Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , chitaneta είπε:

Πω πω κοπελα μου ποσο σε καταλαβαινω! Ναι, αυτο το αγχος δεν παιζεται! Καλά κανεις να ζητησεις βοηθεια απο ειδικο κι ετσι αν δεν παει καλα τωρα, στην επομενη προσπαθεια θα εισαι πιο δυνατη για αυτην την εμπειρια! Το καλο ειναι, οπως λες κι εσυ οτι εχεις κάβα!

Ειναι κ μαρτύριο αυτο οταν δε παει  καλα απ την αρχη λες δε πηγε  το παιρνεις αποφαση. Ενω αυτη  η διαδικασια τωρα που συμβαινει κ στος φυσικές συλλήψεις  ετσι  ειναι τρελα..αν τωρα εχεις κ γαλόνια οπως εμεις ειναι ακομα πιο πολυ..❤️

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 24 λεπτά , MELINASP είπε:

Χαχαχαχαχαχα κερακιιι τι είπες τώρα; ;; 

Σώσω αγαπώ να ξέρεις!!! 

"περάστε καθίστε στον καναπέ στον πάτωμα όπου είστε μαθημενοι" 

Ρε κορίτσια μ έχετε πάρει σήμερα καμία Dermestril? Παρήγγειλα σε ένα φαρμακείο και με πήραν πίσω να μ πουν ότι δεν τα βγάζει πια η εταιρια

Εγω πηρα εχτες, δεν μου ειπαν κατι τετοιο... Απλα τους εφοδιαζουν λιγα λιγα μου ειπαν και απο το κρατος...

πρίν από 11 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ειναι κ μαρτύριο αυτο οταν δε παει  καλα απ την αρχη λες δε πηγε  το παιρνεις αποφαση. Ενω αυτη  η διαδικασια τωρα που συμβαινει κ στος φυσικές συλλήψεις  ετσι  ειναι τρελα..αν τωρα εχεις κ γαλόνια οπως εμεις ειναι ακομα πιο πολυ..❤️

Άσε, ασε, μακαρι να μην τα ειχαμε τα γαλονια! χαχαχα

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Ασε...μηπως ηξερα οτι ειχα εγω τη δυναμη! Ακομα δεν το ξερω χαχαχα.

Σκεψου στα 40 μου αρχισαμε να προσπαθουμε για παιδακι, (βεβαια ειχαμε μια παλινδρομη 10 χρονια πριν, απο φυσικη συλληψη και χωρις να το ψαχνουμε...ε μετα το αμελησαμε) και στα 42 πηρα την αποφαση να αρχιζω να ψαχνομαι...ουτε που μου πολυαρεσε η ιδεα να μπω σε εξωσωματικη, με φαρμακα και ολα αυτα... Και επρεπε να δεις την φατσα μου όταν μου πρωτομιλησαν για δοτρια! Δεν ηξερα καν οτι υπαρχει αυτη η επιλογη! Και μου κοστισε αρκετα ωσπου να το δουλεψω μεσα μου... Σήμερα ετών 44.

Τωρα παντως που εμαθα αρκετα γυρω απο εξωσωματικες, θα προτιμουσα να εχω ψαχτει πιο νωρις και να δοκιμαζα με φυσικους κυκλους που δεν χρειαζεται να παρεις πολλα φαρμακα,. Αλλά ετσι ειναι η ζωή, καθε πραγμα ερχεται οταν ειναι να ερθει... Υγεια κι αγαπη να εχουμε!

Κι εγώ που το ηξερα απο τα 26 μου και προσπαθουσα να καταψυξω ωάρια δεν τα καταφερα ποτε. Εβγαζα άδεια ωοθυλακια και τον αντρα μου το γνωρισα στα 33 μου και μεχρι να γνωριστουμε να παντρευτουμε και να αποφασισουμε για παιδακι εγινα 37. Τωρα που σκεφτομαι καμια φορα πώς περασαν 10 χρονια και δεν καταφερα τιποτα πανω στο θεμα μου φαινεται εξωπραγματικο. Αλλα για καποιο λογο γινονται ολα. Τι να κανουμε θα χαθει το τετοιο γονιδιο 2μετρη γκομεναρα #not χαχαχα. Αλλα ευχομαι να τα καταφερουμε και να γινουμε μανουλες ολες μας! 

1 hour ago, marina_86 είπε:

Ναι ξεκινάω από αύριο τα λευκά! Άντε να δούμε... Ελπίζω να μας κάνουν τη χάρη οι ορμόνες μου κ να βρούμε κ διαθέσιμο χειρουργείο... Κι έχω μια αγωνία για τη λαπαροσκόπηση... άστο! 

Θεσσαλονίκη ή Αθήνα; Αν θες από κοντά βέβαια. Αλλιώς ψηφιακά δεν έχει σημασία.

Μην αγχωνεσαι για τη λαπαροσκοπηση Μαρινακι μου. Λενε οτι ειναι σχετικα ευκολη διαδικασια και με μεγαλη ακριβεια οποτε ολα θα πανε καλα και μετα ποιος σε πιανει!!!  

• Μου αρέσει 4

πρίν από 40 λεπτά , MELINASP είπε:

Χαχαχαχαχαχα κερακιιι τι είπες τώρα; ;; 

Σώσω αγαπώ να ξέρεις!!! 

"περάστε καθίστε στον καναπέ στον πάτωμα όπου είστε μαθημενοι" 

Ρε κορίτσια μ έχετε πάρει σήμερα καμία Dermestril? Παρήγγειλα σε ένα φαρμακείο και με πήραν πίσω να μ πουν ότι δεν τα βγάζει πια η εταιρια

Όταν πήρα τον Νοέμβριο όμως δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Μπορεί όντως να τα δίνουν λίγα λίγα. Και πήρα των 25. Έχω κάποια κάβα περίπου 10 τεμάχια αν τα θέλεις για άμεση χρήση επειδή είσαι και γειτόνισσα και μαχητρια μεγάλη να σου τα δώσω με μεγάλη μου χαρά!!! 

πρίν από 33 λεπτά , silvy22 είπε:

Να Τα κανείς ολα Μαζί να τελειώνεις, εμενα μου είχαν πει τα κορίτσια απο το καφέ ότι είναι σημαντικό να μην πειράξει τις ωοθήκες και όντως όταν βγήκε μου είπε τα φτιάξαμε όλα και τις ωοθήκες Τις αφήσαμε στην ησυχία τους 

Α, ωραία. Θα του το πω κ αυτό. Ότι tip έχεις, πες το μου τώρα που γυρνάει.

(Γιατί άραγε τις ωοθήκες; Έτσι εγκυκλοπαιδικά ρωτάω.)

Διαφημίσεις

πρίν από 41 λεπτά , marina_86 είπε:

Τιιι; Μη μας λες τέτοια. Θα πάω αύριο να ρωτήσω. Ούτε κάν των 25???

Άσε, άσε. Ο λόγος σου με χόρτασε κ το ψωμί σου φατο. Χαχαχα

Πλάκα κάνω βρε, αφού ρωτάω καλά κάνεις κ μου τα πες. Να απειλήσω τον γιατρό εγκαίρως. Να του πω σαν αερικό θα μπεις κ θα βγεις. ❤️

Σας θαυμάζω πάντως αγάπες μου. Αν ήξερα ότι θα έκανα λαπαροσκόπηση πότε θα τα είχα κάνει πάνω μου. Θα είχα λιποθυμήσει πριν μπω στην κλινική. Ναι ναι τόσο δυναμική και αποφασισμένη γυναίκα είμαι χαχαχα. Φαντάσου στο τεστ Παπ σφιγγομαι και δυσκόλευεται ο γιατρός. 

Άσχετο βέβαια αλλά έχει κάνει η μαμά μου αφαίρεση χολής λαπαροσκοπικά έχει κάτι τρυπουλες αλλά δεν φαίνονται με εσώρουχο η μαγιό. Θυμάμαι πάντως της είχαν βάλει τόσο πολύ αέρα που η καημένη υπέφερε. Μετά θυμάμαι ότι αεριζοταν συνέχεια για να ξεφουσκώσει. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

1 hour ago, marina_86 είπε:

Να ορίστε γιατί αγωνιώ @Villi !!!! Χαχαχαχαχαχα

@silvy22 Εγώ μάλλον δεν θα κάτσω μέσα, εκτός αν έχω δυσφορία ή αν γίνει επεμβατική. Ξεκινάμε για διαγνωστική. 

Κάθησα κι εγώ κ διάβασα με λεπτομέρειες όλη τη διαδικασία, για τρύπες, για αέρα κ τώρα μ' έχει πάει τρεις κ μία! Θαρρείς εγώ θα χειρουργησω! Και λέω ωρε τι τραβάμε! Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να γκρινιαξω πολύ κ στον σύζυξ γιατί θα μου πει μια χαρά, δεν θα την κάνεις κ τέλος κ δεν θα αγχωνόμαστε κ τα γνωστά. Αυτός νομίζει θα πάω κ θα με δουν με μια κάμερα. Δεν ξέρω τι νομίζει... Μετά θα του εξηγήσω! :blink:

Εσύ κοπελια σταματα λιγο το διαβασμα! Δε χρειαζεται να παρεις διδακτορικο σε ολα! Ασε και τιποτα για τους γιατρους! Αυτη ειναι μια περιπτωση που ισχυει το οσο λιγοτερα ξερεις τοσο καλυτερα!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , marina_86 είπε:

Να σου πει να σου πει να μάθουμε κ εμείς τίποτα να ξεστραβωθουμε. Αχρειαστα να είναι αλλά καλό είναι να ξέρουμε. 

Εσύ θα πας έτους στον γιατρό. Θα σου πει κάτι και εσύ θα πεις αλλά μου είπαν τα κορίτσια στο καφέ χαχαχαχα. Θα τους τρελάνεις όλους!!

• Χαχα 1

πρίν από 50 λεπτά , MELINASP είπε:

Κάποια στιγμή είχε γράψει μια κοπέλα οτι τα dermestril τα έχει πάντα το φαρμακειο Γεωργίου πάνω απο την πλατεία Μαβιλη. κάνει δική του εισαγωγή αλλά δεν δέχεται συνταγογράφηση. Αν δεν τα βρεις πουθενά αλλου ίσως να απευθυνθείς εκεί ή να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να ενημερωθείς 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , marina_86 είπε:

Δεν έχω άλλο Τιπ απλά να πίνεις νερακια εγώ έκανα βλακεία κ έβγαλα νωρίς τον όρο και μ Λέγε ο άντρας μου άστον ακόμη , πείνα πέφτει αυτά 

Τις ωοθήκες γιατί μπορεί να τις τραυματιζε μ αυτό το σίδερο που καίει και μετά γεια σας 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Μα εκτός από γκαντεμοσαυρα που είμαι ξέρω και το σώμα μου κ ας χτυπιοταν ο Κουρτ..10 μέρες με περίοδο ήμουν χαχαχα. Ελπίζω τουλάχιστον τώρα να έρθει στην ώρα της. Σήμερα με ρώτησε η αφεντικινα πότε θα κάνω ετ μήπως χρειαστεί να πάρει άτομο να με αντικαταστήσει (το αφήνω ασχολιαστο). Της λέω κάτσε πρώτα να αδιαθετησω και να είναι καλό το ενδομήτριο και να κάνω ετ και να πετύχει και θα τα ξαναπούμε τότε. Σα να μίλαγα κινέζικα δεν καταλάβαινε την διαδικασία. Εδώ πρέπει να μπαίνει που έχουμε επιστημονικές γνώσεις χαχαχα. Καλή αρχή!!! Ένα βήμα πιο κοντά στο μωράκι σου !!!

Μην της λες πολλα πολλα γοατι θα φοβηθει οτι θα πρεπει να σου δωσει αυξηση λογω πολλων γνωσεων. Θα λεει αυτη εκανε μεταπτυχιακο στην ιατρικη την πατησαμε! χαχαχα!

• Χαχα 2

4 hours ago, chitaneta said:

Κορίτσια! Όλα καλά! Είδαμε τον σάκο!

Θα με ξαναδεί τώρα σε μια εβδομάδα

Στ αληθεια σας λεω, νόμισα οτι τελειωσαν ολα...ακόμα δεν έχουμε συνέλθει! Αν μπορουσα θα επινα ενα ρακί να στανιαρω απο την τρομάρα!:roll:

Ακόμα βεβαια, κι ο γιατρος μας μαζί, ειμαστε συγκρατημένοι γιατί ειναι πολυυυ νωρίς...μολις περάσαμε την δεύτερη πίστα!

Αντε μπράβο!!!! Πωωω μια ρακή για όλο αυτό το άγχος θα ήταν βάλσαμο χαχχαχ αχ χαλαλι όμως κοριτσάκι μου. 

Ασε κι εγώ στην αρχή πίστευα όλο το άγχος τελειώνει με την πρώτη χοριακη αλλά μπριτς. Κάθε πίστα έχει και επόμενη. Τουλάχιστον τέλος με τις χοριακες. Και μενα ο γιατρός μετά τον πρώτο υπέρηχο είπε όχι άλλες γιατί μετά σε μπερδεύουν. Πλέον θα τ@ βλέπεις και σύντομα θα τ@ ακουυυυυυς!!! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Εγώ 4 τρύπες έκανα , μακαρι να μπει και να βγει και να μην έχεις τίποτα , καλά πι άντρες δεν καταλαβαίνουν και πολλά 

εγω μια τρυπα εκανα κεντρικη κιολας...μπηκα 8 πρωι 11 γυριζα στο σπιτι μ κ 5 απόγευμα επιασα δουλειά    δεν κατάλαβα τιποτα .  ουτε τον αερα ουτε ζαλιζομουν.  βέβαια εγω ειμαι εγω κ ο καθε οργανισμός  αντιδρά  αλλιως...παντως σαν διαδικασια ακομα κ να μην ειναι διαγνωστικη   ( η δικια μ δεν ηταν ) ειναι οκ.. η επιστήμη εχει προχωρησει πολύ κ ειναι σαν επέμβαση  ρουτινας ποιας χωρις πολους πονους κτλ...γενικα ανεχτη θα την έλεγα....

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Καλέ τι τον θες τον ψυχολόγο. Εδώ θα μας τα λες και θα ξαλαφρώνει η ψυχούλα σου. Θα σουενει και το ευρώ στην τσέπη.

Κοιτα όταν τον ξεκίνησα δεν σας ήξερα και κάπου πρέπει να γκρινιάζουμε …τώρα θα το σκεφτώ :)

1 hour ago, chitaneta είπε:

Σε μια εβδομαδα παλι! Ηδη αγωνιω! Λες να κανω αλλη μια χοριακη πριν;;;

Καλή ιδεα!:lol:

Μη κανεις αστο εγω επαθα παράκρουση ..χαχα πηγαινα απο μονη μου επαιρνα τη Στεφ.. κ γελούσε κ τωρα τι καταλαβα πολυ αγχος.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...