Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Villi είπε:

Έχεις δίκιο, δεν έχει άγχος ο δοκιμαστικός Και αυτη η προετοιμασία όμως για το ΕΡΑ θα μπορούσε να θεωρηθεί δοκιμαστικος κύκλος  έτσι δεν είναι;  Βλέπει και ο γιατρός λίγο τι γίνεται.  Επίσης πολύ καλό είναι ότι ο γιατρός σου ακούει και προσαρμόζεται, δεν πρόκειται ποτέ να σε βάλει στον αυτόματο όπως κάνουν άλλοι. Να δεις νεύρα αν αντιλαμβάνεσαι ότι τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά και ο γιατρός να ΜΗΝ  ακυρώνει την ετ. 

Μπράβο ρε κορίτσι έτσι να προετοιμάζεσαι, μη σου έρθει απότομο αυτό με το τσιγάρο. 
 … πες μου κι εμένα πως το κάνεις, κάθε εβδομάδα λέω απο Δευτέρα το μειώνω και καταλήγω να καπνίζω περισσότερο. 

Πρώτη μέρα προσπάθειας θα δούμε πως θα πάει. Λέω δεν μπορεί να προσέχω πχ να τρώω υγιεινά κ αυτόν τον διάολο να μη μπορώ να τον μέτριασω κάπως. Ευελπιστώ λοιπόν μέχρι το βράδυ να μείνω στα 5. Αν τα καταφέρω για 24 ώρες θα σου πω τι κόλπο. 

Αντικειμενικά πάντως είναι αρκετά ψυχοφθόρα η διαδικασία άσχετα που είμαστε κουλ και χαλαρές. Η ψυχούλα μας το ξέρει τι ζόρι τραβάμε.

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Κορίτσια μου καλημέρα! Κόλλησε το σύμπαν χθες και δεν μπορούσα να μπω! Το πόσο τρόμαξα δε φαντάζεστε! Μετά από το σύνδρομο στέρησης ήρθαν και οι σκέψεις του τύπου αν δεν καταφέρω να ξαναμπώ τι θα κάνω? Δε θα ξαναμιλήσω με τις φίλες μου!!! Ο απόλυτος τρόμος!!!!!Απαπαπα!

Χρύσα με την αγωνία σου είμαι! Πάω να δω τι έγινε και επιστρέφω με σχολιασμό.

21 ώρες πρίν, Condios είπε:

Καλησπέρα καλησπερα,,,,σε κανα μήνα φαντάζομαι το πολυ θα τα έχω,,,μου εδωσε 1λ+1κ σικλακουρ για πρωί και βραδυ για 10 μερες ώσπου να αδιαθετησω,,,αυτο μονο. Οοοοοοοομμμμμμμμμμ σας εχω νεα....διαβαστε παρακάτω

Εύχομαι η επίσκεψη στο γιατρό να είναι για καλό και μόνο και να έχεις καλά νέα. Οοοοοοοομμμμμμμμμμ σας εχω νεα....διαβαστε παρακάτω

Οοοοοοοομμμμμμμμμμ σας εχω νεα....διαβαστε παρακάτω

Οοοοοοοομμμμμμμμμμ σας εχω νεα....διαβαστε παρακάτω

@silvy22 με το καλό μαναρακι μου παμε δυνατα τα τα τα!!!!!!!!!!!! 

@Viv37 τώρα τρέχουν τα δικά μου σάλια με αυτό που έγραψες,,,,να πατε και να το ευχαριστηθείτε φουλ ευχομαι!!!!!!! 

Στο ζουμί μου που βράζω και στο ζουμί των νέων τώρα!!!!!! Έκλεισα επέμβαση για 29/3 , προχειρουργικο 1 μερα πριν, διατροφή για 4 μερες πριν και μοριακο για μενα και συνοδο (συζυγο δηλαδη). Κόστος - το κατώτερο 3500€ το ανώτερο 4000€ καθώς είναι ιδιωτική η κλινική και ο ΕΟΠΥ συμμετέχει μόνο με 200€ για τα νοσήλεια (αχαχαχαχα γελαστε ελευθερα). Ιδιωτική ασφαλεια δε βαζω στη μεση αν και εχω γιατι και πιο ακριβο θα χρεωθει απο την κλινική και γιατί εχω και αλλη ιδια επεμβαση άρα το ξεψαχνισμα θα παει φουλ αρα , αν ειναι να δωσω πχ 5500€ και παρω πισω τα 1000€ και φαω και τη νίλα τί να το κάνω? Α, θελω και 2 μοναδες αιμα στο ονομα μου. Ως τοτε θα εχει βγει και το αποτελεσμα του ΕΡΑ και το αλλο. Τον ρωτησα ποια ειναι η γνωμη του και για τον Τσιρ που ειμαι ,,,, και μου ειπε κατα λεξη "αν μπορεις να συνεννοηθείς μαζί του (ναι ο κοντος ειναι τρελος αλλα ναι ευτυχως τα λεω αψογα γιατι μιλαμε την ιδια γλωσσα) ειναι εξαιρετικος επιστημονας και ο καλυτερος στο ειδος του σε γνωσεις. Παρολα αυτα θα τον καλεσω παλι τον Πιστοφ να κανω διευκρινιστικες ερωτησεις που εχω στο μυαλο μου σχετικα με την αποκατασταση. Τωρα θα ενημερωσω και τη μαια του κοντου για να βρουν δοτρια να ενωσουμε ως το πασχα το αργοτερο. Θα λειψω μια βδομαδα φουλ απο τη δουλεια με δικη μου αδεια απο την κανονικη,,,,γιατι μετα στην ετ θα χρησιμοποιησω του κρατους αφοβα....Αυταααααααααααααααααααα τα νεααααααα μου! 

Δε μπορειτε να πειτε , ειμαι γρηγορη. Σας αγκαλιάζω μια εξτρά σήμερα λόγω ημέρας βαλεντίνες μου με τα βαλεντινάκια σας!!!!!!!!!!

Ξέρεις να μεγαλώνεις το σασπένς χαχαχα! Τι ωραία νέα είναι αυτά!!!!! Μπράβο!!! Η αναμονή σου τελειώνει!!!!Θα πάνε και όλα τέλεια και μετά θα είσαι πανέτοιμη!! Ο ΕΟΠΥ θα φαλιρίσει στο τέλος με τόσα λεφτά που δίνει. Θα καταξηλωθεί πάλι πφφφφφφφ!!!!!Θα στείλω επίσημη επιστολή στο κράτος να ζητήσω να φέρουν στην Ελλάδα τα φάρμακά μας και να μας δώσουν και επιδότηση!

20 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Βγηκε το αποτέλεσμα  1846  !!!!
πήρε το ανήφορο!!!
κορίτσια μου ευχαριστώ τόσο πολύ
για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση σνιφ σνιφ
και τα τα τα τα τα τα

Και τα υπέροχα νέα συνεχίζονται!! Συγχαρητήρια κορίτσι μου|!! Μεγάλη χαρά μας δίνεις!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

1 hour ago, Villi είπε:

Έχεις δίκιο, δεν έχει άγχος ο δοκιμαστικός Και αυτη η προετοιμασία όμως για το ΕΡΑ θα μπορούσε να θεωρηθεί δοκιμαστικος κύκλος  έτσι δεν είναι;  Βλέπει και ο γιατρός λίγο τι γίνεται.  Επίσης πολύ καλό είναι ότι ο γιατρός σου ακούει και προσαρμόζεται, δεν πρόκειται ποτέ να σε βάλει στον αυτόματο όπως κάνουν άλλοι. Να δεις νεύρα αν αντιλαμβάνεσαι ότι τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά και ο γιατρός να ΜΗΝ  ακυρώνει την ετ. 

Μπράβο ρε κορίτσι έτσι να προετοιμάζεσαι, μη σου έρθει απότομο αυτό με το τσιγάρο. 
 … πες μου κι εμένα πως το κάνεις, κάθε εβδομάδα λέω απο Δευτέρα το μειώνω και καταλήγω να καπνίζω περισσότερο. 

Απο την δικη μου εμπειρια με το τσιγαρο θα σου πω οτι οταν ερθει η ωρα να το κοψεις,θα το κοψεις μια χαρα..οταν πας για εμβρυομεταφορα και θα γυρισεις σπιτι σου με τα μωρα στην κοιλια δεν θα σε νοιαζει το τσιγαρο! Κ εγω πολυ φανατικη καπνιστρια,το ειχα παει στα 2τσιγαρα για λιγο και μετα ηρθαν οι γιορτες και καπνισα παααρα πολυ.. θα ερθει μονο του..μην αγχωνεσαι!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

20 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Γιουπι!!! Ανέβηκε μια χαρά!!! Με το καλό και ο υπέρηχος κορίτσι μου!! 

Εντάξει άλλη μια εβδομάδα ξεκίνησε με όμορφα νέα!!

χαχαχαχαχα ελπίζω να το ξέσκισε το καινούριο βρακί ο σύζυγος! Πωπω έχω πολλές σελίδες να διαβάσω!!!

20 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

@Condios πολύ ωραία νέα! Γρηγορα γρηγορα να ξεμπερδευεις και να πανε όλα καλά!

Σε αναμμένα κάρβουνα θα ειμαστε! Πάλι αναμονή!

Καποια κοπελα ειχε πει οτι ακούγεται την 6η εβδομαδα; Ας μας πουν τα κοριτσια που ξερουν...

Εγω θα ξαναπαω τελη αυτης της βδομαδας. Για καρδουλα νομιζω ειναι νωρις. Η αλήθεια ειναι οτι εχω σφιξιμο στην ψυχη μηπως και δεν το δουμε καλα...βλέπω που όλα τα κοριτσια ειχατε μεγαλες αυξησεις και στην τριτη χοριακη και γι αυτο ανησυχω... Ωσπου να φτασει η Παρασκευη... Αχ... βαχ...

Όλα θα πάνε καλά πουλάκι! Πάρε βαθιές ανάσες και σου στέλνουμε θετική ενέργεια για μια ακόμη φορά!

19 ώρες πρίν, Condios είπε:

Εσύ ειδικά τον κοντούλη μας τον ξέρεις καλύτερα απ' όλες....είναι ο άτιμος μπαρουτι,,,,αμην με το καλό να μπω και εγω στο κλαμπ "baby belly". Εν τω μεταξυ να ειμαι με ανοιχτα τα ποδια στην καρεκλα με καμια 6-7 γυρω γυρω,,τα ξερετε ολες,,,,και να με ρωταει ο γιατρος "τί θα κάνεις ? θα πας να τα βγαλεις ολα? (λες και ηξερε τι θα μου πει ο Πιστοφ) , του λεω "σκοπο εχω να καθαρισω και να μη βλεπω εσενα συχνα,,,κανω καπου λαθος σε αυτο που σκεφτομαι?",,,,γελαει και μου λεει "οχι συμφωνω με τη σειρα απολυτα",,,,του λεει η μαια του "γιατρε η condios θελει 6 βλαστοκυστες",,,,,"ποσες βλαστοκυστες θελει? 6? 12000€ " λεει,,,,,του απανταω "κοίμησέ με σε παρακαλώ γιατί τόσα μάλλον μου χρωστάς , περα απο το ότι ακόμα δε με εχεις κάνει μανα",,,,,και γυρνάω στον αναισθησιολογο και του λεω "κοιμησέ με σε παρακαλώ δε μπορώ να συγχιστώ και δεν κανει"αχαχαχαχαχα ,,,,, μα καλα δεν ειπα? 

Αχ ρε μαναρακι μου,,,,μακάρι να περνούσαμε πάντα και μόνο καλά,,,αλλά ακόμα και όταν πέφτουμε,,,,μονο προς τα πανω ευτυχως μπορουμε να παμε και ξανασηκωνόμαστε. Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο παντως,,,με την κοιλια τουρλα με βλεπω να κανω μετακομιση απο φθινοπωρο αλλα καθολου δε με ενοχλει να ξερεις,,,,,αλλοι θα τα κανουν για μενα ααχαχαχαχα ας ερθει αυτη η αγια ωρα και ολα τα εχω σκεφτει,,,απλα με φρεναρω,,,γιατι καθε φορα που κάνω σχέδια ο Θεος γελαει, οπότε αποφάσισα να αφαιθώ στη σειρά που αυτος μου όρισε ως κατάλληλη για να με κάνει μανούλα. 

@chitaneta μου ευχαριστώ πολύ πολύ! μακάρι!!!!!!!!

χαχαχαχαχα! Καλά του τα πες!!!! Τώρα δεν έχει άλλη επιλογή! Θα σε κάνει μανούλα!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

20 ώρες πρίν, Condios είπε:

γελαει και μου λεει "οχι συμφωνω με τη σειρα απολυτα",,,,του λεει η μαια του "γιατρε η condios θελει 6 βλαστοκυστες",,,,,"ποσες βλαστοκυστες θελει? 6? 12000€ " λεει,,,,,του απανταω "κοίμησέ με σε παρακαλώ γιατί τόσα μάλλον μου χρωστάς

Όντως τώρα τόσα θέλει για έξι βλαστοκυστες;  Χριστέ μου θα καταστραφούμε οικονομικά. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου κάναμε υπέρηχο και τι ειδαμε;; Ένα ωραιότατο ωοθηλακιο 17 χιλιοστών παρακαλώ. Ω ναι....ο γιατρός μου λέει αυτό συμβαίνει σπάνια και συνεβει σε εσένα χαχαχαχα. Και ένα στρουμπουλο ενδομήτριο 9 χιλιοστών βεβαίως βεβαίως. Συζητήσαμε πως θα προχωρησω. Μου έγραψε θυροειδή, προλακτίνη, βιταμίνη d τα οποία τα έλεγξα περισυ για να είμαι ειλικρινής και όχι πρόσφατα. Είπε να δούμε που βρίσκονται αυτά μην βρεθούμε προ εκπλήξεων πριν την ετ την Πέμπτη που πρωί κάνω μια ovitrelle. Και Πέμπτη 24 του μήνα ξεκινάω arvekap για πλήρη καταστολή ωοθηκών. Αν όλα πάνε κατ' ευχήν υπολογίζει 15 με 20 Μαρτίου να κάνουμε ετ. Κορίτσια είμαι χαρούμενη. Γιατί ο γιατρός με καθησύχασε. Αλλά με εκραξε πάλι για τα κιλά χαχαχαχα. 

Επειδή έχω κάψει φλατζα αν κάποιο κορίτσι έχει κάνει χρήση arvekap θα μου πει αν έχει παρενέργειες, αν πονάει όπως η αντιπηκτική και ότι μα ότι θυμάται?? 

Γιουπιιι!!! Τι ωραία!!!!!!!!!! Μπράβο προχωράμε λοιπόν! Εντάξει δε θα μπορούσες να κάνεις ετ μέσα στο Φεβρουάριο γιατί έχεις και μια φίλη εδώ που θέλει παρέα οπότε σε ένα μηνάκι πάμε δυνατά τατατατατατατα!!!! Πάντως κι εγώ είδες συμπαράσταση! Από τότε που αρχίσαμε να μιλάμε έβαλα 4 κιλά. Αφού εσύ δεν μπορείς είπα να βοηθήσω......

Ερώτηση. Αυτό το ωοθηλάκιο δεν μπορείτε να το βγάλετε και να το χρησιμοποιήσετε? Αν τρελαθείτε στο σεξ υπάρχει περίπτωση να μη χρειαστείτε καν ετ? Με έχει μπερδέψει όλο αυτό με τα ωοθηλάκια που τα παρακαλάμε να κατέβουν και όταν δεν τα θέλουμε τσουπ είναι εκεί και μας χαιρετάνε!

17 ώρες πρίν, Fili είπε:

Οοοο

οοοοοοοοοοοοο μα τι τρελεια νέα είναι αυτά;!! Μπραβο Χρυσά μου . Και εσυ λοιπόν το καλοκαιράκι μπαλίτσα θα είσαι χεχεχεχεχεχ 

arvekap έκανα εγω . Σε σχέση με ινοχεπ και προλουτεξ πταίσμα θα πω. Καμία παρενέργεια , καθόλου πόνος .

Αχ πραγματικά τι όμορφα !!!! (Θυμήθηκες να βάλεις καινούργιο βρακι ή από τη χαρά σου το ξέχασες;)

Οποοοοτε οσονουπω έρχεται και η διαγαλαξιακη σούπερ δοτρια της @Viv37 μας

Έρχεται έρχεται!!!! Τώρα πλέον είμαι σίγουρη! Μετά το ταξιδάκι μου (που τελικά θα είναι Γερμανία αντί για Αγγλία γιατί για Αγγλία θα μέναμε χωρίς λεφτά) εύχομαι και ελπίζω να είμαι έτοιμη!!! Πανσέληνο πότε θα έχει το Μάρτιο? Να την εκμεταλλευτούμε κι αυτήν!

16 ώρες πρίν, Villi είπε:

Καλα δεν ειχα και καμία αμφιβολία οτι θα τα τακτοποιούσες ολα σε χρόνο μηδέν .. ολα λοιπόν μπήκαν σε μια τάξη και σε μια σειρά. Τωρα ένα μικρό ευχάριστο διάλειμμα χαλάρωσης.

Συγχαρητήρια κοριτσι μου. Αυτό δεν ειναι απλά πήρε τον ανήφορο, εκτοξεύθηκε. 

Τ ωραία φώτο που έβαλες στο προφίλ!!

16 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Χαχαχα!! Με λενε γουρλου τα κοριτσια!! :oops: καλα ειμαι!! Ειμαι στη φαση των πρωτων εξετασεων. Ανυπομονω να περασει αλλος ενας μηνας να μην φοβαμαι τοσο πολυ.. παντως ειμαι πολυ καλα! Το απολαμβανω..! Εννοειται οτι στελνω τονους μπεμπεδοσκονης και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να νιωσετε το ιδιο συντομα!! Και θα το νιωσετε!! :x

νομίζω ότι εσύ είσαι η αιτία για όλες τις θετικές χοριακές εδώ! Η νεράιδα της μπεμεδόσκονης. Τύφλα να έχει η Τινκερ Μπελ (έτσι να θυμόμαστε και τα παιδικά μας σιγά σιγά γιατί σύντομα θα τα χρειαστούμε)

16 ώρες πρίν, Villi είπε:

Κοριτσια εγω ειμαι καπως προβληματισμένη.. σημερα ημουν στην αθηνα μια και κάνω τον 2ο δοκιμαστικό κύκλο με τον Κουρ..η. Ο πρώτος δοκιμαστικος πήγε τέλεια και ο γιατρός ηταν ενθουσιασμένος. Σημερα λοιπόν στον υπέρηχο μέτρησε το ενδομητριο 8 ενώ το προηγούμενο Σάββατο που με ειδε ηταν 9,5. Μου ειπε οτι συμβαίνει καμία φορα αυτό να μην ειναι καλός ο κύκλος αλλά ξερω εγω.. τι κουλό ηταν αυτό τωρα; Αντι να μεγαλώνει μικραίνει; Ξεκινάω τα καφε σημερα και πάλι τον άλλο μήνα. 

και το 8 μεγάλο δεν είναι? Πάνω από 7 είναι οκ έτσι δεν είναι? Μην ανησυχείς. Όπως είπε και ο γιατρός όλοι οι κύκλοι δεν είναι ίδιοι. Μπορεί να είναι μια έτσι μια έτσι. Όπως και να χει είναι αρκετό το πάχος για ετ.

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

πρίν από 24 λεπτά , Viv37 είπε:

Γιουπιιι!!! Τι ωραία!!!!!!!!!! Μπράβο προχωράμε λοιπόν! Εντάξει δε θα μπορούσες να κάνεις ετ μέσα στο Φεβρουάριο γιατί έχεις και μια φίλη εδώ που θέλει παρέα οπότε σε ένα μηνάκι πάμε δυνατά τατατατατατατα!!!! Πάντως κι εγώ είδες συμπαράσταση! Από τότε που αρχίσαμε να μιλάμε έβαλα 4 κιλά. Αφού εσύ δεν μπορείς είπα να βοηθήσω......

Ερώτηση. Αυτό το ωοθηλάκιο δεν μπορείτε να το βγάλετε και να το χρησιμοποιήσετε? Αν τρελαθείτε στο σεξ υπάρχει περίπτωση να μη χρειαστείτε καν ετ? Με έχει μπερδέψει όλο αυτό με τα ωοθηλάκια που τα παρακαλάμε να κατέβουν και όταν δεν τα θέλουμε τσουπ είναι εκεί και μας χαιρετάνε!

Έρχεται έρχεται!!!! Τώρα πλέον είμαι σίγουρη! Μετά το ταξιδάκι μου (που τελικά θα είναι Γερμανία αντί για Αγγλία γιατί για Αγγλία θα μέναμε χωρίς λεφτά) εύχομαι και ελπίζω να είμαι έτοιμη!!! Πανσέληνο πότε θα έχει το Μάρτιο? Να την εκμεταλλευτούμε κι αυτήν!

Τ ωραία φώτο που έβαλες στο προφίλ!!

νομίζω ότι εσύ είσαι η αιτία για όλες τις θετικές χοριακές εδώ! Η νεράιδα της μπεμεδόσκονης. Τύφλα να έχει η Τινκερ Μπελ (έτσι να θυμόμαστε και τα παιδικά μας σιγά σιγά γιατί σύντομα θα τα χρειαστούμε)

και το 8 μεγάλο δεν είναι? Πάνω από 7 είναι οκ έτσι δεν είναι? Μην ανησυχείς. Όπως είπε και ο γιατρός όλοι οι κύκλοι δεν είναι ίδιοι. Μπορεί να είναι μια έτσι μια έτσι. Όπως και να χει είναι αρκετό το πάχος για ετ.

Να σου πω!! Στιγμιαία πέρασε από το μυαλό μου μήπως το παρακολουθούσαμε και το περνάμε μπας και....αλλά λεφτά δεν υπάρχουν για ωοληψια κλπ.. μια ιδέα που έχω μιας και έκανε θεαματική εμφάνιση είναι να κάνω σεξ και ότι γίνει..δεν ρώτησα και τον γιατρό για να είμαι ειλικρινής .

Κσλε εννοείται σε περιμένω δε βλέπεις που το σύμπαν μου φέρνει αναποδιες μέχρι να βρεθεί η exotic;; Χαχαχα . Ποτέ θα πάτε ταξιδακι έχετε κλείσει ημερομηνία; Να πω επίσης ότι χτες που βγήκε ο αντρουλης για τσιγάρο μετά τα κιλά κρέατος που φάγαμε τσουπ αμέσως εγώ να μπω εδώ μη χάσω...δεν είστε απλά συνήθεια. Είσαστε οι φίλες μου!! Μπαίνει ο άντρας μου μέσα όταν τελείωσε κ μου λέει πάλι ιατρικό ανακοινωθέν εκφωνείς? Του λέω εννοείται!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 9

15 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Όσο υπάρχει μέχρι και την Πέμπτη που θα κάνω την ovitrelle θα το εκμεταλλευτώ χαχαχα. 

Ευχαριστώ κορίτσι μου .περισσότερο τις παρενέργειες της εμμηνόπαυσης φοβάμαι αλλά θα είναι για λίγο για 20 μέρες περίπου είπε ο Κουρ ..αυτό με το νερό και το περπάτημα δεν το ήξερα!! Θα το εφαρμόσω όταν με το καλό ξεκινήσω.

Έκανες την αρχή εσύ κούκλα μου και μια μια μας περνάς στην απέναντι μεριά..αυτή της εγκυουλας!! Για τα κιλά σκασιλα μου να σου πω την αμαρτία μου. Είναι το τελευταίο που με απασχολεί.

Ναι χωρίς σικλακουρ!! Είμαι χαρούμενη γιατί με καθησύχασε ο γιατρός και να που μου πρότεινε αυτόν τον τρόπο για να αποφύγουμε πάλι τυχόν κύστη 

Averkap  έχω κάνει κ εγώ αλλά στον πισινό. Μου την έκανε η γιατρός μου και δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα. Για τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης μην τρομάζεις. Δε θα είναι χειρότερα από αυτά που είχες με τα καφέ σικλακούρ. Παρόμοια είναι αλλά τώρα επειδή τα πέρασες μια φορά θα τα ξέρεις και δε θα σε πειράξουν τόσο.Εγώ ζω με αυτά τα συμπτώματα μόνιμα εδώ και 5 χρονάκια. Μόνο κλάματα μου φέρνουν που και που και άγχος χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος αλλά όταν σκέφτομαι ότι είναι από τις ορμόνες ηρεμώ. Προετοίμασε το σύζυγο να μπαίνει στο σπίτι με κράνος να μην του έρθει κανένα βάζο στο κεφάλι και όλα καλά.

4 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Αχ, χαίρομαι. Μακάρι να λειτουργήσουν κ σ' εμένα... 

Σ' εσένα δεν ξέρω αν έγινε εκτίναξη της LH. Βασικά, επειδή ήταν 22η μέρα δε νομίζω να μιλάμε για εκτίναξη. Είναι λογικό να πέρασες σε επόμενη φάση. Το καλό είναι ότι ο Κουρτ με τους δοκιμαστικούς μετράει μέρες και βλέπει τι πρέπει να κάνει διαφορετικά τον επόμενο μήνα. Και το βασικό είναι ότι η γυναίκα δεν έχει μπει στην ψυχολογία της ετ που τελικά ακυρώνεται αλλά ξέρει εξαρχής ότι είναι δοκιμαστικός κύκλος. Γιατί εμένα όλες αυτές οι ακυρώσεις των ετ μου την είχαν δώσει. Εδώ τώρα αρχίζει να μου τη δίνει η προετοιμασία για το ΕΡΑ τεστ...

Πωπω Μαρινάκι μου κάθε φορά που γραφεις και κάτι καινούριο λέω πόσα έχει περάσει αυτό το κορίτσι! Και παρ' όλα αυτά παραμένεις τρελοκομείο και το χιούμορ σου όχι απλά δεν το χάνεις αλλά νομίζω ότι πολλαπλασιάζεται κιόλας! Τώρα όμως που είσαι εδώ μαζί μας θα τελειώσουν τα βάσανά σου. Φέτος θα μείνεις έγκυος. Τελεία και παύλα!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 17 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Να σου πω!! Στιγμιαία πέρασε από το μυαλό μου μήπως το παρακολουθούσαμε και το περνάμε μπας και....αλλά λεφτά δεν υπάρχουν για ωοληψια κλπ.. μια ιδέα που έχω μιας και έκανε θεαματική εμφάνιση είναι να κάνω σεξ και ότι γίνει..δεν ρώτησα και τον γιατρό για να είμαι ειλικρινής .

Κσλε εννοείται σε περιμένω δε βλέπεις που το σύμπαν μου φέρνει αναποδιες μέχρι να βρεθεί η exotic;; Χαχαχα . Ποτέ θα πάτε ταξιδακι έχετε κλείσει ημερομηνία; Να πω επίσης ότι χτες που βγήκε ο αντρουλης για τσιγάρο μετά τα κιλά κρέατος που φάγαμε τσουπ αμέσως εγώ να μπω εδώ μη χάσω...δεν είστε απλά συνήθεια. Είσαστε οι φίλες μου!! Μπαίνει ο άντρας μου μέσα όταν τελείωσε κ μου λέει πάλι ιατρικό ανακοινωθέν εκφωνείς? Του λέω εννοείται!!

Τέλεια νέα μπράβο!!!!! Οσο για το ωοθηλακιο θα ήταν καλή ευκαιρία αλλά αφού περιμένουν τα μπεμπέ αφήστε το δεν πειράζει! 

Καλα αποτελέσματα στις εξετάσεις! Χαίρομαι που ο γιατρός εξετάζει όλες τις παραμέτρους και κάνει ενδελεχή έλεγχο πριν την εμβρυομεταφορα!!!!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 21 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ευχαριστώωωωω!!!!!χαχαχαχα

Ισχύει κ εμένα μου λέει χαχαχαχαχα! Δεν καταλαβαίνουν αυτοί παιδί μου! Αυτός δεν έχει μιλήσει σε άνθρωπο για όλο αυτό! Ηθελα να 'ξερα δεν του μαζεύονται όλα αυτά τα συναισθήματα μέσα του? Δεν πνίγεται?

Ταξιδάκι το ψάχνουμε ή για το 4ήμερα της Καθαράς Δευτέρας ή για 25η. Ψάχνουμε πότε θα έχει πιο βολικά εισιτήρια. Αγγλία άκυρη γιατί εκτός από πανάκριβα εισιτήρια τώρα πλέον θέλει και διαβατήριο! Δε δίνω τόσα λεφτά για 4 μέρες!

Βουρ στο σεξ λοιπόν! Κάντε 3 φορές τη μέρα μπας και... (και μόνο που το έγραψα κουράστηκα χαχαχαχαχα)

Είπα κι εγώ η καημένη να κάνω ένα διαλειμματάκι να μπω να σας διαβάσω και πέρασαν 2 ώρες! χαχαχαχαχα

Τα κακά της εργασίας από το σπίτι!!

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Πολύ κατατοπιστικά αυτά που λες που δυστυχώς όμως είναι και προσωπικά σου βιώματα. Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ που τα μοιράζεσαι μαζί μας.. εγώ από χτες πάντως μπήκα σε ψυχολογία ετ είτε το πιστεύεις είτε όχι. Ελπίζω να λειτουργήσουν οι ενέσεις καταστολής. Ευτυχώς είναι οι αρβεκαπ 0,1 που γίνονται στην κοιλιά. Δεν μου είπε όμως αν θα χρησιμοποιήσουμε και τα λατρεμένα λευκά σικλακουρ . Φαντάζομαι θα μου πει όταν με το καλό έρθει η ώρα. Σαν πρώτο βήμα λοιπόν δεν έκανα ούτε ένα τσιγαρακι σήμερα. Κράτησα 5 να έχω για όλη την ημέρα και το πακέτο το έχει ο σύζυγός για να μην κολαστω. 

Αγαπημένη τα μοιράζομαι γιατί τόσο καιρό αυτά που μοιράστηκαν κ άλλες με βοήθησαν... Οπότε εγώ τα λέω κ αν κάποια βοηθηθεί, έχει καλώς...

Μια χαρά με τις μικρές arvekap. Όταν αδιαθετησεις θα σου δώσει cyclacur!!!

3 ώρες πρίν, Villi είπε:

Φοβερό άγχος αυτό που περιγράφεις. 

Ναι, κι εγώ το σκέφτηκα ότι λειτουργούν σαν δοκιμαστικοί! Χαχαχα Άντε να δούμε πώς θα πάει αυτός ο κύκλος γιατί με αγχωνει η άνοδος της lh πάλι κ φοβάμαι μην το χάσουμε...

1 hour ago, Viv37 είπε:

Πωπω Μαρινάκι μου κάθε φορά που γραφεις και κάτι καινούριο λέω πόσα έχει περάσει αυτό το κορίτσι! Και παρ' όλα αυτά παραμένεις τρελοκομείο και το χιούμορ σου όχι απλά δεν το χάνεις αλλά νομίζω ότι πολλαπλασιάζεται κιόλας! Τώρα όμως που είσαι εδώ μαζί μας θα τελειώσουν τα βάσανά σου. Φέτος θα μείνεις έγκυος. Τελεία και παύλα!

Θα φανεί... Τι να πω... Μακάρι! ❤️

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Τέλεια νέα μπράβο!!!!! Οσο για το ωοθηλακιο θα ήταν καλή ευκαιρία αλλά αφού περιμένουν τα μπεμπέ αφήστε το δεν πειράζει! 

Καλα αποτελέσματα στις εξετάσεις! Χαίρομαι που ο γιατρός εξετάζει όλες τις παραμέτρους και κάνει ενδελεχή έλεγχο πριν την εμβρυομεταφορα!!!!

Ναι η αλήθεια είναι είναι ψείρας κ ας μη του φαίνεται τόσο. Ρε γαμωτο όντως θα ήταν ευκαιρία να το τσιμπαγσμε το αυγουλάκι αλλά που ευρώ ..αύριο θα κάνω και τις αιματολογικές και μετά ελπίζω να πάνε όλα καλα.

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Ευχαριστώωωωω!!!!!χαχαχαχα

Ισχύει κ εμένα μου λέει χαχαχαχαχα! Δεν καταλαβαίνουν αυτοί παιδί μου! Αυτός δεν έχει μιλήσει σε άνθρωπο για όλο αυτό! Ηθελα να 'ξερα δεν του μαζεύονται όλα αυτά τα συναισθήματα μέσα του? Δεν πνίγεται?

Ταξιδάκι το ψάχνουμε ή για το 4ήμερα της Καθαράς Δευτέρας ή για 25η. Ψάχνουμε πότε θα έχει πιο βολικά εισιτήρια. Αγγλία άκυρη γιατί εκτός από πανάκριβα εισιτήρια τώρα πλέον θέλει και διαβατήριο! Δε δίνω τόσα λεφτά για 4 μέρες!

Βουρ στο σεξ λοιπόν! Κάντε 3 φορές τη μέρα μπας και... (και μόνο που το έγραψα κουράστηκα χαχαχαχαχα)

Είπα κι εγώ η καημένη να κάνω ένα διαλειμματάκι να μπω να σας διαβάσω και πέρασαν 2 ώρες! χαχαχαχαχα

Τα κακά της εργασίας από το σπίτι!!

Εμένα πάλι συζητάει με τους φίλους του ότι κάνουμε εξωσωματική αλλά για την δωρεά δεν έχει πει. Περιμένει πρώτα να κάνουμε το μπεμπέ μας και μετά αν χρειαστεί η ερωτηθεί θα πει και για την δωρεά δεν έχουμε θέμα γενικότερα ούτε ντρεπόμαστε. Οι άντρες πιστεύω δεν είναι τόσο υπέρ αναλυτικοί όπως εμείς που το βιώνουμε διαφορετικά. Εμείς θα δούμε πχ λίγο αίμα η θα κολλήσουμε στα χιλιοστά του ενδομητρίου και θα αγχωθουμε, θα ρωτήσουμε ρε παιδί μου. Αυτοί φεεετταααα και οοοομμμμμ.

Ευτυχώς έχουμε η μία την άλλη εδώ και να τα λέμε. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 12 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ναι η αλήθεια είναι είναι ψείρας κ ας μη του φαίνεται τόσο. Ρε γαμωτο όντως θα ήταν ευκαιρία να το τσιμπαγσμε το αυγουλάκι αλλά που ευρώ ..αύριο θα κάνω και τις αιματολογικές και μετά ελπίζω να πάνε όλα καλα.

Μην το σκέφτεσαι τώρα παράτα το.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 44 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγαπημένη τα μοιράζομαι γιατί τόσο καιρό αυτά που μοιράστηκαν κ άλλες με βοήθησαν... Οπότε εγώ τα λέω κ αν κάποια βοηθηθεί, έχει καλώς...

Μια χαρά με τις μικρές arvekap. Όταν αδιαθετησεις θα σου δώσει cyclacur!!!

Φοβερό άγχος αυτό που περιγράφεις. 

Ναι, κι εγώ το σκέφτηκα ότι λειτουργούν σαν δοκιμαστικοί! Χαχαχα Άντε να δούμε πώς θα πάει αυτός ο κύκλος γιατί με αγχωνει η άνοδος της lh πάλι κ φοβάμαι μην το χάσουμε...

Θα φανεί... Τι να πω... Μακάρι! ❤️

Αγάπη μου ελπίζω όλα μα όλα να πάνε καλά. Να είναι ένας καλός κύκλος , να κάνεις και εσύ ένα ακόμα βηματακι.

πρίν από 6 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Μην το σκέφτεσαι τώρα παράτα το.

Το έχω ήδη αποχαιρετίσει χαχαχα. Βέβαια λέω να σεξουαλιστω μπας και γίνει κανένα τιτάνιο θαυμα

• Μου αρέσει 1

@Chrussa1982εγώ κατάφερα να ελαττώσω το τσιγάρο τρώγοντας σαβουρες! Αντί για τσιγάρο έτρωγα καραμέλες τύπου ζελεδακια, κερασακια κοκακολιτσες! Επίσης έτρωγα πατατάκια και πολύ με βοήθησε το αγγουράκι με φουλ ξύδι κ αλάτι!  Έτσι κατάφερα να το πάω σε 1-3 τσιγάρα τη μέρα. Με εξαίρεση κάποιες φορές που ξέφευγα αλλά πχ την επόμενη θα έκανα μόνο ένα. Τώρα κλείνω τους 4 μήνες περίπου

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...