χέρι του να έχει πέσει...

Εσύ δ θα πήγαινες να ακούσεις καρδούλα? Η τα έχω μπερδέψει???

@Chrussa1982 όταν έστειλες απαντούσα στην filli !!!πείτε μου ότι έχουμε τέτοιο δέσιμο όλες να τρελαθώ ωωωω και εγώ την έχω άγχος την @geozak ελπίζω να είναι καλά 

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Χαχαχαχα ποσο γελαω με αυτα που γραφετε!!! Και καμαρωνω κιολας που με θεωρειτε γουρλου!! Την ημερα της ετ φορουσα το αγαπημενο μου φορεματακι που για σας πολυ ευχαριστως να το κανω 1000000 κομματια!!

Παντως να σας πω για την d εγω δεν την μετρησα ποτε..δεν την πιστευει ουτε η ενδροκρινολογος μου ουτε ο εξωσωματικος.. 

Να σου πω κάτι αλλά μη με κραξεις...σκέφτομαι κ εγώ. όχι να φορέσω κάτι αγαπημένο μου αλλά να κρατάω μια μικρούλα εικονιτσα της Αγίας Ειρήνης στο χέρι .λες να με πάρουν με τις πέτρες;; 

Πάντως αν δε σου κάνει κόπο στείλε ένα κομμάτι του Τυχερού φορέματος θα το κρατάω και αυτό χαχαχα 

πρίν από 8 λεπτά , Aria. είπε:

@Filli μου μόλις γύρισα από τον Κούρτη με είδε κ μου είπε ότι είμαι κομπλέ...συνεχίζω τα λευκά αλλά λιγότερα κ τέλος Μαρτίου θα πάει ο άντρας μου για dfi...και ο θεός να βάλει το χέρι του να έχει πέσει...

Μπράβο κορίτσι μου..ανταποκρίεσαι πολύ καλά και αυτό είναι πολύ καλό!!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και με τον άντρα σου και να προχωρήσετε τσουκου τσουκου και εσείς.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Να σου πω κάτι αλλά μη με κραξεις...σκέφτομαι κ εγώ. όχι να φορέσω κάτι αγαπημένο μου αλλά να κρατάω μια μικρούλα εικονιτσα της Αγίας Ειρήνης στο χέρι .λες να με πάρουν με τις πέτρες;; 

Πάντως αν δε σου κάνει κόπο στείλε ένα κομμάτι του Τυχερού φορέματος θα το κρατάω και αυτό χαχαχα 

Όχι να κρατάς εμένα με άφησαν να φοράω το κομποσχοίνι μου στην υστεροσκοπιση !!!κ τότε που γέννησα φορούσα έναν σταυρό από σχοινακι 

Δ ξέρω ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι δ αγχώνομαι καθόλου με αυτόν τον γιατρό...ελπίζω να φτιάξει το σπέρμα γιατί θα κλαίω ένα μήνα!!!τόσα cyclacur πήρα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Λογικό να μην θυμάσαι. Έχεις ένα θαύμα στην κοιλίτσα σου και όλα τα υπόλοιπα απλα τα ξεχνάς!!! @MaryH θυμάμαι που σας διάβαζα παλιά πριν πάρω την απόφαση της δωρεάς και έλεγες τη δοτρια σου σιτεμενη χαχαχαχα. @Viv37 πώς νιώθεις τώρα που πέρασαν κάποιες ώρες; Έχεις αρχίσει να ανυπομονείς όπως έκανα και εγώ; @Aria. Μου περιμένουμε τα νέα σου!!

Ρε κορίτσια...η @geozak δεν μπήκε σήμερα..ελπίζω να είναι καλά, να πήγαν όλα καλά και απλά να κάνει ένα break και να χαλαρώνει.

Nαι, ναι σιτεμενη...δοτρια ετων 28-29 χαχαχαχ!!

• Χαχα 4

πρίν από 9 λεπτά , Aria. είπε:

Όχι να κρατάς εμένα με άφησαν να φοράω το κομποσχοίνι μου στην υστεροσκοπιση !!!κ τότε που γέννησα φορούσα έναν σταυρό από σχοινακι 

Θα φοράω και τη ζώνη που πήρα από το μοναστήρι και την εικονιτσα στο χέρι. Να θυμηθώ να ρωτήσω τον Κουρ .αν γίνεται να είναι κ ο άντρας μου μέσα την ώρα της ετ αν και το κόβω για αδύνατο.

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Annaforyou είπε:

Εκλεισα ήδη ραντεβού.

Αννα μου, αν ετοιμαζεσαι για παιδι, την tsh για την ετ την θελουν κατω απο 2,5

Στην ωοληψια ποσο σου την ζητουσανε?

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Θα φοράω και τη ζώνη που πήρα από το μοναστήρι και την εικονιτσα στο χέρι. Να θυμηθώ να ρωτήσω τον Κουρ .αν γίνεται να είναι κ ο άντρας μου μέσα την ώρα της ετ αν και το κόβω για αδύνατο.

Εγω στην τελευταια ετ ειχα την εικονα του Αγ Παισιου. Πιστευω οτι εκανε το θαυμα του

3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Όλες ασπρουλιάρες είμαστε βρε κορίτσια εδώ? Πού βρίσκουν τόσες δότριες ασπρουλιάρες στην Ελλάδα χαχαχα? Το αντηλιακό δε βοηθάει στην απορρόφηση της βιταμίνης d αλλά από την άλλη πώς να μη βάλουμε κιόλας. Χρησιμοποίησε 20άρι το επόμενο διάστημα και άφηνε χωρίς τα μπράτσα (και τη μέσα πλευρά των αγκώνων) για ένα 20 λεπτο κάθε μέρα. Από μπράτσα και μπουτάκια γίνεται η απορρόφηση. Μαζί με τα συμπληρώματα θα την ανεβάσεις αμέσως. Και εγώ για μέσα Μαρτίου με βλέπω μέχρι να κάνω τις εξετάσεις που πρέπει και να παχύνω ενδομήτριο. Χεράκι χεράκι θα πάμε αγάπη!!!!!

Είναι λίγο αυξημένη. Τα φυσιολογικά όρια είναι  0.270 - 4.200 μIU/mL. Καλό είναι να πας σε έναν ενδοκρινολόγο να δεις τι γίνεται. Δες αν έχεις χασιμότο. Γενικά ευθύνεται για αποβολές οπότε είναι καλό να το προσέξεις. Δες σε τι μονάδες το έχουν μετρήσει μήπως δεν είναι σε μIU/mL

Ολες ασπρουλιαρες ειμαστε. Και το μωρο μου χιονατη βγηκε.

Για τα κιλα της δοτριας που ελεγες πριν μπορει κ να μην παρει το dna και να παρει καποιου προγονου.

Εμεις ειμαστε κ οι δυο αδυνατοι, η δοτρια λογικα λεπτη η κανονικη. Το μωρο μου θελει να τρωει συνεχεια. Πολυ φαι ρε παιδι μου. Κλαιει κ ζηταει φαγητο συνεχεια. Μηπως η δοτρια ηταν ολιγον φαγανη:mrgreen:?

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

πρίν από 13 λεπτά , MaryH είπε:

Nαι, ναι σιτεμενη...δοτρια ετων 28-29 χαχαχαχ!!

Να ξέρεις πόσο γελούσα τότε. Χαίρομαι όμως πού όσες τα καταφέρατε δεν ξεχνάτε και εμάς. Πόσο κουράγιο παίρνω δεν μπορείς να φανταστείς. Φιλάκια στο κορίτσι σου!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , marina_86 είπε:

Εγώ την ξέρω. Μεγάλο τρελοκομείο κ πολύ γέλιο! Θα σου γράψει τα πάντα σε εξετάσεις! Κ είναι κ οικονομική. Καλέ, πώς δεν τη θυμήθηκα τόσο καιρό κι αυτή την ψυχή... Χαχαχαχα

Αν είναι τρελοκομείο είναι πολύ φίλη μου!!! 

πρίν από 9 λεπτά , MaryH είπε:

Αννα μου, αν ετοιμαζεσαι για παιδι, την tsh για την ετ την θελουν κατω απο 2,5

Στην ωοληψια ποσο σου την ζητουσανε?

Παραβλέπω τα σχόλια για τις σιτεμενες δοτριες!! :angry::P:D:D πλάκα κάνω! 

Στην ωοληψια δεν είχαμε συζητήσει ποτέ για την Tsh! Δεν ξέρω τι να πω... Θα πάω ενδοκρινολόγο να δούμε τι γίνεται... 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...