Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλή αρχή κορίτσι μου!! Να μας πεις τι σου είπε ο Κούρτης ε;;

Καλημέρα στις όμορφες της παρέας!! Μουντή μέρα σήμερα αλλά υπέροχη διάθεση από εμένα!! Να σας πω να γελάσετε...έκανα την οβιτρελ έτρεμε το χέρι μου σαν πρωτάρα. Και αφού τρυπηθηκα μια φορά μετά έλεγξα την πένα να δω αν λείπει το φάρμακο από μέσα. Σαν χαζή λες και κάνω πρώτη φορά. Με άγχος βέβαια ότι την έκανα λάθος χαχαχαχα @geozak ψυχή μου τι έγινε;

αυτή η οβιτρελ! όσες κι αν κάνεις πάντα νομίζεις ότι κάτι δεν πήγε καλά. εγώ πάντα είχα 2η στο ψυγείο για ώρα ανάγκης!! Καλή επιτυχία!!!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 27 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Να σας πω να γελάσετε...έκανα την οβιτρελ έτρεμε το χέρι μου σαν πρωτάρα. Και αφού τρυπηθηκα μια φορά μετά έλεγξα την πένα να δω αν λείπει το φάρμακο από μέσα.

Καλημερααα. Εμένα δεν μου φαίνεται περίεργο, πάντα με την ovitrel το ίδιο έκανα, την κοιτούσα 40 φορές να δω μήπως έμεινε καμία σταγόνα μέσα . Άγχος λέγεται :)

• Μου αρέσει 1

Άγχος δεν λέτε τίποτα σαν πρωτάρα κάθε φορά χαχαχαχα. Και για να είμαι σίγουρη κιόλας ταυτόχρονα είχα βάλει και το βιντεάκι στο youtube με τις οδηγίες. 

Κορίτσια έτσι πρέπει να γελάμε με τα χάλια μας!!

• Χαχα 3

10 ώρες πρίν, lizard12 είπε:

λοιπον κοριτσια, εγω δεν μιλαω συχνα αλλα διαβαζω και αυτο και το αλλο καφέ εδώ και 4 χρονια. ξερω ολες τις περιπτωσεις σας χωρις παντα να θυμαμαι ονοματα. οταν κανω καιρο να μπω, οπως τοσο καιρο που εκανα διαλειμμα επαναφορας δυναμεων, μπαινω κ ευχομαι να μη δω τα παλια ονοματα γιατι τα εχουν καταφερει. ειστε ολες τοσο μα τοσο super hero girls που δεν υπαρχουν λογια να το περιγραψουν. ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχετε ανθρωπους διπλα σας να σας αγκαλιαζουν και να σας νιωθουν ,εστω και λιγο. οπως νιωθουμε η μια την αλλη ειναι δυσκολο να μας νιωσουν οι αλλοι αλλα οι ανθρωποι που μας αγαπουν θα προσπαθησουν! ο δρομος αυτος ειναι τοσο μα τοσο δυσκολος που φανταζομαι πως ολα μετα θα μοιαζουν παιχνιδακι! 

σκεφτομαι τις φορες (σε ολες σας θα εχει τυχει) που μου εχουν πει: περαστε τωρα καλα / κοιμηθειτε τωρα που μπορειτε / καντε τωρα ταξιδια / δειτε τωρα σειρες / γυριστε τωρα ανεμελοι ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ .... ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ.........αυτες οι κλασικες ατακες των γυρω μας που εχουν παιδια προς εμας που δεν εχουμε.

και σκεφτομαι πως οκ, το δεχομαι οτι αυτο συμβαινει σε μενα, καταλαβαινω γιατι συμβαινει σε μενα, και γιατι εχω συναντησει εμποδια, και γιατι η τυχη μου ειναι μαυρη και γιατι το ματσούκι του υπέρηχου εχει γινει προέκταση του κόλπου μου ...

ξερω γιατι. γιατι ΜΠΟΡΩ να το αντεξω. οκ, δεν θελω, αλλα μπορω.

κι εσεις μπορειτε! ειστε ολες βγαλμενες απο κομικς της marvel , ολες με υπερδυναμεις. να κλαιτε οταν λυγιζετε, να  βάζετε στη θεση του όποιον τολμαει να σας "μαλώσει" που ακόμη δεν κάνατε παιδι και "άντε-τι-περιμενετε-οταν-σταματησετε-να-αγχωνεστε-θα-ερθει-μονο-του" και να βαζετε δύναμη σε χέρια, πόδια (γιατί ψυχή έχετε σίγουρα) και να προχωράτε. θα βγουμε απο το τούνελ, αλλες πιο γρήγορα και άλλες πιο αργά, αλλά θα βγούμε! ακόμη κι αν χρειαστεί να σκάψουμε όλο το βουνό από πάνω! 

μη μασατε, ειστε super moms-to-be! τα μελλοντικά παιδιά μας θα είναι σουπερ τυχερα :):):) αν το ηξεραν θα ειχαν έρθει πιο γρηγορα , απλως δεν ξερουν τι χάνουν !!! 

λοιπον, παμε ολες μαζι, πεφτω-σηκωνομαι-συνεχιζω , πεφτω-σηκωνομαι-συνεχιζω!!!! 

η σκεψη μου με ολες μια μια ξεχωριστα! 

*** ααα και να συμπληρωσω οτι στη φωτο προφιλ μου, που την επελεξα απο την 1η μερα εγγραφης μου σε αυτό το forum γραφει:

IVF got this... because giving up is not an option! και σας το αφιερωνω! 

Τι υπέροχα λόγια να σαι καλά κοριτσακι μ!!! Σου εύχομαι το διαλλειμα αυτό να ήταν το τελευταίο σ και γρήγορα ένα μωράκι ♥ ♥ 

10 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Έχω κάνει εγώ ovitrel!!!η πιο ανώδυνη είναι !!!εγώ που είχα άγχος να την κάνω στις 12 ακριβώς να δεις καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου!!!

Εγώ αύριο έχω Κούρτη αδιαθετησα νωρίτερα κ σήμερα ξεκίνησα τα λευκά μου 

Αντε μπράβο κοριτσακι μ με το καλό να ξεκινήσεις!! 

1 ώρα πρίν, Fili είπε:

Φίλες μου υπέροχες καλημέρα!!! 

@geozak κορίτσι μου πήγες τελικά; τι έγινε; 

Καλημέρα αα!! ❤️ 

Πως είσαι κοριτσακι μ; 

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Καλή αρχή κορίτσι μου!! Να μας πεις τι σου είπε ο Κούρτης ε;;

Καλημέρα στις όμορφες της παρέας!! Μουντή μέρα σήμερα αλλά υπέροχη διάθεση από εμένα!! Να σας πω να γελάσετε...έκανα την οβιτρελ έτρεμε το χέρι μου σαν πρωτάρα. Και αφού τρυπηθηκα μια φορά μετά έλεγξα την πένα να δω αν λείπει το φάρμακο από μέσα. Σαν χαζή λες και κάνω πρώτη φορά. Με άγχος βέβαια ότι την έκανα λάθος χαχαχαχα @geozak ψυχή μου τι έγινε;

Καλημέρα Χρυσούλα κι μ! Χαχαχαχαχαχα Α το στυλό ε έτσι κ εγώ όταν το είχα κάνει χαχαχαχαχα 

πρίν από 11 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Άγχος δεν λέτε τίποτα σαν πρωτάρα κάθε φορά χαχαχαχα. Και για να είμαι σίγουρη κιόλας ταυτόχρονα είχα βάλει και το βιντεάκι στο youtube με τις οδηγίες. 

Κορίτσια έτσι πρέπει να γελάμε με τα χάλια μας!!

Χαχαχαχαχα Ναιιιι πάντα βιντεακι πωπω σε φαντάζομαι έτσι κ εγώ 

@geozak ψυχή μ τι έγινε πως είσαι; πηγές γιατρό;; 

Κοριτσαρες μ σήμερα έχω κ εγώ ντοκ πάλι να δει τελευταία μέρα το ενδομητριο για το δοκιμαστικό κύκλο που κάνουμε. 

Και επίσης δεν τον γλιτώνω τελικά τον ρευματολογο τα δάχτυλα μ τούμπανο πονάνε και έχω φαγούρα. Δεν έβγαλα κάποιο πρόβλημα φέτος χαχαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , MELINASP είπε:

Τι υπέροχα λόγια να σαι καλά κοριτσακι μ!!! Σου εύχομαι το διαλλειμα αυτό να ήταν το τελευταίο σ και γρήγορα ένα μωράκι ♥ ♥ 

Καλημέρα αα!! ❤️ 

Πως είσαι κοριτσακι μ; 

Καλημέρα Χρυσούλα κι μ! Χαχαχαχαχαχα Α το στυλό ε έτσι κ εγώ όταν το είχα κάνει χαχαχαχαχα 

Κοριτσαρες μ σήμερα έχω κ εγώ ντοκ πάλι να δει τελευταία μέρα το ενδομητριο για το δοκιμαστικό κύκλο που κάνουμε. 

Και επίσης δεν τον γλιτώνω τελικά τον ρευματολογο τα δάχτυλα μ τούμπανο πονάνε και έχω φαγούρα. Δεν έβγαλα κάποιο πρόβλημα φέτος χαχαχαχαχαχα 

Καλημέρα Μελίνα μου σε ευχαριστώ αλλά εγώ έχω μέλλον ακόμα!!!τέλη Μάρτη θα ξέρω εάν θα κάνουμε κάτι (περιμένουμε το σπέρμα μας)

Καλή  επιτυχία σε εσενα κοριτσάκι μου να σου πάνε όλα καλά!!!

Πήγαινε τώρα να ξεμπερδευεις σε όποιον γιατρό πρέπει να πας 

Καλημέρες όμορφα κορίτσια μου 

@geozak σε έχουμε έννοια ελπίζω να είναι όλα καλά κ να ξεκουραζεσαι

Διαφημίσεις

@MELINASP τι ώρα έχεις γιατρο να δείτε το παχύ τέλειο ενδομητριο; ωχ τι φάση αυτό με τα δάχτυλα; και είπαμε όλα θα περνάνε εύκολα και θα μας φέρνουν πιο κοντά ❤️ οοομμμμμμμμ μ.μ και καρδούλες που σκάνε!

Καλά είμαι. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη να σκέφτομαι θετικά. Σίγουρα λίγο πιο ήσυχη αφού άκουσα καρδούλα , το άγχος όμως κρύβεται εδώ κοντά πάντα το άτιμο! Αύριο ήταν να παω για υπέρηχο αλλά του ζήτησα να πάμε σήμερα για να είναι και το γλυκάκι μου μαζί και ευτυχώς το απόγευμα θα πάμε ξανά τα τα τα ταταταττατα

Κατά τα άλλα δεν έχω κανένα συμπτωμα οπότε δε ζορίζομαι ιδιαίτερα. Οκ κούραση, και ρεψιμο πολύ και συχνά αλλά το παλεύω. 

• Μου αρέσει 6

Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια!

Εύχομαι σημερα να έχουμε μια ηρεμη μέρα!

@geozak ευχομαι να εισαι καλά, η σκεψη μας ειναι μαζι σου!

@fili θα περιμένουμε νεα σου! 

@Aria. να σε ρωτήσω; το Κουρ θα το δεις σημερα Πατρα ή Αθήνα;

1 hour ago, MELINASP είπε:

Καλημέρα αα!! ❤️ 

Πως είσαι κοριτσακι μ; 

Καλημέρα!!! Ελπίζω το ενδομήτριο να είναι στρουμπουλο και αφράτο!!! Τι έπαθαν καλέ τα δάχτυλα σου;; Κλείσε άμεσα ραντεβού.

Καλά ρε κορίτσια ένα πάμε να φτιάξουμε δέκα χαλάνε;; Τι να πω ..

πρίν από 54 λεπτά , Fili είπε:

@MELINASP τι ώρα έχεις γιατρο να δείτε το παχύ τέλειο ενδομητριο; ωχ τι φάση αυτό με τα δάχτυλα; και είπαμε όλα θα περνάνε εύκολα και θα μας φέρνουν πιο κοντά ❤️ οοομμμμμμμμ μ.μ και καρδούλες που σκάνε!

Καλά είμαι. Προσπαθώ να είμαι ήρεμη να σκέφτομαι θετικά. Σίγουρα λίγο πιο ήσυχη αφού άκουσα καρδούλα , το άγχος όμως κρύβεται εδώ κοντά πάντα το άτιμο! Αύριο ήταν να παω για υπέρηχο αλλά του ζήτησα να πάμε σήμερα για να είναι και το γλυκάκι μου μαζί και ευτυχώς το απόγευμα θα πάμε ξανά τα τα τα ταταταττατα

Κατά τα άλλα δεν έχω κανένα συμπτωμα οπότε δε ζορίζομαι ιδιαίτερα. Οκ κούραση, και ρεψιμο πολύ και συχνά αλλά το παλεύω. 

Θα έχουμε δηλαδή νέα ;; Αχ άντε να πάτε να δείτε και να ακούσετε τον πιο όμορφο ήχο. Και μετά ξέρεις εσύ...πλήρη αναφορά παρακαλωωω...

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Καλημέρα Μελίνα μου σε ευχαριστώ αλλά εγώ έχω μέλλον ακόμα!!!τέλη Μάρτη θα ξέρω εάν θα κάνουμε κάτι (περιμένουμε το σπέρμα μας)

Καλή  επιτυχία σε εσενα κοριτσάκι μου να σου πάνε όλα καλά!!!

Πήγαινε τώρα να ξεμπερδευεις σε όποιον γιατρό πρέπει να πας 

Καλημέρες όμορφα κορίτσια μου 

@geozak σε έχουμε έννοια ελπίζω να είναι όλα καλά κ να ξεκουραζεσαι

Το θυμάμαι ναι δοκιμαστικό δεν θα κάνεις τώρα; 

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

8 θα πάω ναι να δούμε το τσουρουτικο μου χαχχαχαχα

Μπράβο κοριτσακι μ όλα καλά πάνε αντε με το καλό σήμερα έχει φωτογράφηση το φασολακι! Τι ώρα;; 

Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα; 

Μια χαρά σε βρίσκω ρεψιμο κ κούραση είσαι σούπερ πάλι καλά! Δεν έχεις στομάχι κ τετοια

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!!! Ελπίζω το ενδομήτριο να είναι στρουμπουλο και αφράτο!!! Τι έπαθαν καλέ τα δάχτυλα σου;; Κλείσε άμεσα ραντεβού.

Καλά ρε κορίτσια ένα πάμε να φτιάξουμε δέκα χαλάνε;; Τι να πω ..

Θα έχουμε δηλαδή νέα ;; Αχ άντε να πάτε να δείτε και να ακούσετε τον πιο όμορφο ήχο. Και μετά ξέρεις εσύ...πλήρη αναφορά παρακαλωωω...

Καλημέρα αγάπη μ! Ναι αι να δούμε αν κ δεν πολύ φοβάμαι γτ πάντα το είχα λεπτό εμένα έγκυος όμως και είναι ποιοτικό οπότε δεν αγχώνομαι πολύ θα δω και σήμερα τι θα μ πει. 

Έλα μ ντε δεν ξέρω. Που κ που ορίζονται πολύ κάποια δάχτυλα έχω φαγούρα και πονάνε οι αρθρώσεις αν το λέω καλά τα κόκαλα στη μέση των δακτύλων. Παλιά μ είχε βγει θετικό το ανά και μ είχαν πει τύπου ρευματοειδης αρθρίτιδα ότι θα κάνω. 

Ξέρω για σύνδρομο ρεινο. Αλλά θα πάω να το σιγουρεψω. Άσε ένα φτιάχνω δέκα χαλάνε. Τόσα χρόνια με τις εξωσωματικές έχω εμφανίσει ένα σωροοοοο

Αντίσταση στην ινσουλίνη, χάσιμοτο, γονίδιο κοιλιοκακη, διογκωμενοι λεμφαδένες στη βουβωνικη χώρα, αρρυθμίες με φάρμακο πλέον, μετά από κάθε διέγερση οι ελιές στο σώμα μ κάναν δακτυλίδι λευκό γύρω κ έτρεχα για βιοψιες και αφαίρεση, κιστη στο νεφρό, πειραγμένα οπτικά νεύρα, κιστη κοκιγα μετά από ένα 3μηνο 9 σικλακούρ τη μέρα. Κάτι άλλος δεν θυμάμαι μπορεί χαχαχαχαχαχαχα

Σαράβαλο κατάντησα χαχααχαχαχαχα

Και είχα τον προηγούμενο τον γιατρό να μ λέει δεν μπορώ να καταλάβω γτ οι γυναίκες λέτε ότι η εξωσωματική κάνει κακό; στο μυαλό σας είναι  όλα αυτά είναι πολύ safe διαδικασία 

• Λυπημένη/-ος 2

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα η μέρα είναι καλύτερη!... Βγήκε κι αυτός ο ήλιος ο θεραπευτής. Έχω λίγο κόλλημα με τον ήλιο! Χαχαχαχα 

Χθες χαζεύοντας στο κινητό μου βρήκα βιντεάκια από τις τελευταίες μας διακοπές στις Κυκλάδες. Είχαμε σταματήσει τις διαδικασίες και το ζούσαμε ανέμελα! Κολυμπούσαμε, κάθε μεσημέρι πίναμε ουζακια Κ το βράδυ βόλτα κ ποτο. Κ είπα στον εαυτό μου "ηρέμησε. Ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να σας συμβεί; Να το ζείτε για πάντα έτσι ανέμελα!". Καμιά φορά ξεχνάμε την αξία των συντρόφων μας, των φίλων μας, της οικογένειάς μας. Λίγο μας ρουφάει αυτός ο αγώνας.

Είναι ένας ιερός αγώνας αλλά ας πατάμε πού και πού ένα pause για να λέμε στον εαυτό μας... κοίτα τι έχεις! Περνάνε τα χρόνια! Μην ξεχνάς να το ζεις! (Σας είχα πει από το πρώτο μου ποστ ότι είμαι φύσει βαθύτατα καλοπερασακιας άνθρωπος και όπως καταλαβαίνετε το εννοούσα. Μου στοιχίζει η θυσία της καλοπέρασης μου. Είναι η προστασία της ψυχής μου...)

@MELINASP Μελακι μου, φαντάζομαι σε έχει δει κ ανοσολογος, Ε; Σου έχει δώσει αγωγή; Πες μας κ πόσο πήγε το ενδομήτριο. Έχουμε κι αυτούς τους νταλκαδες... Χαχαχαχα

@Fili Θα βαρεσουν τα ταμπούρλα σήμερα!!! Τέλειααααα!!!❤️❤️❤️ 

@Chrussa1982 βλέπω έχει καθιερωθεί το Χρυσουλακι! Λέω να αλλάξεις το όνομα στο φόρουμ! Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , marina_86 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα η μέρα είναι καλύτερη!... Βγήκε κι αυτός ο ήλιος ο θεραπευτής. Έχω λίγο κόλλημα με τον ήλιο! Χαχαχαχα 

Χθες χαζεύοντας στο κινητό μου βρήκα βιντεάκια από τις τελευταίες μας διακοπές στις Κυκλάδες. Είχαμε σταματήσει τις διαδικασίες και το ζούσαμε ανέμελα! Κολυμπούσαμε, κάθε μεσημέρι πίναμε ουζακια Κ το βράδυ βόλτα κ ποτο. Κ είπα στον εαυτό μου "ηρέμησε. Ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να σας συμβεί; Να το ζείτε για πάντα έτσι ανέμελα!". Καμιά φορά ξεχνάμε την αξία των συντρόφων μας, των φίλων μας, της οικογένειάς μας. Λίγο μας ρουφάει αυτός ο αγώνας.

Είναι ένας ιερός αγώνας αλλά ας πατάμε πού και πού ένα pause για να λέμε στον εαυτό μας... κοίτα τι έχεις! Περνάνε τα χρόνια! Μην ξεχνάς να το ζεις! (Σας είχα πει από το πρώτο μου ποστ ότι είμαι φύσει βαθύτατα καλοπερασακιας άνθρωπος και όπως καταλαβαίνετε το εννοούσα. Μου στοιχίζει η θυσία της καλοπέρασης μου. Είναι η προστασία της ψυχής μου...)

@MELINASP Μελακι μου, φαντάζομαι σε έχει δει κ ανοσολογος, Ε; Σου έχει δώσει αγωγή; Πες μας κ πόσο πήγε το ενδομήτριο. Έχουμε κι αυτούς τους νταλκαδες... Χαχαχαχα

@Fili Θα βαρεσουν τα ταμπούρλα σήμερα!!! Τέλειααααα!!!❤️❤️❤️ 

@Chrussa1982 βλέπω έχει καθιερωθεί το Χρυσουλακι! Λέω να αλλάξεις το όνομα στο φόρουμ! Χαχαχαχα

Κορίτσααααααααα!!!!!!!!!!!!! Δε θα το πιστέψετε!!!!!! Προσγειώθηκε το διαστημόπλοιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επειδή δεν έχω ειρμό σκέψεων αυτή τη στιγμή ελπίζω να βγάζουν νόημα αυτά που θα πω!

Λοιπόνη κοπέλα είναι 32 χρονών, 1,70 και 77 κιλά και τα γυναικολογικά της είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.  Ίσως σας φανεί χαζό που το λέω και με απασχολεί αλλά έχει λίγα κιλάκια παραπάνω και φοβάμαι λίγο γιατί εγώ με το θυρεοειδή και το χασιμότο παιδεύομαι από μικρή και δεν τρώω τίποτα για να συντηρούμai σε ένα νορμάλ βάρος. Αν φάω σαν άνθρωπος θα γίνω στο πι και φι 100 κιλά. Η κοπέλα δεν έχει βέβαια κάποιο τέτοιο πρόβλημα αλλά κι εμένα πέρυσι μου εμφανίστηκε. Μέχρι τότε κατέστρεφε σιωπηρό τις ορμόνες μου. Από το εμβρυολογικό βέβαια μου είπαν ότι το bmr της είναι σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά δε νομίζω ότι είναι στα φυσιολογικά! Πείτε μου τι πιστεύετε! Είμαι χαζή που το σκέφτομαι? Μου δίνουν γάιδαρο και τον κοιτάω στα δόντια??

Αν αποφασίσουμε να μην πάμε με τη συγκεκριμένη θα πρέπει να περιμένουμε πάλι ίσως και 3μηνο και δε νομίζω ότι μπορώ να περιμένω κι άλλο.

Τρέμω ολόκληρη και δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά. Please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρυσουλάκι ακούς?????

πωπω θα εκραγώ!!!!!!

@Fili αντε να ακούσεις χτύπους σήμερα να μας στείλεις μπενμπεδόσκονη!

@MELINASP η μαμ'α μου παιδεύεται με το ίδιο ακριβώς θέμα στα δάχτυλα.  Περαστικά σου γλυκούλα μου

@geozak πού είσαι κοριτσάκι? Εύχομαι όλα να είναι καλά!

• Μου αρέσει 14

πρίν από 18 λεπτά , Viv37 είπε:

Κορίτσααααααααα!!!!!!!!!!!!! Δε θα το πιστέψετε!!!!!! Προσγειώθηκε το διαστημόπλοιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επειδή δεν έχω ειρμό σκέψεων αυτή τη στιγμή ελπίζω να βγάζουν νόημα αυτά που θα πω!

Λοιπόνη κοπέλα είναι 32 χρονών, 1,70 και 77 κιλά και τα γυναικολογικά της είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.  Ίσως σας φανεί χαζό που το λέω και με απασχολεί αλλά έχει λίγα κιλάκια παραπάνω και φοβάμαι λίγο γιατί εγώ με το θυρεοειδή και το χασιμότο παιδεύομαι από μικρή και δεν τρώω τίποτα για να συντηρούμai σε ένα νορμάλ βάρος. Αν φάω σαν άνθρωπος θα γίνω στο πι και φι 100 κιλά. Η κοπέλα δεν έχει βέβαια κάποιο τέτοιο πρόβλημα αλλά κι εμένα πέρυσι μου εμφανίστηκε. Μέχρι τότε κατέστρεφε σιωπηρό τις ορμόνες μου. Από το εμβρυολογικό βέβαια μου είπαν ότι το bmr της είναι σε φυσιολογικά επίπεδα αλλά δε νομίζω ότι είναι στα φυσιολογικά! Πείτε μου τι πιστεύετε! Είμαι χαζή που το σκέφτομαι? Μου δίνουν γάιδαρο και τον κοιτάω στα δόντια??

Αν αποφασίσουμε να μην πάμε με τη συγκεκριμένη θα πρέπει να περιμένουμε πάλι ίσως και 3μηνο και δε νομίζω ότι μπορώ να περιμένω κι άλλο.

Τρέμω ολόκληρη και δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά. Please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρυσουλάκι ακούς?????

πωπω θα εκραγώ!!!!!!

@Fili αντε να ακούσεις χτύπους σήμερα να μας στείλεις μπενμπεδόσκονη!

@MELINASP η μαμ'α μου παιδεύεται με το ίδιο ακριβώς θέμα στα δάχτυλα.  Περαστικά σου γλυκούλα μου

@geozak πού είσαι κοριτσάκι? Εύχομαι όλα να είναι καλά!

Γιουπιιιιιι!!!!! Τι τελεια νεα!!!! Εγω δεν θα κολλαγα στα κιλα. Δεν μου φαινεται κατι υπερβολικο..μια χαρα!!!και εγω ειχα παθει σοκ οταν βρεθηκε η δοτρια,ταχυκαρδιες κλπ..οποτε σε καταλαβαινω απολυτα!!! Βαλε τη σκεψη σου σε ταξη και προχωρα!!!!! ❤❤❤

nzSsp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Neli83 είπε:

Γιουπιιιιιι!!!!! Τι τελεια νεα!!!! Εγω δεν θα κολλαγα στα κιλα. Δεν μου φαινεται κατι υπερβολικο..μια χαρα!!!και εγω ειχα παθει σοκ οταν βρεθηκε η δοτρια,ταχυκαρδιες κλπ..οποτε σε καταλαβαινω απολυτα!!! Βαλε τη σκεψη σου σε ταξη και προχωρα!!!!! ❤❤❤

Ναι νομίζω ότι έπαθα κοκομπλόκο γι αυτό έφαγα κόλλημα! Η ηλικία δεν πειράζει ε? Το ρώτησα και μου είπαν ότι έχει εξαιρετικά γυναικολογικά και ότι είναι μια χαρά!

πρίν από 9 λεπτά , Viv37 είπε:

Ναι νομίζω ότι έπαθα κοκομπλόκο γι αυτό έφαγα κόλλημα! Η ηλικία δεν πειράζει ε? Το ρώτησα και μου είπαν ότι έχει εξαιρετικά γυναικολογικά και ότι είναι μια χαρά!

Η ηλικια θα με προβληματιζε αλλα αν οι ορμονες της ειναι 20ρας?? Εχω μια ξαδερφη 45 χρονων με 3 παιδια που πριν λιγους μηνες στον γυναικολογικο της ελεγχο της ειπε ο γιατρος οτι εχει εικονα μικρου κοριτσιου και αν θελει κανει διδυμα για πλακα.. το παν ειναι η κλινικη της εικονα..θα σε συμβουλεψουν και τα κοριτσια καλυτερα αν ειμαι καπου λαθος..

nzSsp2.png

πρίν από 34 λεπτά , Viv37 είπε:

Άντε μπράβο, ήρθε επιτέλους. Κοίτα .. πάντα όταν βρίσκεται η δότρια παθαίνεις έναν πανικό, φυσιολογικό είναι, κι εγώ είχα πάθει σοκ στην πρώτη δότρια. Νομίζω οτι το bmi ειναι λίγο εκτός ορίων αλλά να σου πω εμένα δεν θα με απασχολούσε καθόλου  αυτό. Πιο πολύ η ηλικία της θα με τρόμαζε, αν βέβαια σου λένε ότι έχει εξαιρετικό ορμονικό προφίλ κάτι καλό θα βλέπουν οι άνθρωποι. Άντε παίρνεις κι εσύ σειρά. Με το καλό. Νομίζω της @MaryH η δότρια ήταν κάπως πιο μεγάλη, δεν θυμάμαι όμως ακριβώς πόσο ήταν. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...