Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, lizard12 είπε:

Καλημέρα! μαζί της δεν μιλήσαμε πολύ διεξοδικά για το θέμα διπλής δωρεάς επειδή πήγαμε μόνο για δότρια στην πραγματικότητα αλλά φύγαμε και τελικά αποφασίσαμε να πάμε με διπλή δωρεά. οπότε θέλω να μου υποσχεθούν έναν αριθμό, δεν ζητάω κάτι τρελό, αλλά μη πάω με φουλ δανεικά και πάρω 1 βλαστοκύστη! θα τρελαθώ! εννοείται θα επικοινωνήσω ξανά μαζί τους εφόσον πλέον είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό που θέλουμε. να μάθω και τις επιλογές μας για το σπέρμα. εσυ σε ποιό είσαι; 

Στο new life.

Όχι βρε. Σιγά μη δώσει μόνο μια βλαστοκυστη! Δεν υπάρχει περίπτωση. Εδώ στο new life αν δώσει μόνο μία ή αν δεν είναι καλής ποιότητας αναλαμβάνουν επανάληψη του κύκλου χωρίς χρέωση. Λογικά θα κάνουν κάτι αντίστοιχο κ στο embryolab.

Να σου υποσχεθούν ακριβή αριθμό βλαστοκυστεων ή ωαρίων δε νομίζω. Ένα μίνιμουμ ας σου πουν τουλάχιστον...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 hour ago, lizard12 είπε:

Καλη επιτυχία να εχετε! Ναι κι εμείς με δότη - δότρια, απλώς το ρώτησα γιατί κάποια κάπου το ανέφερε και μου έκανε εντύπωση αν υπάρχει. Αλλα γενικώς δεν με απασχολεί, κι εμείς δότη δότρια θέλουμε, και δεν βιάζομαι να γίνει και άμεσα, θελω να κάνω όσες εξετάσεις χρειάζεται και να φροντίσω να είναι όλα ανεβασμένα και ρυθμισμένα (D3, TSH, B12 κτλ κτλ) και ας έρθει μετά το καλοκαίρι.Ας αργήσει αλλά ας έρθει! απλώς τώρα οι σκέψεις πολλές για το πού να πάμε και ποιους να επιλέξουμε! Πήγαμε μια φορά Θεσνικη αλλά μαλλον θα ξαναπάμε αν και μερικοί κανουν και διαδικτυακά ραντεβού!. και όποιος μας κερδίσει! 

Εύχομαι να βρεις τον γιατρό που θ; σε κερδίσει και να είναι ο σωστός κορίτσι μου!!! ❤️ 

πρίν από 22 λεπτά , chitaneta είπε:

Κι ο δοκιμαστικος κυκλος σημαντικός είναι! Κι εγω εχω τώρα αλλά ελπίζω να πανε ολα καλά και να χρειαστω κι άλλα! Επισης μπορουμε να τα μοιραστούμε!

Αν κανονισω να τα πάρω θα στο πω να ξέρεις κι οποτε θέλεις σου δίνω.:)

Τι λες καλέ;;; δοκιμαστικός από τη μια  και μπεμπακι από την αλλη!!! Εσύ θα τα πάρεις αγάπη μ εγώ τον βγάζω τον δοκιμαστικό μην αγχώνεσαι. Πάρε τα εσύ και αν χρειαστεί θα σ πω ♥ ♥ ♥ 

1 hour ago, marina_86 είπε:

Στο new life.

Όχι βρε. Σιγά μη δώσει μόνο μια βλαστοκυστη! Δεν υπάρχει περίπτωση. Εδώ στο new life αν δώσει μόνο μία ή αν δεν είναι καλής ποιότητας αναλαμβάνουν επανάληψη του κύκλου χωρίς χρέωση. Λογικά θα κάνουν κάτι αντίστοιχο κ στο embryolab.

Να σου υποσχεθούν ακριβή αριθμό βλαστοκυστεων ή ωαρίων δε νομίζω. Ένα μίνιμουμ ας σου πουν τουλάχιστον...

ναι αυτο θελω, ενα μινιμουμ! γιατι αν πηγαιναμε με δικο μας σπερμα ξερω οτι αυτο δεν γινεται εφοσον δεν ειναι καλο, μας το ξεκαθαρισαν αλλα τουλαχιστον τωρα να γινεται! 

13 ώρες πρίν, Condios είπε:

Ευτυχώς ναι σταμάτησα και να πονάω και να έχω αιματακι,,, ευχαριστώ πολύ!!! Δεν είναι θέμα ξεμπερδεματος ,,, ιδανικά είναι άμεσα η επέμβαση και 2 μήνες μετά ετ (λόγω καθαρού περιβάλλοντος) ,άρα ελπίζω να το "απολαύσω" αλλιώς το καλοκαιράκι φίλη και ας είναι με αναγουλες αχαχαχχαχαχα . Αύριο θα σπαρταρανε τα νέα φρέσκα φρέσκα !!!!! 

Πολύ χλμ ,,, 3 φορές την ανεβοκατεβηκαμε αυτή την Αττική οδό και τον Κηφισό πια... Παρασκευή πρωί Ψυχικό στον Τσιρ , Παρασκευή μεσημεράκι Νιάρχο (δουλεύει κολλητή μας ξεναγός οπότε το είδαμε και αυτό), Παρασκευή απόγευμα Νέα Φιλοθέη στον Πιστοφ,,,ε μετά να μην πάω ένα Golden Hall? Λίγο χάζι και μια La pasteria ,,, είχε κολλήσει το στομάχι στην πλάτη απ'την πείνα ,,,, καταλαβαίνεις εσύ,,,είσαι δική μου. Σάββατο πρωί Βριλήσσια για καφέ και μετά ψητά στα κάρβουνα στους κουμπαρους Α' ως απόγευμα,,,,καπάκι επίσκεψη Κερατσίνι στους κουμπαρους Β' , πεινιρλι και πίτσες ντελιβερι,,,μόνο φαι, πολύ φαι , ατελείωτο φαι χαχαχαχα,,,γυρίσαμε 3 τη νύχτα,,,, αντιλαμβάνεσαι ότι σήμερα ήθελα ύπνο και καφέ με ησυχία και ένα περιοδικό,,,στην επιστροφή σταματήσαμε Καμμένα Βούρλα για ψαράκι και κάπως έτσι έλαβε τέλος. Γρήγορα πέρασε, ως συνήθως,,, αλλά γεμάτο, από συναισθήματα, από υγεία, από γέλιο, από κλάμα , από χαρά και και και τα ξέρεις!!!!!

Φιλάκι μου,,,,σωστή η σκέψη με την ενέργεια,,, αλλά ως καμμένη πόση να παραξω πια???? Θέλουν αλλαγή οι πλάκες χαχαχα!!!! Ας "απολαύσω" αλλιώς το καλοκαιράκι μου,,, αρκεί να έρθει η στιγμή η σωστή !!!!! Ως Ιούνιο το αργότερο Ιούλιο υποθέτω καλό είναι να έχει γίνει και η ετ γιατί το εσωτερικό θα είναι χλωρινατο (ότι μείνει και δε βγει δηλαδή) ,,εδώ θα είμαστε να τα λέμε ! Εσύ φουσκιτσα και οι υπόλοιπες wanna be φουσκιτσες!! 

Και οοοοομμμμμμμμμ!!!!!

Την καλύτερη δουλειά έκανες! Αποφάσισα λοιπόν κι εγώ να ακολουθήσω το παράδειγμά σου και σήμερα θα πάμε στο Μακεδονία Παλλάς για τη γιορτή των ερωτευμένων και θα ρίξουμε τρελή μάσα! Όλη τη βδομάδα το σκέφτομαι και μου τρέχουν τα σάλια!! Βέβαια παίζει να μας φύγει μισό μηνιάτικο αλλά δεν πειράζει! Πρώτη χρονιά που γιορτάζουμε το Βαλεντίνο ως παντρεμένο ζευγάρι! χαχαχα

Σου εύχομαι λοιπόν το καλοκαιράκι να απολαμβάνεις την κοιλίτσα σου που θα έχει μέσα το/τα νινάκια σου και να περάσεις τους καύσωνες χαϊδεύοντας την!

@Chrussa1982 μου τι ώρα θα πας στο γιατρό σήμερα? Περιμένουμε νέα. Στέλνω θετική ενέργεια για να πάνε όλα καλά και να μην είναι τίποτα.

@Fili μου όχι μόνο της ανάγκες μας. Ολόκληρη φωταγώγηση πόλης μπορούμε να αναλάβουμε με τόση ενέργεια!!

@silvy22 τι ώρα θα βγουν σου είπαν?  Αμάν αυτή η αναμονή! Πρέπει να ανακαλύψουν έναν τρόπο να τις βγάζουν αυτόματα βρε παιδί μου! Μην παίζουν με τα νεύρα μας!

Καλημέρα σε όλες κορίτσια μου!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Fili είπε:

@Viv37 Μάσα και μετά μαρσάρισμα :wub:;) Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα !

@marina_86 ρε ποτε είναι η λαπαροσκόπηση τελικά; Τον εχω κάψει τον εγκέφαλο.ξεχνάω….

@Fili μου, προς το παρόν παίρνω τα αγαπημένα λευκά cyclacur και εντός των ημερών θα πάω στον γιατρό... Ελπίζω η LH μου να μου κάνει τη χάρη και να μην εκτοξευτεί... Αν μου την κάνει... υποθέτω τέλη του μήνα... :shock::blink:

• Μου αρέσει 4

5 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Αγαπημένη, τα αποτελέσματα από ΕΡΑ κ endometriome θα τα έχεις σε 15 μέρες περίπου; Τι σου είπαν; Σου έδωσε ο γιατρός κάτι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα; 

Καλησπέρα καλησπερα,,,,σε κανα μήνα φαντάζομαι το πολυ θα τα έχω,,,μου εδωσε 1λ+1κ σικλακουρ για πρωί και βραδυ για 10 μερες ώσπου να αδιαθετησω,,,αυτο μονο. Οοοοοοοομμμμμμμμμμ σας εχω νεα....διαβαστε παρακάτω

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα !!! Α παιδάκι μου εσύ οργιασες!! Και καλά έκανες δηλαδή. Πρέπει λίγο να ξεφεύγει το μυαλό και να περνάμε καλά με τις μικρές χαρές της ζωής!! Το ότι μου τρέχουν τα σάλια με τα φαγητά δεν θα το σχολιασω χαχαχα είμαι και στο γραφείο ήδη και πείνασα!! Περιμένω με αγωνία τα σούπερ ντουπερ νέα σου!! 

Καλημέρα σε όλες τις φίλες μου και καλή εβδομάδα να έχουμε!!

Εύχομαι η επίσκεψη στο γιατρό να είναι για καλό και μόνο και να έχεις καλά νέα. Οοοοοοοομμμμμμμμμμ σας εχω νεα....διαβαστε παρακάτω

4 ώρες πρίν, Fili είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα όμορφα κορίτσια!
@Condios πραγματικά ξεσάλωμα στην πρωτεύουσα και όχι μόνο ! Μπραβο σας αγαπούλες αναμονή λοιπόν για ημερομηνία ! 

Οοοοοοοομμμμμμμμμμ σας εχω νεα....διαβαστε παρακάτω

3 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Ωωωω φουλ φαΐ καλά έκανες αγάπη μ!!! ❤️ 

@silvy22 με το καλό μαναρακι μου παμε δυνατα τα τα τα!!!!!!!!!!!! 

@Viv37 τώρα τρέχουν τα δικά μου σάλια με αυτό που έγραψες,,,,να πατε και να το ευχαριστηθείτε φουλ ευχομαι!!!!!!! 

Στο ζουμί μου που βράζω και στο ζουμί των νέων τώρα!!!!!! Έκλεισα επέμβαση για 29/3 , προχειρουργικο 1 μερα πριν, διατροφή για 4 μερες πριν και μοριακο για μενα και συνοδο (συζυγο δηλαδη). Κόστος - το κατώτερο 3500€ το ανώτερο 4000€ καθώς είναι ιδιωτική η κλινική και ο ΕΟΠΥ συμμετέχει μόνο με 200€ για τα νοσήλεια (αχαχαχαχα γελαστε ελευθερα). Ιδιωτική ασφαλεια δε βαζω στη μεση αν και εχω γιατι και πιο ακριβο θα χρεωθει απο την κλινική και γιατί εχω και αλλη ιδια επεμβαση άρα το ξεψαχνισμα θα παει φουλ αρα , αν ειναι να δωσω πχ 5500€ και παρω πισω τα 1000€ και φαω και τη νίλα τί να το κάνω? Α, θελω και 2 μοναδες αιμα στο ονομα μου. Ως τοτε θα εχει βγει και το αποτελεσμα του ΕΡΑ και το αλλο. Τον ρωτησα ποια ειναι η γνωμη του και για τον Τσιρ που ειμαι ,,,, και μου ειπε κατα λεξη "αν μπορεις να συνεννοηθείς μαζί του (ναι ο κοντος ειναι τρελος αλλα ναι ευτυχως τα λεω αψογα γιατι μιλαμε την ιδια γλωσσα) ειναι εξαιρετικος επιστημονας και ο καλυτερος στο ειδος του σε γνωσεις. Παρολα αυτα θα τον καλεσω παλι τον Πιστοφ να κανω διευκρινιστικες ερωτησεις που εχω στο μυαλο μου σχετικα με την αποκατασταση. Τωρα θα ενημερωσω και τη μαια του κοντου για να βρουν δοτρια να ενωσουμε ως το πασχα το αργοτερο. Θα λειψω μια βδομαδα φουλ απο τη δουλεια με δικη μου αδεια απο την κανονικη,,,,γιατι μετα στην ετ θα χρησιμοποιησω του κρατους αφοβα....Αυταααααααααααααααααααα τα νεααααααα μου! 

Δε μπορειτε να πειτε , ειμαι γρηγορη. Σας αγκαλιάζω μια εξτρά σήμερα λόγω ημέρας βαλεντίνες μου με τα βαλεντινάκια σας!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 11

πρίν από 20 λεπτά , Condios είπε:

Καλησπέρα καλησπερα,,,,σε κανα μήνα φαντάζομαι το πολυ θα τα έχω,,,μου εδωσε 1λ+1κ σικλακουρ για πρωί και βραδυ για 10 μερες ώσπου να αδιαθετησω,,,αυτο μονο. Οοοοοοοομμμμμμμμμμ σας εχω νεα....διαβαστε παρακάτω

Εύχομαι η επίσκεψη στο γιατρό να είναι για καλό και μόνο και να έχεις καλά νέα. Οοοοοοοομμμμμμμμμμ σας εχω νεα....διαβαστε παρακάτω

@Viv37 τώρα τρέχουν τα δικά μου σάλια με αυτό που έγραψες,,,,να πατε και να το ευχαριστηθείτε φουλ ευχομαι!!!!!!! 

Στο ζουμί μου που βράζω και στο ζουμί των νέων τώρα!!!!!! Έκλεισα επέμβαση για 29/3 , προχειρουργικο 1 μερα πριν, διατροφή για 4 μερες πριν και μοριακο για μενα και συνοδο (συζυγο δηλαδη). Κόστος - το κατώτερο 3500€ το ανώτερο 4000€ καθώς είναι ιδιωτική η κλινική και ο ΕΟΠΥ συμμετέχει μόνο με 200€ για τα νοσήλεια (αχαχαχαχα γελαστε ελευθερα). Ιδιωτική ασφαλεια δε βαζω στη μεση αν και εχω γιατι και πιο ακριβο θα χρεωθει απο την κλινική και γιατί εχω και αλλη ιδια επεμβαση άρα το ξεψαχνισμα θα παει φουλ αρα , αν ειναι να δωσω πχ 5500€ και παρω πισω τα 1000€ και φαω και τη νίλα τί να το κάνω? Α, θελω και 2 μοναδες αιμα στο ονομα μου. Ως τοτε θα εχει βγει και το αποτελεσμα του ΕΡΑ και το αλλο. Τον ρωτησα ποια ειναι η γνωμη του και για τον Τσιρ που ειμαι ,,,, και μου ειπε κατα λεξη "αν μπορεις να συνεννοηθείς μαζί του (ναι ο κοντος ειναι τρελος αλλα ναι ευτυχως τα λεω αψογα γιατι μιλαμε την ιδια γλωσσα) ειναι εξαιρετικος επιστημονας και ο καλυτερος στο ειδος του σε γνωσεις. Παρολα αυτα θα τον καλεσω παλι τον Πιστοφ να κανω διευκρινιστικες ερωτησεις που εχω στο μυαλο μου σχετικα με την αποκατασταση. Τωρα θα ενημερωσω και τη μαια του κοντου για να βρουν δοτρια να ενωσουμε ως το πασχα το αργοτερο. Θα λειψω μια βδομαδα φουλ απο τη δουλεια με δικη μου αδεια απο την κανονικη,,,,γιατι μετα στην ετ θα χρησιμοποιησω του κρατους αφοβα....Αυταααααααααααααααααααα τα νεααααααα μου! 

Δε μπορειτε να πειτε , ειμαι γρηγορη. Σας αγκαλιάζω μια εξτρά σήμερα λόγω ημέρας βαλεντίνες μου με τα βαλεντινάκια σας!!!!!!!!!!

Άντε ρε αγαπημένη! Μια χαρά!!! Με το καλό να τα τακτοποιήσεις όλα!!! Αυτό με τις δύο μονάδες αίμα με ξεπέρασε... δεν μου είπε εμένα κάτι για αίμα!... Λες να μου το σκάσει τελευταία στιγμή;

Όσον αφορά στην αποκατάσταση τι εννοείς; Πέρα από τις μέρες άδειας εννοείς κ φαρμακευτικά; Να σε ρωτήσω κ κάτι ακόμα. Κάποιου διάβασα ότι είναι πιθανή μια θεραπεία με arvekap μετά τη λαπαροσκοπηση. Αυτό το ξέρεις; Σε ποιες περιπτώσεις γίνεται; Μόνο αν έχεις ενδομητριωση; 

Αχ άντε να τελειώσουμε με αυτή τη λαπαροσκοπηση!... 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Την καλύτερη δουλειά έκανες! Αποφάσισα λοιπόν κι εγώ να ακολουθήσω το παράδειγμά σου και σήμερα θα πάμε στο Μακεδονία Παλλάς για τη γιορτή των ερωτευμένων και θα ρίξουμε τρελή μάσα! Όλη τη βδομάδα το σκέφτομαι και μου τρέχουν τα σάλια!! Βέβαια παίζει να μας φύγει μισό μηνιάτικο αλλά δεν πειράζει! Πρώτη χρονιά που γιορτάζουμε το Βαλεντίνο ως παντρεμένο ζευγάρι! χαχαχα

Σου εύχομαι λοιπόν το καλοκαιράκι να απολαμβάνεις την κοιλίτσα σου που θα έχει μέσα το/τα νινάκια σου και να περάσεις τους καύσωνες χαϊδεύοντας την!

@Chrussa1982 μου τι ώρα θα πας στο γιατρό σήμερα? Περιμένουμε νέα. Στέλνω θετική ενέργεια για να πάνε όλα καλά και να μην είναι τίποτα.

@Fili μου όχι μόνο της ανάγκες μας. Ολόκληρη φωταγώγηση πόλης μπορούμε να αναλάβουμε με τόση ενέργεια!!

@silvy22 τι ώρα θα βγουν σου είπαν?  Αμάν αυτή η αναμονή! Πρέπει να ανακαλύψουν έναν τρόπο να τις βγάζουν αυτόματα βρε παιδί μου! Μην παίζουν με τα νεύρα μας!

Καλημέρα σε όλες κορίτσια μου!

Μα τι όμορφα σχέδια για τον Άγιο Βαλεντίνο!! Να περάσετε όμορφα, να φάτε του σκασμου και φυσικά να ηδονιστειτε βεβαίως βεβαίως χαχαχαχα  ας ξεφεύγουμε και λίγο κορίτσι μου. Εδώ μας φεύγει το ετήσιο εισόδημα σε γιατρούς κ εξωσωματικές, το μισό μηνιατικο θα μας πτοήσει?? 

Στις 18.00 θα πάω στον γιατρό με την ψυχή στο στόμα γιατί δεν οδηγώ κ αλλάζω 3 συγκοινωνίες να φτάσω. Έχω στολιστει βέβαια λόγω της ημέρας γιατί μετά θα πάμε κ εμείς να φάμε με τον Βαλεντίνο μου. Αλλά όχι κάπου κυριλέ, μάλλον σε καμία ψησταριά μας κόβω να γλυψουμε κανένα κόκαλακι από μπριζολακι γάλακτος!!

• Χαχα 7

πρίν από 20 λεπτά , marina_86 είπε:

Άντε ρε αγαπημένη! Μια χαρά!!! Με το καλό να τα τακτοποιήσεις όλα!!! Αυτό με τις δύο μονάδες αίμα με ξεπέρασε... δεν μου είπε εμένα κάτι για αίμα!... Λες να μου το σκάσει τελευταία στιγμή;

Όσον αφορά στην αποκατάσταση τι εννοείς; Πέρα από τις μέρες άδειας εννοείς κ φαρμακευτικά; Να σε ρωτήσω κ κάτι ακόμα. Κάποιου διάβασα ότι είναι πιθανή μια θεραπεία με arvekap μετά τη λαπαροσκοπηση. Αυτό το ξέρεις; Σε ποιες περιπτώσεις γίνεται; Μόνο αν έχεις ενδομητριωση; 

Αχ άντε να τελειώσουμε με αυτή τη λαπαροσκοπηση!... 

Σε ευχαριστώ Μαρινάκι μου,,,,μακάρι,,,"χλωρινατη" θα του παω του κοντου μετα,,,αχαχαχα

Δεν ξερω να σου πω για το δικό σου γιατρό και τί οδηγίες σου έδωσε αλλά ίσως επειδή είσαι διαγνωστική εσύ δε στο είπε. Εδώ τώρα σε μένα θα γίνει δουλεια και ισως χρειαστει,,,,αχρειαστο να ειναι φυσικα. Πάντως διέκρινα αριστη οργάνωση, μου ήρθαν ήδη mails με οδηγίες διατροφής για 4 μερες πριν και οδηγιες για τις μοναδες αιματος, και που θα πανε και πως , τα παντα. Όσο για την αποκατασταση τον ρωτησα αν ειναι 6μηνο,,,,και αν θελω καταστολη με αρβεκαπ....ειπε οχι,,,στο 2μηνο θα ειμαι ετοιμη (3 κυκλους υποθετω και μετα ετ). Πιο σύντομα θα τελειωσεις εσυ , αυτό ειναι το μόνο σίγουρο. Οπότε όποιο νεο ερθει φρεσκο εδω ειμαστε ,,, καλο να ειναι.

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , Condios είπε:

Πωπω τσακ μπαμ τα κανονίσεις όλα. Κλαίω με την περιγραφή του τσιρ...χαχαχα.. επίσης χαίρομαι πολύ που όλα κυλούν σιγά σιγά και είμαι σίγουρη ότι ο γιατρός σου θα σου βρει άμεσα δοτρια. Όσο για τα λεφτά που είδα ότι θα φύγουν σφίχτηκε λίγο η καρδούλα μου, αλλά χαλάλι γιατί σε λίγο θα είσαι έγκυος. Τι σε λίγο δηλαδή. Μια ανάσα είναι το καλοκαιράκι!! 

Πολλά φιλιά σε όλες !!! (Ελπίζω να καταφέρω να σεξουαλιστω κ εγώ λίγο σήμερα γιατί θα με χωρίσει ο καλός μου. Για αυτό κ εγώ προμηθευτικα ένα έξτρα βρακί κ τελειώνοντας από τον γιατρό θα αλλάξω στην τουαλέτα του πριν φύγω μπας και ανάψουν λίγο τα αίματα μετά τα κιλά προβατίνας που θα φάμε).

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 12

@Condiosολα παιρνουν μια σειρά επιτέλους..αντε γρήγορα να μπεις κ εσυ στο κλαμπ με τις μέλλουσες μανούλες...

Ζηλεύω που θα βγειτε!!!!! 

Ποσο πολύ μου εχει λείψει!!!! Αλλα ως ανεμβολιαστη τρωω πορτα....καλα να περασετε!!! Με το καλο ω χοριακη σου @silvy22

• Μου αρέσει 3

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Βγηκε το αποτέλεσμα  1846  !!!!
πήρε το ανήφορο!!!
κορίτσια μου ευχαριστώ τόσο πολύ
για το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση σνιφ σνιφ
και τα τα τα τα τα τα

Μπραβο!! Αντε σειρα εχει ο υπερυχος!! Τι καλα!!! ❤

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

15 ώρες πρίν, Condios είπε:

Ευτυχώς ναι σταμάτησα και να πονάω και να έχω αιματακι,,, ευχαριστώ πολύ!!! Δεν είναι θέμα ξεμπερδεματος ,,, ιδανικά είναι άμεσα η επέμβαση και 2 μήνες μετά ετ (λόγω καθαρού περιβάλλοντος) ,άρα ελπίζω να το "απολαύσω" αλλιώς το καλοκαιράκι φίλη και ας είναι με αναγουλες αχαχαχχαχαχα . Αύριο θα σπαρταρανε τα νέα φρέσκα φρέσκα !!!!! 

Πολύ χλμ ,,, 3 φορές την ανεβοκατεβηκαμε αυτή την Αττική οδό και τον Κηφισό πια... Παρασκευή πρωί Ψυχικό στον Τσιρ , Παρασκευή μεσημεράκι Νιάρχο (δουλεύει κολλητή μας ξεναγός οπότε το είδαμε και αυτό), Παρασκευή απόγευμα Νέα Φιλοθέη στον Πιστοφ,,,ε μετά να μην πάω ένα Golden Hall? Λίγο χάζι και μια La pasteria ,,, είχε κολλήσει το στομάχι στην πλάτη απ'την πείνα ,,,, καταλαβαίνεις εσύ,,,είσαι δική μου. Σάββατο πρωί Βριλήσσια για καφέ και μετά ψητά στα κάρβουνα στους κουμπαρους Α' ως απόγευμα,,,,καπάκι επίσκεψη Κερατσίνι στους κουμπαρους Β' , πεινιρλι και πίτσες ντελιβερι,,,μόνο φαι, πολύ φαι , ατελείωτο φαι χαχαχαχα,,,γυρίσαμε 3 τη νύχτα,,,, αντιλαμβάνεσαι ότι σήμερα ήθελα ύπνο και καφέ με ησυχία και ένα περιοδικό,,,στην επιστροφή σταματήσαμε Καμμένα Βούρλα για ψαράκι και κάπως έτσι έλαβε τέλος. Γρήγορα πέρασε, ως συνήθως,,, αλλά γεμάτο, από συναισθήματα, από υγεία, από γέλιο, από κλάμα , από χαρά και και και τα ξέρεις!!!!!

Φιλάκι μου,,,,σωστή η σκέψη με την ενέργεια,,, αλλά ως καμμένη πόση να παραξω πια???? Θέλουν αλλαγή οι πλάκες χαχαχα!!!! Ας "απολαύσω" αλλιώς το καλοκαιράκι μου,,, αρκεί να έρθει η στιγμή η σωστή !!!!! Ως Ιούνιο το αργότερο Ιούλιο υποθέτω καλό είναι να έχει γίνει και η ετ γιατί το εσωτερικό θα είναι χλωρινατο (ότι μείνει και δε βγει δηλαδή) ,,εδώ θα είμαστε να τα λέμε ! Εσύ φουσκιτσα και οι υπόλοιπες wanna be φουσκιτσες!! 

Και οοοοομμμμμμμμμ!!!!!

Λοιπον συνεχισε ετσι να περνας καλα κ ν απολαμβανεις τη ζωη. Σε παραδεχομαι ! Εισαι  ανθρωπος που χαιρεσαι την καθε στιγμη. Καντε οτι προλαβετε τωρα γιατι μετα με την κοιλια τουρλα κ το μπεμπε παραμασχαλα, λιγο δυσκολο να γυρνοβολατε, χαχαχαχ!!!

6 ώρες πρίν, lizard12 είπε:

Καλημέρα! μαζί της δεν μιλήσαμε πολύ διεξοδικά για το θέμα διπλής δωρεάς επειδή πήγαμε μόνο για δότρια στην πραγματικότητα αλλά φύγαμε και τελικά αποφασίσαμε να πάμε με διπλή δωρεά. οπότε θέλω να μου υποσχεθούν έναν αριθμό, δεν ζητάω κάτι τρελό, αλλά μη πάω με φουλ δανεικά και πάρω 1 βλαστοκύστη! θα τρελαθώ! εννοείται θα επικοινωνήσω ξανά μαζί τους εφόσον πλέον είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό που θέλουμε. να μάθω και τις επιλογές μας για το σπέρμα. εσυ σε ποιό είσαι; 

Στο εμβρυολαμπ λειτουργουν με πιο σταθερα κριτηρια. Σ εμενα ειχαν πει οτι θελουμε πανω απο 4 βλαστοκυστες. Τωρα ακουσα οτι δινουν πακετο στανταρ 2 ή 4 βλαστοκυστες με αλλη τιμη βεβαια. Ρωτησε τα αυτα. Κανε μια συζητηση ξεκαθαρη κ για τη διπλη δωρεα. Το ενδομητριο σου το εχετε τσεκαρει? Παντως αν σε αναλαβει ο Χριστοφ... και ο βοηθος του ο Κατς... θα ειναι προσεκτικοι στο θεμα της μητρας. Ελεγχουν πολυ καλα τις ορμονες. Και εχουν πολυ καλα αποτελεσματα σε μεγαλες ηλικιες με την πρωτη φορα. Εχω τρεις περιπτωσεις απο φιλες, που πετυχαν με την πρωτη

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...