Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Τώρα κορίτσια μου έχω ένα άλλο ερώτημα που στριφογυριζει μέσα στο μυαλό μου.. Όσων αφορά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και την εγκυμοσύνη.. Εγώ είμαι ανεμβολιαστη.. Θέλω λω να μου πείτε την άποψή σας και αν οι εγκυουλες μας είστε εμβολιασμενες, Δηλ.αν το κάνατε τώρα που είστε έγκυος .. Ο γιατρός μου επιμένει να το κάνω αλλά εγώ φοβάμαι.. Επειδή είμαι σε αυτή την κατάσταση δεν ξέρω αν θα έχει επιπτώσεις και τι στα μωρά .. Μας έχουν κατά τρομοκρατησει. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 ώρα πρίν, maraki333 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Δεν θυμάμαι πια κοπέλα θέλει dermestril ,έχω ένα κουτί των 50 και ένα των 25 με 8 το καθένα μέσα που λήγουν τώρα το Φεβρουάριο ,αν τα θέλει άμεσα ευχαρίστως να τις τα δώσω ας μου στείλει μην. ή όποια κοπέλα τα θέλει. Αν  μέχρι τη Δευτέρα δεν τα δώσω σε κάποια από σας θα τα δώσω στο κέντρο για να μην πάνε χαμένα.

1 hour ago, VasileiaT είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχουν περισσέψει και σε μένα 7 κουτιά dermestril των 25. Τα 6 κουτιά με 8 μέσα και το 1 με 24. Εκτός από 2 που λήγουν Φλεβάρη τα υπόλοιπα Μάιο και Ιούλιο. Όποια τα χρειάζεται ας μου στείλει μην. Καλή συνέχεια στις προσπάθειες σας με αισιοδοξία και πίστη! Εγώ έφερα στον κόσμο το κοριτσάκι μου πριν 40 μέρες με δωρεά ωαρίων και είμαι η πιο ευτυχισμένη μαμά του κόσμου! Γιατρός μου ο κουρ...πέτυχα με τη πρώτη, έχω να πω τα καλύτερα!

@MELINASP!!!

Δεν θυμάμαι τώρα αν έψαχνε και άλλη κοπέλα dermestil..

OiAXp2.pngbfhkp3.png

πρίν από 16 λεπτά , gigi 72 είπε:

Τώρα κορίτσια μου έχω ένα άλλο ερώτημα που στριφογυριζει μέσα στο μυαλό μου.. Όσων αφορά το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και την εγκυμοσύνη.. Εγώ είμαι ανεμβολιαστη.. Θέλω λω να μου πείτε την άποψή σας και αν οι εγκυουλες μας είστε εμβολιασμενες, Δηλ.αν το κάνατε τώρα που είστε έγκυος .. Ο γιατρός μου επιμένει να το κάνω αλλά εγώ φοβάμαι.. Επειδή είμαι σε αυτή την κατάσταση δεν ξέρω αν θα έχει επιπτώσεις και τι στα μωρά .. Μας έχουν κατά τρομοκρατησει. 

Εγω εχω κανει τις 2 δοσεις και τωρα πρεπει να κανω την 3η δοση..θα την κανω οπωσδηποτε..ηδη με την εγκυμοσυνη θεωρεισαι ευπαθη ομαδα γιατι να παιζεις με την υγεια σου και την υγεια των παιδιων..τιποτα δεν θα παθουν τα μωρα..δεν βλεπεις στην τηλεοραση τι γινεται με τις ανεμβολιαστες εγκυες..αλλα πρεπει να το παρεις εσυ αποφαση και να μην φοβασαι...

• Μου αρέσει 8

nzSsp2.png

πρίν από 25 λεπτά , gigi 72 είπε:

Εγώ νόσησα πέρυσι έκανα μετά απο 6 μήνες μια δόση κ αρχές Γενάρη την επόμενη μέχρι εκεί ήμουν 3πΛα εμβολιασμένη, το έκανα πριν την ετ , τωρα βεβαια ξανά νόσησα , οι συστάσεις και οι γιατροί λένε να το κανείς εσυ αποφασίζεις . Εγώ θα σου πω ότι τωρα φοβήθηκα παρά πολύ είναι πολύ ύπουλη αρρώστια, 3 μερεσ Ήμουν πολύ χάλια , μπορεί να βλάψει άσχημα έναν οργανισμό και να αφήσει προβλήματα τα παιδάκια μας θέλουν γερές μανούλες να τα μεγαλώσουν όπως λέει και η Νελυ είμαστε στις ευπαθής ομάδες 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 27 λεπτά , gigi 72 είπε:

Όσες φίλες μου είναι έγκυες εμβολιαστηκαν κανονικά. Δεν έπαθαν τίποτα και κάποιες ήδη γέννησαν υγιέστατα μωράκια!!! ❤️

Αντίθετα, μια γνωστή μου κόλλησε κοβιντ κατά την εγκυμοσύνη, το πέρασε βαριά και τελικά γέννησε πρόωρα και το μωρό έμεινε κάνα μήνα στην εντατική νεογνών. Ευτυχώς μαμά και μωρό είναι πλέον καλά! ❤️

Αυτοί που μας έχουν κατατρομοκρατησει δε νομίζω να είναι γιατροί!!! Κι αν είναι γιατροί, σίγουρα δεν ανήκουν στην πλειοψηφία των επιστημόνων. Εγώ δεν συνάντησα ούτε έναν από αυτούς τους γιατρούς που εμπιστεύομαι να έχει έστω κ μισή αμφιβολία. Οπότε, σκέψου με ποια απόφαση παίρνεις το μεγαλύτερο ρίσκο για εσένα αλλά κ τα μωρά σου. Είδες τι έγινε μέσα στο καλοκαίρι με τις δύο γυναίκες που νόσησαν. Δεν είχαν κάνει εμβόλιο λόγω φόβου. Κι αυτές από εξωσωματική με πολλές προσπάθειες στο ενεργητικό τους.

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Γλυκούλα μου. Ειλικρινά με έκανες να κλάψω... Δηλαδή με μία κ τελευταία βλαστοκυστη; Να πάνε όλα καλά και να αγκαλιάσεις τον γιο σου και να του πεις ότι όλα άξιζαν για να βρεις αυτόν κ μόνο αυτόν!❤️ 

Τελικά προχωρησες όπως έλεγες, χωρίς εγχύσεις κ αντιβιωσεις; Είδες ο 1 από τους 1000;... Πόσο καλά έκανες τοτε. Πολύ χάρηκα, αλήθεια! Όλα θα πάνε καλά! Μετράμε αντίστροφα!❤️❤️❤️

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ! Κ εσένα κ όλες εσάς κορίτσια. Μακάρι να πάνε όλα καλά να πάρουμε το αγόρι μας αγκαλιά και τι στον κόσμο. Είμαι ευγνώμων για αυτό που μου συμβαίνει αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ την πορεία μου μέχρι εδώ. Όταν σας διαβάζω να παιδεύεστε και να αγωνιατε, καμία φορά με πιάνουν τα κλάματα. 

Λοιπόν ναι... για όσες κοπέλες με ρωτάτε... προχώρησα χωρίς εγχυσεις χωρίς αντιβίωσεις χωρίς Νίκα χωρίς cyclacur. Σε σχεδόν τελείως φυσικό κύκλο. Είχα ένα πολύ καλό ενδομητριο (που πάντα ειχα) κ έτσι πέτυχα.

Και ναι, ήταν το αγόρι μου η μία τελευταία βλαστοκυστη που είχα από τις 5. 

3 ώρες πρίν, Villi είπε:

Ελα ρε συ συγχαρητήρια..με το καλό, τα κατάφερες τελικά! Σε θυμάμαι κι εγώ.. να ρωτήσω κι εγω γιατί έχω τον πόνο μου, τα κατάφερες τελικά χωρίς εγχύσεις  αντιβιώσεις και τα σχετικά ?

Το μόνο που πήρα ήταν 2 μερες πριν την εμβρυομεταφορα, κορτιζόνη, 1 crinone και 1 innohep. Αυτά... Ήταν η 1 φορά με τόσα λίγα φάρμακα. Άλλες φορές έπαιρνα τα cyclacur με τις χούφτες... Μπορεί να ήταν τυχαίο, τι να πω, δεν ξέρω... αλλά ήταν το δικό μου τυχερό.

• Μου αρέσει 12

Καλημέρα φίλες μου!!! Πωπω πόσα γράψατε πάλι!!! Μπαίνω στα κλέφτα να σας πω ότι ο Κουρ...πιστεύει ότι μάλλον έχω κάποιο θέμα που δεν έχω αδιαθετησει ακόμα και θα πάω Δευτέρα στο ιατρείο να δούμε τι και πως ..μόλις τελειώσω από μαγείρεμα θα σας διαβάσω γιατί μισή μέρα δεν μπήκα και μου λείψατε!! 

• Μπερδεμένη/-ος 3

3 ώρες πρίν, thalasa είπε:

Μακάρι για όλες μας η ιστορία να έχει τέτοιο όμορφο τέλος . Να χαίρεσαι το θαυματακι σου , πολλά συγχαρητήρια . Δεν θυμάμαι ποιος ήταν ο γιατρος σου , αν θέλεις να το μοιραστείς μαζί μας , αυτά αξίζουν να λέγονται 

Σας το εύχομαι ολόψυχα κορίτσι μου! Σε όλες σας με τι καλό! Κ σε μένα, μην νομίζεις, ακόμα δεν το έχω πιστέψει... μόνο οι γονείς μας και τα αδέρφια μας το ξέρουν. Δε το λεμε πουθενά ακόμα. Είστε από τις πρώτες που το μαθαίνετε και σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σας! 

Ο γιατρός μου είναι ο Κουρ... τον έμαθα από εσάς εδώ. Πήγα, του μίλησα, του είπα τι θέλω ή μάλλον καλύτερα τι αντέχω με άκουσε, με παρακολούθησε, συμφώνησε και του χρωστάω τα πάντα. 

3 ώρες πρίν, Condios είπε:

Καλημέρα καλημέρα,,,σε ευχαριστώ πολύ Βιλακι μου για τα καλά σου λόγια,,,, αυτό ελπίζω και εγώ,,, να πάνε όλα υπέροχα!!!

Καλημέρα και,,,Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ,,,εσύ εκεί ξάπλα οοομμμμ και ονειρώξεις άτιμες μακριά !!!!!! 

Καλημέρα καλημέρα,,,με συγκινεις με τα λόγια σου,,,σε ευχαριστώ πολύ. Δεν το βάζω κάτω ,,, όσο αντέχω και μπορώ θα το προσπαθώ. Είναι το μόνο σίγουρο. Βλέπεις όμως πως όλα έρχονται και γίνονται,,,,με το καλό να δεχτείς γερό και τυχερό το λεβεντακο σου,,,το παλικαρακι σου,,,τον κούκλο σου,,,,τόσο έκλαψες,,,ήρθε η ώρα της δικαίωσης και της αγάπης !!!

Καλημέρα καλημέρα,,,,, φυσικά και έκανα μέθη,,,, μετά τη μέθη όταν ξύπνησα πονουσα...

Φίλη??? Οι νεοπλασματικοι δείκτες δείχνουν την υποψία ενδομητριωσης,,,δεν έκανες??? Ο ca125 είναι των ωοθηκών. Βέβαια συμφωνώ απόλυτα στο ότι καλό θα κάνεις κακό δεν κάνεις με το να είσαι σίγουρη και εσύ. Εννοείται πως δεν πάω να κάνω άλλη αμφίβολη ετ. Όσο για αυτό που κάποια έγραψε πως καίει το μηχάνημα στη λαπαροσκοπηση ,,,, ρε κορίτσια,,, λέιζερ είναι καυτηριάζει τα σημεία που πρέπει,,,δε μας καιει και ζωντανές μη φοβόσαστε.

Το δανείζω το σύζυγο ναι αξίζει σε τετοια ,,,αν ο δικός σου όμως είναι λίγο πιο κοινωνικός πες του να κάνει μαθήματα του δικού μου (πιο κοινωνικός εννοώ να θέλει να γνωρίσει και κάποιον άλλον πέρα απ'τους φίλους του/μας χαχαχαχαχα

Καλό σκ σε όλες !!!!

Είμαι σίγουρη πως δεν το βάζεις κάτω. Φαίνεται εξάλλου! Και θα δικαιωθεις, θα δεις. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά για όλο αυτό που πέρασες χθες κ όχι μόνο. 

• Μου αρέσει 4

1 ώρα πρίν, gigi 72 είπε:

Ουτε εγω εμβολιάστηκα με το σύζυγό για τι περιμέναμε να τεκνοποιησουμε πρωτα...το ειχα πει στο γιατρό μου αλλα δεν επεμεινε....

4 ώρες πρίν, lizard12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! είμαι παλιά σε αυτές τις γειτονιές, ήρθα κι από το δίπλα, αν και απείχα αρκετό καιρό! τελευταία όμως σας διαβάζω πολύ και εχω αντιληφθεί ένα θετικό κύμα και κατι μου λεει ότι θα πάει καλά το 2022 για όλες! είμαι 37, με 2 διεγέρσεις χωρις αποτέλεσμα (1 ωάριο - κακό) και ακολούθως 24 φυσικούς κύκλους με αποτέλεσμα 2 φορές να φτάσουμε σε βλαστοκύστη, εμβρυομεταφορά, θετική χοριακή η οποία έπεσε. Πήρα την απόφαση να σταματήσω να βασανίζω τον εαυτό μου και προχωράμε με δανεικά! και επειδή και το σπέρμα είναι σε αρκετά κακή κατάσταση άρα ίσως ευθύνεται και αυτό για τις αποτυχίες, πάμε με 2 στα 2 δανεικά, άρα έτοιμα έμβρυα! Εχω επισκεφθεί assist... και emb...lab θεσσαλονική και είμαστε σε φάση να επιλέξουμε!! αν λοιπόν κάποια έχει να μου δώσει τα φώτα της είμαι όλη αυτιά! εχω διαβάσει πολλλεεεεες σελίδες σας αλλά είστε και πολυλογούδες και δεν εχω τελειώσει ακόμη το διάβασμα. συγχαρητήρια σε όσες εχουν ήδη δει το θετικό που βλέπω είστε αρκετες φέτος, μας δίνετε θάρρος και ελπίδα! καλως ήρθα στην παρέα σας!!! καλώς με βρήκατε :):):) 

Καλησπερα! Εχω κανει με δανεικα ωαρια στο εμβρυολαμπ με τον Χριστοφοριδη κ το team του. Εμεινα απολυτως ικανοποιημενη. Πηρα 6 βλαστοκυστες. Ειχα δυο θετικα κ ενα αρνητικο, το ενα θετικο ηταν εξωμητριο. Τωρα εχω ενα κοριτσακι, 18 μηνων.

19 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Η αλήθεια είναι ότι έχω άγνοια επί του θέματος! Σας θαυμάζω για τη δύναμη που έχετε και μπαίνετε σε όλη αυτή τη διαδικασία!! Εγώ δεν ξέρω εάν θα το έκανα...

Καλε εσυ δεν θα χρειαστεις ξενα. Εισαι power δοτρια. Αυτο ελειπε, χαχαχα! Κανε σεξ απολαυσε το κ θα πιασεις με τον κρινο

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Condios είπε:

Καλημέρα καλημέρα,,,σε ευχαριστώ πολύ Βιλακι μου για τα καλά σου λόγια,,,, αυτό ελπίζω και εγώ,,, να πάνε όλα υπέροχα!!!

Καλημέρα και,,,Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ,,,εσύ εκεί ξάπλα οοομμμμ και ονειρώξεις άτιμες μακριά !!!!!! 

Καλημέρα καλημέρα,,,με συγκινεις με τα λόγια σου,,,σε ευχαριστώ πολύ. Δεν το βάζω κάτω ,,, όσο αντέχω και μπορώ θα το προσπαθώ. Είναι το μόνο σίγουρο. Βλέπεις όμως πως όλα έρχονται και γίνονται,,,,με το καλό να δεχτείς γερό και τυχερό το λεβεντακο σου,,,το παλικαρακι σου,,,τον κούκλο σου,,,,τόσο έκλαψες,,,ήρθε η ώρα της δικαίωσης και της αγάπης !!!

Καλημέρα καλημέρα,,,,, φυσικά και έκανα μέθη,,,, μετά τη μέθη όταν ξύπνησα πονουσα...

Φίλη??? Οι νεοπλασματικοι δείκτες δείχνουν την υποψία ενδομητριωσης,,,δεν έκανες??? Ο ca125 είναι των ωοθηκών. Βέβαια συμφωνώ απόλυτα στο ότι καλό θα κάνεις κακό δεν κάνεις με το να είσαι σίγουρη και εσύ. Εννοείται πως δεν πάω να κάνω άλλη αμφίβολη ετ. Όσο για αυτό που κάποια έγραψε πως καίει το μηχάνημα στη λαπαροσκοπηση ,,,, ρε κορίτσια,,, λέιζερ είναι καυτηριάζει τα σημεία που πρέπει,,,δε μας καιει και ζωντανές μη φοβόσαστε.

Το δανείζω το σύζυγο ναι αξίζει σε τετοια ,,,αν ο δικός σου όμως είναι λίγο πιο κοινωνικός πες του να κάνει μαθήματα του δικού μου (πιο κοινωνικός εννοώ να θέλει να γνωρίσει και κάποιον άλλον πέρα απ'τους φίλους του/μας χαχαχαχαχα

Καλό σκ σε όλες !!!!

4 ώρες πρίν, lizard12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! είμαι παλιά σε αυτές τις γειτονιές, ήρθα κι από το δίπλα, αν και απείχα αρκετό καιρό! τελευταία όμως σας διαβάζω πολύ και εχω αντιληφθεί ένα θετικό κύμα και κατι μου λεει ότι θα πάει καλά το 2022 για όλες! είμαι 37, με 2 διεγέρσεις χωρις αποτέλεσμα (1 ωάριο - κακό) και ακολούθως 24 φυσικούς κύκλους με αποτέλεσμα 2 φορές να φτάσουμε σε βλαστοκύστη, εμβρυομεταφορά, θετική χοριακή η οποία έπεσε. Πήρα την απόφαση να σταματήσω να βασανίζω τον εαυτό μου και προχωράμε με δανεικά! και επειδή και το σπέρμα είναι σε αρκετά κακή κατάσταση άρα ίσως ευθύνεται και αυτό για τις αποτυχίες, πάμε με 2 στα 2 δανεικά, άρα έτοιμα έμβρυα! Εχω επισκεφθεί assist... και emb...lab θεσσαλονική και είμαστε σε φάση να επιλέξουμε!! αν λοιπόν κάποια έχει να μου δώσει τα φώτα της είμαι όλη αυτιά! εχω διαβάσει πολλλεεεεες σελίδες σας αλλά είστε και πολυλογούδες και δεν εχω τελειώσει ακόμη το διάβασμα. συγχαρητήρια σε όσες εχουν ήδη δει το θετικό που βλέπω είστε αρκετες φέτος, μας δίνετε θάρρος και ελπίδα! καλως ήρθα στην παρέα σας!!! καλώς με βρήκατε :):):) 

Καλώς μας ήρθες!! Αφού κατάφερα να συνέλθω διαβάζοντας τους 24 φυσικούς θα σου πω εκτός ότι θαύμασα το θάρρος και την επιμονή σου, ότι έκανες την καλύτερη επιλογή. Είμαστε γουρλιδικη παρέα όπως έχεις διαπιστώσει, γκλωσσοκοπανες, ψυχολόγοι, μα πάνω από όλα μια δεμένη ανθρώπινη παρέα που λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας ανενόχλητες και πολύ το γουστάρουμε!!

4 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλώς τη συνάδελφο με τα δύο στα δύο! ❤️❤️❤️

Θα σου πούμε ο,τι θέλεις! Με ποιους γιατρούς έκανες ραντεβού; Αυτός ο Παπαν στο assisting έχει πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό, αλλά δεν τον ξέρω από προσωπική εμπειρία. Στο emb..lab ποιον είδες; Τον Χριστοφ; Μέχρι τώρα πού έκανες όλες τις προσπάθειες; Καταιγισμός ερωτήσεων!!!

Καλέ θα ψάξω όλες τις εξετάσεις μου, δεν ξέρω αν το έχω κάνει αυτό. Αλλά λογικά θα το έχω κάνει. Δεν ξέρω... Θα το ψάξω αν κ αφού θα την κάνω έτσι κι αλλιώς δεν ξέρω αν έχει κ νόημα.

Ο σύζυξ ναι, θέλει να γνωρίζει καινούργια άτομα. Δώστου βόλτες, ταξίδια και ποτάκια! Στο νοσοκομείο μην τον πας! Δεν θέλεις ... Παθαίνει κατάθλα!!! Χαχαχα 

Και εμένα έτσι ο καλός μου. Παντού να κάνει γνωριμίες. Φαντάσου είμαι στον Πειραιά 6 χρόνια και πριν 3 χρόνια που ήρθε να μείνει μαζι μου τώρα γνωρίζει περισσότερους στη γειτονιά και τα πέριξ από ότι εγώ!! Μα κουβεντολοι με όλους όμως έτσι; Τον θαυμάζω όμως. 

3 ώρες πρίν, VasileiaT είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχουν περισσέψει και σε μένα 7 κουτιά dermestril των 25. Τα 6 κουτιά με 8 μέσα και το 1 με 24. Εκτός από 2 που λήγουν Φλεβάρη τα υπόλοιπα Μάιο και Ιούλιο. Όποια τα χρειάζεται ας μου στείλει μην. Καλή συνέχεια στις προσπάθειες σας με αισιοδοξία και πίστη! Εγώ έφερα στον κόσμο το κοριτσάκι μου πριν 40 μέρες με δωρεά ωαρίων και είμαι η πιο ευτυχισμένη μαμά του κόσμου! Γιατρός μου ο κουρ...πέτυχα με τη πρώτη, έχω να πω τα καλύτερα!

Να σου ζήσει το θαυματακι σου κορίτσι μου!! Μου δίνεις δύναμη και ελπίδα ότι θα πετύχω κ εγώ με την πρώτη!! Έχουμε και τον ίδιο γιατρό από ότι είδα!!

1 ώρα πρίν, Random είπε:

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ! Κ εσένα κ όλες εσάς κορίτσια. Μακάρι να πάνε όλα καλά να πάρουμε το αγόρι μας αγκαλιά και τι στον κόσμο. Είμαι ευγνώμων για αυτό που μου συμβαίνει αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ την πορεία μου μέχρι εδώ. Όταν σας διαβάζω να παιδεύεστε και να αγωνιατε, καμία φορά με πιάνουν τα κλάματα. 

Λοιπόν ναι... για όσες κοπέλες με ρωτάτε... προχώρησα χωρίς εγχυσεις χωρίς αντιβίωσεις χωρίς Νίκα χωρίς cyclacur. Σε σχεδόν τελείως φυσικό κύκλο. Είχα ένα πολύ καλό ενδομητριο (που πάντα ειχα) κ έτσι πέτυχα.

Και ναι, ήταν το αγόρι μου η μία τελευταία βλαστοκυστη που είχα από τις 5. 

Το μόνο που πήρα ήταν 2 μερες πριν την εμβρυομεταφορα, κορτιζόνη, 1 crinone και 1 innohep. Αυτά... Ήταν η 1 φορά με τόσα λίγα φάρμακα. Άλλες φορές έπαιρνα τα cyclacur με τις χούφτες... Μπορεί να ήταν τυχαίο, τι να πω, δεν ξέρω... αλλά ήταν το δικό μου τυχερό.

Μεγάλη ανακούφιση νιώθω!! Δεν έχω κάνει ποτέ όλα αυτά. Καμιά φορά αγχώνομαι που άλλες κοπέλες παίρνουν τα πάνδεινα κάνοντας ένα κάρο εξετάσεις και περνούν τόσες ανυιβιωσεις.

2 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Κοίτα εγώ είχα προβληματιστεί για την τρίτη δόση. Εξακολουθώ να θεωρώ ότι από Αύγουστο που έκανα την 2η μέχρι Γενάρη που έκανα την 3η είναι λίγο διάστημα. Ο Κουρ ..ήταν κάθετος όμως. Μου είχε πει ότι καλό θα είναι να κάνω την τρίτη δόση πριν προβούμε σε ετ.  Θα σου έλεγα να εμβολιαστείς. Και εγώ φοβόμουν να κάνω την πρώτη δόση , έχω και αρνητές στον κύκλο μου που προσπαθούσαν να με αποτρέψουν λέγοντας μου ότι θα καταστραφεί η γονιμότητα μου (εδώ γελάμε). Από την στιγμή όμως που οι γιατροί προτείνουν τον εμβολιασμό το έκανα και παρα τους φόβους μου θεωρώ ότι έπραξα σωστά.

• Μου αρέσει 6

2 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Έκανα την 3η δωρεά μου ανάμεσα στις 2 πρώτες δόσεις εμβολίου. Οπότε θα ωαρια που έδωσα ήταν ημιεμβολιασμενα!! :D

Ωστόσο από το κέντρο με συμβούλεψαν  να μην κάνω το άστρα ζενεκα. Οπότε έκανα φαιζερ! 

@MaryH σ ευχαριστώ πολύ!! Ναι θα το πάω τραίνο αυτόν τον μήνα κ βλέπουμε!!!

• Μου αρέσει 2

19 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Τιιι; Μη μας λες τέτοια. Θα πάω αύριο να ρωτήσω. Ούτε κάν των 25???

Άσε, άσε. Ο λόγος σου με χόρτασε κ το ψωμί σου φατο. Χαχαχα

Πλάκα κάνω βρε, αφού ρωτάω καλά κάνεις κ μου τα πες. Να απειλήσω τον γιατρό εγκαίρως. Να του πω σαν αερικό θα μπεις κ θα βγεις. ❤️

Τι να σ πω έτσι μ είπε αυτή ότι γενικά τα σταμάτησαν! 

Πφφφφ

18 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Σε μια εβδομαδα παλι! Ηδη αγωνιω! Λες να κανω αλλη μια χοριακη πριν;;;

Καλή ιδεα!:lol:

Είσαι σε πολύ καλο νούμερο οπότε ίσως κ όχι. Εγώ βέβαια θα έκανα χαχαχαχαχαχαχα έχω εθισμό με τις χοριακες

18 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Εγω πηρα εχτες, δεν μου ειπαν κατι τετοιο... Απλα τους εφοδιαζουν λιγα λιγα μου ειπαν και απο το κρατος...

Άσε, ασε, μακαρι να μην τα ειχαμε τα γαλονια! χαχαχα

Α μακάρι γτ με τρόμαξε η άλλη ότι και καλά μίλησαν με την εταιρία. 

18 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Όταν πήρα τον Νοέμβριο όμως δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Μπορεί όντως να τα δίνουν λίγα λίγα. Και πήρα των 25. Έχω κάποια κάβα περίπου 10 τεμάχια αν τα θέλεις για άμεση χρήση επειδή είσαι και γειτόνισσα και μαχητρια μεγάλη να σου τα δώσω με μεγάλη μου χαρά!!! 

Αχ ψυχή μ είσαι πολύ γλυκιά πραγματικά σε ευχαριστώ άπειρα! Έχω δύο κουτιά των 50 για τώρα. Και θα ψάξω αν χρειαστεί θα σ πω αλλά ειλικρινά σε ευχαριστώ κ μόνο για τη σκέψη σ ♥ 

18 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Σας θαυμάζω πάντως αγάπες μου. Αν ήξερα ότι θα έκανα λαπαροσκόπηση πότε θα τα είχα κάνει πάνω μου. Θα είχα λιποθυμήσει πριν μπω στην κλινική. Ναι ναι τόσο δυναμική και αποφασισμένη γυναίκα είμαι χαχαχα. Φαντάσου στο τεστ Παπ σφιγγομαι και δυσκόλευεται ο γιατρός. 

Άσχετο βέβαια αλλά έχει κάνει η μαμά μου αφαίρεση χολής λαπαροσκοπικά έχει κάτι τρυπουλες αλλά δεν φαίνονται με εσώρουχο η μαγιό. Θυμάμαι πάντως της είχαν βάλει τόσο πολύ αέρα που η καημένη υπέφερε. Μετά θυμάμαι ότι αεριζοταν συνέχεια για να ξεφουσκώσει. 

Και εγώ ω χαχαχαχαχαχα τι γέλιο είχα ρίξει Παναγία μ που λέω στη νοσοκόμα πονάνε οι ώμοι μ κ μ λέει μια είναι η λύση σήκω περπατά να αρχίσει να δουλεύει το έντερο για αέρια χαχαχαχαχα

18 ώρες πρίν, Villi είπε:

Κάποια στιγμή είχε γράψει μια κοπέλα οτι τα dermestril τα έχει πάντα το φαρμακειο Γεωργίου πάνω απο την πλατεία Μαβιλη. κάνει δική του εισαγωγή αλλά δεν δέχεται συνταγογράφηση. Αν δεν τα βρεις πουθενά αλλου ίσως να απευθυνθείς εκεί ή να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να ενημερωθείς 

Αααα σε ευχαριστώ πολύ θ; πάρω κ εκεί αν δεν βρω εδώ 

17 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Εμενα μου ειχε φερει μια φιλη απο Γερμανια αλλα 2η φορα δεν μπορει να παρει. Δεν ξερω ρε παιδι μου. Εχουμε που εχουμε το ζορι μας δε βρισκουμε και τα φαρμακα μας. Ελεος δηλαδη!! Εδω εγω παω σε ολα τα φαρμακεια που βρισκω μπροστα μου κ αφηνω τηλ σε περιπτωση που βρουν να με παρουν. Ελαχιστοι παιρνουν βεβαια...

Αυτό θα κάνω κ εγώ Δευτέρα θα πάω σε όλα εδώ τριγύρω 

17 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Προσοχη μονο με των 25 κοριτσια γιατι ειναι μικρα και ξεκολλανε γυρω γυρω και δεν προμηθευουν το σωμα με την καταλληλη ποσοτητα οιστρογονων. Εγω εχασα μια περιοδο επειδη δε με επιασαν σωστα (και μερικους χτυπους καρδιας απο το αγχος μου). Αν τα χρησιμοποιησεις @MELINASP οπωσδηποτε βαλε απο πανω ταινια που να τα συγκρατει

Των 25 δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά αν βρω αυτά ναι θα βάλω ταινία από πάνω ευχαριστώ πολύ για το τιπ!!! ❤️ 

17 ώρες πρίν, Condios είπε:

Φτιάξτε ποπ κορν,,, θα γράψω κείμενο ταινία θέατρο ότι θέλετε εσείς,,,, αφού πω πρώτα συγχαρητήρια στις χοριακαρες και στις εγκυουλες μας που συνεχίζουν υπέροχα!!!!!!!

Σας διαβάζω καμία ώρα ως ότου βγάλω άκρη τις τόσες σελίδες. Κορίτσια ήταν δύσκολο σήμερα. Έκανε μικρή διάνοιξη τραχήλου ο γιατρός για να περάσει και να πάρει δείγμα. Μου εβαλαν μετά spasmapotel ορό για να περάσει ο πόνος,,,,είχα αιματακι και έχω ακόμα. Ξέσπασα σε λυγμούς και θυμό κάποια στιγμή που τα είχα όλα μαζεμένα ,,,προφανως επειδή και πόνεσα ΤΟΣΟ πολύ μετά από καιρό και είχα ξεχάσει πως είναι,,,και γιατί πραγματικά παρέμεινα δυνατή αλλά πόσο πια??????

Το απόγευμα πήγα Πιστοφ,,, έχω μείνει άφωνη, αλαλη, ενθουσιασμενη . Ο άνθρωπος είναι ΚΥΡΙΟΣ,,,,ευγενεστατος, ήρεμος, εύστοχος , επεξηγηματικός και φωναξε και το σύζυγο για να είναι μπροστά στη συζήτηση. Πρότεινε αμεσα λαπαροσκοπηση, υστεροσκοπηση,αφαίρεση αριστερής ωοθήκης,σαλπίγγων και καθαρισμό. Αποκατάσταση σε 2 μήνες και μετά κατευθείαν ετ. Κρατηθειτε,,,3500€ η επέμβαση (αλλά τόσο το περιμενα) ,,, θα μείνω ένα βράδυ μέσα , αλλά με θέλει Αθήνα για 2-3 μέρες παρακολούθηση. Δέχομαι ερωτήσεις! Βαρατε με αλύπητα χαχαχαχαχα

Περιττό να πω ότι είμαι κομμάτια απ'τις πολλές ώρες πέρα δώθε και το ψυχολογικό κομμάτι ε?!

@Rafaelatarzan έχω και εγώ ήδη μια ρομποτική χειρουργική για ενδομητριωση πάλι το 2009 αλλά τώρα δεν ξέρω και δε με νοιάζει κιόλας,,,, τέσσερις τρύπες είχα,,,τις ξανάνοιξε και ο χειρουργός τον περασμένο Μάιο για σκωληκοειδίτιδα,,, τώρα δεν ξέρω αν θα "πατήσει" στις ίδιες ή θα ανοίξει καινούργιες,,,, θα μάθω. Αυτό είναι το λιγότερο,,,,το περισσότερο είναι να πάνε όλα υπέροχα μια φορά και για μας.

Αγάπη μ γλυκιά σιδερένια για ότι πέρασες. Αυτόν τον πιστοφ δεν το ξέρω αλλά όσα σ είπε ακούγονται καλά και άμεσα θα πω! Με το καλό αγάπη μ ποτέ λέτε να το κάνετε όλο αυτό;; ς

Αντε να είναι το τελευταία και να πας βουρ στην ετ!!! ❤️ 

Τωρα διάβασα και τα υπόλοιπα που έγραψες για τις αφαιρέσεις. Τα είπε πολύ καθαρα ο άνθρωπος. Αμήν Παναγία μ το τελευταίο σ να είναι αγάπη μ 

Ξέσπασε όσο θες εδώ είμαστε όλοι να τα λες και η μανούλα σ και ο αντρουλης σ δεν οαραιξηγουν ψυχή μ τόσα έχεις περάσει. 

5 ώρες πρίν, lizard12 είπε:

Καλώς σε βρήκαμε εύχομαι με το καλό να πάνε όλα καλά από εδώ και πέρα και σύντομα με μια γερή και τελειομηνη εγκυμοσύνη ♥ 

4 ώρες πρίν, maraki333 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.

Δεν θυμάμαι πια κοπέλα θέλει dermestril ,έχω ένα κουτί των 50 και ένα των 25 με 8 το καθένα μέσα που λήγουν τώρα το Φεβρουάριο ,αν τα θέλει άμεσα ευχαρίστως να τις τα δώσω ας μου στείλει μην. ή όποια κοπέλα τα θέλει. Αν  μέχρι τη Δευτέρα δεν τα δώσω σε κάποια από σας θα τα δώσω στο κέντρο για να μην πάνε χαμένα.

Καλημέρα κοριτσάκι μ εγώ εγρ; ψσ. Έχω δύο κουτιά απλά ρώτησα τα κορίτσια γτ μ είπαν σε ένα φαρμακείο εδώ ότι δεν τα βγάζουν πια κ ανησύχησα. Δευτέρα θα πάω κ αλλού να ρωτησω

4 ώρες πρίν, Condios είπε:

Φίλη? Η λαπαροσκοπηση είναι η αλήθεια δεν είναι μόνο για την ενδομητριωση,,,,ότι θεωρήσει μη συμβατο ,κάτι δηλαδή που θα δει και δεν είναι καλό(μη ρωτήσεις τι! Μπορεί και τίποτα που το εύχομαι) θα το καθαρίσει απλά. Άρα τραβαααα μπρος ,,,,είπε η Αλίκη στο ναυτικό χαχαχαχα

Εμένα θα πάθει καταθλα αν τον βάλω να γνωρίσει νέο κόσμο,,,ταξίδια ναι θέλει, κάνουμε....παραπάνω απ'όσους ήδη ξέρει δε θέλει , τεσπά,,τάχα εμείς είμαστε καλύτερες οι καρχιες ? Αχχαχαχαχαχα ,,,, οοοομμμμμμμ @Fili μουυυυυ οοοομμμμμμ

Σε ευχαριστώ πολύ,,,αλλά γιατρό δεν άλλαξα ,,, απλά επέλεξα άλλο λαπαροσκοπο χειρουργό για υστεροσκοπηση και λαπαροσκόπηση. Ιούνιο λέω εγώ,,, Βλαστοκυστες δεν έχουμε ακόμα αλλά λέω,,χαχαχαχα μακάρι για όλες μας να είναι όλα όσα θέλουμε μέσα σε αυτή τη χρονιά....

Να τον βάλουμε να κάνει παρέα με τον δικό μ αντικοινωνικο φουλ χαχαχαχαχαχαχα 

Βλέπει πάλι συμμαθητή στο δρόμο κ αλλάζει πεζοδρόμιο 

Χαχαχαχαχα

4 ώρες πρίν, VasileiaT είπε:

Καταρχάς να σ ζήσει το παιδάκι σου!!! Η κορούλα σου να είναι γερή κ ευτυχισμένη! Θαύματα ο κουρ!!!

Εγώ είχα γρ;ψει για τα δερμεστριλ μ είπαν σε φαρμακείο εδώ ότι τα σταμάτησε η εταιρία και ανησυχησα

Δευτερα θα πάω να ψάξω αν δεν βρω θα σ στείλω. Σε ευχαριστώ πολυυυυ

3 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

@MELINASP!!!

Δεν θυμάμαι τώρα αν έψαχνε και άλλη κοπέλα dermestil..

Σε ευχαριστώ αγάπη μ! 

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα φίλες μου!!! Πωπω πόσα γράψατε πάλι!!! Μπαίνω στα κλέφτα να σας πω ότι ο Κουρ...πιστεύει ότι μάλλον έχω κάποιο θέμα που δεν έχω αδιαθετησει ακόμα και θα πάω Δευτέρα στο ιατρείο να δούμε τι και πως ..μόλις τελειώσω από μαγείρεμα θα σας διαβάσω γιατί μισή μέρα δεν μπήκα και μου λείψατε!! 

Τι εννοείς τι πρόβλημα;; 

Να πας εννοείται να δούμε τι θα πει

Καλά εν το μεταξύ σήμερα συνειδητοποίησα από από το κινητό μπορώ να διαβάζω μια σελίδα μηνύματα να κάνω παραθέσεις και πριν πατήσω δημοσίευση να μπορώ να πατήσω και την επομενη σελίδα να δω και από εκεί μνμ και να παραθέσω. Εξτασιαστηκα χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 4

4 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Εγώ για τη δωρεά πήγα στο new life. Δεν ήμουν με τον Δόβα που είναι ο βασικός γιατρός του κέντρου, αλλά με εξωτερικό συνεργάτη. Πήραμε συνολικά 7 βλαστοκυστες. Έχω ήδη μεταφέρει τις 4 με μηδέν (!) κ μου μένουν άλλες 3... Έχω περάσει κ  από embryolab με κανονικές διεγέρσεις. Έκανα δύο προσπάθειες εκεί. Η Χατζηπαρασιδου όντως είναι εξαιρετική, όπως κ ο Χριστοφ. Κ η εμβρυολογος του new life, η Ζησοπουλου, είναι πάρα πολύ καλή. Είναι ακριβώς το ίδιο για εμένα. Οι αποτυχίες σε εμένα δε νομίζω να ήταν ευθύνη του εμβρυολογικου. Ίσα ίσα με την αρχική τιμή πήραμε εφτά βλαστοκυστες πολύ καλής ποιότητας. Θα σου πρότεινα να δεις και τον Δόβα...

Να ρωτήσω γιατί δεν συνεχισες στο fivi; 

Στο fivi ουσιαστικά πήγαινα μονο για ωοληψιες κ ΕΤ επειδη με παρακολουθούσε άλλος γιατρός εξωτερικός. Σκεφτομαι να κανω κ εκεί μια επαφή αλλά έμαθα για 1 χρονο αναμονή και πολύ μεγαλυτερο κόστος και έτσι δεν πηγα αλλά ένα τηλεφωνο θα το κανω σίγουρα. εσύ αν επιτρέπεται γιατί δεν έκανες με δωρεά στο embr που ήσουν; επισης αν μπορείτε να μου πείτε και για τιμές (και σε προσωπικό μήνυμα) αν και στα 2 που πήγα οι τιμές είναι ίδιες. αρκεί φυσικά να προκύψει και καλός αριθμός ωαρίων που αυτό δεν το ξέρουμε! εύχομαι οι 3 βλαστοκύστεις που σου έχουν μείνει να είναι σούπερ τυχερές! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Random είπε:

Λοιπόν ναι... για όσες κοπέλες με ρωτάτε... προχώρησα χωρίς εγχυσεις χωρίς αντιβίωσεις χωρίς Νίκα χωρίς cyclacur.

Με το καλό να  έρθει το παιδάκι σου, συγχαρητήρια. Προσωπικά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, είμαι κι εγώ στον Κουρ.. απλά κάποιες φορές   η μετάβαση απο εγχύσεις αντιβιωσεις νίκα κλπ στην απλότητα  του Κουρ.. με ψιλοαγχώνει. Να είσαι καλά. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...