Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , marina_86 είπε:

Θα σου στείλω μέσα στις επόμενες μέρες πμ. ❤️

Υπομονή γλυκούλα μου τώρα. Σε καταλαβαίνουμε όλες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Το χειρίζεσαι εξαιρετικά. Πρέπει να προστατεύουμε τον εαυτό μας, όχι να τον χτυπάμε αλύπητα. Σωματικά κ ψυχολογικά.

❤️

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 8 λεπτά , marina_86 είπε:

Όπως κατάλαβες πάω ΚΑΙ σε ψυχολόγο. Πάρε κόσμε ευρουλακια!!!! Χαχαχαχα

Καλε κι εγώ …εννοείται. Δεν βγαίνει αλλιώς.  

• Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , MELINASP είπε:

Όλα καλά θα πάνε κοριτσακι μ συμβουλή που μ είχαν δώσει όταν ξεκίνησα για φυσική συλληψη. Κάθε δύο μέρες γούστου γούστου και μετά μείνει ξαπλωμένη κάνα δεκάλεπτο στο κρεββάτι. Όταν το δοκίμασα τον επόμενο μήνα ήμουν έγκυος! Οπότε βουυυρ

ΜΠΡΑΒΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟ!!! ❤️ Σουπερ κοριτσακι μ άραξε κ απόλαυσε το!  Ποτέ με το καλό πάλι υοερηχος; 

Χαχα κοριτσάρα μου εμένα μου θύμησες ..τι ξάπλες, τι καθόμουν στη στάση κεράκι τι κατακόρυφα σαν τη σώσω από τα εγκλήματα (δεν ξέρω αν έβλεπες αυτή τη σειρά) τι σιρόπια αποχρεμπτικα για να ρέει το σπέρμα από τέτοια οοοουυυυυ. Μέχρι που εμένα όλο το βράδυ απλητη και ακατουρητη μη χάσω κανένα σπερματοζωάριο χαχαχαχα. Κανένα αποτέλεσμα...τώρα τα θυμάμαι με τον άντρα μου και γελάμε 

πρίν από 7 λεπτά , Villi είπε:

Καλέ τι τον θες τον ψυχολόγο. Εδώ θα μας τα λες και θα ξαλαφρώνει η ψυχούλα σου. Θα σουενει και το ευρώ στην τσέπη.

• Χαχα 5

πρίν από 9 λεπτά , Villi είπε:

Να κάνουμε group Therapy να ζητήσουμε καλύτερη τιμή! Χαχαχαχα

Θα λέμε όπως τα λέει η φίλη είναι, δεν έχω να προσθέσω κάτι! Χαχαχαχα 

• Χαχα 8

1 hour ago, marina_86 είπε:

@chitaneta μου άσε, από υπαρξιακά άλλο τίποτα! Τίποτα δεν αξίζει τόση αγωνία και τόσο πόνο και ταυτόχρονα ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ! Είναι να τρελαίνεσαι δηλαδή. Μέχρι κι ο Άμλετ θα έσπαζε το κρανίο του!

@Condios είσαι καλύτερα τώρα αγαπημένη; Συνήλθες; Όταν μιλήσεις με γιατρό για λαπαροσκόπηση πες μας.

@Chrussa1982 εγώ αδιαθετησα. Οπότε είχες δίκιο... Το αίμα που είχες ήταν περίοδος!

Αντε εεε επιτέλους άρα ξεκινάς προετοιμασία για τις εξετάσεις; 

1 hour ago, Annaforyou είπε:

Η αλήθεια είναι ότι έχω άγνοια επί του θέματος! Σας θαυμάζω για τη δύναμη που έχετε και μπαίνετε σε όλη αυτή τη διαδικασία!! Εγώ δεν ξέρω εάν θα το έκανα...

Δεν θα μπεις είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα μείνεις μόνη σ και θα έχεις μια γερή εγκυμοσύνη! 

Όσο για εμάς, ούτε εμείς το πιστεύαμε. Και εμείς έτσι λέγαμε παλιά. Αλλά είμαστε πολύ πιο δυνατές από ότι νομίζουμε. 

Αν μ έλεγες πριν 5 χρόνια οτι θα έχω κάνει όλα αυτά θα σ έλεγα καλά ναι σίγουρα ειρωνικά. 

πρίν από 55 λεπτά , Annaforyou είπε:

Λένε ότι αν μπεις στο χορό δύσκολα σταματάς. Έτσι είχε πει ένας εξωσωματικος σε μια φίλη Μ. Λέει κανείς δεν μένει στην μια εξωσωματική εάν αποτύχει. Γτ η φίλη μου του είπε να δοκιμάσουμε μία κ αν δεν.... Δεν πειράζει ας μην κάνω παιδί. Κ δεν θέλω να μπω σε αυτό το τρυπακι

Άμα σου πω την ημέρα που μας ανακοίνωσε ο τότε γυναικολόγος ότι πάμε με εξωσωματική είχα μείνει. Ήμουν στο ιατρείο του στο σαλονάκι κ περίμενα να δώσουν στον άντρα μ κάτι συνταγές. Και ήταν μια κυρία δίπλα μ στον καναπέ και μ λέει "συγγνώμη άκουσα πας με εξωσωματική." της λέω ναι. Και μ λέει "πρόσεχε κορίτσι μ γτ είναι ναρκωτικό, να έχεις τα μυαλά σ καθαρά να δεις μέχρι που θα παλέψεις" 

Τότε δεν έδωσα σημασία λέω τι λέει αυτή;; 

Και τώρα μετά από 4 χρόνια ορμόνες λέω πόσο δίκιο είχε;;;; 

Γτ πολλές φορές το έκανα κ εγώ. Έλεγα στον γιατρό δώσε λίγο ακόμα ορμόνες να βγουν πιο πολλά. Έπεφτα και έλεγα πάμε πάλι! 

Αλλά τώρα πλέον είπα στοπ! Θέλω ένα παιδί αλλά όχι δεν θα βγάλω το καρκίνο για να το κάνω και να το αφήσω ορφανό. Πρέπει να πάμε με δανεικό σπέρμα θα πάμε και τα δύο δανεικά για να είμαι καλά και εκεί να το μεγαλωσω

πρίν από 43 λεπτά , marina_86 είπε:

Ναι ξεκινάω από αύριο τα λευκά! Άντε να δούμε... Ελπίζω να μας κάνουν τη χάρη οι ορμόνες μου κ να βρούμε κ διαθέσιμο χειρουργείο... Κι έχω μια αγωνία για τη λαπαροσκόπηση... άστο! 

Θεσσαλονίκη ή Αθήνα; Αν θες από κοντά βέβαια. Αλλιώς ψηφιακά δεν έχει σημασία.

Όλα καλά θα πάνε αγάπη μ μην αγχώνεσαι ξεκινάς επιτέλους! 

πρίν από 54 λεπτά , ksvolimi είπε:

Καλησπερα κοριτσια σκεφτηκα να απευθυνθώ  και σε εσας ισως εχετε καποια πληροφορία.. γνωρίζετε καποιον ειδικο ψυχικής υγειας που ισως να εχει καποια ειδίκευση με τη διαδικασια της εξωσωματικής;;

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω αλλά τώρα που το λες μ ακούγεται καλό αν βρεις κάτι πες μας

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , marina_86 είπε:

Ναι, ναι υπάρχει. Καλά δεν είναι κ απαραίτητο βέβαια. Απλά ενδεχομένως να καταλαβαίνει καλύτερα κ τις διαδικασίες και την ψυχολογία της γυναίκας αλλά κ του ζευγαριού. Αυτή που πάω εγώ είναι εξειδικευμένη. Όπως κατάλαβες πάω ΚΑΙ σε ψυχολόγο. Πάρε κόσμε ευρουλακια!!!! Χαχαχαχα

Να ρωτήσω κάτι ακόμα; Έμειναν σημάδια από τις τρυπιτσες;;;

Μείνανε ναι ένα είναι μέσα στον αφαλό και τ αλλά 3 κάτω χαμηλά 

πρίν από 22 λεπτά , ksvolimi είπε:

Η αισιοδοξία ειναι μονόδρομος αλλιώς δε βγαινει.. και θελει κ λιγο τρελα..ολοι κουβαλάνε ενα Σταυρο.. καμια φορα λεω δεν εχω παραπονο στη ζωη μου καλα μου φέρθηκε ταλαιπωρούμαι τωρα για κατι δε πείραζει.. αξιζει το κοπο και πρεπει να μαστε δυνατοί μεχρι τέλους .. καταλαβαινω την αγωνία σου το περασα κι εγω.. ωστοσο θα σκεφτομαστε οτι ειμαστε γεννημένες για τα δυσκολα ..❤️Και εγω κ εσυ και ολες.. σε ευχαριστω για τη πληροφορία και περιμενω τα νεα σου❤️

Φανταζομαι θα υπαρχει .. δε νομιζω να παιζει ρολο βεβαια ισως απλα να ναι γνωστής της καταστασης ωστοσο το καθε αγχος απο οπου κ αν πηγάζει το ιδιο ειναι.. θα δουμε παιρνω απαντησεις ηδη θα βρω σιγουρα!❤️

❤️❤️❤️ καρδούλες και μια μεγάλη αγκαλιά !!! Τωρα έκανα τις ενεσαρες μου 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Χαχα κοριτσάρα μου εμένα μου θύμησες ..τι ξάπλες, τι καθόμουν στη στάση κεράκι τι κατακόρυφα σαν τη σώσω από τα εγκλήματα (δεν ξέρω αν έβλεπες αυτή τη σειρά) τι σιρόπια αποχρεμπτικα για να ρέει το σπέρμα από τέτοια οοοουυυυυ. Μέχρι που εμένα όλο το βράδυ απλητη και ακατουρητη μη χάσω κανένα σπερματοζωάριο χαχαχαχα. Κανένα αποτέλεσμα...τώρα τα θυμάμαι με τον άντρα μου και γελάμε 

Καλέ τι τον θες τον ψυχολόγο. Εδώ θα μας τα λες και θα ξαλαφρώνει η ψυχούλα σου. Θα σουενει και το ευρώ στην τσέπη.

Χαχαχαχαχαχα κερακιιι τι είπες τώρα; ;; 

Σώσω αγαπώ να ξέρεις!!! 

"περάστε καθίστε στον καναπέ στον πάτωμα όπου είστε μαθημενοι" 

Ρε κορίτσια μ έχετε πάρει σήμερα καμία Dermestril? Παρήγγειλα σε ένα φαρμακείο και με πήραν πίσω να μ πουν ότι δεν τα βγάζει πια η εταιρια

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , marina_86 είπε:

Αχχχχ δεν μου τα λες πολύ θετικά. Μπαμ κ κάτω μου είσαι! Χαχαχα

Ωχ σορρυ νόμιζα το ήξερες !!! Απο το μαγιό δεν φαινόταν εσενα μπορεί να μη σ κάνει τόσες μπορεί με μια να μπει κ να δει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , MELINASP είπε:

Ρε κορίτσια μ έχετε πάρει σήμερα καμία Dermestril? Παρήγγειλα σε ένα φαρμακείο και με πήραν πίσω να μ πουν ότι δεν τα βγάζει πια η εταιρια

Τιιι; Μη μας λες τέτοια. Θα πάω αύριο να ρωτήσω. Ούτε κάν των 25???

πρίν από 7 λεπτά , silvy22 είπε:

Ωχ σορρυ νόμιζα το ήξερες !!! Απο το μαγιό δεν φαινόταν εσενα μπορεί να μη σ κάνει τόσες μπορεί με μια να μπει κ να δει 

Άσε, άσε. Ο λόγος σου με χόρτασε κ το ψωμί σου φατο. Χαχαχα

Πλάκα κάνω βρε, αφού ρωτάω καλά κάνεις κ μου τα πες. Να απειλήσω τον γιατρό εγκαίρως. Να του πω σαν αερικό θα μπεις κ θα βγεις. ❤️

• Χαχα 2

πρίν από 19 λεπτά , MELINASP είπε:

Αντε εεε επιτέλους άρα ξεκινάς προετοιμασία για τις εξετάσεις; 

Δεν θα μπεις είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα μείνεις μόνη σ και θα έχεις μια γερή εγκυμοσύνη! 

Όσο για εμάς, ούτε εμείς το πιστεύαμε. Και εμείς έτσι λέγαμε παλιά. Αλλά είμαστε πολύ πιο δυνατές από ότι νομίζουμε. 

Αν μ έλεγες πριν 5 χρόνια οτι θα έχω κάνει όλα αυτά θα σ έλεγα καλά ναι σίγουρα ειρωνικά. 

Άμα σου πω την ημέρα που μας ανακοίνωσε ο τότε γυναικολόγος ότι πάμε με εξωσωματική είχα μείνει. Ήμουν στο ιατρείο του στο σαλονάκι κ περίμενα να δώσουν στον άντρα μ κάτι συνταγές. Και ήταν μια κυρία δίπλα μ στον καναπέ και μ λέει "συγγνώμη άκουσα πας με εξωσωματική." της λέω ναι. Και μ λέει "πρόσεχε κορίτσι μ γτ είναι ναρκωτικό, να έχεις τα μυαλά σ καθαρά να δεις μέχρι που θα παλέψεις" 

Τότε δεν έδωσα σημασία λέω τι λέει αυτή;; 

Και τώρα μετά από 4 χρόνια ορμόνες λέω πόσο δίκιο είχε;;;; 

Γτ πολλές φορές το έκανα κ εγώ. Έλεγα στον γιατρό δώσε λίγο ακόμα ορμόνες να βγουν πιο πολλά. Έπεφτα και έλεγα πάμε πάλι! 

Αλλά τώρα πλέον είπα στοπ! Θέλω ένα παιδί αλλά όχι δεν θα βγάλω το καρκίνο για να το κάνω και να το αφήσω ορφανό. Πρέπει να πάμε με δανεικό σπέρμα θα πάμε και τα δύο δανεικά για να είμαι καλά και εκεί να το μεγαλωσω

Όλα καλά θα πάνε αγάπη μ μην αγχώνεσαι ξεκινάς επιτέλους! 

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω αλλά τώρα που το λες μ ακούγεται καλό αν βρεις κάτι πες μας

Αμε! 

πρίν από 27 λεπτά , ksvolimi είπε:

Εκανα 4300, Δεν προχωραει καλα ωστοσο ο γιατρος μου πε να μη ξανα κανω θα με δει τη τεταρτη πια που λογικα θα πρεπει να αρχισει να πεφτει η να κανει την ανατροπή 0,1 τοις εκατο πιθανοτητα του δινει.. δε μου κόβει φαρμακα βεβαια γιατι μου πε δε μπορω με 4300 να στα κοψω πρεπει να δωσουμε αλλη μια εβδομαδα..το καλο ειναι οτι δε θα χρειαστει απόξεση ένταξει το εχω αποδεχθεί γιατι το δουλευω μεσα μου μια εβδομάδα τωρα..θα μαι τυχερη την επομενη ευτυχως εχω κάβα.. ειμαι γενικα αισιόδοξη αλλα νιωθω οτι με κυριεύει το αγχος αφου καθε φορα π παω για υπερηχο μου δειχνει στο μόνιτορ το έντερο μου που. Χτυπιέται χαχαχα! Και θελω ενα ειδικο να με βοηθησει .. για σκεψου να ξανα μπω στη διαδικασια με αυτο που περασα τωρα θα τρελαθω..παντως παλια πιστευα θα παρω θετικη χοριακη τι καλα.. χθες ειπα στη μαια  αν μεινω ποτε εγκυος κ προχωρησει θα με δειτε τον 4 μηνα ας παιρνω φαρμακα δε πειραζει  ουτε χοριακες ουτε τιποτα.. αυτο το τρέμουλο να ανοιξει το αρχείο δεν υπάρχει..

Ναι αμε θα το εκτιμούσα.. σε ευχαριστω πολυ..!! 

Πω πω κοπελα μου ποσο σε καταλαβαινω! Ναι, αυτο το αγχος δεν παιζεται! Καλά κανεις να ζητησεις βοηθεια απο ειδικο κι ετσι αν δεν παει καλα τωρα, στην επομενη προσπαθεια θα εισαι πιο δυνατη για αυτην την εμπειρια! Το καλο ειναι, οπως λες κι εσυ οτι εχεις κάβα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , marina_86 είπε:

Τιιι; Μη μας λες τέτοια. Θα πάω αύριο να ρωτήσω. Ούτε κάν των 25???

Άσε, άσε. Ο λόγος σου με χόρτασε κ το ψωμί σου φατο. Χαχαχα

Πλάκα κάνω βρε, αφού ρωτάω καλά κάνεις κ μου τα πες. Να απειλήσω τον γιατρό εγκαίρως. Να του πω σαν αερικό θα μπεις κ θα βγεις. ❤️

Να Τα κανείς ολα Μαζί να τελειώνεις, εμενα μου είχαν πει τα κορίτσια απο το καφέ ότι είναι σημαντικό να μην πειράξει τις ωοθήκες και όντως όταν βγήκε μου είπε τα φτιάξαμε όλα και τις ωοθήκες Τις αφήσαμε στην ησυχία τους 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , MELINASP είπε:

Όλα καλά θα πάνε κοριτσακι μ συμβουλή που μ είχαν δώσει όταν ξεκίνησα για φυσική συλληψη. Κάθε δύο μέρες γούστου γούστου και μετά μείνει ξαπλωμένη κάνα δεκάλεπτο στο κρεββάτι. Όταν το δοκίμασα τον επόμενο μήνα ήμουν έγκυος! Οπότε βουυυρ

ΜΠΡΑΒΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟ!!! ❤️ Σουπερ κοριτσακι μ άραξε κ απόλαυσε το!  Ποτέ με το καλό πάλι υοερηχος; 

Σε μια εβδομαδα παλι! Ηδη αγωνιω! Λες να κανω αλλη μια χοριακη πριν;;;

πρίν από 28 λεπτά , marina_86 είπε:

Να κάνουμε group Therapy να ζητήσουμε καλύτερη τιμή! Χαχαχαχα

Θα λέμε όπως τα λέει η φίλη είναι, δεν έχω να προσθέσω κάτι! Χαχαχαχα 

Καλή ιδεα!:lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...