Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

6 hours ago, gigi 72 said:

Τώρα κορίτσια μου έχω ένα άλλο ερώτημα που στριφογυριζει μέσα στο μυαλό μου.. Όσων αφορά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και την εγκυμοσύνη.. Εγώ είμαι ανεμβολιαστη.. Θέλω λω να μου πείτε την άποψή σας και αν οι εγκυουλες μας είστε εμβολιασμενες, Δηλ.αν το κάνατε τώρα που είστε έγκυος .. Ο γιατρός μου επιμένει να το κάνω αλλά εγώ φοβάμαι.. Επειδή είμαι σε αυτή την κατάσταση δεν ξέρω αν θα έχει επιπτώσεις και τι στα μωρά .. Μας έχουν κατά τρομοκρατησει. 

Εγώ είχα κάνει 2 δόσεις πριν την εγκ., και τέλη Δεκέμβρη έκανα την 3η δόση χωρίς ενδοιασμούς εκεί γύρω στην 7η-8η εβδομάδα. Ανέβασα λίγα δέκατα μόνο την επόμενη μέρα, και πήρα ένα Depon 500άρι για να μην μου ανέβει κι άλλο. Νιώθω πολύ ήσυχη που το έκανα, αν και προσέχω και φυλάγομαι πολύ. Ευτυχώς έως τώρα δεν έχω κολλήσει.

Διαβάζω αρκετά για το εμβόλιο και από Αμερικανούς γυναικολόγους, και όσοι γιατροί ρώτησα και εδώ προτρέπουν να το κάνουμε.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 43 λεπτά , MELINASP είπε:

Τι να σ πω έτσι μ είπε αυτή ότι γενικά τα σταμάτησαν! 

Πφφφφ

Είσαι σε πολύ καλο νούμερο οπότε ίσως κ όχι. Εγώ βέβαια θα έκανα χαχαχαχαχαχαχα έχω εθισμό με τις χοριακες

Α μακάρι γτ με τρόμαξε η άλλη ότι και καλά μίλησαν με την εταιρία. 

Αχ ψυχή μ είσαι πολύ γλυκιά πραγματικά σε ευχαριστώ άπειρα! Έχω δύο κουτιά των 50 για τώρα. Και θα ψάξω αν χρειαστεί θα σ πω αλλά ειλικρινά σε ευχαριστώ κ μόνο για τη σκέψη σ ♥ 

Και εγώ ω χαχαχαχαχαχα τι γέλιο είχα ρίξει Παναγία μ που λέω στη νοσοκόμα πονάνε οι ώμοι μ κ μ λέει μια είναι η λύση σήκω περπατά να αρχίσει να δουλεύει το έντερο για αέρια χαχαχαχαχα

Αααα σε ευχαριστώ πολύ θ; πάρω κ εκεί αν δεν βρω εδώ 

Αυτό θα κάνω κ εγώ Δευτέρα θα πάω σε όλα εδώ τριγύρω 

Των 25 δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά αν βρω αυτά ναι θα βάλω ταινία από πάνω ευχαριστώ πολύ για το τιπ!!! ❤️ 

Αγάπη μ γλυκιά σιδερένια για ότι πέρασες. Αυτόν τον πιστοφ δεν το ξέρω αλλά όσα σ είπε ακούγονται καλά και άμεσα θα πω! Με το καλό αγάπη μ ποτέ λέτε να το κάνετε όλο αυτό;; ς

Αντε να είναι το τελευταία και να πας βουρ στην ετ!!! ❤️ 

Τωρα διάβασα και τα υπόλοιπα που έγραψες για τις αφαιρέσεις. Τα είπε πολύ καθαρα ο άνθρωπος. Αμήν Παναγία μ το τελευταίο σ να είναι αγάπη μ 

Ξέσπασε όσο θες εδώ είμαστε όλοι να τα λες και η μανούλα σ και ο αντρουλης σ δεν οαραιξηγουν ψυχή μ τόσα έχεις περάσει. 

Καλώς σε βρήκαμε εύχομαι με το καλό να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα και σύντομα με μια γερή και τελειομηνη εγκυμοσύνη ♥ 

Καλημέρα κοριτσάκι μ εγώ εγρ; ψσ. Έχω δύο κουτιά απλά ρώτησα τα κορίτσια γτ μ είπαν σε ένα φαρμακείο εδώ ότι δεν τα βγάζουν πια κ ανησύχησα. Δευτέρα θα πάω κ αλλού να ρωτησω

Να τον βάλουμε να κάνει παρέα με τον δικό μ αντικοινωνικο φουλ χαχαχαχαχαχαχα 

Βλέπει πάλι συμμαθητή στο δρόμο κ αλλάζει πεζοδρόμιο 

Χαχαχαχαχα

Καταρχάς να σ ζήσει το παιδάκι σου!!! Η κορούλα σου να είναι γερή κ ευτυχισμένη! Θαύματα ο κουρ!!!

Εγώ είχα γρ;ψει για τα δερμεστριλ μ είπαν σε φαρμακείο εδώ ότι τα σταμάτησε η εταιρία και ανησυχησα

Δευτερα θα πάω να ψάξω αν δεν βρω θα σ στείλω. Σε ευχαριστώ πολυυυυ

Σε ευχαριστώ αγάπη μ! 

Τι εννοείς τι πρόβλημα;; 

Να πας εννοείται να δούμε τι θα πει

Καλά εν το μεταξύ σήμερα συνειδητοποίησα από από το κινητό μπορώ να διαβάζω μια σελίδα μηνύματα να κάνω παραθέσεις και πριν πατήσω δημοσίευση να μπορώ να πατήσω και την επομενη σελίδα να δω και από εκεί μνμ και να παραθέσω. Εξτασιαστηκα χαχαχαχαχα

Εγώ ακόμα δεν το έχω βρει αυτό και είμαι πίσω μπρος πίσω μπρος συνέχεια. Και θέλω πχ να απαντήσω κάτι σε εσένα κ εν τω μεταξύ έχω διαβάσει κ τα άλλα κορίτσια κ αποσυντονιζομαι χαχαχα για στείλε οδηγίες!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Villi είπε:

Με το καλό να  έρθει το παιδάκι σου, συγχαρητήρια. Προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, είμαι κι εγώ στον Κουρ.. απλά κάποιες φορές   η μετάβαση απο εγχύσεις αντιβιωσεις νίκα κλπ στην απλότητα  του Κουρ.. με ψιλοαγχώνει. Να είσαι καλά. 

Κοιτα... καταλαβαίνω τι λες. Θα σου πω όμως για μένα. Εγώ άκουσα το σώμα μου, τον οργανισμό μου πως να σου το πω. Όσο καιρό έκανα εγχυσεις κ επαιρνα αντιβιωσεις ήμουν σαν άρρωστη. Εξασθενημένη φουλ και σερνομουν. Είπα όμως πως θα το κανω και το έκανα για 2 μηνες. Για μια ήπια φλεγμονή που μου είπαν ότι έχω, θεώρησα πως είναι οκ. Μετά απλά δεν ήθελα άλλο. Θεωρώ πως  κάθε οργανισμος είναι ξεχωριστος και έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίζει ο κάθε γιατρός. Τι να σου πω. Εμένα μου βγήκε σε καλό αλλά ξέρω πως αυτό που έκανα εγώ σίγουρα δεν ταιριάζει σε όλες. Το μόνο που μπορώ να σου πω εμπιστεύσου τον γιατρό σου, δώστου μια ευκαιρία γιατί το αξίζει. 

• Μου αρέσει 5

15 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλά Ε, μ' έχεις αποτελειώσει σήμερα!!! Γελάω μόνη μου στο κρεβάτι. Ποιο σίδερο που καίει καλέ; Πάει, θα την ακυρώσω τη λαπαροσκοπηση! Χαχαχαχαχαχα 

Χαχαχαχαχαχα! Ελα δε θα ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα! Μια χαρα θα παει και δε θα σε ταλαιπωρησει πολυ! Λιγουλακι μονο! 

• Μου αρέσει 1

6 hours ago, lizard12 said:

Καλημέρα κορίτσια! είμαι παλιά σε αυτές τις γειτονιές, ήρθα κι από το δίπλα, αν και απείχα αρκετό καιρό! τελευταία όμως σας διαβάζω πολύ και εχω αντιληφθεί ένα θετικό κύμα και κατι μου λεει ότι θα πάει καλά το 2022 για όλες! είμαι 37, με 2 διεγέρσεις χωρις αποτέλεσμα (1 ωάριο - κακό) και ακολούθως 24 φυσικούς κύκλους με αποτέλεσμα 2 φορές να φτάσουμε σε βλαστοκύστη, εμβρυομεταφορά, θετική χοριακή η οποία έπεσε. Πήρα την απόφαση να σταματήσω να βασανίζω τον εαυτό μου και προχωράμε με δανεικά! και επειδή και το σπέρμα είναι σε αρκετά κακή κατάσταση άρα ίσως ευθύνεται και αυτό για τις αποτυχίες, πάμε με 2 στα 2 δανεικά, άρα έτοιμα έμβρυα! Εχω επισκεφθεί assist... και emb...lab θεσσαλονική και είμαστε σε φάση να επιλέξουμε!! αν λοιπόν κάποια έχει να μου δώσει τα φώτα της είμαι όλη αυτιά! εχω διαβάσει πολλλεεεεες σελίδες σας αλλά είστε και πολυλογούδες και δεν εχω τελειώσει ακόμη το διάβασμα. συγχαρητήρια σε όσες εχουν ήδη δει το θετικό που βλέπω είστε αρκετες φέτος, μας δίνετε θάρρος και ελπίδα! καλως ήρθα στην παρέα σας!!! καλώς με βρήκατε :):):) 

Καλώς ήρθες λοιπόν! Εύχομαι να γίνουν όλα γρήγορα κι εύκολα και να αποκτήσετε τ@ παιδακ@ που λαχταράς :) Η αλήθεια είναι ότι γλώσσα δεν βάζουμε μέσα. Μα μπήκα και βλέπω 150  νέα post.  Ξεκινάω ανάγνωση..

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Γλυκιά μου @Condios πρώτον, λυπάμαι πάρα πολύ για την ταλαιπωρία και τον πόνο που τράβηξες. Νόμιζα ότι είχες πει πως θα κάνεις μέθη. Δεν έκανες τελικά;

Δεύτερον, άσε αυτό το 3χιλιαρο κι εμένα εδώ μου χει κάτσει, αλλά λέω δεν ξαναβάζω τίποτα αν δεν είμαι 100% σίγουρη ότι όλα είναι οκ. Σκέψου εγώ θα κάνω λαπαροσκόπηση χωρίς να έχω καμία ένδειξη για ενδομητριωση. Αλλά αν δεν δεις, ξέρεις; Δεν ξέρεις! Και αν έχεις ήδη αποτυχίες, ρισκάρεις; Δεν ρισκάρεις. Χωρίς βέβαια να σου εγγυάται κάνεις το αποτέλεσμα ακόμα κι αν τα κάνεις όλα. Αλλά κάτι πρέπει να κάνεις!... 

Ελπίζω σήμερα να ξύπνησες πιο ευδιάθετη και να πέρασε ο πόνος και η απογοήτευση. Ταλαιπωρείσαι πάρα πολύ αλλά θα ήταν πολύυυυ μεγαλύτερη ταλαιπωρία αν δεν τα έκανες κ προχωρούσες σε μια αμφίβολη ετ. Αυτό να σκέφτεσαι. ❤️

(Ο σύζυξ θεός! Μας τον δανείζεις για μερικά ιδιαίτερα μαθήματα γιατί ο δικός μου παθαίνει Κόκο μπλόκο σε κάτι τέτοια. Η πλάκα είναι ότι αυτός νομίζει πως είναι full υποστηρικτικός εκείνη τη στιγμή. #not! Κοιτάει με βλέμμα απόλυτου πανικ! :wacko: Χαχαχα)

Χαχαχαχαχα! Και ο δικος μου τα ιδια! Προσπαθει να με χαιδεψει αλλα δεν ελεγχει τη δυναμη του και μονο μελανιες που δε μου κανει απο το ζορι του και αυτα που λεει για να με κανει να νιωσω καλυτερα με ισοπεδωνουν συνηθως! Χαχαχαχαχα τι γλυκουληδες που ειναι!!

7 ώρες πρίν, Random είπε:

Είναι πολύ συγκινητικό που θυμάσαι την ιστορία μου. Σε ευχαριστώ και θα σου πω κ εγω για το δικό μου θαυματάκι! Μου είχε μείνει μια βλαστοκυστη που λέγανε ότι ήταν μέτρια. Κ εκείνη την ημέρα ξεπαγωσαμε κ αυτή τελικά. Εκεί η εμβρυολογος μας είπε ότι είναι πολύ καλή κ έχει πιθανότητες. Ήταν η μοναδική φορά που έκανα ετ και έκλαιγα γιατί νόμιζα πια ότι όλοι με κοροϊδεύουν κ εγώ θα καταλήξω σε άλλη μια αποβολή. Το αποτέλεσμα είναι πως είμαι έγκυος στον 5ο μήνα σε ένα φανταστικό αγοράκι κ κάθε μέρα προσεύχομαι να πάνε όλα καλά. Κ σας ευχαριστώ όλες εσάς που για 1,5 χρόνο τώρα που δίνετε δύναμη κ ελπίδα κ ας μην το ξέρετε. Σας φιλώ όλες κ σας εύχομαι τα καλύτερα.

Αχ τι υπεροχο!!!! Σου ευχομαι να πανε ολα τελεια και να μπαινεις μετα να μας λες για τα κατορθωματα του μικρουλη σου!!♥️♥️♥️♥️♥️♥️

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

4 hours ago, gigi 72 said:

Τώρα κορίτσια μου έχω ένα άλλο ερώτημα που στριφογυριζει μέσα στο μυαλό μου.. Όσων αφορά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και την εγκυμοσύνη.. Εγώ είμαι ανεμβολιαστη.. Θέλω λω να μου πείτε την άποψή σας και αν οι εγκυουλες μας είστε εμβολιασμενες, Δηλ.αν το κάνατε τώρα που είστε έγκυος .. Ο γιατρός μου επιμένει να το κάνω αλλά εγώ φοβάμαι.. Επειδή είμαι σε αυτή την κατάσταση δεν ξέρω αν θα έχει επιπτώσεις και τι στα μωρά .. Μας έχουν κατά τρομοκρατησει. 

Χμ από ότι καταλαβαίνω μάλλον είμαι η εξαίρεση στο παρεάκι μας. Εγω δεν εχω κάνει το εμβόλιο. Κολλησα τέλη Οκτωβρίου ενώ είχαμε φύγει με γλυκακι μου για πενθήμερο αναρρίχησης στην Πελοπόννησο. Τις πρώτες τρεις μέρες ενιωθα κούραση και αδυναμία (το απέδωσα στην κούραση των ημερών και στο ότι έκανα μπάνιο στη θάλασσα.) Ζορίστηκα τρεις μέρες με πονοκέφαλο και κούραση, και μετά ήμουν μια χαρά. Ήμουν σε επικοινωνία με το γιατρό μας που με ξέρει πολλά χρόνια ( βιταμίνη d μου είχε πει και να παρακολουθώ οξυγόνο ) . Ο καλός μου γυναικολόγος δε μου είπε κάτι και όταν τον ρώτησα κάποια στιγμή τι γίνεται με εγκυμοσύνη μου ανέφερα περιπτώσεις που έχει εγκυμονούσες και εμβολιασμένες και όχι. Δε μου είπε ποτε τι να κάνω. 
κανε ότι σε κάνει να νιώθεις καλυτερα και ασφαλής. Εγω αυτό που έλεγα και πριν και τώρα είναι ότι είμαι υγιής, τρέφομαι σωστά, δεν καπνίζω , αθλούμαι τακτικά όποτε πίστευα ότι και να νοσήσω θα το περάσω όπως το πέρασα τελικά. Ρίσκο; Ίσως. 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, lizard12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! είμαι παλιά σε αυτές τις γειτονιές, ήρθα κι από το δίπλα, αν και απείχα αρκετό καιρό! τελευταία όμως σας διαβάζω πολύ και εχω αντιληφθεί ένα θετικό κύμα και κατι μου λεει ότι θα πάει καλά το 2022 για όλες! είμαι 37, με 2 διεγέρσεις χωρις αποτέλεσμα (1 ωάριο - κακό) και ακολούθως 24 φυσικούς κύκλους με αποτέλεσμα 2 φορές να φτάσουμε σε βλαστοκύστη, εμβρυομεταφορά, θετική χοριακή η οποία έπεσε. Πήρα την απόφαση να σταματήσω να βασανίζω τον εαυτό μου και προχωράμε με δανεικά! και επειδή και το σπέρμα είναι σε αρκετά κακή κατάσταση άρα ίσως ευθύνεται και αυτό για τις αποτυχίες, πάμε με 2 στα 2 δανεικά, άρα έτοιμα έμβρυα! Εχω επισκεφθεί assist... και emb...lab θεσσαλονική και είμαστε σε φάση να επιλέξουμε!! αν λοιπόν κάποια έχει να μου δώσει τα φώτα της είμαι όλη αυτιά! εχω διαβάσει πολλλεεεεες σελίδες σας αλλά είστε και πολυλογούδες και δεν εχω τελειώσει ακόμη το διάβασμα. συγχαρητήρια σε όσες εχουν ήδη δει το θετικό που βλέπω είστε αρκετες φέτος, μας δίνετε θάρρος και ελπίδα! καλως ήρθα στην παρέα σας!!! καλώς με βρήκατε :):):) 

Καλως μας ηρθες! Εγω δε γνωριζω για ετοιμο εμβρυο αλλα ηθελα να σε καλωσορισω :)

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, VasileiaT είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχουν περισσέψει και σε μένα 7 κουτιά dermestril των 25. Τα 6 κουτιά με 8 μέσα και το 1 με 24. Εκτός από 2 που λήγουν Φλεβάρη τα υπόλοιπα Μάιο και Ιούλιο. Όποια τα χρειάζεται ας μου στείλει μην. Καλή συνέχεια στις προσπάθειες σας με αισιοδοξία και πίστη! Εγώ έφερα στον κόσμο το κοριτσάκι μου πριν 40 μέρες με δωρεά ωαρίων και είμαι η πιο ευτυχισμένη μαμά του κόσμου! Γιατρός μου ο κουρ...πέτυχα με τη πρώτη, έχω να πω τα καλύτερα!

Καλησπέρα Βασιλεια! ΝΑ χαιρεστε το κοριτσακι σας!!! Μας δινεις κουραγιο με τα ωραία σου νέα!

Εχουμε τον ίδιο γιατρό. Εγω μολις εχτες ειχα τον πρωτο υπερηχο και ειδαμε τον σακο, μετα από την 3η ετ. Ακόμα ειναι πολύ νωρις και ειμαστε συγκρατημενοι αλλά ελπίζουμε να συνεχισουν ολα καλα...

Αν η MELINASΡ δε χρειαστει τελικα τα demestril, αν μπορεις στειλε μου ενα μηνυμα γιατι θα τα χρειαστω.

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα φίλες μου!!! Πωπω πόσα γράψατε πάλι!!! Μπαίνω στα κλέφτα να σας πω ότι ο Κουρ...πιστεύει ότι μάλλον έχω κάποιο θέμα που δεν έχω αδιαθετησει ακόμα και θα πάω Δευτέρα στο ιατρείο να δούμε τι και πως ..μόλις τελειώσω από μαγείρεμα θα σας διαβάσω γιατί μισή μέρα δεν μπήκα και μου λείψατε!! 

Καλώς την να ...τι έχεις καλέ???τόσες μέρες είχες αίμα...ηρεμισε δ είναι τπτ θα δεις καλύτερα να σου κάνει ένα υπέρηχο να είστε σιγουροι

Διαφημίσεις

@MELINASP μα πως το κανεις αυτο με τις πολλες παραθεσεις αλλάζοντας και σελιδες;;; Γινεται κι απο τον υπολογιστή; Είναι να μην εκστασιάζεσαι; χαχαχα

@Viv37 μου, αυτο για τα αυτοκολητα των 25 εμενα δεν εχει συμβει ποτε να μου ξεκολλανε... Αμα δεν ξεκολλανε κανουν την δουλεια τους καλα, όχι;

@Chrussa1982 ωραια που θα σε δει, να δουμε και τι θα σου πει ο ντοκ να μην ανησυχεις τουλαχιστον.

6 ώρες πρίν, lizard12 είπε:

Με τον Παπαν συναντηθηκαμε, πολυ ειλικρινής έχω να πω, και για το ότι τα μοιράζουν σε 2 λήπτριες, και για το ότι το σπερμα μας δεεν υποσχεται και πολλά και θα ρισκάρουμε αν πάμε με αυτό, και για την εθνικότητα των δοτριων ότι κατά 70% είναι ξένες, χωρίς καν να το ρωτήσουμε το είπε και γενικώς ειλικρινής. Στο emb.lab μιλήσαμε με την διευθύντρια  που έιναι εεμβρυολόγος και ήταν ιδιαιτέρως συμπαθής γυναικα, μίλησε πολύ μεσα στην καρδιά μου γιατί κατάλαβε πόσα έχω περάσει και ήταν πολύ ειλικρινής στο θέμα σπέρματος και μας είπε με το δικό σας και μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει κ τοσες αποτυχίες θα έιναι σαν να πηγαίνετε δοκιμαστικά και αυτό θα το κάνετε μόνο αν έχετε κ άλλες αντοχές. γενικώς φαινόταν αρνητική στο να κάνουμε με δικό μας σπέρμα προσπάθεια ενώ θα μπορούσε να έχει κέρδος από αυτό (αν  αποτυχουμε εννοω) αλλά προτίμησε να είναι ειλικρινής. στο θέμα ωάρια, οκ , δεν είπε οτι τα μοιράζουν κτλ αλλά αυτά τα ξέρουμε δε με νοιαζει να τα ακουσω κιολας. 

εγώ 1η διέγερση νοσοκομείο αλεξ/πολης - βάζω 3ων ημερών και ) 0 χοριακή. 2η διέγερση παπαγεωργίου θεσνικη δεν γονιμοποιείται καν. μετά αρκετοί φυσικοί στο παπαγεωργιου. και έπειτα συνέχισα στο FIVI (με παρακολούθηση σε γιατρό μου Καβάλα για να σταματησω να πηγαινοέρχομαι θεσνικη - κουράστηκα). Οι 2 βλαστοκύστεις έγιναν στο FIVI. εγώ όπως καταλαβαίνετε ΠΩΑ με 0,36 αμη το 2018 :) 

αν θέλει όποια θέλει ας μου πει είτε εδώ είτε σε μήνυμα που έκανε προσπάθεια θεσνικη με δανεικά για να μου δώσει κάποιες πληροφορίες! και τα φώτα της ! με απασχολεί το θεμα των ωαρίων και εννοώ ο αριθμός! το ποσο θα αργήσω δεν με απασχολεί πολύ γιατί θέλω να βάλω πολλά στη θέση τους πριν φτάσω σε ΕΤ (να χάσω κιλά, να ρυθμίσω ορμόνες, D3, B12 και όλα τα σχετικά) γιατί τα εχω παρατήσει πολλούς μήνες τώρα που έκανα διάλειμμα από την τελευταία αποτυχία! αλλά τώρα θέλω να κάνω νέα αρχη! πιο αισιόδοξη! σε όποιο κέντρο καταλήξω θα κάνω και μια υστεροσκόπηση που (κακώς - το ξέρω) δεν έχω κάνει ποτέ! 

Για fivi που ειμαι εγω μου ειπαν οτι οι δοτριες ειναι κυριως ελληνιδες αλλα δεν ξερω αν το πιστευω γιατι προφανώς η δοτρια μου ειναι απο αλλον πλανητη αφου την περιμενω 9 μηνες τώρα οπως θα διαβασες μαλλον. Αρα σιγουρα οχι ελληνιδα. 

Αυτο που μου ειπε ο γιατρος ειναι οτι υπαρχει πακετο για 6 ή 8 ωάρια. Διαλεγεις πιο θελεις. Οσα απο αυτα γινουν βλαστοκυστες εγιναν και φυσικα ειναι δικα μου. Αν η δοτρια βγαλει κι αλλα τα δινουν σε αλλη κοπελα. Αυτα ξερω. 

6 ώρες πρίν, VasileiaT είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχουν περισσέψει και σε μένα 7 κουτιά dermestril των 25. Τα 6 κουτιά με 8 μέσα και το 1 με 24. Εκτός από 2 που λήγουν Φλεβάρη τα υπόλοιπα Μάιο και Ιούλιο. Όποια τα χρειάζεται ας μου στείλει μην. Καλή συνέχεια στις προσπάθειες σας με αισιοδοξία και πίστη! Εγώ έφερα στον κόσμο το κοριτσάκι μου πριν 40 μέρες με δωρεά ωαρίων και είμαι η πιο ευτυχισμένη μαμά του κόσμου! Γιατρός μου ο κουρ...πέτυχα με τη πρώτη, έχω να πω τα καλύτερα!

Να σου ζησει το ζουζουνακι σου!!! Αυτος ο γιατρος μου φαινεται οτι κανει θαυματα!!!

πρίν από 7 λεπτά , Viv37 είπε:

Για fivi που ειμαι εγω μου ειπαν οτι οι δοτριες ειναι κυριως ελληνιδες αλλα δεν ξερω αν το πιστευω γιατι προφανώς η δοτρια μου ειναι απο αλλον πλανητη αφου την περιμενω 9 μηνες τώρα οπως θα διαβασες μαλλον. Αρα σιγουρα οχι ελληνιδα. 

Αυτο που μου ειπε ο γιατρος ειναι οτι υπαρχει πακετο για 6 ή 8 ωάρια. Διαλεγεις πιο θελεις. Οσα απο αυτα γινουν βλαστοκυστες εγιναν και φυσικα ειναι δικα μου. Αν η δοτρια βγαλει κι αλλα τα δινουν σε αλλη κοπελα. Αυτα ξερω. 

χαχα γελαω με τη δοτρια απο τον αλλο πλανητη, ναι το διαβασα σε προηγ ποστ. μαλλον ειναι η σουπερ δοτρια με τα σουπερ αβγα που θα κανεις τα σουπερ μωρα αρα ξερεις, το καλο πραγμα αργει να γινει!! με ποιον γιατρο εισαι εκει; θεωρω οτι εχουν πολυ καλο εμβρυολογικο γιατι εγω με τοσες προσπαθειες σε φυσικο οι μοναδικες 2 φορες που εκανα βλαστοκυστη ηταν εκει, κι ας μην προχωρησε η εγκυμοσυνη (δεν φταινε αυτοι) μετραει πολυ για μενα οτι με ενα ωαριο εκαναν βλαστοκυστη που δεν ειχε κανει ποτε κανεις. ισως τυχαιο , ισως ομως και σουπερ εμβρυολογικο! εσυ φανταζομαι με τη σουπερ δοτρια δεν θα παρεις βλαστοκυστεις, 5 μηνων εμβρυο θα σου δωσουν!!! ευχομαι να ερθει γρηγορα! αν θες πες μου και για ποσά τι παιζει!

• Χαχα 1

12 minutes ago, Viv37 said:

Α εμένα δε μου είχαν πει για πακέτο. Ξεκινησαμε fivi τέλη Σεπτεμβρίου το 2020. Ότι δώσει μας είχαν πει. Τελικά ήταν εφτά αν θυμάμαι καλά προχώρησαν πέντε κι από αυτά τελικά τρεις βλαστοκυστες 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Συμφωνω απολυτα με τη @Neli83. Αν δεν το κανεις παιρνεις πολυ μεγαλο ρισκο. Τοσες εγκυες το εχουν κανει και δεν επαθα τιποτα ουτε αυτες ουτε τα μωρακια τους ενω απο οσες το φοβηθηκαν  βλεπεις ποσες δεν εζησαν για να μεγαλωσουν το θαυμα τους. Μην το ρισκαρεις καλη μου. Απο τη στιγμη που το λεει και ο γιατρος σου γιατι τον ακους σε ολα τα αλλα και οχι σε αυτο; 

Εγω εχω κανει και τα 3

4 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα φίλες μου!!! Πωπω πόσα γράψατε πάλι!!! Μπαίνω στα κλέφτα να σας πω ότι ο Κουρ...πιστεύει ότι μάλλον έχω κάποιο θέμα που δεν έχω αδιαθετησει ακόμα και θα πάω Δευτέρα στο ιατρείο να δούμε τι και πως ..μόλις τελειώσω από μαγείρεμα θα σας διαβάσω γιατί μισή μέρα δεν μπήκα και μου λείψατε!! 

Οχι πες του οτι δεν ειναι τιποτα απλα περιμενεις εμενα! Αυτο ειναι σιγουρα!!  Μην αγχωνεται κι αυτος τζαμπα.

1 ώρα πρίν, MELINASP είπε:

Τι να σ πω έτσι μ είπε αυτή ότι γενικά τα σταμάτησαν! 

Πφφφφ

Είσαι σε πολύ καλο νούμερο οπότε ίσως κ όχι. Εγώ βέβαια θα έκανα χαχαχαχαχαχαχα έχω εθισμό με τις χοριακες

Α μακάρι γτ με τρόμαξε η άλλη ότι και καλά μίλησαν με την εταιρία. 

Αχ ψυχή μ είσαι πολύ γλυκιά πραγματικά σε ευχαριστώ άπειρα! Έχω δύο κουτιά των 50 για τώρα. Και θα ψάξω αν χρειαστεί θα σ πω αλλά ειλικρινά σε ευχαριστώ κ μόνο για τη σκέψη σ ♥ 

Και εγώ ω χαχαχαχαχαχα τι γέλιο είχα ρίξει Παναγία μ που λέω στη νοσοκόμα πονάνε οι ώμοι μ κ μ λέει μια είναι η λύση σήκω περπατά να αρχίσει να δουλεύει το έντερο για αέρια χαχαχαχαχα

Αααα σε ευχαριστώ πολύ θ; πάρω κ εκεί αν δεν βρω εδώ 

Αυτό θα κάνω κ εγώ Δευτέρα θα πάω σε όλα εδώ τριγύρω 

Των 25 δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά αν βρω αυτά ναι θα βάλω ταινία από πάνω ευχαριστώ πολύ για το τιπ!!! ❤️ 

Αγάπη μ γλυκιά σιδερένια για ότι πέρασες. Αυτόν τον πιστοφ δεν το ξέρω αλλά όσα σ είπε ακούγονται καλά και άμεσα θα πω! Με το καλό αγάπη μ ποτέ λέτε να το κάνετε όλο αυτό;; ς

Αντε να είναι το τελευταία και να πας βουρ στην ετ!!! ❤️ 

Τωρα διάβασα και τα υπόλοιπα που έγραψες για τις αφαιρέσεις. Τα είπε πολύ καθαρα ο άνθρωπος. Αμήν Παναγία μ το τελευταίο σ να είναι αγάπη μ 

Ξέσπασε όσο θες εδώ είμαστε όλοι να τα λες και η μανούλα σ και ο αντρουλης σ δεν οαραιξηγουν ψυχή μ τόσα έχεις περάσει. 

Καλώς σε βρήκαμε εύχομαι με το καλό να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα και σύντομα με μια γερή και τελειομηνη εγκυμοσύνη ♥ 

Καλημέρα κοριτσάκι μ εγώ εγρ; ψσ. Έχω δύο κουτιά απλά ρώτησα τα κορίτσια γτ μ είπαν σε ένα φαρμακείο εδώ ότι δεν τα βγάζουν πια κ ανησύχησα. Δευτέρα θα πάω κ αλλού να ρωτησω

Να τον βάλουμε να κάνει παρέα με τον δικό μ αντικοινωνικο φουλ χαχαχαχαχαχαχα 

Βλέπει πάλι συμμαθητή στο δρόμο κ αλλάζει πεζοδρόμιο 

Χαχαχαχαχα

Καταρχάς να σ ζήσει το παιδάκι σου!!! Η κορούλα σου να είναι γερή κ ευτυχισμένη! Θαύματα ο κουρ!!!

Εγώ είχα γρ;ψει για τα δερμεστριλ μ είπαν σε φαρμακείο εδώ ότι τα σταμάτησε η εταιρία και ανησυχησα

Δευτερα θα πάω να ψάξω αν δεν βρω θα σ στείλω. Σε ευχαριστώ πολυυυυ

Σε ευχαριστώ αγάπη μ! 

Τι εννοείς τι πρόβλημα;; 

Να πας εννοείται να δούμε τι θα πει

Καλά εν το μεταξύ σήμερα συνειδητοποίησα από από το κινητό μπορώ να διαβάζω μια σελίδα μηνύματα να κάνω παραθέσεις και πριν πατήσω δημοσίευση να μπορώ να πατήσω και την επομενη σελίδα να δω και από εκεί μνμ και να παραθέσω. Εξτασιαστηκα χαχαχαχαχα

Εγω ο στοκος  δεν το βροσκω αυτο. Πως το κανεις; Μονο καταχωρηση απαντησεις μου εχει και οταν το παταω κλασικα με παει στην τελευταια σελιδα

1 ώρα πρίν, lizard12 είπε:

Στο fivi ουσιαστικά πήγαινα μονο για ωοληψιες κ ΕΤ επειδη με παρακολουθούσε άλλος γιατρός εξωτερικός. Σκεφτομαι να κανω κ εκεί μια επαφή αλλά έμαθα για 1 χρονο αναμονή και πολύ μεγαλυτερο κόστος και έτσι δεν πηγα αλλά ένα τηλεφωνο θα το κανω σίγουρα. εσύ αν επιτρέπεται γιατί δεν έκανες με δωρεά στο embr που ήσουν; επισης αν μπορείτε να μου πείτε και για τιμές (και σε προσωπικό μήνυμα) αν και στα 2 που πήγα οι τιμές είναι ίδιες. αρκεί φυσικά να προκύψει και καλός αριθμός ωαρίων που αυτό δεν το ξέρουμε! εύχομαι οι 3 βλαστοκύστεις που σου έχουν μείνει να είναι σούπερ τυχερές! 

Εμενα για τα 8 ωαρια μου ειπαν 5800 (μεσα ειναι και η αμοιβη του γιατρου μου και της δοτριας και του fivi , ολα)

πρίν από 45 λεπτά , chitaneta είπε:

@MELINASP μα πως το κανεις αυτο με τις πολλες παραθεσεις αλλάζοντας και σελιδες;;; Γινεται κι απο τον υπολογιστή; Είναι να μην εκστασιάζεσαι; χαχαχα

@Viv37 μου, αυτο για τα αυτοκολητα των 25 εμενα δεν εχει συμβει ποτε να μου ξεκολλανε... Αμα δεν ξεκολλανε κανουν την δουλεια τους καλα, όχι;

@Chrussa1982 ωραια που θα σε δει, να δουμε και τι θα σου πει ο ντοκ να μην ανησυχεις τουλαχιστον.

Αν δεν ξεκολλανε ναι λεοτουργουν μια χαρα! Απλως εγω για τα 25αρια ελεγα ε δε βαριεσαι λιγο στην ακρη ξεκολλησε αλλα τελικα αυτη η ακρη εκανε τη ζημια. 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...