Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , marina_86 είπε:

Ναι ξεκινάω από αύριο τα λευκά! Άντε να δούμε... Ελπίζω να μας κάνουν τη χάρη οι ορμόνες μου κ να βρούμε κ διαθέσιμο χειρουργείο... Κι έχω μια αγωνία για τη λαπαροσκόπηση... άστο! 

Θεσσαλονίκη ή Αθήνα; Αν θες από κοντά βέβαια. Αλλιώς ψηφιακά δεν έχει σημασία.

Δεν εχω θεμα να κανω μεσω Skype.αν εχεις καποιον που γνωρίζεις 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 10 λεπτά , ksvolimi είπε:

Αθηνα..

Αγάπη μου εκανες σήμερα χοριακη ;

πρίν από 12 λεπτά , marina_86 είπε:

Ναι ξεκινάω από αύριο τα λευκά! Άντε να δούμε... Ελπίζω να μας κάνουν τη χάρη οι ορμόνες μου κ να βρούμε κ διαθέσιμο χειρουργείο... Κι έχω μια αγωνία για τη λαπαροσκόπηση... άστο! 

Θεσσαλονίκη ή Αθήνα; Αν θες από κοντά βέβαια. Αλλιώς ψηφιακά δεν έχει σημασία.

Έκανα εγώ λαμπ το καλοκαίρι υπάρχει μια σχετική δυσφορία γιατί σου βάζουν αέριο και σου φουσκώνουν την κοιλιά και πονάει μετά ο ωμός, ένα βράδυ εγώ έκατσε μέσα. σηκώθηκα και περπάτησα το απόγευμα, μετα είχα ναυτία όλη την εβδομάδα απο τη νάρκωση με πείραξε. για την ενδομητριωση το έκανα στο Μητέρα 

πρίν από 8 λεπτά , ksvolimi είπε:

Δεν εχω θεμα να κανω μεσω Skype.αν εχεις καποιον που γνωρίζεις 

Εγώ μπορώ να σου προτείνω για Θεσσαλονίκη αλλά μπορώ να μάθω κ για Αθήνα αν μου δώσεις λίγες μέρες. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Αγάπη μου εκανες σήμερα χοριακη ;

Εκανα 4300, Δεν προχωραει καλα ωστοσο ο γιατρος μου πε να μη ξανα κανω θα με δει τη τεταρτη πια που λογικα θα πρεπει να αρχισει να πεφτει η να κανει την ανατροπή 0,1 τοις εκατο πιθανοτητα του δινει.. δε μου κόβει φαρμακα βεβαια γιατι μου πε δε μπορω με 4300 να στα κοψω πρεπει να δωσουμε αλλη μια εβδομαδα..το καλο ειναι οτι δε θα χρειαστει απόξεση ένταξει το εχω αποδεχθεί γιατι το δουλευω μεσα μου μια εβδομάδα τωρα..θα μαι τυχερη την επομενη ευτυχως εχω κάβα.. ειμαι γενικα αισιόδοξη αλλα νιωθω οτι με κυριεύει το αγχος αφου καθε φορα π παω για υπερηχο μου δειχνει στο μόνιτορ το έντερο μου που. Χτυπιέται χαχαχα! Και θελω ενα ειδικο να με βοηθησει .. για σκεψου να ξανα μπω στη διαδικασια με αυτο που περασα τωρα θα τρελαθω..παντως παλια πιστευα θα παρω θετικη χοριακη τι καλα.. χθες ειπα στη μαια  αν μεινω ποτε εγκυος κ προχωρησει θα με δειτε τον 4 μηνα ας παιρνω φαρμακα δε πειραζει  ουτε χοριακες ουτε τιποτα.. αυτο το τρέμουλο να ανοιξει το αρχείο δεν υπάρχει..

πρίν από 11 λεπτά , marina_86 είπε:

Εγώ μπορώ να σου προτείνω για Θεσσαλονίκη αλλά μπορώ να μάθω κ για Αθήνα αν μου δώσεις λίγες μέρες. 

Ναι αμε θα το εκτιμούσα.. σε ευχαριστω πολυ..!! 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 10 λεπτά , silvy22 είπε:

Έκανα εγώ λαμπ το καλοκαίρι υπάρχει μια σχετική δυσφορία γιατί σου βάζουν αέριο και σου φουσκώνουν την κοιλιά και πονάει μετά ο ωμός, ένα βράδυ εγώ έκατσε μέσα. σηκώθηκα και περπάτησα το απόγευμα, μετα είχα ναυτία όλη την εβδομάδα απο τη νάρκωση με πείραξε. για την ενδομητριωση το έκανα στο Μητέρα 

Να ορίστε γιατί αγωνιώ @Villi !!!! Χαχαχαχαχαχα

@silvy22 Εγώ μάλλον δεν θα κάτσω μέσα, εκτός αν έχω δυσφορία ή αν γίνει επεμβατική. Ξεκινάμε για διαγνωστική. 

Κάθησα κι εγώ κ διάβασα με λεπτομέρειες όλη τη διαδικασία, για τρύπες, για αέρα κ τώρα μ' έχει πάει τρεις κ μία! Θαρρείς εγώ θα χειρουργησω! Και λέω ωρε τι τραβάμε! Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να γκρινιαξω πολύ κ στον σύζυξ γιατί θα μου πει μια χαρά, δεν θα την κάνεις κ τέλος κ δεν θα αγχωνόμαστε κ τα γνωστά. Αυτός νομίζει θα πάω κ θα με δουν με μια κάμερα. Δεν ξέρω τι νομίζει... Μετά θα του εξηγήσω! :blink:

Διαφημίσεις

Εκανα 4300, Δεν προχωραει καλα ωστοσο ο γιατρος μου πε να μη ξανα κανω θα με δει τη τεταρτη πια που λογικα θα πρεπει να αρχισει να πεφτει η να κανει την ανατροπή 0,1 τοις εκατο πιθανοτητα του δινει.. δε μου κόβει φαρμακα βεβαια γιατι μου πε δε μπορω με 4300 να στα κοψω πρεπει να δωσουμε αλλη μια εβδομαδα..το καλο ειναι οτι δε θα χρειαστει απόξεση ένταξει το εχω αποδεχθεί γιατι το δουλευω μεσα μου μια εβδομάδα τωρα..θα μαι τυχερη την επομενη ευτυχως εχω κάβα.. ειμαι γενικα αισιόδοξη αλλα νιωθω οτι με κυριεύει το αγχος αφου καθε φορα π παω για υπερηχο μου δειχνει στο μόνιτορ το έντερο μου που. Χτυπιέται χαχαχα! Και θελω ενα ειδικο να με βοηθησει .. για σκεψου να ξανα μπω στη διαδικασια με αυτο που περασα τωρα θα τρελαθω..παντως παλια πιστευα θα παρω θετικη χοριακη τι καλα.. χθες ειπα στη μαια  αν μεινω ποτε εγκυος κ προχωρησει θα με δειτε τον 4 μηνα ας παιρνω φαρμακα δε πειραζει  ουτε χοριακες ουτε τιποτα.. αυτο το τρέμουλο να ανοιξει το αρχείο δεν υπάρχει..

Ναι αμε θα το εκτιμούσα.. σε ευχαριστω πολυ..!! 

Θα σου στείλω μέσα στις επόμενες μέρες πμ. ❤️

Υπομονή γλυκούλα μου τώρα. Σε καταλαβαίνουμε όλες με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Το χειρίζεσαι εξαιρετικά. Πρέπει να προστατεύουμε τον εαυτό μας, όχι να τον χτυπάμε αλύπητα. Σωματικά κ ψυχολογικά.

• Μου αρέσει 2

Σε καταλαβαίνω με το άγχος το βιώνω και γώ τωρα , καλά κανείς και ζητάς βοήθεια ο γιατρός μου είχε μια καρτούλα στο ιατρειο τ αν μπεις στη σελίδα του θα δεις τους συνεργάτες του …ευτυχώς έχεις απόθεμα … εμείς που πάμε ίσα όσα κάθε φορά λέω αν κάτι δεν πάει καλά αντε πάλι απο την αρχή … η προηγούμενη ποσο ήταν ; Καλή δύναμη σου εύχομαι και χαίρομαι που είσαι αισιόδοξη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , ksvolimi είπε:

Δε πειραζει σε ευχαριστω πολυ!

Να σου πω βέβαια ότι επειδή έχω απευθυνθεί σε ειδικό δεν ήξερα ότι υπάρχει ειδικότητα σε θέματα εξωσωματικής. Υπάρχει όντως??

πρίν από 10 λεπτά , marina_86 είπε:

Να ορίστε γιατί αγωνιώ @Villi !!!! Χαχαχαχαχαχα

@silvy22 Εγώ μάλλον δεν θα κάτσω μέσα, εκτός αν έχω δυσφορία ή αν γίνει επεμβατική. Ξεκινάμε για διαγνωστική. 

Κάθησα κι εγώ κ διάβασα με λεπτομέρειες όλη τη διαδικασία, για τρύπες, για αέρα κ τώρα μ' έχει πάει τρεις κ μία! Θαρρείς εγώ θα χειρουργησω! Και λέω ωρε τι τραβάμε! Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να γκρινιαξω πολύ κ στον σύζυξ γιατί θα μου πει μια χαρά, δεν θα την κάνεις κ τέλος κ δεν θα αγχωνόμαστε κ τα γνωστά. Αυτός νομίζει θα πάω κ θα με δουν με μια κάμερα. Δεν ξέρω τι νομίζει... Μετά θα του εξηγήσω! :blink:

Εγώ 4 τρύπες έκανα , μακαρι να μπει και να βγει και να μην έχεις τίποτα , καλά πι άντρες δεν καταλαβαίνουν και πολλά 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Villi είπε:

Να σου πω βέβαια ότι επειδή έχω απευθυνθεί σε ειδικό δεν ήξερα ότι υπάρχει ειδικότητα σε θέματα εξωσωματικής. Υπάρχει όντως??

Ναι, ναι υπάρχει. Καλά δεν είναι κ απαραίτητο βέβαια. Απλά ενδεχομένως να καταλαβαίνει καλύτερα κ τις διαδικασίες και την ψυχολογία της γυναίκας αλλά κ του ζευγαριού. Αυτή που πάω εγώ είναι εξειδικευμένη. Όπως κατάλαβες πάω ΚΑΙ σε ψυχολόγο. Πάρε κόσμε ευρουλακια!!!! Χαχαχαχα

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Εγώ 4 τρύπες έκανα , μακαρι να μπει και να βγει και να μην έχεις τίποτα , καλά πι άντρες δεν καταλαβαίνουν και πολλά 

Να ρωτήσω κάτι ακόμα; Έμειναν σημάδια από τις τρυπιτσες;;;

πρίν από 10 λεπτά , marina_86 είπε:

χθες ειπα στη μαια  αν μεινω ποτε εγκυος κ προχωρησει θα με δειτε τον 4 μηνα ας παιρνω φαρμακα δε πειραζει  ουτε χοριακες ουτε τιποτα.. αυτο το τρέμουλο να ανοιξει το αρχείο δεν υπάρχει..

Ωχ ωχ αυτό με το τρέμουλο και η @silvy22 το έλεγε σήμερα, τόσο χάλια εεε; Ε να πας τότε, θα σε βοηθήσει. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , silvy22 είπε:

Σε καταλαβαίνω με το άγχος το βιώνω και γώ τωρα , καλά κανείς και ζητάς βοήθεια ο γιατρός μου είχε μια καρτούλα στο ιατρειο τ αν μπεις στη σελίδα του θα δεις τους συνεργάτες του …ευτυχώς έχεις απόθεμα … εμείς που πάμε ίσα όσα κάθε φορά λέω αν κάτι δεν πάει καλά αντε πάλι απο την αρχή … η προηγούμενη ποσο ήταν ; Καλή δύναμη σου εύχομαι και χαίρομαι που είσαι αισιόδοξη 

Η αισιοδοξία ειναι μονόδρομος αλλιώς δε βγαινει.. και θελει κ λιγο τρελα..ολοι κουβαλάνε ενα Σταυρο.. καμια φορα λεω δεν εχω παραπονο στη ζωη μου καλα μου φέρθηκε ταλαιπωρούμαι τωρα για κατι δε πείραζει.. αξιζει το κοπο και πρεπει να μαστε δυνατοί μεχρι τέλους .. καταλαβαινω την αγωνία σου το περασα κι εγω.. ωστοσο θα σκεφτομαστε οτι ειμαστε γεννημένες για τα δυσκολα ..❤️Και εγω κ εσυ και ολες.. σε ευχαριστω για τη πληροφορία και περιμενω τα νεα σου❤️

πρίν από 13 λεπτά , Villi είπε:

Φανταζομαι θα υπαρχει .. δε νομιζω να παιζει ρολο βεβαια ισως απλα να ναι γνωστής της καταστασης ωστοσο το καθε αγχος απο οπου κ αν πηγάζει το ιδιο ειναι.. θα δουμε παιρνω απαντησεις ηδη θα βρω σιγουρα!❤️

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Ναι έχω πάρει τις ορμόνες της διέγερσης. Από εσάς εδώ βλέπω ότι παίρνετε ένα εκατομμύριο φάρμακα:P για την ετ και την εγκυμοσύνη.  Επίσης φοβάμαι για το έμβρυο. Εάν όλη αυτή η διαδικασία του προκαλέσει κάποιο πρόβλημα υγείας. Αχ δεν ξέρω τι να πω... Το σίγουρο είναι ότι θα προτιμούσα να μην κάνω. Τώρα δεν ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα και τι θα γίνει... Προς το παρόν μπαίνω δυναμικά στο παιχνίδι της φυσικής σύλληψης!! :twisted:

Όλα καλά θα πάνε κοριτσακι μ συμβουλή που μ είχαν δώσει όταν ξεκίνησα για φυσική συλληψη. Κάθε δύο μέρες γούστου γούστου και μετά μείνει ξαπλωμένη κάνα δεκάλεπτο στο κρεββάτι. Όταν το δοκίμασα τον επόμενο μήνα ήμουν έγκυος! Οπότε βουυυρ

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Κορίτσια! Όλα καλά! Είδαμε τον σάκο!

Θα με ξαναδεί τώρα σε μια εβδομάδα

Στ αληθεια σας λεω, νόμισα οτι τελειωσαν ολα...ακόμα δεν έχουμε συνέλθει! Αν μπορουσα θα επινα ενα ρακί να στανιαρω απο την τρομάρα!:roll:

Ακόμα βεβαια, κι ο γιατρος μας μαζί, ειμαστε συγκρατημένοι γιατί ειναι πολυυυ νωρίς...μολις περάσαμε την δεύτερη πίστα!

ΜΠΡΑΒΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟ!!! ❤️ Σουπερ κοριτσακι μ άραξε κ απόλαυσε το!  Ποτέ με το καλό πάλι υοερηχος; 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, marina_86 είπε:

@chitaneta μου άσε, από υπαρξιακά άλλο τίποτα! Τίποτα δεν αξίζει τόση αγωνία και τόσο πόνο και ταυτόχρονα ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ! Είναι να τρελαίνεσαι δηλαδή. Μέχρι κι ο Άμλετ θα έσπαζε το κρανίο του!

@Condios είσαι καλύτερα τώρα αγαπημένη; Συνήλθες; Όταν μιλήσεις με γιατρό για λαπαροσκόπηση πες μας.

@Chrussa1982 εγώ αδιαθετησα. Οπότε είχες δίκιο... Το αίμα που είχες ήταν περίοδος!

Μα εκτός από γκαντεμοσαυρα που είμαι ξέρω και το σώμα μου κ ας χτυπιοταν ο Κουρτ..10 μέρες με περίοδο ήμουν χαχαχα. Ελπίζω τουλάχιστον τώρα να έρθει στην ώρα της. Σήμερα με ρώτησε η αφεντικινα πότε θα κάνω ετ μήπως χρειαστεί να πάρει άτομο να με αντικαταστήσει (το αφήνω ασχολιαστο). Της λέω κάτσε πρώτα να αδιαθετησω και να είναι καλό το ενδομήτριο και να κάνω ετ και να πετύχει και θα τα ξαναπούμε τότε. Σα να μίλαγα κινέζικα δεν καταλάβαινε την διαδικασία. Εδώ πρέπει να μπαίνει που έχουμε επιστημονικές γνώσεις χαχαχα. Καλή αρχή!!! Ένα βήμα πιο κοντά στο μωράκι σου !!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...