Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , geozak είπε:

Μου ειπε να περιμένω εως δευτερα υπερηχο...βαρέθηκα κοριτσια την καταντια του εαυτού μου 

ειναι πολλες οι μέρες ακόμη.... εισαι ξάπλα? δίκιο έχεις αλλα μπορεί να είναι συνέχεια του προηγούμενου επεισοδίου, ευχομαι να μην είναι κάτι σοβαρο  

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

2 ώρες πρίν, Condios είπε:

Να χαιρεσαι το αγγελουδι σου και να το καμαρωνεις γερο και τυχερο! Σε ευχαριστούμε για την κατάθεσή σου και που το μοιραστηκες μαζι μας. Μας δίνεις δυναμη να ελπιζουμε και να συνεχιζουμε να το προσπαθουμε.

Κορίτσια μου γλυκά καλημέρα.

Σήμερα είναι μια περίεργοδύσκολη μερα για μενα καθώς προσπαθώ να διαχειριστώ πως θα πρέπει να αποχωριστώ τα 2/3 των γυναικολογικών οργάνων μου. Κακά τα ψέματα. Από τη μία σκέφτομαι πως αυτο το μωράκι δεν ήρθε γιατι με προστάτευε με το να ψαχτώ παραπάνω, άρα και να καταλήξω στο χειρουργο για να δούμε ότι είναι θεμα υγείας και να διορθωθεί, άρα και το μωράκι να έρθει γιατί θα έχει μια υγιή μανούλα. Από την άλλη σκέφτομαι πως ο Τσιρ ο ερμος μου ειχε πει , "κοριτσι μου να κανεις ενα μωρακι και μετα να πας να βγαλεις αυτα τα πραγματα γιατι μελλοντικά ίσως εξελιχθούν κακοήθειες" (τοτε μου καρφωθηκε και το να ψαχτώ για αυτό περισσότερο και πάλι καλα που ακούμε το σώμα μας και το ένστικτό μας) αλλά πως να μου πει "βγάλτα τώρα" αφού θα ξαναπώ, έκαστος στο είδος του!!! Από την άλλη σκέφτομαι, ότι αυτό που με δυσκολεύει περισσότερο να αποδεχτώ την αποχώρηση των γυναικολογικών οργάνων μου, είναι η ψευδαίσθηση ότι ίσως και να μπορούσα κάποια στιγμή (τόσα θαύματα γίνονται) αν η δεξιά ωοθήκη κατεβάσει κανένα καλό ωάριο μπας και μείνω έγκυος μονη μου όπως τοτε (αχαχαχα). Καταλήγω ότι όλα είναι στο μυαλό μου. Γενικά και ενώ είμαι πολύ ρεαλίστρια και πρακτική, δεν παύω να αντέχω,,,,αλλά καποια στιγμή σπάω,,,πόσα να αντέξει ένα σώμα, μια ψυχή? Προχθες μετα το τεστ που ξυπνησα απο τη μεθη,,,,οταν μαλωνα τη μανουλα μου (ψυχιτσα και αυτη),,, εκλαιγα γοερα με λυγμους και φωναζα,,,,,"δε με καταλαβαίνετε,,,δεν μπορειτε να καταλαβετε τί περνάω και πως το βιώνω εγώ,,,δεν μπορείτε να μπείτε μεσα στο μυαλό μου και στο σώμα μου,,," και τα δάκρυα έτρεχαν ποταμι και ασταματητα ,,,ευτυχως δεν ειχε κοσμο γυρω να τρομαξει. 6 μερες μετα λοιπόν , όταν μιλάω με τα δικά μου δικα μου ατομα (κολλητή και αδερφούλες μου) συνεχίζω να κλαιω γοερά και με λυγμούς,,,και δεν περνάει,,,δεν ξαλαφρώνει. Ευχαριστώ που είστε εδώ , και ενδεχομένως αρκετές να περνάτε πολύ πιο δύσκολα απο μένα και συγνώμη που είμαι η Μάρθα Βούρτση της παρέας σήμερα,,,,αλλά ειλικρινά νομίζω ότι για καποιο λόγο ήρθατε στη ζωη μου όλες σας. Και είναι η πρώτη φορά που δε φοβάμαι εδώ μεσα το "κακό το μάτι" (ναι τετοια προληπτική ειμαι δυστυχως ώρες ώρες) γιατί ο κοινός αγώνας βγάζει στην επιφάνεια μόνο αγάπη. Αποφάσισα λοιπόν μέσα σε όλα όσα αισθάνομαι, να κάνω ότι πουνε οι γιατροί για μια τελευταία φορά. Δε θελω 6 βλαστοκύστες,,,θελω ενα μωρό γερό,,,,δε θελω χαιδεμα στα αυτια ούτε οικτο στα ματια κανενος,,,,θελω τον αντρα μου , εμενα και το μωρό μας. Αν όχι , δεν πειράζει. Εμείς το προσπαθήσαμε. Έχει ο Θεός και θα μας δείξει και θα μας δώσει ότι είναι να ζήσουμε. Συνεχίζω να κλαίω η Μάρθα,,,αλλά τί να κάνω ρε κορίτσια??????????? Είναι βουνό και δύσκολα!

Επιτελους τα βγαζεις ολα απο μεσα σου κοριτσακι μου! Τοσο καιρο εβγαζες σταλιτσα στσλιτσα κι ελεγα πώς και γιατι κρατιεται τοσο; Και μαρθα βουρτση και Ξανθοπουλος να γινεις! Αν δε μπορεσεις να νιωσεις καλυτερα καο μ' εμάς που πανω κατω περναμε παρομοιες καταστασεις και μπορουμε να καταλαβουμε τοτε να το βρασω το φορουμ.Οπως εχουμε ξαναπει γι αυτο ειμαστε εδω! 

Τωρα για το οτι νιωθεις οπως νιωθεις που θα αποχωριστεις γυναικολογικα σου τμηματα πρεπει να ειναι πολυ ψυχοφθορο. Εδω εγω εκλαιγα που ειδα ασπρη τριχα εκει κατω (σοβαρα τωρα!) και μετα επειδη ειχα εξαψεις πριν καν φτασω τα 30 και η περιοδος αγνοουνταν. Ενιωθα οτι ηθελε να παραιτηθει ο οργανισμος μου και σιγουρα ενιωθα να με προσπερναει η ηλικια της γονιμοτητας μου. Λες και το σωμα μου μου επιτιθονταν. Ποσο μαλλον εσυ που θα αφαιρεσεις τοσο σημαντικα τμηματα. Απο την αλλη ομως ευτυχως ζουμε σε μια εποχη που η επιστημη μπορει να κανει τοσα πολλα. Και τα παιδακια μας λοιπον θα αποκτησουμε και υγιεις θα ειμαστε για να τα μεγαλωσουμε και γυναικες θα ειμαστε παντα. Δυνατες γυναικες!! Οποτε να πανε στο καλο αν δε μας ειναι χρησιμα πια. Το καλο το παλικαρι ξερει κι αλλο μονοπατι. Ε μα πια! Σιγα μην κατσουμε να σκασουμε!

Κλαψε οσο μπορεις τωρα να φυγει ολη η αρνητικη ενεργεια και ολα τα ασχημα συναισθηματα. Μετα σκουπησε τα ματακια σου γιατι οτι γινει στο χεορουργειο θα σε φερει πολλα βηματα πιο κοντα στο μωρακι σου που σε περιμενει. 

Τεραστιες ζεστες αγκαλιες και πολλα φιλακια. Και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε εμεις!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 12 λεπτά , geozak είπε:

Μου ειπε να περιμένω εως δευτερα υπερηχο...βαρέθηκα κοριτσια την καταντια του εαυτού μου 

Ποια κατάντια χριστιανή μου; Θέλεις να με τρελάνεις; Εμείς είμαστε κατάντια; Κυάλια θέλουν για να μας δουν οι περισσότεροι. Και στα λέω έτσι γιατί κ εγώ κάτι τέτοια λέω στον εαυτό μου ώρες ώρες κ μετά το μετανιώνω. Σήμερα το πρωί έκλαιγα κι έλεγα κάτι δεν πάει καλά μ' εμένα. Δεν είμαι φυσιολογική... Αλλά δεν πρέπει να τα λέμε αυτά! Ας μην αυτοτιμωρουμαστε... Αρκετά τραβάμε. Κ στις δυο μας το λέω!...❤️ 

Εγώ στη θέση σου δεν θα περίμενα μέχρι Δευτέρα. Θα έβρισκα έναν γυναικολόγο κοντά στο σπίτι μου ενδεχομένως κ θα έκλεινα έκτακτο ραντεβού για υπέρηχο. Δεν χρειάζεται ντε κ καλά να σε δει ο εξωσωματικος. Απλά να κάνετε έναν υπέρηχο. Για να ηρεμήσεις γλυκούλα μου.

• Μου αρέσει 9

1 hour ago, marina_86 είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είναι κάποιες μέρες, ειδικά όταν είμαστε κοντά σε διαδικασίες, που είναι πολύ βαριές. Κι εγώ αυτές τις μέρες δεν είμαι καλά. Κουράστηκα από όλα. Κουράστηκα να παίρνω cyclacur, κουράστηκα να δίνω αίμα, να περνάω από επεμβάσεις να περιμένω μονίμως κάτι. Ένα αποτέλεσμα, μία ένδειξη, μία ελπίδα. Το πρωί κι εγώ έκλαιγα πίνοντας καφέ. Ελληνικό! Της παρηγοριάς!... Μόνο κονιακακι δεν έβαλα! Μου λέει ο σύζυξ πιστεύω πως αν τα σταματούσαμε όλα θα ήμασταν καλύτερα. Άλλο κλάμα από εκεί... Κι αυτός δεν ξέρει τι να πει... Όταν με βλέπει να είμαι χάλια, λυγίζει. Τους έχω μάθει όλους να είμαι δυνατή, με το χαμόγελο, με το "έλα μωρέ, κάποιοι παιδευομαστε παραπάνω". @Condios θα σου πω αυτό που λέω κ στον εαυτό μου. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και βλέπουμε. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να είναι ευτυχισμένοι ακόμα και αν τους λείπουν πράγματα και άνθρωποι που είναι δυστυχισμένοι ακόμα κι αν τα έχουν όλα. Κ ευτυχώς, θέλω να πιστεύω, εμείς ανήκουμε στους πρώτους. 

Τον οίκτο τον προκαλούμε εμείς στα μάτια των άλλων. Οι άλλοι θα σε βλέπουν πάντα όπως βλέπεις εσύ τον εαυτό σου. Κι εσένα αποκλείεται να σε κοιτάξει κάποιος με οίκτο γιατί δεν είσαι μιζερίδου! Την επέμβαση θα την κάνεις γιατί είναι πρωτίστως καλό για εσένα! Αυτό θα σκέφτεσαι. Για εσένα κ για τον άντρα σου. 

Να σου θυμίσω κάτι που μας λέει μια φίλη; Η μανούλα μας δεν μας γέννησε για να κλαίμε! Αχ, να δεις ποια το έλεγε... Μήπως εσύ;... ❤️❤️❤️

Αυτο το πραγμα που οταν εισαι χαλια παρηγορεις μονη σου τον εαυτο σου παντως με ξεπερναει! Βρε πουλακι μου εμεις εδω τι κανουμε; Να τα ειπες μονη σου! Αλλα δεν εισαι μονη σου. Κλαψε βγαλτα και πετα μακρια τις κακες σκεψεις. Στηριξου λιγο πανω μας. Μοιρασου το το βαρος που νιωθεις.

Αυτο που εχω καταλαβει εγω ειναι οτι δεν υπαρχει αμθρωπος που να μην εχει καποιου ειδους ιατρικο προβλημα. Ολοι κατι εχουμε. Αλλα θα τα ξεπερασουμε ολα. 

Αχ οταν κλαιτε σας νιωθω τοσο δικα μου προσωπα που θελω να ερθω να σας παρω αγκαλια. Σου στελνω απειρη αγαπη γλυκια μου μεχρι κ εσυ να νιωσεις καλυτερα. 

1 hour ago, chitaneta είπε:

ΚΑλή μου condios, πως να μην ξεσπας και να στενοχωριεσαι; Δεν βρισκω λογια παρηγοριας όχι γιατι δεν υπαρχουν αλλά γιατι ξερω οτι εισαι δυνατος, θετικος ανθρωπος και βλεπεις τη ζωη με χιουμορ που τα λογια μου μπροστα στα δικα σου και στις δικες σκεψεις παρηγοριας θα ειναι μηδαμινα! Σου στελνω μια μεγαλη ζεστη αγκαλια και οτι θες εδω ειμαστε!

Συντομα ειμαι σιγουρη θα νιωσεις καλυτερα, βαδιζεις στο σωστο μονοπατι ❤️❤️❤️

@marina_86 συγκινηθηκα με τα λογια που εγραψες στην condios και ειδικα με το : "Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να είναι ευτυχισμένοι ακόμα και αν τους λείπουν πράγματα και άνθρωποι που είναι δυστυχισμένοι ακόμα κι αν τα έχουν όλα. Κ ευτυχώς, θέλω να πιστεύω, εμείς ανήκουμε στους πρώτους."

Κι εγω πιστευω οτι ανηκετε στους πρωτους και γι αυτον τον λογο σας ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου οι κοποι σας να ανταμειφθουν, γιατι το παιδακι που θα μεγαλωσει μαζι σας θα ειναι ευτυχισμενο!❤️❤️❤️

Σημερα κι εγω δεν ειμαι πολυ στα καλα μου...εχω και το αγχος μου μεχρι τον επομενο υπερηχο, αλλά αυτο που με ποναει πιο πολύ ειναι που βγηκε η βιοψια της μαμας μου και δεν ειναι  καλα τα νεα...αλλά θα το παλεψουμε κι αυτο τι να κανουμε;

Ειναι σημερα κι αυτη η πανσεληνος ρε γαμωτο και μας τα κανει ολα ακομα πιο εντονα, νομιζω...

Σου στελνω μια ζεστη αγκαλια!

Αγαπη μου λυπαμαι για τα ασχημα νεα. Πρεπει να νιωθεις απαισια... Ευχομαι να πανε ολα καλα με τη μαμα σου και να ταλαιπωρηθει οσο λιγοτερο γινεται. Θα το ξεπερασει γιατι εχει να περιμενει το εγγονακι της. Της  στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια!

Καλη επιτυχια και για τον υπερηχο! Θα περιμενουμε απο εκει τα ευχαριστα νεα και ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι ευχαριστα♥️

πρίν από 33 λεπτά , geozak είπε:

Γιατι τοσες μερες; Αν επιμεινεις λιγο; Αμ του πεις δηλαδη οτι δε νιωθεις ησυχη ετσι και θελεις να πας τωρα θα σου πει οχι; Εκτος να το λεει γιατι θελει να μεινεις ακινητη και να μην κανεις δρομολογια. Μη βαζεις το κακο με το μυαλο σου. Αν στεναχωριεσαι για κατι πριν γινει καο γινει τελικα στεναχωριεσαι 2 φορες. Δεν εχουμε χωρο στη ζωή μας για διπλη στεναχωρια. Μην αγχωνεσαι. Για να ειναι κουλ ο γιατρος και να λεει οτι δε χρειαζεται να πας μεχρι τη Δευτετα σημαινει οτι ολα πανε καλα. Το αιμα αφου σταματησε ειναι θετικο. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

15 ώρες πρίν, nana1970 είπε:

Δεν κανω διαφημιση της γιατρου. 

Nana1970  ηταν το ονομα μου, αλλα φετος δεν μπορω να μπω με τον παλιο κωδικο και τον αλλαξα. 

Ρωτηστε για μενα την Καντι, ειναι πολυ γνωστη στο site, ειχαμε αλλαξει κ φαρμακα. Αθηναια ειναι κ νομιζω εκπαιδευτικος, νηπιαγωγος η δασκαλα.

2η προσπαθεια ηταν η επιτυχης. Στην 1η, που την εκανα 1 χρονο πριν τη 2η, ειχα θετικη χοριακη, αλλα δεν διπλασιαζοταν κ μετα επεφτε. 

Στην ιδια γιατρο εκανα και τις 2. 

Εγω αμελουσα και εκανα παιδι στα 51. Η μαλλον δεν αμελουσα, δεν αποδεχομουν κατα βαθος τα δανεικα ωαρια. 

Λογω της ηλικιας ειμαστε  δυσκολες περιπτωσεις.

Η γυναικα του υπουργου Υγειας Μπαλατσινου διακινδυνευσε να πεθανει, η ιδια το ειπε. 20 μερες εμεινε στο Ιασω. 

Ειδα πιο πανω οτι γραφετε ονοματα γιατρων, για αυτο το εγραψα. 

Θα βρω την Καντι να με ταυτοποιησει, χα, χα. 

Επιβεβαιώνω οτι με την Νανα μιλούσαμε απο το 2015 , στο parents.org αυτός ο αγώνας για την αποκτήση παιδιού κρατάει χρόνια οπως βλέπετε...

Νανα μου να σου ζήσει το αγοράκι σου κι εσενα να τον καμαρώνεις και να τον χαίρεσαι!

Ολες θα δικαιωθείτε κοριτσια όσος καιρός κι αν περασει , δυνατές να ειστε και ολα θα γίνουν!

• Μου αρέσει 8

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Condios είπε:

Να χαιρεσαι το αγγελουδι σου και να το καμαρωνεις γερο και τυχερο! Σε ευχαριστούμε για την κατάθεσή σου και που το μοιραστηκες μαζι μας. Μας δίνεις δυναμη να ελπιζουμε και να συνεχιζουμε να το προσπαθουμε.

Κορίτσια μου γλυκά καλημέρα.

Σήμερα είναι μια περίεργοδύσκολη μερα για μενα καθώς προσπαθώ να διαχειριστώ πως θα πρέπει να αποχωριστώ τα 2/3 των γυναικολογικών οργάνων μου. Κακά τα ψέματα. Από τη μία σκέφτομαι πως αυτο το μωράκι δεν ήρθε γιατι με προστάτευε με το να ψαχτώ παραπάνω, άρα και να καταλήξω στο χειρουργο για να δούμε ότι είναι θεμα υγείας και να διορθωθεί, άρα και το μωράκι να έρθει γιατί θα έχει μια υγιή μανούλα. Από την άλλη σκέφτομαι πως ο Τσιρ ο ερμος μου ειχε πει , "κοριτσι μου να κανεις ενα μωρακι και μετα να πας να βγαλεις αυτα τα πραγματα γιατι μελλοντικά ίσως εξελιχθούν κακοήθειες" (τοτε μου καρφωθηκε και το να ψαχτώ για αυτό περισσότερο και πάλι καλα που ακούμε το σώμα μας και το ένστικτό μας) αλλά πως να μου πει "βγάλτα τώρα" αφού θα ξαναπώ, έκαστος στο είδος του!!! Από την άλλη σκέφτομαι, ότι αυτό που με δυσκολεύει περισσότερο να αποδεχτώ την αποχώρηση των γυναικολογικών οργάνων μου, είναι η ψευδαίσθηση ότι ίσως και να μπορούσα κάποια στιγμή (τόσα θαύματα γίνονται) αν η δεξιά ωοθήκη κατεβάσει κανένα καλό ωάριο μπας και μείνω έγκυος μονη μου όπως τοτε (αχαχαχα). Καταλήγω ότι όλα είναι στο μυαλό μου. Γενικά και ενώ είμαι πολύ ρεαλίστρια και πρακτική, δεν παύω να αντέχω,,,,αλλά καποια στιγμή σπάω,,,πόσα να αντέξει ένα σώμα, μια ψυχή? Προχθες μετα το τεστ που ξυπνησα απο τη μεθη,,,,οταν μαλωνα τη μανουλα μου (ψυχιτσα και αυτη),,, εκλαιγα γοερα με λυγμους και φωναζα,,,,,"δε με καταλαβαίνετε,,,δεν μπορειτε να καταλαβετε τί περνάω και πως το βιώνω εγώ,,,δεν μπορείτε να μπείτε μεσα στο μυαλό μου και στο σώμα μου,,," και τα δάκρυα έτρεχαν ποταμι και ασταματητα ,,,ευτυχως δεν ειχε κοσμο γυρω να τρομαξει. 6 μερες μετα λοιπόν , όταν μιλάω με τα δικά μου δικα μου ατομα (κολλητή και αδερφούλες μου) συνεχίζω να κλαιω γοερά και με λυγμούς,,,και δεν περνάει,,,δεν ξαλαφρώνει. Ευχαριστώ που είστε εδώ , και ενδεχομένως αρκετές να περνάτε πολύ πιο δύσκολα απο μένα και συγνώμη που είμαι η Μάρθα Βούρτση της παρέας σήμερα,,,,αλλά ειλικρινά νομίζω ότι για καποιο λόγο ήρθατε στη ζωη μου όλες σας. Και είναι η πρώτη φορά που δε φοβάμαι εδώ μεσα το "κακό το μάτι" (ναι τετοια προληπτική ειμαι δυστυχως ώρες ώρες) γιατί ο κοινός αγώνας βγάζει στην επιφάνεια μόνο αγάπη. Αποφάσισα λοιπόν μέσα σε όλα όσα αισθάνομαι, να κάνω ότι πουνε οι γιατροί για μια τελευταία φορά. Δε θελω 6 βλαστοκύστες,,,θελω ενα μωρό γερό,,,,δε θελω χαιδεμα στα αυτια ούτε οικτο στα ματια κανενος,,,,θελω τον αντρα μου , εμενα και το μωρό μας. Αν όχι , δεν πειράζει. Εμείς το προσπαθήσαμε. Έχει ο Θεός και θα μας δείξει και θα μας δώσει ότι είναι να ζήσουμε. Συνεχίζω να κλαίω η Μάρθα,,,αλλά τί να κάνω ρε κορίτσια??????????? Είναι βουνό και δύσκολα!

Θέλω τόσο πολύ να σε πάρω μια αγκαλιά και να σου πω ότι μπορώ να σε καταλάβω...κλάψε να φύγει από μέσα σου μιλά στους δικούς σου ανθρώπους και να δεις πόσο θα ηρεμισεις...οίκτο δ θέλουμε θέλουμε ένα γερό μωράκι τα είπες πολύ καλά κοριτσάκι μου...μην ξεχνάς ο κάθε άνθρωπος κουβαλαει το σταυρό του,αλλά ο δικός μας μας φαίνεται πάντα μεγαλυτερος.

Δ είναι εύκολο αυτό που περνάς ούτε μια απλή επέμβαση αλλά εάν με αυτό τον τρόπο θα σώσεις την υγεία σου και έχεις πιθανότητες να αποκτήσεις αυτό που προσεύχεσαι τότε μην έχεις αμφιβολίες προχωρά κάνε το σταυρό σου κ προχωρά.εχω πει πολλές φορές ότι δ θα πάθω καρκίνο για να αποκτήσω ένα παιδάκι ,δ θα έχει νόημα...

εγώ την προηγούμενη εβδομάδα ένιωσα μια τεράστια αγκαλιά από όλες σας εδώ μέσα που μου έδωσε τόση δύναμη κ κουράγιο να συνεχίσω...σου εύχομαι τα καλύτερα κ σύντομα να γίνεις μια μανούλα που θα κοιτάζει το μωρό της κ θα κλαίει από χαρά κ υπερηφάνια ...καρδουλες καρδουλες

πρίν από 50 λεπτά , geozak είπε:

Βρε ηρεμισε και μην κάνεις έτσι αμέσως σκέφτεσαι αρνητικά .πάρε το γιατρό σου κ πες του θέλω να έρθω να με δεις έχω αίμα κ φοβάμαι ...αλλιώς πήγαινε σε ένα άλλο γιατρό να σου κάνει έναν υπέρηχο να ηρεμισεις ...εγώ είχα 15 μέρες αίμα κόκκινο κ ήταν αποκόλληση ...μια χαρά είναι ο γιος μου μην αγχώνεσαι κοριτσάκι μου κ μην προδικάζεις

• Μου αρέσει 3

Αχ καλη μου, @geozak σε καταλαβαινω να φοβασαι μην και εχει συμβει κατι...ανθρώπινο ειναι και απολυτα φυσιολογικο... αλλά μην λες καταντια καθολου! Απο που ως που καταντια;

Προσπαθησε να ξεκουραστεις κι αν δεις οτι δεν μπορεις να περιμενεις ως την Δευτερα για τον υπερηχο ζητα απο τον γιατρο να σε δει πιο νωρις.

Μια μεγαλη αγκαλια απο εμενα

@Condios μου καλή, σκέφτομαι πολύ ώρα τι να σου γράψω, κυρίως γιατί δεν είμαι στη θέση σου και δεν θέλω να σου πω κατι τετριμμένο. Φυσικά και είναι βουνό και δύσκολο αυτό που έχεις να αντιμετωπίσεις, πως γίνεται να μην είναι. Θα περάσει όμως, τώρα το έχεις μπροστά σου. Το 2016, έπρεπε να κάνω  ένα χειρουργείο για αφαίρεση ινομυωματοσ, το οποίο είχε μεγαλώσει τόσο πολύ απο τις ορμόνες, ήταν πολύ μεγαλύτερο απο την ίδια τη μήτρα, που μου είπαν ότι δεν ήξεραν αν θα έχω μήτρα όταν θα βγω απο το χειρουργείο. Ένα θα σου πω.. ο απόλυτος  τρόμος. Δεν ξέρω πως μπήκα να το κάνω  εκείνο το χειρουργείο. Πρώτη φορά είδα τον άντρα μου να κλαίει σαν μωρό παιδί. Κι όμως μπήκα και το έκανα γιατί ήξερα ότι διαφορετικά δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω παιδί, δεν λειτουργούσε η μήτρα. Θα μου πεις τώρα, ρε κοπέλια εσύ δεν έβγαλες κάτι, τι συγκρίνεις. Μη με παρεξηγείς, δεν προσπαθώ να συγκρίνω καταστάσεις. απλά τώρα  που σου το λέω ανατριχιάζω και απορώ που τη βρήκα τη δύναμη. Κι εσύ είσαι πραγματικά δυνατή, εγώ δεν είμαι και τόσο.  Απλά .. έτσι όπως τα λες είναι μονόδρομος, δύσκολος αλλα μονόδρομος. Πρωτίστως για την υγεία σου. Και μετά για το όνειρο. 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 32 λεπτά , Καντι είπε:

Επιβεβαιώνω οτι με την Νανα μιλούσαμε απο το 2015 , στο parents.org αυτός ο αγώνας για την αποκτήση παιδιού κρατάει χρόνια οπως βλέπετε...

Νανα μου να σου ζήσει το αγοράκι σου κι εσενα να τον καμαρώνεις και να τον χαίρεσαι!

Ολες θα δικαιωθείτε κοριτσια όσος καιρός κι αν περασει , δυνατές να ειστε και ολα θα γίνουν!

Αξεχαστη εισαι Καντι.

Βοηθησες πολλες κοπελες στο site. Με την εμπερια κ τη συμπαρασταση σου.

Ολα ευκολα να μας ερχονται απο δω και περα !!!

Φιλια στο μπεμπακι σου !!!

Αχ ρουφιανες και το κλαμα συνεχιζεταιιιιιιιιιιιιιιιι,,,,,,με κανετε να κλαιω απο συγκίνηση που σας εχω και που δεν ειμαι μονη , δεν ειμαι η μονη !!!!!! 

"Τί θα ήμουν αν θα σας εχανα,,,αν θα σας εχανααααα,,,,θα 'μου ένα κουτσουρακι, τοσο δα μικρουτσικο,,,,τί θα ήμουν αν θα σας εχανα , αν θα σας εχανα , αν θα σας εχανα....." ,,,, αυτό τραγουδάω στον αντρα μου,,,αυτο και σε εσας και σας ευχαριστώ απο καρδιάς!!!!!!!!!!!! 

@geozak μου γλυκιά,,,,τράβα μπρος , είσαι η αρχή του κοντού μας για μένα,,,,τον περιμενω να με παρει τηλεφωνο να αρπαχτουμε λιγο για να στανιαρω,,,,τα λεει ωμα αλλα ομορφα οταν θελει ο ατιμος! Stay calm,,,,οσο μπορείς και εσύ,,,,περαστικό θα είναι,,,,θα δεις αγαπημενη,,,μην πεφτεις,,,,εισαι εδω και εσυ και το σπορακι σου!!!!!!!! 

@Neli83 μου, κορίτσι μου,,,μονο μπεμπεδοσκονη καρδιας λαμβανω απο σενα και σε ευχαριστώ πολύ! Θα ξαναδυναμώσω και θα τα καταφερω! το υποσχομαι! 

@marina86 μου μικρή,,,,καλά εσύ είσαι η προέκταση της σκέψης και του συναισθήματος μου,,,ακομα και τον καφέ ίδιο τον πινουμε,,,,πόσο εκλαψα κι αλλο με το μηνυμα σου,,,ποσες χιλιαδες χορδες ιδιες αγγιξες! Για μενα και για τον αντρα μου,,,,και για τη μανουλα μας που δε μας εκανε για να κλαιμε ρε φίλη μου ,,, ναι!!!!!!! Για σενα και για το αντρα σου,,,,για τη μανουλα σου που δε σε εκανε να κλαις!!!!!!!! Αυτή την porca miseria ούτε εγώ την αντέχω,,,και ναι είμαστε καλά και είμαστε εδώ ,,,, αρα,,,παλεύουμε,,,άρα κάποια στιγμή θα δικαιωθούμε. 

@chitaneta μου σε ευχαριστώ πολύ,,,εσύ είσαι αυτή που δίνει δύναμη να συνεχίζουμε,,,,εσύ που μεσα στο χιονιά πήγες να συναντηθείς με το μωρό σου , γιατί έτσι κάνει μια μάνα για το παιδί της,,,,σε όλες τις αντίξοες συνθήκες είναι εκεί βραχος!!!!!! Από τετοια και μόνο παραδείγματα θα αντέξω ναι είσαι σίγουρη γλυκιά μου! Ευελπιστώ ο Θεός να σας δώσει δύναμη και να τα αντιμετωπίσετε όλα και να πανε καλά τα πράγματα για τη μανουλα σου.

@silvy22 μου ,,, μόνο την υγεία μας να έχουμε,,,πολύ σωστά τα λεςκαι σε ευχαριστώ όλα θα έρθουν,,,τραβατε εσείς μπροστά για μας.

@StrongWoman μου,,,το λέει και το όνομά σου,,,,όλες περνάμε δύσκολα, όλες επιθυμούμε το ίδιο,,,,όλες θα τα καταφέρουμε,,,,!!!! Γιατί όλες είμαστε δυνατές , τόσο που ενώ τα περνάμε,,,τα παλεύουμε και θα τα καταφέρουμε.

@MELINASP μου,,,εσύ που τα παίρνεις κατεβατα και όλες τις απαντάς πως το καταφέρνεις,,εγώ τα γράφω σε post it τα ονόματά σας και δίπλα σημειώσεις για να σας απαντώ ξεχωριστά,,,,χαχαχα ποσο καμμένη είμαι όμως??????? Ευτυχώς μαναρακι μου όλα είναι περαστικά,,,,ευτυχώς η ψυχή έχει δύναμη και βοηθά και το σώμα και έτσι όλα ξεπερνιούνται!!!!

@Viv37 μου,,,εδώ ταιριάζει το "όχι θα κάτσω να σκάσω?" ,,,, όχι δε θα κάτσω ούτε να σκάσω ούτε να παραδοθώ,,,ειπαμε 8 πεφτουμε 9 σηκωνόμαστε,,,Και φτου και απ'την αρχή,,,είσαι μικρούλα,,,,και γλυκούλα,,,και σταμάτα να κοιτας τις άσπρες τρίχες,,,,αγγίζουμε τη σοφία θα πω εγώ. 

@Aria. μου έχεις απόλυτο δίκιο. Μια μεγάλη τεράστια αγκαλιά είναι εδώ μεσα και ευτυχώς πέφτει και μας σκεπάζει στα δύσκολα και μας πνίγει απο χαρά στα ευχάριστα. Η ισχύς εν τη ενώσει είμαστε !!!!!! Και εσύ , είσαι ένα βήμα πιο κοντά πια. 

@Villi μου αγαπημένη, φυσικά και ήταν πολύ σοβαρό αυτό που πέρασες , και φυσικά η βαρύτητα του χειρουργείου σου ήταν υψίστης σημασίας. Η σύγκριση δεν υπάρχει καν γιατί αφορά 2 διαφορετικες περιπτώσεις αλλά εξίσου σοβαρές. Η σοβαρότητα όμως παραμένει μοναδική οπως ο οργανισμός μας είπαμε. Και ευτυχώς πήγαν όλα καλά και το έκανες,,,είναι αυτό που λεω,,,καποιος φύλακας αγγελος μας προσέχει. Δεν παρεξηγώ ποτέ να ξέρεις. Προσπαθώ να έχω ενσυναίσθηση και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος μεσα από ότι και να συμβαίνει. Προς το παρόν ελπίζω να γίνω υγιέστερος άνθρωπος,,,και θα γίνω. Το μετά βήμα βήμα,,,χερι χερι,,,όλα θα έρθουν. 

Ήδη με σηκώσατε ψυχολογικά ,,,, αγαπημένες μου.....οοοοομμμμμμ,,,,ανάσες,,,,νιώθω τη ζεστασιά σας και σας στέλνω πίσω πολλαπλή! Γιατί όταν η αγάπη μοιράζεται,,,πολλαπλασιάζεται!!!!!! 

• Μου αρέσει 12

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Κι εγώ αυτές τις μέρες δεν είμαι καλά. Κουράστηκα από όλα. Κουράστηκα να παίρνω cyclacur, κουράστηκα να δίνω αίμα, να περνάω από επεμβάσεις να περιμένω μονίμως κάτι. Ένα αποτέλεσμα, μία ένδειξη, μία ελπίδα

Καλά εσύ τώρα τι έπαθες; Αφού δεν έκανες ακόμα την εξέταση πως θα δεις το αποτέλεσμα;  Οχι οχι δεν θέλω να σε ακούω έτσι, τι θα πει κουράστηκες ; Ε τότε εγώ να πάω να πέσω απο το μπαλκόνι που δεν έχω κιόλας δηλαδή. Εσύ είσαι φωτεινός άνθρωπος  Μαρίνα.. μη σκοτεινιάζεις άδικα. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Σημερα κι εγω δεν ειμαι πολυ στα καλα μου...εχω και το αγχος μου μεχρι τον επομενο υπερηχο, αλλά αυτο που με ποναει πιο πολύ ειναι που βγηκε η βιοψια της μαμας μου και δεν ειναι  καλα τα νεα...αλλά θα το παλεψουμε κι αυτο τι να κανουμε;

Ειναι σημερα κι αυτη η πανσεληνος ρε γαμωτο και μας τα κανει ολα ακομα πιο εντονα, νομιζω...

Σου στελνω μια ζεστη αγκαλια!

Τι τραβάς κι εσύ η ψυχούλα σου το ξέρει. Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ με τον μπαμπά μου τα εχω παίξει. Φυσικά και θα το παλέψετε με τη μανούλα, εύχομαι να είναι περαστικά κι όλα να πάνε καλά. Κι αυτό με τον υπέρηχο; Δεν μπορούν να τους βάζουν πιο σύντομα , τι σας έχουν έγκυες γυναίκες να βράζετε στο ζουμί σας απο την αγωνία; Μου έλεγε ο γυναικολόγος μου, μια έγκυος πήγε σε αυτόν για να την αναλάβει, και του είπε για να έρθω σε εσένα  θέλω να με βλέπεις μια με δυο φορές την εβδομάδα ανάλογα με το πως αισθάνομαι  και να μη φύγεις απο την πόλη μέχρι να γεννήσω… αυτές ειναι συμφωνίες. 
PS έχει όντως πανσέληνο ?

Ιιιιιιι μια μέρα πήγα για δουλειά, άργησα και έγινε της κακομοίρας το κάγκελο εδώ. Για να δω.... 

@Condios μου γλυκιά, όλο αυτό είναι πολύ δύσκολο και απόλυτα κατανοητό να έρχονται στιγμές (πολλές ίσως τώρα αλλά ελπίζω και πιστεύω ότι θα μειώνονται) που να σε ρίχνει και να σε πληγώνει. Δεν υπάρχει γυναίκα αδύναμη. Το πιστεύω κάθε φορά ακόμα περισσότερο. Και γυναίκα δε μας κάνει κανένα όργανο, κανενα παιδί, κανενα μαλλί που λέει κ η διαφήμιση. Αλλά η ψυχή σου καρδούλα μου! Να κλάψεις, να ξεσπάσεις, να τα λες, να τα ουρλιάζεις αν χρειάζεται και αυτό είναι κομμάτι της δύναμης σου. Ότι τσαλακωνεσαι, πέφτεις και γίνεσαι ακόμα πιο δυνατή. Είσαι ευλογημένη για τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου και σε αγαπούν και ευτυχώς που βρέθηκε αυτός ο γιατρός και θα σε βοηθήσει να έχεις ένα υγιέστατο σώμα που θα φιλοξενήσει το παιδάκι σας.

Τεράστια ζέστη σφιχτή αγκαλιά και τεράστιο εκ βαθέων οοοοοομμμμμμμμμμ ❤️❤️❤️❤️❤️

@chitaneta μου λυπάμαι πολύ για τη μανούλα σου. Τα έχω περάσει και ξέρω πόσο σκληρό είναι. Εύχομαι πραγματικά να είναι αντιμετωπισιμο. Πολύ αγάπη και αγκαλίτσα μεγαλη

@geozakμου να ζητάς αυτό που σε κάνει να νιώθεις ήρεμη και καλύτερα. Αν νιώθεις ανήσυχη και αγχωμένη εξήγησε το στο γιατρό σου και πες του να σε δει συντομότερα. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου και μη σκέφτεσαι το χειρότερο σενάριο. Το παιδάκι σου παλεύει και ήρθε για να μείνει. ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , Villi είπε:

Τι τραβάς κι εσύ η ψυχούλα σου το ξέρει. Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ με τον μπαμπά μου τα εχω παίξει. Φυσικά και θα το παλέψετε με τη μανούλα, εύχομαι να είναι περαστικά κι όλα να πάνε καλά. Κι αυτό με τον υπέρηχο; Δεν μπορούν να τους βάζουν πιο σύντομα , τι σας έχουν έγκυες γυναίκες να βράζετε στο ζουμί σας απο την αγωνία; Μου έλεγε ο γυναικολόγος μου, μια έγκυος πήγε σε αυτόν για να την αναλάβει, και του είπε για να έρθω σε εσένα  θέλω να με βλέπεις μια με δυο φορές την εβδομάδα ανάλογα με το πως αισθάνομαι  και να μη φύγεις απο την πόλη μέχρι να γεννήσω… αυτές ειναι συμφωνίες. 
PS έχει όντως πανσέληνο ?

Καλό deal εκανε η φιλη σου! χαχαχα

Με τη μαμα θα το παλεψουμε, τι να κανουμε; Αλλά μας ηρθε πολυ ξαφνικο όλο...απο εκει που δεν το περιμεναμε και δυσκολη περιπτωση... Και παλι σταθηκε τυχερη που μπορεσε να χειρουργηθει με τοση επιτυχια...

Κι εσυ με το μπαμπακα θα περνας ζορι...

Σου στελνω την αγαπη μου κι αλληλεγγυη

Ναι, εχει πανσεληνο! Νομιζω αυριο θα ειμαστε ολες πιο ηρεμες

1 hour ago, Condios είπε:

Αχ ρουφιανες και το κλαμα συνεχιζεταιιιιιιιιιιιιιιιι,,,,,,με κανετε να κλαιω απο συγκίνηση που σας εχω και που δεν ειμαι μονη , δεν ειμαι η μονη !!!!!! 

"Τί θα ήμουν αν θα σας εχανα,,,αν θα σας εχανααααα,,,,θα 'μου ένα κουτσουρακι, τοσο δα μικρουτσικο,,,,τί θα ήμουν αν θα σας εχανα , αν θα σας εχανα , αν θα σας εχανα....." ,,,, αυτό τραγουδάω στον αντρα μου,,,αυτο και σε εσας και σας ευχαριστώ απο καρδιάς!!!!!!!!!!!! 

@geozak μου γλυκιά,,,,τράβα μπρος , είσαι η αρχή του κοντού μας για μένα,,,,τον περιμενω να με παρει τηλεφωνο να αρπαχτουμε λιγο για να στανιαρω,,,,τα λεει ωμα αλλα ομορφα οταν θελει ο ατιμος! Stay calm,,,,οσο μπορείς και εσύ,,,,περαστικό θα είναι,,,,θα δεις αγαπημενη,,,μην πεφτεις,,,,εισαι εδω και εσυ και το σπορακι σου!!!!!!!! 

@Neli83 μου, κορίτσι μου,,,μονο μπεμπεδοσκονη καρδιας λαμβανω απο σενα και σε ευχαριστώ πολύ! Θα ξαναδυναμώσω και θα τα καταφερω! το υποσχομαι! 

@marina86 μου μικρή,,,,καλά εσύ είσαι η προέκταση της σκέψης και του συναισθήματος μου,,,ακομα και τον καφέ ίδιο τον πινουμε,,,,πόσο εκλαψα κι αλλο με το μηνυμα σου,,,ποσες χιλιαδες χορδες ιδιες αγγιξες! Για μενα και για τον αντρα μου,,,,και για τη μανουλα μας που δε μας εκανε για να κλαιμε ρε φίλη μου ,,, ναι!!!!!!! Για σενα και για το αντρα σου,,,,για τη μανουλα σου που δε σε εκανε να κλαις!!!!!!!! Αυτή την porca miseria ούτε εγώ την αντέχω,,,και ναι είμαστε καλά και είμαστε εδώ ,,,, αρα,,,παλεύουμε,,,άρα κάποια στιγμή θα δικαιωθούμε. 

@chitaneta μου σε ευχαριστώ πολύ,,,εσύ είσαι αυτή που δίνει δύναμη να συνεχίζουμε,,,,εσύ που μεσα στο χιονιά πήγες να συναντηθείς με το μωρό σου , γιατί έτσι κάνει μια μάνα για το παιδί της,,,,σε όλες τις αντίξοες συνθήκες είναι εκεί βραχος!!!!!! Από τετοια και μόνο παραδείγματα θα αντέξω ναι είσαι σίγουρη γλυκιά μου! Ευελπιστώ ο Θεός να σας δώσει δύναμη και να τα αντιμετωπίσετε όλα και να πανε καλά τα πράγματα για τη μανουλα σου.

@silvy22 μου ,,, μόνο την υγεία μας να έχουμε,,,πολύ σωστά τα λεςκαι σε ευχαριστώ όλα θα έρθουν,,,τραβατε εσείς μπροστά για μας.

@StrongWoman μου,,,το λέει και το όνομά σου,,,,όλες περνάμε δύσκολα, όλες επιθυμούμε το ίδιο,,,,όλες θα τα καταφέρουμε,,,,!!!! Γιατί όλες είμαστε δυνατές , τόσο που ενώ τα περνάμε,,,τα παλεύουμε και θα τα καταφέρουμε.

@MELINASP μου,,,εσύ που τα παίρνεις κατεβατα και όλες τις απαντάς πως το καταφέρνεις,,εγώ τα γράφω σε post it τα ονόματά σας και δίπλα σημειώσεις για να σας απαντώ ξεχωριστά,,,,χαχαχα ποσο καμμένη είμαι όμως??????? Ευτυχώς μαναρακι μου όλα είναι περαστικά,,,,ευτυχώς η ψυχή έχει δύναμη και βοηθά και το σώμα και έτσι όλα ξεπερνιούνται!!!!

@Viv37 μου,,,εδώ ταιριάζει το "όχι θα κάτσω να σκάσω?" ,,,, όχι δε θα κάτσω ούτε να σκάσω ούτε να παραδοθώ,,,ειπαμε 8 πεφτουμε 9 σηκωνόμαστε,,,Και φτου και απ'την αρχή,,,είσαι μικρούλα,,,,και γλυκούλα,,,και σταμάτα να κοιτας τις άσπρες τρίχες,,,,αγγίζουμε τη σοφία θα πω εγώ. 

@Aria. μου έχεις απόλυτο δίκιο. Μια μεγάλη τεράστια αγκαλιά είναι εδώ μεσα και ευτυχώς πέφτει και μας σκεπάζει στα δύσκολα και μας πνίγει απο χαρά στα ευχάριστα. Η ισχύς εν τη ενώσει είμαστε !!!!!! Και εσύ , είσαι ένα βήμα πιο κοντά πια. 

@Villi μου αγαπημένη, φυσικά και ήταν πολύ σοβαρό αυτό που πέρασες , και φυσικά η βαρύτητα του χειρουργείου σου ήταν υψίστης σημασίας. Η σύγκριση δεν υπάρχει καν γιατί αφορά 2 διαφορετικες περιπτώσεις αλλά εξίσου σοβαρές. Η σοβαρότητα όμως παραμένει μοναδική οπως ο οργανισμός μας είπαμε. Και ευτυχώς πήγαν όλα καλά και το έκανες,,,είναι αυτό που λεω,,,καποιος φύλακας αγγελος μας προσέχει. Δεν παρεξηγώ ποτέ να ξέρεις. Προσπαθώ να έχω ενσυναίσθηση και να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος μεσα από ότι και να συμβαίνει. Προς το παρόν ελπίζω να γίνω υγιέστερος άνθρωπος,,,και θα γίνω. Το μετά βήμα βήμα,,,χερι χερι,,,όλα θα έρθουν. 

Ήδη με σηκώσατε ψυχολογικά ,,,, αγαπημένες μου.....οοοοομμμμμμ,,,,ανάσες,,,,νιώθω τη ζεστασιά σας και σας στέλνω πίσω πολλαπλή! Γιατί όταν η αγάπη μοιράζεται,,,πολλαπλασιάζεται!!!!!! 

Ολη αυτη την αγαπη που μας δινεις...να την παρεις πισω πολλαπλασιασμενη, με συγκινεις πολύ!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, geozak είπε:

Δεν είναι κατάντια αγάπη μ ηρέμησε. Πολλές γυναίκες το έχουν με πολύ καλή κατάληξη. Είναι πολύ αγχωτικό το ξέρω. 

Πως πάει το αίμα; 

1 hour ago, Condios είπε:

Χαχαχαχαχαχαχα εδώ εγώ θα σ κάνω σεμινάρια αγάπη μ θα σε κάνω χακερ! 

Οτι θες αγάπη μ γλυκιά είμαστε εδώ για σένα όπως κ εσύ για εμάς. Βρισε βγαλτα όλα εδώ. Μια τεράστια αγκαλιά από εμένα ♥ ♥ ♥ 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...