Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, gigi 72 είπε:

Πολύ χαίρομαι.. Αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά και θα γίνεις μανούλα.. Ξέχνα όλα τα κακά που συνέβησαν στο παρελθόν και τις ατυχίες που είχες. 

Πως με νιώθεις..αυτο το παρελθόν με εχει στοιχιωσει...τρεμω κάθε φορά που παω τουαλέτα..εχω περασει τοσα πολλά.τοσο κοπο....τοση κουραση....εξαντληση....κλαμα...σε ευχαριστώ

πρίν από 57 λεπτά , MaryH είπε:

Κοριτσακι μου, μα ηδη εχεις μπει σε διασικασια εξωσωματικης τεσσερις φορες, αν θυμαμαι καλα. Πηρες ορμονες , εκανες τις εξετασεις σου. Τωρα αν χρειαζοταν κατι,  αχρειαστο να ειναι, θα ηταν κατι απ τα ιδια που εχεις ηδη κανει

Να μην ανησυχεις. Θα σε δει ο γιατρος. Ο υπερηχος μετραει περισσοτερο απ ενα σημειο κ επειτα

Μπραβο κοριτσι! Μια χαρα! Σε ποιον ντοκ?

Τσιριγωτη 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 hour ago, MaryH είπε:

Κοριτσακι μου, μα ηδη εχεις μπει σε διασικασια εξωσωματικης τεσσερις φορες, αν θυμαμαι καλα. Πηρες ορμονες , εκανες τις εξετασεις σου. Τωρα αν χρειαζοταν κατι,  αχρειαστο να ειναι, θα ηταν κατι απ τα ιδια που εχεις ηδη κανει

Να μην ανησυχεις. Θα σε δει ο γιατρος. Ο υπερηχος μετραει περισσοτερο απ ενα σημειο κ επειτα

Μπραβο κοριτσι! Μια χαρα! Σε ποιον ντοκ?

Ναι έχω πάρει τις ορμόνες της διέγερσης. Από εσάς εδώ βλέπω ότι παίρνετε ένα εκατομμύριο φάρμακα:P για την ετ και την εγκυμοσύνη.  Επίσης φοβάμαι για το έμβρυο. Εάν όλη αυτή η διαδικασία του προκαλέσει κάποιο πρόβλημα υγείας. Αχ δεν ξέρω τι να πω... Το σίγουρο είναι ότι θα προτιμούσα να μην κάνω. Τώρα δεν ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα και τι θα γίνει... Προς το παρόν μπαίνω δυναμικά στο παιχνίδι της φυσικής σύλληψης!! :twisted:

• Μου αρέσει 5

πρίν από 13 λεπτά , chitaneta είπε:

Κορίτσια! Όλα καλά! Είδαμε τον σάκο!

Θα με ξαναδεί τώρα σε μια εβδομάδα

Στ αληθεια σας λεω, νόμισα οτι τελειωσαν ολα...ακόμα δεν έχουμε συνέλθει! Αν μπορουσα θα επινα ενα ρακί να στανιαρω απο την τρομάρα!:roll:

Ακόμα βεβαια, κι ο γιατρος μας μαζί, ειμαστε συγκρατημένοι γιατί ειναι πολυυυ νωρίς...μολις περάσαμε την δεύτερη πίστα!

Ουφ μπράβο πάει και αυτή η πίστα όλα καλα όλα καλα δεν σου είπε κάτι  για χοριακη ε ;

πρίν από 12 λεπτά , chitaneta είπε:

Στ αληθεια σας λεω, νόμισα οτι τελειωσαν ολα...ακόμα δεν έχουμε συνέλθει! Αν μπορουσα θα επινα ενα ρακί να στανιαρω απο την τρομάρα!:roll:

Ακόμα βεβαια, κι ο γιατρος μας μαζί, ειμαστε συγκρατημένοι γιατί ειναι πολυυυ νωρίς...μολις περάσαμε την δεύτερη πίστα!

Μπραβο!!! Συγκρατημενη αλλα αισιοδοξη και ολα θα πανε καλα!!

• Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , chitaneta είπε:

Άντε μπράβο δόξα το θεό, ένα βήμα τη φορά. Αλλα ρε  συ @chitaneta τι αγωνία , σας διαβάζω και σας θαυμάζω..πολύ αγωνία. Κι εγώ νόμιζα ότι παίρνεις θετική χοριακη και μετά κοσμάρα..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Villi είπε:

Άντε μπράβο δόξα το θεό, ένα βήμα τη φορά. Αλλα ρε  συ @chitaneta τι αγωνία , σας διαβάζω και σας θαυμάζω..πολύ αγωνία. Κι εγώ νόμιζα ότι παίρνεις θετική χοριακη και μετά κοσμάρα..

Άσε και γώ έτσι νόμιζα <_<

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , chitaneta είπε:

Μπράβο κορίτσι μου τουλάχιστον πήρες μια βαθιά ανάσα. Τι άγχος και αυτό απαπαπαπα. Είχα αγωνία τώρα που σχολασα να γυρίσω σπίτι να μπω να δω ότι όλα πήγαν καλά!! Χαλάρωσε τώρα και σε μια βδομάδα θα δεις και άλλα πράγματα στον υπέρηχο!!

πρίν από 13 λεπτά , Villi είπε:

Μια από τα ίδια. Αχ θα μας φάει η αγωνία το αχ το ουφ και όλα τα σχετικά!! Τα οποία παρεπιπτωντος τα περιμένω με μεγάλη λαχτάρα!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 56 λεπτά , silvy22 είπε:

Ουφ μπράβο πάει και αυτή η πίστα όλα καλα όλα καλα δεν σου είπε κάτι  για χοριακη ε ;

Οχι! Οχι αλλη χοριακη... Εσυ τωρα ποτε ξαναεχεις;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, chitaneta είπε:

Συγχαρητήρια!!!!! Τι όμορφα νεα!!!!!!

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Villi είπε:

Τι με θαυμαζεις...τρομαρα μου! Ναι ρε συ πολυ αγωνια, τοσο που τις στιγμς εκεινες σκεφτεσαι...αξιζει να το περναω ολο αυτο; Ξερω αν ολα πανε καλα και ερχεται το παιδακι τα ξεχνας όλα αυτα...αλλά αν δεν ερθει; αξιζει να τα περναμε; λεω εγω τωρα ε; Μετα απο το σοκ με χουν πιασει τα υπαρξιακα μου... to be or not to be!:roll:

πρίν από 10 λεπτά , silvy22 είπε:

Δευτέρα εγώ … αναμονή 

Αντε με το καλο να παρεις κι αλλη νουμεραρα και αλλη μια βαθια ανασα!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

6 ώρες πρίν, Condios είπε:

Κορίτσια μου όμορφα βγήκαμε,,,,πόνεσα πολύ,,,ήταν δύσκολο λέει ο γιατρός,,,λόγω του κατασκευαστικού μου θέματος. Μου έβαλαν ενδοφλέβια spasmapotel ευτυχώς και πέρασε ο πολύς πόνος! Τώρα υπομονή και αναμονή και για το βραδινό ρντβ με τον άλλο γιατρό . Το καλό είναι ότι είναι σύμφωνος ο Τσιρ με τη λαπαροσκοπηση για να γίνουν όλα σωστά λέει και μετά τα επόμενα βήματα. Ειδομεν. Ένα κλάμα πάντως το κρατάω για να το μπηξω να φύγει η ένταση να ξέρετε. Προς το παρόν καφέ στη λιακαδιτσα δίπλα στη θαλασσιτσα και μαμ 

Γλυκουλα μου!!! Χαιρομαι που περασε ο πολυ πονος! Τουλαχιστον σε εφερε ενα βημα πιο κοντα στο στοχο! Πως το κρατας το κλαμα δεν καταλαβαινω. Εγω θα εκλαιγα ολη μερα μαλλο χαχαχα! Καλη συνεχεια τώρα!♥️♥️♥️♥️

4 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

πηρα τη 2η 556
η 1η ηταν 205
3 μέρες διαφορά
ουφ πάει το βήμα 2

Ολεεεεε! Μπραβο κοριτσακι μου!!!! 

4 ώρες πρίν, geozak είπε:

@silvy22Μπραβο!!!!! Χαιρομαι τοσο!

Τα δικα μου τωρα....απο 751 την Δευτέρα , 3888 σήμερα Παρασκευή ...περιμενα 3000 κ κατι...κ ναι το θαυμα συνεχίζεται!!!!! Ειναι αυτη η θεια δυναμη που προστατεύει γιατι απλα την πιστεύω πολυ!!!!

Και ξανα ολεεεεεεεεεεε!!! Τι νουμεραρα ειναι αυτη!!! Μπραβο σου!!!!! 

Ωραια νεα σημερα ευχαριστουμε κοριτσια!!! Στειλτε μπεμπεδοσκονη τωρα!! 

3 ώρες πρίν, geozak είπε:

Οδευω στα 48.παντρεύτηκα Στα 42 κ εμεινα έγκυος 4 φορες φυσικα.μετα ξεκινήσα τις εξωσωματικες κ το γολγοθα!! Κ τον Αύγουστο ήμουν έγκυος φυσικα.... ο τελευταίος γιατρός το εστιασε στη κακη ποιότητα...απο εξετάσεις ειχα κανει τα παντα..σκέψου οτι τωρα δεν έκανα ουτε μια εξέταση...τα λεφτα που χαλασα ως σήμερα μαζί με τα έξοδα μου στην Αθήνα φτάνουν τα 40000....ας φτασω τουλάχιστον ως το τέλος....σε ευχαριστώ 

Κοιτα ο γιατρος μου για μενα οταν του ειπα οτι ειμαι μεγαλη (37) μου απαμτησε εισαι μωρο. Αρα εσυ που εισαι 48 εισαι εφηβη. Αν σου ερθουν διδυμακια σημαινει οτι μπορεις να τα βγαλεις περα με 2 :)

4 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Κατα αρχην συγχαρητηρια στα κοριτσια μας με τις χοριακες και στην condios περαστικά!

Εγω πηρα τη χοριακη, 2900 απο 834 την Δευτέρα...πως σας φαινεται κορίτσια; δεν θα επρεπε να ειναι πιο πολυ;

Επίσης μας ειπε ο γιατρος να παμε σε μια ώρα να με δει κιόλας. Δεν ξέρω πρεπει να ανησυχησω;;;

Και τριτο ολεεεεεεε! Συγχαρητήρια γλυκια μου!!!! Περιμενουμε και τα νεα απο τον υπερηχο!

Μα τι ωραια μερα ειναι αυτη σημερα;!!!

Φτου φτου φτου

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Ναι έχω πάρει τις ορμόνες της διέγερσης. Από εσάς εδώ βλέπω ότι παίρνετε ένα εκατομμύριο φάρμακα:P για την ετ και την εγκυμοσύνη.  Επίσης φοβάμαι για το έμβρυο. Εάν όλη αυτή η διαδικασία του προκαλέσει κάποιο πρόβλημα υγείας. Αχ δεν ξέρω τι να πω... Το σίγουρο είναι ότι θα προτιμούσα να μην κάνω. Τώρα δεν ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα και τι θα γίνει... Προς το παρόν μπαίνω δυναμικά στο παιχνίδι της φυσικής σύλληψης!! :twisted:

Eιχα διαβασει ενα αρθρο καθηγητη γυναικολογιας στη Βρετανια κ ελεγε οτι οι ορμονες της δοτριας ειναι πολυ πιο επιβαρυντικες σε σχεση με της ληπτριας.

Δεν ειναι απαραιτητο στην ετ να παρεις πολλα φαρμακα.Εγω αν κ μεγαλη, πηρα μονο 3 σικλακουρ, ενα βασκλορ κ ενα φιλισιν τη μερα. Τιποτα αλλο. Και ειχα εγκυμοσυνες

2 ώρες πρίν, geozak είπε:

Πως με νιώθεις..αυτο το παρελθόν με εχει στοιχιωσει...τρεμω κάθε φορά που παω τουαλέτα..εχω περασει τοσα πολλά.τοσο κοπο....τοση κουραση....εξαντληση....κλαμα...σε ευχαριστώ

Τσιριγωτη 

Α, μαλιστα. Ο γνωστος μαγος:)

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Μπραβοοοοοοο!!!! Το μωρακι ειναι εδω!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...