Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

@marina_86 μου τι όμορφα αληθινά ζεστά λόγια. Πραγματικά αν καταφέρουμε να χαιρόμαστε τις στιγμές και να τις απόλαμβάνουμε πόσο ευτυχισμένοι άνθρωποι θα είμαστε. Φιλί γλυκό. 

Παναθεμα σας νιώθω πωε σας ξέρω όλες χρόνια, αναρωτιέμαι συχνά μέσα στη μέρα όταν δεν έχω πρόσβαση στο κινητό ή βιάζομαι αχ τι να κάνει τώρα η τάδε και η δεινά. Ευγνωμοσύνη που υπάρχετε στη ζωή μου στην καθημερινότητα μου πια, με όλη αυτή την απίστευτη ενέργεια που μας βοηθά και μας φέρνει όλες πο κοντά. 

Και ναι πανσέληνος σήμερα και αγαπώ ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ποια κατάντια χριστιανή μου; Θέλεις να με τρελάνεις; Εμείς είμαστε κατάντια; Κυάλια θέλουν για να μας δουν οι περισσότεροι. Και στα λέω έτσι γιατί κ εγώ κάτι τέτοια λέω στον εαυτό μου ώρες ώρες κ μετά το μετανιώνω. Σήμερα το πρωί έκλαιγα κι έλεγα κάτι δεν πάει καλά μ' εμένα. Δεν είμαι φυσιολογική... Αλλά δεν πρέπει να τα λέμε αυτά! Ας μην αυτοτιμωρουμαστε... Αρκετά τραβάμε. Κ στις δυο μας το λέω!...❤️ 

Εγώ στη θέση σου δεν θα περίμενα μέχρι Δευτέρα. Θα έβρισκα έναν γυναικολόγο κοντά στο σπίτι μου ενδεχομένως κ θα έκλεινα έκτακτο ραντεβού για υπέρηχο. Δεν χρειάζεται ντε κ καλά να σε δει ο εξωσωματικος. Απλά να κάνετε έναν υπέρηχο. Για να ηρεμήσεις γλυκούλα μου.

Ολα τελειωσαν....έβγαλα 3 μεγαλα πηγματα.κ αιμα αρκετό ...9 η ωρα βρηκα γιατρο αποψε για υπερηχο γιατι φοβάμαι.....Δυστυχώς 

Αρα το θέμα μιυ δεν ειναι η ηλικια ούτε τα δανεικα.ουτε η ποιοτητα....κατι αλλο που κανείς δεν βρηκε!!!!κ ας δωσαμε οσα ειχαμε κ δεν ειχαμε κ δανειστηκαμε......το μονο που δεν εχω ειναι πονος

• Λυπημένη/-ος 10

πρίν από 16 λεπτά , geozak είπε:

Ολα τελειωσαν....έβγαλα 3 μεγαλα πηγματα.κ αιμα αρκετό ...9 η ωρα βρηκα γιατρο αποψε για υπερηχο γιατι φοβάμαι.....Δυστυχώς 

Αρα το θέμα μιυ δεν ειναι η ηλικια ούτε τα δανεικα.ουτε η ποιοτητα....κατι αλλο που κανείς δεν βρηκε!!!!κ ας δωσαμε οσα ειχαμε κ δεν ειχαμε κ δανειστηκαμε......το μονο που δεν εχω ειναι πονος

Αγάπη μου....όσο δύσκολο και αν σου φαίνεται αυτή τη στιγμή έρχομαι να σε παρακαλέσω μέσα από την καρδιά μου να μην εγκαταλείψεις την σκέψη ότι το μωράκι σου παλεύει και ότι κάτι άλλο είναι αυτό το αίμα...ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΗ μέχρι τον υπερηχο

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 19 λεπτά , geozak είπε:

Κορίτσι μου δεν χάνονται έτσι εύκολα τα μωράκια μας. Θα το δεις. Να είσαι ήρεμη και όλα καλά θα πάνε. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , geozak είπε:

Μη λες έτσι,,,εκεί είναι θα δεις,,,ο υπέρηχος θα στο επιβεβαίωσει,,,,κάνε κουράγιο καρδούλα μου,,,,τα θαύματα έρχονται για να πιστέψουμε πως όντως μπορούν και συμβαίνουν. 

Μια φίλη πριν χρόνια μέχρι τον 5ο μήνα έβγαζε κομμάτια πηγματα και κάθε φορά ο άντρας της έβαζε το χέρι και τα διέλυε γιατι νόμιζε πως απέβαλε κάθε φορά,,,,πλέον η μπουμπού της είναι 6ετων κοριτσαρος!!!!! Ακούς? Θαύματα είναι τα μωράκια!!!! 

Να είσαι δυνατή για το μωράκι σου. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 9 λεπτά , geozak είπε:

Ειμαι επαρχια και ο τσιρ Αθήνα..κ μου λεει μην ερθεις Αθήνα γθα ενα υπερηχο

Και Αθήνα να έμενες δεν νομίζω να σου έλεγε έλα για υπέρηχο τώρα που έχεις αίμα. Θα σου έλεγε κόψε σαλοσπιλ αν παίρνεις ξάπλα και θα σε έβλεπε αργότερα. Τουλάχιστον σε μένα έτσι είχε κάνει. Ειναι κατά του υπερήχου με αίμα λόγω ότι γίνετε κολπικά τώρα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , geozak είπε:

Πόσο είναι; Θυμάμαι μια κοπέλα στην αναμονή του γιατρού μου που μου αφηγούνταν ότι τις πρώτες εβδομάδες είχε αιμορραγία με κομμάτια… νόμιζε ότι είχε αποβάλει. Ο γιατρός της είπε να μείνει ξάπλα και πήγε στο νοσοκομείο της επομένη. Γέννησε μια χαρά ένα αγοράκι… είναι πολύ τρομακτικό, αλλά δεν είναι σίγουρα η αποβολή το μοναδικό που μπορεί να συμβαίνει. 
Υπομονή! 

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , geozak είπε:

Όχι μη το λες αυτό. Θα πόναγες πολύ αν ήταν αυτό που φοβάσαι. Ίσως να είναι κάποια αποκόλληση. Μείνε στο κρεβάτι μέχρι να πας για υπέρηχο κ προσπάθησε να ηρεμήσεις. Προσπάθησε να μην κλαις και τρανταζεσαι. Τίποτα δεν έχει χαθεί. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 15 λεπτά , Fili είπε:

Ιιιιιιι μια μέρα πήγα για δουλειά, άργησα και έγινε της κακομοίρας το κάγκελο εδώ. Για να δω.... 

@Condios μου γλυκιά, όλο αυτό είναι πολύ δύσκολο και απόλυτα κατανοητό να έρχονται στιγμές (πολλές ίσως τώρα αλλά ελπίζω και πιστεύω ότι θα μειώνονται) που να σε ρίχνει και να σε πληγώνει. Δεν υπάρχει γυναίκα αδύναμη. Το πιστεύω κάθε φορά ακόμα περισσότερο. Και γυναίκα δε μας κάνει κανένα όργανο, κανενα παιδί, κανενα μαλλί που λέει κ η διαφήμιση. Αλλά η ψυχή σου καρδούλα μου! Να κλάψεις, να ξεσπάσεις, να τα λες, να τα ουρλιάζεις αν χρειάζεται και αυτό είναι κομμάτι της δύναμης σου. Ότι τσαλακωνεσαι, πέφτεις και γίνεσαι ακόμα πιο δυνατή. Είσαι ευλογημένη για τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου και σε αγαπούν και ευτυχώς που βρέθηκε αυτός ο γιατρός και θα σε βοηθήσει να έχεις ένα υγιέστατο σώμα που θα φιλοξενήσει το παιδάκι σας.

Τεράστια ζέστη σφιχτή αγκαλιά και τεράστιο εκ βαθέων οοοοοομμμμμμμμμμ ❤️❤️❤️❤️❤️:wub:

@chitaneta μου λυπάμαι πολύ για τη μανούλα σου. Τα έχω περάσει και ξέρω πόσο σκληρό είναι. Εύχομαι πραγματικά να είναι αντιμετωπισιμο. Πολύ αγάπη και αγκαλίτσα μεγαλη

@geozakμου να ζητάς αυτό που σε κάνει να νιώθεις ήρεμη και καλύτερα. Αν νιώθεις ανήσυχη και αγχωμένη εξήγησε το στο γιατρό σου και πες του να σε δει συντομότερα. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου και μη σκέφτεσαι το χειρότερο σενάριο. Το παιδάκι σου παλεύει και ήρθε για να μείνει. ❤️❤️❤️

Ευχαριστω καλή μου Φιλη! Θα εχεις περασει κι εσυ...για να το λες κατι ξερεις...

Μια αγκαλια και για σενα!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 45 λεπτά , geozak είπε:

Τιποτα δεν τελειωσε..θα σου πει ο υπερυχος τι εγινε..πολυ καλα εκανες και βρηκες γιατρο σημερα..θα περιμενουμε τα νεα σου...

nzSsp2.png

19 minutes ago, Chrussa1982 said:

Αγαπημένες μου αδερφές (γιατί έτσι σας νιώθω όσο κουλό και αν ακούγεται). Δεν θα ταγκαρω μια μια ξεχωριστά γιατί θέλω να μιλήσω σε όλες. Νιώθω τόσο λίγη και τόσο αδύναμη και τόσο μάταια φοβισμένη απέναντι στο μεγαλείο της ψυχής σας .σε εσάς που παλεύεται χρόνια και χρόνια και όμως μετά από κάθε δάκρυ που έτρεξε από τα ματάκια σας βρήκατε τη δύναμη και σηκωθηκατε...σε εσάς που τόσα χρόνια προσπαθειών και φαρμάκων σας δημιούργησαν προβλήματα υγείας. Σε όλες εσάς που ματωσατε ψυχικά, σωματικά και οικονομικά για να αγγιξετε το όνειρο. Με κάλυψαν οι προλαλισασες αδερφές μου οπότε δεν θα ξαναπώ τα ίδια λόγια και σας κουράσω.

Θα σας πω κάτι που συνέβη χτες. Χτες το βράδυ έπεσε η μανούλα μου και χτύπησε στο κεφάλι. Έτσι ξαφνικά .τελικά γλιτώσαμε τα χειρότερα και είναι με διάσειση. Μπαίνω λοιπόν και βλέπω τον δύσκολο αγώνα της μανουλας της δικής   μας φιλεναδας να δίνει την δική της μάχη. Κάθομαι και γκρινιάζω για το σκυλί μου που έχει καρκίνο και αυτή τη στιγμή μια κοπέλα έχει αγωνία γιατί είδε πηγματα αίματος. Γκρινιάζω που είχα κύστη όταν η δική μας φίλη έχει μεγάλο χειρουργείο μπροστά της και φοβάται. Σας λέω ότι δεν μου κάνει κούκου όταν η φίλη μας κάνει προετοιμασια για σημαντικά τεστ.. γκρινιάζω και μουρμούραω όταν άλλη μια από εμάς περιμένει πάνω από το ακουστικό να ακούσει ότι βρέθηκε επιτέλους η δοτρια. 

Και διάβασα όλα όσα είπατε και νιώθω λίγη κορίτσια μου. Γιατί εσείς καθώς και οι υπόλοιπες που δεν έγραψα για τον δικό τους αγώνα γιατί ήδη τα μάτια μου τρέχουν δάκρυα είσαστε ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΑΧΗΤΡΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ..κορίτσια κλαίω κλαίω με εσάς και κλαίω για εσάς. Που δεν καταθέτουμε τα όπλα..που παλεύουμε.

ευχαριστώ που υπάρχετε. Ευχαριστώ που με ακούτε. Όλα αυτά σας τα λέω εγώ που δεν έχω κανέναν πέρα από τον άντρα μου. Που πληρώνω λάθος επιλογές από το παρελθόν που μου στέρησαν κάθε αυτοπεποίθηση και κάθε άνθρωπο από το φιλικό μου περιβάλλον. Ήμουν μόνη, μίλαγα μόνη μου στον καθρέφτη μόνο κ μόνο για να ακούω μια φωνή να μην τρελαθώ από μοναξιά.

Όχι πια!!! Τώρα έχω εσάς!! Είδατε; Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο..να είμαστε καλά όλες μας. Αν θα γίνουμε μητέρες θα το δείξει ο χρόνος. Εμείς όμως θα προσπαθούμε όσο αντέχουμε.

@chitaneta

Αγκαλιά μεγάλη υπέροχη φίλη μου ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...