Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , Viv37 είπε:

χαχαχαχαχα! Θα έπαιρνες άριστα με τέτοιο διδακτορικό! Έχει και πιασάρικο τίτλο!

Α λες να γίνεται κ αυτό? Μμμμμ ναι θα το ρωτήσω και αυτό. Ίσως πχ να μπορούμε να κάνουμε τα μισά με ότι πάρουν από ορχικό ιστό και τα άλλα μισά με φρέσκο υλικό με παρακέντηση. Θα ρωτήσω

Ναι ρώτα να δεις τι θ; σ πει να ξερεις

πρίν από 27 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Έκτακτο ανακοινωθέν χαχαχαχα 

Αποτελέσματα 

Βιταμίνη d    16 (έλλειψη) προλακτίνη. 13.  Tsh 2.9 

Γιατροί πείτε μου..πέρα από τη βιταμίνη d τα άλλα πώς τα βλέπετε??

Προλακτινη εμένα ο ε δοκρινολογος μ έδινε 1/4 dostinex δύο φορές την εβδομάδα μ είχε πει όσο πιο χαμηλό τόσο το καλύτερο. Σε εμένα ιδανικά το ήθελε τάρταρα τύπου 0,1 γτ μετά από κάθε αποβολή είχα γάλα στο στήθος. 

TSH μέσα στα όρια. Έχεις θέμα;; 

Στο χάσιμοτο πχ το θέλουν κοντά στο 1

πρίν από 16 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Παίρνω των 25 με τα χίλια ζόρια δεν θέλει η ενδοκρινολόγος. Τώρα θα την πάρω τηλ να μου πει. Με τη βιταμίνη d έπαθα σοκ. Πέρυσι είχα 25+ τώρα τι πρέπει να κάνω. Επηρεάζει στο αποτέλεσμα της ετ?? Αχ δε θα ησυχάσω ποτέ 

Ευχαριστώ κορίτσι μου. Θα μιλήσω με ενδοκρινολόγο μήπως μου το αύξησει.

Λογικά πρέπει να στο αυξήσει γτ θα ανέβει κ άλλο. 

Με την d θα σ δώσουν λογικά lecalcif ένα την εβδομάδα στο ανεβάζει γρήγορα. Δεν είναι κατι

πρίν από 10 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μπορώ να πάω να πάρω από το φαρμακείο κάτι από μόνη μου?? Γιατί δεν ξέρω αν θα μου πει τηλεφωνικα η ενδοκρ η θα μου κλείσει ραντεβού μετά από κάνα μήνα οπότε πάει πέταξε το πουλί....

Να της πεις να σ πει από το τηλ γτ βιάζεσαι δεν μπορείς να περιμένεις. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 15 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Έκτακτο ανακοινωθέν χαχαχαχα 

Αποτελέσματα 

Βιταμίνη d    16 (έλλειψη) προλακτίνη. 13.  Tsh 2.9 

Γιατροί πείτε μου..πέρα από τη βιταμίνη d τα άλλα πώς τα βλέπετε??

Φουλ συμπληρωμα d3,,,,ακου 16?????????? προλακτίνη δεν ξερω να σου πω,,,,και η tsh νομιζω καλο ειναι να ειναι κατω απο 2.5,,,,μιλα με τον ενδοκρινολογο σου και με το γιατρο, αυτοί ξερουν και οφείλουν να σε κατευθύνουν σωστά. ΚΑΙ,,,,,,ΝO STRESS οκ????? Τώρα που η φίλη σου βρηκε δότρια? όλα θα πανε υπεροχα,,,,χερι χερι θα ειστε οπως τα ειπατε.

@Viv37 ολεεεεεεεε, ολεεεεεεεεεε, ολεεεεεεεεε,,,,,,ακου,,,,η κολλητή μου στα 33 της με τελειο ορμονικο προφιλ (σαν αυτο της δοτριας σου) κατεβασε 20 ωάρια,,,ωριμα τα 17,,,,τελειες βλαστοκυστες τα 15,,,,,ενωμενα σε 5 ζευγαρια διδύμων(5*2=10) και τα υπόλοιπα (5*1) και τωρα εχει τον κουκλο της κοντευει τα 2 ετη (τοσες βλαστοκυστες που σκεφτομαι, αν δεν την ηξερα θα ηθελα ενα σετ διδυμων της,,,αχαχαχαχαχα). Αρα,,,αν η γυναικα ειναι "μπομπα" οπως τις αποκαλώ εγώ,,,,μια χαρά βλαστοκύστες δίνει,,,,και να ξερεις,,,ενα τέλειο ωάριο βελτιώνει ένα μέτριο σπέρμα,,,,,,ένα τέλειο σπέρμα δε βελτιώνει ένα μέτριο ωάριο,,,,οπότε όλα με το καλό να έρθουν κορίτσι μου. Η ερώτηση όμως για το αν εχει δώσει γεννες οκ,,,ειναι κατι που μπορουν να σου πουν. Εγώ αφού ενώναμε μαθαίναμε την ηλικία της και αν ειναι ψηλή κοντή κτλ,,,,δε με ενοιαζε κιολας,,,το μονο που ζηταω παντα ειναι να μην ειναι μελαμψή καθώς είμαστε καταλευκοι,,,,και κοιτιομαστε και μεταξυ μας μετα και ψαχνομαστε αχαχαχαχα,,,,,ααααα,,,και επιλεγω εθνικοτητα Ρωσία, Σερβία ή Ελλαδα. Τουλαχιστον τα ζηταώ, ο σύζυγος ελεγε οταν απο Θεσ/νικη κατεβηκαμε αθηνα για αστειο,,,,,"καταλαβα,,,,γλυτωσαμε τη Βουλγάρα , θα μας δώσουν ρομά απο Μενίδι,,,,," χαχαχαχαχαχαχα εκλαιγα απ'τα γελια και μεσα μου ήλπιζα όχι,,,,χωρίς να έχω κάτι με τις συγκεκριμένες φυλές προς Θεού,,,,απλά δεν ταιριάζουν τα χρώματά μας καθόλου. Εντύπωση δε, μου έκανε που ο Τσιρ μου ζητησε φωτο απ'τα 25 μου , απ'τα 35 μου και απο τωρα,,,για να βλεπει ομοιοτητες κοριτσια στα χαρακτηριστικα,,,ακου να δεις ο κοντουλης,,,αχαχαχα

@marina86 Και μενα με επηρεαζει η λιακαδα και τη λατρευω,,,σημερα μας εκανε τη χαρη εδω στη Λαρισα και την απολαυσαμε σε καφε-δουλεια με πελάτη/κουμπάρο/σύζυγο (ευελικτη πωλήτρια λεγεται αυτο να ξερετε αχαχαχα). και ναι επιτελους αλλαξε και η διαθεση. Τώρα εγω βιντεο απο διακοπες Κυκλαδες δεν εχω αλλα εκανα εικονα το δικό σου και την Κρήτη της @chitaneta και με ταξιδέψατε,,,εγώ πήγα, στη Χαλκιδική μας που σαν αυτή δεν εχει, νοερα στις διακοπες του 2020. Ευχαριστώ που μου φτιάξατε τη διάθεση.Απόλυτο δικιο,,,,η ζωή ειναι ωραία,,,ας την απολαμβάνουμε κάθε ώρα και στιγμή.

@Fili καλό υπέρηχο σήμερα,,,καλή συνάντηση !!!!!!!!!!!! 

@Villi μου φιλάκια πολλά πολλά....... @Neli83 εσύ ύφαινε τη νεραιδόσκονη που θα πεσει στα μπεμπε σεντονακια που ερχονται

@Aria. αντε να μας πεις νεα για το πως σε βρήκε ο γιατρός......!!!!!!! Τελεια λεω εγω και ελπιζω.

@MELINASP Πραγματικα έχεις μπολικα,,,,αλλά το πείσμα σου ειναι πιο μπόλικο όλων αυτών και για αυτό θα σε δικαιώσει!!!!!!!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Παίρνω των 25 με τα χίλια ζόρια δεν θέλει η ενδοκρινολόγος. Τώρα θα την πάρω τηλ να μου πει. Με τη βιταμίνη d έπαθα σοκ. Πέρυσι είχα 25+ τώρα τι πρέπει να κάνω. Επηρεάζει στο αποτέλεσμα της ετ?? Αχ δε θα ησυχάσω ποτέ 

Μην ανησυχεις, εχεις χρονο να την αυξησης την d. Ισως να πρεπει να παρεις αρκετες μοναδες συμπληρωμα. Πρεπει να ρωτησεις και για αυτο την ενδοκρινιλογο. Εγω σκεψου με 31 d και τωρα τον χειμωνα παιρνω 2000 μοναδες συμπληρωμα.

Για το tsh, πριν την ετ μου εδωσε των 62mg περσυ που ειχα κι εγω 2.4. Αλλά και σε συτην την ετ που ειχα 0.5 παλι 62 μου εδωσε και 10 μερες μετα την ετ αφου ειχα θετικη χοριακη μου ειπε να ξανακω tsh και επειδη ανεβηκε σε 1.5 μου ειπε να το αυξησω το Τ4 σε 75mg...και σε τρεις εβδομαδες παλι ξανακανω την εξεταση

Ελπιζω να μην σε μπερδευω με ολα αυτα απλα στα γραφω ενδεικτικα να δεις πως το παει η δικια μου ενδικρινολογος.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 10 λεπτά , silvy22 είπε:

για την d μου ειπε η μαια του γιατρου να ξεκινησω, δεν εχεις ξαναπαρει? ειναι η d-fix σε χαπι, εμένα μ αρεσει τησ lamberts ειναι σαν μικρη αμπουλιτσα, οπως δήποτε μετά το φαγητό , οχι νηστική

Όχι γιατί ποτέ κανείς δεν μου είπε ότι χρειάζεται. Ούτε πέρυσι στην ετ που ήταν ναι μεν 25+ αλλά σίγουρα όχι 30. Θα ρωτήσω την μαία της έστειλα τις εξετάσεις 

πρίν από 11 λεπτά , chitaneta είπε:

Μην ανησυχεις, εχεις χρονο να την αυξησης την d. Ισως να πρεπει να παρεις αρκετες μοναδες συμπληρωμα. Πρεπει να ρωτησεις και για αυτο την ενδοκρινιλογο. Εγω σκεψου με 31 d και τωρα τον χειμωνα παιρνω 2000 μοναδες συμπληρωμα.

Για το tsh, πριν την ετ μου εδωσε των 62mg περσυ που ειχα κι εγω 2.4. Αλλά και σε συτην την ετ που ειχα 0.5 παλι 62 μου εδωσε και 10 μερες μετα την ετ αφου ειχα θετικη χοριακη μου ειπε να ξανακω tsh και επειδη ανεβηκε σε 1.5 μου ειπε να το αυξησω το Τ4 σε 75mg...και σε τρεις εβδομαδες παλι ξανακανω την εξεταση

Ελπιζω να μην σε μπερδευω με ολα αυτα απλα στα γραφω ενδεικτικα να δεις πως το παει η δικια μου ενδικρινολογος.

Ευχαριστώ αγαπημένη μου. Να δω τι θα μου πει σήμερα. Και καθόλου δε με μπερδέψες ίσα ίσα που κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να ελέγχουμε συχνά την tsh!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Όχι γιατί ποτέ κανείς δεν μου είπε ότι χρειάζεται. Ούτε πέρυσι στην ετ που ήταν ναι μεν 25+ αλλά σίγουρα όχι 30. Θα ρωτήσω την μαία της έστειλα τις εξετάσεις 

Χρυσα μου δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις τον γιατρο και τη Στεφ, αλλά καλο θα ηταν να σου πει ενδοκρινολογος ποσο να παρεςι και αμεσα, γιατι την εχεις αρκετα χαμηλη. Να την ρωτησεις απο το τηλεφωνο. Μην ανησυχεις ομως, δεν  ειναι πραγματα που δεν διορθωνονται και εχεις χρονο μπροστα σου. Ολα καλα θα πάνε!

πρίν από 12 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ευχαριστώ αγαπημένη μου. Να δω τι θα μου πει σήμερα. Και καθόλου δε με μπερδέψες ίσα ίσα που κατάλαβα πόσο σημαντικό είναι να ελέγχουμε συχνά την tsh!! 

Κι εγω δεν ειχα ιδέα, αλλά φαινεται οτι με τα οιστρογονα μας το ανεβαζει κι ας μην εχουμε κανενα θεμα γενικοτερα... Αλλο ενα χαπακι για τη συλλογη μας!

Α και ξεχασα να σου πω,  @Chrussa1982 η δικη μου ενδοκρινολογος μου λεει πάντα λιγες μερες πριν την ετ ξανακανεις μια tsh

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Chrussa1982 δες σύμπτωση! Κ γω χθες έκανα εξετάσεις αίματος. Η D μου 21. 

Να ρωτήσω τα κορίτσια τι τιμή πρέπει να έχει η Tsh? Αυτά που λέτε αφορούν κ μένα ή μόνο για σας που κάνετε προετοιμασία για ετ; Η δική μου είναι 4,53 να ανησυχήσω;;

πρίν από 12 λεπτά , chitaneta είπε:

Χρυσα μου δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις τον γιατρο και τη Στεφ, αλλά καλο θα ηταν να σου πει ενδοκρινολογος ποσο να παρεςι και αμεσα, γιατι την εχεις αρκετα χαμηλη. Να την ρωτησεις απο το τηλεφωνο. Μην ανησυχεις ομως, δεν  ειναι πραγματα που δεν διορθωνονται και εχεις χρονο μπροστα σου. Ολα καλα θα πάνε!

Κι εγω δεν ειχα ιδέα, αλλά φαινεται οτι με τα οιστρογονα μας το ανεβαζει κι ας μην εχουμε κανενα θεμα γενικοτερα... Αλλο ενα χαπακι για τη συλλογη μας!

Θα μιλήσω με Στεφ μόλις σχολασω. Ευτυχώς συνήλθα μετά την μίνι υστερία και ναι θα συμφωνήσω ότι έχουμε χρόνο να βελτιώσουμε πράγματα. Όσο για τα χαπακια φαντάζομαι έχεις κ εσύ το κουτί με τα χαπακια που έχουν οι γριές χαχαχαχα 

• Χαχα 4

πρίν από 22 λεπτά , Condios είπε:

Φουλ συμπληρωμα d3,,,,ακου 16?????????? προλακτίνη δεν ξερω να σου πω,,,,και η tsh νομιζω καλο ειναι να ειναι κατω απο 2.5,,,,μιλα με τον ενδοκρινολογο σου και με το γιατρο, αυτοί ξερουν και οφείλουν να σε κατευθύνουν σωστά. ΚΑΙ,,,,,,ΝO STRESS οκ????? Τώρα που η φίλη σου βρηκε δότρια? όλα θα πανε υπεροχα,,,,χερι χερι θα ειστε οπως τα ειπατε.

@Viv37 ολεεεεεεεε, ολεεεεεεεεεε, ολεεεεεεεεε,,,,,,ακου,,,,η κολλητή μου στα 33 της με τελειο ορμονικο προφιλ (σαν αυτο της δοτριας σου) κατεβασε 20 ωάρια,,,ωριμα τα 17,,,,τελειες βλαστοκυστες τα 15,,,,,ενωμενα σε 5 ζευγαρια διδύμων(5*2=10) και τα υπόλοιπα (5*1) και τωρα εχει τον κουκλο της κοντευει τα 2 ετη (τοσες βλαστοκυστες που σκεφτομαι, αν δεν την ηξερα θα ηθελα ενα σετ διδυμων της,,,αχαχαχαχαχα). Αρα,,,αν η γυναικα ειναι "μπομπα" οπως τις αποκαλώ εγώ,,,,μια χαρά βλαστοκύστες δίνει,,,,και να ξερεις,,,ενα τέλειο ωάριο βελτιώνει ένα μέτριο σπέρμα,,,,,,ένα τέλειο σπέρμα δε βελτιώνει ένα μέτριο ωάριο,,,,οπότε όλα με το καλό να έρθουν κορίτσι μου. Η ερώτηση όμως για το αν εχει δώσει γεννες οκ,,,ειναι κατι που μπορουν να σου πουν. Εγώ αφού ενώναμε μαθαίναμε την ηλικία της και αν ειναι ψηλή κοντή κτλ,,,,δε με ενοιαζε κιολας,,,το μονο που ζηταω παντα ειναι να μην ειναι μελαμψή καθώς είμαστε καταλευκοι,,,,και κοιτιομαστε και μεταξυ μας μετα και ψαχνομαστε αχαχαχαχα,,,,,ααααα,,,και επιλεγω εθνικοτητα Ρωσία, Σερβία ή Ελλαδα. Τουλαχιστον τα ζηταώ, ο σύζυγος ελεγε οταν απο Θεσ/νικη κατεβηκαμε αθηνα για αστειο,,,,,"καταλαβα,,,,γλυτωσαμε τη Βουλγάρα , θα μας δώσουν ρομά απο Μενίδι,,,,," χαχαχαχαχαχαχα εκλαιγα απ'τα γελια και μεσα μου ήλπιζα όχι,,,,χωρίς να έχω κάτι με τις συγκεκριμένες φυλές προς Θεού,,,,απλά δεν ταιριάζουν τα χρώματά μας καθόλου. Εντύπωση δε, μου έκανε που ο Τσιρ μου ζητησε φωτο απ'τα 25 μου , απ'τα 35 μου και απο τωρα,,,για να βλεπει ομοιοτητες κοριτσια στα χαρακτηριστικα,,,ακου να δεις ο κοντουλης,,,αχαχαχα

@marina86 Και μενα με επηρεαζει η λιακαδα και τη λατρευω,,,σημερα μας εκανε τη χαρη εδω στη Λαρισα και την απολαυσαμε σε καφε-δουλεια με πελάτη/κουμπάρο/σύζυγο (ευελικτη πωλήτρια λεγεται αυτο να ξερετε αχαχαχα). και ναι επιτελους αλλαξε και η διαθεση. Τώρα εγω βιντεο απο διακοπες Κυκλαδες δεν εχω αλλα εκανα εικονα το δικό σου και την Κρήτη της @chitaneta και με ταξιδέψατε,,,εγώ πήγα, στη Χαλκιδική μας που σαν αυτή δεν εχει, νοερα στις διακοπες του 2020. Ευχαριστώ που μου φτιάξατε τη διάθεση.Απόλυτο δικιο,,,,η ζωή ειναι ωραία,,,ας την απολαμβάνουμε κάθε ώρα και στιγμή.

@Villi μου φιλάκια πολλά πολλά....... @Neli83 εσύ ύφαινε τη νεραιδόσκονη που θα πεσει στα μπεμπε σεντονακια που ερχονται

@Aria. αντε να μας πεις νεα για το πως σε βρήκε ο γιατρός......!!!!!!! Τελεια λεω εγω και ελπιζω.

@MELINASP Πραγματικα έχεις μπολικα,,,,αλλά το πείσμα σου ειναι πιο μπόλικο όλων αυτών και για αυτό θα σε δικαιώσει!!!!!!!

Φοβερό αυτό που έκανε ο Τσιρ. Το έχει γενικά τακτική ή το έκανε μόνο σε σένα γιατί του χεις πάρει το μυαλό κ ήθελε φωτο σου;;;; Χαχαχαχαχαχα ❤️❤️❤️

• Χαχα 3

πρίν από 8 λεπτά , Annaforyou είπε:

@Chrussa1982 δες σύμπτωση! Κ γω χθες έκανα εξετάσεις αίματος. Η D μου 21. 

Να ρωτήσω τα κορίτσια τι τιμή πρέπει να έχει η Tsh? Αυτά που λέτε αφορούν κ μένα ή μόνο για σας που κάνετε προετοιμασία για ετ; Η δική μου είναι 4,53 να ανησυχήσω;;

Ειναι λιγο υψηλη η τιμη της. Γενικα νομιζω για εγκυμοσυνη την θελουνε ιδανικα μεχρι 2.

Καλό θα ηταν να σε δει μια ενδοκρινολογος να σε κατευθηνει.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , gigi 72 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.. Ξέρει καμία κάτι για την αγαπημένη μας @geozak.. Ανησυχώ.. Πέρασαν τόσες ώρες.. Τι να απέγινε αυτό το κορίτσι? :sad:

Δεν εχουμε κανενα νεο...:(

• Λυπημένη/-ος 1

@Chrussa1982 μην αγχώνεσαι καλέ. Θα τα ανεβοκατεβασεις όλα!!! Η βιταμίνη D είναι η βιταμίνη της ζωής! Ακόμα κ ετ να μην έκανες θα έπρεπε να την ανεβάσεις. Γενικά βοηθάει πολύ σε πολλά πράγματα και στο θέμα που μας ενδιαφέρει στην εμφύτευση κ την ανάπτυξη του εμβρύου. Είναι λογικό να είναι πεσμένη μετά από δύο χρόνια καραντίνας και με τα κιλά αντηλιακού που χρησιμοποιούμε εμείς που είμαστε παραπάνω ασπρουλες. Η βασική πηγή της είναι ο ήλιος!!!... 

Την ετ πότε την υπολογίζεις;

@gigi 72 Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα κανένα νέο... Όταν θα θελήσει, θα μας πει. Ας ελπίσουμε ότι απλά ο γιατρός της είπε ξεκούραση κ ηρεμία!❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου. Θα μιλήσω με ενδοκρινολόγο μήπως μου το αύξησει.

Για την tsh  γενικά δε θέλουν να δίνουν πολλά πολλά για να μην αδρανεί ο θυρεοειδής. Τώρα βέβαια για την ετ δεν ξέρω καθόλου αν πρέπει ή όχι. Ρώτα και τον εξωσωματικό σου. Όχι μόνο την ενδοκρινολόγο. Την D θα την ανεβάσεις! Θα πάρεις κάτι και θα ανέβει. Βγαίνε έξω βολτίτσες και άφηνε λίγο τα μπράτσα σου έξω να τα βλέπει ο ήλιος. Με το κρύο δεν είναι και η καλύτερη επιλογή αλλά θα σε βοηθήσει.

πρίν από 45 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μπορώ να πάω να πάρω από το φαρμακείο κάτι από μόνη μου?? Γιατί δεν ξέρω αν θα μου πει τηλεφωνικα η ενδοκρ η θα μου κλείσει ραντεβού μετά από κάνα μήνα οπότε πάει πέταξε το πουλί....

Όχι δεν μου την έβαλε αυτήν...ασβέστιο με έβαλε και μέτρησα και με ανώτερο όριο το 10 έχω 10. 

Καλά ε με έχει πιάσει πανικός...που λέτε να δημιουργεί πρόβλημα η χαμηλή d στην περίπτωση μας;; Αχ και δε θέλω να γκουγκλαρω 

Ομμμμμμμμμμ και ανάσες βαθιές!!! Σήμερα πανηγυρίζουμε ήρθε η exotic!!!

Αφού ήρθε η exotic φυσικά και θα τα φτιάξεις όλα σύντομα δεν υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσεις!!!Μη μου ανησυχείς.  Πες στην ενδοκρινολόγο τα αποτελέσματα των εξετάσεων και πες της ότι ξεκινάς εξωσωματική τώρα. Αν έχει τις εξετάσεις δε χρειάζεται να πας από εκεί για να σου γράψει φάρμακα.

Βιβή και Μαρινάκι αν όλα πάνε καλά είπε ο Κουρτ..ότι την υπολογίζει 15 με 20 Μαρτίου. Περιμένω πως και πως να αδιαθετησω ξανά (μαζοχισμός φουλ) για να μετράω αντίστροφα πλέον...στη δουλειά επειδή κάνω κυρίως εξωτερικές εργασίες και όλη μέρα έξω χειμώνα καλοκαίρι. Με 50ρι αντηλιακο όμως γιατί ανήκω στις ασπρουλιαρες κ εγώ χαχαχα . Τόσο πολύ που γυρίζω από διακοπές κ με ρωτάνε "μπάνια δεν έκανες;" 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 48 λεπτά , Condios είπε:

Ευχαριστώωωω!!! Μακάρι να είναι τούρμπο και η δικιά μου! Τι στο καλό τόσο καιρό την περιμέναμε! Δεν μπορεί να μας απογοητεύσει! Εμένα δε με είδαν καν να φανταστείς. Μόνο χρώμα μαλλιών επιδερμίδας και ματιών με ρώτησαν και τελικά η δότρια έχει λίγο πιο σκούρο χρώμα μαλλιών αλλά κατά τ άλλα ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα οπότε ελπίζω να είναι λίγο κοντά στα χαρακτηριστικά μου. Μου είπαν επίσης ότι είναι πολύ χαμογελαστή κοπέλα πρόσχαρη και κοινωνική και όταν τα άκουσε ο άντρας μου μου λέει αυτή να πάρουμε σου μοιάζει χαχαχα. Νομίζω ότι οι ενδοιασμοί μου είναι από την ταραχή μου. Όπως και να χει μου έδωσαν περιθώριο μέχρι Δευτέρα για να τους απαντήσω οπότε θα το σκεφτώ ακόμα λίγο (αν και δε χρειάζομαι άλλο) και αύριο θα τους πάρω να δώσω το οκ αφού ρωτήσω αν έχει δώσει άλλες εγκυμοσύνες.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...