Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Αχ κορίτσια μου δύσκολη η μέρα σήμερα, σας νιώθω κ ας μην είμαι στη θέση σας...τα είπατε όλα... Εγώ θέλω να το πάμε αλλιώς τώρα. Θέλω όλες σας απόψε, να βάλετε ένα κρασάκι ή να ανάψετε ένα τσιγαρακι(γ αυτές που μπορούν) ή να βάλετε το αγαπημένο σας τραγούδι ή να πάρετε το ζωάκι σας αγκαλια και να στρέψετε το κεφάλι σας στον ουρανό να δείτε το ολόγιομο φεγγάρι και να πατήσετε ένα χαμόγελο που είστε εδώ και μπορείτε να το κάνετε. Ας κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από τα προβλήματα κ ας πάρουμε μια βαθειά ανάσα για να συνεχίσουμε!  Είμαι ευγνώμων που μπορώ να έχω μια τέτοια στιγμή σήμερα! Στέλνω σε όλες μια τεράστια αγκαλιά!  Αύριο είναι μια καινούργια μέρα...

Αχ κοριτσακι μ τι γλυκιά εικόνα μας έφτιαξες ♥ ♥ ♥ 

3 ώρες πρίν, geozak είπε:

Ολα τελειωσαν....έβγαλα 3 μεγαλα πηγματα.κ αιμα αρκετό ...9 η ωρα βρηκα γιατρο αποψε για υπερηχο γιατι φοβάμαι.....Δυστυχώς 

Αρα το θέμα μιυ δεν ειναι η ηλικια ούτε τα δανεικα.ουτε η ποιοτητα....κατι αλλο που κανείς δεν βρηκε!!!!κ ας δωσαμε οσα ειχαμε κ δεν ειχαμε κ δανειστηκαμε......το μονο που δεν εχω ειναι πονος

Αχ βρε ψυχή μ γλυκιά ηρέμησε σε παρακαλώ τίποτα δεν έχει τελειώσει με ρι να σε δει ο γιατρός. Αν ήταν αποβολή θα έπρεπε να πονάς πολύ. Είναι πόνος από μπροστά που πάει μέχρι πίσω. Η σκέψη μ μαζί σου κοριτσάκι μ ♥ 

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Αγαπημένες μου αδερφές (γιατί έτσι σας νιώθω όσο κουλό και αν ακούγεται). Δεν θα ταγκαρω μια μια ξεχωριστά γιατί θέλω να μιλήσω σε όλες. Νιώθω τόσο λίγη και τόσο αδύναμη και τόσο μάταια φοβισμένη απέναντι στο μεγαλείο της ψυχής σας .σε εσάς που παλεύεται χρόνια και χρόνια και όμως μετά από κάθε δάκρυ που έτρεξε από τα ματάκια σας βρήκατε τη δύναμη και σηκωθηκατε...σε εσάς που τόσα χρόνια προσπαθειών και φαρμάκων σας δημιούργησαν προβλήματα υγείας. Σε όλες εσάς που ματωσατε ψυχικά, σωματικά και οικονομικά για να αγγιξετε το όνειρο. Με κάλυψαν οι προλαλισασες αδερφές μου οπότε δεν θα ξαναπώ τα ίδια λόγια και σας κουράσω.

Θα σας πω κάτι που συνέβη χτες. Χτες το βράδυ έπεσε η μανούλα μου και χτύπησε στο κεφάλι. Έτσι ξαφνικά .τελικά γλιτώσαμε τα χειρότερα και είναι με διάσειση. Μπαίνω λοιπόν και βλέπω τον δύσκολο αγώνα της μανουλας της δικής   μας φιλεναδας να δίνει την δική της μάχη. Κάθομαι και γκρινιάζω για το σκυλί μου που έχει καρκίνο και αυτή τη στιγμή μια κοπέλα έχει αγωνία γιατί είδε πηγματα αίματος. Γκρινιάζω που είχα κύστη όταν η δική μας φίλη έχει μεγάλο χειρουργείο μπροστά της και φοβάται. Σας λέω ότι δεν μου κάνει κούκου όταν η φίλη μας κάνει προετοιμασια για σημαντικά τεστ.. γκρινιάζω και μουρμούραω όταν άλλη μια από εμάς περιμένει πάνω από το ακουστικό να ακούσει ότι βρέθηκε επιτέλους η δοτρια. 

Και διάβασα όλα όσα είπατε και νιώθω λίγη κορίτσια μου. Γιατί εσείς καθώς και οι υπόλοιπες που δεν έγραψα για τον δικό τους αγώνα γιατί ήδη τα μάτια μου τρέχουν δάκρυα είσαστε ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΑΧΗΤΡΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ..κορίτσια κλαίω κλαίω με εσάς και κλαίω για εσάς. Που δεν καταθέτουμε τα όπλα..που παλεύουμε.

ευχαριστώ που υπάρχετε. Ευχαριστώ που με ακούτε. Όλα αυτά σας τα λέω εγώ που δεν έχω κανέναν πέρα από τον άντρα μου. Που πληρώνω λάθος επιλογές από το παρελθόν που μου στέρησαν κάθε αυτοπεποίθηση και κάθε άνθρωπο από το φιλικό μου περιβάλλον. Ήμουν μόνη, μίλαγα μόνη μου στον καθρέφτη μόνο κ μόνο για να ακούω μια φωνή να μην τρελαθώ από μοναξιά.

Όχι πια!!! Τώρα έχω εσάς!! Είδατε; Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο..να είμαστε καλά όλες μας. Αν θα γίνουμε μητέρες θα το δείξει ο χρόνος. Εμείς όμως θα προσπαθούμε όσο αντέχουμε.

@chitaneta

Περαστικά στη μανουλιτσα σου!

Όχι αγάπη μ μόνο λίγη δεν είσαι!! Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος! Έχεις περάσει τόσα και είσαι αυτός ο υπέροχος χαρακτήρας που είσαι τόσο δυνατή που όταν λυγζουμε μας σηκώνεις!!! ❤️ 

2 ώρες πρίν, Ναντιν40 είπε:

Αγαπημένες μου, αυτή η πανσέληνος μας έχει τρελάνει!! Κλαίω κ γω μαζί σας κ συμπάσχω... . Εύχομαι στην κάθε μία σας, να πάνε όλα καλα μέσα από την καρδιά μου!!

Υ. Γ. Δύσκολη νύχτα χθες κ συνεχίζεται σήμερα κ για μένα. Με ξαφνικουςς πόνους στο στήθος κ μουδιάσματα πήγα τον πατέρα μου στα επείγοντα χθες.. Σημερα εισαγωγή στη καρδιολογικη κ παρακολούθηση της κατάστασης του μέχρι αύριο για να μας πουν οι γιατροί τι συμβαίνει. Μου κάνατε παρέα χθες στα επείγοντα διαβάζοντας σας... ❤️❤️❤️❤️❤️

Περαστικά στον μπαμπάκα σ σιδερένιος κ γρήγορα σπιτάκι ♥ 

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια σήμερα κάτι η πανσέληνος που μας έκανε ευάλωτες κάτι οι αγωνίες και τα άσχημα νέα πάει κάναμε το παρεάκι μας μελό!! Ελπίζω αύριο να ξημερώσει μια όμορφη μέρα και καλύτερη διάθεση και την ψυχή ξαλαφρωμενη. Μου αρέσει που μαζί δεμένες αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες μας. Αλλα το πιο όμορφο είναι ότι με τα αστεία μας, την παρειστικη διάθεσή μας και το απίστευτο δέσιμο που έχουμε κάθε μας μέρα γίνεται πολύχρωμη και πιο αισιόδοξη.

Δεν είδατε που έχουμε πέραση και τραβάμε κ άλλα κορίτσια να μας μιλάνε από αλλά καφέ;; Είπα να ελαφρυνω λίγο το κλίμα μέχρι να περάσει η ώρα να μας πει η @geozak τα νέα του υπερήχου. 

Και για να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι έκανα τις εξετάσεις μου και αύριο μεσημέρι τα αποτελέσματα. Αύριο πρωί κάνω την οβιτρελ μου έδωσε αυτή με τη ροδέλα που είναι πένα κ κλασικά αγχώθηκα αν θα την κάνω καλά χαχαχα

Αντε με το καλό αγάπη μ να δεις και τις εξετάσεις!! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 18 λεπτά , MaryH είπε:

Aγαπημενα μου κοριτσια. Ειστε ολες τοσο δυνατες! Και θα τα καταφερετε. Με μια η δυο σαλπιγγες, με μιση ωοθηκη, με μιση μητρα, με περιοδο, χωρις περιοδο, ολες θα τα καταφερετε!

Περαστικα στα αγαπημενα σας προσωπα που ειναι στο νοσοκομειο κ υποφερουν! Σ ενα θαλαμο νοσοκομειου ειναι κ ο μπαμπας μου μ εγκεφαλικο αιμορραγικο, με πιθανοτητες επιβιωσης 1 στις 100000. Κι ομως τα καταφερε! Αλλος μαχητης κ αυτος

Condios κι εγω με μια σαλπιγγα ειμαι κ χωρις περιοδο. Αυτο ομως δεν σταθηκε εμποδιο στην μικρη μου, να ριζωσει μεσα μου

Περαστικά στον μπαμπάκα σ κορίτσι μ σιδερένιος γρήγορα!!! 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Ναντιν40 είπε:

Αγαπημένες μου, αυτή η πανσέληνος μας έχει τρελάνει!! Κλαίω κ γω μαζί σας κ συμπάσχω... . Εύχομαι στην κάθε μία σας, να πάνε όλα καλα μέσα από την καρδιά μου!!

Υ. Γ. Δύσκολη νύχτα χθες κ συνεχίζεται σήμερα κ για μένα. Με ξαφνικουςς πόνους στο στήθος κ μουδιάσματα πήγα τον πατέρα μου στα επείγοντα χθες.. Σημερα εισαγωγή στη καρδιολογικη κ παρακολούθηση της κατάστασης του μέχρι αύριο για να μας πουν οι γιατροί τι συμβαίνει. Μου κάνατε παρέα χθες στα επείγοντα διαβάζοντας σας... ❤️❤️❤️❤️❤️

Περαστικά του ελπίζω να πάνε όλα καλά!!

@Chrussa1982 έκλαιγα που έκλαιγα σήμερα με αποτελειώσες κ εσύ!!!ευτυχώς δ έπαθε κάτι σοβαρό η μαμά σου.

@chitaneta περαστηκα στη μανούλα σου ελπίζω να είναι κάτι που μπορείτε να αντιμετωπίσετε 

βρε τι πάθαμε κ εντάξει εγώ αδιαθετησα νωρίτερα κ είμαι κάπως αλλά για συνέλθετε όλες μαζί...σήμερα κλαίμε λόγω της πανσελήνου από αύριο τέλος τα δάκρυα είμαστε δυνατές σκέφτητε τι θυσίες έχουμε κάνει για να ακούσουμε την καρδούλα κ να μυρίσουμε την μπεμπεδοσκονη ...και θα το καταφέρουμε ΟΛΕΣ

@geozak ελπίζω όλα να είναι καλά ...σε παρακαλώ μην στεναχωριέσαι μόνο

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια σήμερα κάτι η πανσέληνος που μας έκανε ευάλωτες κάτι οι αγωνίες και τα άσχημα νέα πάει κάναμε το παρεάκι μας μελό!! Ελπίζω αύριο να ξημερώσει μια όμορφη μέρα και καλύτερη διάθεση και την ψυχή ξαλαφρωμενη. Μου αρέσει που μαζί δεμένες αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες μας. Αλλα το πιο όμορφο είναι ότι με τα αστεία μας, την παρειστικη διάθεσή μας και το απίστευτο δέσιμο που έχουμε κάθε μας μέρα γίνεται πολύχρωμη και πιο αισιόδοξη.

Δεν είδατε που έχουμε πέραση και τραβάμε κ άλλα κορίτσια να μας μιλάνε από αλλά καφέ;; Είπα να ελαφρυνω λίγο το κλίμα μέχρι να περάσει η ώρα να μας πει η @geozak τα νέα του υπερήχου. 

Και για να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι έκανα τις εξετάσεις μου και αύριο μεσημέρι τα αποτελέσματα. Αύριο πρωί κάνω την οβιτρελ μου έδωσε αυτή με τη ροδέλα που είναι πένα κ κλασικά αγχώθηκα αν θα την κάνω καλά χαχαχα

Έχω κάνει εγώ ovitrel!!!η πιο ανώδυνη είναι !!!εγώ που είχα άγχος να την κάνω στις 12 ακριβώς να δεις καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου!!!

Εγώ αύριο έχω Κούρτη αδιαθετησα νωρίτερα κ σήμερα ξεκίνησα τα λευκά μου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , MaryH είπε:

Aγαπημενα μου κοριτσια. Ειστε ολες τοσο δυνατες! Και θα τα καταφερετε. Με μια η δυο σαλπιγγες, με μιση ωοθηκη, με μιση μητρα, με περιοδο, χωρις περιοδο, ολες θα τα καταφερετε!

Περαστικα στα αγαπημενα σας προσωπα που ειναι στο νοσοκομειο κ υποφερουν! Σ ενα θαλαμο νοσοκομειου ειναι κ ο μπαμπας μου μ εγκεφαλικο αιμορραγικο, με πιθανοτητες επιβιωσης 1 στις 100000. Κι ομως τα καταφερε! Αλλος μαχητης κ αυτος

Condios κι εγω με μια σαλπιγγα ειμαι κ χωρις περιοδο. Αυτο ομως δεν σταθηκε εμποδιο στην μικρη μου, να ριζωσει μεσα μου

Περαστικά και στον δικό σου μπαμπά, να γίνει γρήγορα καλά. 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Και άφησα για το τέλος τη @nana1970. Αγαπημένη, πρέπει να το παραδεχτείς ότι ήταν λίγο ύποπτο το μήνυμα σου! Χαχαχαχα Μου χτύπησες κι εμένα μια ευαίσθητη χορδή. Εσύ δεν το ξέρεις αλλά κάποια άλλα κορίτσια εδώ το κατάλαβαν... Δεν θέλω όμως να αφήνω σκιές, οπότε οφείλω να πω ευχαριστούμε για το θάρρος που μας έδωσες και να πω, επίσης, ότι ας μείνουμε έγκυες κ να γεννήσουμε με το καλό και ούτε γονίδια σκεφτόμαστε ούτε τίποτα!!! Το πιστεύω αυτό που λες ότι μετά δεν το σκέφτεσαι καν! Και όπως έγραψα κ στο πρώτο μου μήνυμα: να χαίρεσαι το αγόρι σου! Μακάρι να έχουμε όλες την ίδια κατάληξη στον αγώνα μας.

ΥΓ. Τώρα που κατάφερες την @Καντι να μας κάνει μια επίσκεψη, προκαλώ να φέρεις και τις άλλες που ανέφερες! 

Marina86, 

Καντε ολες υπομονη και δειξτε δυναμη. Ολες θα τα καταφερετε. Μολις διαβασα τωρα για 56χρονη Ελληνιδα που εκανε διδυμα σημερα. 

Μην απογοητευεστε απο τις αποτυχιες, το οριο ηλικιας θα αυξηθει κ αλλο πιστευω. 

Υπομονη θελει κ δυστυχως κ πολλα χρηματα. 

Εχοντας περασει το αγχος που τωρα περνατε θα ημουν τουλαχιστον ασυνειδητη να σας  τρολαρω. 

Εγκληματιας ειναι οποιος το κανει. 

Στελνω αγκαλιες σε ολες !!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Condios είπε:

Να χαιρεσαι το αγγελουδι σου και να το καμαρωνεις γερο και τυχερο! Σε ευχαριστούμε για την κατάθεσή σου και που το μοιραστηκες μαζι μας. Μας δίνεις δυναμη να ελπιζουμε και να συνεχιζουμε να το προσπαθουμε.

Κορίτσια μου γλυκά καλημέρα.

Σήμερα είναι μια περίεργοδύσκολη μερα για μενα καθώς προσπαθώ να διαχειριστώ πως θα πρέπει να αποχωριστώ τα 2/3 των γυναικολογικών οργάνων μου. Κακά τα ψέματα. Από τη μία σκέφτομαι πως αυτο το μωράκι δεν ήρθε γιατι με προστάτευε με το να ψαχτώ παραπάνω, άρα και να καταλήξω στο χειρουργο για να δούμε ότι είναι θεμα υγείας και να διορθωθεί, άρα και το μωράκι να έρθει γιατί θα έχει μια υγιή μανούλα. Από την άλλη σκέφτομαι πως ο Τσιρ ο ερμος μου ειχε πει , "κοριτσι μου να κανεις ενα μωρακι και μετα να πας να βγαλεις αυτα τα πραγματα γιατι μελλοντικά ίσως εξελιχθούν κακοήθειες" (τοτε μου καρφωθηκε και το να ψαχτώ για αυτό περισσότερο και πάλι καλα που ακούμε το σώμα μας και το ένστικτό μας) αλλά πως να μου πει "βγάλτα τώρα" αφού θα ξαναπώ, έκαστος στο είδος του!!! Από την άλλη σκέφτομαι, ότι αυτό που με δυσκολεύει περισσότερο να αποδεχτώ την αποχώρηση των γυναικολογικών οργάνων μου, είναι η ψευδαίσθηση ότι ίσως και να μπορούσα κάποια στιγμή (τόσα θαύματα γίνονται) αν η δεξιά ωοθήκη κατεβάσει κανένα καλό ωάριο μπας και μείνω έγκυος μονη μου όπως τοτε (αχαχαχα). Καταλήγω ότι όλα είναι στο μυαλό μου. Γενικά και ενώ είμαι πολύ ρεαλίστρια και πρακτική, δεν παύω να αντέχω,,,,αλλά καποια στιγμή σπάω,,,πόσα να αντέξει ένα σώμα, μια ψυχή? Προχθες μετα το τεστ που ξυπνησα απο τη μεθη,,,,οταν μαλωνα τη μανουλα μου (ψυχιτσα και αυτη),,, εκλαιγα γοερα με λυγμους και φωναζα,,,,,"δε με καταλαβαίνετε,,,δεν μπορειτε να καταλαβετε τί περνάω και πως το βιώνω εγώ,,,δεν μπορείτε να μπείτε μεσα στο μυαλό μου και στο σώμα μου,,," και τα δάκρυα έτρεχαν ποταμι και ασταματητα ,,,ευτυχως δεν ειχε κοσμο γυρω να τρομαξει. 6 μερες μετα λοιπόν , όταν μιλάω με τα δικά μου δικα μου ατομα (κολλητή και αδερφούλες μου) συνεχίζω να κλαιω γοερά και με λυγμούς,,,και δεν περνάει,,,δεν ξαλαφρώνει. Ευχαριστώ που είστε εδώ , και ενδεχομένως αρκετές να περνάτε πολύ πιο δύσκολα απο μένα και συγνώμη που είμαι η Μάρθα Βούρτση της παρέας σήμερα,,,,αλλά ειλικρινά νομίζω ότι για καποιο λόγο ήρθατε στη ζωη μου όλες σας. Και είναι η πρώτη φορά που δε φοβάμαι εδώ μεσα το "κακό το μάτι" (ναι τετοια προληπτική ειμαι δυστυχως ώρες ώρες) γιατί ο κοινός αγώνας βγάζει στην επιφάνεια μόνο αγάπη. Αποφάσισα λοιπόν μέσα σε όλα όσα αισθάνομαι, να κάνω ότι πουνε οι γιατροί για μια τελευταία φορά. Δε θελω 6 βλαστοκύστες,,,θελω ενα μωρό γερό,,,,δε θελω χαιδεμα στα αυτια ούτε οικτο στα ματια κανενος,,,,θελω τον αντρα μου , εμενα και το μωρό μας. Αν όχι , δεν πειράζει. Εμείς το προσπαθήσαμε. Έχει ο Θεός και θα μας δείξει και θα μας δώσει ότι είναι να ζήσουμε. Συνεχίζω να κλαίω η Μάρθα,,,αλλά τί να κάνω ρε κορίτσια??????????? Είναι βουνό και δύσκολα!

Να ξερεις οτι μαζι σου κλαιει κ ολο το φορουμ κοριτσι μου...ειμαστε μαζι σου,κ νοιωθουμε τον πονο σου.ευχομαι απο τα βαθη της ψυχης μου ολα να πανε κατ ευχην! 

• Μου αρέσει 3

9 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Έχω κάνει εγώ ovitrel!!!η πιο ανώδυνη είναι !!!εγώ που είχα άγχος να την κάνω στις 12 ακριβώς να δεις καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου!!!

Εγώ αύριο έχω Κούρτη αδιαθετησα νωρίτερα κ σήμερα ξεκίνησα τα λευκά μου 

Καλή αρχή κορίτσι μου!! Να μας πεις τι σου είπε ο Κούρτης ε;;

Καλημέρα στις όμορφες της παρέας!! Μουντή μέρα σήμερα αλλά υπέροχη διάθεση από εμένα!! Να σας πω να γελάσετε...έκανα την οβιτρελ έτρεμε το χέρι μου σαν πρωτάρα. Και αφού τρυπηθηκα μια φορά μετά έλεγξα την πένα να δω αν λείπει το φάρμακο από μέσα. Σαν χαζή λες και κάνω πρώτη φορά. Με άγχος βέβαια ότι την έκανα λάθος χαχαχαχα @geozak ψυχή μου τι έγινε;

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 5

πρίν από 11 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα στις όμορφες της παρέας!! Μουντή μέρα σήμερα αλλά υπέροχη διάθεση από εμένα!! Να σας πω να γελάσετε...έκανα την οβιτρελ έτρεμε το χέρι μου σαν πρωτάρα. Και αφού τρυπηθηκα μια φορά μετά έλεγξα την πένα να δω αν λείπει το φάρμακο από μέσα. Σαν χαζή λες και κάνω πρώτη φορά. Με άγχος βέβαια ότι την έκανα λάθος χαχαχαχα @geozak ψυχή μου τι έγινε;

Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου! Είμαι σίγουρη ότι θα πετύχεις!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

22 minutes ago, Chrussa1982 said:

Αχ βρε Χρύσα μου σε κάνω εικόνα και γελάω μόνη μου!

Καλά αποτελέσματα σήμερα!!!! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...