Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , geozak είπε:

Δεν με πηραν τηλ ακόμα ...για να ειμαι ειλικρινής φοβαμαι για δίδυμα...λόγω ηλικιας....

Καταλαβαίνω απόλυτα τους φόβους σου γλυκιά μου. Αλλά να σου πω και κάτι;; Ότι έχεις μέσα στην κοιλίτσα σου καλοδεχούμενο. Έχεις κάνει τιτάνιο αγώνα!! Έχεις όλες εμάς να πορευόμαστε χέρι χέρι. Ας κάνεις υπέρηχο με το καλό και θα δούμε τι κρύβει η κοιλιτσα. Αλήθεια πόσο είσαι για να φοβάσαι??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 20 λεπτά , geozak είπε:

@silvy22Μπραβο!!!!! Χαιρομαι τοσο!

Τα δικα μου τωρα....απο 751 την Δευτέρα , 3888 σήμερα Παρασκευή ...περιμενα 3000 κ κατι...κ ναι το θαυμα συνεχίζεται!!!!! Ειναι αυτη η θεια δυναμη που προστατεύει γιατι απλα την πιστεύω πολυ!!!!

Συγχαρητήρια βρε geozak!!! Μα τι υπέροχο νούμερο;!!!!! Μπράβο!!!!

Και εγώ διδυμακια μυριζομαι...!! :lol: Τι σου είπε ο γιατρός; Πότε πάς για υπέρηχο;

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

22 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Α εντάξει τότε! Εάν είναι έτσι εγώ δεν έχω προσπαθήσει κορίτσια!! Θα το εφαρμόσω όμως αυτόν τον μήνα!! Αααχ! Τι με περιμένει! :blink::P εν τω μεταξύ εγώ στη φάση που είμαι ανοίκω σε άλλο γκρουπ αλλά τι να κάνω που έχω δεθεί μαζί σας!! Οπότε θα έχετε τον πόνο σας θα έχετε κ μένα την άσχετη!!! ;-)

Nομιζω οτι εσεις οι δοτριες κ εμεις οι ληπτριες εχουμε κατι που μας συνδέει..Δεν ειναι τυχαιο που εισαι εδω σ αυτο το γκρουπ

• Μου αρέσει 3

πρίν από 46 λεπτά , chitaneta είπε:

Κατα αρχην συγχαρητηρια στα κοριτσια μας με τις χοριακες και στην condios περαστικά!

Εγω πηρα τη χοριακη, 2900 απο 834 την Δευτέρα...πως σας φαινεται κορίτσια; δεν θα επρεπε να ειναι πιο πολυ;

Επίσης μας ειπε ο γιατρος να παμε σε μια ώρα να με δει κιόλας. Δεν ξέρω πρεπει να ανησυχησω;;;

Καλέ τι να ανησυχήσεις;;; Είναι σούπερ η χοριακη σου!!!! Μπράβο κοπέλα μου!!! Τέλεια!! Με το καλό να δείς και το σπορακι σου!! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καταλαβαίνω απόλυτα τους φόβους σου γλυκιά μου. Αλλά να σου πω και κάτι;; Ότι έχεις μέσα στην κοιλίτσα σου καλοδεχούμενο. Έχεις κάνει τιτάνιο αγώνα!! Έχεις όλες εμάς να πορευόμαστε χέρι χέρι. Ας κάνεις υπέρηχο με το καλό και θα δούμε τι κρύβει η κοιλιτσα. Αλήθεια πόσο είσαι για να φοβάσαι??

Οδευω στα 48.παντρεύτηκα Στα 42 κ εμεινα έγκυος 4 φορες φυσικα.μετα ξεκινήσα τις εξωσωματικες κ το γολγοθα!! Κ τον Αύγουστο ήμουν έγκυος φυσικα.... ο τελευταίος γιατρός το εστιασε στη κακη ποιότητα...απο εξετάσεις ειχα κανει τα παντα..σκέψου οτι τωρα δεν έκανα ουτε μια εξέταση...τα λεφτα που χαλασα ως σήμερα μαζί με τα έξοδα μου στην Αθήνα φτάνουν τα 40000....ας φτασω τουλάχιστον ως το τέλος....σε ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 2

13 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Δεν με πειράζει να απαντήσω! Καμία φορά το κάνω σαν δεύτερη σκέψη ότι θα ήταν τραγική ειρωνεία να χρειαστώ ωαρια κ γελάω του τύπου έχει γούστο να το ζήσω κ αυτό!!! Η αλήθεια είναι ότι το θέλω το DNA μου! Αλλά εάν δεν μπορούσα φυσικά γενικά δεν ξέρω αν θα έμπαινα σε διαδικασία εξωσωματικής, πόσο μάλλον δωρεάς. Δεν είμαι τρελαμενη στο να κάνω παιδί. Θα μπορούσα να ζήσω κ χωρίς. Εγώ προσωπικά έχω καταλήξει σε αυτό, έχοντας βρει το νόημα της ζωής μου σε κάτι άλλο κ όχι στο να αποκτήσω παιδί. Επίσης λόγω της δουλειάς μου, φοβάμαι λίγο τις εξωσωματικές. Πάντως εάν έφτανα στο σημείο να πρέπει να αποφασίσω για να πάρω δανεικά η απάντηση είναι δεν ξέρω! Και ναι και όχι. 

13 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Δεν με πειράζει να απαντήσω! Καμία φορά το κάνω σαν δεύτερη σκέψη ότι θα ήταν τραγική ειρωνεία να χρειαστώ ωαρια κ γελάω του τύπου έχει γούστο να το ζήσω κ αυτό!!! Η αλήθεια είναι ότι το θέλω το DNA μου! Αλλά εάν δεν μπορούσα φυσικά γενικά δεν ξέρω αν θα έμπαινα σε διαδικασία εξωσωματικής, πόσο μάλλον δωρεάς. Δεν είμαι τρελαμενη στο να κάνω παιδί. Θα μπορούσα να ζήσω κ χωρίς. Εγώ προσωπικά έχω καταλήξει σε αυτό, έχοντας βρει το νόημα της ζωής μου σε κάτι άλλο κ όχι στο να αποκτήσω παιδί. Επίσης λόγω της δουλειάς μου, φοβάμαι λίγο τις εξωσωματικές. Πάντως εάν έφτανα στο σημείο να πρέπει να αποφασίσω για να πάρω δανεικά η απάντηση είναι δεν ξέρω! Και ναι και όχι. 

Κοριτσακι μου, μα ηδη εχεις μπει σε διασικασια εξωσωματικης τεσσερις φορες, αν θυμαμαι καλα. Πηρες ορμονες , εκανες τις εξετασεις σου. Τωρα αν χρειαζοταν κατι,  αχρειαστο να ειναι, θα ηταν κατι απ τα ιδια που εχεις ηδη κανει

πρίν από 54 λεπτά , chitaneta είπε:

Κατα αρχην συγχαρητηρια στα κοριτσια μας με τις χοριακες και στην condios περαστικά!

Εγω πηρα τη χοριακη, 2900 απο 834 την Δευτέρα...πως σας φαινεται κορίτσια; δεν θα επρεπε να ειναι πιο πολυ;

Επίσης μας ειπε ο γιατρος να παμε σε μια ώρα να με δει κιόλας. Δεν ξέρω πρεπει να ανησυχησω;;;

Να μην ανησυχεις. Θα σε δει ο γιατρος. Ο υπερηχος μετραει περισσοτερο απ ενα σημειο κ επειτα

πρίν από 13 λεπτά , geozak είπε:

Οδευω στα 48.παντρεύτηκα Στα 42 κ εμεινα έγκυος 4 φορες φυσικα.μετα ξεκινήσα τις εξωσωματικες κ το γολγοθα!! Κ τον Αύγουστο ήμουν έγκυος φυσικα.... ο τελευταίος γιατρός το εστιασε στη κακη ποιότητα...απο εξετάσεις ειχα κανει τα παντα..σκέψου οτι τωρα δεν έκανα ουτε μια εξέταση...τα λεφτα που χαλασα ως σήμερα μαζί με τα έξοδα μου στην Αθήνα φτάνουν τα 40000....ας φτασω τουλάχιστον ως το τέλος....σε ευχαριστώ 

Μπραβο κοριτσι! Μια χαρα! Σε ποιον ντοκ?

πρίν από 27 λεπτά , geozak είπε:

Δεν με πηραν τηλ ακόμα ...για να ειμαι ειλικρινής φοβαμαι για δίδυμα...λόγω ηλικιας....

Κατανοητός ο φόβος αλλά σκέψου ότι αν είναι δίδυμα θα έχουν το ένα το άλλο. Άλλωστε σε αυτά τα πράγματα δεν επιλέγουμε εμείς πως θα έρθουν. Και πάλι συγχαρητήρια. 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μιλησα με τη μαία και μου ειπε οτι θα περιμεναμε να ειναι λιγο πιο υψηλή η χοριακη γι αυτο και θελει να με δει επιτοπου...

Παω τώρα...θα σας ενημερώσω μολις μπορεσω κι ο θεος βοηθος!

• Μου αρέσει 13

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , chitaneta είπε:

Κορίτσια μιλησα με τη μαία και μου ειπε οτι θα περιμεναμε να ειναι λιγο πιο υψηλή η χοριακη γι αυτο και θελει να με δει επιτοπου...

ολα θα πανε καλα! περιμενουμε να μας ενημερωσεις 

• Μου αρέσει 1

8 minutes ago, chitaneta said:

Καλό που θα σε δει αμέσως. Αυτά με τη χοριακη είναι πολύ αγχωτικά και από όσο κατάλαβα δεν είναι απαραίτητα κακό. Ο υπέρηχος είναι αυτός που θα δείξει . Ήρεμα, θετική σκέψη και μια μεγάλη εικονική αγκαλιά. Περιμένουμε νέα !!!! Οοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , chitaneta είπε:

Πολύ καλη επιτυχια σου ευχομαι ολα καλα θα ναι❤️

πρίν από 17 λεπτά , chitaneta είπε:

Όλα καλά θα πανε κ θα κλαις απο την χαρα σου 

πρίν από 25 λεπτά , chitaneta είπε:

Βρε πήγαινε τώρα που τον πέτυχες ....άντε περιμένουμε τα νέα σου !!!κλάματα δεχόμαστε μόνο από χαρά !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...