Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

εγω μια τρυπα εκανα κεντρικη κιολας...μπηκα 8 πρωι 11 γυριζα στο σπιτι μ κ 5 απόγευμα επιασα δουλειά    δεν κατάλαβα τιποτα .  ουτε τον αερα ουτε ζαλιζομουν.  βέβαια εγω ειμαι εγω κ ο καθε οργανισμός  αντιδρά  αλλιως...παντως σαν διαδικασια ακομα κ να μην ειναι διαγνωστικη   ( η δικια μ δεν ηταν ) ειναι οκ.. η επιστήμη εχει προχωρησει πολύ κ ειναι σαν επέμβαση  ρουτινας ποιας χωρις πολους πονους κτλ...γενικα ανεχτη θα την έλεγα....

Ελα πολύ γρήγορη ανάρρωση εμενα μάλλον φταίει που με πετσόκοψε 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

On 2/4/2022 at 6:14 PM, chitaneta said:

Όσο αναφορά τα ανθοιάματα του Μπαχ @Fili kai @Neli83 και οποιο άλλο κοριτσι ενδιαφερεται:

Walnut: για την μεταβατική κατάσταση της εγκυμοσυνης, στην οποια ο οργανισμός καλείται να υποστεί και να πραγματοποιησει μεγάλες αλλαγες.

Εαν έχετε ναυτιες βοηθάει το scleranthus.

To Larch για αυτοπεποίθηση

Το Gentian για αισιοδοξία

Το Chicory αν η εγκυμονούσα γίνεται πολυ ευαίσθητη και υπερ-συναισθηματική

Πρέπει να βρειτε φαρμακειο που φταχνει το μιξ που θα διαλεξετε. Συνηθως φτιαχνουν εκει που φταχνουν και ομοιοπαθητικα. Στην Αθηνα το μπουκαλακι 30ml (κραταει γυρω στις 2 εβδομαδες), κοστιζει 6-8 ευρώ. Μην σας μπερδεψουν με τα μητρικα οπως τα λενε ανθοιαματα, όπου απο εκει φτιαχνεται το μειγμα, γιατι κανουν αλλά ειναι πολυ πιο ακριβα.

Πίνεις 7 σταγόνες σε λιγο νερακι, 4 φορες την ημέρα

Αν θελετε πληροφορίες για φαρμακεια στην Αθηνα, ξερω ενα στο Παγκρατι και ενα στη Σολωνος.

Επίσης, αν καποια την ενδιαφερει το θέμα, μπορειται να βρειτε το βιβλιο της Μαρινας Αγγελής (Ψυχιατρος και ψυχοθεραπευτριας): Ανθοθεραπεια με τα ιαματα Μπαχ.

Αυτο το βιβλιο το συμβουλευομαι χρονια και φετος είχα την τιμη να την γνωρισω γιατι κανει και συνεδριες ψυχοθεραπειας... Ημουν χαλια ψυχολογικα, αλλά χαλια σας λέω ...στα πατώματα και μεσα σε ενα μηνα με το μιξ που μου εδωσε, ο συντροφος μου δεν με αναγνωριζε! Την συστηνω ανεπιφυλακτα! Είναι Αθηνα αλλά κανει συνεδριες και online.

Οτι άλλο θελετε με ρωτατε!

Α...εναν καφε σου επιτρεπει ε; Αρα και ενα τσαγακι μαυρο ή πρασινο θα ειναι το ιδιο...

Κοριτσάρα μου, συγχαρητήρια και από εδώ!!!! 

Πολύ παλιά πήγαινα για ψυχοθεραπεία στη Μαρίνα Αγγελή και τότε μου έδινε τα ανθοϊάματα. Μόλις διάβασα το ποστ που αναφέρθηκες σε αυτά, τη θυμήθηκα. Και τώρα διαβάζω ότι έχει και βιβλίο και ότι έχεις κάνει συνεδρίες μαζί της!!!

1 hour ago, MELINASP είπε:

Χαχαχαχαχαχα κερακιιι τι είπες τώρα; ;; 

Σώσω αγαπώ να ξέρεις!!! 

"περάστε καθίστε στον καναπέ στον πάτωμα όπου είστε μαθημενοι" 

Ρε κορίτσια μ έχετε πάρει σήμερα καμία Dermestril? Παρήγγειλα σε ένα φαρμακείο και με πήραν πίσω να μ πουν ότι δεν τα βγάζει πια η εταιρια

Εμενα μου ειχε φερει μια φιλη απο Γερμανια αλλα 2η φορα δεν μπορει να παρει. Δεν ξερω ρε παιδι μου. Εχουμε που εχουμε το ζορι μας δε βρισκουμε και τα φαρμακα μας. Ελεος δηλαδη!! Εδω εγω παω σε ολα τα φαρμακεια που βρισκω μπροστα μου κ αφηνω τηλ σε περιπτωση που βρουν να με παρουν. Ελαχιστοι παιρνουν βεβαια...

7 hours ago, geozak said:

@silvy22Μπραβο!!!!! Χαιρομαι τοσο!

Τα δικα μου τωρα....απο 751 την Δευτέρα , 3888 σήμερα Παρασκευή ...περιμενα 3000 κ κατι...κ ναι το θαυμα συνεχίζεται!!!!! Ειναι αυτη η θεια δυναμη που προστατεύει γιατι απλα την πιστεύω πολυ!!!!

Συγχαρητήρια πολλά!!! Αργοπορημένα γιατί μένω πίσω στο διάβασμα! Όλα καλά θα πάνε αυτή τη φορά! Να προσέχεις και να προσεύχεσαι!! Η Παναγιά μαζί σου!

On 2/4/2022 at 10:20 PM, Neli83 said:

Κοριτσια πηγα στο γιατρο,τα μωρα πανε super..σε 2 βδομαδες παλι..

Συγχαρητήρια και σε σένα κοπέλα μου!! Διάβασα ότι έχεις τρίδυμα, και φυσικά έχεις αγχωθεί, αλλά θα το πάτε βήμα βήμα! Ότι πει ο γιατρός! Πάντως, εγώ γνωρίζω ζευγάρι που γέννησαν τρίδυμα και τώρα έχουν φτάσει τα παιδάκια τους τεσσάρων χρονών :)!!! Να προσέχεις τον εαυτό σου και τα εμβρυάκια σου!

2 hours ago, Annaforyou said:

Η αλήθεια είναι ότι έχω άγνοια επί του θέματος! Σας θαυμάζω για τη δύναμη που έχετε και μπαίνετε σε όλη αυτή τη διαδικασία!! Εγώ δεν ξέρω εάν θα το έκανα...

Τα ίδια έλεγα κι εγώ πριν μπω σε αυτή τη διαδικασία. Κάποιες φορές σκεφτόμουν και για ποιο λόγο όλη αυτή η ταλαιπωρία. Μέχρι πριν κάποια χρόνια έλεγα αυτό που έχεις αναφέρει και εσύ στο παρελθόν. Ότι είμαι ευχαριστημένη με τη ζωή μου, ότι δεν είχα ποτέ όπως άλλες φίλες την επιθυμία από μικρή να κάνω παιδί και πολλά άλλα. Μέχρι που ήρθε το γλυκάκι μου και τα πρώτα χρόνια συνέχιζα να πιστεύω τα ιδια. Μετά όμως σκέφτηκα ότι με αυτόν τον άνθρωπο θέλω να το ζήσω κι αυτό τελικα και να μαστε εδώ. Δε θα γίνει η ζωή μου ούτε καλύτερη ούτε πιο ολοκληρωμένη. Νιώθω τυχερή και ευγνώμων για τη σχέση που έχω, για πολλά πράγματα στη ζωή μου. Απλά ναι. Ένα παιδάκι θα ήταν τεράστια ευτυχία. Οπότε εκεί που έλεγα αποκλείεται και εξωσωματικες έκανα, και με δανεικά ωάρια οπότε you never know. Εύχομαι να τα καταφέρετε με Old fashion way ευκολα και να μη χρειαστεί να το σκεφτείς. Φιλί 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Fili είπε:

Αντε μπράβο!!!! Πωωω μια ρακή για όλο αυτό το άγχος θα ήταν βάλσαμο χαχχαχ αχ χαλαλι όμως κοριτσάκι μου. 

Ασε κι εγώ στην αρχή πίστευα όλο το άγχος τελειώνει με την πρώτη χοριακη αλλά μπριτς. Κάθε πίστα έχει και επόμενη. Τουλάχιστον τέλος με τις χοριακες. Και μενα ο γιατρός μετά τον πρώτο υπέρηχο είπε όχι άλλες γιατί μετά σε μπερδεύουν. Πλέον θα τ@ βλέπεις και σύντομα θα τ@ ακουυυυυυς!!! 

ΜΑκάρι καλη μου @Fili, να το ξαναδω μεγαλομενο και συντομα να το ακουσω!:wub:

πρίν από 40 λεπτά , Villi είπε:

Κάποια στιγμή είχε γράψει μια κοπέλα οτι τα dermestril τα έχει πάντα το φαρμακειο Γεωργίου πάνω απο την πλατεία Μαβιλη. κάνει δική του εισαγωγή αλλά δεν δέχεται συνταγογράφηση. Αν δεν τα βρεις πουθενά αλλου ίσως να απευθυνθείς εκεί ή να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να ενημερωθείς 

Ισχύει αλλά οπως λες δεν δεχεται συνταγη.

πρίν από 19 λεπτά , Andri M είπε:

Κοριτσάρα μου, συγχαρητήρια και από εδώ!!!! 

Πολύ παλιά πήγαινα για ψυχοθεραπεία στη Μαρίνα Αγγελή και τότε μου έδινε τα ανθοϊάματα. Μόλις διάβασα το ποστ που αναφέρθηκες σε αυτά, τη θυμήθηκα. Και τώρα διαβάζω ότι έχει και βιβλίο και ότι έχεις κάνει συνεδρίες μαζί της!!!

Κοιτα συμπτωση! :lol:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 50 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Όταν πήρα τον Νοέμβριο όμως δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Μπορεί όντως να τα δίνουν λίγα λίγα. Και πήρα των 25. Έχω κάποια κάβα περίπου 10 τεμάχια αν τα θέλεις για άμεση χρήση επειδή είσαι και γειτόνισσα και μαχητρια μεγάλη να σου τα δώσω με μεγάλη μου χαρά!!! 

Προσοχη μονο με των 25 κοριτσια γιατι ειναι μικρα και ξεκολλανε γυρω γυρω και δεν προμηθευουν το σωμα με την καταλληλη ποσοτητα οιστρογονων. Εγω εχασα μια περιοδο επειδη δε με επιασαν σωστα (και μερικους χτυπους καρδιας απο το αγχος μου). Αν τα χρησιμοποιησεις @MELINASP οπωσδηποτε βαλε απο πανω ταινια που να τα συγκρατει

πρίν από 20 λεπτά , silvy22 είπε:

ρομπότ  εκανα αγαπη...αφαίρεσα  μια σαλπιγγα κ πολλες πολλες μα παραπολλες συμφησεις.. μ εκανε κ δωρο λεει τα εντερα τα έφτιαξε  τελεια  που ηταν ο σαν το μ@ι της χαιδως..αχαχχαχαχχα αυτο με μαρανε τ λεω...

ποοοοοο σε πεθανε ε???? ε που να λυσαξει κ αυτος 

• Χαχα 2

πρίν από 12 λεπτά , Fili είπε:

Τα ίδια έλεγα κι εγώ πριν μπω σε αυτή τη διαδικασία. Κάποιες φορές σκεφτόμουν και για ποιο λόγο όλη αυτή η ταλαιπωρία. Μέχρι πριν κάποια χρόνια έλεγα αυτό που έχεις αναφέρει και εσύ στο παρελθόν. Ότι είμαι ευχαριστημένη με τη ζωή μου, ότι δεν είχα ποτέ όπως άλλες φίλες την επιθυμία από μικρή να κάνω παιδί και πολλά άλλα. Μέχρι που ήρθε το γλυκάκι μου και τα πρώτα χρόνια συνέχιζα να πιστεύω τα ιδια. Μετά όμως σκέφτηκα ότι με αυτόν τον άνθρωπο θέλω να το ζήσω κι αυτό τελικα και να μαστε εδώ. Δε θα γίνει η ζωή μου ούτε καλύτερη ούτε πιο ολοκληρωμένη. Νιώθω τυχερή και ευγνώμων για τη σχέση που έχω, για πολλά πράγματα στη ζωή μου. Απλά ναι. Ένα παιδάκι θα ήταν τεράστια ευτυχία. Οπότε εκεί που έλεγα αποκλείεται και εξωσωματικες έκανα, και με δανεικά ωάρια οπότε you never know. Εύχομαι να τα καταφέρετε με Old fashion way ευκολα και να μη χρειαστεί να το σκεφτείς. Φιλί 

Μια απο τα ιδια!:rolleyes:

• Μου αρέσει 2

πρίν από 25 λεπτά , silvy22 είπε:

Πόσος καιρός έχει περάσει που την έκανες ; Κι εγώ 4 σημάδια έχω , και δεν βλέπω να φεύγουν ... λέω στον εαυτό μου για να παρηγορηθώ μήπως φτιάξουν λίγο με τον καιρό 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

ρομπότ  εκανα αγαπη...αφαίρεσα  μια σαλπιγγα κ πολλες πολλες μα παραπολλες συμφησεις.. μ εκανε κ δωρο λεει τα εντερα τα έφτιαξε  τελεια  που ηταν ο σαν το μ@ι της χαιδως..αχαχχαχαχχα αυτο με μαρανε τ λεω...

ποοοοοο σε πεθανε ε???? ε που να λυσαξει κ αυτος 

Εμενα ήταν μάτσο όλα και τι ωραία που ήταν μετά το εντερακι μου 

πρίν από 7 λεπτά , thalasa είπε:

Πόσος καιρός έχει περάσει που την έκανες ; Κι εγώ 4 σημάδια έχω , και δεν βλέπω να φεύγουν ... λέω στον εαυτό μου για να παρηγορηθώ μήπως φτιάξουν λίγο με τον καιρό 

Ιούλιο του 2021 

δεν μ είπε ότι υπάρχει κ άλλος τρόπος παντως 

μέσω τόσες μελανιές απο τις ενέσεις που αυτά δεν φαίνονται καν 

• Μου αρέσει 1

Ουφ επιτέλους κατάφερα να σας διαβάσω. Αππαπααα οπότε έχω δουλειά τυχαίνει η λογοδιαρροια σας και δε σας προλαβαίνω. Όλα θέλω να τα σχολιάσω αλλά θέλω να δω και τι είπατε παρακάτω και τα χάνω. Χαχχαχαχαχα

Group therapy απο Τα καλυτερα θα ήμασταν θαρρώ. Είμαστε ήδη με κάποιο μοναδικό τρόπο 

• Μου αρέσει 8

πρίν από 7 λεπτά , silvy22 είπε:

Ιούλιο του 2021 

κ το δικό  μ σ λεω...απο τοτε λειτουργεί τελεια...χαχαχαχαχχα να κ κατι καλο που μας εμεινε μετα απ ολα αυτα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , silvy22 είπε:

Ιούλιο του 2021 

μέσω τόσες μελανιές απο τις ενέσεις που αυτά δεν φαίνονται καν 

Ωχ, καταλαβα , να μην περιμενω και θεαματική αλλαγή δηλαδη

χαλαλι κορίτσι , άξιζε τον κόπο που πέρασες , όλα καλά θα πηγαίνουν από εδώ και πέρα . Σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσυνη 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...