Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, marina_86 είπε:

Αγαπημένη τα μοιράζομαι γιατί τόσο καιρό αυτά που μοιράστηκαν κ άλλες με βοήθησαν... Οπότε εγώ τα λέω κ αν κάποια βοηθηθεί, έχει καλώς...

Μια χαρά με τις μικρές arvekap. Όταν αδιαθετησεις θα σου δώσει cyclacur!!!

Φοβερό άγχος αυτό που περιγράφεις. 

Ναι, κι εγώ το σκέφτηκα ότι λειτουργούν σαν δοκιμαστικοί! Χαχαχα Άντε να δούμε πώς θα πάει αυτός ο κύκλος γιατί με αγχωνει η άνοδος της lh πάλι κ φοβάμαι μην το χάσουμε...

Θα φανεί... Τι να πω... Μακάρι! ❤️

Ναι, μακαρι Μαρινακι να παει καλα ο κυκλος και να προχωρησεις στην εξεταση σου! ❤

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

17 ώρες πρίν, lizard12 είπε:

απο ενδομητριο ως τωρα πηγαινα παντα καλα, πανω απο 9-10 ηταν σε ΕΤ. ωστοσο θα κανω και υστεροσκοπηση που δεν εχω κανει ποτε να δουμε μπας κ βρεθει κ εκει τιποτα. ναι αυτο με τα 2 ή 4 πακετο το ηξερα, το ρωτησα οταν πηγα αλλα δεν το αναλυσαμε πολυ γιατι εγω πηγα αρχικα μονο για δανεικα ωαρια κ μου ειπε τετοιο πακετο με το δικο σας σπερμα δεν μπορουμε να δωσουμε. οποτε τωρα που αποφασισαμε με διπλή δωρεά θα το ξανασυζητησω φυσικα! αυτο που λες οτι ελεγχουν καλα τη μητρα με νοιαζει πολυ! μακαρι να ειναι ετσι, δεν θελω να πεσω σε γιατρο που θα με παει στα τυφλα χωρις πολλες μετρησεις κτλ κτλ. θελω καποιον της λεπτομερειας. 

κοριτσια να ρωτησω , καταστολη γιατι κανουμε για την εμβρυομεταφορα; αυτο με τις αρβεκαπ εννοω, ειχα παρει στην 1η μου εξωσωματικη. αλλα δεν ξερω γιατι στην ΕΤ. σε τι ειναι καλυτερος αυτος ο τροπος; ή γίνεται για να συγχρονιστείτε με την δότρια; 

Στο εμβρυολαμπ δεν κανουν καταστολη γιατι βαζουν κατεψυγμενα. Να ζητησεις να σε παρακολουθει ο Κατσανικ......, που προσεχει πολυ ορμονες εξετασεις κ ενδομητριο

3 ώρες πρίν, Villi είπε:

Όντως τώρα τόσα θέλει για έξι βλαστοκυστες;  Χριστέ μου θα καταστραφούμε οικονομικά. 

Γιατι τοσα πολλα? Εγω για εξι εδωσα 5500. Η Ταρζανιτσα στον Κουρτ για 11 νομιζω βλαστοκυστες εδωσε περιπου 5000 με 5500

• Μου αρέσει 2

πρίν από 57 λεπτά , Annaforyou είπε:

@Chrussa1982εγώ κατάφερα να ελαττώσω το τσιγάρο τρώγοντας σαβουρες! Αντί για τσιγάρο έτρωγα καραμέλες τύπου ζελεδακια, κερασακια κοκακολιτσες! Επίσης έτρωγα πατατάκια και πολύ με βοήθησε το αγγουράκι με φουλ ξύδι κ αλάτι!  Έτσι κατάφερα να το πάω σε 1-3 τσιγάρα τη μέρα. Με εξαίρεση κάποιες φορές που ξέφευγα αλλά πχ την επόμενη θα έκανα μόνο ένα. Τώρα κλείνω τους 4 μήνες περίπου

Αληθεια βοηθούν τα ζελεδακια; Είναι τα αγαπημένα μου!! Και τα πατατάκια εννοείται. Λοιπόν δεν έχω τιποτα να χάσω αν προμηθευτώ καραμελιτσες!! Είμαι που είμαι κοιλιοδουλη θα βρω ευκαιρία να χλαπακιαζω!!!

• Χαχα 2

πρίν από 45 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αληθεια βοηθούν τα ζελεδακια; Είναι τα αγαπημένα μου!! Και τα πατατάκια εννοείται. Λοιπόν δεν έχω τιποτα να χάσω αν προμηθευτώ καραμελιτσες!! Είμαι που είμαι κοιλιοδουλη θα βρω ευκαιρία να χλαπακιαζω!!!

Την ώρα που θες τσιγάρο θα λες: Θέλω όντως τσιγάρο ή μήπως θα προτιμούσα μερικά ζελεδακια;;;:grin: ή ένα σοκολατάκι; Εγώ όλα αυτά τα θεωρούσα ανθυγιεινα κ δεν έτρωγα κ έκανα τσιγάρο. Ώσπου μια μέρα λέω. Ρε συ αν ήταν τόσο βλαβερά δεν θα τα έτρωγαν μικρά παιδιά. Περισσότερο κακό κάνω με το τσιγάρο παρά με τα ζελεδακια!!!

• Χαχα 3

18 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

@Villi κι εγώ το έχω πάθει, όπως η @Condios . Ουσιαστικά το πρόβλημα ήταν ότι αν κ έπαιρνα cyclacur δεν γινόταν καταστολή. Έκανα ωορρηξία κ μάλιστα πρόωρη. Οπότε σε κάποια φάση, αν κ έπαιρνα κανονικά σικλακουρ, η e2 έμενε στάσιμη ή έπεφτε - ακόμα κ αν έπαιρνα περισσότερα σικλακουρ. Και το ίδιο πάθαινε κ το ενδομήτριο... Έτσι, την τελευταία φορά κάναμε arvekap για να τα έχουμε όλα under control. Βέβαια, κουλουράκι κ πάλι, αλλα έτσι είχε η κατάσταση.

Γι'αυτό ρώτησα σε ποια μέρα του κύκλου ήσουν. Η 22η είναι οριακά. Πχ αποκλείεται να σου ξεκινούσε προγεστερόνη την 22η μέρα. Κ πότε θα γινόταν η ετ; 27η με 28η; Αποκλείεται. Άρα, είχες μπει ήδη στη φάση της προγεστερόνης αν έκανες ωορρηξία. 

Ωστόσο, αυτό γινόταν σ' εμένα κάθε φορά από μια φάση κι έπειτα. Και όχι 22η μέρα. Μιλάμε για 10η ή 12η. Πού να προλάβει κ το έρμο ενδομήτριο να παχύνει.. Το είπα κ στον Παπαν κ μου είπε ότι κάποιες γυναίκες κάνουν ωορρηξία ακόμα κ με τα λευκά σικλακουρ. Σ' εσένα όμως αφού τον προηγούμενο μήνα ήταν οκ, μάλλον ήταν τυχαίο. Ίδια μέρα του κύκλου σε είδε κ τον προηγούμενο μήνα;

Καλησπέρα καλησπέρα,,,,κάθε οργανισμός μοναδικος,,,,το λεω και θα το σκουζω,,,οχι απλα θα το φωνάζω,,,,εγω ήμουν με καταστολή αρβεκαπ 3,75 και λευκα και αυτοκολλητα και παλι επεσε η Ε2 τί συζηταμε,,,απλα αυτό με την 3η δοση εμβολιου που ηταν κοντα το αποδίδω ή στον έτυχε κακο κύκλο,,,τί να κάνουμε? Ο Τσιρ μου είπε,,,οτι ισως είχε "καει" το ενδομήτριο απο τα πολλα σικλακουρ (στο συνολο του χρονου με τις τοσες ετ) και τωρα που εδωσε και πηγε καλα και εκανα επιτελους το τεστ με ειχε με μονο 2 & 3 σικλακουρ τη μερα και 1*50 ντερμεστριλ? τι συζητάμε? ετυχε να πιασει καλα η καταστολή, ετυχε να ειναι και καλος ο κυκλος,,,και πανω απ'ολα ηθελε ο Θεουλης να την κανω γιατι ειχα πει πως αν δεν εβγαινε θα τα παραταγα. Αλλά @Villi  και εγώ πιστεύω πως 22η μερα του κυκλου δουλευε ηδη η προγεστερονη,,,βεβαια αυτο δε σημαίνει πως δε γίνονται ετ και στην 24η μερα του κυκλου,,,αναλογα το προφιλη της γυναικας και του ιστορικου της. Εγώ τους δοκιμαστικούς κύκλους που κάνει ο Κουρ... σαν ιδιοσυγκρασία και με όσα έχω δει σε μενα θα πω παντα , δεν τους υποστηρίζω και δε θα ήθελα να του κανω,,,εγώ λεω παλι ε? Χωρις να λεω οτι κακώς κάνει ο άνθρωπος, προς Θεού. Ο κάθε γιατρός έχει τη συνταγή της επιτυχίας του και πολύ καλά κάνει! Κανεις δε θελει την αποτυχια αλλα η ρημαδα υπαρχει δυστυχως,,,,μαζευουμε τα κομματια του παζλ μας και ξανασηκωνομαστε. Ναι στην τύχη, ναι στο γιατρο , ναι στη σωστη στιγμή αλλά,,,,"ποναει η ψυχή μου απο ευρώ και η τσέπη μου από πόνο", καταλαβαινετε πως το λεω. Σημασία εχει να είμαστε και εμείς οι γυναίκες που προσπαθούμε τοσο καιρό επιτελους απο το χωράφι του "όχι" να περάσουμε στο χωράφι του "ναι ρε π....τη μου, αμην" (μην ρωτησετε πως συνδυαζω την υβρη με το θείο,,,,μου βγαινει αυθορμητα,,,αχαχαχα

@Chrussa1982 δε χρειάστηκε να το δω το red underwear,,,,είσαι είδωλο,,,μονο με τετοιο θα πήγαινες!!!!!!!!!!! Με το καλό να γίνει η έναρξή σου μαναράκι μου,,,,και οι αρβεκαπ που σου εδωσε ειναι πολυ μικρή δοση , δεν τις εχω κανει ποτε,,,αλλα στην ουσια υποθετω αυτο κανει,,καταστολη με λιγη λιγη τη δοση. Όσο για το αν κανεις σεξ τωρα που εχεις ωορηξια θα σου πω ναι γιουπι,,,,αλλα αν ξεκινησεις την προετοιμασια για ετ αφου αδιαθετησεις (αν αδιαθετησεις),,,,,αν οι αρβεκαπ ξεκινανε 20η μερα του κυκλου τουτουνου δωρο αδωρο το σεξ για τεκνοποιηση..κανε σεξ για ευχαριστηση γιατι μετα ,,, φουσκιτσα και εσυ!!!!!!! 

@Viv37 μπρος ολοταχως και μονο. Θα σου πω μονο οτι στην παρουσα φαση προεχει η υγεία μου. Αν ειναι να κανω παιδι και σε 10-20 χρονια παθω καρκινο και να μη ζησω το παιδακι μου τί να το κάνω? για αυτό σου λεω,,,,αν δεν εχουμε υγεια τί να τα κανω όλα τα υπολοιπα? Ο ΕΟΠΥ να τα κανει μασουρια να τα βαλει στον π...το του και να φροντισει αυτοι οι αξιολογοι χειρουργοι να πανε στο δημοσιο να μην αναγκαζομαστε για τα οσα δικαιουμαστε να τα χρυσοπληρωνουμε. (Συνηθως ειμαι πολυ χαρουμενος ανθρωπος να ξερεις,,,απλα μαλλον εχω ακομα θυμο να διαχειριστω)

Κοριτσια δεν ξερω ποια αλλη μου εγραψε και συγνωμη αν δεν απαντησα ακομη,,καιγομαι απο πολυ δουλεια και πολυ πισω μπρος,,,θα σας ξαναδιαβασω το βραδυ με αγαπη και προδερμ ( @Neli83 παντου υπαρχεις οπως καταλαβες) 

Η ρουλα πεθερουλα προσπαθει απ'εξω απ'εξω να καταλαβει τι κανουμε,,,,κλαιω στα γελια αλλα δε δινω αναφορα σε κανεναν , απλα ανακοινωνω και οταν με ρωτανε οτι μλκια τους κατεβει (γενικοτερα τον αμεσο περιγυρο που γνωριζει) τους κοιταω αμιλητη και φευγω ή αν ειναι τηλεφωνικη η επικοινωνια απλα κοβεται αποτομα η γραμμη,,,,κριμαααααααα  (αντιλαμβανεστε γιατι αραγε? αχαχαχαχαχα) 

• Μου αρέσει 9
  • Χαχα 4

Διαφημίσεις

28 minutes ago, Condios said:

Καλησπέρα καλησπέρα,,,,κάθε οργανισμός μοναδικος,,,,το λεω και θα το σκουζω,,,οχι απλα θα το φωνάζω,,,,εγω ήμουν με καταστολή αρβεκαπ 3,75 και λευκα και αυτοκολλητα και παλι επεσε η Ε2 τί συζηταμε,,,απλα αυτό με την 3η δοση εμβολιου που ηταν κοντα το αποδίδω ή στον έτυχε κακο κύκλο,,,τί να κάνουμε? Ο Τσιρ μου είπε,,,οτι ισως είχε "καει" το ενδομήτριο απο τα πολλα σικλακουρ (στο συνολο του χρονου με τις τοσες ετ) και τωρα που εδωσε και πηγε καλα και εκανα επιτελους το τεστ με ειχε με μονο 2 & 3 σικλακουρ τη μερα και 1*50 ντερμεστριλ? τι συζητάμε? ετυχε να πιασει καλα η καταστολή, ετυχε να ειναι και καλος ο κυκλος,,,και πανω απ'ολα ηθελε ο Θεουλης να την κανω γιατι ειχα πει πως αν δεν εβγαινε θα τα παραταγα. Αλλά @Villi  και εγώ πιστεύω πως 22η μερα του κυκλου δουλευε ηδη η προγεστερονη,,,βεβαια αυτο δε σημαίνει πως δε γίνονται ετ και στην 24η μερα του κυκλου,,,αναλογα το προφιλη της γυναικας και του ιστορικου της. Εγώ τους δοκιμαστικούς κύκλους που κάνει ο Κουρ... σαν ιδιοσυγκρασία και με όσα έχω δει σε μενα θα πω παντα , δεν τους υποστηρίζω και δε θα ήθελα να του κανω,,,εγώ λεω παλι ε? Χωρις να λεω οτι κακώς κάνει ο άνθρωπος, προς Θεού. Ο κάθε γιατρός έχει τη συνταγή της επιτυχίας του και πολύ καλά κάνει! Κανεις δε θελει την αποτυχια αλλα η ρημαδα υπαρχει δυστυχως,,,,μαζευουμε τα κομματια του παζλ μας και ξανασηκωνομαστε. Ναι στην τύχη, ναι στο γιατρο , ναι στη σωστη στιγμή αλλά,,,,"ποναει η ψυχή μου απο ευρώ και η τσέπη μου από πόνο", καταλαβαινετε πως το λεω. Σημασία εχει να είμαστε και εμείς οι γυναίκες που προσπαθούμε τοσο καιρό επιτελους απο το χωράφι του "όχι" να περάσουμε στο χωράφι του "ναι ρε π....τη μου, αμην" (μην ρωτησετε πως συνδυαζω την υβρη με το θείο,,,,μου βγαινει αυθορμητα,,,αχαχαχα

@Chrussa1982 δε χρειάστηκε να το δω το red underwear,,,,είσαι είδωλο,,,μονο με τετοιο θα πήγαινες!!!!!!!!!!! Με το καλό να γίνει η έναρξή σου μαναράκι μου,,,,και οι αρβεκαπ που σου εδωσε ειναι πολυ μικρή δοση , δεν τις εχω κανει ποτε,,,αλλα στην ουσια υποθετω αυτο κανει,,καταστολη με λιγη λιγη τη δοση. Όσο για το αν κανεις σεξ τωρα που εχεις ωορηξια θα σου πω ναι γιουπι,,,,αλλα αν ξεκινησεις την προετοιμασια για ετ αφου αδιαθετησεις (αν αδιαθετησεις),,,,,αν οι αρβεκαπ ξεκινανε 20η μερα του κυκλου τουτουνου δωρο αδωρο το σεξ για τεκνοποιηση..κανε σεξ για ευχαριστηση γιατι μετα ,,, φουσκιτσα και εσυ!!!!!!! 

@Viv37 μπρος ολοταχως και μονο. Θα σου πω μονο οτι στην παρουσα φαση προεχει η υγεία μου. Αν ειναι να κανω παιδι και σε 10-20 χρονια παθω καρκινο και να μη ζησω το παιδακι μου τί να το κάνω? για αυτό σου λεω,,,,αν δεν εχουμε υγεια τί να τα κανω όλα τα υπολοιπα? Ο ΕΟΠΥ να τα κανει μασουρια να τα βαλει στον π...το του και να φροντισει αυτοι οι αξιολογοι χειρουργοι να πανε στο δημοσιο να μην αναγκαζομαστε για τα οσα δικαιουμαστε να τα χρυσοπληρωνουμε. (Συνηθως ειμαι πολυ χαρουμενος ανθρωπος να ξερεις,,,απλα μαλλον εχω ακομα θυμο να διαχειριστω)

Κοριτσια δεν ξερω ποια αλλη μου εγραψε και συγνωμη αν δεν απαντησα ακομη,,καιγομαι απο πολυ δουλεια και πολυ πισω μπρος,,,θα σας ξαναδιαβασω το βραδυ με αγαπη και προδερμ ( @Neli83 παντου υπαρχεις οπως καταλαβες) 

Η ρουλα πεθερουλα προσπαθει απ'εξω απ'εξω να καταλαβει τι κανουμε,,,,κλαιω στα γελια αλλα δε δινω αναφορα σε κανεναν , απλα ανακοινωνω και οταν με ρωτανε οτι μλκια τους κατεβει (γενικοτερα τον αμεσο περιγυρο που γνωριζει) τους κοιταω αμιλητη και φευγω ή αν ειναι τηλεφωνικη η επικοινωνια απλα κοβεται αποτομα η γραμμη,,,,κριμαααααααα  (αντιλαμβανεστε γιατι αραγε? αχαχαχαχαχα) 

Ένα θα πω μόνο… Είσαι απίστευτη! Κάθε φορά που διαβάζω τα σεντόνια σου (που λατρεύω) θέλω να σε χειροκροτήσω :)

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

Ένα θα πω μόνο… Είσαι απίστευτη! Κάθε φορά που διαβάζω τα σεντόνια σου (που λατρεύω) θέλω να σε χειροκροτήσω :)

Αχ και είναι απολαυστική !!!

@gigi 72 Που είσαι να πούμε τα σεξουαλικα μας ; Είχα πάλι «επεισόδιο»

• Χαχα 8

1 hour ago, Condios είπε:

Αυτά τα τέλεια σεντονακια σου βγαίνουν και σε king size? Είσαι η χαρά μας παρά τον πόνο σου χαχαχαχα. Θεωρητικά είμαι 20+ μέρα λες να είναι τόσο χάλια το ήδη τζουφιο αυγό μου?? Μωρέ θα απολαύσω τον αντρουλη μου κ ότι θέλει ας γινει. οι αβερκαπ ξεκινάνε 24/2 κάποτε θα είμαι 30+. Αλλά όπως έχουμε πει πολλάκις εδώ μέσα κάθε οργανισμός είναι μοναδικός. 

Ααα δεν σας είπα!! Την τρίτη πάω επαγγελματικό ταξιδακι αυθημερόν στη Χίο. Κ το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το φαι εντάξει είμαι αδιόρθωτη!!

πρίν από 54 λεπτά , silvy22 είπε:

Τι έπαθες πάλι πουλάκι μου?? 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

18 minutes ago, Chrussa1982 said:

Αυτά τα τέλεια σεντονακια σου βγαίνουν και σε king size? Είσαι η χαρά μας παρά τον πόνο σου χαχαχαχα. Θεωρητικά είμαι 20+ μέρα λες να είναι τόσο χάλια το ήδη τζουφιο αυγό μου?? Μωρέ θα απολαύσω τον αντρουλη μου κ ότι θέλει ας γινει. οι αβερκαπ ξεκινάνε 24/2 κάποτε θα είμαι 30+. Αλλά όπως έχουμε πει πολλάκις εδώ μέσα κάθε οργανισμός είναι μοναδικός. 

Ααα δεν σας είπα!! Την τρίτη πάω επαγγελματικό ταξιδακι αυθημερόν στη Χίο. Κ το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το φαι εντάξει είμαι αδιόρθωτη!!

Ταξιδάκι σε νησάκι με ψαράκι και τσιπουράκι. Πςςςς όνειρο. Ελπιζω να έχει τέλειο καιρό να το απολαύσεις. 
και τον αντρουλη σου φυσικά χεχεχε

1 hour ago, silvy22 είπε:

@silvy22για πες, για πες... Αντε βλέπω να μας χωρίζουν οι άντρες μας... Χαχαχα.. Εμένα ήδη τσινάει.. Λέει ότι σκέφτομαι άλλους γι'αυτό το παθαίνω... Άστα.. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 7

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ε ρε γμτ ξύπνησα  απο ερωτικο όνειρο 5 το πρωί με φοβερό πόνο στην κοιλιά , μέση και μούδιασμα, κράμπα , σαν να έχουν μαζευτεί πολλά τσισακια κ θες να πας τουαλετα αλλά είχα ελάχιστα , νομίζω είχα κ ταχυκαρδία 

εβαλα το πρωινό ουτρο μου κ μετά ηρεμώ , δεν είχα υγρά … αλλά τι φάση ;;;

μίλησα και με τη μαία κ της φάνηκε παράξενο … μ λέει πως να σε βοηθήσουμε ; omg ντροπή εγω 

μου λέει έτσι απ έξω απ έξω ότι μήπως συνήθιζα να αυνανίζομαι (έγινα εγω παντζάρι ) όχι λέω καμία σχέση …

μ λέει πιες να κάνα χαμομήλι πριν τον ύπνο , ε της λέω θα λιβανίσω κιόλας 

τι να κάνω ;;; Ανησυχώ πολύ 

σας ζαλίζω κ σας 

Τι ωραία που θα πας Χίο ! Πάρε κ μπόλικη μαστίχα θα τη χρειαστείς στις αναγούλες αργότερα !!!

πρίν από 7 λεπτά , gigi 72 είπε:

@silvy22για πες, για πες... Αντε βλέπω να μας χωρίζουν οι άντρες μας... Χαχαχα.. Εμένα ήδη τσινάει.. Λέει ότι σκέφτομαι άλλους γι'αυτό το παθαίνω... Άστα.. 

Εγω που βλέπω γυναίκες … ρε δεν με αντέχω αλήθεια …

• Χαχα 13

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Ε ρε γμτ ξύπνησα  απο ερωτικο όνειρο 5 το πρωί με φοβερό πόνο στην κοιλιά , μέση και μούδιασμα, κράμπα , σαν να έχουν μαζευτεί πολλά τσισακια κ θες να πας τουαλετα αλλά είχα ελάχιστα , νομίζω είχα κ ταχυκαρδία 

μίλησα και με τη μαία κ της φάνηκε παράξενο … μ λέει πως να σε βοηθήσουμε ; omg ντροπή εγω 

μου λέει έτσι απ έξω απ έξω ότι μήπως συνήθιζα να αυνανίζομαι (έγινα εγω παντζάρι ) όχι λέω καμία σχέση …

σας ζαλίζω κ σας 

Τι ωραία που θα πας Χίο ! Πάρε κ μπόλικη μαστίχα θα τη χρειαστείς στις αναγούλες αργότερα !!!

@silvy22ρε κοπέλα??? Εσύ το τερμάτισες... Χαχαχα.. Κάτσε φρόνιμα.. Δεν σου ξαναμιλάω..Φοβάμαι.. Χαχαχα 

• Χαχα 5

πρίν από 48 λεπτά , Fili είπε:

Ταξιδάκι σε νησάκι με ψαράκι και τσιπουράκι. Πςςςς όνειρο. Ελπιζω να έχει τέλειο καιρό να το απολαύσεις. 
και τον αντρουλη σου φυσικά χεχεχε

Μόνη μου θα πάω άστα πίκρα!!! Αλλά εννοείται θα ψωνίσω τα γλυκάκια μου του κουταλιού από μαγαζάκια με παραδοσιακά προϊόντα μιας και αλκοόλ δεν πίνω είμαι σεμνό κορίτσι εγώ χαχαχα 

πρίν από 50 λεπτά , silvy22 είπε:

σας ζαλίζω κ σας 

Στο πυρ το εξώτερον αμαρτωλή χαχαχαχα..σε πειράζω ε?? Μήπως είναι καμία παρενέργεια από τα φάρμακα; Εντάξει χορεύουν οι ορμόνες αλλά μήπως επηρεάζουν και αυτά τι να πω ..

Ωραία η σκέψη σου για την μαστίχα δεν πήγε καν το μυαλό μου. Θα προμηθευτώ μπόλικες να έχω απόθεμα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μόνη μου θα πάω άστα πίκρα!!! Αλλά εννοείται θα ψωνίσω τα γλυκάκια μου του κουταλιού από μαγαζάκια με παραδοσιακά προϊόντα μιας και αλκοόλ δεν πίνω είμαι σεμνό κορίτσι εγώ χαχαχα 

Στο πυρ το εξώτερον αμαρτωλή χαχαχαχα..σε πειράζω ε?? Μήπως είναι καμία παρενέργεια από τα φάρμακα; Εντάξει χορεύουν οι ορμόνες αλλά μήπως επηρεάζουν και αυτά τι να πω ..

Ωραία η σκέψη σου για την μαστίχα δεν πήγε καν το μυαλό μου. Θα προμηθευτώ μπόλικες να έχω απόθεμα. 

Να πάρεις ναι !!! Είμαι μια αμαρτωλή ηηηη

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...