Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, Villi είπε:

Θα πανε ρε συ, θα πάνε γιατί απλά πρέπει να πάνε.  Χαίρομαι που έχεις βρει γιατρούς που σου ταιριάζουν και που είσαι σε καλά χέρια, απο οτι καταλαβαίνω τα καλύτερα. Και χαίρομαι πάρα πολύ με τις περιγραφές σου για τον σύντροφο σου, είναι σπουδαίο αυτό…  Βάλε τα εσύ σε μια τάξη και σειρά όπως φαίνεται να ξέρεις εξαιρετικά να κάνεις, και άρχισε να εκτελείς. Και όλα θα πανε υπέροχα.

Πραγματικά όμως κι εγώ ανατρίχιασα μόλις το διάβασα  …

Καλημέρα καλημέρα,,,σε ευχαριστώ πολύ Βιλακι μου για τα καλά σου λόγια,,,, αυτό ελπίζω και εγώ,,, να πάνε όλα υπέροχα!!!

1 ώρα πρίν, gigi 72 είπε:

Περαστικά κορίτσι μου.. Η Παναγία μαζί σου.. Όλα να πάνε καλά.. Καλή επιτυχία σου εύχομαι. 

Καλημέρα και,,,Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ,,,εσύ εκεί ξάπλα οοομμμμ και ονειρώξεις άτιμες μακριά !!!!!! 

1 hour ago, Random είπε:

Καλημέρα. Ήθελα μόνο να σου γράψω για να σου πω το εξης: όσες κοπέλες έχουν μπει στον χώρο της εξωσωματικής με χρόνια προϋπηρεσίας και καταλήγουν κ με δότριες, αναμφισβητητα έχουν περάσει ένα Γολγοθά κ είναι αξιοθαυμαστες. Μαζί με όλες αυτές τις γυναίκες κ εγώ. Υπάρχουν όμως κ κάποιες άλλες που όταν ακούς την ιστορία τους, σε πιάνει ένα σφίξιμο στη καρδιά, τις θαυμάζεις, απορείς με τη δύναμη της ψυχής τους και στο τέλος τους βγάζεις το καπέλο. Μέσα σε αυτές είσαι εσύ. Σου εύχομαι πραγματικά να δικαιωθεί ο αγώνας σου κ να κρατήσεις το ή τα μωράκια σου αγκαλιά. Αλλά πανω από όλα σου εύχομαι να είσαι γερή, δυνατή κ ευτυχισμένη με τον άνθρωπο σου.

Καλημέρα καλημέρα,,,με συγκινεις με τα λόγια σου,,,σε ευχαριστώ πολύ. Δεν το βάζω κάτω ,,, όσο αντέχω και μπορώ θα το προσπαθώ. Είναι το μόνο σίγουρο. Βλέπεις όμως πως όλα έρχονται και γίνονται,,,,με το καλό να δεχτείς γερό και τυχερό το λεβεντακο σου,,,το παλικαρακι σου,,,τον κούκλο σου,,,,τόσο έκλαψες,,,ήρθε η ώρα της δικαίωσης και της αγάπης !!!

1 hour ago, marina_86 είπε:

Γλυκιά μου @Condios πρώτον, λυπάμαι πάρα πολύ για την ταλαιπωρία και τον πόνο που τράβηξες. Νόμιζα ότι είχες πει πως θα κάνεις μέθη. Δεν έκανες τελικά;

Δεύτερον, άσε αυτό το 3χιλιαρο κι εμένα εδώ μου χει κάτσει, αλλά λέω δεν ξαναβάζω τίποτα αν δεν είμαι 100% σίγουρη ότι όλα είναι οκ. Σκέψου εγώ θα κάνω λαπαροσκόπηση χωρίς να έχω καμία ένδειξη για ενδομητριωση. Αλλά αν δεν δεις, ξέρεις; Δεν ξέρεις! Και αν έχεις ήδη αποτυχίες, ρισκάρεις; Δεν ρισκάρεις. Χωρίς βέβαια να σου εγγυάται κάνεις το αποτέλεσμα ακόμα κι αν τα κάνεις όλα. Αλλά κάτι πρέπει να κάνεις!... 

Ελπίζω σήμερα να ξύπνησες πιο ευδιάθετη και να πέρασε ο πόνος και η απογοήτευση. Ταλαιπωρείσαι πάρα πολύ αλλά θα ήταν πολύυυυ μεγαλύτερη ταλαιπωρία αν δεν τα έκανες κ προχωρούσες σε μια αμφίβολη ετ. Αυτό να σκέφτεσαι. ❤️

(Ο σύζυξ θεός! Μας τον δανείζεις για μερικά ιδιαίτερα μαθήματα γιατί ο δικός μου παθαίνει Κόκο μπλόκο σε κάτι τέτοια. Η πλάκα είναι ότι αυτός νομίζει πως είναι full υποστηρικτικός εκείνη τη στιγμή. #not! Κοιτάει με βλέμμα απόλυτου πανικ! :wacko: Χαχαχα)

Καλημέρα καλημέρα,,,,, φυσικά και έκανα μέθη,,,, μετά τη μέθη όταν ξύπνησα πονουσα...

Φίλη??? Οι νεοπλασματικοι δείκτες δείχνουν την υποψία ενδομητριωσης,,,δεν έκανες??? Ο ca125 είναι των ωοθηκών. Βέβαια συμφωνώ απόλυτα στο ότι καλό θα κάνεις κακό δεν κάνεις με το να είσαι σίγουρη και εσύ. Εννοείται πως δεν πάω να κάνω άλλη αμφίβολη ετ. Όσο για αυτό που κάποια έγραψε πως καίει το μηχάνημα στη λαπαροσκοπηση ,,,, ρε κορίτσια,,, λέιζερ είναι καυτηριάζει τα σημεία που πρέπει,,,δε μας καιει και ζωντανές μη φοβόσαστε.

Το δανείζω το σύζυγο ναι αξίζει σε τετοια ,,,αν ο δικός σου όμως είναι λίγο πιο κοινωνικός πες του να κάνει μαθήματα του δικού μου (πιο κοινωνικός εννοώ να θέλει να γνωρίσει και κάποιον άλλον πέρα απ'τους φίλους του/μας χαχαχαχαχα

Καλό σκ σε όλες !!!!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Καλημέρα κορίτσια! είμαι παλιά σε αυτές τις γειτονιές, ήρθα κι από το δίπλα, αν και απείχα αρκετό καιρό! τελευταία όμως σας διαβάζω πολύ και εχω αντιληφθεί ένα θετικό κύμα και κατι μου λεει ότι θα πάει καλά το 2022 για όλες! είμαι 37, με 2 διεγέρσεις χωρις αποτέλεσμα (1 ωάριο - κακό) και ακολούθως 24 φυσικούς κύκλους με αποτέλεσμα 2 φορές να φτάσουμε σε βλαστοκύστη, εμβρυομεταφορά, θετική χοριακή η οποία έπεσε. Πήρα την απόφαση να σταματήσω να βασανίζω τον εαυτό μου και προχωράμε με δανεικά! και επειδή και το σπέρμα είναι σε αρκετά κακή κατάσταση άρα ίσως ευθύνεται και αυτό για τις αποτυχίες, πάμε με 2 στα 2 δανεικά, άρα έτοιμα έμβρυα! Εχω επισκεφθεί assist... και emb...lab θεσσαλονική και είμαστε σε φάση να επιλέξουμε!! αν λοιπόν κάποια έχει να μου δώσει τα φώτα της είμαι όλη αυτιά! εχω διαβάσει πολλλεεεεες σελίδες σας αλλά είστε και πολυλογούδες και δεν εχω τελειώσει ακόμη το διάβασμα. συγχαρητήρια σε όσες εχουν ήδη δει το θετικό που βλέπω είστε αρκετες φέτος, μας δίνετε θάρρος και ελπίδα! καλως ήρθα στην παρέα σας!!! καλώς με βρήκατε :):):) 

• Μου αρέσει 9

πρίν από 8 λεπτά , lizard12 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! είμαι παλιά σε αυτές τις γειτονιές, ήρθα κι από το δίπλα, αν και απείχα αρκετό καιρό! τελευταία όμως σας διαβάζω πολύ και εχω αντιληφθεί ένα θετικό κύμα και κατι μου λεει ότι θα πάει καλά το 2022 για όλες! είμαι 37, με 2 διεγέρσεις χωρις αποτέλεσμα (1 ωάριο - κακό) και ακολούθως 24 φυσικούς κύκλους με αποτέλεσμα 2 φορές να φτάσουμε σε βλαστοκύστη, εμβρυομεταφορά, θετική χοριακή η οποία έπεσε. Πήρα την απόφαση να σταματήσω να βασανίζω τον εαυτό μου και προχωράμε με δανεικά! και επειδή και το σπέρμα είναι σε αρκετά κακή κατάσταση άρα ίσως ευθύνεται και αυτό για τις αποτυχίες, πάμε με 2 στα 2 δανεικά, άρα έτοιμα έμβρυα! Εχω επισκεφθεί assist... και emb...lab θεσσαλονική και είμαστε σε φάση να επιλέξουμε!! αν λοιπόν κάποια έχει να μου δώσει τα φώτα της είμαι όλη αυτιά! εχω διαβάσει πολλλεεεεες σελίδες σας αλλά είστε και πολυλογούδες και δεν εχω τελειώσει ακόμη το διάβασμα. συγχαρητήρια σε όσες εχουν ήδη δει το θετικό που βλέπω είστε αρκετες φέτος, μας δίνετε θάρρος και ελπίδα! καλως ήρθα στην παρέα σας!!! καλώς με βρήκατε :):):) 

Καλώς τη συνάδελφο με τα δύο στα δύο! ❤️❤️❤️

Θα σου πούμε ο,τι θέλεις! Με ποιους γιατρούς έκανες ραντεβού; Αυτός ο Παπαν στο assisting έχει πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό, αλλά δεν τον ξέρω από προσωπική εμπειρία. Στο emb..lab ποιον είδες; Τον Χριστοφ; Μέχρι τώρα πού έκανες όλες τις προσπάθειες; Καταιγισμός ερωτήσεων!!!

πρίν από 14 λεπτά , Condios είπε:

Καλημέρα καλημέρα,,,σε ευχαριστώ πολύ Βιλακι μου για τα καλά σου λόγια,,,, αυτό ελπίζω και εγώ,,, να πάνε όλα υπέροχα!!!

Καλημέρα και,,,Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ,,,εσύ εκεί ξάπλα οοομμμμ και ονειρώξεις άτιμες μακριά !!!!!! 

Καλημέρα καλημέρα,,,με συγκινεις με τα λόγια σου,,,σε ευχαριστώ πολύ. Δεν το βάζω κάτω ,,, όσο αντέχω και μπορώ θα το προσπαθώ. Είναι το μόνο σίγουρο. Βλέπεις όμως πως όλα έρχονται και γίνονται,,,,με το καλό να δεχτείς γερό και τυχερό το λεβεντακο σου,,,το παλικαρακι σου,,,τον κούκλο σου,,,,τόσο έκλαψες,,,ήρθε η ώρα της δικαίωσης και της αγάπης !!!

Καλημέρα καλημέρα,,,,, φυσικά και έκανα μέθη,,,, μετά τη μέθη όταν ξύπνησα πονουσα...

Φίλη??? Οι νεοπλασματικοι δείκτες δείχνουν την υποψία ενδομητριωσης,,,δεν έκανες??? Ο ca125 είναι των ωοθηκών. Βέβαια συμφωνώ απόλυτα στο ότι καλό θα κάνεις κακό δεν κάνεις με το να είσαι σίγουρη και εσύ. Εννοείται πως δεν πάω να κάνω άλλη αμφίβολη ετ. Όσο για αυτό που κάποια έγραψε πως καίει το μηχάνημα στη λαπαροσκοπηση ,,,, ρε κορίτσια,,, λέιζερ είναι καυτηριάζει τα σημεία που πρέπει,,,δε μας καιει και ζωντανές μη φοβόσαστε.

Το δανείζω το σύζυγο ναι αξίζει σε τετοια ,,,αν ο δικός σου όμως είναι λίγο πιο κοινωνικός πες του να κάνει μαθήματα του δικού μου (πιο κοινωνικός εννοώ να θέλει να γνωρίσει και κάποιον άλλον πέρα απ'τους φίλους του/μας χαχαχαχαχα

Καλό σκ σε όλες !!!!

Καλέ θα ψάξω όλες τις εξετάσεις μου, δεν ξέρω αν το έχω κάνει αυτό. Αλλά λογικά θα το έχω κάνει. Δεν ξέρω... Θα το ψάξω αν κ αφού θα την κάνω έτσι κι αλλιώς δεν ξέρω αν έχει κ νόημα.

Ο σύζυξ ναι, θέλει να γνωρίζει καινούργια άτομα. Δώστου βόλτες, ταξίδια και ποτάκια! Στο νοσοκομείο μην τον πας! Δεν θέλεις ... Παθαίνει κατάθλα!!! Χαχαχα 

• Χαχα 2

πρίν από 8 λεπτά , marina_86 είπε:

Θα σου πούμε ο,τι θέλεις! Με ποιους γιατρούς έκανες ραντεβού; Αυτός ο Παπαν στο assisting έχει πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό, αλλά δεν τον ξέρω από προσωπική εμπειρία. Στο emb..lab ποιον είδες; Τον Χριστοφ; Μέχρι τώρα πού έκανες όλες τις προσπάθειες; Καταιγισμός ερωτήσεων!!!

Με τον Παπαν συναντηθηκαμε, πολυ ειλικρινής έχω να πω, και για το ότι τα μοιράζουν σε 2 λήπτριες, και για το ότι το σπερμα μας δεεν υποσχεται και πολλά και θα ρισκάρουμε αν πάμε με αυτό, και για την εθνικότητα των δοτριων ότι κατά 70% είναι ξένες, χωρίς καν να το ρωτήσουμε το είπε και γενικώς ειλικρινής. Στο emb.lab μιλήσαμε με την διευθύντρια  που έιναι εεμβρυολόγος και ήταν ιδιαιτέρως συμπαθής γυναικα, μίλησε πολύ μεσα στην καρδιά μου γιατί κατάλαβε πόσα έχω περάσει και ήταν πολύ ειλικρινής στο θέμα σπέρματος και μας είπε με το δικό σας και μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει κ τοσες αποτυχίες θα έιναι σαν να πηγαίνετε δοκιμαστικά και αυτό θα το κάνετε μόνο αν έχετε κ άλλες αντοχές. γενικώς φαινόταν αρνητική στο να κάνουμε με δικό μας σπέρμα προσπάθεια ενώ θα μπορούσε να έχει κέρδος από αυτό (αν  αποτυχουμε εννοω) αλλά προτίμησε να είναι ειλικρινής. στο θέμα ωάρια, οκ , δεν είπε οτι τα μοιράζουν κτλ αλλά αυτά τα ξέρουμε δε με νοιαζει να τα ακουσω κιολας. 

εγώ 1η διέγερση νοσοκομείο αλεξ/πολης - βάζω 3ων ημερών και ) 0 χοριακή. 2η διέγερση παπαγεωργίου θεσνικη δεν γονιμοποιείται καν. μετά αρκετοί φυσικοί στο παπαγεωργιου. και έπειτα συνέχισα στο FIVI (με παρακολούθηση σε γιατρό μου Καβάλα για να σταματησω να πηγαινοέρχομαι θεσνικη - κουράστηκα). Οι 2 βλαστοκύστεις έγιναν στο FIVI. εγώ όπως καταλαβαίνετε ΠΩΑ με 0,36 αμη το 2018 :) 

αν θέλει όποια θέλει ας μου πει είτε εδώ είτε σε μήνυμα που έκανε προσπάθεια θεσνικη με δανεικά για να μου δώσει κάποιες πληροφορίες! και τα φώτα της ! με απασχολεί το θεμα των ωαρίων και εννοώ ο αριθμός! το ποσο θα αργήσω δεν με απασχολεί πολύ γιατί θέλω να βάλω πολλά στη θέση τους πριν φτάσω σε ΕΤ (να χάσω κιλά, να ρυθμίσω ορμόνες, D3, B12 και όλα τα σχετικά) γιατί τα εχω παρατήσει πολλούς μήνες τώρα που έκανα διάλειμμα από την τελευταία αποτυχία! αλλά τώρα θέλω να κάνω νέα αρχη! πιο αισιόδοξη! σε όποιο κέντρο καταλήξω θα κάνω και μια υστεροσκόπηση που (κακώς - το ξέρω) δεν έχω κάνει ποτέ! 

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα κορίτσια.

Δεν θυμάμαι πια κοπέλα θέλει dermestril ,έχω ένα κουτί των 50 και ένα των 25 με 8 το καθένα μέσα που λήγουν τώρα το Φεβρουάριο ,αν τα θέλει άμεσα ευχαρίστως να τις τα δώσω ας μου στείλει μην. ή όποια κοπέλα τα θέλει. Αν  μέχρι τη Δευτέρα δεν τα δώσω σε κάποια από σας θα τα δώσω στο κέντρο για να μην πάνε χαμένα.

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Condios είπε:

Η αριστερή ωοθηκη έχει ήδη υποβληθεί σε μια ρομποτική χειρουργική άρα ο ωοθηκικος της ιστός έχει ήδη πειραχθει,,, και όχι μόνο δεν παράγει ωάρια αλλά καθίσταται ξανά αυτή που ξαναγεμισε (6,5 εκατ ήδη) .... Άρα αφαίρεση γιατί θα συνεχίσει να ξαναδημιουργει συμφισεις άρα και ενδομητρικες εστίες. Είδε φωτογραφίες απ'την κοιλιά μου απ'τη σκωληκοειδίτιδα που είχα και τα είδε όλα κολλημένα τα όργανα , επίσης κηλίδες ενδομητριωσης στο συκώτι και στο στομάχι,,,δε θες να δεις πίστεψε με,,κλάψ. Τη μήτρα την είδε πεντακάθαρη αλλά με τέτοιο ιστορικό χρόνων και με τις 4 αποτυχημένες εξωσωματικες,,, και δει με δύο διαφορετικές δοτριες,,,μόνο με καθαρισμό θα λυθούν όλα για να μην ταλιπωρουμαστε άλλο και να πετύχουμε το στόχο μας. Οι σάλπιγγες φεύγουν γιατί δεν έχουν κανένα ρόλο συμμετοχής και στην υποψία παρωχημένης ενδομητριωσης τις θεωρεί περιττές εφόσον μόνο με εξωσωματική θα κάνω παιδί. Ο Πιστοφ είναι τόσο "σταυρωμένος" στο πρόσωπο του όταν σου μιλάει και τόσο ήρεμος που όταν του είπα ότι η Ca125 μου είναι 109 με όριο 35 είπε "πόσο έχεις ταλαιπωρηθεί και γιατί κορίτσι μου? Υπάρχει λύση και θέλω να το δεις για την υγεία σου πρωτίστως,,,σε 10-20 χρόνια ο καρκίνος ωοθηκών θα περάσει απ'τις σάλπιγγες και θα σε γεμίσει παντού αν δεν καθαρίσουμε" ,,, για πες? Εσύ ρισκάρεις? Εγώ όχι! 

Από ότι κατάλαβα άλλαξες γιατρό κ πηγές σε κάποιον που θα ασχοληθεί μαζί σου.σου εύχομαι περαστηκα να πάνε όλα καλά κ τον Ιούνιο να κάνεις την ετ!!!θα είσαι καλοκαιρινή μανούλα!!!σκέψου θετικά κ όλα θα πάνε καλα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 49 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλέ θα ψάξω όλες τις εξετάσεις μου, δεν ξέρω αν το έχω κάνει αυτό. Αλλά λογικά θα το έχω κάνει. Δεν ξέρω... Θα το ψάξω αν κ αφού θα την κάνω έτσι κι αλλιώς δεν ξέρω αν έχει κ νόημα.

Ο σύζυξ ναι, θέλει να γνωρίζει καινούργια άτομα. Δώστου βόλτες, ταξίδια και ποτάκια! Στο νοσοκομείο μην τον πας! Δεν θέλεις ... Παθαίνει κατάθλα!!! Χαχαχα 

Φίλη? Η λαπαροσκοπηση είναι η αλήθεια δεν είναι μόνο για την ενδομητριωση,,,,ότι θεωρήσει μη συμβατο ,κάτι δηλαδή που θα δει και δεν είναι καλό(μη ρωτήσεις τι! Μπορεί και τίποτα που το εύχομαι) θα το καθαρίσει απλά. Άρα τραβαααα μπρος ,,,,είπε η Αλίκη στο ναυτικό χαχαχαχα

Εμένα θα πάθει καταθλα αν τον βάλω να γνωρίσει νέο κόσμο,,,ταξίδια ναι θέλει, κάνουμε....παραπάνω απ'όσους ήδη ξέρει δε θέλει , τεσπά,,τάχα εμείς είμαστε καλύτερες οι καρχιες ? Αχχαχαχαχαχα ,,,, οοοομμμμμμμ @Fili μουυυυυ οοοομμμμμμ

πρίν από 8 λεπτά , Aria. είπε:

Από ότι κατάλαβα άλλαξες γιατρό κ πηγές σε κάποιον που θα ασχοληθεί μαζί σου.σου εύχομαι περαστηκα να πάνε όλα καλά κ τον Ιούνιο να κάνεις την ετ!!!θα είσαι καλοκαιρινή μανούλα!!!σκέψου θετικά κ όλα θα πάνε καλα

Σε ευχαριστώ πολύ,,,αλλά γιατρό δεν άλλαξα ,,, απλά επέλεξα άλλο λαπαροσκοπο χειρουργό για υστεροσκοπηση και λαπαροσκόπηση. Ιούνιο λέω εγώ,,, Βλαστοκυστες δεν έχουμε ακόμα αλλά λέω,,χαχαχαχα μακάρι για όλες μας να είναι όλα όσα θέλουμε μέσα σε αυτή τη χρονιά....

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

πρίν από 18 λεπτά , Condios είπε:

Φίλη? Η λαπαροσκοπηση είναι η αλήθεια δεν είναι μόνο για την ενδομητριωση,,,,ότι θεωρήσει μη συμβατο ,κάτι δηλαδή που θα δει και δεν είναι καλό(μη ρωτήσεις τι! Μπορεί και τίποτα που το εύχομαι) θα το καθαρίσει απλά. Άρα τραβαααα μπρος ,,,,είπε η Αλίκη στο ναυτικό χαχαχαχα

Εμένα θα πάθει καταθλα αν τον βάλω να γνωρίσει νέο κόσμο,,,ταξίδια ναι θέλει, κάνουμε....παραπάνω απ'όσους ήδη ξέρει δε θέλει , τεσπά,,τάχα εμείς είμαστε καλύτερες οι καρχιες ? Αχχαχαχαχαχα ,,,, οοοομμμμμμμ @Fili μουυυυυ οοοομμμμμμ

Σε ευχαριστώ πολύ,,,αλλά γιατρό δεν άλλαξα ,,, απλά επέλεξα άλλο λαπαροσκοπο χειρουργό για υστεροσκοπηση και λαπαροσκόπηση. Ιούνιο λέω εγώ,,, Βλαστοκυστες δεν έχουμε ακόμα αλλά λέω,,χαχαχαχα μακάρι για όλες μας να είναι όλα όσα θέλουμε μέσα σε αυτή τη χρονιά....

Αχ δ κατάλαβα καλά!!!συγνώμη!!έχω μια ζαλάδα κ μια θολούρα ακόμα κ χάνω επαφή!!!

Ιούνιο μια χαρά το λες βολεύει!!!

@gigi 72 και @silvy22 το έχω πάθει και εγώ αυτό με την ονείρωξη και τον πόνο μέσα στη νύχτα. Πολύς πόνος μου ερχόταν για εμετό από τον πόνο. Την πρώτη φορά το  έπαθα μετά τις 2 πρώτες ωοληψιες σε άσχετη φάση του κύκλου. Σύνολο μου έχει συμβεί 3 φορές. Την τρίτη όμως δεν είχα ονείρωξη ούτε ήταν μέσα στη νύχτα. 

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Annaforyou είπε:

@gigi 72 και @silvy22 το έχω πάθει και εγώ αυτό με την ονείρωξη και τον πόνο μέσα στη νύχτα. Πολύς πόνος μου ερχόταν για εμετό από τον πόνο. Την πρώτη φορά το  έπαθα μετά τις 2 πρώτες ωοληψιες σε άσχετη φάση του κύκλου. Σύνολο μου έχει συμβεί 3 φορές. Την τρίτη όμως δεν είχα ονείρωξη ούτε ήταν μέσα στη νύχτα. 

Ελα ρε σύ ; Ε απο τα φάρμακα είναι 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 58 λεπτά , lizard12 είπε:

Με τον Παπαν συναντηθηκαμε, πολυ ειλικρινής έχω να πω, και για το ότι τα μοιράζουν σε 2 λήπτριες, και για το ότι το σπερμα μας δεεν υποσχεται και πολλά και θα ρισκάρουμε αν πάμε με αυτό, και για την εθνικότητα των δοτριων ότι κατά 70% είναι ξένες, χωρίς καν να το ρωτήσουμε το είπε και γενικώς ειλικρινής. Στο emb.lab μιλήσαμε με την διευθύντρια  που έιναι εεμβρυολόγος και ήταν ιδιαιτέρως συμπαθής γυναικα, μίλησε πολύ μεσα στην καρδιά μου γιατί κατάλαβε πόσα έχω περάσει και ήταν πολύ ειλικρινής στο θέμα σπέρματος και μας είπε με το δικό σας και μετά από όλα αυτά που έχετε περάσει κ τοσες αποτυχίες θα έιναι σαν να πηγαίνετε δοκιμαστικά και αυτό θα το κάνετε μόνο αν έχετε κ άλλες αντοχές. γενικώς φαινόταν αρνητική στο να κάνουμε με δικό μας σπέρμα προσπάθεια ενώ θα μπορούσε να έχει κέρδος από αυτό (αν  αποτυχουμε εννοω) αλλά προτίμησε να είναι ειλικρινής. στο θέμα ωάρια, οκ , δεν είπε οτι τα μοιράζουν κτλ αλλά αυτά τα ξέρουμε δε με νοιαζει να τα ακουσω κιολας. 

εγώ 1η διέγερση νοσοκομείο αλεξ/πολης - βάζω 3ων ημερών και ) 0 χοριακή. 2η διέγερση παπαγεωργίου θεσνικη δεν γονιμοποιείται καν. μετά αρκετοί φυσικοί στο παπαγεωργιου. και έπειτα συνέχισα στο FIVI (με παρακολούθηση σε γιατρό μου Καβάλα για να σταματησω να πηγαινοέρχομαι θεσνικη - κουράστηκα). Οι 2 βλαστοκύστεις έγιναν στο FIVI. εγώ όπως καταλαβαίνετε ΠΩΑ με 0,36 αμη το 2018 :) 

αν θέλει όποια θέλει ας μου πει είτε εδώ είτε σε μήνυμα που έκανε προσπάθεια θεσνικη με δανεικά για να μου δώσει κάποιες πληροφορίες! και τα φώτα της ! με απασχολεί το θεμα των ωαρίων και εννοώ ο αριθμός! το ποσο θα αργήσω δεν με απασχολεί πολύ γιατί θέλω να βάλω πολλά στη θέση τους πριν φτάσω σε ΕΤ (να χάσω κιλά, να ρυθμίσω ορμόνες, D3, B12 και όλα τα σχετικά) γιατί τα εχω παρατήσει πολλούς μήνες τώρα που έκανα διάλειμμα από την τελευταία αποτυχία! αλλά τώρα θέλω να κάνω νέα αρχη! πιο αισιόδοξη! σε όποιο κέντρο καταλήξω θα κάνω και μια υστεροσκόπηση που (κακώς - το ξέρω) δεν έχω κάνει ποτέ! 

Εγώ για τη δωρεά πήγα στο new life. Δεν ήμουν με τον Δόβα που είναι ο βασικός γιατρός του κέντρου, αλλά με εξωτερικό συνεργάτη. Πήραμε συνολικά 7 βλαστοκυστες. Έχω ήδη μεταφέρει τις 4 με μηδέν (!) κ μου μένουν άλλες 3... Έχω περάσει κ  από embryolab με κανονικές διεγέρσεις. Έκανα δύο προσπάθειες εκεί. Η Χατζηπαρασιδου όντως είναι εξαιρετική, όπως κ ο Χριστοφ. Κ η εμβρυολογος του new life, η Ζησοπουλου, είναι πάρα πολύ καλή. Είναι ακριβώς το ίδιο για εμένα. Οι αποτυχίες σε εμένα δε νομίζω να ήταν ευθύνη του εμβρυολογικου. Ίσα ίσα με την αρχική τιμή πήραμε εφτά βλαστοκυστες πολύ καλής ποιότητας. Θα σου πρότεινα να δεις και τον Δόβα...

Να ρωτήσω γιατί δεν συνεχισες στο fivi; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , VasileiaT είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχουν περισσέψει και σε μένα 7 κουτιά dermestril των 25. Τα 6 κουτιά με 8 μέσα και το 1 με 24. Εκτός από 2 που λήγουν Φλεβάρη τα υπόλοιπα Μάιο και Ιούλιο. Όποια τα χρειάζεται ας μου στείλει μην. Καλή συνέχεια στις προσπάθειες σας με αισιοδοξία και πίστη! Εγώ έφερα στον κόσμο το κοριτσάκι μου πριν 40 μέρες με δωρεά ωαρίων και είμαι η πιο ευτυχισμένη μαμά του κόσμου! Γιατρός μου ο κουρ...πέτυχα με τη πρώτη, έχω να πω τα καλύτερα!

Συγχαρητήρια να σου ζήσει το παιδάκι σου καλοτυχο να είναι !

• Μου αρέσει 2

πρίν από 29 λεπτά , VasileiaT είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχουν περισσέψει και σε μένα 7 κουτιά dermestril των 25. Τα 6 κουτιά με 8 μέσα και το 1 με 24. Εκτός από 2 που λήγουν Φλεβάρη τα υπόλοιπα Μάιο και Ιούλιο. Όποια τα χρειάζεται ας μου στείλει μην. Καλή συνέχεια στις προσπάθειες σας με αισιοδοξία και πίστη! Εγώ έφερα στον κόσμο το κοριτσάκι μου πριν 40 μέρες με δωρεά ωαρίων και είμαι η πιο ευτυχισμένη μαμά του κόσμου! Γιατρός μου ο κουρ...πέτυχα με τη πρώτη, έχω να πω τα καλύτερα!

Μπράβο γλυκούλα μου!!! Να σου ζήσει!!! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , Annaforyou είπε:

@Annaforyouάστα να πάνε.. Όποια δεν το βίωσε δεν ξέρει και εύχομαι να μην το βιώσει. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...