Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

3 hours ago, Condios said:

Καλησπέρα καλησπερα,,,,σε κανα μήνα φαντάζομαι το πολυ θα τα έχω,,,μου εδωσε 1λ+1κ σικλακουρ για πρωί και βραδυ για 10 μερες ώσπου να αδιαθετησω,,,αυτο μονο. Οοοοοοοομμμμμμμμμμ σας εχω νεα....διαβαστε παρακάτω

Εύχομαι η επίσκεψη στο γιατρό να είναι για καλό και μόνο και να έχεις καλά νέα. Οοοοοοοομμμμμμμμμμ σας εχω νεα....διαβαστε παρακάτω

Οοοοοοοομμμμμμμμμμ σας εχω νεα....διαβαστε παρακάτω

Οοοοοοοομμμμμμμμμμ σας εχω νεα....διαβαστε παρακάτω

@silvy22 με το καλό μαναρακι μου παμε δυνατα τα τα τα!!!!!!!!!!!! 

@Viv37 τώρα τρέχουν τα δικά μου σάλια με αυτό που έγραψες,,,,να πατε και να το ευχαριστηθείτε φουλ ευχομαι!!!!!!! 

Στο ζουμί μου που βράζω και στο ζουμί των νέων τώρα!!!!!! Έκλεισα επέμβαση για 29/3 , προχειρουργικο 1 μερα πριν, διατροφή για 4 μερες πριν και μοριακο για μενα και συνοδο (συζυγο δηλαδη). Κόστος - το κατώτερο 3500€ το ανώτερο 4000€ καθώς είναι ιδιωτική η κλινική και ο ΕΟΠΥ συμμετέχει μόνο με 200€ για τα νοσήλεια (αχαχαχαχα γελαστε ελευθερα). Ιδιωτική ασφαλεια δε βαζω στη μεση αν και εχω γιατι και πιο ακριβο θα χρεωθει απο την κλινική και γιατί εχω και αλλη ιδια επεμβαση άρα το ξεψαχνισμα θα παει φουλ αρα , αν ειναι να δωσω πχ 5500€ και παρω πισω τα 1000€ και φαω και τη νίλα τί να το κάνω? Α, θελω και 2 μοναδες αιμα στο ονομα μου. Ως τοτε θα εχει βγει και το αποτελεσμα του ΕΡΑ και το αλλο. Τον ρωτησα ποια ειναι η γνωμη του και για τον Τσιρ που ειμαι ,,,, και μου ειπε κατα λεξη "αν μπορεις να συνεννοηθείς μαζί του (ναι ο κοντος ειναι τρελος αλλα ναι ευτυχως τα λεω αψογα γιατι μιλαμε την ιδια γλωσσα) ειναι εξαιρετικος επιστημονας και ο καλυτερος στο ειδος του σε γνωσεις. Παρολα αυτα θα τον καλεσω παλι τον Πιστοφ να κανω διευκρινιστικες ερωτησεις που εχω στο μυαλο μου σχετικα με την αποκατασταση. Τωρα θα ενημερωσω και τη μαια του κοντου για να βρουν δοτρια να ενωσουμε ως το πασχα το αργοτερο. Θα λειψω μια βδομαδα φουλ απο τη δουλεια με δικη μου αδεια απο την κανονικη,,,,γιατι μετα στην ετ θα χρησιμοποιησω του κρατους αφοβα....Αυταααααααααααααααααααα τα νεααααααα μου! 

Δε μπορειτε να πειτε , ειμαι γρηγορη. Σας αγκαλιάζω μια εξτρά σήμερα λόγω ημέρας βαλεντίνες μου με τα βαλεντινάκια σας!!!!!!!!!!

Ωωωωω τι τέλεια νέα! Πολύ γρήγορη :) μπραβο . Και η επέμβαση θα γίνει σύντομα κ η αποκατάσταση . Στο μεσοδιάστημα θα έρθει τσουπ κ η δοτρια κ καλοκαιράκι με χαδακια κ κοιλιτσα κι εσυ! 
επομενηηηηηηη παρακαλώ :wub:

4 hours ago, marina_86 said:

@Fili μου, προς το παρόν παίρνω τα αγαπημένα λευκά cyclacur και εντός των ημερών θα πάω στον γιατρό... Ελπίζω η LH μου να μου κάνει τη χάρη και να μην εκτοξευτεί... Αν μου την κάνει... υποθέτω τέλη του μήνα... :shock::blink:

Θα σου την κάνει τη χάρη είμαι σίγουρη, Είπαμε οοοομμμμμμ κ είναι η χρονια  μας !!!

3 hours ago, Chrussa1982 said:

Μα τι όμορφα σχέδια για τον Άγιο Βαλεντίνο!! Να περάσετε όμορφα, να φάτε του σκασμου και φυσικά να ηδονιστειτε βεβαίως βεβαίως χαχαχαχα  ας ξεφεύγουμε και λίγο κορίτσι μου. Εδώ μας φεύγει το ετήσιο εισόδημα σε γιατρούς κ εξωσωματικές, το μισό μηνιατικο θα μας πτοήσει?? 

Στις 18.00 θα πάω στον γιατρό με την ψυχή στο στόμα γιατί δεν οδηγώ κ αλλάζω 3 συγκοινωνίες να φτάσω. Έχω στολιστει βέβαια λόγω της ημέρας γιατί μετά θα πάμε κ εμείς να φάμε με τον Βαλεντίνο μου. Αλλά όχι κάπου κυριλέ, μάλλον σε καμία ψησταριά μας κόβω να γλυψουμε κανένα κόκαλακι από μπριζολακι γάλακτος!!

Χρυσά μου λογικά είσαι γιατρό τώρα . Αδημονώ για τα νέα σου. Να βγείτε κ να περάσετε πολύ όμορφα όπου κ να πάτε. Να σου πω κ εγω ένα καφενεδάκι θα ήθελα με τσιπουράκι μεζεδάκια κ το αγοοοοορι μου. Φέτος θα απολαύσω χαδακια, ρεψίματα που σήμερα χαμός δεν ξέρω τι φάση, γατούλα που δεν ξεκολλάει από πάνω μου κι αγόρι δίπλα χαμογελαστο

@silvy22 μου τι τελειαααα! Άντε να ηρεμήσεις κι εσυ! Τώρα υπέρηχος κ τα τα τατατατα

@chitaneta @geozak  εμείς ακούσαμε εντελώς απρόοπτα καρδούλα προηγούμενη Πέμπτη που ήμουν 6 και 2-3 περίπου. Σοκ. Εξαρτάται όμως από ότι κατάλαβα από μάθε περίπτωση. Άλλοι ακούνε στις 8 εβδομάδες άλλοι στις 7 . Είναι βάσανο η αναμονή κ οι χιλιάδες σκέψεις αλλά είπαμε… οοοοοοομμμμμμμμμμμμ και όλα θα γίνουν. Όπως λέει κ γ @silvy22 θα βοηθήσει κ η πανσέληνος :wub:

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 22 λεπτά , Fili είπε:

Ωωωωω τι τέλεια νέα! Πολύ γρήγορη :) μπραβο . Και η επέμβαση θα γίνει σύντομα κ η αποκατάσταση . Στο μεσοδιάστημα θα έρθει τσουπ κ η δοτρια κ καλοκαιράκι με χαδακια κ κοιλιτσα κι εσυ! 

Θα σου την κάνει τη χάρη είμαι σίγουρη, Είπαμε οοοομμμμμμ κ είναι η χρονια  μας !!!

Χρυσά μου λογικά είσαι γιατρό τώρα . Αδημονώ για τα νέα σου. Να βγείτε κ να περάσετε πολύ όμορφα όπου κ να πάτε. Να σου πω κ εγω ένα καφενεδάκι θα ήθελα με τσιπουράκι μεζεδάκια κ το αγοοοοορι μου. Φέτος θα απολαύσω χαδακια, ρεψίματα που σήμερα χαμός δεν ξέρω τι φάση, γατούλα που δεν ξεκολλάει από πάνω μου κι αγόρι δίπλα χαμογελαστο

@silvy22 μου τι τελειαααα! Άντε να ηρεμήσεις κι εσυ! Τώρα υπέρηχος κ τα τα τατατατα

@chitaneta @geozak  εμείς ακούσαμε εντελώς απρόοπτα καρδούλα προηγούμενη Πέμπτη που ήμουν 6 και 2-3 περίπου. Σοκ. Εξαρτάται όμως από ότι κατάλαβα από μάθε περίπτωση. Άλλοι ακούνε στις 8 εβδομάδες άλλοι στις 7 . Είναι βάσανο η αναμονή κ οι χιλιάδες σκέψεις αλλά είπαμε… οοοοοοομμμμμμμμμμμμ και όλα θα γίνουν. Όπως λέει κ γ @silvy22 θα βοηθήσει κ η πανσέληνος :wub:

Ευχαριστώ πολύ αρα κ γώ οριακά θα είναι την άλλη εβδομάδα για καρδούλα 

9 minutes ago, silvy22 said:

Ευχαριστώ πολύ αρα κ γώ οριακά θα είναι την άλλη εβδομάδα για καρδούλα 

Κι εγω στον πρώτο είδαμε σάκο και εμβρυϊκά στοιχεία . Στο δεύτερο ακούσαμε καρδούλα κ τώρα τρώω χέρια μου για τον τρίτο. Σίγουρα λίγο πιο ήρεμη . Οοοομμμμμμμμ τα τα τα τατατατατ

• Μου αρέσει 4

πρίν από 27 λεπτά , Fili είπε:

Και οι εβδομαδες ξερεις πως υπολογιζονται;

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

Κι εγω στον πρώτο είδαμε σάκο και εμβρυϊκά στοιχεία . Στο δεύτερο ακούσαμε καρδούλα κ τώρα τρώω χέρια μου για τον τρίτο. Σίγουρα λίγο πιο ήρεμη . Οοοομμμμμμμμ τα τα τα τατατατατ

απο τον πρωτο στον δευτερο υπερηχο ποσες μερες περασαν; τρωγομαι κι εγω...

12 minutes ago, chitaneta said:

Και οι εβδομαδες ξερεις πως υπολογιζονται;

απο τον πρωτο στον δευτερο υπερηχο ποσες μερες περασαν; τρωγομαι κι εγω...

Τις εβδομάδες είχα βρει ένα σάιτ που σου βγάζει ποσό είσαι μετά από εξωσωματική με βλαστοκυστες. Αν πατήσεις ποσό έγκυος είμαι μετά από εξωσωματική θα στο βγάλει. Eleftheia.gr 

χοριακες ανά δυο μέρες τέσσερις στο σύνολο και μια βδομάδα ο πρώτος από τον δεύτερο υπέρηχο 

ξερω είναι δύσκολο . Προσπάθησε να είσαι ήρεμη κ θετική. Τόση ενέργεια ρέει εδώ μέσα . Όλα καλά θα πάνε :wub:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Fili είπε:

Τις εβδομάδες είχα βρει ένα σάιτ που σου βγάζει ποσό είσαι μετά από εξωσωματική με βλαστοκυστες. Αν πατήσεις ποσό έγκυος είμαι μετά από εξωσωματική θα στο βγάλει. Eleftheia.gr 

χοριακες ανά δυο μέρες τέσσερις στο σύνολο και μια βδομάδα ο πρώτος από τον δεύτερο υπέρηχο 

Α ωραια, ευχαριστω!

Κορίτσια μου κάναμε υπέρηχο και τι ειδαμε;; Ένα ωραιότατο ωοθηλακιο 17 χιλιοστών παρακαλώ. Ω ναι....ο γιατρός μου λέει αυτό συμβαίνει σπάνια και συνεβει σε εσένα χαχαχαχα. Και ένα στρουμπουλο ενδομήτριο 9 χιλιοστών βεβαίως βεβαίως. Συζητήσαμε πως θα προχωρησω. Μου έγραψε θυροειδή, προλακτίνη, βιταμίνη d τα οποία τα έλεγξα περισυ για να είμαι ειλικρινής και όχι πρόσφατα. Είπε να δούμε που βρίσκονται αυτά μην βρεθούμε προ εκπλήξεων πριν την ετ την Πέμπτη που πρωί κάνω μια ovitrelle. Και Πέμπτη 24 του μήνα ξεκινάω arvekap για πλήρη καταστολή ωοθηκών. Αν όλα πάνε κατ' ευχήν υπολογίζει 15 με 20 Μαρτίου να κάνουμε ετ. Κορίτσια είμαι χαρούμενη. Γιατί ο γιατρός με καθησύχασε. Αλλά με εκραξε πάλι για τα κιλά χαχαχαχα. 

Επειδή έχω κάψει φλατζα αν κάποιο κορίτσι έχει κάνει χρήση arvekap θα μου πει αν έχει παρενέργειες, αν πονάει όπως η αντιπηκτική και ότι μα ότι θυμάται?? 

• Μου αρέσει 10

πρίν από 14 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου κάναμε υπέρηχο και τι ειδαμε;; Ένα ωραιότατο ωοθηλακιο 17 χιλιοστών παρακαλώ. Ω ναι....ο γιατρός μου λέει αυτό συμβαίνει σπάνια και συνεβει σε εσένα χαχαχαχα. Και ένα στρουμπουλο ενδομήτριο 9 χιλιοστών βεβαίως βεβαίως. Συζητήσαμε πως θα προχωρησω. Μου έγραψε θυροειδή, προλακτίνη, βιταμίνη d τα οποία τα έλεγξα περισυ για να είμαι ειλικρινής και όχι πρόσφατα. Είπε να δούμε που βρίσκονται αυτά μην βρεθούμε προ εκπλήξεων πριν την ετ την Πέμπτη που πρωί κάνω μια ovitrelle. Και Πέμπτη 24 του μήνα ξεκινάω arvekap για πλήρη καταστολή ωοθηκών. Αν όλα πάνε κατ' ευχήν υπολογίζει 15 με 20 Μαρτίου να κάνουμε ετ. Κορίτσια είμαι χαρούμενη. Γιατί ο γιατρός με καθησύχασε. Αλλά με εκραξε πάλι για τα κιλά χαχαχαχα. 

Επειδή έχω κάψει φλατζα αν κάποιο κορίτσι έχει κάνει χρήση arvekap θα μου πει αν έχει παρενέργειες, αν πονάει όπως η αντιπηκτική και ότι μα ότι θυμάται?? 

Η arvekap πονάει όταν μπαίνει το υγρό. Σε εμένα παρενέργειες δεν είχε. Και η chitaneta έχει κάνει arvekap, οπότε μπορεί να σου πει καλύτερα... Εγώ μια φορά έκανα... 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Οοοο

18 minutes ago, Chrussa1982 said:

οοοοοοοοοοοοο μα τι τρελεια νέα είναι αυτά;!! Μπραβο Χρυσά μου . Και εσυ λοιπόν το καλοκαιράκι μπαλίτσα θα είσαι χεχεχεχεχεχ 

arvekap έκανα εγω . Σε σχέση με ινοχεπ και προλουτεξ πταίσμα θα πω. Καμία παρενέργεια , καθόλου πόνος .

Αχ πραγματικά τι όμορφα !!!! (Θυμήθηκες να βάλεις καινούργιο βρακι ή από τη χαρά σου το ξέχασες;)

Οποοοοτε οσονουπω έρχεται και η διαγαλαξιακη σούπερ δοτρια της @Viv37 μας

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

πρίν από 18 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Με το καλο να ξεκινήσεις...πονάει μπορω να πω η arvekap...πηγα στο φαρμακείο γιατι μονη μου δεν μπορούσα να τηνκανω  πισω

• Ευχαριστώ 1

7 minutes ago, geozak said:

Με το καλο να ξεκινήσεις...πονάει μπορω να πω η arvekap...πηγα στο φαρμακείο γιατι μονη μου δεν μπορούσα να τηνκανω  πισω

Α εσυ έκανες λογικά τη μια και έξω. Την είχα κάνει κι εγω στην πρώτη ετ. Τώρα κάναμε για δυο εβδομάδες αν θυμάμαι καλά μια κάθε πρωί στην κοιλια

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Condios είπε:

Σε ευχαριστώ Μαρινάκι μου,,,,μακάρι,,,"χλωρινατη" θα του παω του κοντου μετα,,,αχαχαχα

Δεν ξερω να σου πω για το δικό σου γιατρό και τί οδηγίες σου έδωσε αλλά ίσως επειδή είσαι διαγνωστική εσύ δε στο είπε. Εδώ τώρα σε μένα θα γίνει δουλεια και ισως χρειαστει,,,,αχρειαστο να ειναι φυσικα. Πάντως διέκρινα αριστη οργάνωση, μου ήρθαν ήδη mails με οδηγίες διατροφής για 4 μερες πριν και οδηγιες για τις μοναδες αιματος, και που θα πανε και πως , τα παντα. Όσο για την αποκατασταση τον ρωτησα αν ειναι 6μηνο,,,,και αν θελω καταστολη με αρβεκαπ....ειπε οχι,,,στο 2μηνο θα ειμαι ετοιμη (3 κυκλους υποθετω και μετα ετ). Πιο σύντομα θα τελειωσεις εσυ , αυτό ειναι το μόνο σίγουρο. Οπότε όποιο νεο ερθει φρεσκο εδω ειμαστε ,,, καλο να ειναι.

Μην σκέφτεσαι τα χρήματα μπροστά στην υγεία σου.απο ότι λες ξέρουν την δουλειά τους οπότε εμπιστευσου  τους...όλα καλά σου εύχομαι να πάνε !!!

πρίν από 27 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Τέλεια τα νέα σου!!!είδες έπρεπε να πας για να σε δει τελικά!!!όλο εκπλήξεις είσαι βρε κορίτσι μου!!!

Άντε να διασκεδάσεις με τον Βαλεντίνο σου κ μην κουράζεις το μυαλουδακι σου...ένα δ κατάλαβα εγώ αυτό το αυγουλακι τι θα το κάνεις???

• Μου αρέσει 2

πρίν από 29 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ελά Χρύσα μου! προχωράς κι εσυ, μπράβο! Και μένα κατι παρομοιο κουλο μου ειχε συμβει και τελικα καταληξαμε με αρβεκαπ.

Δεν με πονεσαν, ουτε μου εκαναν μελανιες. Αυτο που μπορει να σε πειραξει λιγο ειναι στα ψυχολογικα γιατι ειναι σαν να μπαινεις σε εμμηνοπαυση. Εγω πηρα δυο φορες σε διαφορετικη περιοδο. Την πρωτη φορα ημουν χαλια και τοτε με εριξε πολυ. Την δευτερη φορα ομως που την πηρα και για πιο πολυ καιρο μεχρι να προετοιμαστουμε για την τελευταια ετ ημουνα αρκετα καλα πρεπει να πω, ισως καμια μερα να ενιωθα πιο ευαισθητη και νταουν αλλά οχι κατι τραγικο. Μια κοπέλα απο το φορουμ μου ειχε πει οτι βοηθαει να πινεις πολυ νερο και να περπατας.

Μην τις φοβασαι τις ενεσεις αυτες.

Αντε με το καλο και γρηγορα να φτασει η μερα της ετ!:wub:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...