Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , silvy22 είπε:

Βγηκε το αποτέλεσμα  1846  !!!!
πήρε το ανήφορο!!!
κορίτσια μου ευχαριστώ τόσο πολύ
για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση σνιφ σνιφ
και τα τα τα τα τα τα

Γιουπι!!! Ανέβηκε μια χαρά!!! Με το καλό και ο υπέρηχος κορίτσι μου!! 

Εντάξει άλλη μια εβδομάδα ξεκίνησε με όμορφα νέα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 34 λεπτά , silvy22 είπε:

πήρε το ανήφορο!!!
και τα τα τα τα τα τα

Γιουπι!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , silvy22 είπε:

πήρε το ανήφορο!!!
και τα τα τα τα τα τα

Ιιιιιιιιιιιιι!!!!! Τέλεια!!!! Σούπερ πάει κοριτσάκι μου!!! Μπράβο!! Φτου φτου!! Όλα καλά!!!

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

4 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Εύχομαι να βρεις τον γιατρό που θ; σε κερδίσει και να είναι ο σωστός κορίτσι μου!!! ❤️ 

Τι λες καλέ;;; δοκιμαστικός από τη μια  και μπεμπακι από την αλλη!!! Εσύ θα τα πάρεις αγάπη μ εγώ τον βγάζω τον δοκιμαστικό μην αγχώνεσαι. Πάρε τα εσύ και αν χρειαστεί θα σ πω ♥ ♥ ♥ 

Ευχαριστώ πολύ! Αλλά αν χρειαστεις να μου πεις!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , silvy22 είπε:

πήρε το ανήφορο!!!
και τα τα τα τα τα τα

Νουμεραρα ρα ρα ρα ρα,,,,,έτσι, μόνο τον ανηφορο και με το καλό ο υπέρηχος γλυκουλα μου!!!!!!!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι , παμε δυνατά τα τα τα

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

Καλησπέρα καλησπερα,,,,σε κανα μήνα φαντάζομαι το πολυ θα τα έχω,,,μου εδωσε 1λ+1κ σικλακουρ για πρωί και βραδυ για 10 μερες ώσπου να αδιαθετησω,,,αυτο μονο. Οοοοοοοομμμμμμμμμμ σας εχω νεα....διαβαστε παρακάτω

Εύχομαι η επίσκεψη στο γιατρό να είναι για καλό και μόνο και να έχεις καλά νέα. Οοοοοοοομμμμμμμμμμ σας εχω νεα....διαβαστε παρακάτω

Οοοοοοοομμμμμμμμμμ σας εχω νεα....διαβαστε παρακάτω

Οοοοοοοομμμμμμμμμμ σας εχω νεα....διαβαστε παρακάτω

@silvy22 με το καλό μαναρακι μου παμε δυνατα τα τα τα!!!!!!!!!!!! 

@Viv37 τώρα τρέχουν τα δικά μου σάλια με αυτό που έγραψες,,,,να πατε και να το ευχαριστηθείτε φουλ ευχομαι!!!!!!! 

Στο ζουμί μου που βράζω και στο ζουμί των νέων τώρα!!!!!! Έκλεισα επέμβαση για 29/3 , προχειρουργικο 1 μερα πριν, διατροφή για 4 μερες πριν και μοριακο για μενα και συνοδο (συζυγο δηλαδη). Κόστος - το κατώτερο 3500€ το ανώτερο 4000€ καθώς είναι ιδιωτική η κλινική και ο ΕΟΠΥ συμμετέχει μόνο με 200€ για τα νοσήλεια (αχαχαχαχα γελαστε ελευθερα). Ιδιωτική ασφαλεια δε βαζω στη μεση αν και εχω γιατι και πιο ακριβο θα χρεωθει απο την κλινική και γιατί εχω και αλλη ιδια επεμβαση άρα το ξεψαχνισμα θα παει φουλ αρα , αν ειναι να δωσω πχ 5500€ και παρω πισω τα 1000€ και φαω και τη νίλα τί να το κάνω? Α, θελω και 2 μοναδες αιμα στο ονομα μου. Ως τοτε θα εχει βγει και το αποτελεσμα του ΕΡΑ και το αλλο. Τον ρωτησα ποια ειναι η γνωμη του και για τον Τσιρ που ειμαι ,,,, και μου ειπε κατα λεξη "αν μπορεις να συνεννοηθείς μαζί του (ναι ο κοντος ειναι τρελος αλλα ναι ευτυχως τα λεω αψογα γιατι μιλαμε την ιδια γλωσσα) ειναι εξαιρετικος επιστημονας και ο καλυτερος στο ειδος του σε γνωσεις. Παρολα αυτα θα τον καλεσω παλι τον Πιστοφ να κανω διευκρινιστικες ερωτησεις που εχω στο μυαλο μου σχετικα με την αποκατασταση. Τωρα θα ενημερωσω και τη μαια του κοντου για να βρουν δοτρια να ενωσουμε ως το πασχα το αργοτερο. Θα λειψω μια βδομαδα φουλ απο τη δουλεια με δικη μου αδεια απο την κανονικη,,,,γιατι μετα στην ετ θα χρησιμοποιησω του κρατους αφοβα....Αυταααααααααααααααααααα τα νεααααααα μου! 

Δε μπορειτε να πειτε , ειμαι γρηγορη. Σας αγκαλιάζω μια εξτρά σήμερα λόγω ημέρας βαλεντίνες μου με τα βαλεντινάκια σας!!!!!!!!!!

Αντε μπράβο ρε κορίτσι μ με το καλό να μπεις και σιδερένια Παναγία μ! 

Καλά τραγικό ότι ζηταν και δύο μπουκάλες αίμα. Αυτό με τα λεφτά κ την ασφάλεια δεν έχεις κ άδικο. Ναι ναι να τη. Βρουν τη δοτρια να ναι έτοιμα τα φασολάκια!!! ❤️ 

3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Την καλύτερη δουλειά έκανες! Αποφάσισα λοιπόν κι εγώ να ακολουθήσω το παράδειγμά σου και σήμερα θα πάμε στο Μακεδονία Παλλάς για τη γιορτή των ερωτευμένων και θα ρίξουμε τρελή μάσα! Όλη τη βδομάδα το σκέφτομαι και μου τρέχουν τα σάλια!! Βέβαια παίζει να μας φύγει μισό μηνιάτικο αλλά δεν πειράζει! Πρώτη χρονιά που γιορτάζουμε το Βαλεντίνο ως παντρεμένο ζευγάρι! χαχαχα

Σου εύχομαι λοιπόν το καλοκαιράκι να απολαμβάνεις την κοιλίτσα σου που θα έχει μέσα το/τα νινάκια σου και να περάσεις τους καύσωνες χαϊδεύοντας την!

@Chrussa1982 μου τι ώρα θα πας στο γιατρό σήμερα? Περιμένουμε νέα. Στέλνω θετική ενέργεια για να πάνε όλα καλά και να μην είναι τίποτα.

@Fili μου όχι μόνο της ανάγκες μας. Ολόκληρη φωταγώγηση πόλης μπορούμε να αναλάβουμε με τόση ενέργεια!!

@silvy22 τι ώρα θα βγουν σου είπαν?  Αμάν αυτή η αναμονή! Πρέπει να ανακαλύψουν έναν τρόπο να τις βγάζουν αυτόματα βρε παιδί μου! Μην παίζουν με τα νεύρα μας!

Καλημέρα σε όλες κορίτσια μου!

Και πολύ καλά αποφάσισες να το κάψετε απόψε και στη μάσα και στο γλυκό οοο :)

πρίν από 55 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Πωπω τσακ μπαμ τα κανονίσεις όλα. Κλαίω με την περιγραφή του τσιρ...χαχαχα.. επίσης χαίρομαι πολύ που όλα κυλούν σιγά σιγά και είμαι σίγουρη ότι ο γιατρός σου θα σου βρει άμεσα δοτρια. Όσο για τα λεφτά που είδα ότι θα φύγουν σφίχτηκε λίγο η καρδούλα μου, αλλά χαλάλι γιατί σε λίγο θα είσαι έγκυος. Τι σε λίγο δηλαδή. Μια ανάσα είναι το καλοκαιράκι!! 

Πολλά φιλιά σε όλες !!! (Ελπίζω να καταφέρω να σεξουαλιστω κ εγώ λίγο σήμερα γιατί θα με χωρίσει ο καλός μου. Για αυτό κ εγώ προμηθευτικα ένα έξτρα βρακί κ τελειώνοντας από τον γιατρό θα αλλάξω στην τουαλέτα του πριν φύγω μπας και ανάψουν λίγο τα αίματα μετά τα κιλά προβατίνας που θα φάμε).

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πέθανα με το έξτρα βρακιι χαχαχαχαχαχαχα

πρίν από 41 λεπτά , silvy22 είπε:

πήρε το ανήφορο!!!
και τα τα τα τα τα τα

Ω ρεεεεεε φτου φτου κοριτσακι μ σούπερ πάει το φασολινι!!! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 54 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Πωπω τσακ μπαμ τα κανονίσεις όλα. Κλαίω με την περιγραφή του τσιρ...χαχαχα.. επίσης χαίρομαι πολύ που όλα κυλούν σιγά σιγά και είμαι σίγουρη ότι ο γιατρός σου θα σου βρει άμεσα δοτρια. Όσο για τα λεφτά που είδα ότι θα φύγουν σφίχτηκε λίγο η καρδούλα μου, αλλά χαλάλι γιατί σε λίγο θα είσαι έγκυος. Τι σε λίγο δηλαδή. Μια ανάσα είναι το καλοκαιράκι!! 

Πολλά φιλιά σε όλες !!! (Ελπίζω να καταφέρω να σεξουαλιστω κ εγώ λίγο σήμερα γιατί θα με χωρίσει ο καλός μου. Για αυτό κ εγώ προμηθευτικα ένα έξτρα βρακί κ τελειώνοντας από τον γιατρό θα αλλάξω στην τουαλέτα του πριν φύγω μπας και ανάψουν λίγο τα αίματα μετά τα κιλά προβατίνας που θα φάμε).

Αν καταφερεις να σεξουαλιστεις μετα την προβατινα θα σε χειροκροταω μεχρι να γεννησω,,,,,,εμενα αν φαει ο καλος μου ηρθε το τελος, ο ύπνος,,,όχι ο "πηδος" (που λεει και η φιλη Τριφύλλη αχαχαχαχα). Ελπίζω να μην του πεις "αγόρασα καινούργιο βρακί" ως έκφραση αχαχαχαχα,,,,αλλά κάτι πιο προστυχο,,,,κλαιω απ'τα γελια με την τρελα μας αλλα μ' αρεσειιιιιιιιιιιιιι 

• Χαχα 7

πρίν από 42 λεπτά , silvy22 είπε:

πήρε το ανήφορο!!!
και τα τα τα τα τα τα

Μπράβοοοο! Τελεια! Ουφ παει κι αυτο! Σου ειπε τωρα για υπερηχο;

ευχαριστώ πολύ γλυκούλες μου
χαράξουμε το δρόμο και έρχεστε απο πίσω
τώρα με την πανσέληνο κάτι γίνεται κ ευνοείτε
η γονιμότητα (σημείωση)!!! να κάνετε οτι πρεπει
Εξετάσεις επεμβάσεις και τσουπ θα ερθει το σποράκι!!!

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Μπράβοοοο! Τελεια! Ουφ παει κι αυτο! Σου ειπε τωρα για υπερηχο;

ναι ναι θα παω 22.. αντε να περιμένω αλλες 9 μέρες λες να ακουσουμε καρδούλα

• Μου αρέσει 6

πρίν από 6 λεπτά , MELINASP είπε:

Αντε μπράβο ρε κορίτσι μ με το καλό να μπεις και σιδερένια Παναγία μ! 

Καλά τραγικό ότι ζηταν και δύο μπουκάλες αίμα. Αυτό με τα λεφτά κ την ασφάλεια δεν έχεις κ άδικο. Ναι ναι να τη. Βρουν τη δοτρια να ναι έτοιμα τα φασολάκια!!! ❤️ 

Και πολύ καλά αποφάσισες να το κάψετε απόψε και στη μάσα και στο γλυκό οοο :)

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πέθανα με το έξτρα βρακιι χαχαχαχαχαχαχα

Ω ρεεεεεε φτου φτου κοριτσακι μ σούπερ πάει το φασολινι!!! ❤️ 

Γιατί είναι πολύ 2 μονάδες αίμα,,,σου λεω αχρειαστες να ειναι αλλα τοσα εσωτερικά θα βγαλω,,,καλυτερα , ο προνοών διοικεί,,,,άστον,,,,σοβαρο και επαγγελματια τον εκοψα,,,εξαλλου 2 μοναδες ειναι,,,,αν δε χρησιμοποιηθούν θα αφαιθούν για κάποια αλλη γυναικα ,,,γιατι πανε στο Αλεξανδρας αυτες. Ελπίζω αυτη η δοτρια να ειναι η τυχερη μας. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@Condios πολύ ωραία νέα! Γρηγορα γρηγορα να ξεμπερδευεις και να πανε όλα καλά!

πρίν από 10 λεπτά , silvy22 είπε:

ευχαριστώ πολύ γλυκούλες μου
χαράξουμε το δρόμο και έρχεστε απο πίσω
τώρα με την πανσέληνο κάτι γίνεται κ ευνοείτε
η γονιμότητα (σημείωση)!!! να κάνετε οτι πρεπει
Εξετάσεις επεμβάσεις και τσουπ θα ερθει το σποράκι!!!

ναι ναι θα παω 22.. αντε να περιμένω αλλες 9 μέρες λες να ακουσουμε καρδούλα?

Σε αναμμένα κάρβουνα θα ειμαστε! Πάλι αναμονή!

Καποια κοπελα ειχε πει οτι ακούγεται την 6η εβδομαδα; Ας μας πουν τα κοριτσια που ξερουν...

Εγω θα ξαναπαω τελη αυτης της βδομαδας. Για καρδουλα νομιζω ειναι νωρις. Η αλήθεια ειναι οτι εχω σφιξιμο στην ψυχη μηπως και δεν το δουμε καλα...βλέπω που όλα τα κοριτσια ειχατε μεγαλες αυξησεις και στην τριτη χοριακη και γι αυτο ανησυχω... Ωσπου να φτασει η Παρασκευη... Αχ... βαχ...

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, geozak είπε:

@Condiosολα παιρνουν μια σειρά επιτέλους..αντε γρήγορα να μπεις κ εσυ στο κλαμπ με τις μέλλουσες μανούλες...

Εσύ ειδικά τον κοντούλη μας τον ξέρεις καλύτερα απ' όλες....είναι ο άτιμος μπαρουτι,,,,αμην με το καλό να μπω και εγω στο κλαμπ "baby belly". Εν τω μεταξυ να ειμαι με ανοιχτα τα ποδια στην καρεκλα με καμια 6-7 γυρω γυρω,,τα ξερετε ολες,,,,και να με ρωταει ο γιατρος "τί θα κάνεις ? θα πας να τα βγαλεις ολα? (λες και ηξερε τι θα μου πει ο Πιστοφ) , του λεω "σκοπο εχω να καθαρισω και να μη βλεπω εσενα συχνα,,,κανω καπου λαθος σε αυτο που σκεφτομαι?",,,,γελαει και μου λεει "οχι συμφωνω με τη σειρα απολυτα",,,,του λεει η μαια του "γιατρε η condios θελει 6 βλαστοκυστες",,,,,"ποσες βλαστοκυστες θελει? 6? 12000€ " λεει,,,,,του απανταω "κοίμησέ με σε παρακαλώ γιατί τόσα μάλλον μου χρωστάς , περα απο το ότι ακόμα δε με εχεις κάνει μανα",,,,,και γυρνάω στον αναισθησιολογο και του λεω "κοιμησέ με σε παρακαλώ δε μπορώ να συγχιστώ και δεν κανει"αχαχαχαχαχα ,,,,, μα καλα δεν ειπα? 

πρίν από 37 λεπτά , MaryH είπε:

Λοιπον συνεχισε ετσι να περνας καλα κ ν απολαμβανεις τη ζωη. Σε παραδεχομαι ! Εισαι  ανθρωπος που χαιρεσαι την καθε στιγμη. Καντε οτι προλαβετε τωρα γιατι μετα με την κοιλια τουρλα κ το μπεμπε παραμασχαλα, λιγο δυσκολο να γυρνοβολατε, χαχαχαχ!!!

Αχ ρε μαναρακι μου,,,,μακάρι να περνούσαμε πάντα και μόνο καλά,,,αλλά ακόμα και όταν πέφτουμε,,,,μονο προς τα πανω ευτυχως μπορουμε να παμε και ξανασηκωνόμαστε. Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο παντως,,,με την κοιλια τουρλα με βλεπω να κανω μετακομιση απο φθινοπωρο αλλα καθολου δε με ενοχλει να ξερεις,,,,,αλλοι θα τα κανουν για μενα ααχαχαχαχα ας ερθει αυτη η αγια ωρα και ολα τα εχω σκεφτει,,,απλα με φρεναρω,,,γιατι καθε φορα που κάνω σχέδια ο Θεος γελαει, οπότε αποφάσισα να αφαιθώ στη σειρά που αυτος μου όρισε ως κατάλληλη για να με κάνει μανούλα. 

@chitaneta μου ευχαριστώ πολύ πολύ! μακάρι!!!!!!!!

• Μου αρέσει 7

@chitaneta εγω θα παω για υπερηχο στις 23..μου είπε η μαια 21 με 23..που είναι κ τα γενέθλια του αντρουλη μου...βέβαια με πιανει μια ανησυχία αλλα απο την αλλη λεω στον εαυτό μου εαν ειμαι τοσο ανασφαλής και ανυπομονη πως θα περάσουν 7 μηνες ακομα!!!πρέπει να μαθω να διαχειρίζομαι την ανασφάλεια μου...εντω μεταξυ δεν θέλω να κανω ασκοπους κολπικους υπερηχους...γιατι σίγουρα ετσι θα γίνονται στην αρχη...τι λες

• Μου αρέσει 3

πρίν από 12 λεπτά , geozak είπε:

@chitaneta εγω θα παω για υπερηχο στις 23..μου είπε η μαια 21 με 23..που είναι κ τα γενέθλια του αντρουλη μου...βέβαια με πιανει μια ανησυχία αλλα απο την αλλη λεω στον εαυτό μου εαν ειμαι τοσο ανασφαλής και ανυπομονη πως θα περάσουν 7 μηνες ακομα!!!πρέπει να μαθω να διαχειρίζομαι την ανασφάλεια μου...εντω μεταξυ δεν θέλω να κανω ασκοπους κολπικους υπερηχους...γιατι σίγουρα ετσι θα γίνονται στην αρχη...τι λες

Ναι, ισως ειναι καλυτερα να κανουμε μονο τους απαραιτητους υπερηχους... Κι εγω δεν θελω να με πιανουν ανασφαλειες αλλά φοβαμαι για την επομενη φορα λογω του νουμερου της χοριακης μου... Αν τα δει όλα καλα, μετα θα δουμε σε ποσο καιρο θα μου ξαναπει...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 48 λεπτά , Condios είπε:

Εσύ ειδικά τον κοντούλη μας τον ξέρεις καλύτερα απ' όλες....είναι ο άτιμος μπαρουτι,,,,αμην με το καλό να μπω και εγω στο κλαμπ "baby belly". Εν τω μεταξυ να ειμαι με ανοιχτα τα ποδια στην καρεκλα με καμια 6-7 γυρω γυρω,,τα ξερετε ολες,,,,και να με ρωταει ο γιατρος "τί θα κάνεις ? θα πας να τα βγαλεις ολα? (λες και ηξερε τι θα μου πει ο Πιστοφ) , του λεω "σκοπο εχω να καθαρισω και να μη βλεπω εσενα συχνα,,,κανω καπου λαθος σε αυτο που σκεφτομαι?",,,,γελαει και μου λεει "οχι συμφωνω με τη σειρα απολυτα",,,,του λεει η μαια του "γιατρε η condios θελει 6 βλαστοκυστες",,,,,"ποσες βλαστοκυστες θελει? 6? 12000€ " λεει,,,,,του απανταω "κοίμησέ με σε παρακαλώ γιατί τόσα μάλλον μου χρωστάς , περα απο το ότι ακόμα δε με εχεις κάνει μανα",,,,,και γυρνάω στον αναισθησιολογο και του λεω "κοιμησέ με σε παρακαλώ δε μπορώ να συγχιστώ και δεν κανει"αχαχαχαχαχα ,,,,, μα καλα δεν ειπα? 

Αχ ρε μαναρακι μου,,,,μακάρι να περνούσαμε πάντα και μόνο καλά,,,αλλά ακόμα και όταν πέφτουμε,,,,μονο προς τα πανω ευτυχως μπορουμε να παμε και ξανασηκωνόμαστε. Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο παντως,,,με την κοιλια τουρλα με βλεπω να κανω μετακομιση απο φθινοπωρο αλλα καθολου δε με ενοχλει να ξερεις,,,,,αλλοι θα τα κανουν για μενα ααχαχαχαχα ας ερθει αυτη η αγια ωρα και ολα τα εχω σκεφτει,,,απλα με φρεναρω,,,γιατι καθε φορα που κάνω σχέδια ο Θεος γελαει, οπότε αποφάσισα να αφαιθώ στη σειρά που αυτος μου όρισε ως κατάλληλη για να με κάνει μανούλα. 

@chitaneta μου ευχαριστώ πολύ πολύ! μακάρι!!!!!!!!

Εντάξει έχω κλάψει!!! Θα τους τρελάνεις όλους εσύ χαχαχαχα. Έρχομαι να συμφωνήσω με αυτά που μόλις είπες..έτσι έλεγα κ εγώ ότι Χριστούγεννα θα κάνω ετ και κάποιος από πάνω γέλασε τρανταχτά...Σε καμία περίπτωση δεν εξισωνω την δικιά μου χαζοκυστη με τα δικά σου χειρουργεία προς θεού, αλλά όταν θέλουμε κάτι πολύ όλο κάτι γίνεται και αργεί. Οπότε χαμογελάμε, ομορφαίνουμε τις μέρες της αναμονής κάνοντας πράγματα που μας ευχαριστούν, χαιρόμαστε με τις εγκυουλες μας που εξακολουθούν και μας καταδεχονται χαχαχαχα. Και οοοοομμμμμμ 

Όλα θα πάνε τέλεια αρκεί να το πιστέψουμε. Πάω κ εγώ τώρα στον γιατρουλη μου και θα σας ενημερώσω!!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...