Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Μην σκέφτεσαι τα χρήματα μπροστά στην υγεία σου.απο ότι λες ξέρουν την δουλειά τους οπότε εμπιστευσου  τους...όλα καλά σου εύχομαι να πάνε !!!

Τέλεια τα νέα σου!!!είδες έπρεπε να πας για να σε δει τελικά!!!όλο εκπλήξεις είσαι βρε κορίτσι μου!!!

Άντε να διασκεδάσεις με τον Βαλεντίνο σου κ μην κουράζεις το μυαλουδακι σου...ένα δ κατάλαβα εγώ αυτό το αυγουλακι τι θα το κάνεις???

Όσο υπάρχει μέχρι και την Πέμπτη που θα κάνω την ovitrelle θα το εκμεταλλευτώ χαχαχα. 

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Ελά Χρύσα μου! προχωράς κι εσυ, μπράβο! Και μένα κατι παρομοιο κουλο μου ειχε συμβει και τελικα καταληξαμε με αρβεκαπ.

Δεν με πονεσαν, ουτε μου εκαναν μελανιες. Αυτο που μπορει να σε πειραξει λιγο ειναι στα ψυχολογικα γιατι ειναι σαν να μπαινεις σε εμμηνοπαυση. Εγω πηρα δυο φορες σε διαφορετικη περιοδο. Την πρωτη φορα ημουν χαλια και τοτε με εριξε πολυ. Την δευτερη φορα ομως που την πηρα και για πιο πολυ καιρο μεχρι να προετοιμαστουμε για την τελευταια ετ ημουνα αρκετα καλα πρεπει να πω, ισως καμια μερα να ενιωθα πιο ευαισθητη και νταουν αλλά οχι κατι τραγικο. Μια κοπέλα απο το φορουμ μου ειχε πει οτι βοηθαει να πινεις πολυ νερο και να περπατας.

Μην τις φοβασαι τις ενεσεις αυτες.

Αντε με το καλο και γρηγορα να φτασει η μερα της ετ!:wub:

Ευχαριστώ κορίτσι μου .περισσότερο τις παρενέργειες της εμμηνόπαυσης φοβάμαι αλλά θα είναι για λίγο για 20 μέρες περίπου είπε ο Κουρ ..αυτό με το νερό και το περπάτημα δεν το ήξερα!! Θα το εφαρμόσω όταν με το καλό ξεκινήσω.

1 ώρα πρίν, Neli83 είπε:

Μπραβο!! Εχουμε ημερομηνια να περιμενουμε!!! Ολα θα πανε τελεια!! Μην μασας με τα κιλα,εχεις καιρο να παχυνεις..εγω εκανα ετ 48 κιλα και τωρα ειμαι 56..omg! 8 κιλα και μολις εκλεισα τον 2ο μηνα..!! Ειμαι σιγουρη οτι θα γινεις φουσκοκοιλιτσα!!!

Έκανες την αρχή εσύ κούκλα μου και μια μια μας περνάς στην απέναντι μεριά..αυτή της εγκυουλας!! Για τα κιλά σκασιλα μου να σου πω την αμαρτία μου. Είναι το τελευταίο που με απασχολεί.

1 hour ago, Villi είπε:

Εντάξει άρα μπήκες στην τελική ευθεία ..και το ενδομητριο ωραιότατο και χωρίς cyclacur αν θυμάμαι καλα. Ε μα πρέπει να εισαι χαρουμενη όλα τέλεια ειναι. 

Ναι χωρίς σικλακουρ!! Είμαι χαρούμενη γιατί με καθησύχασε ο γιατρός και να που μου πρότεινε αυτόν τον τρόπο για να αποφύγουμε πάλι τυχόν κύστη 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 10 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Όσο υπάρχει μέχρι και την Πέμπτη που θα κάνω την ovitrelle θα το εκμεταλλευτώ χαχαχα. 

Ευχαριστώ κορίτσι μου .περισσότερο τις παρενέργειες της εμμηνόπαυσης φοβάμαι αλλά θα είναι για λίγο για 20 μέρες περίπου είπε ο Κουρ ..αυτό με το νερό και το περπάτημα δεν το ήξερα!! Θα το εφαρμόσω όταν με το καλό ξεκινήσω.

Ναι κι εγω το φοβομουν αλλά τελικα δεν με πειραξε πολύ. Κι εσυ εισαι και πιο θετικος ανθρωπος απο εμενα, μια χαρα θα το διαχειριστεις! Και θα εχεις και την χαρα οτι ετοιμαζεσαι για το τελικο σταδιο!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 26 λεπτά , Villi είπε:

Ευχαριστώ πολυ, μακάρι. Και πάλι επαναλαμβάνεις τα λόγια του , απίστευτο, γελάω μονη. Μου ειπε γιαυτο το λόγο κάνω τους δοκιμαστικούς κύκλους και δεν κάνω οτι οι άλλοι που σε βλέπουν μονο 20 μέρες και μετα ετ. Η απόλυτη ταύτιση. :D και επειδη τώρα διάβασα τα υπόλοιπα ποστ σου να σου πω με τη σειρά μου …κάνε γλυκιά μου υπομονή,  όπως έκανες τόσες άλλες φορές. Όσο θα περνούν οι μέρες και θα βλέπεις ότι τα πράγματα πάνε καλα σιγά σιγά θα φεύγει ο φόβος και θα χαίρεσαι χωρίς να φοβάσαι. 

Και εμένα στον δεύτερο δοκιμαστικό έπεσε το ενδομήτριο αλλά λόγο της κύστης. Τότε είχα φρικαρει αν θυμάσαι αλλά με καθησύχασε. Φαντάσου ότι μου είχε πει ότι δεν ενοχλεί αποδεδειγμένα μια κύστη σε ετ αλλά εκείνος θέλει να έχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις πριν προχωρήσει. Έστω κ αν σημαίνει περισσότερους δοκιμαστικούς κύκλους. 

Και σήμερα ήταν ομιλητικοτατος μου εξήγησε ακριβώς γιατί μου αλλάζει φάρμακα. Και θέλει κ άμεσα τις αιματολογικές μήπως χρειαστεί να διορθώσουμε κάτι. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεδομένου ότι ακόμα δεν έχω επιτυχία μαζί του τον αγαπώ και του έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Άλλωστε για τις απορίες μου έχω εσας χαχαχα.

• Μου αρέσει 7

πρίν από 39 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Και εμένα στον δεύτερο δοκιμαστικό έπεσε το ενδομήτριο αλλά λόγο της κύστης. Τότε είχα φρικαρει αν θυμάσαι αλλά με καθησύχασε. Φαντάσου ότι μου είχε πει ότι δεν ενοχλεί αποδεδειγμένα μια κύστη σε ετ αλλά εκείνος θέλει να έχουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις πριν προχωρήσει. Έστω κ αν σημαίνει περισσότερους δοκιμαστικούς κύκλους. 

Και σήμερα ήταν ομιλητικοτατος μου εξήγησε ακριβώς γιατί μου αλλάζει φάρμακα. Και θέλει κ άμεσα τις αιματολογικές μήπως χρειαστεί να διορθώσουμε κάτι. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο δεδομένου ότι ακόμα δεν έχω επιτυχία μαζί του τον αγαπώ και του έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Άλλωστε για τις απορίες μου έχω εσας χαχαχα.

Ναι μωρε είναι πολύ καλός …και σε εμενα ήταν πολύ καθησυχαστικός τύπου δεν τρέχει τίποτα. Αυτό με την εμπιστοσύνη πρέπει να το δουλέψω ..Έχει όμως δίκιο η chitaneta Χρυσά μου, άλλη φάση εσύ, εσύ είσαι χαρά θεού, ακόμα και στα ζόρια σου.

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου κάναμε υπέρηχο και τι ειδαμε;; Ένα ωραιότατο ωοθηλακιο 17 χιλιοστών παρακαλώ. Ω ναι....ο γιατρός μου λέει αυτό συμβαίνει σπάνια και συνεβει σε εσένα χαχαχαχα. Και ένα στρουμπουλο ενδομήτριο 9 χιλιοστών βεβαίως βεβαίως. Συζητήσαμε πως θα προχωρησω. Μου έγραψε θυροειδή, προλακτίνη, βιταμίνη d τα οποία τα έλεγξα περισυ για να είμαι ειλικρινής και όχι πρόσφατα. Είπε να δούμε που βρίσκονται αυτά μην βρεθούμε προ εκπλήξεων πριν την ετ την Πέμπτη που πρωί κάνω μια ovitrelle. Και Πέμπτη 24 του μήνα ξεκινάω arvekap για πλήρη καταστολή ωοθηκών. Αν όλα πάνε κατ' ευχήν υπολογίζει 15 με 20 Μαρτίου να κάνουμε ετ. Κορίτσια είμαι χαρούμενη. Γιατί ο γιατρός με καθησύχασε. Αλλά με εκραξε πάλι για τα κιλά χαχαχαχα. 

Επειδή έχω κάψει φλατζα αν κάποιο κορίτσι έχει κάνει χρήση arvekap θα μου πει αν έχει παρενέργειες, αν πονάει όπως η αντιπηκτική και ότι μα ότι θυμάται?? 

Τι ωραία νεαααααα!!!!! Είδες που ήθελε κόκκινο βρακί μάλλον για να αλλάξει λίγο η τύχη????? Χαχαχαχαχα ,,,, σε πειράζω φυσικά!!!! Άντε μανάρι μου να ξεκινήσεις το ταξίδι και εσύ της συνάντησης με το μωρό σας. Η αρβεκαπ, αν είναι η 3,75,  καλό είναι να στην κάνει κάποιος έμπειρος, θέλει γλουτό και υπομονή και σιγά σιγά γιατί το υγρό πονάει προς το τέλος. Έχει πολλές παρενέργειες (αυτές της εμμηνόπαυσης όπως σωστά αναφέρει και η @chitaneta,,,4 σε ένα χρόνο έχω κάνει ,,, και σκέψου ότι η συγκεκριμένη είναι για 3μηνες η ισχύς της,,,ζω μια μόνιμη καταστολή και εμμηνόπαυση,,,απορώ που έκλαψα μετά από 3 μήνες και όχι κάθε μέρα αχαχχαχαχα). Αλλά μια χαρά σε πάει ο γιατρός σου! Μπράβο του! Και για τις εξετάσεις που σε έβαλε να κάνεις και για τα υπόλοιπα. 

@Villi συμβαίνει αυτό που είπες , προφανώς έπεσαν τα οιστρογόνα αλλά το γιατί δυστυχώς δεν το γνωρίζω (άβυσσος το σώμα της γυναίκας και οι ορμόνες της). Τον προηγούμενο μήνα που παλευα (ούσα με καταστολή και φουλ οιστρογόνα) να φτιάξω ενδομητριο μπας και κάνω το ρημαδοερα αν θυμάσαι ενώ έδινε η Ε2 ξαφνικά έπεσε και εκεί βαφτίστηκα "περίπτωση" απ'τον Τσιρ αλλά θα σου πω ότι 20 μέρες πριν είχα κάνει την 3η δόση και καταλήγω ότι αυτή επηρέασε ενδεχομένως το σύστημα. Ή ότι παλα έτυχε ρε παιδί μου να μην ήθελε ο συγκεκριμένος κύκλος να βγει καλός. Για αυτό λέω ,,, υπομονή ως ότου έρθει η σωστή στιγμή,,εξάλλου είστε σε πολύ καλό στάδιο σε σχέση με το χρόνο και τις επερχόμενες εξελίξεις. 

@Filli μου λογικό να ρευεσαι, προσπαθούν όλα να πάρουν θέση εκεί μέσα ,,,νομίζω είναι σύνηθες και μάλιστα αν κρίνω απ'τις κοντινές μου φίλες εγκυουλες ,,, είναι μόνιμο ως τη γέννα!!!! Ανακουφίσουν και οοοοομμμμμ 

@chitaneta λογικά όλα τα άγχη σου και οι έννοιες,,,αλλά βήμα βήμα θα σβήνουν και τη θέση αυτών θα καταλαμβάνει η περισσότερη χαρά. Fingers crossed.

@Aria.

Εννοείται ότι η υγεία πάνω απ'όλα και αυτή βάζω μπροστά. Ελπίζω και εσύ να είσαι πολύ καλύτερα !!!!! 

@Neli83μοντέλο συνεχίζω να σε βρίσκω ,,, μανουλομανουλο κανονικό!!!!!!! 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Λοιπον συνεχισε ετσι να περνας καλα κ ν απολαμβανεις τη ζωη. Σε παραδεχομαι ! Εισαι  ανθρωπος που χαιρεσαι την καθε στιγμη. Καντε οτι προλαβετε τωρα γιατι μετα με την κοιλια τουρλα κ το μπεμπε παραμασχαλα, λιγο δυσκολο να γυρνοβολατε, χαχαχαχ!!!

Στο εμβρυολαμπ λειτουργουν με πιο σταθερα κριτηρια. Σ εμενα ειχαν πει οτι θελουμε πανω απο 4 βλαστοκυστες. Τωρα ακουσα οτι δινουν πακετο στανταρ 2 ή 4 βλαστοκυστες με αλλη τιμη βεβαια. Ρωτησε τα αυτα. Κανε μια συζητηση ξεκαθαρη κ για τη διπλη δωρεα. Το ενδομητριο σου το εχετε τσεκαρει? Παντως αν σε αναλαβει ο Χριστοφ... και ο βοηθος του ο Κατς... θα ειναι προσεκτικοι στο θεμα της μητρας. Ελεγχουν πολυ καλα τις ορμονες. Και εχουν πολυ καλα αποτελεσματα σε μεγαλες ηλικιες με την πρωτη φορα. Εχω τρεις περιπτωσεις απο φιλες, που πετυχαν με την πρωτη

απο ενδομητριο ως τωρα πηγαινα παντα καλα, πανω απο 9-10 ηταν σε ΕΤ. ωστοσο θα κανω και υστεροσκοπηση που δεν εχω κανει ποτε να δουμε μπας κ βρεθει κ εκει τιποτα. ναι αυτο με τα 2 ή 4 πακετο το ηξερα, το ρωτησα οταν πηγα αλλα δεν το αναλυσαμε πολυ γιατι εγω πηγα αρχικα μονο για δανεικα ωαρια κ μου ειπε τετοιο πακετο με το δικο σας σπερμα δεν μπορουμε να δωσουμε. οποτε τωρα που αποφασισαμε με διπλή δωρεά θα το ξανασυζητησω φυσικα! αυτο που λες οτι ελεγχουν καλα τη μητρα με νοιαζει πολυ! μακαρι να ειναι ετσι, δεν θελω να πεσω σε γιατρο που θα με παει στα τυφλα χωρις πολλες μετρησεις κτλ κτλ. θελω καποιον της λεπτομερειας. 

κοριτσια να ρωτησω , καταστολη γιατι κανουμε για την εμβρυομεταφορα; αυτο με τις αρβεκαπ εννοω, ειχα παρει στην 1η μου εξωσωματικη. αλλα δεν ξερω γιατι στην ΕΤ. σε τι ειναι καλυτερος αυτος ο τροπος; ή γίνεται για να συγχρονιστείτε με την δότρια; 

• Μου αρέσει 2

@Villi κι εγώ το έχω πάθει, όπως η @Condios . Ουσιαστικά το πρόβλημα ήταν ότι αν κ έπαιρνα cyclacur δεν γινόταν καταστολή. Έκανα ωορρηξία κ μάλιστα πρόωρη. Οπότε σε κάποια φάση, αν κ έπαιρνα κανονικά σικλακουρ, η e2 έμενε στάσιμη ή έπεφτε - ακόμα κ αν έπαιρνα περισσότερα σικλακουρ. Και το ίδιο πάθαινε κ το ενδομήτριο... Έτσι, την τελευταία φορά κάναμε arvekap για να τα έχουμε όλα under control. Βέβαια, κουλουράκι κ πάλι, αλλα έτσι είχε η κατάσταση.

Γι'αυτό ρώτησα σε ποια μέρα του κύκλου ήσουν. Η 22η είναι οριακά. Πχ αποκλείεται να σου ξεκινούσε προγεστερόνη την 22η μέρα. Κ πότε θα γινόταν η ετ; 27η με 28η; Αποκλείεται. Άρα, είχες μπει ήδη στη φάση της προγεστερόνης αν έκανες ωορρηξία. 

Ωστόσο, αυτό γινόταν σ' εμένα κάθε φορά από μια φάση κι έπειτα. Και όχι 22η μέρα. Μιλάμε για 10η ή 12η. Πού να προλάβει κ το έρμο ενδομήτριο να παχύνει.. Το είπα κ στον Παπαν κ μου είπε ότι κάποιες γυναίκες κάνουν ωορρηξία ακόμα κ με τα λευκά σικλακουρ. Σ' εσένα όμως αφού τον προηγούμενο μήνα ήταν οκ, μάλλον ήταν τυχαίο. Ίδια μέρα του κύκλου σε είδε κ τον προηγούμενο μήνα;

πρίν από 21 λεπτά , lizard12 είπε:

απο ενδομητριο ως τωρα πηγαινα παντα καλα, πανω απο 9-10 ηταν σε ΕΤ. ωστοσο θα κανω και υστεροσκοπηση που δεν εχω κανει ποτε να δουμε μπας κ βρεθει κ εκει τιποτα. ναι αυτο με τα 2 ή 4 πακετο το ηξερα, το ρωτησα οταν πηγα αλλα δεν το αναλυσαμε πολυ γιατι εγω πηγα αρχικα μονο για δανεικα ωαρια κ μου ειπε τετοιο πακετο με το δικο σας σπερμα δεν μπορουμε να δωσουμε. οποτε τωρα που αποφασισαμε με διπλή δωρεά θα το ξανασυζητησω φυσικα! αυτο που λες οτι ελεγχουν καλα τη μητρα με νοιαζει πολυ! μακαρι να ειναι ετσι, δεν θελω να πεσω σε γιατρο που θα με παει στα τυφλα χωρις πολλες μετρησεις κτλ κτλ. θελω καποιον της λεπτομερειας. 

Όταν συζητήσεις μαζί τους για τη διπλή δωρεά πες μας τι σου είπαν για αριθμό κ χρόνο αναμονής... Επίσης, τι προτείνουν αυτοί, δότη από το δικό τους εργαστήριο ή άμεση παραγγελία από εσάς από τράπεζα του εξωτερικού;

πρίν από 34 λεπτά , Condios είπε:

Τι ωραία νεαααααα!!!!! Είδες που ήθελε κόκκινο βρακί μάλλον για να αλλάξει λίγο η τύχη????? Χαχαχαχαχα ,,,, σε πειράζω φυσικά!!!! Άντε μανάρι μου να ξεκινήσεις το ταξίδι και εσύ της συνάντησης με το μωρό σας. Η αρβεκαπ, αν είναι η 3,75,  καλό είναι να στην κάνει κάποιος έμπειρος, θέλει γλουτό και υπομονή και σιγά σιγά γιατί το υγρό πονάει προς το τέλος. Έχει πολλές παρενέργειες (αυτές της εμμηνόπαυσης όπως σωστά αναφέρει και η @chitaneta,,,4 σε ένα χρόνο έχω κάνει ,,, και σκέψου ότι η συγκεκριμένη είναι για 3μηνες η ισχύς της,,,ζω μια μόνιμη καταστολή και εμμηνόπαυση,,,απορώ που έκλαψα μετά από 3 μήνες και όχι κάθε μέρα αχαχχαχαχα). Αλλά μια χαρά σε πάει ο γιατρός σου! Μπράβο του! Και για τις εξετάσεις που σε έβαλε να κάνεις και για τα υπόλοιπα. 

@Villi συμβαίνει αυτό που είπες , προφανώς έπεσαν τα οιστρογόνα αλλά το γιατί δυστυχώς δεν το γνωρίζω (άβυσσος το σώμα της γυναίκας και οι ορμόνες της). Τον προηγούμενο μήνα που παλευα (ούσα με καταστολή και φουλ οιστρογόνα) να φτιάξω ενδομητριο μπας και κάνω το ρημαδοερα αν θυμάσαι ενώ έδινε η Ε2 ξαφνικά έπεσε και εκεί βαφτίστηκα "περίπτωση" απ'τον Τσιρ αλλά θα σου πω ότι 20 μέρες πριν είχα κάνει την 3η δόση και καταλήγω ότι αυτή επηρέασε ενδεχομένως το σύστημα. Ή ότι παλα έτυχε ρε παιδί μου να μην ήθελε ο συγκεκριμένος κύκλος να βγει καλός. Για αυτό λέω ,,, υπομονή ως ότου έρθει η σωστή στιγμή,,εξάλλου είστε σε πολύ καλό στάδιο σε σχέση με το χρόνο και τις επερχόμενες εξελίξεις. 

@Filli μου λογικό να ρευεσαι, προσπαθούν όλα να πάρουν θέση εκεί μέσα ,,,νομίζω είναι σύνηθες και μάλιστα αν κρίνω απ'τις κοντινές μου φίλες εγκυουλες ,,, είναι μόνιμο ως τη γέννα!!!! Ανακουφίσουν και οοοοομμμμμ 

@chitaneta λογικά όλα τα άγχη σου και οι έννοιες,,,αλλά βήμα βήμα θα σβήνουν και τη θέση αυτών θα καταλαμβάνει η περισσότερη χαρά. Fingers crossed.

@Aria.

Εννοείται ότι η υγεία πάνω απ'όλα και αυτή βάζω μπροστά. Ελπίζω και εσύ να είσαι πολύ καλύτερα !!!!! 

@Neli83μοντέλο συνεχίζω να σε βρίσκω ,,, μανουλομανουλο κανονικό!!!!!!! 

Βρε με παρακολουθείς?? Κόκκινο κατακόκκινο χαχαχαχα. Μου έδωσε τρία κουτιά με 7 ενέσεις το κάθε κουτί. Θα βαράμε λέει αλύπητα από τις 24/2 ακόμα κ στην περίοδο. Ε ρε τι έχει να τραβήξει ο άντρας μου άμα με πειράξουν. 

Διάβασα αυτά που λές στο βιλακι μας και αναρωτιέμαι..ρε λες να με επηρέασε κ εμένα σε αυτόν τον κύκλο η 3η δόση; Όντως άβυσσος ο οργανισμός κάθε γυναίκας. Εσένα σε βάφτισε περίπτωση ο τσιρι εμένα μου είπε ότι θα σκίσει τα πτυχία του χαχαχα.

πρίν από 17 λεπτά , marina_86 είπε:

@Villi κι εγώ το έχω πάθει, όπως η @Condios . Ουσιαστικά το πρόβλημα ήταν ότι αν κ έπαιρνα cyclacur δεν γινόταν καταστολή. Έκανα ωορρηξία κ μάλιστα πρόωρη. Οπότε σε κάποια φάση, αν κ έπαιρνα κανονικά σικλακουρ, η e2 έμενε στάσιμη ή έπεφτε - ακόμα κ αν έπαιρνα περισσότερα σικλακουρ. Και το ίδιο πάθαινε κ το ενδομήτριο... Έτσι, την τελευταία φορά κάναμε arvekap για να τα έχουμε όλα under control. Βέβαια, κουλουράκι κ πάλι, αλλα έτσι είχε η κατάσταση.

Γι'αυτό ρώτησα σε ποια μέρα του κύκλου ήσουν. Η 22η είναι οριακά. Πχ αποκλείεται να σου ξεκινούσε προγεστερόνη την 22η μέρα. Κ πότε θα γινόταν η ετ; 27η με 28η; Αποκλείεται. Άρα, είχες μπει ήδη στη φάση της προγεστερόνης αν έκανες ωορρηξία. 

Ωστόσο, αυτό γινόταν σ' εμένα κάθε φορά από μια φάση κι έπειτα. Και όχι 22η μέρα. Μιλάμε για 10η ή 12η. Πού να προλάβει κ το έρμο ενδομήτριο να παχύνει.. Το είπα κ στον Παπαν κ μου είπε ότι κάποιες γυναίκες κάνουν ωορρηξία ακόμα κ με τα λευκά σικλακουρ. Σ' εσένα όμως αφού τον προηγούμενο μήνα ήταν οκ, μάλλον ήταν τυχαίο. Ίδια μέρα του κύκλου σε είδε κ τον προηγούμενο μήνα;

Στο αιτιολόγησε δηλαδή ότι κάνουν όντως με τα λευκά σικλακουρ ωορρηξία? Επειδή λες ότι το παθαίνεις συνέχεια από ένα σημείο και μετά. Σου έλεγε κάθε φορά το ίδιο?

• Χαχα 2

πρίν από 17 λεπτά , marina_86 είπε:

Όταν συζητήσεις μαζί τους για τη διπλή δωρεά πες μας τι σου είπαν για αριθμό κ χρόνο αναμονής... Επίσης, τι προτείνουν αυτοί, δότη από το δικό τους εργαστήριο ή άμεση παραγγελία από εσάς από τράπεζα του εξωτερικού;

ναι εννοειται θα σας πω.  θα μαθω ελπιζω μεσα στη βδομαδα. το θεμα δοτη δεν το αναλυσαμε επειδη το αποφασισαμε αφου φυγαμε απο εκει οποτε εχω να μαθω κ αλλα. δεν ξερω πως λειτουργουν και δεν ξερω κ τι διαφορά εχει αν διαλεξω απο δική τους κάβα ή από τράπεζα εξωτερικου. 

για τα εμβολια που λέτε , εμένα μετά τη 2η δόση μου ήρθε περιοδος σε 45 μέρες και μετά την 3η δόση (που την έκανα ενώ ειχα περίοδο) μου ήρθε μετά απο 15 μερες παλι! ειμαι σιγουρη οτι ηταν απο το εμβολιο αλλα δεν εδωσα κ πολλη σημασία επειδή ημουν σε φάση απραγίας σε ότι αφορά τις εξωσωματικές. τωρα ξανα εβαλα μπρος. ειχα κανει μεγαλο διάλειμμα μετα την τελευταία αποτυχια. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Στο αιτιολόγησε δηλαδή ότι κάνουν όντως με τα λευκά σικλακουρ ωορρηξία? Επειδή λες ότι το παθαίνεις συνέχεια από ένα σημείο και μετά. Σου έλεγε κάθε φορά το ίδιο?

Ναι, μου είπε ότι υπάρχουν κ αυτές οι περιπτώσεις. Να εκτινάσσεται η lh και να προχωράμε σε ωορρηξία. Σκέψου ότι τον προηγούμενο μήνα που έκανα πάλι ψευδοκυκλο για το ΕΡΑ τεστ, έπαιρνα λευκά σικλακουρ. Πάω να με δει με υπέρηχο 9η μέρα κ βλέπει 2 ωάρια κ 1 κυστικό. Μου λέει καλέ, πήρες κ τίποτα άλλο εκτός από σικλακουρ; Λέω ναι, μου είχαν περισσέψει κ κάτι menopur και είπα δεν χτυπάω μία; Χαχαχαχα 

Βέβαια, ο Παπαν με παρακολούθησε στον προηγούμενο κύκλο (αυτόν του προηγούμενου μήνα) και τώρα σε αυτόν. Όσο προετοιμαζόμαστε δηλαδή για το ΕΡΑ τεστ. Δεν έχουμε κάνει μαζί ετ.

Παλιότερα δεν το πάθαινα. Ξαφνικά άρχισα να το παθαίνω κ γι'αυτό δεινοπαθησαμε μέχρι να κάνουμε τη 2η ετ με την προηγούμενη γιατρό μου. Πηγαίναμε με λευκά σικλακουρ: ωορρηξία. Δοκιμάσαμε εντελώς φυσικό κύκλο: ωορρηξία νωρίς πριν προλάβει να παχύνει το ενδομήτριο. Οπότε, καταλήξαμε στην arvekap για τη 2η ετ. Αλλά έχω μία υποψία ότι μου το τράβηξε πολύ για να παχύνει το ενδομήτριο (γιατί αρνιόταν να βάλει κ βοηθητικά αυτοκόλλητα) κ νομίζω ότι πήρα λιγότερη προγεστερόνη απ' όσο πρέπει...

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ναι, μου είπε ότι υπάρχουν κ αυτές οι περιπτώσεις. Να εκτινάσσεται η lh και να προχωράμε σε ωορρηξία.

Μαρίνα μου καλημέρα. Αυτό που περιγράφεις με την LH το πάθαινα κι εγώ. Σε όλες τις προηγούμενες ετ που έκανα με τον Σφακ το πάθαινα πάντα, χωρίς αυτοκόλλητα και μόνο με λευκά cyclacur τρέχαμε να προλάβουμε μη τυχόν και σκάσει το ωοθυλάκιο και χάσουμε τον κύκλο, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να παχύνει το ενδομήτριο, σκέψου την πρώτη ετ με δωρεά την έκανα με ενδομήτριο 7. Καλα δεν συζητάμε τι γινόταν στο φυσικό κύκλο…ένατη μέρα γειά σας …Απο τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ τα αυτοκόλλητα απο όσο ξέρω δεν το εχω πάθει. Δεν ξέρω αν το έπαθα τώρα που έπεσε το ενδομήτριο αλλά δεν μου είπε κάτι τέτοιο ο Κουρ..φαντάζομαι θα μου το έλεγε. Μήπως η λύση είναι τα αυτοκόλλητα; Ο Παπαν.. απο ότι θυμάμαι τα χρησιμοποιεί, τα έχει σε μεγαλη εκτίμηση. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , Villi είπε:

Μαρίνα μου καλημέρα. Αυτό που περιγράφεις με την LH το πάθαινα κι εγώ. Σε όλες τις προηγούμενες ετ που έκανα με τον Σφακ το πάθαινα πάντα, χωρίς αυτοκόλλητα και μόνο με λευκά cyclacur τρέχαμε να προλάβουμε μη τυχόν και σκάσει το ωοθυλάκιο και χάσουμε τον κύκλο, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να παχύνει το ενδομήτριο, σκέψου την πρώτη ετ με δωρεά την έκανα με ενδομήτριο 7. Καλα δεν συζητάμε τι γινόταν στο φυσικό κύκλο…ένατη μέρα γειά σας …Απο τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ τα αυτοκόλλητα απο όσο ξέρω δεν το εχω πάθει. Δεν ξέρω αν το έπαθα τώρα που έπεσε το ενδομήτριο αλλά δεν μου είπε κάτι τέτοιο ο Κουρ..φαντάζομαι θα μου το έλεγε. Μήπως η λύση είναι τα αυτοκόλλητα; Ο Παπαν.. απο ότι θυμάμαι τα χρησιμοποιεί, τα έχει σε μεγαλη εκτίμηση. 

Αχ, χαίρομαι. Μακάρι να λειτουργήσουν κ σ' εμένα... 

Σ' εσένα δεν ξέρω αν έγινε εκτίναξη της LH. Βασικά, επειδή ήταν 22η μέρα δε νομίζω να μιλάμε για εκτίναξη. Είναι λογικό να πέρασες σε επόμενη φάση. Το καλό είναι ότι ο Κουρτ με τους δοκιμαστικούς μετράει μέρες και βλέπει τι πρέπει να κάνει διαφορετικά τον επόμενο μήνα. Και το βασικό είναι ότι η γυναίκα δεν έχει μπει στην ψυχολογία της ετ που τελικά ακυρώνεται αλλά ξέρει εξαρχής ότι είναι δοκιμαστικός κύκλος. Γιατί εμένα όλες αυτές οι ακυρώσεις των ετ μου την είχαν δώσει. Εδώ τώρα αρχίζει να μου τη δίνει η προετοιμασία για το ΕΡΑ τεστ...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , marina_86 είπε:

Σ' εσένα δεν ξέρω αν έγινε εκτίναξη της LH. Βασικά, επειδή ήταν 22η μέρα δε νομίζω να μιλάμε για εκτίναξη. Είναι λογικό να πέρασες σε επόμενη φάση. Το καλό είναι ότι ο Κουρτ με τους δοκιμαστικούς μετράει μέρες και βλέπει τι πρέπει να κάνει διαφορετικά τον επόμενο μήνα. Και το βασικό είναι ότι η γυναίκα δεν έχει μπει στην ψυχολογία της ετ που τελικά ακυρώνεται αλλά ξέρει εξαρχής ότι είναι δοκιμαστικός κύκλος. Γιατί εμένα όλες αυτές οι ακυρώσεις των ετ μου την είχαν δώσει. Εδώ τώρα αρχίζει να μου τη δίνει η προετοιμασία για το ΕΡΑ τεστ...

Καλημέρα κορίτσι μου. Πολύ κατατοπιστικά αυτά που λες που δυστυχώς όμως είναι και προσωπικά σου βιώματα. Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ που τα μοιράζεσαι μαζί μας.. εγώ από χτες πάντως μπήκα σε ψυχολογία ετ είτε το πιστεύεις είτε όχι. Ελπίζω να λειτουργήσουν οι ενέσεις καταστολής. Ευτυχώς είναι οι αρβεκαπ 0,1 που γίνονται στην κοιλιά. Δεν μου είπε όμως αν θα χρησιμοποιήσουμε και τα λατρεμένα λευκά σικλακουρ . Φαντάζομαι θα μου πει όταν με το καλό έρθει η ώρα. Σαν πρώτο βήμα λοιπόν δεν έκανα ούτε ένα τσιγαρακι σήμερα. Κράτησα 5 να έχω για όλη την ημέρα και το πακέτο το έχει ο σύζυγός για να μην κολαστω. 

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

14 minutes ago, Chrussa1982 said:

Καλημέρα κορίτσι μου. Πολύ κατατοπιστικά αυτά που λες που δυστυχώς όμως είναι και προσωπικά σου βιώματα. Για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ που τα μοιράζεσαι μαζί μας.. εγώ από χτες πάντως μπήκα σε ψυχολογία ετ είτε το πιστεύεις είτε όχι. Ελπίζω να λειτουργήσουν οι ενέσεις καταστολής. Ευτυχώς είναι οι αρβεκαπ 0,1 που γίνονται στην κοιλιά. Δεν μου είπε όμως αν θα χρησιμοποιήσουμε και τα λατρεμένα λευκά σικλακουρ . Φαντάζομαι θα μου πει όταν με το καλό έρθει η ώρα. Σαν πρώτο βήμα λοιπόν δεν έκανα ούτε ένα τσιγαρακι σήμερα. Κράτησα 5 να έχω για όλη την ημέρα και το πακέτο το έχει ο σύζυγός για να μην κολαστω. 

Καλημεεερααααααα! Μα τι όμορφα νέα. Αντε λοιπόν με το καλό . Καλά έκανες και μπήκες σε ψυχολογία ετ γιατί προς τα εκεί βαδίζεις. Ξεκινήσεεεεεεεε!

Λογικα τα λατρεμένα λευκά θα τα ξεκίνησεις μόλις σταματήσεις τις αρβερκαπ. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Έχεις δίκιο, δεν έχει άγχος ο δοκιμαστικός Και αυτη η προετοιμασία όμως για το ΕΡΑ θα μπορούσε να θεωρηθεί δοκιμαστικος κύκλος  έτσι δεν είναι;  Βλέπει και ο γιατρός λίγο τι γίνεται.  Επίσης πολύ καλό είναι ότι ο γιατρός σου ακούει και προσαρμόζεται, δεν πρόκειται ποτέ να σε βάλει στον αυτόματο όπως κάνουν άλλοι. Να δεις νεύρα αν αντιλαμβάνεσαι ότι τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά και ο γιατρός να ΜΗΝ  ακυρώνει την ετ. 

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι έτσι να προετοιμάζεσαι, μη σου έρθει απότομο αυτό με το τσιγάρο. 
 … πες μου κι εμένα πως το κάνεις, κάθε εβδομάδα λέω απο Δευτέρα το μειώνω και καταλήγω να καπνίζω περισσότερο. 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...