Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , Viv37 είπε:

Κορίτσααααααααα!!!!!!!!!!!!! Δε θα το πιστέψετε!!!!!! Προσγειώθηκε το διαστημόπλοιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επειδή δεν έχω ειρμό σκέψεων αυτή τη στιγμή ελπίζω να βγάζουν νόημα αυτά που θα πω!

Λοιπόνη κοπέλα είναι 32 χρονών, 1,70 και 77 κιλά και τα γυναικολογικά της είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.  Ίσως σας φανεί χαζό που το λέω και με απασχολεί αλλά έχει λίγα κιλάκια παραπάνω και φοβάμαι λίγο γιατί εγώ με το θυρεοειδή και το χασιμότο παιδεύομαι από μικρή και δεν τρώω τίποτα για να συντηρούμai σε ένα νορμάλ βάρος. Αν φάω σαν άνθρωπος θα γίνω στο πι και φι 100 κιλά. Η κοπέλα δεν έχει βέβαια κάποιο τέτοιο πρόβλημα αλλά κι εμένα πέρυσι μου εμφανίστηκε. Μέχρι τότε κατέστρεφε σιωπηρό τις ορμόνες μου. Πείτε μου τι πιστεύετε! Είμαι χαζή που το σκέφτομαι? Μου δίνουν γάιδαρο και τον κοιτάω στα δόντια??

Αν αποφασίσουμε να μην πάμε με τη συγκεκριμένη θα πρέπει να περιμένουμε πάλι ίσως και 3μηνο και δε νομίζω ότι μπορώ να περιμένω κι άλλο.

Τρέμω ολόκληρη και δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά. Please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρυσουλάκι ακούς?????

πωπω θα εκραγώ!!!!!!

@Fili αντε να ακούσεις χτύπους σήμερα να μας στείλεις μπενμπεδόσκονη!

@MELINASP η μαμ'α μου παιδεύεται με το ίδιο ακριβώς θέμα στα δάχτυλα.  Περαστικά σου γλυκούλα μου

@geozak πού είσαι κοριτσάκι? Εύχομαι όλα να είναι καλά!

Ε ε ε έφτασε!!!! Καταρχην καλή αρχή και με το καλό να πάρετε πολλές και ποιοτικές βλαστοκυστουλες!! Πάμε τώρα στο ζουμί...

Εμένα δεν με ενημέρωσαν για ύψος και σωματότυπο οπότε θεωρώ ότι είσαι τυχερή που ξέρεις κάτι παραπάνω. Προσωπική μου γνώμη: να μη δώσεις τόσο μεγάλη σημασία στα κιλά. Ίσως η κοπέλα να έφαγε λίγο παραπάνω. Άσε και το άλλο..η ξαδέρφη μου 1.70 κοντά 80 κιλά υγειεστστη και σε πληροφορω τα παιδιά της είναι αδυνατουλικα. Αν η κοπέλα ήταν πχ παχύσαρκη ίσως κ εγώ να μην την ήθελα. Χαίρομαι τόσο μα τόσο μα τόσο πολύ!!!! Τελικά εμείς θα πάμε μαζί κοίτα να δεις ...θα επανέλθω με περισσότερο σχολιασμό σε λίγο τώρα με πρήζουν στο γραφειο

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 43 λεπτά , Viv37 είπε:

Κορίτσααααααααα!!!!!!!!!!!!! Δε θα το πιστέψετε!!!!!! Προσγειώθηκε το διαστημόπλοιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επειδή δεν έχω ειρμό σκέψεων αυτή τη στιγμή ελπίζω να βγάζουν νόημα αυτά που θα πω!

Λοιπόνη κοπέλα είναι 32 χρονών, 1,70 και 77 κιλά και τα γυναικολογικά της είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.  Ίσως σας φανεί χαζό που το λέω και με απασχολεί αλλά έχει λίγα κιλάκια παραπάνω και φοβάμαι λίγο γιατί εγώ με το θυρεοειδή και το χασιμότο παιδεύομαι από μικρή και δεν τρώω τίποτα για να συντηρούμai σε ένα νορμάλ βάρος. Αν φάω σαν άνθρωπος θα γίνω στο πι και φι 100 κιλά. Η κοπέλα δεν έχει βέβαια κάποιο τέτοιο πρόβλημα αλλά κι εμένα πέρυσι μου εμφανίστηκε. Μέχρι τότε κατέστρεφε σιωπηρό τις ορμόνες μου. Από το εμβρυολογικό βέβαια μου είπαν ότι το bmr της είναι σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά δε νομίζω ότι είναι στα φυσιολογικά! Πείτε μου τι πιστεύετε! Είμαι χαζή που το σκέφτομαι? Μου δίνουν γάιδαρο και τον κοιτάω στα δόντια??

Αν αποφασίσουμε να μην πάμε με τη συγκεκριμένη θα πρέπει να περιμένουμε πάλι ίσως και 3μηνο και δε νομίζω ότι μπορώ να περιμένω κι άλλο.

Τρέμω ολόκληρη και δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά. Please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρυσουλάκι ακούς?????

πωπω θα εκραγώ!!!!!!

@MELINASP η μαμ'α μου παιδεύεται με το ίδιο ακριβώς θέμα στα δάχτυλα.  Περαστικά σου γλυκούλα μου

Αγάπη τι ξαφνικό ήταν αυτό; Εμένα τα κιλά δε με πειράζουν. Οκ... Δεν έχει κ τόσα κιλά παραπάνω. Λίγο το 32 με απασχολεί αν κ γνωστές μου στα 34 κ στα 35 που έκαναν εξωσωματική έμειναν έγκυες με την πρώτη! Οπότε αν είναι καλά ορμονικά φαντάζομαι είναι οκ. Τώρα αν ρωτήσω ΑΜΗ θα είμαι υπερβολική, ε;;; Χαχαχαχα

Με τον γιατρό σου μίλησες; (Αχ δεν μπορώ με έχει κουράσει αυτή η ατάκα! Χαχαχα). Αλλά σκέφτομαι μήπως να τον έπαιρνες κ να του έλεγες με προβληματίζει αυτό κ αυτό. Τι λέτε εσείς γιατί εσείς είστε ο γιατρός μου. Αν μου πείτε ότι καλύτερα να περιμένω άλλους 3 μήνες, θα περιμένω. Για να μη σου πει ντε κ καλά "όλα οκ πάμε" αν σε δει ανυπόμονη. Να του δώσεις έναν αέρα για να σου πει πράγματι αυτό που πιστεύει. Κι αν αυτός σου πει είμαι σίγουρος προχωράμε.... ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ και με την καλοτυχία της @Neli83 εύχομαι!!!! ❤️❤️❤️

πρίν από 13 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ε ε ε έφτασε!!!! Καταρχην καλή αρχή και με το καλό να πάρετε πολλές και ποιοτικές βλαστοκυστουλες!! Πάμε τώρα στο ζουμί...

Εμένα δεν με ενημέρωσαν για ύψος και σωματότυπο οπότε θεωρώ ότι είσαι τυχερή που ξέρεις κάτι παραπάνω. Προσωπική μου γνώμη: να μη δώσεις τόσο μεγάλη σημασία στα κιλά. Ίσως η κοπέλα να έφαγε λίγο παραπάνω. Άσε και το άλλο..η ξαδέρφη μου 1.70 κοντά 80 κιλά υγειεστστη και σε πληροφορω τα παιδιά της είναι αδυνατουλικα. Αν η κοπέλα ήταν πχ παχύσαρκη ίσως κ εγώ να μην την ήθελα. Χαίρομαι τόσο μα τόσο μα τόσο πολύ!!!! Τελικά εμείς θα πάμε μαζί κοίτα να δεις ...θα επανέλθω με περισσότερο σχολιασμό σε λίγο τώρα με πρήζουν στο γραφειο

Πρώτον κι εμένα δε με ενημέρωσαν για ύψος βάρος! Μα τι κομπλέ ενημέρωση ήταν αυτή;;;

Δεύτερον, με το "ίσως έφαγε λίγο παραπάνω" έκλαψααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα Σε αγαπώ!!!!❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια!

Εύχομαι σημερα να έχουμε μια ηρεμη μέρα!

@geozak ευχομαι να εισαι καλά, η σκεψη μας ειναι μαζι σου!

@fili θα περιμένουμε νεα σου! 

@Aria. να σε ρωτήσω; το Κουρ θα το δεις σημερα Πατρα ή Αθήνα;

@chitaneta Πάτρα θα τον δω θα έρθει το απόγευμα μου ειπαν

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγάπη τι ξαφνικό ήταν αυτό; Εμένα τα κιλά δε με πειράζουν. Οκ... Δεν έχει κ τόσα κιλά παραπάνω. Λίγο το 32 με απασχολεί αν κ γνωστές μου στα 34 κ στα 35 που έκαναν εξωσωματική έμειναν έγκυες με την πρώτη! Οπότε αν είναι καλά ορμονικά φαντάζομαι είναι οκ. Τώρα αν ρωτήσω ΑΜΗ θα είμαι υπερβολική, ε;;; Χαχαχαχα

Με τον γιατρό σου μίλησες; (Αχ δεν μπορώ με έχει κουράσει αυτή η ατάκα! Χαχαχα). Αλλά σκέφτομαι μήπως να τον έπαιρνες κ να του έλεγες με προβληματίζει αυτό κ αυτό. Τι λέτε εσείς γιατί εσείς είστε ο γιατρός μου. Αν μου πείτε ότι καλύτερα να περιμένω άλλους 3 μήνες, θα περιμένω. Για να μη σου πει ντε κ καλά "όλα οκ πάμε" αν σε δει ανυπόμονη. Να του δώσεις έναν αέρα για να σου πει πράγματι αυτό που πιστεύει. Κι αν αυτός σου πει είμαι σίγουρος προχωράμε.... ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ και με την καλοτυχία της @Neli83 εύχομαι!!!! ❤️❤️❤️

Πρώτον κι εμένα δε με ενημέρωσαν για ύψος βάρος! Μα τι κομπλέ ενημέρωση ήταν αυτή;;;

Δεύτερον, με το "ίσως έφαγε λίγο παραπάνω" έκλαψααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα Σε αγαπώ!!!!❤️❤️❤️❤️

Μίλησα με τη γραμματέα του γιατρού και μου είπε ότι η επιλογή είναι δική μας αφού η δότρια έχει την έγκριση του εμβρυολογικού σημαίνει ότι η ηλικία της δεν πρέπει να σε απασχολεί γιατί έχει πολύ καλό αριθμό και ποιότητα ωαρίων. Να σου πω την αλήθεια όταν με πήραν τηλ μου είπαν ότι υπάρχει άλλη μία κοπέλα 25 χρονών 1,65 και 85 κιλά αλλά ενώ είναι μικρότερη με έσπρωχναν οι εμβρυολόγοι προς την άλλη γιατί είπαν ότι είναι καλύτερη περίπτωση για μένα γιατί δεν ξέρουμε και τι θα βγάλουμε από τον κατεψυγμένο ορχικό ιστό του αγαπουλινίου μου.. Οπότε μάλλον πρέπει να σταματήσω να το ψειρίζω ε? Αχ έχω μια ταραχή τεράστια!! Βέβαια τώρα αρχίζει να περνάει από το μυαλό μου "αν δε δέσουν καλά τα σπαρματοζωάρια με τα ωάρια και δεν πάρουμε βλαστοκύστες? Τι γίνεται σ' αυτήν την περίπτωση? Με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μη βγω στο μπαλκόνι να φωνάζω έφτασε η δότρια έφτασε η δότρια!!!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 4

Διαφημίσεις

1 hour ago, Viv37 είπε:

Λοιπόνη κοπέλα είναι 32 χρονών, 1,70 και 77 κιλά και τα γυναικολογικά της είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.  Ίσως σας φανεί χαζό που το λέω και με απασχολεί αλλά έχει λίγα κιλάκια παραπάνω και φοβάμαι λίγο γιατί εγώ με το θυρεοειδή και το χασιμότο παιδεύομαι από μικρή και δεν τρώω τίποτα για να συντηρούμai σε ένα νορμάλ βάρος. Αν φάω σαν άνθρωπος θα γίνω στο πι και φι 100 κιλά. Η κοπέλα δεν έχει βέβαια κάποιο τέτοιο πρόβλημα αλλά κι εμένα πέρυσι μου εμφανίστηκε. Μέχρι τότε κατέστρεφε σιωπηρό τις ορμόνες μου. Από το εμβρυολογικό βέβαια μου είπαν ότι το bmr της είναι σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά δε νομίζω ότι είναι στα φυσιολογικά! Πείτε μου τι πιστεύετε! Είμαι χαζή που το σκέφτομαι? Μου δίνουν γάιδαρο και τον κοιτάω στα δόντια??

Χρυσουλάκι ακούς?????

πωπω θα εκραγώ!!!!!!

@Viv37 τελειοοοοο!!!!άντε με το καλό βλέπω όλα μπαίνουν στη σειρά...

Το ταξίδι θα το πας τελικά???προλαβαίνεις??

πρίν από 29 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Είδες? Το έκανες το θαύμα σου! Με τράβηξες!!! Αλλιώ΄ς θα περιμέναμε άλλο ένα τρίμηνο!!!!

1 hour ago, marina_86 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα η μέρα είναι καλύτερη!... Βγήκε κι αυτός ο ήλιος ο θεραπευτής. Έχω λίγο κόλλημα με τον ήλιο! Χαχαχαχα 

Χθες χαζεύοντας στο κινητό μου βρήκα βιντεάκια από τις τελευταίες μας διακοπές στις Κυκλάδες. Είχαμε σταματήσει τις διαδικασίες και το ζούσαμε ανέμελα! Κολυμπούσαμε, κάθε μεσημέρι πίναμε ουζακια Κ το βράδυ βόλτα κ ποτο. Κ είπα στον εαυτό μου "ηρέμησε. Ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να σας συμβεί; Να το ζείτε για πάντα έτσι ανέμελα!". Καμιά φορά ξεχνάμε την αξία των συντρόφων μας, των φίλων μας, της οικογένειάς μας. Λίγο μας ρουφάει αυτός ο αγώνας.

Είναι ένας ιερός αγώνας αλλά ας πατάμε πού και πού ένα pause για να λέμε στον εαυτό μας... κοίτα τι έχεις! Περνάνε τα χρόνια! Μην ξεχνάς να το ζεις! (Σας είχα πει από το πρώτο μου ποστ ότι είμαι φύσει βαθύτατα καλοπερασακιας άνθρωπος και όπως καταλαβαίνετε το εννοούσα. Μου στοιχίζει η θυσία της καλοπέρασης μου. Είναι η προστασία της ψυχής μου...)

@MELINASP Μελακι μου, φαντάζομαι σε έχει δει κ ανοσολογος, Ε; Σου έχει δώσει αγωγή; Πες μας κ πόσο πήγε το ενδομήτριο. Έχουμε κι αυτούς τους νταλκαδες... Χαχαχαχα

@Fili Θα βαρεσουν τα ταμπούρλα σήμερα!!! Τέλειααααα!!!❤️❤️❤️ 

@Chrussa1982 βλέπω έχει καθιερωθεί το Χρυσουλακι! Λέω να αλλάξεις το όνομα στο φόρουμ! Χαχαχαχα

Καλημερα! Αχ ο ηλιος εδω στην Αθηνα δεν μας εκανε την χαρη, αλλά αυριο μεθαυριο θα μας την κανει! Κι εγω εχω κολλημα με τον ηλιάκο. Πηγη ζωής!

Ισως ειναι καλη θεραπεια να κοιταμε φωτο και βιντεο απο διακοπες και ταξιδια. Το καλοκαιρι μετα απο την πρωτη αποτυχημενη ετ που ημουν στα πολυ νταουν μου και περιπενοντας να αδιαθετησω αλλά χωρις να ερχεται η αφιλοτιμη... αποφασισαμε να κανουμε ενα στοπ και να παμε διακοπες στην αγαπημενη μας Κρητη! Κι εκει ειχα την ιδια αισθηση, και να μην τα καταφερουμε με το παιδακι, παντα μα παντα, την υγεια μας να εχουμε μονο, θα μπορουμε να απολαμβανουμε τη θαλασσα , τον ηλιο τους φιλους μας και τη ζωη γενικοτερα! :):)

• Μου αρέσει 5

πρίν από 40 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Εμένα δεν με ενημέρωσαν για ύψος και σωματότυπο οπότε θεωρώ ότι είσαι τυχερή που ξέρεις κάτι παραπάνω.

Χρυσά μου τι πλάκα έχεις, τι ωραία που τα λες..και όντως ειναι πολύ πιθανό να πάτε μαζί με τη Viv37 για ετ, το λέγατε για πλάκα αλλά φαίνεται πιθανό. Να σε ρωτήσω, δηλαδή εσένα τι σου ειπαν για τη δότρια; Να ξέρω πάνω κάτω μη μου κακοφανεί γιατί πλησιάζει κι εμένα η ώρα μου.  

πρίν από 15 λεπτά , Aria. είπε:

@chitaneta Πάτρα θα τον δω θα έρθει το απόγευμα μου ειπαν

Α ενταξει...γιατι ελεγα μηπως του ζητουσα να με δει σημερα απογευμα, αλλά αφου θα λειπει...υπομονη ως αυριο.:)

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Aria. είπε:

@Viv37 τελειοοοοο!!!!άντε με το καλό βλέπω όλα μπαίνουν στη σειρά...

Το ταξίδι θα το πας τελικά???προλαβαίνεις??

Γλυκούλα μου δε νομίζω να πάω ταξίδι τελικά. Έχουμε πολλά να κάνουμε τώρα. Ο γιατρός θέλει να ξανακάνω κάποιες εξετάσεις γιατί πέρασε καιρός και ίσως και κάποιες καλλιέργειες και μετά θα πρέπει να αρχίσω να παχαίνω το ενδομήτριο.  Δεν έχω και μυαλό για ταξίδι πλέον! Το κουλό είναι ότι θέλαμε να κλείσουμε εισιτήρια προχθές αλλά τον γλυκούλη μου τον πήρε ο ύπνος και το αφήσαμε. Απ' ότι φαίνεται υπήρχε λόγος!

Καλή επιτυχία σήμερα!!! Ελπίζω να σου πει ευχάριστα πράγματα ο γιατρός

Και φυσικά τα reactions αποφάσισαν να τελειώσουν τώρα που είμαι σε αναμμένα κάρβουνα χαχαχα!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 10 λεπτά , chitaneta είπε:

Α ενταξει...γιατι ελεγα μηπως του ζητουσα να με δει σημερα απογευμα, αλλά αφου θα λειπει...υπομονη ως αυριο.:)

Από ότι έχω καταλάβει έρχεται κάθε Τρίτη κ Πέμπτη Πάτρα ...εμένα θα με δει απόγευμα γιατί πριν έχει ωοληψια μου είπαν ...

πρίν από 11 λεπτά , Viv37 είπε:

Γλυκούλα μου δε νομίζω να πάω ταξίδι τελικά. Έχουμε πολλά να κάνουμε τώρα. Ο γιατρός θέλει να ξανακάνω κάποιες εξετάσεις γιατί πέρασε καιρός και ίσως και κάποιες καλλιέργειες και μετά θα πρέπει να αρχίσω να παχαίνω το ενδομήτριο.  Δεν έχω και μυαλό για ταξίδι πλέον! Το κουλό είναι ότι θέλαμε να κλείσουμε εισιτήρια προχθές αλλά τον γλυκούλη μου τον πήρε ο ύπνος και το αφήσαμε. Απ' ότι φαίνεται υπήρχε λόγος!

Καλή επιτυχία σήμερα!!! Ελπίζω να σου πει ευχάριστα πράγματα ο γιατρός

Ευχαριστώ πολύ!!!βασικά θέλει να με δει μετά την υστεροσκοπιση εγώ νιώθω μια ενόχληση εκεί χαμηλά οπότε με βόλεψε το ραντεβού σήμερα.

Είδες όλα για κάποιο λόγο γίνονται δ πειράζει θα πάτε άλλη φορά ταξιδακι κ με ωραία παρέα...

Μακάρι να είναι η σωστή δοτρια για εσάς κ να σας πάνε όλα τέλεια όταν θα δώσεις την απάντηση στο γιατρό να είσαι σίγουρη κ να μην το υπεραναλυεις 

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Viv37 είπε:

Χρυσουλάκι ακούς?????

πωπω θα εκραγώ!!!!!!

Ααααα τι ωραια νεα!!!!

Τελικα ειχατε δεν ειχατε παρεα με τη Χρυσα μας θα πατε!!!! Γιουπι!!!

Για τα κιλα που λες, δεν θα με προβληματιζαι ιδιαιτερα, αφου την εχουν ελενξει και δεν εχει καποιο θεμα. Καποιοι  ανθρωποι απλως εχουν πιο αργο μεταβολισμο και παχαινουν πιο ευκολα χωρις να εχουν καποιο προβλημα.

Το μονο που θα σκεφτομουνα λιγακι ειναι η ηλικια της. Οχι οτι ειναι ασκημη, αλλά μιας και δεν ειναι πιο μικρη μηπως ειναι καλο να ρωτησεις αν εχει ξαναδωσει εγκυμοσυνη; Λεω εγω τωρα ε; δεν θελω να σε προβληματισω

πρίν από 9 λεπτά , chitaneta είπε:

Ααααα τι ωραια νεα!!!!

Τελικα ειχατε δεν ειχατε παρεα με τη Χρυσα μας θα πατε!!!! Γιουπι!!!

Για τα κιλα που λες, δεν θα με προβληματιζαι ιδιαιτερα, αφου την εχουν ελενξει και δεν εχει καποιο θεμα. Καποιοι  ανθρωποι απλως εχουν πιο αργο μεταβολισμο και παχαινουν πιο ευκολα χωρις να εχουν καποιο προβλημα.

Το μονο που θα σκεφτομουνα λιγακι ειναι η ηλικια της. Οχι οτι ειναι ασκημη, αλλά μιας και δεν ειναι πιο μικρη μηπως ειναι καλο να ρωτησεις αν εχει ξαναδωσει εγκυμοσυνη; Λεω εγω τωρα ε; δεν θελω να σε προβληματισω

ΑΑΑ είδες αυτό δε σκέφτηκα να το ρωτήσω! Ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Viv37 είπε:

Χρυσουλάκι ακούς?????

πωπω θα εκραγώ!!!!!!

Άντε επιτέλους!!!!!! Μετά τα χθεσινά μας άξιζε μια δότρια!!!! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...