Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αγαπημένες μου αδερφές (γιατί έτσι σας νιώθω όσο κουλό και αν ακούγεται). Δεν θα ταγκαρω μια μια ξεχωριστά γιατί θέλω να μιλήσω σε όλες. Νιώθω τόσο λίγη και τόσο αδύναμη και τόσο μάταια φοβισμένη απέναντι στο μεγαλείο της ψυχής σας .σε εσάς που παλεύεται χρόνια και χρόνια και όμως μετά από κάθε δάκρυ που έτρεξε από τα ματάκια σας βρήκατε τη δύναμη και σηκωθηκατε...σε εσάς που τόσα χρόνια προσπαθειών και φαρμάκων σας δημιούργησαν προβλήματα υγείας. Σε όλες εσάς που ματωσατε ψυχικά, σωματικά και οικονομικά για να αγγιξετε το όνειρο. Με κάλυψαν οι προλαλισασες αδερφές μου οπότε δεν θα ξαναπώ τα ίδια λόγια και σας κουράσω.

Θα σας πω κάτι που συνέβη χτες. Χτες το βράδυ έπεσε η μανούλα μου και χτύπησε στο κεφάλι. Έτσι ξαφνικά .τελικά γλιτώσαμε τα χειρότερα και είναι με διάσειση. Μπαίνω λοιπόν και βλέπω τον δύσκολο αγώνα της μανουλας της δικής   μας φιλεναδας να δίνει την δική της μάχη. Κάθομαι και γκρινιάζω για το σκυλί μου που έχει καρκίνο και αυτή τη στιγμή μια κοπέλα έχει αγωνία γιατί είδε πηγματα αίματος. Γκρινιάζω που είχα κύστη όταν η δική μας φίλη έχει μεγάλο χειρουργείο μπροστά της και φοβάται. Σας λέω ότι δεν μου κάνει κούκου όταν η φίλη μας κάνει προετοιμασια για σημαντικά τεστ.. γκρινιάζω και μουρμούραω όταν άλλη μια από εμάς περιμένει πάνω από το ακουστικό να ακούσει ότι βρέθηκε επιτέλους η δοτρια. 

Και διάβασα όλα όσα είπατε και νιώθω λίγη κορίτσια μου. Γιατί εσείς καθώς και οι υπόλοιπες που δεν έγραψα για τον δικό τους αγώνα γιατί ήδη τα μάτια μου τρέχουν δάκρυα είσαστε ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΑΧΗΤΡΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ..κορίτσια κλαίω κλαίω με εσάς και κλαίω για εσάς. Που δεν καταθέτουμε τα όπλα..που παλεύουμε.

ευχαριστώ που υπάρχετε. Ευχαριστώ που με ακούτε. Όλα αυτά σας τα λέω εγώ που δεν έχω κανέναν πέρα από τον άντρα μου. Που πληρώνω λάθος επιλογές από το παρελθόν που μου στέρησαν κάθε αυτοπεποίθηση και κάθε άνθρωπο από το φιλικό μου περιβάλλον. Ήμουν μόνη, μίλαγα μόνη μου στον καθρέφτη μόνο κ μόνο για να ακούω μια φωνή να μην τρελαθώ από μοναξιά.

Όχι πια!!! Τώρα έχω εσάς!! Είδατε; Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο..να είμαστε καλά όλες μας. Αν θα γίνουμε μητέρες θα το δείξει ο χρόνος. Εμείς όμως θα προσπαθούμε όσο αντέχουμε.

@chitaneta

Μα τι συμβαινει σημερα;;; Με εχετε κατασυγκινησει ολες! Χρυσα μου καλη μου! Τι γλυκα λογια ειναι αυτα!!! Να μην νιωθεις λιγη καθολου! Ακου λιγη!!!

Πολυ λυπαμαι για την μανουλα σου! Ευτυχως που δεν εγινε κατι πιο σοβαρο! Περαστικα να εχει και γρηγορα να αναρρωσει!

Πολυ δυνατη αυτη η πανσεληνος βρε κοριτσια!

Μια μεγααααλη αγκαλια και πολυ αγαπη!:wub:

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 29 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αγαπημένες μου αδερφές (γιατί έτσι σας νιώθω όσο κουλό και αν ακούγεται). Δεν θα ταγκαρω μια μια ξεχωριστά γιατί θέλω να μιλήσω σε όλες. Νιώθω τόσο λίγη και τόσο αδύναμη και τόσο μάταια φοβισμένη απέναντι στο μεγαλείο της ψυχής σας .σε εσάς που παλεύεται χρόνια και χρόνια και όμως μετά από κάθε δάκρυ που έτρεξε από τα ματάκια σας βρήκατε τη δύναμη και σηκωθηκατε...σε εσάς που τόσα χρόνια προσπαθειών και φαρμάκων σας δημιούργησαν προβλήματα υγείας. Σε όλες εσάς που ματωσατε ψυχικά, σωματικά και οικονομικά για να αγγιξετε το όνειρο. Με κάλυψαν οι προλαλισασες αδερφές μου οπότε δεν θα ξαναπώ τα ίδια λόγια και σας κουράσω.

Θα σας πω κάτι που συνέβη χτες. Χτες το βράδυ έπεσε η μανούλα μου και χτύπησε στο κεφάλι. Έτσι ξαφνικά .τελικά γλιτώσαμε τα χειρότερα και είναι με διάσειση. Μπαίνω λοιπόν και βλέπω τον δύσκολο αγώνα της μανουλας της δικής   μας φιλεναδας να δίνει την δική της μάχη. Κάθομαι και γκρινιάζω για το σκυλί μου που έχει καρκίνο και αυτή τη στιγμή μια κοπέλα έχει αγωνία γιατί είδε πηγματα αίματος. Γκρινιάζω που είχα κύστη όταν η δική μας φίλη έχει μεγάλο χειρουργείο μπροστά της και φοβάται. Σας λέω ότι δεν μου κάνει κούκου όταν η φίλη μας κάνει προετοιμασια για σημαντικά τεστ.. γκρινιάζω και μουρμούραω όταν άλλη μια από εμάς περιμένει πάνω από το ακουστικό να ακούσει ότι βρέθηκε επιτέλους η δοτρια. 

Και διάβασα όλα όσα είπατε και νιώθω λίγη κορίτσια μου. Γιατί εσείς καθώς και οι υπόλοιπες που δεν έγραψα για τον δικό τους αγώνα γιατί ήδη τα μάτια μου τρέχουν δάκρυα είσαστε ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΑΧΗΤΡΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ..κορίτσια κλαίω κλαίω με εσάς και κλαίω για εσάς. Που δεν καταθέτουμε τα όπλα..που παλεύουμε.

ευχαριστώ που υπάρχετε. Ευχαριστώ που με ακούτε. Όλα αυτά σας τα λέω εγώ που δεν έχω κανέναν πέρα από τον άντρα μου. Που πληρώνω λάθος επιλογές από το παρελθόν που μου στέρησαν κάθε αυτοπεποίθηση και κάθε άνθρωπο από το φιλικό μου περιβάλλον. Ήμουν μόνη, μίλαγα μόνη μου στον καθρέφτη μόνο κ μόνο για να ακούω μια φωνή να μην τρελαθώ από μοναξιά.

Όχι πια!!! Τώρα έχω εσάς!! Είδατε; Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο..να είμαστε καλά όλες μας. Αν θα γίνουμε μητέρες θα το δείξει ο χρόνος. Εμείς όμως θα προσπαθούμε όσο αντέχουμε.

@chitaneta

Αστο καλο σας! Κλαιω κι εγω τωρα! Τι ποταμια ριχνουμε σημερα;! Σεληνιαστηκαμε κανονικοτατα!

Περαστικα στη μανουλα σου! Ευχομαι να περασει συντομα. Πρεπει να πηρες μεγαλη τρομαρα!

Επισης να σου πω Χρυσα μου οτι αν ηξερες ποση δυναμη μου δινεις εμενα (και σιγουρα και στις υπολοιπες) δε θα ενιωθες καθολου λιγη. Θα ενιωθες υπερηρωας. Και σου το λεω στ' αληθεια. Τα λεμε τα αστειακια μας τα οποια ομως κρυβουν τεραστιες αληθειες και ειναι το μεγαλυτερο στηριγμα! Φυσικα και ειμαστε δυνατες και ολες μαζι! Σας αγαπω ολες!♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

PS. Συμπαν το ξερουμε οτι μας στελνεις οσες δυσκολιες μπορουμε να αντεξουμε αλλα κανε λιγο κρατει! Στειλε μας λιγο λιγοτερες!

• Μου αρέσει 12

Αγαπημένες μου, αυτή η πανσέληνος μας έχει τρελάνει!! Κλαίω κ γω μαζί σας κ συμπάσχω... . Εύχομαι στην κάθε μία σας, να πάνε όλα καλα μέσα από την καρδιά μου!!

Υ. Γ. Δύσκολη νύχτα χθες κ συνεχίζεται σήμερα κ για μένα. Με ξαφνικουςς πόνους στο στήθος κ μουδιάσματα πήγα τον πατέρα μου στα επείγοντα χθες.. Σημερα εισαγωγή στη καρδιολογικη κ παρακολούθηση της κατάστασης του μέχρι αύριο για να μας πουν οι γιατροί τι συμβαίνει. Μου κάνατε παρέα χθες στα επείγοντα διαβάζοντας σας... ❤️❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 6

πρίν από 20 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Αγαπημένες μου, αυτή η πανσέληνος μας έχει τρελάνει!! Κλαίω κ γω μαζί σας κ συμπάσχω... . Εύχομαι στην κάθε μία σας, να πάνε όλα καλα μέσα από την καρδιά μου!!

Υ. Γ. Δύσκολη νύχτα χθες κ συνεχίζεται σήμερα κ για μένα. Με ξαφνικουςς πόνους στο στήθος κ μουδιάσματα πήγα τον πατέρα μου στα επείγοντα χθες.. Σημερα εισαγωγή στη καρδιολογικη κ παρακολούθηση της κατάστασης του μέχρι αύριο για να μας πουν οι γιατροί τι συμβαίνει. Μου κάνατε παρέα χθες στα επείγοντα διαβάζοντας σας... ❤️❤️❤️❤️❤️

Περαστικα του κουκλα μου! Να πανε ολα καλα ευχομαι! ♥️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Περαστικά του κορίτσι μου..ελπίζω να πάνε όλα καλά.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Ευχομαι να ειναι ολα περαστικα και να βγει γρηγορα ο μπαμπας σου!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Κορίτσια σήμερα κάτι η πανσέληνος που μας έκανε ευάλωτες κάτι οι αγωνίες και τα άσχημα νέα πάει κάναμε το παρεάκι μας μελό!! Ελπίζω αύριο να ξημερώσει μια όμορφη μέρα και καλύτερη διάθεση και την ψυχή ξαλαφρωμενη. Μου αρέσει που μαζί δεμένες αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες μας. Αλλα το πιο όμορφο είναι ότι με τα αστεία μας, την παρειστικη διάθεσή μας και το απίστευτο δέσιμο που έχουμε κάθε μας μέρα γίνεται πολύχρωμη και πιο αισιόδοξη.

Δεν είδατε που έχουμε πέραση και τραβάμε κ άλλα κορίτσια να μας μιλάνε από αλλά καφέ;; Είπα να ελαφρυνω λίγο το κλίμα μέχρι να περάσει η ώρα να μας πει η @geozak τα νέα του υπερήχου. 

Και για να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι έκανα τις εξετάσεις μου και αύριο μεσημέρι τα αποτελέσματα. Αύριο πρωί κάνω την οβιτρελ μου έδωσε αυτή με τη ροδέλα που είναι πένα κ κλασικά αγχώθηκα αν θα την κάνω καλά χαχαχα

• Μου αρέσει 8

3 ώρες πρίν, Villi είπε:

Καλά εσύ τώρα τι έπαθες; Αφού δεν έκανες ακόμα την εξέταση πως θα δεις το αποτέλεσμα;  Οχι οχι δεν θέλω να σε ακούω έτσι, τι θα πει κουράστηκες ; Ε τότε εγώ να πάω να πέσω απο το μπαλκόνι που δεν έχω κιόλας δηλαδή. Εσύ είσαι φωτεινός άνθρωπος  Μαρίνα.. μη σκοτεινιάζεις άδικα. 

Αγαπημένη μου, δεν ξέρω τι έπαθα... Επεισόδιο οξείας κατάθλας! Έχω κ μία υποψία ότι πάλι θα μου ανέβει η lh κ ότι πάλι δεν θα κάνω το τεστ κ τα έχω κάνει κ λίγο πάνω μου από την αγωνία κ κλαίω κ τα 3000 ευρώπουλα... και όλα μαζί! Ιδού τ' αποτελέσματα...

ΥΓ. Έπαθα σοκ που με είπες "φωτεινό άνθρωπο"! Έτσι με λένε οι κολλητές μου "φωτεινέ μας άνθρωπε"!!!!!!! ❤️❤️❤️❤️ Φοβερό!!!!! ❤️❤️❤️❤️ 

1 ώρα πρίν, geozak είπε:

Ολα τελειωσαν....έβγαλα 3 μεγαλα πηγματα.κ αιμα αρκετό ...9 η ωρα βρηκα γιατρο αποψε για υπερηχο γιατι φοβάμαι.....Δυστυχώς 

Αρα το θέμα μιυ δεν ειναι η ηλικια ούτε τα δανεικα.ουτε η ποιοτητα....κατι αλλο που κανείς δεν βρηκε!!!!κ ας δωσαμε οσα ειχαμε κ δεν ειχαμε κ δανειστηκαμε......το μονο που δεν εχω ειναι πονος

Αχ γλυκούλα μου. Ηρέμησε. Περίμενε. Βλέπεις πόσες σου λένε ότι οι αιμορραγίες συμβαίνουν. Μην απελπίζεσαι. Καταλαβαίνω τον πόνο κ την αγωνία σου. Είναι πολύ άδικο όλο αυτό...

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

@chitaneta

Γλυκό μου χρυσουλακι! Πόσο όμορφα τα γράφεις κάθε φορά. Με συγκινησες τόσο πολύ! Κ πόσο μου έλειψες σήμερα που άργησες να μπεις... Σε σκεφτόμουν από το πρωί. Πίνοντας ελληνικό καφέ κ κλαίγοντας φυσικά! Χαχαχα Αλήθεια όμως σου λέω. Σκέφτηκα που είναι το γλυκό μας κορίτσι να μας πει καλημέρα; Σιδερένια η μανούλα!!!❤️❤️❤️ Όλοι περνάμε τα δικά μας αγαπημένη. Δεν υπάρχει ψυχή σε αυτό το φόρουμ που είναι ανέφελη... 

πρίν από 48 λεπτά , Ναντιν40 είπε:

Αγαπημένη, όλα καλά θα πάνε!!! Όπως πάνε θα πάνε καλά. Αυτό είναι το μυστικό! Περαστικά στον πατέρα σου!!! ❤️❤️

5 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Αυτο το πραγμα που οταν εισαι χαλια παρηγορεις μονη σου τον εαυτο σου παντως με ξεπερναει! Βρε πουλακι μου εμεις εδω τι κανουμε; Να τα ειπες μονη σου! Αλλα δεν εισαι μονη σου. Κλαψε βγαλτα και πετα μακρια τις κακες σκεψεις. Στηριξου λιγο πανω μας. Μοιρασου το το βαρος που νιωθεις.

Αυτό το ότι αυτο-επουλώνομαι πού το κατάλαβες βρε "τέρας";;; ("Τέρας" με έλεγε η μαμά μου όταν ήμουν μικρή κ έκανα κάτι πονηρό ή σκεφτόμουν κάτι έξυπνο - με την ίδια τρυφερότητα στο λέω!).

Με συγκινησες πολύ!❤️

4 ώρες πρίν, nana1970 είπε:

Αξεχαστη εισαι Καντι.

Βοηθησες πολλες κοπελες στο site. Με την εμπερια κ τη συμπαρασταση σου.

Ολα ευκολα να μας ερχονται απο δω και περα !!!

Φιλια στο μπεμπακι σου !!!

Και άφησα για το τέλος τη @nana1970. Αγαπημένη, πρέπει να το παραδεχτείς ότι ήταν λίγο ύποπτο το μήνυμα σου! Χαχαχαχα Μου χτύπησες κι εμένα μια ευαίσθητη χορδή. Εσύ δεν το ξέρεις αλλά κάποια άλλα κορίτσια εδώ το κατάλαβαν... Δεν θέλω όμως να αφήνω σκιές, οπότε οφείλω να πω ευχαριστούμε για το θάρρος που μας έδωσες και να πω, επίσης, ότι ας μείνουμε έγκυες κ να γεννήσουμε με το καλό και ούτε γονίδια σκεφτόμαστε ούτε τίποτα!!! Το πιστεύω αυτό που λες ότι μετά δεν το σκέφτεσαι καν! Και όπως έγραψα κ στο πρώτο μου μήνυμα: να χαίρεσαι το αγόρι σου! Μακάρι να έχουμε όλες την ίδια κατάληξη στον αγώνα μας.

ΥΓ. Τώρα που κατάφερες την @Καντι να μας κάνει μια επίσκεψη, προκαλώ να φέρεις και τις άλλες που ανέφερες! Χαχαχα 

• Μου αρέσει 8
  • Χαχα 1

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

@chitaneta

Και έλεγα που να πίνει ούζα και μαστίχες ,,,και εσύ κλαις μαζί μας και εμείς μαζί σου με αυτά που γράφεις!!!!! Φερε τη μαστίχα τώρα γιατί βοηθάει (δε θυμάμαι που) και θα τη χρειαστείς σύντομα,,,γιατί θα είσαι φουσκιτσα και ο καθρέφτης σου είμαστε εμείς πια....καμία δεν είναι μόνη,,,καμία δεν είναι η μόνη εδώ μέσα. Περαστικά στη μανούλα σου.

@chitaneta η σημερινή πανσέληνος διάβασα σήμερα μας βάζει να κάνουμε ενδοσκόπηση και να κάνουμε ερωτήσεις βαθιές στην ψυχή μας και να δώσουμε απαντήσεις,,,τυχαίο το σημερινό "άγγιγμα ψυχής της καθεμιάς μας"? Δε νομίζω απ'ότι φαίνεται. 

@Annaforyou έτσι θα γίνει,,,όλες θα πάρουμε ανάσα και θα συνεχίσουμε γιατί αύριο ξημερώνει μια καινούργια μέρα!!!! Να είσαι σίγουρη για αυτό.

@Ναντιν40 και στο μπαμπά σου εύχομαι όλα να πάνε υπέροχα και να το ξεπεράσει ο καλός σας. 

@Tinkerbelly να είσαι καλά για τα γλυκά σου λόγια κορίτσι μου. Το θέμα είναι ανοιχτό για όλες , και εμείς ερχόμαστε σε εσάς , όλες το ίδιο δυνατές είμαστε. 

@geozak σε περιμένουμε με λαχτάρα για όμορφα και ήσυχα νέα.

@Fili μου αγαπημένη,,,το οοοομμμμ σου βοηθά πολύ να ξέρεις ! Το ασπάζομαι και μετράω ως το 10 αργά. Όλα είναι λίγο καλύτερα κάθε φορά μετά.

@Viv37 πόσο να αντέξει μακριά σου το Χρυσουλακι????? 

• Μου αρέσει 6

1 hour ago, Ναντιν40 said:

Περαστικά του και γρήγορα να τον έχεις κοντά σου!! 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Ναντιν40 είπε:

Περαστικα και στον δικο σου το μπαμπα και γρηγορα να γυρισει στο σπιτάκι του!

Αυριο θα ειναι μια νεα μερα

πρίν από 42 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια σήμερα κάτι η πανσέληνος που μας έκανε ευάλωτες κάτι οι αγωνίες και τα άσχημα νέα πάει κάναμε το παρεάκι μας μελό!! Ελπίζω αύριο να ξημερώσει μια όμορφη μέρα και καλύτερη διάθεση και την ψυχή ξαλαφρωμενη. Μου αρέσει που μαζί δεμένες αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες μας. Αλλα το πιο όμορφο είναι ότι με τα αστεία μας, την παρειστικη διάθεσή μας και το απίστευτο δέσιμο που έχουμε κάθε μας μέρα γίνεται πολύχρωμη και πιο αισιόδοξη.

Δεν είδατε που έχουμε πέραση και τραβάμε κ άλλα κορίτσια να μας μιλάνε από αλλά καφέ;; Είπα να ελαφρυνω λίγο το κλίμα μέχρι να περάσει η ώρα να μας πει η @geozak τα νέα του υπερήχου. 

Και για να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι έκανα τις εξετάσεις μου και αύριο μεσημέρι τα αποτελέσματα. Αύριο πρωί κάνω την οβιτρελ μου έδωσε αυτή με τη ροδέλα που είναι πένα κ κλασικά αγχώθηκα αν θα την κάνω καλά χαχαχα

Οπως τα λες Χρυσα μου, αυριο πιστευω θα ειναι μια ομορφη μερα και πιο χαλαρη! Κι ας τελειωσει αυτη η περιεργη μερα με καλα νεα της @geozak! Η σκεψη μας ειναι μαζι σου!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Ναντιν40 είπε:

Περαστικά του, να πάνε όλα καλά.Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό και γρήγορα σπίτι του ο άνθρωπος.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Tinkerbelly είπε:

Κορίτσια μου, είμαι από το topic της εξωσωματικής αλλά σας διαβάζω εδώ και καιρό. Μου φτιάχνετε πάντα τη διάθεση με το πείσμα, την αποφασιστικοτητα, το χιούμορ, τα πειράγματά σας.

Σήμερα όμως νιώθω την ανάγκη να σας αγκαλιασω μία μια. Εσένα που θα κάνεις μια σοβαρή επέμβαση, εσένα που στενοχωρηθηκες με τη βιοψια της μαμάς σου, εσένα που είδες αίμα και φοβάσαι, εσένα που κουράστηκες να τρυπιεσαι, να παίρνεις φάρμακα και να πηγαινοερχεσαι για υπερηχους, εσένα που ακόμα ψάχνεις τον γιατρό που θα σε κάνει μάνα, όλες.

Είσαστε όλες τόσο δυνατές, τόσο υπέροχες γυναίκες. 

Αχ γλυκούλα μου! Ευχαριστούμε τόσο πολύ! Και στο topic της εξωσωματικής υπάρχει πείσμα, κούραση, ελπίδα, αποφασιστικότητα! Εντάξει... Στα πειράγματα κερδίζουμε λίγο! Χαχαχαχαχα Πλάκα κάνω! Άλλωστε κι εμείς μπαίνουμε και σας διαβάζουμε. Όλες τρέχουμε σε τόσους γιατρούς οπότε η μία μαθαίνει από την άλλη! Όπως είχε πει κ η @silvy22 δίπλα δίπλα είμαστε! Ένα κλικ δρόμος!❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 4

6 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ποια κατάντια χριστιανή μου; Θέλεις να με τρελάνεις; Εμείς είμαστε κατάντια; Κυάλια θέλουν για να μας δουν οι περισσότεροι. Και στα λέω έτσι γιατί κ εγώ κάτι τέτοια λέω στον εαυτό μου ώρες ώρες κ μετά το μετανιώνω. Σήμερα το πρωί έκλαιγα κι έλεγα κάτι δεν πάει καλά μ' εμένα. Δεν είμαι φυσιολογική... Αλλά δεν πρέπει να τα λέμε αυτά! Ας μην αυτοτιμωρουμαστε... Αρκετά τραβάμε. Κ στις δυο μας το λέω!...❤️ 

Εγώ στη θέση σου δεν θα περίμενα μέχρι Δευτέρα. Θα έβρισκα έναν γυναικολόγο κοντά στο σπίτι μου ενδεχομένως κ θα έκλεινα έκτακτο ραντεβού για υπέρηχο. Δεν χρειάζεται ντε κ καλά να σε δει ο εξωσωματικος. Απλά να κάνετε έναν υπέρηχο. Για να ηρεμήσεις γλυκούλα μου.

@marina_86συμφωνώ μαζί σου.. Υπάρχουν τόσοι γυναικολόγοι.. Δεν αντέχετε η αγωνία.. @geozakεύχομαι και αυτή τη φορά να μην είναι τίποτα κορίτσι μου.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...