Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Νιωθεις καλυτερα τωρα; Σταματησες να πονας; Μωρε καλυτερα ανοιξη να ξενπερδευεις να σου φυγει και απο το μυαλο και μετά να μπορεσεις να απολαυσεις το καλοκαιρακι σου! Περιμενουμε νεοτερα για ημερομηνια ♥️♥️♥️♥️

Ευτυχώς ναι σταμάτησα και να πονάω και να έχω αιματακι,,, ευχαριστώ πολύ!!! Δεν είναι θέμα ξεμπερδεματος ,,, ιδανικά είναι άμεσα η επέμβαση και 2 μήνες μετά ετ (λόγω καθαρού περιβάλλοντος) ,άρα ελπίζω να το "απολαύσω" αλλιώς το καλοκαιράκι φίλη και ας είναι με αναγουλες αχαχαχχαχαχα . Αύριο θα σπαρταρανε τα νέα φρέσκα φρέσκα !!!!! 

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Για πες πως πέρασες? Που πήγατε? Οι σκέψεις πάντα θα μας τριβελιζουν το μυαλό και ησυχία δεν θα έχουμε ποτέ!! Ελπίζω να καταφέρεις να βρεις ημερομηνία σχετικά σύντομη για να ξεμπερδεψεις και να αναρρώσεις το ταχύτερο δυνατό. Σήμερα όντως ησυχία έχουμε. Ε όλη την εβδομαδα λυσσαμε ας ξεκουραστούμε μια μέρα!! 

Πολύ χλμ ,,, 3 φορές την ανεβοκατεβηκαμε αυτή την Αττική οδό και τον Κηφισό πια... Παρασκευή πρωί Ψυχικό στον Τσιρ , Παρασκευή μεσημεράκι Νιάρχο (δουλεύει κολλητή μας ξεναγός οπότε το είδαμε και αυτό), Παρασκευή απόγευμα Νέα Φιλοθέη στον Πιστοφ,,,ε μετά να μην πάω ένα Golden Hall? Λίγο χάζι και μια La pasteria ,,, είχε κολλήσει το στομάχι στην πλάτη απ'την πείνα ,,,, καταλαβαίνεις εσύ,,,είσαι δική μου. Σάββατο πρωί Βριλήσσια για καφέ και μετά ψητά στα κάρβουνα στους κουμπαρους Α' ως απόγευμα,,,,καπάκι επίσκεψη Κερατσίνι στους κουμπαρους Β' , πεινιρλι και πίτσες ντελιβερι,,,μόνο φαι, πολύ φαι , ατελείωτο φαι χαχαχαχα,,,γυρίσαμε 3 τη νύχτα,,,, αντιλαμβάνεσαι ότι σήμερα ήθελα ύπνο και καφέ με ησυχία και ένα περιοδικό,,,στην επιστροφή σταματήσαμε Καμμένα Βούρλα για ψαράκι και κάπως έτσι έλαβε τέλος. Γρήγορα πέρασε, ως συνήθως,,, αλλά γεμάτο, από συναισθήματα, από υγεία, από γέλιο, από κλάμα , από χαρά και και και τα ξέρεις!!!!!

1 hour ago, Fili είπε:

@Condios χαίρομαι που περάσατε όμορφα. Αν με τις σκέψεις παρηγαμε ενέργεια θα είχαμε εξασφαλίσει την ετήσια μας ανάγκη νομίζω :-D μακάρι να βρείτε μια ανοιξιάτικη ημερομηνία και να γίνουν όλα σιγά σιγά, να απολαύσεις και το καλοκαιράκι σου

Φιλάκι μου,,,,σωστή η σκέψη με την ενέργεια,,, αλλά ως καμμένη πόση να παραξω πια???? Θέλουν αλλαγή οι πλάκες χαχαχα!!!! Ας "απολαύσω" αλλιώς το καλοκαιράκι μου,,, αρκεί να έρθει η στιγμή η σωστή !!!!! Ως Ιούνιο το αργότερο Ιούλιο υποθέτω καλό είναι να έχει γίνει και η ετ γιατί το εσωτερικό θα είναι χλωρινατο (ότι μείνει και δε βγει δηλαδή) ,,εδώ θα είμαστε να τα λέμε ! Εσύ φουσκιτσα και οι υπόλοιπες wanna be φουσκιτσες!! 

Και οοοοομμμμμμμμμ!!!!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

κοριτσια εγω εδω σταθερα σας διαβαζω και συνεχιζω να διαβαζω και παλαιοτερα ποστ για να μη σας ζαλισω αλλα τελειωμο δεν εχουν! οπως ειπα ειμαστε σε φαση ευρεσης κεντρου για διπλη δωρεα (ωαριων+σπερματος) και να ρωτησω κατι που πηρε το ματι μου; μιας και παμε με διπλη, υπαρχουν και ηδη ετοιμα εμβρυα που δινουν; ξερω οτι απαγορευεται αλλα καπου το ειδα. τυπου ετοιμα απο γενετικο υλικο δότη/δοτριας . γενικως λιγο βασανιζομαι γιατι απο τη μια θελω κεντρο με καλο εμβρυολογικο, απο την αλλα θελω ποσοτητα για να νιωθω ασφαλεια (εννοω πανω απο 4 βλαστ εστω) αλλα θελω και γιατρο που να ασχοληθει πολυ σοβαρα με την προετοιμασια μου για ΕΤ. τον τελειο συνδυασμο δηλαδη. οποια ξερει να δωσει τα φωτα της ας μου πει. για θεσ/νικη μιλαω παντα. επισης αν εχετε να προτεινετε καλο ενδοκρινολογο (που να βρω ραντεβου σε 1-2 μηνες) γιατι θελω να τα ψαξω ολα πριν προχωρησω. εχω ηδη κλεισει σε εναν στην επαρχια που ειμαι αλλα θελω και καποιος ειδικος ενδοκρ. αναπαραγωγης να με δει. λευκου εχω παει , απο εκει το εκανα το φουλ πακετο εξετασεων κ εχω τις οδηγιες της. 

8 ώρες πρίν, lizard12 είπε:

κοριτσια εγω εδω σταθερα σας διαβαζω και συνεχιζω να διαβαζω και παλαιοτερα ποστ για να μη σας ζαλισω αλλα τελειωμο δεν εχουν! οπως ειπα ειμαστε σε φαση ευρεσης κεντρου για διπλη δωρεα (ωαριων+σπερματος) και να ρωτησω κατι που πηρε το ματι μου; μιας και παμε με διπλη, υπαρχουν και ηδη ετοιμα εμβρυα που δινουν; ξερω οτι απαγορευεται αλλα καπου το ειδα. τυπου ετοιμα απο γενετικο υλικο δότη/δοτριας . γενικως λιγο βασανιζομαι γιατι απο τη μια θελω κεντρο με καλο εμβρυολογικο, απο την αλλα θελω ποσοτητα για να νιωθω ασφαλεια (εννοω πανω απο 4 βλαστ εστω) αλλα θελω και γιατρο που να ασχοληθει πολυ σοβαρα με την προετοιμασια μου για ΕΤ. τον τελειο συνδυασμο δηλαδη. οποια ξερει να δωσει τα φωτα της ας μου πει. για θεσ/νικη μιλαω παντα. επισης αν εχετε να προτεινετε καλο ενδοκρινολογο (που να βρω ραντεβου σε 1-2 μηνες) γιατι θελω να τα ψαξω ολα πριν προχωρησω. εχω ηδη κλεισει σε εναν στην επαρχια που ειμαι αλλα θελω και καποιος ειδικος ενδοκρ. αναπαραγωγης να με δει. λευκου εχω παει , απο εκει το εκανα το φουλ πακετο εξετασεων κ εχω τις οδηγιες της. 

Καλημέρα! Όσον αφορά στα έτοιμα έμβρυα δεν το έψαξα ιδιαιτέρως. Είχα την εντύπωση ότι προέρχονται από ζευγάρια που τους περίσσεψαν και τα δώρισαν. Μπορεί όμως να κάνω λάθος γιατί δεν μπήκα καν σε αυτή τη διαδικασία. Εμείς θέλαμε ξεκάθαρη δοτρια και να επιλέξουμε εμείς τον δότη. Μπορείς να τον επιλέξεις και από την τράπεζα του κέντρου, που είναι πιο οικονομικό (όλα τα κέντρα έχουν σπέρμα δοτών από τις μεγάλες τράπεζες σπέρματος που το έχουν ήδη παραγγείλει και το έχουν stock) ωστόσο εμείς θέλαμε να επιλέξουμε απευθείας από τράπεζα του εξωτερικού. 

Τώρα, αυτά που ζητάς (αριθμό βλαστοκυστεων, καλό εμβρυολογικό και καλός γυναικολόγος) είναι αυτά που ζητάμε όλες! Σε κάθε περίπτωση το λογικό είναι με διπλή δωρεά να προκύψουν περισσότερες βλαστοκυστες, δεδομένου ότι χρησιμοποιείται καλό υλικό κ από τις δύο πλευρές. Βέβαια, δεν είναι κ 100% σίγουρο. Σ' εμένα είπαν ότι η δοτρια έδωσε 12 ωάρια, τα 9 ήταν ώριμα και από αυτά έγιναν 7 βλαστοκυστες. Για όλα μου έδωσαν φωτογραφίες κ έκθεση από το εμβρυολογικό. Από τις αντιδράσεις τους κατάλαβα ότι οι 7 βλαστοκυστες δεν είναι κ σούπερ συνηθισμένο.

Η Χατζηπ πόσες βλαστοκυστες σου είπε περίπου; Ή ποσά ωάρια;

9 ώρες πρίν, Condios είπε:

Ευτυχώς ναι σταμάτησα και να πονάω και να έχω αιματακι,,, ευχαριστώ πολύ!!! Δεν είναι θέμα ξεμπερδεματος ,,, ιδανικά είναι άμεσα η επέμβαση και 2 μήνες μετά ετ (λόγω καθαρού περιβάλλοντος) ,άρα ελπίζω να το "απολαύσω" αλλιώς το καλοκαιράκι φίλη και ας είναι με αναγουλες αχαχαχχαχαχα . Αύριο θα σπαρταρανε τα νέα φρέσκα φρέσκα !!!!! 

Αγαπημένη, τα αποτελέσματα από ΕΡΑ κ endometriome θα τα έχεις σε 15 μέρες περίπου; Τι σου είπαν; Σου έδωσε ο γιατρός κάτι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα; 

9 ώρες πρίν, Condios είπε:

Πολύ χλμ ,,, 3 φορές την ανεβοκατεβηκαμε αυτή την Αττική οδό και τον Κηφισό πια... Παρασκευή πρωί Ψυχικό στον Τσιρ , Παρασκευή μεσημεράκι Νιάρχο (δουλεύει κολλητή μας ξεναγός οπότε το είδαμε και αυτό), Παρασκευή απόγευμα Νέα Φιλοθέη στον Πιστοφ,,,ε μετά να μην πάω ένα Golden Hall? Λίγο χάζι και μια La pasteria ,,, είχε κολλήσει το στομάχι στην πλάτη απ'την πείνα ,,,, καταλαβαίνεις εσύ,,,είσαι δική μου. Σάββατο πρωί Βριλήσσια για καφέ και μετά ψητά στα κάρβουνα στους κουμπαρους Α' ως απόγευμα,,,,καπάκι επίσκεψη Κερατσίνι στους κουμπαρους Β' , πεινιρλι και πίτσες ντελιβερι,,,μόνο φαι, πολύ φαι , ατελείωτο φαι χαχαχαχα,,,γυρίσαμε 3 τη νύχτα,,,, αντιλαμβάνεσαι ότι σήμερα ήθελα ύπνο και καφέ με ησυχία και ένα περιοδικό,,,στην επιστροφή σταματήσαμε Καμμένα Βούρλα για ψαράκι και κάπως έτσι έλαβε τέλος. Γρήγορα πέρασε, ως συνήθως,,, αλλά γεμάτο, από συναισθήματα, από υγεία, από γέλιο, από κλάμα , από χαρά και και και τα ξέρεις!!!!!

Φιλάκι μου,,,,σωστή η σκέψη με την ενέργεια,,, αλλά ως καμμένη πόση να παραξω πια???? Θέλουν αλλαγή οι πλάκες χαχαχα!!!! Ας "απολαύσω" αλλιώς το καλοκαιράκι μου,,, αρκεί να έρθει η στιγμή η σωστή !!!!! Ως Ιούνιο το αργότερο Ιούλιο υποθέτω καλό είναι να έχει γίνει και η ετ γιατί το εσωτερικό θα είναι χλωρινατο (ότι μείνει και δε βγει δηλαδή) ,,εδώ θα είμαστε να τα λέμε ! Εσύ φουσκιτσα και οι υπόλοιπες wanna be φουσκιτσες!! 

Και οοοοομμμμμμμμμ!!!!!

Καλημέρα !!! Α παιδάκι μου εσύ οργιασες!! Και καλά έκανες δηλαδή. Πρέπει λίγο να ξεφεύγει το μυαλό και να περνάμε καλά με τις μικρές χαρές της ζωής!! Το ότι μου τρέχουν τα σάλια με τα φαγητά δεν θα το σχολιασω χαχαχα είμαι και στο γραφείο ήδη και πείνασα!! Περιμένω με αγωνία τα σούπερ ντουπερ νέα σου!! 

Καλημέρα σε όλες τις φίλες μου και καλή εβδομάδα να έχουμε!!

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, marina_86 είπε:

Τώρα, αυτά που ζητάς (αριθμό βλαστοκυστεων, καλό εμβρυολογικό και καλός γυναικολόγος) είναι αυτά που ζητάμε όλες! Σε κάθε περίπτωση το λογικό είναι με διπλή δωρεά να προκύψουν περισσότερες βλαστοκυστες, δεδομένου ότι χρησιμοποιείται καλό υλικό κ από τις δύο πλευρές. Βέβαια, δεν είναι κ 100% σίγουρο. Σ' εμένα είπαν ότι η δοτρια έδωσε 12 ωάρια, τα 9 ήταν ώριμα και από αυτά έγιναν 7 βλαστοκυστες. Για όλα μου έδωσαν φωτογραφίες κ έκθεση από το εμβρυολογικό. Από τις αντιδράσεις τους κατάλαβα ότι οι 7 βλαστοκυστες δεν είναι κ σούπερ συνηθισμένο.

Η Χατζηπ πόσες βλαστοκυστες σου είπε περίπου; Ή ποσά ωάρια;

Καλημέρα! μαζί της δεν μιλήσαμε πολύ διεξοδικά για το θέμα διπλής δωρεάς επειδή πήγαμε μόνο για δότρια στην πραγματικότητα αλλά φύγαμε και τελικά αποφασίσαμε να πάμε με διπλή δωρεά. οπότε θέλω να μου υποσχεθούν έναν αριθμό, δεν ζητάω κάτι τρελό, αλλά μη πάω με φουλ δανεικά και πάρω 1 βλαστοκύστη! θα τρελαθώ! εννοείται θα επικοινωνήσω ξανά μαζί τους εφόσον πλέον είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό που θέλουμε. να μάθω και τις επιλογές μας για το σπέρμα. εσυ σε ποιό είσαι; 

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα όμορφα κορίτσια!
@Condios πραγματικά ξεσάλωμα στην πρωτεύουσα και όχι μόνο ! Μπραβο σας αγαπούλες αναμονή λοιπόν για ημερομηνία ! 

@silvy22  σήμερα δεν έχεις πάλι χοριακη; Περιμένουμε νέα. 
ποια άλλη ήταν για σήμερα… ;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Fili είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα όμορφα κορίτσια!
@Condios πραγματικά ξεσάλωμα στην πρωτεύουσα και όχι μόνο ! Μπραβο σας αγαπούλες αναμονή λοιπόν για ημερομηνία ! 

@silvy22  σήμερα δεν έχεις πάλι χοριακη; Περιμένουμε νέα. 
ποια άλλη ήταν για σήμερα… ;

Καλημερούδια!!! Έχω γιατρό το απόγευμα να δούμε γιατί δεν έχω αδιαθετησει ακόμα. Βάλε κ εμένα στη λίστα χαχαχαχα.

• Μου αρέσει 1

8 minutes ago, Chrussa1982 said:

Καλημερούδια!!! Έχω γιατρό το απόγευμα να δούμε γιατί δεν έχω αδιαθετησει ακόμα. Βάλε κ εμένα στη λίστα χαχαχαχα.

Ιιιιιιιι σωστά σωστά :) άντε επιτέλους να ηρεμήσεις κι εσυ και να δούμε ποτε θα αρχίσει επιτέλους το κλω κλω 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

On 12/2/2022 at 5:12 ΜΜ, chitaneta είπε:

Καλησπέρα Βασιλεια! ΝΑ χαιρεστε το κοριτσακι σας!!! Μας δινεις κουραγιο με τα ωραία σου νέα!

Εχουμε τον ίδιο γιατρό. Εγω μολις εχτες ειχα τον πρωτο υπερηχο και ειδαμε τον σακο, μετα από την 3η ετ. Ακόμα ειναι πολύ νωρις και ειμαστε συγκρατημενοι αλλά ελπίζουμε να συνεχισουν ολα καλα...

Αν η MELINASΡ δε χρειαστει τελικα τα demestril, αν μπορεις στειλε μου ενα μηνυμα γιατι θα τα χρειαστω.

Κοριτσακι μου μιλά μαζί της να στα δώσει το κορίτσι. Εσύ τα χρειάζεσαι πιο πολύ από εμένα. Εγώ δοκιμαστικό κύκλο κάνω. Βρήκα και ένα κουτί των 50 και έχω κ ένα ακόμα. 

On 13/2/2022 at 9:12 ΠΜ, gigi 72 είπε:

Κοριτσάκια μου καλημέρα.. Τι είχες Γιάννη μου τι είχα πάντα... Πάλι τα ίδιααααα... Μπαμ πρωί πρωί μια ωραιότατη ονείρωξη.. Μπ@υρδελαδικο το κατάντησα το forum με τα ερωτικά μου... Χαχαχα Πετάχτηκα κυριολεκτικά από το κρεβάτι.. Ευτυχώς το ψιλό πρόλαβα και οι κράμπες συν πόνος κράτησαν κανένα τέταρτο.. Αν ανησύχησα? Ναι... Διότι έχω το αιματωμα βλέπετε και δεν πρέπει να γίνονται συσπάσεις μην μεγαλώσει.. Θέλουμε να απορροφηθεί. Εν πάση περιπτώσει το πήρα λίγο χαλαρά αυτή τη φορά και είπα ότι είναι να γίνει θα γίνει, ότι είναι θέλημα Θεού... Αυτός μου έδωσε αυτά τα μωράκια, αυτός θα αποφασίσει για την τύχη τους.. Εξάλλου δεν έκανα κάτι να προκαλέσω αυτό το συμβάν η να μπορέσω να το αποτρέψω.. Μόνο αν γίνω νυχτοπουλι και δεν κοιμάμαι.. Εγώ κάνω αυτά που μου είπε ο γιατρός κάνω και την προσευχή μου και προχωρώ.. Σας φιλώ γλυκούλες μου:wub:

Αντε πάλι χαχαχαχα καλέ τι γίνεται στα όνειρα σου; πάλι καλά το πρόλαβες αγάπη μ

13 ώρες πρίν, Condios είπε:

Πόσο γλυκό πλάσμα είσαι????? Σε ευχαριστώ πολύ πολύ .....

Σήμερα επικρατεί μια ησυχία ε? Εμείς επιστρέψαμε στη βάση μας, ήταν ένα ωραίο αλλά περίεργο 3ημερο. Σκεφτόμαστε,σκέφτομαι, σκέφτομαι,,,,αν σας μυρίσει καμμένο εγώ θα είμαι αχχαχαχαχαχαχα ,,, όχι εντάξει ,,, βήμα βήμα ,,,όπως ακριβώς κάθε φορά. Αύριο πρωί παίρνω τηλέφωνο στο Λευκό Σταυρό για ρντβ χειρουργείου .... Θα σας πω νέα αφού καταφέρουμε να συμφωνήσουμε ημερομηνία γιατί ο Πιστοφ χειρουργεί από Τρίτη έως Πέμπτη κάθε εβδομάδα αλλά ως τέλη Φλεβάρη έχει κάτι συνέδρια και θα λείπει. Άρα ότι βγεί ή για Μάρτη ή για Απρίλη ημερομηνιακα θα είναι. Θα ήθελα να το άφηνα για καλοκαίρι αν ήταν δυνατόν αλλά ,,,, λεπτό θέμα το θέμα υγείας και του σωστού timing. Δεν παίζουμε με αυτά.

Να πάρεις τον χρονο σου αγάπη μ και όποτε νιώθεις πιο άνετα να πας! 

Έκανες βολτουλες;;; πως είσαι τώρα;; 

10 ώρες πρίν, Condios είπε:

Και οοοοομμμμμμμμμ!!!!!

Ωωωω φουλ φαΐ καλά έκανες αγάπη μ!!! ❤️ 

10 ώρες πρίν, lizard12 είπε:

Κορίτσι μ καλημέρα δεν ξέρω να σε κατατοπίσω γτ κ εγώ ακόμα δεν έχω ξεκινήσει και εμείς με διπλή δωρεά θα πάμε αλλά δοτρια κ δότη όχι έτοιμα έμβρυα. Εγώ Αθήνα είμαι οπότε δεν μπορώ να σ συστήσω κάποιον ενδοκρινολόγο στα βόρεια να σ πω. Εύχομαι να βρεις μια λύση που θα σε ικανοποιεί. 

πρίν από 16 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Με το καλό αγάπη μ σήμερα! 

πρίν από 11 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλημερα ναι ναι πήγα την έκανα
αναμονη και ομμμμ @Fili
@Chrussa1982 μυστήριο τρένο η περίοδος ...
καλά αποτελέσματα για να δούμε...

Με το καλό κοριτσακι μ ένα καλό αποτέλεσμα!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , MELINASP είπε:

Κορίτσι μ καλημέρα δεν ξέρω να σε κατατοπίσω γτ κ εγώ ακόμα δεν έχω ξεκινήσει και εμείς με διπλή δωρεά θα πάμε αλλά δοτρια κ δότη όχι έτοιμα έμβρυα. Εγώ Αθήνα είμαι οπότε δεν μπορώ να σ συστήσω κάποιον ενδοκρινολόγο στα βόρεια να σ πω. Εύχομαι να βρεις μια λύση που θα σε ικανοποιεί. 

Καλη επιτυχία να εχετε! Ναι κι εμείς με δότη - δότρια, απλώς το ρώτησα γιατί κάποια κάπου το ανέφερε και μου έκανε εντύπωση αν υπάρχει. Αλλα γενικώς δεν με απασχολεί, κι εμείς δότη δότρια θέλουμε, και δεν βιάζομαι να γίνει και άμεσα, θελω να κάνω όσες εξετάσεις χρειάζεται και να φροντίσω να είναι όλα ανεβασμένα και ρυθμισμένα (D3, TSH, B12 κτλ κτλ) και ας έρθει μετά το καλοκαίρι.Ας αργήσει αλλά ας έρθει! απλώς τώρα οι σκέψεις πολλές για το πού να πάμε και ποιους να επιλέξουμε! Πήγαμε μια φορά Θεσνικη αλλά μαλλον θα ξαναπάμε αν και μερικοί κανουν και διαδικτυακά ραντεβού!. και όποιος μας κερδίσει! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλημερα ναι ναι πήγα την έκανα
αναμονη και ομμμμ @Fili
@Chrussa1982 μυστήριο τρένο η περίοδος ...
καλά αποτελέσματα για να δούμε...

Άντε μακάρι να έχει εκτοξευτεί στα ύψη!!! Αποτελέσματα πότε θα έχεις;

1 hour ago, MELINASP είπε:

Κοριτσακι μου μιλά μαζί της να στα δώσει το κορίτσι. Εσύ τα χρειάζεσαι πιο πολύ από εμένα. Εγώ δοκιμαστικό κύκλο κάνω. Βρήκα και ένα κουτί των 50 και έχω κ ένα ακόμα. 

Αντε πάλι χαχαχαχα καλέ τι γίνεται στα όνειρα σου; πάλι καλά το πρόλαβες αγάπη μ

Να πάρεις τον χρονο σου αγάπη μ και όποτε νιώθεις πιο άνετα να πας! 

Έκανες βολτουλες;;; πως είσαι τώρα;; 

Ωωωω φουλ φαΐ καλά έκανες αγάπη μ!!! ❤️ 

Με το καλό αγάπη μ σήμερα! 

Με το καλό κοριτσακι μ ένα καλό αποτέλεσμα!! 

Κι ο δοκιμαστικος κυκλος σημαντικός είναι! Κι εγω εχω τώρα αλλά ελπίζω να πανε ολα καλά και να χρειαστω κι άλλα! Επισης μπορουμε να τα μοιραστούμε!

Αν κανονισω να τα πάρω θα στο πω να ξέρεις κι οποτε θέλεις σου δίνω.:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...