Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Viv37 είπε:

Ευχαριστώωωω!!! Μακάρι να είναι τούρμπο και η δικιά μου! Τι στο καλό τόσο καιρό την περιμέναμε! Δεν μπορεί να μας απογοητεύσει! Εμένα δε με είδαν καν να φανταστείς. Μόνο χρώμα μαλλιών επιδερμίδας και ματιών με ρώτησαν και τελικά η δότρια έχει λίγο πιο σκούρο χρώμα μαλλιών αλλά κατά τ άλλα ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα οπότε ελπίζω να είναι λίγο κοντά στα χαρακτηριστικά μου. Μου είπαν επίσης ότι είναι πολύ χαμογελαστή κοπέλα πρόσχαρη και κοινωνική και όταν τα άκουσε ο άντρας μου μου λέει αυτή να πάρουμε σου μοιάζει χαχαχα. Νομίζω ότι οι ενδοιασμοί μου είναι από την ταραχή μου. Όπως και να χει μου έδωσαν περιθώριο μέχρι Δευτέρα για να τους απαντήσω οπότε θα το σκεφτώ ακόμα λίγο (αν και δε χρειάζομαι άλλο) και αύριο θα τους πάρω να δώσω το οκ αφού ρωτήσω αν έχει δώσει άλλες εγκυμοσύνες.

Μπράβο με το καλό !!!!! Έτσι να ακούμε ευχάριστα ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 9 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Βιβή και Μαρινάκι αν όλα πάνε καλά είπε ο Κουρτ..ότι την υπολογίζει 15 με 20 Μαρτίου. Περιμένω πως και πως να αδιαθετησω ξανά (μαζοχισμός φουλ) για να μετράω αντίστροφα πλέον...στη δουλειά επειδή κάνω κυρίως εξωτερικές εργασίες και όλη μέρα έξω χειμώνα καλοκαίρι. Με 50ρι αντηλιακο όμως γιατί ανήκω στις ασπρουλιαρες κ εγώ χαχαχα . Τόσο πολύ που γυρίζω από διακοπές κ με ρωτάνε "μπάνια δεν έκανες;" 

Όλες ασπρουλιάρες είμαστε βρε κορίτσια εδώ? Πού βρίσκουν τόσες δότριες ασπρουλιάρες στην Ελλάδα χαχαχα? Το αντηλιακό δε βοηθάει στην απορρόφηση της βιταμίνης d αλλά από την άλλη πώς να μη βάλουμε κιόλας. Χρησιμοποίησε 20άρι το επόμενο διάστημα και άφηνε χωρίς τα μπράτσα (και τη μέσα πλευρά των αγκώνων) για ένα 20 λεπτο κάθε μέρα. Από μπράτσα και μπουτάκια γίνεται η απορρόφηση. Μαζί με τα συμπληρώματα θα την ανεβάσεις αμέσως. Και εγώ για μέσα Μαρτίου με βλέπω μέχρι να κάνω τις εξετάσεις που πρέπει και να παχύνω ενδομήτριο. Χεράκι χεράκι θα πάμε αγάπη!!!!!

1 hour ago, Annaforyou είπε:

@Chrussa1982 δες σύμπτωση! Κ γω χθες έκανα εξετάσεις αίματος. Η D μου 21. 

Να ρωτήσω τα κορίτσια τι τιμή πρέπει να έχει η Tsh? Αυτά που λέτε αφορούν κ μένα ή μόνο για σας που κάνετε προετοιμασία για ετ; Η δική μου είναι 4,53 να ανησυχήσω;;

Είναι λίγο αυξημένη. Τα φυσιολογικά όρια είναι  0.270 - 4.200 μIU/mL. Καλό είναι να πας σε έναν ενδοκρινολόγο να δεις τι γίνεται. Δες αν έχεις χασιμότο. Γενικά ευθύνεται για αποβολές οπότε είναι καλό να το προσέξεις. Δες σε τι μονάδες το έχουν μετρήσει μήπως δεν είναι σε μIU/mL

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

4 hours ago, MELINASP said:

Το θυμάμαι ναι δοκιμαστικό δεν θα κάνεις τώρα; 

8 θα πάω ναι να δούμε το τσουρουτικο μου χαχχαχαχα

Μπράβο κοριτσακι μ όλα καλά πάνε αντε με το καλό σήμερα έχει φωτογράφηση το φασολακι! Τι ώρα;; 

Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα; 

Μια χαρά σε βρίσκω ρεψιμο κ κούραση είσαι σούπερ πάλι καλά! Δεν έχεις στομάχι κ τετοια

Καλημέρα αγάπη μ! Ναι αι να δούμε αν κ δεν πολύ φοβάμαι γτ πάντα το είχα λεπτό εμένα έγκυος όμως και είναι ποιοτικό οπότε δεν αγχώνομαι πολύ θα δω και σήμερα τι θα μ πει. 

Έλα μ ντε δεν ξέρω. Που κ που ορίζονται πολύ κάποια δάχτυλα έχω φαγούρα και πονάνε οι αρθρώσεις αν το λέω καλά τα κόκαλα στη μέση των δακτύλων. Παλιά μ είχε βγει θετικό το ανά και μ είχαν πει τύπου ρευματοειδης αρθρίτιδα ότι θα κάνω. 

Ξέρω για σύνδρομο ρεινο. Αλλά θα πάω να το σιγουρεψω. Άσε ένα φτιάχνω δέκα χαλάνε. Τόσα χρόνια με τις εξωσωματικές έχω εμφανίσει ένα σωροοοοο

Αντίσταση στην ινσουλίνη, χάσιμοτο, γονίδιο κοιλιοκακη, διογκωμενοι λεμφαδένες στη βουβωνικη χώρα, αρρυθμίες με φάρμακο πλέον, μετά από κάθε διέγερση οι ελιές στο σώμα μ κάναν δακτυλίδι λευκό γύρω κ έτρεχα για βιοψιες και αφαίρεση, κιστη στο νεφρό, πειραγμένα οπτικά νεύρα, κιστη κοκιγα μετά από ένα 3μηνο 9 σικλακούρ τη μέρα. Κάτι άλλος δεν θυμάμαι μπορεί χαχαχαχαχαχαχα

Σαράβαλο κατάντησα χαχααχαχαχαχα

Και είχα τον προηγούμενο τον γιατρό να μ λέει δεν μπορώ να καταλάβω γτ οι γυναίκες λέτε ότι η εξωσωματική κάνει κακό; στο μυαλό σας είναι  όλα αυτά είναι πολύ safe διαδικασία 

Ζαλίστηκα κοπέλα μου με όλα αυτά. Χαρά στο κουράγιο και τη δύναμη σου. Μα είμαστε φοβερές τινα λέμε πάλι. 

3 hours ago, Viv37 said:

Κορίτσααααααααα!!!!!!!!!!!!! Δε θα το πιστέψετε!!!!!! Προσγειώθηκε το διαστημόπλοιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επειδή δεν έχω ειρμό σκέψεων αυτή τη στιγμή ελπίζω να βγάζουν νόημα αυτά που θα πω!

Λοιπόνη κοπέλα είναι 32 χρονών, 1,70 και 77 κιλά και τα γυναικολογικά της είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.  Ίσως σας φανεί χαζό που το λέω και με απασχολεί αλλά έχει λίγα κιλάκια παραπάνω και φοβάμαι λίγο γιατί εγώ με το θυρεοειδή και το χασιμότο παιδεύομαι από μικρή και δεν τρώω τίποτα για να συντηρούμai σε ένα νορμάλ βάρος. Αν φάω σαν άνθρωπος θα γίνω στο πι και φι 100 κιλά. Η κοπέλα δεν έχει βέβαια κάποιο τέτοιο πρόβλημα αλλά κι εμένα πέρυσι μου εμφανίστηκε. Μέχρι τότε κατέστρεφε σιωπηρό τις ορμόνες μου. Από το εμβρυολογικό βέβαια μου είπαν ότι το bmr της είναι σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά δε νομίζω ότι είναι στα φυσιολογικά! Πείτε μου τι πιστεύετε! Είμαι χαζή που το σκέφτομαι? Μου δίνουν γάιδαρο και τον κοιτάω στα δόντια??

Αν αποφασίσουμε να μην πάμε με τη συγκεκριμένη θα πρέπει να περιμένουμε πάλι ίσως και 3μηνο και δε νομίζω ότι μπορώ να περιμένω κι άλλο.

Τρέμω ολόκληρη και δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά. Please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρυσουλάκι ακούς?????

πωπω θα εκραγώ!!!!!!

@Fili αντε να ακούσεις χτύπους σήμερα να μας στείλεις μπενμπεδόσκονη!

@MELINASP η μαμ'α μου παιδεύεται με το ίδιο ακριβώς θέμα στα δάχτυλα.  Περαστικά σου γλυκούλα μου

@geozak πού είσαι κοριτσάκι? Εύχομαι όλα να είναι καλά!

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι χα

Επιτελους αγάπη μου, καλά απορώ που σου είπαν κ τοσα. Προσωπικά αν μου έλεγαν ότι είναι καλή περίπτωση δε θα το σκεφτόμουν καθόλου. Ότι όμως σε κάνει να νιώθεις εσένα καλά 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, marina_86 είπε:

Φοβερό αυτό που έκανε ο Τσιρ. Το έχει γενικά τακτική ή το έκανε μόνο σε σένα

Το κάνει και το Ιακ στην αθηνα αυτό. Κι εμένα μου είχαν ζητήσει φωτογραφίες απο 18-25 ετών. Αυτό όμως που ήταν εντυπωσιακό είναι η ενημέρωση που έδιναν για τη δότρια. Εκτός απο την πλήρη περιγραφή της εξωτερικής εμφάνισης, ομάδα αίματος κλπ  χωρίς να ρωτήσω μου είχαν πει τις σπουδές, την εργασία της και τα χόμπι. Η δική μου είχε χόμπι τις πολεμικές τέχνες. Αλλά στο δια ταύτα … κουλούρα. 

• Μου αρέσει 1

Και φυσικά τώρα μου τελείωσαν καρδούλες και χαμογελάκια. Μάλλον - ποια το ειπε- επειδή μας άφησαν να ξεσαλώσουμε χθες!!! 

Τώρα κατάφερα να διαβάσω οοολα τα σχόλια. 

@marina_86 σήμερα Θεσσαλονίκη έχει υπέροχο ήλιο και εγώ μετά τη δουλειά; πήγα για ένα καφέ με κολλητό και κολλητούλα μετά από πολύ καιρό και πολύ το χάρηκα. Φτιαχνει αμέσως η διάθεση

@chitanetaμου θυμήθηκα με αυτά που λέτε ότι και εμείς μετά την καλοκαιρινή αποτυχημένη ετ είχαμε φύγει για δύο μέρες με το αντίσκηνακι μας στους Πάδες - πανέμορφο χωριό κοντά στο Σμολικα. Ύπνο στη φύση, βόλτες στο βουνό και τσιπουρα μπύρες το βράδυ..θυμαμαι έριξα τοοα κλάμα την πρώτη μέρα. Το βράδυ που πήγαμε να φαμε να πιούμε έτυχε να φιλοξενείται μια σχολή χορού στο καταφύγιο και είχαν πάρτυ. Το τι χορό ρίξαμε τι γέλια πόσο όμορφα περάσαμε... Θα έχω να το θυμαμαι παντα. Και κόσμος να έρχεται άγνωστος να σχολιάζει πόσο αγαπημένοι ερωτευμένοι φαινόμαστε. Είναι μια στιγμή που δε θα ξεχάσω ποτέ όσο ζω και πάντα στις δυσκολίες σ αυτη ανατρεχω. 

@Chrussa1982 εγώ με αυτά δεν ταωπάω πολύ καλά. Πόσο έχω το ένα ποσό το άλλο. Θα συμφωνήσω όμως ότι έχεις χρόνο να τα στρώσεις. Εγώ αν και μελαχροινη και κατσίκι μονίμως έξω στα βουνά στον ήλιο κτλ d είχα χαμηλή οπότε έχω πολύ καιρό που παίρνω. Σήμερα έκλεισα και επαναληπτικό ραντεβού με τη Λευκού και μου έγραψε ένα κατεβατό εξετάσεις να κάνω πριν τη συνάντηση όποτε θα δω αν άλλαξε και ποσό. 

@Viv37καλε εδω εγώ ήθελα να χοροπηδηξω στον καναπέ και να πω ήρθε ήρθε αλλά κρατήθηκα. Πρώτον εχώ το γατί κλασικά στην αγκαλιά μου να κοιμάται και δεύτερον απαγορεύεται μάλλον... 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Fili είπε:

Και φυσικά τώρα μου τελείωσαν καρδούλες και χαμογελάκια. Μάλλον - ποια το ειπε- επειδή μας άφησαν να ξεσαλώσουμε χθες!!! 

Τώρα κατάφερα να διαβάσω οοολα τα σχόλια. 

@marina_86 σήμερα Θεσσαλονίκη έχει υπέροχο ήλιο και εγώ μετά τη δουλειά; πήγα για ένα καφέ με κολλητό και κολλητούλα μετά από πολύ καιρό και πολύ το χάρηκα. Φτιαχνει αμέσως η διάθεση

@chitanetaμου θυμήθηκα με αυτά που λέτε ότι και εμείς μετά την καλοκαιρινή αποτυχημένη ετ είχαμε φύγει για δύο μέρες με το αντίσκηνακι μας στους Πάδες - πανέμορφο χωριό κοντά στο Σμολικα. Ύπνο στη φύση, βόλτες στο βουνό και τσιπουρα μπύρες το βράδυ..θυμαμαι έριξα τοοα κλάμα την πρώτη μέρα. Το βράδυ που πήγαμε να φαμε να πιούμε έτυχε να φιλοξενείται μια σχολή χορού στο καταφύγιο και είχαν πάρτυ. Το τι χορό ρίξαμε τι γέλια πόσο όμορφα περάσαμε... Θα έχω να το θυμαμαι παντα. Και κόσμος να έρχεται άγνωστος να σχολιάζει πόσο αγαπημένοι ερωτευμένοι φαινόμαστε. Είναι μια στιγμή που δε θα ξεχάσω ποτέ όσο ζω και πάντα στις δυσκολίες σ αυτη ανατρεχω. 

Ειδες; αυτες οι στιγμες μας κρατανε! Να μαστε καλα να ζησουμε πολλα τετοια ακομα!:)

Εσυ τι ωρα εχεις σημερα;

Εγω τωρα εμαθα, αυριο πρωι στις 9! Καλυτερα πρωι πρωι... περιττο να σου πω την αγωνια που νιωθω...:blink:

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Annaforyou είπε:

Να ρωτήσω τα κορίτσια τι τιμή πρέπει να έχει η Tsh? Αυτά που λέτε αφορούν κ μένα ή μόνο για σας που κάνετε προετοιμασία για ετ; Η δική μου είναι 4,53 να ανησυχήσω;;

Έχεις θέμα με θυροειδη; γενικά σε εξωσωματική λόγω ρρμονων ανεβαίνει. 

Ιδανικά γύρω στο 1-2 είναι σούπερ. 

1 ώρα πρίν, gigi 72 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.:sad:Ξέρει καμία κάτι για την αγαπημένη μας @geozak..Ανησυχώ.. Πέρασαν τόσες ώρες.Τι να απέγινε αυτό το κορίτσι? :sad::sad:

Όχι περιμένουμε.. :/

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Βιβή και Μαρινάκι αν όλα πάνε καλά είπε ο Κουρτ..ότι την υπολογίζει 15 με 20 Μαρτίου. Περιμένω πως και πως να αδιαθετησω ξανά (μαζοχισμός φουλ) για να μετράω αντίστροφα πλέον...στη δουλειά επειδή κάνω κυρίως εξωτερικές εργασίες και όλη μέρα έξω χειμώνα καλοκαίρι. Με 50ρι αντηλιακο όμως γιατί ανήκω στις ασπρουλιαρες κ εγώ χαχαχα . Τόσο πολύ που γυρίζω από διακοπές κ με ρωτάνε "μπάνια δεν έκανες;" 

Χαχαχαχαχαχχα δεν έχει να κάνει κ τόσο εγώ που είμαι το ανάποδο από εσένα ένα μπάνιο κάνω και είμαι λες κ γύρισα από μεξιμο τέλος καλοκαιριού πρέπει να δεις κωλο η δόντια στο σκοτάδι για να με βρεις και πάλι έχω ανεπάρκεια στη d και παίρνω συμπλήρωμα. Επίσης κορίτσια μ όσες έχουμε θέματα κια με θυροειδη κ ειδικά χάσιμοτο πάντα παντρευομαστε και ένα θέμα με τη d

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

2 hours ago, silvy22 said:

για την d μου ειπε η μαια του γιατρου να ξεκινησω, δεν εχεις ξαναπαρει? ειναι η d-fix σε χαπι, εμένα μ αρεσει τησ lamberts ειναι σαν μικρη αμπουλιτσα, οπως δήποτε μετά το φαγητό , οχι νηστική

Εμένα η d fix μου ανέβαζε την d με ρυθμο χελώνας....

• Μου αρέσει 1

Καλε τι πλήρη ενδελεχή ενημέρωση για δοτριες είναι αυτή @Villi

@Condios γλυκιά μου ευχαριστώ πολύ πολυ

@chitanetaσήμερα στις οχτω θα πάμε. Οοοομμμμμμ και αντε αύριο επιτέλους πρωί κι εσύ να ηρεμήσει η ψυχούλα σου!!!

@Neli83θα σε φέρω πρωτοχρονιά σπίτι μου για ποδαρικό μου φαίνεται. Χαχχαχαχχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Villi είπε:

Το κάνει και το Ιακ στην αθηνα αυτό. Κι εμένα μου είχαν ζητήσει φωτογραφίες απο 18-25 ετών. Αυτό όμως που ήταν εντυπωσιακό είναι η ενημέρωση που έδιναν για τη δότρια. Εκτός απο την πλήρη περιγραφή της εξωτερικής εμφάνισης, ομάδα αίματος κλπ  χωρίς να ρωτήσω μου είχαν πει τις σπουδές, την εργασία της και τα χόμπι. Η δική μου είχε χόμπι τις πολεμικές τέχνες. Αλλά στο δια ταύτα … κουλούρα. 

"θου κυριε....." για το ΙΑκ της θεσ/νικης εγω. Κουλουρα επισης απο εκει.

πρίν από 11 λεπτά , anoulious είπε:

Εμένα η d fix μου ανέβαζε την d με ρυθμο χελώνας....

Εγώ αγαπημένη μονο sol....ar τα παίρνω όλα τα συμπληρώματα,,,στη D τη 2000. Παιρνω και την C (ester) και το folate 400 

πρίν από 10 λεπτά , Fili είπε:

Καλε τι πλήρη ενδελεχή ενημέρωση για δοτριες είναι αυτή @Villi

@Condios γλυκιά μου ευχαριστώ πολύ πολυ

@chitanetaσήμερα στις οχτω θα πάμε. Οοοομμμμμμ και αντε αύριο επιτέλους πρωί κι εσύ να ηρεμήσει η ψυχούλα σου!!!

@Neli83θα σε φέρω πρωτοχρονιά σπίτι μου για ποδαρικό μου φαίνεται. Χαχχαχαχχα

Εσυ μελανούρι και d χαμηλή ε? τελικα δεν εχει σχεση,,,,θελει συμπληρωμα ειδικα το χειμώνα.....

πολυ ωραία η περιγραφή σου για το σκηνικό στους Παδες,,,μαγικό θα έλεγα,,,με ταξίδεψες. Οοοοομμμμμμ για σήμερα και οοοοομμμμ και στην @chitaneta μας για αυριο πρωι,,,,ολα τελεια!!!!!!!!

τη @Neli83 θα την βαλουμε να κοψει κομματακι απο το ρουχο που φοραγε τη μερα της ετ και της χοριακης και να μας το στειλει να το εχουμε πανω μας για γουρι,,,,ωραια ιδεα ε? αγία μπεμπεδόσκονη!!!!!!!!!!!!

1 ώρα πρίν, Annaforyou είπε:

Οπωςδήποτε ενδοκρινολόγο για αίματος , υπέρηχο και ΑΝΤΙ TPO (στα λεω εγω που θυρεοειδή δεν εχω αλλα με τοσα που διαβασα πηγα και ψαχτηκα μπας και, ευτυχώς όντως δεν εχω,,,,αλλα όταν με το καλο ξαναδω θετική χοριακή θα ξαναπαω προληπτικά γιατί επηρεαζεται λεει απο την εγκυμοσυνη),,,,,είναι ατιμος ο θυρεοειδής,,,,απορώ,,,όταν ήσουν δότρια δεν στον τσέκαραν?? γιατί αν ειναι ανεβασμένος και στην ωοληψία ακυρώνεται η προσπάθεια θεωρητικά (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Και για την ετ ή τη φυσιολογική συλληψη τον θέλουν κάτω απο 2,5 , αυτό είναι σίγουρο. 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Ευχαριστώωωω!!! Μακάρι να είναι τούρμπο και η δικιά μου! Τι στο καλό τόσο καιρό την περιμέναμε! Δεν μπορεί να μας απογοητεύσει! Εμένα δε με είδαν καν να φανταστείς. Μόνο χρώμα μαλλιών επιδερμίδας και ματιών με ρώτησαν και τελικά η δότρια έχει λίγο πιο σκούρο χρώμα μαλλιών αλλά κατά τ άλλα ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα οπότε ελπίζω να είναι λίγο κοντά στα χαρακτηριστικά μου. Μου είπαν επίσης ότι είναι πολύ χαμογελαστή κοπέλα πρόσχαρη και κοινωνική και όταν τα άκουσε ο άντρας μου μου λέει αυτή να πάρουμε σου μοιάζει χαχαχα. Νομίζω ότι οι ενδοιασμοί μου είναι από την ταραχή μου. Όπως και να χει μου έδωσαν περιθώριο μέχρι Δευτέρα για να τους απαντήσω οπότε θα το σκεφτώ ακόμα λίγο (αν και δε χρειάζομαι άλλο) και αύριο θα τους πάρω να δώσω το οκ αφού ρωτήσω αν έχει δώσει άλλες εγκυμοσύνες.

εμενα ο γιατρος μ, μ λεγε οτι ο ουσιαστικοτερος δεικτης στις εξωσωματικες (ποσο μαλλον με δωρεα) ειναι το ποσοστο γεννημενων υγιων μωρων. για τους εξωσωματικους η εμφυτευση μετραει ως επιτυχια ασχετως αν καταληξε σε βιοχημικη, παλλινδρομη η αναγκαστικη διακοπη λογω ανωμαλιων. αλλα απ την αλλη για εμας ειναι το απολυτο τιποτα. κ συγχρονως δειχνει πιθανον λαθος χειρισμους, λαθος πρωτοκολλα, παραλειψεις εξετασεων κ παραγοντων π επηρεαζουν κτλ κτλ...ποσο μαλλον σε δωρεα π μπορει να σχετιζεται κ με γονιδιακες/χρωμοσωμιακες μεταλλαξεις. γνκ ολοι οι εξωσωματικοι κρατανε στατιστικα κ αν τους ρωτησεις ποσοστα επιτυχιας vs ποσοστα take home baby, θα ακουσεις πολυ διαφορετικα νουμερα. κ στο λεω εκ πειρας γτ εκτοτε εχω ρωτησει οσους εξωσωματικους εχω δει. αλλα απλα μια εμφυτευση τι να την κανουμε; το θεμα ειναι να χουμε υγιη παιδακια στα σπιτια μας.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 17 λεπτά , Condios είπε:

"θου κυριε....." για το ΙΑκ της θεσ/νικης εγω. Κουλουρα επισης απο εκει.

Εγώ αγαπημένη μονο sol....ar τα παίρνω όλα τα συμπληρώματα,,,στη D τη 2000. Παιρνω και την C (ester) και το folate 400 

Εσυ μελανούρι και d χαμηλή ε? τελικα δεν εχει σχεση,,,,θελει συμπληρωμα ειδικα το χειμώνα.....

πολυ ωραία η περιγραφή σου για το σκηνικό στους Παδες,,,μαγικό θα έλεγα,,,με ταξίδεψες. Οοοοομμμμμμ για σήμερα και οοοοομμμμ και στην @chitaneta μας για αυριο πρωι,,,,ολα τελεια!!!!!!!!

τη @Neli83 θα την βαλουμε να κοψει κομματακι απο το ρουχο που φοραγε τη μερα της ετ και της χοριακης και να μας το στειλει να το εχουμε πανω μας για γουρι,,,,ωραια ιδεα ε? αγία μπεμπεδόσκονη!!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχα ποσο γελαω με αυτα που γραφετε!!! Και καμαρωνω κιολας που με θεωρειτε γουρλου!! Την ημερα της ετ φορουσα το αγαπημενο μου φορεματακι που για σας πολυ ευχαριστως να το κανω 1000000 κομματια!!

Παντως να σας πω για την d εγω δεν την μετρησα ποτε..δεν την πιστευει ουτε η ενδροκρινολογος μου ουτε ο εξωσωματικος.. 

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Όχι γιατί ποτέ κανείς δεν μου είπε ότι χρειάζεται. Ούτε πέρυσι στην ετ που ήταν ναι μεν 25+ αλλά σίγουρα όχι 30. Θα ρωτήσω την μαία της έστειλα τις εξετάσεις 

Ευχαριστώ αγαπημένη μου. Να δω τι θα μου πει σήμερα. Και καθόλου δε με μπερδέψες ίσα ίσα που κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να ελέγχουμε συχνά την tsh!! 

Για την d να πάρεις τις αμπούλες τις lecalcif , αυτές που έχουν 4 μέσα . Εμένα παντως αυτές μου την ανεβάζανε γρήγορα , όχι τα χάπια 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...