Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , Fili είπε:

Α επίσης κορίτσια εχω δυο κλειστά κουτιά  arvekap. Αν θέλει κάποια να της τα δώσω στείλω @Chrussa1982  μήπως τα θέλεις;

Κορίτσι μου γλυκό σε ευχαριστώ και που το σκέφτηκες. Τις αγόρασα ήδη από χτες μη χάσω χαχαχαχα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

23 minutes ago, Chrussa1982 said:

Κορίτσι μου γλυκό σε ευχαριστώ και που το σκέφτηκες. Τις αγόρασα ήδη από χτες μη χάσω χαχαχαχα.

Αν σκεφτείτε η ακούσετε κάποια που τις θέλει πείτε! 

7 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ναι η αλήθεια είναι είναι ψείρας κ ας μη του φαίνεται τόσο. Ρε γαμωτο όντως θα ήταν ευκαιρία να το τσιμπαγσμε το αυγουλάκι αλλά που ευρώ ..αύριο θα κάνω και τις αιματολογικές και μετά ελπίζω να πάνε όλα καλα.

Εμένα πάλι συζητάει με τους φίλους του ότι κάνουμε εξωσωματική αλλά για την δωρεά δεν έχει πει. Περιμένει πρώτα να κάνουμε το μπεμπέ μας και μετά αν χρειαστεί η ερωτηθεί θα πει και για την δωρεά δεν έχουμε θέμα γενικότερα ούτε ντρεπόμαστε. Οι άντρες πιστεύω δεν είναι τόσο υπέρ αναλυτικοί όπως εμείς που το βιώνουμε διαφορετικά. Εμείς θα δούμε πχ λίγο αίμα η θα κολλήσουμε στα χιλιοστά του ενδομητρίου και θα αγχωθουμε, θα ρωτήσουμε ρε παιδί μου. Αυτοί φεεετταααα και οοοομμμμμ.

Ευτυχώς έχουμε η μία την άλλη εδώ και να τα λέμε. 

Αληθεια; Εμενα ο δικος μου τιποτα. Αφου κ εμενα μου λεει μην το λες πολυ γιατι ο κοσμος ειναι κακος και τετοια. Αλλα εγω αν δεν τα μοιραστω δεν μπορω. 

3 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Ε ρε γμτ ξύπνησα  απο ερωτικο όνειρο 5 το πρωί με φοβερό πόνο στην κοιλιά , μέση και μούδιασμα, κράμπα , σαν να έχουν μαζευτεί πολλά τσισακια κ θες να πας τουαλετα αλλά είχα ελάχιστα , νομίζω είχα κ ταχυκαρδία 

εβαλα το πρωινό ουτρο μου κ μετά ηρεμώ , δεν είχα υγρά … αλλά τι φάση ;;;

μίλησα και με τη μαία κ της φάνηκε παράξενο … μ λέει πως να σε βοηθήσουμε ; omg ντροπή εγω 

μου λέει έτσι απ έξω απ έξω ότι μήπως συνήθιζα να αυνανίζομαι (έγινα εγω παντζάρι ) όχι λέω καμία σχέση …

μ λέει πιες να κάνα χαμομήλι πριν τον ύπνο , ε της λέω θα λιβανίσω κιόλας 

τι να κάνω ;;; Ανησυχώ πολύ 

σας ζαλίζω κ σας 

Τι ωραία που θα πας Χίο ! Πάρε κ μπόλικη μαστίχα θα τη χρειαστείς στις αναγούλες αργότερα !!!

Εγω που βλέπω γυναίκες … ρε δεν με αντέχω αλήθεια …

Πωπω χαμουλης!!! Μηπως να δοκιμασεις να διαβαζεις κανενα αστυνομικο μυθιστορημα πριν τον υπνο; Αν εχεις στο μυαλο σου φονους δε θα βλεπεις τετοια ονειρα φανταζομαι! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

@νικηαντωνια81 αν θυμάμαι καλά είχες αναφέρει κάτι για φάρμακα;

Ναι κορίτσι μου είχα αναφερθεί σε gonal! Σ ευχαριστώ!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 37 λεπτά , Viv37 είπε:

Αληθεια; Εμενα ο δικος μου τιποτα. Αφου κ εμενα μου λεει μην το λες πολυ γιατι ο κοσμος ειναι κακος και τετοια. Αλλα εγω αν δεν τα μοιραστω δεν μπορω. 

Πωπω χαμουλης!!! Μηπως να δοκιμασεις να διαβαζεις κανενα αστυνομικο μυθιστορημα πριν τον υπνο; Αν εχεις στο μυαλο σου φονους δε θα βλεπεις τετοια ονειρα φανταζομαι! 

Δεν έχω κάποια επιρροή δεν ξέρω πραγματικά πως και τι γίνεται

εντάξει πάντα έβλεπα πολλά όνειρα αλλά όχι να γίνεται σωματικό το θέμα , μου είπε και η μαία ότι θα μπορούσαν να είναι συσπάσεις, σοκ …έκανα τωρα όλη την ιεροτελεστία να δούμε …

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , silvy22 είπε:

Δεν έχω κάποια επιρροή δεν ξέρω πραγματικά πως και τι γίνεται

εντάξει πάντα έβλεπα πολλά όνειρα αλλά όχι να γίνεται σωματικό το θέμα , μου είπε και η μαία ότι θα μπορούσαν να είναι συσπάσεις, σοκ …έκανα τωρα όλη την ιεροτελεστία να δούμε …

Αγαπημένη είναι 1000% από τις ορμόνες. Οπότε δε πα να διαβάσεις και τη Βίβλο;... Αν είναι να γίνει θα γίνει... Αλλά όπως είχα πει κ στη @gigi 72 πολλές γυναίκες το παθαίνουν κ στην εξωσωματική και στην εγκυμοσύνη. Θυμάμαι κ μερικές περιπτώσεις που είχα διαβάσει που έλεγαν πως έτσι κατάλαβαν ότι είναι έγκυες στο 2ο ή στο 3ο παιδί τους. Γιατί το πάθαιναν κ στις πρώτες τους εγκυμοσύνες. Οπότε, οι ορμόνες παίζουν τραμπάλα!!! Τώρα αν σε ανησυχεί, πες στη μαία ότι θέλεις να μιλήσεις κ με τον ίδιο τον γιατρό....

(Είχα καιρό να πω την ατάκα σε κάποια να μιλήσει με τον γιατρό της κ άρπαξα την ευκαιρία! Χαχαχα) 

1 hour ago, nana1970 είπε:

Γεια σας κοριτσια. Ειμαι η Νανα, διαβαζα το θεμα αυτο ανελλιπως παλιοτερα. Θυμαμαι κ σχολιαστριες, την Καντυ, την turbulence, το λουκουμαδακι, τη georgia70, που εκανε διδυμα. Εκανα τοτε προσπαθειες με δανεικα ωαρια, 1 φορα το χρονο και αν, εκανα καιρο να αποδεχτω τη διαδικασια αυτη και δεν ημουν και πολυ σιγουρη. Μετα σταματησα να διαβαζω το θεμα, ειχα και καποια προβληματα οικογενειακα. Πριν λιγο καιρο εψαχνα κατι αλλο στο site και ειδα το θεμα. Ετυχε τοτε το τελευταιο σχολιο να ειναι κοπελας που ειχε αμφιβολιες για τα δανεικα ωαρια. 

Γραφω την εμπειρια μου για να βοηθησω και να ενθαρρυνω αλλες γυναικες. 

Τον Απριλιο του προηγουμενου ετους (2021) απεκτησα 2 μηνες πριν κλεισω τα 51 (ειχε ανασταλει το οριο ηλικιας λογω της πανδημιας και ηδη αυξηθηκε) το ομορφο αγορι μου. 

Η περιοδος της εγκυμοσυνης ηταν ευκολη, χωρις προβληματα, μονο στα τελη του 8ου μηνα εκανα υπερταση, οποτε και γεννησα στους 8 μηνες κ 6 ημερες. Το μωρο γεννηθηκε 2940 κιλα. 

Η εξωσωματικος και γυναικολογος μου ειναι η Δημητρα Κυρου στη Θεσσαλονικη, η οποια εχει πολλες επιτυχιες σε δυσκολες περιπτωσεις και σε γυναικες μεγαλης ηλικιας. 

Το γιο μου τον λατρευω, δεν σκεφτομαι οτι εχει γονιδια αλλης γυναικας, εχω δεθει πολυ μαζι του. Τα μελη της  οικογενειας μου που το γνωριζουν λατρευουν και αυτοι το γιο μου. 

Μη δισταζετε κοριτσια, θα τα λατρεψετε τα παιδακια σας, να ειστε ομως προετοιμασμενες για πολυ δουλεια και κουραση, αυτο να σας απασχολει. 

Καλη επιτυχια σε ολες !!! 

Μπράβο βρε Νανά. Να σου ζήσει το αγόρι σου. Πες μας όμως πόσες προσπάθειες έκανες δηλαδή; Και όλες τις προσπάθειες τις έκανες με την Κύρου; Και τι σε έκανε δύσκολη περίπτωση; Το ρωτάω γιατί εγώ μπορεί να είμαι 36 αλλά είμαι σίγουρα δύσκολη περίπτωση, οπότε στη δωρεά δεν θεωρώ την ηλικία βασικό παράγοντα δυσκολίας.

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις. Δεν θέλω να σε κουρασω. Μπήκα στο ιστορικό σου για να δω από μόνη μου αλλά δεν βρήκα κάποια άλλη ανάρτηση γι'αυτό σε ρωτάω. Για να μας ενθαρρύνεις δηλαδή, όπως γράφεις...

• Μου αρέσει 4

πρίν από 18 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγαπημένη είναι 1000% από τις ορμόνες. Οπότε δε πα να διαβάσεις και τη Βίβλο;... Αν είναι να γίνει θα γίνει... Αλλά όπως είχα πει κ στη @gigi 72 πολλές γυναίκες το παθαίνουν κ στην εξωσωματική και στην εγκυμοσύνη. Θυμάμαι κ μερικές περιπτώσεις που είχα διαβάσει που έλεγαν πως έτσι κατάλαβαν ότι είναι έγκυες στο 2ο ή στο 3ο παιδί τους. Γιατί το πάθαιναν κ στις πρώτες τους εγκυμοσύνες. Οπότε, οι ορμόνες παίζουν τραμπάλα!!! Τώρα αν σε ανησυχεί, πες στη μαία ότι θέλεις να μιλήσεις κ με τον ίδιο τον γιατρό....

(Είχα καιρό να πω την ατάκα σε κάποια να μιλήσει με τον γιατρό της κ άρπαξα την ευκαιρία! Χαχαχα) 

Μπράβο βρε Νανά. Να σου ζήσει το αγόρι σου. Πες μας όμως πόσες προσπάθειες έκανες δηλαδή; Και όλες τις προσπάθειες τις έκανες με την Κύρου; Και τι σε έκανε δύσκολη περίπτωση; Το ρωτάω γιατί εγώ μπορεί να είμαι 36 αλλά είμαι σίγουρα δύσκολη περίπτωση, οπότε στη δωρεά δεν θεωρώ την ηλικία βασικό παράγοντα δυσκολίας.

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις. Δεν θέλω να σε κουρασω. Μπήκα στο ιστορικό σου για να δω από μόνη μου αλλά δεν βρήκα κάποια άλλη ανάρτηση γι'αυτό σε ρωτάω. Για να μας ενθαρρύνεις δηλαδή, όπως γράφεις...

Αχ αυτές οι ορμόνες έχω και κνησμό απο τα outro λογικά , έχω κάνει λίστα για την επόμενη εβδομάδα για το γιατρό !!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , marina_86 είπε:

Χαχαχαχα…..στο μυαλό μου είσαι! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Δεν κανω διαφημιση της γιατρου. 

Nana1970  ηταν το ονομα μου, αλλα φετος δεν μπορω να μπω με τον παλιο κωδικο και τον αλλαξα. 

Ρωτηστε για μενα την Καντι, ειναι πολυ γνωστη στο site, ειχαμε αλλαξει κ φαρμακα. Αθηναια ειναι κ νομιζω εκπαιδευτικος, νηπιαγωγος η δασκαλα.

2η προσπαθεια ηταν η επιτυχης. Στην 1η, που την εκανα 1 χρονο πριν τη 2η, ειχα θετικη χοριακη, αλλα δεν διπλασιαζοταν κ μετα επεφτε. 

Στην ιδια γιατρο εκανα και τις 2. 

Εγω αμελουσα και εκανα παιδι στα 51. Η μαλλον δεν αμελουσα, δεν αποδεχομουν κατα βαθος τα δανεικα ωαρια. 

Λογω της ηλικιας ειμαστε  δυσκολες περιπτωσεις.

Η γυναικα του υπουργου Υγειας Μπαλατσινου διακινδυνευσε να πεθανει, η ιδια το ειπε. 20 μερες εμεινε στο Ιασω. 

Ειδα πιο πανω οτι γραφετε ονοματα γιατρων, για αυτο το εγραψα. 

Θα βρω την Καντι να με ταυτοποιησει, χα, χα. 

Ξενυχτησα να με βρω. Ημουν η nana 1970 στο parents.org. Λογω της αποχης μου απο το site για πολυ καιρο τα μπερδεψα και νομιζα οτι μπλοκαρε ο λογαριασμος μου και εκανα νεο. 

Ζητω συγγνωμη απο την Καντι για την αναστατωση. 

9 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Αχ αυτές οι ορμόνες έχω και κνησμό απο τα outro λογικά , έχω κάνει λίστα για την επόμενη εβδομάδα για το γιατρό !!!

Ωχ ωχ αυτό με τη φαγούρα είναι μεγάλο μαρτύριο, το έχω πάθει κι εγώ σε φάση ετ και υπέφερα. Τότε μου είχε πει ο γιατρός να βάζω κομπρέσες απο χαμομήλι και κατι έκαναν.  

πρίν από 8 λεπτά , Villi είπε:

Ωχ ωχ αυτό με τη φαγούρα είναι μεγάλο μαρτύριο, το έχω πάθει κι εγώ σε φάση ετ και υπέφερα. Τότε μου είχε πει ο γιατρός να βάζω κομπρέσες απο χαμομήλι και κατι έκαναν.  

Καλημέρα ααα θα το εφαρμόσω ευχαριστώ 

εβαζες αλοιφή με κορτιζόνη ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...