Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , Fili είπε:

Α εμένα δε μου είχαν πει για πακέτο. Ξεκινησαμε fivi τέλη Σεπτεμβρίου το 2020. Ότι δώσει μας είχαν πει. Τελικά ήταν εφτά αν θυμάμαι καλά προχώρησαν πέντε κι από αυτά τελικά τρεις βλαστοκυστες 

Σεπτέμβριο του '20 έκανα την πρώτη μου δωρεά στο fivi!! Χαχαχα φαντάζεσαι?? Μην σε τρομάζω! Δικά σου είναι τα ωάρια, δικά σου παιδάκια!! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 40 λεπτά , lizard12 είπε:

χαχα γελαω με τη δοτρια απο τον αλλο πλανητη, ναι το διαβασα σε προηγ ποστ. μαλλον ειναι η σουπερ δοτρια με τα σουπερ αβγα που θα κανεις τα σουπερ μωρα αρα ξερεις, το καλο πραγμα αργει να γινει!! με ποιον γιατρο εισαι εκει; θεωρω οτι εχουν πολυ καλο εμβρυολογικο γιατι εγω με τοσες προσπαθειες σε φυσικο οι μοναδικες 2 φορες που εκανα βλαστοκυστη ηταν εκει, κι ας μην προχωρησε η εγκυμοσυνη (δεν φταινε αυτοι) μετραει πολυ για μενα οτι με ενα ωαριο εκαναν βλαστοκυστη που δεν ειχε κανει ποτε κανεις. ισως τυχαιο , ισως ομως και σουπερ εμβρυολογικο! εσυ φανταζομαι με τη σουπερ δοτρια δεν θα παρεις βλαστοκυστεις, 5 μηνων εμβρυο θα σου δωσουν!!! ευχομαι να ερθει γρηγορα! αν θες πες μου και για ποσά τι παιζει!

Χαχαχα! Τι να πω μακαρι!!!! Με τον Κολυμπ...κη ειμαι. Δηλαδη στο ιατρειο του πηγα κςι συμεργαζεται με fivi οποτε εκεινη θα μου βρουν τη δοτρια.

πρίν από 40 λεπτά , Fili είπε:

Α εμένα δε μου είχαν πει για πακέτο. Ξεκινησαμε fivi τέλη Σεπτεμβρίου το 2020. Ότι δώσει μας είχαν πει. Τελικά ήταν εφτά αν θυμάμαι καλά προχώρησαν πέντε κι από αυτά τελικά τρεις βλαστοκυστες 

Εσυ ειχες παρει αυτους απευθειας τηλ για τη δοτρια σωστα. Εγω υποτιθεταξ οτι δε ,εχω καμια επαφη μαζι τους οποτε ισως αυτη να ειναι η συνεννοηση που εχουν κανει με το γιατρο μου. 

πρίν από 12 λεπτά , Annaforyou είπε:

Σεπτέμβριο του '20 έκανα την πρώτη μου δωρεά στο fivi!! Χαχαχα φαντάζεσαι?? Μην σε τρομάζω! Δικά σου είναι τα ωάρια, δικά σου παιδάκια!! 

Εγω παντως πολυ θα χαιρομουν αν ησουν εδυ η δοτρια μου! Αλλα τι να γινει. Θα συμβιβαστω με την αστροναυτη...

Σημερα κανενα reaction δε με αφηνουν να κανω!! Πφφφφ

Σας αφηνω. Παω το πρωτο μου σινεμα απο τοτε που αρχισε ο κοβιντ!!!!!! Εγκλημα στο Νειλο!

• Μου αρέσει 4

21 minutes ago, Annaforyou said:

Χαχααχαχαχ λες;;;; Δε με τρομάζεις κάλε ούτε καν!!!! Μακάρι. Αν και τη δοτρια μου είπαν ότι τη βρήκαν Οκτώβριο. Αν έχεις ομάδα O μπορεί !!!!! Who knows :)

19 minutes ago, Viv37 said:

Χαχαχα! Τι να πω μακαρι!!!! Με τον Κολυμπ...κη ειμαι. Δηλαδη στο ιατρειο του πηγα κςι συμεργαζεται με fivi οποτε εκεινη θα μου βρουν τη δοτρια.

Εσυ ειχες παρει αυτους απευθειας τηλ για τη δοτρια σωστα. Εγω υποτιθεταξ οτι δε ,εχω καμια επαφη μαζι τους οποτε ισως αυτη να ειναι η συνεννοηση που εχουν κανει με το γιατρο μου. 

Εγω παντως πολυ θα χαιρομουν αν ησουν εδυ η δοτρια μου! Αλλα τι να γινει. Θα συμβιβαστω με την αστροναυτη...

Σας αφηνω. Παω το πρωτο μου σινεμα απο τοτε που αρχισε ο κοβιντ!!!!!! Εγκλημα στο Νειλο!

Είχε μιλήσει ήδη καλουλης μου μαζί τους κ επικοινώνησα εγω με μια γιατρό εκεί που μου είπε ο ίδιος. Ταρλατζη λεγόταν. Με το που βρέθηκε δοτρια κ προχώρησε μίλησα μαζί της άλλη μια δυο φορές πολύ. Από εκεί κ πέρα μόνο με γιατρό μου πάλι μιλούσα 

Καλό σινεμαδακι !!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Viv37 είπε:

Μα έτσι Μ έρχεται να πάω μια βόλτα να δω αν θα σε πάρουν τηλ!! Που λένε ότι είσαι πρώτη στη λίστα! Αν και έτσι όπως τα γράφεις ίσως επειδή ο γιατρός σου είναι εξωτερικός συνεργάτης να δίνουν προτεραιότητα στους δικούς τους. Δεν εξηγείται αλλιώς που περιμένεις τόσους μηνες. Έχεις δώσει προκαταβολή; Μήπως να σκεφτείς άλλο γιατρό;;

Λατρεύω Αγκάθα Κρίστι! Θέλω όμως να πάω να το δω στη Λάρισα με τη μαμά μου!! Την υποσχέθηκα ότι θα την πάω σινεμά! Τρελενομαστε για αστυνομικά!

πρίν από 14 λεπτά , Fili είπε:

Χαχααχαχαχ λες;;;; Δε με τρομάζεις κάλε ούτε καν!!!! Μακάρι. Αν και τη δοτρια μου είπαν ότι τη βρήκαν Οκτώβριο. Who knows :)

Είχε μιλήσει ήδη καλουλης μου μαζί τους κ επικοινώνησα εγω με μια γιατρό εκεί που μου είπε ο ίδιος. Ταρλατζη λεγόταν. Με το που βρέθηκε δοτρια κ προχώρησε μίλησα μαζί της άλλη μια δυο φορές πολύ. Από εκεί κ πέρα μόνο με γιατρό μου πάλι μιλούσα 

Καλό σινεμαδακι !!!!!!

Μμμ τη δεύτερη δωρεά πρέπει να την έκανα Δεκέμβρη... δεν θυμάμαι... Αλλά σε αυτούς είχα πάει τον Ιούνιο του 20. Μέχρι να κάνω τις εξετάσεις να βγουν τα αποτελέσματα να έρθουν οι μέρες για τον κύκλο με είχε πάρει Σεπτέμβρη.

1 hour ago, Aria. είπε:

Καλώς την να ...τι έχεις καλέ???τόσες μέρες είχες αίμα...ηρεμισε δ είναι τπτ θα δεις καλύτερα να σου κάνει ένα υπέρηχο να είστε σιγουροι

Βασικά αυτό θέλω και εγώ να δω ότι όλα είναι κομπλέ. Μου περνάει μια βλακεία σκέψη από το μυαλό θα την πω να ξαλαφρωσω. Σκέφτομαι μήπως παιδευομαι τζάμπα. Εδώ αδιαθετω καταπίνοντας προγεστερόνη. Αχ έχω τις μαύρες μου σήμερα. Εσύ κορίτσι μου πως είσαι; Συνηλθες φαντάζομαι ε;

πρίν από 42 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλά να περάσεις!! Έχω να πάω σινεμά από την εποχή των παγετώνων χαχαχαχα. Περισσότερο είμαι βιβλιοφαγος. 

Και να προσθέσω στο παραπάνω ποστ σου ότι είμαι σίγουρη ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο παρέα θα είμαστε χαχαχα. Έχουμε καταντήσει το ανέκδοτο της παρέας μου φαίνεται!!

πρίν από 46 λεπτά , Annaforyou είπε:

Μακάρι και η δική μου δοτρια να έχει την δική σου καλή καρδιά και την φιλοζωία σου !!! Αν ήμουν Σαλονικια πάντως δεν θα είχα πρόβλημα να έπαιρνα τα δικά σου αυγουλάκια!!

Καλέ είμαι απαράδεκτη σήμερα. @Condios αγάπη μου πως είσαι σήμερα; Αλωνιζεις την Αθήνα ε,; Καλά κάνεις!! Πάρε ανάσες χαλάρωσε φάε όλα όσα λαχταράει η ψυχή σου!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Viv37 είπε:

Α! της Αγκαθα Κρίστι; Καλο σινεμαδάκι! Κι εμενα μου εχει λειψει!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Βασικά αυτό θέλω και εγώ να δω ότι όλα είναι κομπλέ. Μου περνάει μια βλακεία σκέψη από το μυαλό θα την πω να ξαλαφρωσω. Σκέφτομαι μήπως παιδευομαι τζάμπα. Εδώ αδιαθετω καταπίνοντας προγεστερόνη. Αχ έχω τις μαύρες μου σήμερα. Εσύ κορίτσι μου πως είσαι; Συνηλθες φαντάζομαι ε;

Καλά να περάσεις!! Έχω να πάω σινεμά από την εποχή των παγετώνων χαχαχαχα. Περισσότερο είμαι βιβλιοφαγος. 

Και να προσθέσω στο παραπάνω ποστ σου ότι είμαι σίγουρη ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο παρέα θα είμαστε χαχαχα. Έχουμε καταντήσει το ανέκδοτο της παρέας μου φαίνεται!!

Μακάρι και η δική μου δοτρια να έχει την δική σου καλή καρδιά και την φιλοζωία σου !!! Αν ήμουν Σαλονικια πάντως δεν θα είχα πρόβλημα να έπαιρνα τα δικά σου αυγουλάκια!!

Μήπως όλο αυτό να το δεις για καλό; Μήπως σημαίνει ότι κάτι πρέπει να δεις ή να κάνεις, ώστε να πάνε όλα καλά; Φαντάζεσαι να είχες κάνει τις ετ κ να μην πετυχαινες; Καλύτερα έτσι λέω εγώ ..

Άσε την καλοκαρδοσυνη μου.... Κάποια στιγμή διάβαζα εδώ στο φόρουμ μια κοπέλα δεν είχε χρήματα να πάει με δανεικά κ ήταν πολύ στεναχωρημένη κ πραγματικά σκέφτηκα να πάω να της χαρίσω τα αυγουλάκια μου! 

Επίσης από την αμοιβή που παίρνω από τις δωρεές δίνω ένα μικρό ποσό σε φιλοζωικές ή πάω σε κτηνιατρικά κ δίνω λεφτά γ νοσηλεία αδέσποτων... Τα έχω αδυναμία ❤️

Επεξεργάστηκαν by Annaforyou
  • Μου αρέσει 11

@Chrussa1982 μου γλυκιά θα σε κάνω ντα! Που είναι η θετική μας σκέψη και η καλή μας ενέργεια; Εγω τα τελευταία έξι χρόνια εφτά περίοδο μόνο με cyclacur επίσης  . Καμία σχέση αυτό με την ετ. Το ενδομήτριο μεγάλωνε πολύ καλά . Αυτό έχει σημασία. 
τι καλό διαβάζεις τώρα;

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, lizard12 είπε:

Στο fivi ουσιαστικά πήγαινα μονο για ωοληψιες κ ΕΤ επειδη με παρακολουθούσε άλλος γιατρός εξωτερικός. Σκεφτομαι να κανω κ εκεί μια επαφή αλλά έμαθα για 1 χρονο αναμονή και πολύ μεγαλυτερο κόστος και έτσι δεν πηγα αλλά ένα τηλεφωνο θα το κανω σίγουρα. εσύ αν επιτρέπεται γιατί δεν έκανες με δωρεά στο embr που ήσουν; επισης αν μπορείτε να μου πείτε και για τιμές (και σε προσωπικό μήνυμα) αν και στα 2 που πήγα οι τιμές είναι ίδιες. αρκεί φυσικά να προκύψει και καλός αριθμός ωαρίων που αυτό δεν το ξέρουμε! εύχομαι οι 3 βλαστοκύστεις που σου έχουν μείνει να είναι σούπερ τυχερές! 

Είχα ήδη ξεκινήσει φυσικούς στο new life οπότε συνέχισα εκεί γιατί μ' εκείνους συνεργαζόταν η γιατρός μου. Το μόνο που θα με απέτρεπε από το emb..lab είναι ο μεγάλος χρόνος αναμονής και το ότι ττα τελευταία δύο χρόνια απ' ότι βλέπω έχουν μειώσει των αριθμό των βλαστοκυστεων που δίνουν. Ίσως λόγω μεγάλης ζήτησης κάνουν κ μεγαλύτερη μοιρασιά. Δεν ξέρω. Ωστόσο, ποιοτικά νομίζω ότι είναι πολύ καλοί.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Έλα Χρυσα μου μην στενοχωριεσαι. Ενταξει ολοι νιιωθυμε καποιες μερες πιο πεσμενοι, αλλά μετα ξανανιωνουμε... Καταλαβαινω αυτη η καθηστερηση ειναι πολυ σπαστικη, αλλά θα σε δει και θα βρει μια λυση ο γιατρος. Τουλαχιστον ξερεις οτι δεν μπορει να ειναι κατι πολυ ανησυχητικο και επισης εχετε 3 βλαστοκυστουλες που σας περιμενουν!:wub:

πρίν από 7 λεπτά , chitaneta είπε:

Έλα Χρυσα μου μην στενοχωριεσαι. Ενταξει ολοι νιιωθυμε καποιες μερες πιο πεσμενοι, αλλά μετα ξανανιωνουμε... Καταλαβαινω αυτη η καθηστερηση ειναι πολυ σπαστικη, αλλά θα σε δει και θα βρει μια λυση ο γιατρος. Τουλαχιστον ξερεις οτι δεν μπορει να ειναι κατι πολυ ανησυχητικο και επισης εχετε 3 βλαστοκυστουλες που σας περιμενουν!:wub:

σε αυτο που σου λέει η @φιλι εχει δικιο! Και περιοδο καθολου να μην εχει καποιαμια χαρα προχωραει η διαδικασια. Τα ρυθμιζουν όλα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Χαχαχαχαχα! Και ο δικος μου τα ιδια! Προσπαθει να με χαιδεψει αλλα δεν ελεγχει τη δυναμη του και μονο μελανιες που δε μου κανει απο το ζορι του και αυτα που λεει για να με κανει να νιωσω καλυτερα με ισοπεδωνουν συνηθως! Χαχαχαχαχα τι γλυκουληδες που ειναι!!

Αχ τι υπεροχο!!!! Σου ευχομαι να πανε ολα τελεια και να μπαινεις μετα να μας λες για τα κατορθωματα του μικρουλη σου!!♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Ευχαριστώ τόσο πολύ! Χαχαχααχ ναι μακάρι να πανε όλα καλά και θα σας γράφω για το ποντικομικρουλη μου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Βρε αγαπημένη! Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες; Τι λες τώρα; Μην ανησυχείς τζάμπα. Τι θα πει καταπίνοντας προγεστερόνη; Δηλαδή, τι σημαίνει αυτό; Εγώ είμαι 36 και έχω κάθε μήνα περίοδο ντανννν και τι έγινε; Τι σχέση έχει αυτό; Άλλες γυναίκες βρίσκονται στην εμμηνόπαυση κ πάνε όλα τέλεια. Και σιγά την προγεστερονη που πηρες. Μερικά καφε...

Δεν θέλω να πέφτεις!!! Εσύ είσαι η ηλιαχτίδα μας!❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 42 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλέ είμαι απαράδεκτη σήμερα. @Condios αγάπη μου πως είσαι σήμερα; Αλωνιζεις την Αθήνα ε,; Καλά κάνεις!! Πάρε ανάσες χαλάρωσε φάε όλα όσα λαχταράει η ψυχή σου!!!

@Chrussa1982 μου καλά είμαι εγώ λίγο ζαλάδες έχω αλλά οκ!!! Γνώμη μου είναι ότι δεν παιδευεσαι άδικα και το καλύτερο είναι να σε δει με υπέρηχο. Μην αγχώνεσαι όσο λογικό κ αν είναι γιατί έτσι το επιβαρύνεις...το άγχος είναι αντίπαλος μας...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 38 λεπτά , Annaforyou είπε:

Μήπως όλο αυτό να το δεις για καλό; Μήπως σημαίνει ότι κάτι πρέπει να δεις ή να κάνεις, ώστε να πάνε όλα καλά; Φαντάζεσαι να είχες κάνει τις ετ κ να μην πετυχαινες; Καλύτερα έτσι λέω εγώ ..

Άσε την καλοκαρδοσυνη μου.... Κάποια στιγμή διάβαζα εδώ στο φόρουμ μια κοπέλα δεν είχε χρήματα να πάει με δανεικά κ ήταν πολύ στεναχωρημένη κ πραγματικά σκέφτηκα να πάω να της χαρίσω τα αυγουλάκια μου! 

Επίσης από την αμοιβή που παίρνω από τις δωρεές δίνω ένα μικρό ποσό σε φιλοζωικές ή πάω σε κτηνιατρικά κ δίνω λεφτά γ νοσηλεία αδέσποτων... Τα έχω αδυναμία ❤️

Δεν θα το πιστέψεις αυτό που θα σου πω αλλά κ εγώ δίνω τη ζωή μου για τα αδέσποτα. Νιώθω μια πληρότητα απίστευτη. Είμαι η γραφική "τρελή" της γειτονιάς που κάθε απόγευμα παίρνω το καρότσι της λαϊκής με τροφουλες νερά και λιχουδιτσες και ταιζω. Και κυρίως βρίσκω γατούλες ενώ είμαι ορκισμένη σκυλομανα!! Είσαι και νέο κορίτσι εσύ μπράβο!!! Προσφερεις σε εμάς προσφέρεις και στα ζώα τι να πω ..λίγοι το κάνουν.

πρίν από 41 λεπτά , Fili είπε:

@Chrussa1982 μου γλυκιά θα σε κάνω ντα! Που είναι η θετική μας σκέψη και η καλή μας ενέργεια; Εγω τα τελευταία έξι χρόνια εφτά περίοδο μόνο με cyclacur επίσης  . Καμία σχέση αυτό με την ετ. Το ενδομήτριο μεγάλωνε πολύ καλά . Αυτό έχει σημασία. 
τι καλό διαβάζεις τώρα;

Είδες τι σου κάνει η άγνοια?? Όσα λιγότερα ξέρω τόσο περισσότερο αγχώνομαι χαχαχα. Ευτυχώς έχω τυφλή εμπιστοσύνη στον γιατρό αλλιώς όλη μέρα θα γκουγκλαρα. 

Τώρα διαβαζω ένα σουηδικό , δικαστικό θρίλερ το κινούμενη άμμος.

πρίν από 38 λεπτά , chitaneta είπε:

σε αυτο που σου λέει η @φιλι εχει δικιο! Και περιοδο καθολου να μην εχει καποιαμια χαρα προχωραει η διαδικασια. Τα ρυθμιζουν όλα!

Ευχαριστώ ρε κορίτσι. Νιώθω ότι μπλόκαρα σήμερα και χαλάω το όμορφο κλίμα της παρέας. Αχ αυτά τα παγωτινια μου τα λαχταράω πως και πως!! Έχω και αστέρι ντοκτορ θα κάνει τα μαγικά του και όλα καλά θα πάνε!!

πρίν από 34 λεπτά , marina_86 είπε:

Βρε αγαπημένη! Κλαίνε οι χήρες κλαίνε και οι παντρεμένες; Τι λες τώρα; Μην ανησυχείς τζάμπα. Τι θα πει καταπίνοντας προγεστερόνη; Δηλαδή, τι σημαίνει αυτό; Εγώ είμαι 36 και έχω κάθε μήνα περίοδο ντανννν και τι έγινε; Τι σχέση έχει αυτό; Άλλες γυναίκες βρίσκονται στην εμμηνόπαυση κ πάνε όλα τέλεια. Και σιγά την προγεστερονη που πηρες. Μερικά καφε...

Δεν θέλω να πέφτεις!!! Εσύ είσαι η ηλιαχτίδα μας!❤️

Είδες άμα δεν ξέρω τι γίνεται κάνω σενάρια μόνη μου. Τώρα μου ετοιμάζει κρέπες ο καλός μου και ήδη νιώθω την διάθεση να ανεβαίνει χαχαχα. 

Σε ευχαριστώ πολύ πάντα μα πάντα να με ηρεμείς.

πρίν από 24 λεπτά , Aria. είπε:

@Chrussa1982 μου καλά είμαι εγώ λίγο ζαλάδες έχω αλλά οκ!!! Γνώμη μου είναι ότι δεν παιδευεσαι άδικα και το καλύτερο είναι να σε δει με υπέρηχο. Μην αγχώνεσαι όσο λογικό κ αν είναι γιατί έτσι το επιβαρύνεις...το άγχος είναι αντίπαλος μας...

Χαίρομαι κορίτσι μου που  είσαι καλύτερα. Αυτό το άγχος ναι με κάνει χειρότερα. Ευτυχώς δεν είμαι πάντα έτσι. Είναι κ η ανυπομονησία ε δεν θέλω και πολύ!! 

• Μου αρέσει 4

Ν φας την κρεπουλα σου τη λαχταριστή με τον καλό σου, να απολαύσεις το βιβλίο σου , τα αστυνομικά δεν είναι το φορτε μου αν και εχω ακούσει ότι το «σώσε με» είναι εξαιρετικό ! Αν σου αρέσουν δλδ έχε το στα υπόψιν σου . 
εχεις τα παγωτινια σου να σε περιμένουν και έναν εξαιρετικό γιατρό που εμπιστεύεσαι να σε φροντίζει, και φυσικά τον αγαπημένο σου βράχο δίπλα σου. Απόλαυσε τις στιγμές γιατί σύντομα θα είσαι στη θέση κλω κλω κλω !

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...