Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Δεν έχω άλλο Τιπ απλά να πίνεις νερακια εγώ έκανα βλακεία κ έβγαλα νωρίς τον όρο και μ Λέγε ο άντρας μου άστον ακόμη , πείνα πέφτει αυτά 

Τις ωοθήκες γιατί μπορεί να τις τραυματιζε μ αυτό το σίδερο που καίει και μετά γεια σας 

Καλά Ε, μ' έχεις αποτελειώσει σήμερα!!! Γελάω μόνη μου στο κρεβάτι. Ποιο σίδερο που καίει καλέ; Πάει, θα την ακυρώσω τη λαπαροσκοπηση! Χαχαχαχαχαχα 

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

2 ώρες πρίν, Condios είπε:

το περισσότερο είναι να πάνε όλα υπέροχα μια φορά και για μας.

Θα πανε ρε συ, θα πάνε γιατί απλά πρέπει να πάνε.  Χαίρομαι που έχεις βρει γιατρούς που σου ταιριάζουν και που είσαι σε καλά χέρια, απο οτι καταλαβαίνω τα καλύτερα. Και χαίρομαι πάρα πολύ με τις περιγραφές σου για τον σύντροφο σου, είναι σπουδαίο αυτό…  Βάλε τα εσύ σε μια τάξη και σειρά όπως φαίνεται να ξέρεις εξαιρετικά να κάνεις, και άρχισε να εκτελείς. Και όλα θα πανε υπέροχα.

πρίν από 41 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλά Ε, μ' έχεις αποτελειώσει σήμερα!!! Γελάω μόνη μου στο κρεβάτι. Ποιο σίδερο που καίει καλέ; Πάει, θα την ακυρώσω τη λαπαροσκοπηση! Χαχαχαχαχαχα 

Πραγματικά όμως κι εγώ ανατρίχιασα μόλις το διάβασα  …

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Εεεε δεν σ λέω αλλά να αφήσουμε κ κάτι να το ανακαλύψεις μόνη σου ;)

• Χαχα 2

9 ώρες πρίν, Condios είπε:

Φτιάξτε ποπ κορν,,, θα γράψω κείμενο ταινία θέατρο ότι θέλετε εσείς,,,, αφού πω πρώτα συγχαρητήρια στις χοριακαρες και στις εγκυουλες μας που συνεχίζουν υπέροχα!!!!!!!

Σας διαβάζω καμία ώρα ως ότου βγάλω άκρη τις τόσες σελίδες. Κορίτσια ήταν δύσκολο σήμερα. Έκανε μικρή διάνοιξη τραχήλου ο γιατρός για να περάσει και να πάρει δείγμα. Μου εβαλαν μετά spasmapotel ορό για να περάσει ο πόνος,,,,είχα αιματακι και έχω ακόμα. Ξέσπασα σε λυγμούς και θυμό κάποια στιγμή που τα είχα όλα μαζεμένα ,,,προφανως επειδή και πόνεσα ΤΟΣΟ πολύ μετά από καιρό και είχα ξεχάσει πως είναι,,,και γιατί πραγματικά παρέμεινα δυνατή αλλά πόσο πια??????

Το απόγευμα πήγα Πιστοφ,,, έχω μείνει άφωνη, αλαλη, ενθουσιασμενη . Ο άνθρωπος είναι ΚΥΡΙΟΣ,,,,ευγενεστατος, ήρεμος, εύστοχος , επεξηγηματικός και φωναξε και το σύζυγο για να είναι μπροστά στη συζήτηση. Πρότεινε αμεσα λαπαροσκοπηση, υστεροσκοπηση,αφαίρεση αριστερής ωοθήκης,σαλπίγγων και καθαρισμό. Αποκατάσταση σε 2 μήνες και μετά κατευθείαν ετ. Κρατηθειτε,,,3500€ η επέμβαση (αλλά τόσο το περιμενα) ,,, θα μείνω ένα βράδυ μέσα , αλλά με θέλει Αθήνα για 2-3 μέρες παρακολούθηση. Δέχομαι ερωτήσεις! Βαρατε με αλύπητα χαχαχαχαχα

Περιττό να πω ότι είμαι κομμάτια απ'τις πολλές ώρες πέρα δώθε και το ψυχολογικό κομμάτι ε?!

@Rafaelatarzan έχω και εγώ ήδη μια ρομποτική χειρουργική για ενδομητριωση πάλι το 2009 αλλά τώρα δεν ξέρω και δε με νοιάζει κιόλας,,,, τέσσερις τρύπες είχα,,,τις ξανάνοιξε και ο χειρουργός τον περασμένο Μάιο για σκωληκοειδίτιδα,,, τώρα δεν ξέρω αν θα "πατήσει" στις ίδιες ή θα ανοίξει καινούργιες,,,, θα μάθω. Αυτό είναι το λιγότερο,,,,το περισσότερο είναι να πάνε όλα υπέροχα μια φορά και για μας.

Περαστικά κορίτσι μου.. Η Παναγία μαζί σου.. Όλα να πάνε καλά.. Καλή επιτυχία σου εύχομαι. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , gigi 72 είπε:

Περαστικά κορίτσι μου.. Η Παναγία μαζί σου.. Όλα να πάνε καλά.. Καλή επιτυχία σου εύχομαι. 

Καλημέρα, Gigi μου εσυ μας έλεγες που ξύπνησες απο κράμπα μέσα στη νύχτα ; Καλά αφού κάνω γενικά χάλια ύπνο ξυπνάω το πρωί απο πολύ έντονο πόνο κάτω αριστερά που να με χτυπάει στη μέση σχεδόν Παρέλυσα  ( αφού συνειδητοποιώ ότι έβλεπα στον ύπνο μου κάτι ερωτικο xxxxx) ούτε τουαλέτα δεν μπορούσα να πάω λέω πάει τελείωσαν όλα ….,βάζω το ουτρο Κου ξαπλώνω και σε μισή ωριτσα συνήλθα ΣΟΚ  

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Condios είπε:

Η αριστερή ωοθηκη έχει ήδη υποβληθεί σε μια ρομποτική χειρουργική άρα ο ωοθηκικος της ιστός έχει ήδη πειραχθει,,, και όχι μόνο δεν παράγει ωάρια αλλά καθίσταται ξανά αυτή που ξαναγεμισε (6,5 εκατ ήδη) .... Άρα αφαίρεση γιατί θα συνεχίσει να ξαναδημιουργει συμφισεις άρα και ενδομητρικες εστίες. Είδε φωτογραφίες απ'την κοιλιά μου απ'τη σκωληκοειδίτιδα που είχα και τα είδε όλα κολλημένα τα όργανα , επίσης κηλίδες ενδομητριωσης στο συκώτι και στο στομάχι,,,δε θες να δεις πίστεψε με,,κλάψ. Τη μήτρα την είδε πεντακάθαρη αλλά με τέτοιο ιστορικό χρόνων και με τις 4 αποτυχημένες εξωσωματικες,,, και δει με δύο διαφορετικές δοτριες,,,μόνο με καθαρισμό θα λυθούν όλα για να μην ταλιπωρουμαστε άλλο και να πετύχουμε το στόχο μας. Οι σάλπιγγες φεύγουν γιατί δεν έχουν κανένα ρόλο συμμετοχής και στην υποψία παρωχημένης ενδομητριωσης τις θεωρεί περιττές εφόσον μόνο με εξωσωματική θα κάνω παιδί. Ο Πιστοφ είναι τόσο "σταυρωμένος" στο πρόσωπο του όταν σου μιλάει και τόσο ήρεμος που όταν του είπα ότι η Ca125 μου είναι 109 με όριο 35 είπε "πόσο έχεις ταλαιπωρηθεί και γιατί κορίτσι μου? Υπάρχει λύση και θέλω να το δεις για την υγεία σου πρωτίστως,,,σε 10-20 χρόνια ο καρκίνος ωοθηκών θα περάσει απ'τις σάλπιγγες και θα σε γεμίσει παντού αν δεν καθαρίσουμε" ,,, για πες? Εσύ ρισκάρεις? Εγώ όχι! 

Καλημέρα. Ήθελα μόνο να σου γράψω για να σου πω το εξης: όσες κοπέλες έχουν μπει στον χώρο της εξωσωματικής με χρόνια προϋπηρεσίας και καταλήγουν κ με δότριες, αναμφισβητητα έχουν περάσει ένα Γολγοθά κ είναι αξιοθαυμαστες. Μαζί με όλες αυτές τις γυναίκες κ εγώ. Υπάρχουν όμως κ κάποιες άλλες που όταν ακούς την ιστορία τους, σε πιάνει ένα σφίξιμο στη καρδιά, τις θαυμάζεις, απορείς με τη δύναμη της ψυχής τους και στο τέλος τους βγάζεις το καπέλο. Μέσα σε αυτές είσαι εσύ. Σου εύχομαι πραγματικά να δικαιωθεί ο αγώνας σου κ να κρατήσεις το ή τα μωράκια σου αγκαλιά. Αλλά πανω από όλα σου εύχομαι να είσαι γερή, δυνατή κ ευτυχισμένη με τον άνθρωπο σου.

• Μου αρέσει 11

10 ώρες πρίν, Condios είπε:

Φτιάξτε ποπ κορν,,, θα γράψω κείμενο ταινία θέατρο ότι θέλετε εσείς,,,, αφού πω πρώτα συγχαρητήρια στις χοριακαρες και στις εγκυουλες μας που συνεχίζουν υπέροχα!!!!!!!

Σας διαβάζω καμία ώρα ως ότου βγάλω άκρη τις τόσες σελίδες. Κορίτσια ήταν δύσκολο σήμερα. Έκανε μικρή διάνοιξη τραχήλου ο γιατρός για να περάσει και να πάρει δείγμα. Μου εβαλαν μετά spasmapotel ορό για να περάσει ο πόνος,,,,είχα αιματακι και έχω ακόμα. Ξέσπασα σε λυγμούς και θυμό κάποια στιγμή που τα είχα όλα μαζεμένα ,,,προφανως επειδή και πόνεσα ΤΟΣΟ πολύ μετά από καιρό και είχα ξεχάσει πως είναι,,,και γιατί πραγματικά παρέμεινα δυνατή αλλά πόσο πια??????

Το απόγευμα πήγα Πιστοφ,,, έχω μείνει άφωνη, αλαλη, ενθουσιασμενη . Ο άνθρωπος είναι ΚΥΡΙΟΣ,,,,ευγενεστατος, ήρεμος, εύστοχος , επεξηγηματικός και φωναξε και το σύζυγο για να είναι μπροστά στη συζήτηση. Πρότεινε αμεσα λαπαροσκοπηση, υστεροσκοπηση,αφαίρεση αριστερής ωοθήκης,σαλπίγγων και καθαρισμό. Αποκατάσταση σε 2 μήνες και μετά κατευθείαν ετ. Κρατηθειτε,,,3500€ η επέμβαση (αλλά τόσο το περιμενα) ,,, θα μείνω ένα βράδυ μέσα , αλλά με θέλει Αθήνα για 2-3 μέρες παρακολούθηση. Δέχομαι ερωτήσεις! Βαρατε με αλύπητα χαχαχαχαχα

Περιττό να πω ότι είμαι κομμάτια απ'τις πολλές ώρες πέρα δώθε και το ψυχολογικό κομμάτι ε?!

@Rafaelatarzan έχω και εγώ ήδη μια ρομποτική χειρουργική για ενδομητριωση πάλι το 2009 αλλά τώρα δεν ξέρω και δε με νοιάζει κιόλας,,,, τέσσερις τρύπες είχα,,,τις ξανάνοιξε και ο χειρουργός τον περασμένο Μάιο για σκωληκοειδίτιδα,,, τώρα δεν ξέρω αν θα "πατήσει" στις ίδιες ή θα ανοίξει καινούργιες,,,, θα μάθω. Αυτό είναι το λιγότερο,,,,το περισσότερο είναι να πάνε όλα υπέροχα μια φορά και για μας.

Γλυκιά μου @Condios πρώτον, λυπάμαι πάρα πολύ για την ταλαιπωρία και τον πόνο που τράβηξες. Νόμιζα ότι είχες πει πως θα κάνεις μέθη. Δεν έκανες τελικά;

Δεύτερον, άσε αυτό το 3χιλιαρο κι εμένα εδώ μου χει κάτσει, αλλά λέω δεν ξαναβάζω τίποτα αν δεν είμαι 100% σίγουρη ότι όλα είναι οκ. Σκέψου εγώ θα κάνω λαπαροσκόπηση χωρίς να έχω καμία ένδειξη για ενδομητριωση. Αλλά αν δεν δεις, ξέρεις; Δεν ξέρεις! Και αν έχεις ήδη αποτυχίες, ρισκάρεις; Δεν ρισκάρεις. Χωρίς βέβαια να σου εγγυάται κάνεις το αποτέλεσμα ακόμα κι αν τα κάνεις όλα. Αλλά κάτι πρέπει να κάνεις!... 

Ελπίζω σήμερα να ξύπνησες πιο ευδιάθετη και να πέρασε ο πόνος και η απογοήτευση. Ταλαιπωρείσαι πάρα πολύ αλλά θα ήταν πολύυυυ μεγαλύτερη ταλαιπωρία αν δεν τα έκανες κ προχωρούσες σε μια αμφίβολη ετ. Αυτό να σκέφτεσαι. ❤️

(Ο σύζυξ θεός! Μας τον δανείζεις για μερικά ιδιαίτερα μαθήματα γιατί ο δικός μου παθαίνει Κόκο μπλόκο σε κάτι τέτοια. Η πλάκα είναι ότι αυτός νομίζει πως είναι full υποστηρικτικός εκείνη τη στιγμή. #not! Κοιτάει με βλέμμα απόλυτου πανικ! :wacko: Χαχαχα)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 12 λεπτά , silvy22 είπε:

Καλημέρα, Gigi μου εσυ μας έλεγες που ξύπνησες απο κράμπα μέσα στη νύχτα ; Καλά αφού κάνω γενικά χάλια ύπνο ξυπνάω το πρωί απο πολύ έντονο πόνο κάτω αριστερά που να με χτυπάει στη μέση σχεδόν Παρέλυσα  ( αφού συνειδητοποιώ ότι έβλεπα στον ύπνο μου κάτι ερωτικο xxxxx) ούτε τουαλέτα δεν μπορούσα να πάω λέω πάει τελείωσαν όλα ….,βάζω το ουτρο Κου ξαπλώνω και σε μισή ωριτσα συνήλθα ΣΟΚ  

@silvy22τι λες βρε κορίτσι μου? Τα ίδια με μένα? Τι γίνεται βρε κορίτσια με αυτά τα ερωτικά όνειρα?Ούτε σε ταινίες του Σειρηνακη να πρωταγωνιστουσαμε.. Χαχαχα.. Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις.. Άλλο ένα βράδυ παραλίγο να το πάθω πάλι αλλά ξύπνησα εγκαίρως.. Έφτασα σε σημείο και να φοβάμαι να κοιμηθώ μην συμβεί.. Ιδίως τώρα που έχω και το αιματωμα. Άστα ο πόνος ήταν διαξιφιστικος μου έκοβε την ανάσα και ήταν συνεχόμενος για 20 λεπτά.. Σε νοιώθω απόλυτα.. 

• Χαχα 4

πρίν από 20 λεπτά , Random είπε:

Καλημέρα. Ήθελα μόνο να σου γράψω για να σου πω το εξης: όσες κοπέλες έχουν μπει στον χώρο της εξωσωματικής με χρόνια προϋπηρεσίας και καταλήγουν κ με δότριες, αναμφισβητητα έχουν περάσει ένα Γολγοθά κ είναι αξιοθαυμαστες. Μαζί με όλες αυτές τις γυναίκες κ εγώ. Υπάρχουν όμως κ κάποιες άλλες που όταν ακούς την ιστορία τους, σε πιάνει ένα σφίξιμο στη καρδιά, τις θαυμάζεις, απορείς με τη δύναμη της ψυχής τους και στο τέλος τους βγάζεις το καπέλο. Μέσα σε αυτές είσαι εσύ. Σου εύχομαι πραγματικά να δικαιωθεί ο αγώνας σου κ να κρατήσεις το ή τα μωράκια σου αγκαλιά. Αλλά πανω από όλα σου εύχομαι να είσαι γερή, δυνατή κ ευτυχισμένη με τον άνθρωπο σου.

Πόσο ωραίο αυτό που έγραψες. Θυμάμαι την ιστορία σου κ την αγωνία σου. Ελπίζω να πήγαν όλα καλά με αυτόν τον έναν από τους 1000 γιατρούς που βρήκες (μου είχε μείνει η ατάκα!). ❤️ 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Random είπε:

Είναι πολύ συγκινητικό που θυμάσαι την ιστορία μου. Σε ευχαριστώ και θα σου πω κ εγω για το δικό μου θαυματάκι! Μου είχε μείνει μια βλαστοκυστη που λέγανε ότι ήταν μέτρια. Κ εκείνη την ημέρα ξεπαγωσαμε κ αυτή τελικά. Εκεί η εμβρυολογος μας είπε ότι είναι πολύ καλή κ έχει πιθανότητες. Ήταν η μοναδική φορά που έκανα ετ και έκλαιγα γιατί νόμιζα πια ότι όλοι με κοροϊδεύουν κ εγώ θα καταλήξω σε άλλη μια αποβολή. Το αποτέλεσμα είναι πως είμαι έγκυος στον 5ο μήνα σε ένα φανταστικό αγοράκι κ κάθε μέρα προσεύχομαι να πάνε όλα καλά. Κ σας ευχαριστώ όλες εσάς που για 1,5 χρόνο τώρα που δίνετε δύναμη κ ελπίδα κ ας μην το ξέρετε. Σας φιλώ όλες κ σας εύχομαι τα καλύτερα.

Γλυκούλα μου. Ειλικρινά με έκανες να κλάψω... Δηλαδή με μία κ τελευταία βλαστοκυστη; Να πάνε όλα καλά και να αγκαλιάσεις τον γιο σου και να του πεις ότι όλα άξιζαν για να βρεις αυτόν κ μόνο αυτόν!❤️ 

Τελικά προχωρησες όπως έλεγες, χωρίς εγχύσεις κ αντιβιωσεις; Είδες ο 1 από τους 1000;... Πόσο καλά έκανες τοτε. Πολύ χάρηκα, αλήθεια! Όλα θα πάνε καλά! Μετράμε αντίστροφα!❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 17 λεπτά , Random είπε:

Είναι πολύ συγκινητικό που θυμάσαι την ιστορία μου. Σε ευχαριστώ και θα σου πω κ εγω για το δικό μου θαυματάκι! Μου είχε μείνει μια βλαστοκυστη που λέγανε ότι ήταν μέτρια. Κ εκείνη την ημέρα ξεπαγωσαμε κ αυτή τελικά. Εκεί η εμβρυολογος μας είπε ότι είναι πολύ καλή κ έχει πιθανότητες. Ήταν η μοναδική φορά που έκανα ετ και έκλαιγα γιατί νόμιζα πια ότι όλοι με κοροϊδεύουν κ εγώ θα καταλήξω σε άλλη μια αποβολή. Το αποτέλεσμα είναι πως είμαι έγκυος στον 5ο μήνα σε ένα φανταστικό αγοράκι κ κάθε μέρα προσεύχομαι να πάνε όλα καλά. Κ σας ευχαριστώ όλες εσάς που για 1,5 χρόνο τώρα που δίνετε δύναμη κ ελπίδα κ ας μην το ξέρετε. Σας φιλώ όλες κ σας εύχομαι τα καλύτερα.

Ελα ρε συ συγχαρητήρια..με το καλό, τα κατάφερες τελικά! Σε θυμάμαι κι εγώ.. να ρωτήσω κι εγω γιατί έχω τον πόνο μου, τα κατάφερες τελικά χωρίς εγχύσεις  αντιβιώσεις και τα σχετικά ?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , Random είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! μια τελειόμηνη και ανέφελη εγκυμοσύνη εύχομαι!

κορίτσια καλημέρα δίπλα στο καφέ έγραψα την ιστορία μου απο τη 2η στην 3η προσπάθεια αν και μπορεί να μη βοηθάει κάπου όποια θέλει ρίχνει μια ματιά 8-)

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 41 λεπτά , Random είπε:

Μακάρι για όλες μας η ιστορία να έχει τέτοιο όμορφο τέλος . Να χαίρεσαι το θαυματακι σου , πολλά συγχαρητήρια . Δεν θυμάμαι ποιος ήταν ο γιατρος σου , αν θέλεις να το μοιραστείς μαζί μας , αυτά αξίζουν να λέγονται 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, gigi 72 είπε:

@silvy22τι λες βρε κορίτσι μου? Τα ίδια με μένα? Τι γίνεται βρε κορίτσια με αυτά τα ερωτικά όνειρα?Ούτε σε ταινίες του Σειρηνακη να πρωταγωνιστουσαμε.. Χαχαχα.. Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις.. Άλλο ένα βράδυ παραλίγο να το πάθω πάλι αλλά ξύπνησα εγκαίρως.. Έφτασα σε σημείο και να φοβάμαι να κοιμηθώ μην συμβεί.. Ιδίως τώρα που έχω και το αιματωμα. Άστα ο πόνος ήταν διαξιφιστικος μου έκοβε την ανάσα και ήταν συνεχόμενος για 20 λεπτά.. Σε νοιώθω απόλυτα.. 

Ναι Αστα , εγώ λέω τωρα θα πάω τουαλέτα και θα δω κομμάτια αίμα , ( φτου φτου ) τρόμαξα τοσο πολύ , το είχα ξαναπάρει παλιότερα αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό παράλυσης , η Παναγία μαζί μας ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...