Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Annaforyou είπε:

Άντε επιτέλους!!!!!! Μετά τα χθεσινά μας άξιζε μια δότρια!!!! ❤️❤️❤️

χαχαχα ισχύει! Σήμερα κλαίω από τη χαρά μου!!!! Το κλάμα μια φορά δεν το γλιτώνουμε χαχαχα

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 9 λεπτά , Viv37 είπε:

ΑΑΑ είδες αυτό δε σκέφτηκα να το ρωτήσω! Ευχαριστώ!

Κι αυτο που σου προτεινε η Μαρινα, να ρωτησεις τον γιατρο τη γνωμη του με τον τροπο που στο ειπε, καλη ιδεα μου φαινεται! Κι αν οι απαντησεις σε καλυψουν, βουρ συνεχιζεις με τη δοτρια σου!!! Τι ωραια νεα, βρε παιδι μου πολυ χαρηκα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , chitaneta είπε:

Κι αυτο που σου προτεινε η Μαρινα, να ρωτησεις τον γιατρο τη γνωμη του με τον τροπο που στο ειπε, καλη ιδεα μου φαινεται! Κι αν οι απαντησεις σε καλυψουν, βουρ συνεχιζεις με τη δοτρια σου!!! Τι ωραια νεα, βρε παιδι μου πολυ χαρηκα!

Έχω κάνει διδακτορικό με θέμα "Πώς να ρωτήσεις τον γιατρό σου αυτό που θες, χωρίς να καταλάβει ότι ρωτας αυτό που θες" χαχαχαχαχα 

Μου έχουν τελειώσει οι καρδούλες την τύχη μου! Εχθές δεν μας τις έκοψαν!!! Θα σκέφτηκαν αστες, χάλια είναι σήμερα! Ας τους αφήσουμε τις καρδούλες τουλάχιστον!  Χαχαχαχα 

Κι αυτό με το αν έχει ξαναδώσει εγκυμοσύνη, ρώτησε το. Και πότε... ❤️

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα η μέρα είναι καλύτερη!... Βγήκε κι αυτός ο ήλιος ο θεραπευτής. Έχω λίγο κόλλημα με τον ήλιο! Χαχαχαχα 

Χθες χαζεύοντας στο κινητό μου βρήκα βιντεάκια από τις τελευταίες μας διακοπές στις Κυκλάδες. Είχαμε σταματήσει τις διαδικασίες και το ζούσαμε ανέμελα! Κολυμπούσαμε, κάθε μεσημέρι πίναμε ουζακια Κ το βράδυ βόλτα κ ποτο. Κ είπα στον εαυτό μου "ηρέμησε. Ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να σας συμβεί; Να το ζείτε για πάντα έτσι ανέμελα!". Καμιά φορά ξεχνάμε την αξία των συντρόφων μας, των φίλων μας, της οικογένειάς μας. Λίγο μας ρουφάει αυτός ο αγώνας.

Είναι ένας ιερός αγώνας αλλά ας πατάμε πού και πού ένα pause για να λέμε στον εαυτό μας... κοίτα τι έχεις! Περνάνε τα χρόνια! Μην ξεχνάς να το ζεις! (Σας είχα πει από το πρώτο μου ποστ ότι είμαι φύσει βαθύτατα καλοπερασακιας άνθρωπος και όπως καταλαβαίνετε το εννοούσα. Μου στοιχίζει η θυσία της καλοπέρασης μου. Είναι η προστασία της ψυχής μου...)

@MELINASP Μελακι μου, φαντάζομαι σε έχει δει κ ανοσολογος, Ε; Σου έχει δώσει αγωγή; Πες μας κ πόσο πήγε το ενδομήτριο. Έχουμε κι αυτούς τους νταλκαδες... Χαχαχαχα

@Fili Θα βαρεσουν τα ταμπούρλα σήμερα!!! Τέλειααααα!!!❤️❤️❤️ 

@Chrussa1982 βλέπω έχει καθιερωθεί το Χρυσουλακι! Λέω να αλλάξεις το όνομα στο φόρουμ! Χαχαχαχα

Μπράβο ρε αγάπη μ έτσι σε θέλω πάντα καλοπερασακια όπως λες! Λίγο κάτι τωρα για τον σκοπό μας και μετά βουυυρ πάλι Κυκλάδες και βολτουλες ουζάκι εσύ και μπιμπερό το νινί!!! ❤️ 

Ανοσολογο όχι από όσο θυμάμαι γτ έχω πάει σε όλη την Αθήνα χαχαχαχα

Στον τσιλιβ..κο είχα πάει η μέγιστη αποτυχία!!!! 

Μου είπαν έναν καλό ρευματολογο που είναι κ Ανοσολογος εκεί θα κλείσω. 

Ναι ναι θα σας γράψω πως πήγε το τσουρουτικο μου χαχαχαχα

1 hour ago, Viv37 είπε:

Κορίτσααααααααα!!!!!!!!!!!!! Δε θα το πιστέψετε!!!!!! Προσγειώθηκε το διαστημόπλοιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επειδή δεν έχω ειρμό σκέψεων αυτή τη στιγμή ελπίζω να βγάζουν νόημα αυτά που θα πω!

Λοιπόνη κοπέλα είναι 32 χρονών, 1,70 και 77 κιλά και τα γυναικολογικά της είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.  Ίσως σας φανεί χαζό που το λέω και με απασχολεί αλλά έχει λίγα κιλάκια παραπάνω και φοβάμαι λίγο γιατί εγώ με το θυρεοειδή και το χασιμότο παιδεύομαι από μικρή και δεν τρώω τίποτα για να συντηρούμai σε ένα νορμάλ βάρος. Αν φάω σαν άνθρωπος θα γίνω στο πι και φι 100 κιλά. Η κοπέλα δεν έχει βέβαια κάποιο τέτοιο πρόβλημα αλλά κι εμένα πέρυσι μου εμφανίστηκε. Μέχρι τότε κατέστρεφε σιωπηρό τις ορμόνες μου. Από το εμβρυολογικό βέβαια μου είπαν ότι το bmr της είναι σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά δε νομίζω ότι είναι στα φυσιολογικά! Πείτε μου τι πιστεύετε! Είμαι χαζή που το σκέφτομαι? Μου δίνουν γάιδαρο και τον κοιτάω στα δόντια??

Αν αποφασίσουμε να μην πάμε με τη συγκεκριμένη θα πρέπει να περιμένουμε πάλι ίσως και 3μηνο και δε νομίζω ότι μπορώ να περιμένω κι άλλο.

Τρέμω ολόκληρη και δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά. Please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρυσουλάκι ακούς?????

πωπω θα εκραγώ!!!!!!

@Fili αντε να ακούσεις χτύπους σήμερα να μας στείλεις μπενμπεδόσκονη!

@MELINASP η μαμ'α μου παιδεύεται με το ίδιο ακριβώς θέμα στα δάχτυλα.  Περαστικά σου γλυκούλα μου

@geozak πού είσαι κοριτσάκι? Εύχομαι όλα να είναι καλά!

ΕΥΛΟΓΗΣΟΟΟΟΝ!!! επιτέλους μπράβο ρε κορίτσι μ τι χαρά Παναγία μ το διαστημόπλοιο έφτασε καλεεεε!!! 

Σουπερ είναι κορίτσι μ για μένα η κοπέλα. Από τη στιγμή που τα γυναικολογικά της είναι μια χαρά. Εγώ δεν θα κολλούσαν καν σε αυτό. Μόνο θ; ρώταγα αν έχει δώσει εγκυμοσύνη. 

πρίν από 26 λεπτά , Viv37 είπε:

Μίλησα με τη γραμματέα του γιατρού και μου είπε ότι η επιλογή είναι δική μας αφού η δότρια έχει την έγκριση του εμβρυολογικού σημαίνει ότι η ηλικία της δεν πρέπει να σε απασχολεί γιατί έχει πολύ καλό αριθμό και ποιότητα ωαρίων. Να σου πω την αλήθεια όταν με πήραν τηλ μου είπαν ότι υπάρχει άλλη μία κοπέλα 25 χρονών 1,65 και 85 κιλά αλλά ενώ είναι μικρότερη με έσπρωχναν οι εμβρυολόγοι προς την άλλη γιατί είπαν ότι είναι καλύτερη περίπτωση για μένα γιατί δεν ξέρουμε και τι θα βγάλουμε από τον κατεψυγμένο ορχικό ιστό του αγαπουλινίου μου.. Οπότε μάλλον πρέπει να σταματήσω να το ψειρίζω ε? Αχ έχω μια ταραχή τεράστια!! Βέβαια τώρα αρχίζει να περνάει από το μυαλό μου "αν δε δέσουν καλά τα σπαρματοζωάρια με τα ωάρια και δεν πάρουμε βλαστοκύστες? Τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση? Με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μη βγω στο μπαλκόνι να φωνάζω έφτασε η δότρια έφτασε η δότρια!!!

Αυτό που λες για το πόσες βλαστοκυστες θα βγουν το έχεις μιλήσει με τον γιατρό σ;; 

Ίσως θα μπορούν να γονιμοποιησουν πχ 2 με το σπέρμα του άντρα σ να δείτε αν γίνεται δουλειά. Για αν κούφια η ώρα δεν γίνει να έχεις ωάρια ακόμα. Δεν ξέρω καν αν στέκει αυτό που σ λεω. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , marina_86 είπε:

Έχω κάνει διδακτορικό με θέμα "Πώς να ρωτήσεις τον γιατρό σου αυτό που θες, χωρίς να καταλάβει ότι ρωτας αυτό που θες" χαχαχαχαχα 

Μου έχουν τελειώσει οι καρδούλες την τύχη μου! Εχθές δεν μας τις έκοψαν!!! Θα σκέφτηκαν αστες, χάλια είναι σήμερα! Ας τους αφήσουμε τις καρδούλες τουλάχιστον!  Χαχαχαχα 

χαχαχαχαχα! Θα έπαιρνες άριστα με τέτοιο διδακτορικό! Έχει και πιασάρικο τίτλο!

πρίν από 10 λεπτά , MELINASP είπε:

Μπράβο ρε αγάπη μ έτσι σε θέλω πάντα καλοπερασακια όπως λες! Λίγο κάτι τωρα για τον σκοπό μας και μετά βουυυρ πάλι Κυκλάδες και βολτουλες ουζάκι εσύ και μπιμπερό το νινί!!! ❤️ 

Ανοσολογο όχι από όσο θυμάμαι γτ έχω πάει σε όλη την Αθήνα χαχαχαχα

Στον τσιλιβ..κο είχα πάει η μέγιστη αποτυχία!!!! 

Μου είπαν έναν καλό ρευματολογο που είναι κ Ανοσολογος εκεί θα κλείσω. 

Ναι ναι θα σας γράψω πως πήγε το τσουρουτικο μου χαχαχαχα

ΕΥΛΟΓΗΣΟΟΟΟΝ!!! επιτέλους μπράβο ρε κορίτσι μ τι χαρά Παναγία μ το διαστημόπλοιο έφτασε καλεεεε!!! 

Σουπερ είναι κορίτσι μ για μένα η κοπέλα. Από τη στιγμή που τα γυναικολογικά της είναι μια χαρά. Εγώ δεν θα κολλούσαν καν σε αυτό. Μόνο θ; ρώταγα αν έχει δώσει εγκυμοσύνη. 

Αυτό που λες για το πόσες βλαστοκυστες θα βγουν το έχεις μιλήσει με τον γιατρό σ;; 

Ίσως θα μπορούν να γονιμοποιησουν πχ 2 με το σπέρμα του άντρα σ να δείτε αν γίνεται δουλειά. Για αν κούφια η ώρα δεν γίνει να έχεις ωάρια ακόμα. Δεν ξέρω καν αν στέκει αυτό που σ λεω. 

Α λες να γίνεται κ αυτό? Μμμμμ ναι θα το ρωτήσω και αυτό. Ίσως πχ να μπορούμε να κάνουμε τα μισά με ότι πάρουν από ορχικό ιστό και τα άλλα μισά με φρέσκο υλικό με παρακέντηση. Θα ρωτήσω

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Έκτακτο ανακοινωθέν χαχαχαχα 

Αποτελέσματα 

Βιταμίνη d    16 (έλλειψη) προλακτίνη. 13.  Tsh 2.9 

Γιατροί πείτε μου..πέρα από τη βιταμίνη d τα άλλα πώς τα βλέπετε??

πρίν από 42 λεπτά , Viv37 είπε:

Μίλησα με τη γραμματέα του γιατρού και μου είπε ότι η επιλογή είναι δική μας αφού η δότρια έχει την έγκριση του εμβρυολογικού σημαίνει ότι η ηλικία της δεν πρέπει να σε απασχολεί γιατί έχει πολύ καλό αριθμό και ποιότητα ωαρίων. Να σου πω την αλήθεια όταν με πήραν τηλ μου είπαν ότι υπάρχει άλλη μία κοπέλα 25 χρονών 1,65 και 85 κιλά αλλά ενώ είναι μικρότερη με έσπρωχναν οι εμβρυολόγοι προς την άλλη γιατί είπαν ότι είναι καλύτερη περίπτωση για μένα γιατί δεν ξέρουμε και τι θα βγάλουμε από τον κατεψυγμένο ορχικό ιστό του αγαπουλινίου μου.. Οπότε μάλλον πρέπει να σταματήσω να το ψειρίζω ε? Αχ έχω μια ταραχή τεράστια!! Βέβαια τώρα αρχίζει να περνάει από το μυαλό μου "αν δε δέσουν καλά τα σπαρματοζωάρια με τα ωάρια και δεν πάρουμε βλαστοκύστες? Τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση? Με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μη βγω στο μπαλκόνι να φωνάζω έφτασε η δότρια έφτασε η δότρια!!!

αποψη μου ειναι πως το 32 απο μονο του δεν λεει κατι. να μαθεις αν εχει δωσει take home baby σε αλλη γυναικα στο παρελθον.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 14 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αποτελέσματα 

η προλακτινη ειναι οκ
για την tsh παιρνεις χαπι?
εγω πριν την ωοληψια ειχα 2,99 με χαπι 25mg
μου το πηγε 50mg και μετά τη μεταφορά πήγε η tsh 3.5
αυξηθηκε κ αλλο λόγω φαρμάκων αλλα δεν μου αυξησε κ αλλο το χαπι
θα πάω αρχές μαρτη να με δει κ να κανουμε εξετασεις

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Pagotoula είπε:

αποψη μου ειναι πως το 32 απο μονο του δεν λεει κατι. να μαθεις αν εχει δωσει take home baby σε αλλη γυναικα στο παρελθον.

Επίσης να προσθέσω σε αυτό και καλά που το θυμήθηκα...η δική μου δοτρια 24 και έχω 3 βλαστοκυστες..οπότε ίσως δεν έχει να κάνει τόσο η ηλικία της δοτριας όσο η ποιότητα των ωαρίων και το σπέρμα 

• Μου αρέσει 2

13 minutes ago, Chrussa1982 said:

Αποτελέσματα 

Καλημέρα. Η προλακτινη μια χαρα(αυτό που λένε κατω από 10εγω το θεωρώ υπερβολή και ο γυναικολόγος μου το ίδιο ..).Tsh αν παιρνεις χάπι έχε το νου σου θα ανέβει ..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

η προλακτινη ειναι οκ
για την tsh παιρνεις χαπι?
εγω πριν την ωοληψια ειχα 2,99 με χαπι 25mg
μου το πηγε 50mg και μετά τη μεταφορά πήγε η tsh 3.5
αυξηθηκε κ αλλο λόγω φαρμάκων αλλα δεν μου αυξησε κ αλλο το χαπι
θα πάω αρχές μαρτη να με δει κ να κανουμε εξετασεις

Παίρνω των 25 με τα χίλια ζόρια δεν θέλει η ενδοκρινολόγος. Τώρα θα την πάρω τηλ να μου πει. Με τη βιταμίνη d έπαθα σοκ. Πέρυσι είχα 25+ τώρα τι πρέπει να κάνω. Επηρεάζει στο αποτέλεσμα της ετ?? Αχ δε θα ησυχάσω ποτέ 

πρίν από 8 λεπτά , anoulious είπε:

Καλημέρα. Η προλακτινη μια χαρα(αυτό που λένε κατω από 10εγω το θεωρώ υπερβολή και ο γυναικολόγος μου το ίδιο ..).Tsh αν παιρνεις χάπι έχε το νου σου θα ανέβει ..

Ευχαριστώ κορίτσι μου. Θα μιλήσω με ενδοκρινολόγο μήπως μου το αύξησει.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αποτελέσματα 

Βιταμίνη D ξεκινάς άμεσα. Ρώτα τον ενδοκρινολόγο για καλύτερα σκευάσματα. Εμένα για πιο άμεσα αποτελέσματα μου προτείνουν κάποια που διαλύονται στο στόμα κ μετά απλά χαπακια για συντήρηση. Πρέπει να είναι πάνω από 30, σύμφωνα με τη Λευκού.

Η TSH πρέπει να κατέβει. Με cyclacur κ προγεστερόνη θα ανέβει κι άλλο. Να είναι κάτω από δύο σίγουρα στην έναρξη, πριν μπουν τα φάρμακα. Μη σου πω κ από 1.5 

Αυτή την προλακτίνη καθόλου δεν τη χωνεύω. Εμένα με ταλαιπωρεί. Η δική σου είναι μια χαρά αλλά έχε κατά νου ότι είναι η ορμόνη του άγχους... Τα πιάσαμε δηλαδή τα λεφτά μας! Χαχαχα 

B12 δεν μετρησες;

πρίν από 7 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Παίρνω των 25 με τα χίλια ζόρια δεν θέλει η ενδοκρινολόγος. Τώρα θα την πάρω τηλ να μου πει. Με τη βιταμίνη d έπαθα σοκ. Πέρυσι είχα 25+ τώρα τι πρέπει να κάνω. Επηρεάζει στο αποτέλεσμα της ετ?? Αχ δε θα ησυχάσω ποτέ 

οπως δηποτε συμπληρωμα εγω ειχα 24, ξεκινησα 2000 iu και μετα απο 20 μερες που εκανα και τις αλλεσ πηγε 32, τη θελουμε πανω απο 30. θα σου πει ο γιατρός

πρίν από 18 λεπτά , silvy22 είπε:

οπως δηποτε συμπληρωμα εγω ειχα 24, ξεκινησα 2000 iu και μετα απο 20 μερες που εκανα και τις αλλεσ πηγε 32, τη θελουμε πανω απο 30. θα σου πει ο γιατρός

Μπορώ να πάω να πάρω από το φαρμακείο κάτι από μόνη μου?? Γιατί δεν ξέρω αν θα μου πει τηλεφωνικα η ενδοκρ η θα μου κλείσει ραντεβού μετά από κάνα μήνα οπότε πάει πέταξε το πουλί....

πρίν από 18 λεπτά , marina_86 είπε:

Βιταμίνη D ξεκινάς άμεσα. Ρώτα τον ενδοκρινολόγο για καλύτερα σκευάσματα. Εμένα για πιο άμεσα αποτελέσματα μου προτείνουν κάποια που διαλύονται στο στόμα κ μετά απλά χαπακια για συντήρηση. Πρέπει να είναι πάνω από 30, σύμφωνα με τη Λευκού.

Η TSH πρέπει να κατέβει. Με cyclacur κ προγεστερόνη θα ανέβει κι άλλο. Να είναι κάτω από δύο σίγουρα στην έναρξη, πριν μπουν τα φάρμακα. Μη σου πω κ από 1.5 

Αυτή την προλακτίνη καθόλου δεν τη χωνεύω. Εμένα με ταλαιπωρεί. Η δική σου είναι μια χαρά αλλά έχε κατά νου ότι είναι η ορμόνη του άγχους... Τα πιάσαμε δηλαδή τα λεφτά μας! Χαχαχα 

B12 δεν μετρησες;

Όχι δεν μου την έβαλε αυτήν...ασβέστιο με έβαλε και μέτρησα και με ανώτερο όριο το 10 έχω 10. 

Καλά ε με έχει πιάσει πανικός...που λέτε να δημιουργεί πρόβλημα η χαμηλή d στην περίπτωση μας;; Αχ και δε θέλω να γκουγκλαρω 

Ομμμμμμμμμμ και ανάσες βαθιές!!! Σήμερα πανηγυρίζουμε ήρθε η exotic!!!

πρίν από 9 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μπορώ να πάω να πάρω από το φαρμακείο κάτι από μόνη μου?? Γιατί δεν ξέρω αν θα μου πει τηλεφωνικα η ενδοκρ η θα μου κλείσει ραντεβού μετά από κάνα μήνα οπότε πάει πέταξε το πουλί....

για την d μου ειπε η μαια του γιατρου να ξεκινησω, δεν εχεις ξαναπαρει? ειναι η d-fix σε χαπι, εμένα μ αρεσει τησ lamberts ειναι σαν μικρη αμπουλιτσα, οπως δήποτε μετά το φαγητό , οχι νηστική

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...