Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Εγώ ακόμα δεν το έχω βρει αυτό και είμαι πίσω μπρος πίσω μπρος συνέχεια. Και θέλω πχ να απαντήσω κάτι σε εσένα κ εν τω μεταξύ έχω διαβάσει κ τα άλλα κορίτσια κ αποσυντονιζομαι χαχαχα για στείλε οδηγίες!!

Λοιποοοον 

Μπαίνω τώρα στη σελίδα 1396 και διαβάζω το μήνυμα σου. 

Πατάω παράθεση και με πάει στο κάτω μέρος της σελίδας που έχει το μήνυμα σου και από κάτω απαντάω εγώ. 

Διαβάζω και άλλα μηνύματα στην ίδια σελίδα και πατάω πάλι παράθεση και μ τα προσθέτει κάτω επίσης. 

Κανονικα τώρα θα πατούσα "καταχώρηση απάντησης" θα με πήγαινε στη τελευταία σελίδα και θα ποσταρε το σχόλιο μου και θα έπρεπε εγώ να γυρίσω πίσω να διαβάσω τα υπόλοιπα μηνύματα και να κάνω την ίδια διαδικασία. 

Εγώ όμως δεν πατάω "καταχώρηση απάντησης" και παω πάνω εκεί που δείχνει σε ποια σελίδα είμαι τώρα και πατάω το κουτάκι στα δεξιά που λέει "επόμενη" 

ΠΡΟΣΟΧΗ

όταν με πάει στην επόμενη σελίδα πάω κάτω κάτω εκεί που γράφουμε και πατάω μια φορά στο κενό. Και τότε μου δείχνει όλα τα μηνύματα που έγραψα πριν. Πάω κάτω κάτω πατάω να γράψω για να "πάρει και τα επόμενα που θα βάλω". 

Και μετά ανεβαίνω πάνω στη σελίδα και διαβάζω τα μηνύματα και σε όποιο θέλω πατάω παράθεση και προστίθεται κάτω από όλα τα προηγούμενα. Συνεχίζεις τη διαδικασία μέχρι το τέλος και πατάς καταχώρηση απάντησης. 

Αν όταν σε πάει στη νέα σελίδα δεν κάνεις αυτό το βήμα και πατήσεις παράθεση σε κάποιο μήνυμα δεν θα στο προσθέσει θα σ βάλει μόνο αυτό και θα χάσει τα προηγουμενα

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

@MELINASP μα πως το κανεις αυτο με τις πολλες παραθεσεις αλλάζοντας και σελιδες;;; Γινεται κι απο τον υπολογιστή; Είναι να μην εκστασιάζεσαι; χαχαχα

@Viv37 μου, αυτο για τα αυτοκολητα των 25 εμενα δεν εχει συμβει ποτε να μου ξεκολλανε... Αμα δεν ξεκολλανε κανουν την δουλεια τους καλα, όχι;

@Chrussa1982 ωραια που θα σε δει, να δουμε και τι θα σου πει ο ντοκ να μην ανησυχεις τουλαχιστον.

Έλα το έγραψα πάνω στο Χρυσούλα κι 

Σου λέω νιώθω χακερ χαχαχαχα

Αν δεν το καταλάβετε κάνω και screenvideo έχω πάρει φωτιά χαχαχαχα

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Συμφωνω απολυτα με τη @Neli83. Αν δεν το κανεις παιρνεις πολυ μεγαλο ρισκο. Τοσες εγκυες το εχουν κανει και δεν επαθα τιποτα ουτε αυτες ουτε τα μωρακια τους ενω απο οσες το φοβηθηκαν  βλεπεις ποσες δεν εζησαν για να μεγαλωσουν το θαυμα τους. Μην το ρισκαρεις καλη μου. Απο τη στιγμη που το λεει και ο γιατρος σου γιατι τον ακους σε ολα τα αλλα και οχι σε αυτο; 

Εγω εχω κανει και τα 3

Οχι πες του οτι δεν ειναι τιποτα απλα περιμενεις εμενα! Αυτο ειναι σιγουρα!!  Μην αγχωνεται κι αυτος τζαμπα.

Εγω ο στοκος  δεν το βροσκω αυτο. Πως το κανεις; Μονο καταχωρηση απαντησεις μου εχει και οταν το παταω κλασικα με παει στην τελευταια σελιδα

Εμενα για τα 8 ωαρια μου ειπαν 5800 (μεσα ειναι και η αμοιβη του γιατρου μου και της δοτριας και του fivi , ολα)

Αν δεν ξεκολλανε ναι λεοτουργουν μια χαρα! Απλως εγω για τα 25αρια ελεγα ε δε βαριεσαι λιγο στην ακρη ξεκολλησε αλλα τελικα αυτη η ακρη εκανε τη ζημια. 

Σε έκανα κ σένα παράθεση να το δεις :)

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Χαχαχα! Τι να πω μακαρι!!!! Με τον Κολυμπ...κη ειμαι. Δηλαδη στο ιατρειο του πηγα κςι συμεργαζεται με fivi οποτε εκεινη θα μου βρουν τη δοτρια.

Εσυ ειχες παρει αυτους απευθειας τηλ για τη δοτρια σωστα. Εγω υποτιθεταξ οτι δε ,εχω καμια επαφη μαζι τους οποτε ισως αυτη να ειναι η συνεννοηση που εχουν κανει με το γιατρο μου. 

Εγω παντως πολυ θα χαιρομουν αν ησουν εδυ η δοτρια μου! Αλλα τι να γινει. Θα συμβιβαστω με την αστροναυτη...

Σημερα κανενα reaction δε με αφηνουν να κανω!! Πφφφφ

Σας αφηνω. Παω το πρωτο μου σινεμα απο τοτε που αρχισε ο κοβιντ!!!!!! Εγκλημα στο Νειλο!

Καλά να περάσεις!!! 

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Βασικά αυτό θέλω και εγώ να δω ότι όλα είναι κομπλέ. Μου περνάει μια βλακεία σκέψη από το μυαλό θα την πω να ξαλαφρωσω. Σκέφτομαι μήπως παιδευομαι τζάμπα. Εδώ αδιαθετω καταπίνοντας προγεστερόνη. Αχ έχω τις μαύρες μου σήμερα. Εσύ κορίτσι μου πως είσαι; Συνηλθες φαντάζομαι ε;

Καλά να περάσεις!! Έχω να πάω σινεμά από την εποχή των παγετώνων χαχαχαχα. Περισσότερο είμαι βιβλιοφαγος. 

Και να προσθέσω στο παραπάνω ποστ σου ότι είμαι σίγουρη ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο παρέα θα είμαστε χαχαχα. Έχουμε καταντήσει το ανέκδοτο της παρέας μου φαίνεται!!

Μακάρι και η δική μου δοτρια να έχει την δική σου καλή καρδιά και την φιλοζωία σου !!! Αν ήμουν Σαλονικια πάντως δεν θα είχα πρόβλημα να έπαιρνα τα δικά σου αυγουλάκια!!

Καλέ είμαι απαράδεκτη σήμερα. @Condios αγάπη μου πως είσαι σήμερα; Αλωνιζεις την Αθήνα ε,; Καλά κάνεις!! Πάρε ανάσες χαλάρωσε φάε όλα όσα λαχταράει η ψυχή σου!!!

Όλα καλά θα είναι αγάπη μ όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα γτ το αξίζεις ♥ 

Αν ξαναπείς χαλάω το κλίμα σε πελεκισα! Όλα λυνονται κοριτσακι μ γλυκό απλά θα σ κάνει υπέρηχο να δει. Είναι καλός γιατρός! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

22 ώρες πρίν, Condios είπε:

Φτιάξτε ποπ κορν,,, θα γράψω κείμενο ταινία θέατρο ότι θέλετε εσείς,,,, αφού πω πρώτα συγχαρητήρια στις χοριακαρες και στις εγκυουλες μας που συνεχίζουν υπέροχα!!!!!!!

Σας διαβάζω καμία ώρα ως ότου βγάλω άκρη τις τόσες σελίδες. Κορίτσια ήταν δύσκολο σήμερα. Έκανε μικρή διάνοιξη τραχήλου ο γιατρός για να περάσει και να πάρει δείγμα. Μου εβαλαν μετά spasmapotel ορό για να περάσει ο πόνος,,,,είχα αιματακι και έχω ακόμα. Ξέσπασα σε λυγμούς και θυμό κάποια στιγμή που τα είχα όλα μαζεμένα ,,,προφανως επειδή και πόνεσα ΤΟΣΟ πολύ μετά από καιρό και είχα ξεχάσει πως είναι,,,και γιατί πραγματικά παρέμεινα δυνατή αλλά πόσο πια??????

Το απόγευμα πήγα Πιστοφ,,, έχω μείνει άφωνη, αλαλη, ενθουσιασμενη . Ο άνθρωπος είναι ΚΥΡΙΟΣ,,,,ευγενεστατος, ήρεμος, εύστοχος , επεξηγηματικός και φωναξε και το σύζυγο για να είναι μπροστά στη συζήτηση. Πρότεινε αμεσα λαπαροσκοπηση, υστεροσκοπηση,αφαίρεση αριστερής ωοθήκης,σαλπίγγων και καθαρισμό. Αποκατάσταση σε 2 μήνες και μετά κατευθείαν ετ. Κρατηθειτε,,,3500€ η επέμβαση (αλλά τόσο το περιμενα) ,,, θα μείνω ένα βράδυ μέσα , αλλά με θέλει Αθήνα για 2-3 μέρες παρακολούθηση. Δέχομαι ερωτήσεις! Βαρατε με αλύπητα χαχαχαχαχα

Περιττό να πω ότι είμαι κομμάτια απ'τις πολλές ώρες πέρα δώθε και το ψυχολογικό κομμάτι ε?!

@Rafaelatarzan έχω και εγώ ήδη μια ρομποτική χειρουργική για ενδομητριωση πάλι το 2009 αλλά τώρα δεν ξέρω και δε με νοιάζει κιόλας,,,, τέσσερις τρύπες είχα,,,τις ξανάνοιξε και ο χειρουργός τον περασμένο Μάιο για σκωληκοειδίτιδα,,, τώρα δεν ξέρω αν θα "πατήσει" στις ίδιες ή θα ανοίξει καινούργιες,,,, θα μάθω. Αυτό είναι το λιγότερο,,,,το περισσότερο είναι να πάνε όλα υπέροχα μια φορά και για μας.

φυσικα κ θα πανε υπεροχα κ για σενα κ για ολες σας..η καλη σ ψυχη η δυναμη σ το χιουμορ σ η αγάπη για ολες εμας εδω θα σε ανταμειψει ποκυ συντομα κ εσενα με ενα  παιδακι η 2 η 3 παντως θα ερθει κ συντομα μαλιστα....να συνεχίσεις να εισαι αυτη που εισαι κ ολα θα τα καταφέρεις 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Δεν θα το πιστέψεις αυτό που θα σου πω αλλά κ εγώ δίνω τη ζωή μου για τα αδέσποτα. Νιώθω μια πληρότητα απίστευτη. Είμαι η γραφική "τρελή" της γειτονιάς που κάθε απόγευμα παίρνω το καρότσι της λαϊκής με τροφουλες νερά και λιχουδιτσες και ταιζω. Και κυρίως βρίσκω γατούλες ενώ είμαι ορκισμένη σκυλομανα!! Είσαι και νέο κορίτσι εσύ μπράβο!!! Προσφερεις σε εμάς προσφέρεις και στα ζώα τι να πω ..λίγοι το κάνουν.

Είδες τι σου κάνει η άγνοια?? Όσα λιγότερα ξέρω τόσο περισσότερο αγχώνομαι χαχαχα. Ευτυχώς έχω τυφλή εμπιστοσύνη στον γιατρό αλλιώς όλη μέρα θα γκουγκλαρα. 

Τώρα διαβαζω ένα σουηδικό , δικαστικό θρίλερ το κινούμενη άμμος.

Ευχαριστώ ρε κορίτσι. Νιώθω ότι μπλόκαρα σήμερα και χαλάω το όμορφο κλίμα της παρέας. Αχ αυτά τα παγωτινια μου τα λαχταράω πως και πως!! Έχω και αστέρι ντοκτορ θα κάνει τα μαγικά του και όλα καλά θα πάνε!!

Είδες άμα δεν ξέρω τι γίνεται κάνω σενάρια μόνη μου. Τώρα μου ετοιμάζει κρέπες ο καλός μου και ήδη νιώθω την διάθεση να ανεβαίνει χαχαχα. 

Σε ευχαριστώ πολύ πάντα μα πάντα να με ηρεμείς.

Χαίρομαι κορίτσι μου που  είσαι καλύτερα. Αυτό το άγχος ναι με κάνει χειρότερα. Ευτυχώς δεν είμαι πάντα έτσι. Είναι κ η ανυπομονησία ε δεν θέλω και πολύ!! 

Αντε καλε που χαλας το κλιμα της παρεας! Το κλιμα μας ειναι ποικιλομορφο ετσι κι αλλιως! εχει και χαρες και λυπες και  αστεια και αγχος και τσαντιλες χαχαχα.

Καλη ορεξη για τις κρεπουλες :P

1 ώρα πρίν, MELINASP είπε:

Λοιποοοον 

Πατάω παράθεση και με πάει στο κάτω μέρος της σελίδας που έχει το μήνυμα σου και από κάτω απαντάω εγώ. 

Διαβάζω και άλλα μηνύματα στην ίδια σελίδα και πατάω πάλι παράθεση και μ τα προσθέτει κάτω επίσης. 

Κανονικα τώρα θα πατούσα "καταχώρηση απάντησης" θα με πήγαινε στη τελευταία σελίδα και θα ποσταρε το σχόλιο μου και θα έπρεπε εγώ να γυρίσω πίσω να διαβάσω τα υπόλοιπα μηνύματα και να κάνω την ίδια διαδικασία. 

Εγώ όμως δεν πατάω "καταχώρηση απάντησης" και παω πάνω εκεί που δείχνει σε ποια σελίδα είμαι τώρα και πατάω το κουτάκι στα δεξιά που λέει "επόμενη" 

ΠΡΟΣΟΧΗ

όταν με πάει στην επόμενη σελίδα πάω κάτω κάτω εκεί που γράφουμε και πατάω μια φορά στο κενό. Και τότε μου δείχνει όλα τα μηνύματα που έγραψα πριν. Πάω κάτω κάτω πατάω να γράψω για να "πάρει και τα επόμενα που θα βάλω". 

Και μετά ανεβαίνω πάνω στη σελίδα και διαβάζω τα μηνύματα και σε όποιο θέλω πατάω παράθεση και προστίθεται κάτω από όλα τα προηγούμενα. Συνεχίζεις τη διαδικασία μέχρι το τέλος και πατάς καταχώρηση απάντησης. 

Αν όταν σε πάει στη νέα σελίδα δεν κάνεις αυτό το βήμα και πατήσεις παράθεση σε κάποιο μήνυμα δεν θα στο προσθέσει θα σ βάλει μόνο αυτό και θα χάσει τα προηγουμενα

Καλά να περάσεις!!! 

Αν ξαναπείς χαλάω το κλίμα σε πελεκισα! Όλα λυνονται κοριτσακι μ γλυκό απλά θα σ κάνει υπέρηχο να δει. Είναι καλός γιατρός! 

Αααα τωρα καταλαβα!  Τελεια! Θα το δοκιμασω συντομα:)

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Μήπως όλο αυτό να το δεις για καλό; Μήπως σημαίνει ότι κάτι πρέπει να δεις ή να κάνεις, ώστε να πάνε όλα καλά; Φαντάζεσαι να είχες κάνει τις ετ κ να μην πετυχαινες; Καλύτερα έτσι λέω εγώ ..

Άσε την καλοκαρδοσυνη μου.... Κάποια στιγμή διάβαζα εδώ στο φόρουμ μια κοπέλα δεν είχε χρήματα να πάει με δανεικά κ ήταν πολύ στεναχωρημένη κ πραγματικά σκέφτηκα να πάω να της χαρίσω τα αυγουλάκια μου! 

Επίσης από την αμοιβή που παίρνω από τις δωρεές δίνω ένα μικρό ποσό σε φιλοζωικές ή πάω σε κτηνιατρικά κ δίνω λεφτά γ νοσηλεία αδέσποτων... Τα έχω αδυναμία ❤️

Respect!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

6 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Μα έτσι Μ έρχεται να πάω μια βόλτα να δω αν θα σε πάρουν τηλ!! Που λένε ότι είσαι πρώτη στη λίστα! Αν και έτσι όπως τα γράφεις ίσως επειδή ο γιατρός σου είναι εξωτερικός συνεργάτης να δίνουν προτεραιότητα στους δικούς τους. Δεν εξηγείται αλλιώς που περιμένεις τόσους μηνες. Έχεις δώσει προκαταβολή; Μήπως να σκεφτείς άλλο γιατρό;;

Λατρεύω Αγκάθα Κρίστι! Θέλω όμως να πάω να το δω στη Λάρισα με τη μαμά μου!! Την υποσχέθηκα ότι θα την πάω σινεμά! Τρελενομαστε για αστυνομικά!

Μμμ τη δεύτερη δωρεά πρέπει να την έκανα Δεκέμβρη... δεν θυμάμαι... Αλλά σε αυτούς είχα πάει τον Ιούνιο του 20. Μέχρι να κάνω τις εξετάσεις να βγουν τα αποτελέσματα να έρθουν οι μέρες για τον κύκλο με είχε πάρει Σεπτέμβρη.

Αχ δεν ξερω. Ειμαι μεν η επομενη αλλα πρεπει να μην εχει μεταλλαξεις η δοτρια (Εδω θα ηθελα να βαλω τo emoji που κλαιει απο τα γελια). Οταν μπαονω στο ιντερνετ στο fivi γραφει το γιατρο μου μεσα στους δικους τους. Επισης μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν καο ο ιδιος στην επιτροπη που περνουσαν οι δοτριες οποτε δεμ ξερω αν ειναι μελος της ομαδας τους ή μονο εξωτερικος!

Το σινεμαδακι ωραιο. Ειχε πολυ ωραιες εικονες απο Νειλο Αιγυπτο καο τετοια. Η υποθεση κλασικος Πουαρο. 

6 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Βασικά αυτό θέλω και εγώ να δω ότι όλα είναι κομπλέ. Μου περνάει μια βλακεία σκέψη από το μυαλό θα την πω να ξαλαφρωσω. Σκέφτομαι μήπως παιδευομαι τζάμπα. Εδώ αδιαθετω καταπίνοντας προγεστερόνη. Αχ έχω τις μαύρες μου σήμερα. Εσύ κορίτσι μου πως είσαι; Συνηλθες φαντάζομαι ε;

Καλά να περάσεις!! Έχω να πάω σινεμά από την εποχή των παγετώνων χαχαχαχα. Περισσότερο είμαι βιβλιοφαγος. 

Και να προσθέσω στο παραπάνω ποστ σου ότι είμαι σίγουρη ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο παρέα θα είμαστε χαχαχα. Έχουμε καταντήσει το ανέκδοτο της παρέας μου φαίνεται!!

Μακάρι και η δική μου δοτρια να έχει την δική σου καλή καρδιά και την φιλοζωία σου !!! Αν ήμουν Σαλονικια πάντως δεν θα είχα πρόβλημα να έπαιρνα τα δικά σου αυγουλάκια!!

Καλέ είμαι απαράδεκτη σήμερα. @Condios αγάπη μου πως είσαι σήμερα; Αλωνιζεις την Αθήνα ε,; Καλά κάνεις!! Πάρε ανάσες χαλάρωσε φάε όλα όσα λαχταράει η ψυχή σου!!!

Γλυκουλα μου λογικο να εχεις τις μαυρες σου. Αλλα τι εννοεις να παιδευεσαι τζαμπα; Εμενα περιοδος ερχεται αποκλειστικα και μονο με χαπια εδω και χρονια! Δεν εχει καμια σημασια αυτο στη δικη μας περιπτωση.  Σε αγχωσε ο γιατρουλης. Δεν ειχες πει οτι εισαι σε αρχικη φαση ΠΩΑ; Ισως γι αυτο να μην ερχεται, ισως οντως να ηταν περιοδος αυτο που ειχες ή ισως να σου δωσει cyclacur ολα αυτη τη φορα για να ερθει τον αλλο μηνα κανονικα η περιοδος σου και να ξεκινησεις. Να ξεκιμησουμε δηλαδη

Εννοειται μαζι θα το παμε!! Ανεκδοτο δε θα πει τιποτα χαχαχαχαχα 

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Δεν θα το πιστέψεις αυτό που θα σου πω αλλά κ εγώ δίνω τη ζωή μου για τα αδέσποτα. Νιώθω μια πληρότητα απίστευτη. Είμαι η γραφική "τρελή" της γειτονιάς που κάθε απόγευμα παίρνω το καρότσι της λαϊκής με τροφουλες νερά και λιχουδιτσες και ταιζω. Και κυρίως βρίσκω γατούλες ενώ είμαι ορκισμένη σκυλομανα!! Είσαι και νέο κορίτσι εσύ μπράβο!!! Προσφερεις σε εμάς προσφέρεις και στα ζώα τι να πω ..λίγοι το κάνουν.

Είδες τι σου κάνει η άγνοια?? Όσα λιγότερα ξέρω τόσο περισσότερο αγχώνομαι χαχαχα. Ευτυχώς έχω τυφλή εμπιστοσύνη στον γιατρό αλλιώς όλη μέρα θα γκουγκλαρα. 

Τώρα διαβαζω ένα σουηδικό , δικαστικό θρίλερ το κινούμενη άμμος.

Ευχαριστώ ρε κορίτσι. Νιώθω ότι μπλόκαρα σήμερα και χαλάω το όμορφο κλίμα της παρέας. Αχ αυτά τα παγωτινια μου τα λαχταράω πως και πως!! Έχω και αστέρι ντοκτορ θα κάνει τα μαγικά του και όλα καλά θα πάνε!!

Είδες άμα δεν ξέρω τι γίνεται κάνω σενάρια μόνη μου. Τώρα μου ετοιμάζει κρέπες ο καλός μου και ήδη νιώθω την διάθεση να ανεβαίνει χαχαχα. 

Σε ευχαριστώ πολύ πάντα μα πάντα να με ηρεμείς.

Χαίρομαι κορίτσι μου που  είσαι καλύτερα. Αυτό το άγχος ναι με κάνει χειρότερα. Ευτυχώς δεν είμαι πάντα έτσι. Είναι κ η ανυπομονησία ε δεν θέλω και πολύ!! 

Ακου λεει μας χαλαει το κλιμα! Καλε ξυλο θελεις!!! Αν δεν τα πεις σ εμας σε ποιον θα τα πεις; Γι αυτο δεν ειμαστε εδω; Για να γκρινιαζουμε ολες και να μας φευγει το ζορι μας! Δωσε πονο! Βγαλε εδω ολη τη μαυριλα σου και θα την κανουμε εμεις ουρανιο τοξο♥️♥️♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Λοιποοοον 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Καλά να περάσεις!!! 

Καλα με κουφανες τωρα!!! Χαχαχα!

• Χαχα 1

Κοριτσάκια μου καλημέρα.. Τι είχες Γιάννη μου τι είχα πάντα... Πάλι τα ίδιααααα... Μπαμ πρωί πρωί μια ωραιότατη ονείρωξη.. Μπ@υρδελαδικο το κατάντησα το forum με τα ερωτικά μου... Χαχαχα Πετάχτηκα κυριολεκτικά από το κρεβάτι.. Ευτυχώς το ψιλό πρόλαβα και οι κράμπες συν πόνος κράτησαν κανένα τέταρτο.. Αν ανησύχησα? Ναι... Διότι έχω το αιματωμα βλέπετε και δεν πρέπει να γίνονται συσπάσεις μην μεγαλώσει.. Θέλουμε να απορροφηθεί. Εν πάση περιπτώσει το πήρα λίγο χαλαρά αυτή τη φορά και είπα ότι είναι να γίνει θα γίνει, ότι είναι θέλημα Θεού... Αυτός μου έδωσε αυτά τα μωράκια, αυτός θα αποφασίσει για την τύχη τους.. Εξάλλου δεν έκανα κάτι να προκαλέσω αυτό το συμβάν η να μπορέσω να το αποτρέψω.. Μόνο αν γίνω νυχτοπουλι και δεν κοιμάμαι.. Εγώ κάνω αυτά που μου είπε ο γιατρός κάνω και την προσευχή μου και προχωρώ.. Σας φιλώ γλυκούλες μου:wub:

• Μου αρέσει 13

πρίν από 9 λεπτά , gigi 72 είπε:

Κοριτσάκια μου καλημέρα.. Τι είχες Γιάννη μου τι είχα πάντα... Πάλι τα ίδιααααα... Μπαμ πρωί πρωί μια ωραιότατη ονείρωξη.. Μπ@υρδελαδικο το κατάντησα το forum με τα ερωτικά μου... Χαχαχα Πετάχτηκα κυριολεκτικά από το κρεβάτι.. Ευτυχώς το ψιλό πρόλαβα και οι κράμπες συν πόνος κράτησαν κανένα τέταρτο.. Αν ανησύχησα? Ναι... Διότι έχω το αιματωμα βλέπετε και δεν πρέπει να γίνονται συσπάσεις μην μεγαλώσει.. Θέλουμε να απορροφηθεί. Εν πάση περιπτώσει το πήρα λίγο χαλαρά αυτή τη φορά και είπα ότι είναι να γίνει θα γίνει, ότι είναι θέλημα Θεού... Αυτός μου έδωσε αυτά τα μωράκια, αυτός θα αποφασίσει για την τύχη τους.. Εξάλλου δεν έκανα κάτι να προκαλέσω αυτό το συμβάν η να μπορέσω να το αποτρέψω.. Μόνο αν γίνω νυχτοπουλι και δεν κοιμάμαι.. Εγώ κάνω αυτά που μου είπε ο γιατρός κάνω και την προσευχή μου και προχωρώ.. Σας φιλώ γλυκούλες μου:wub:

Καλημέρα σεξουλιαρικο πλάσμα χαχαχαχα!!! Πάλι ερωτικά όνειρα έβλεπες γλυκούλα μου;; Ευτυχώς το πρόλαβες από την αρχή. Τι άγχος και αυτό! Ξεκουράσου όσο περισσότερο μπορείς και όλα θα πάνε καλά!! 

• Χαχα 4

πρίν από 39 λεπτά , gigi 72 είπε:

Σεξουαλοκατασταση και γώ είχα ένα φόβο σήμερα αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά 

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, gigi 72 είπε:

Εξάλλου δεν έκανα κάτι να προκαλέσω αυτό το συμβάν η να μπορέσω να το αποτρέψω.. Μόνο αν γίνω νυχτοπουλι και δεν κοιμάμαι.. Εγώ κάνω αυτά που μου είπε ο γιατρός κάνω και την προσευχή μου και προχωρώ..

Πολυ καλα το σκέφτεσαι αγαπημένη. Δεν ειναι στο χέρι σου οποτε υπομονή και προσευχή. Σε φιλώ❤️

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Τουλάχιστον τώρα είσαι μαθημένη! Μπορείς και ηρέμεις τον εαυτό σου και πιο γρήγορα. Οπως λες, εσύ κι όλες μας δηλαδη σε οτι φαση και να βρισκομαστε κάνουμε οτι μπορούμε, απο εκει και πέρα το ταξίδι μας σ' αυτήν τη ζωη δεν το καθορίζουμε εμείς. Καλή ξεκουραση και όλα καλά θα πάνε.

• Μου αρέσει 1

23 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

φυσικα κ θα πανε υπεροχα κ για σενα κ για ολες σας..η καλη σ ψυχη η δυναμη σ το χιουμορ σ η αγάπη για ολες εμας εδω θα σε ανταμειψει ποκυ συντομα κ εσενα με ενα  παιδακι η 2 η 3 παντως θα ερθει κ συντομα μαλιστα....να συνεχίσεις να εισαι αυτη που εισαι κ ολα θα τα καταφέρεις 

Πόσο γλυκό πλάσμα είσαι????? Σε ευχαριστώ πολύ πολύ .....

Σήμερα επικρατεί μια ησυχία ε? Εμείς επιστρέψαμε στη βάση μας, ήταν ένα ωραίο αλλά περίεργο 3ημερο. Σκεφτόμαστε,σκέφτομαι, σκέφτομαι,,,,αν σας μυρίσει καμμένο εγώ θα είμαι αχχαχαχαχαχαχα ,,, όχι εντάξει ,,, βήμα βήμα ,,,όπως ακριβώς κάθε φορά. Αύριο πρωί παίρνω τηλέφωνο στο Λευκό Σταυρό για ρντβ χειρουργείου .... Θα σας πω νέα αφού καταφέρουμε να συμφωνήσουμε ημερομηνία γιατί ο Πιστοφ χειρουργεί από Τρίτη έως Πέμπτη κάθε εβδομάδα αλλά ως τέλη Φλεβάρη έχει κάτι συνέδρια και θα λείπει. Άρα ότι βγεί ή για Μάρτη ή για Απρίλη ημερομηνιακα θα είναι. Θα ήθελα να το άφηνα για καλοκαίρι αν ήταν δυνατόν αλλά ,,,, λεπτό θέμα το θέμα υγείας και του σωστού timing. Δεν παίζουμε με αυτά.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Condios είπε:

Σήμερα επικρατεί μια ησυχία ε? Εμείς επιστρέψαμε στη βάση μας, ήταν ένα ωραίο αλλά περίεργο 3ημερο. Σκεφτόμαστε,σκέφτομαι, σκέφτομαι,,,,αν σας μυρίσει καμμένο εγώ θα είμαι αχχαχαχαχαχαχα ,,, όχι εντάξει ,,, βήμα βήμα ,,,όπως ακριβώς κάθε φορά. Αύριο πρωί παίρνω τηλέφωνο στο Λευκό Σταυρό για ρντβ χειρουργείου .... Θα σας πω νέα αφού καταφέρουμε να συμφωνήσουμε ημερομηνία γιατί ο Πιστοφ χειρουργεί από Τρίτη έως Πέμπτη κάθε εβδομάδα αλλά ως τέλη Φλεβάρη έχει κάτι συνέδρια και θα λείπει. Άρα ότι βγεί ή για Μάρτη ή για Απρίλη ημερομηνιακα θα είναι. Θα ήθελα να το άφηνα για καλοκαίρι αν ήταν δυνατόν αλλά ,,,, λεπτό θέμα το θέμα υγείας και του σωστού timing. Δεν παίζουμε με αυτά.

Νιωθεις καλυτερα τωρα; Σταματησες να πονας; Μωρε καλυτερα ανοιξη να ξενπερδευεις να σου φυγει και απο το μυαλο και μετά να μπορεσεις να απολαυσεις το καλοκαιρακι σου! Περιμενουμε νεοτερα για ημερομηνια ♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , Condios είπε:

Για πες πως πέρασες? Που πήγατε? Οι σκέψεις πάντα θα μας τριβελιζουν το μυαλό και ησυχία δεν θα έχουμε ποτέ!! Ελπίζω να καταφέρεις να βρεις ημερομηνία σχετικά σύντομη για να ξεμπερδεψεις και να αναρρώσεις το ταχύτερο δυνατό. Σήμερα όντως ησυχία έχουμε. Ε όλη την εβδομαδα λυσσαμε ας ξεκουραστούμε μια μέρα!! 

• Χαχα 2

@Condios χαίρομαι που περάσατε όμορφα. Αν με τις σκέψεις παρηγαμε ενέργεια θα είχαμε εξασφαλίσει την ετήσια μας ανάγκη νομίζω :-D μακάρι να βρείτε μια ανοιξιάτικη ημερομηνία και να γίνουν όλα σιγά σιγά, να απολαύσεις και το καλοκαιράκι σου

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...