Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια πήρα την Στεφ .μου είπε θα ρωτήσει τον γιατρό και θα μου πει. Της είπα ότι είμαι ζορισμενη ψυχολογικά και μου είπε ότι κ αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Αναμένω λοιπόν την απάντηση του Κουρ ..

Βιβή μου τα μύδια δε μου αρέσουν αν φάμε καλαμαράκια τηγανητά πειράζει; 

Αννούλα και @chitanetaθα βάλω να δω σασμο που πεθαίνω για τον Μάθιο χαχαχα ε δεν μπορεί θα μου έρθει η κάψα σίγουρα χαχαχα.

Μελινακι εγώ τα έβαζα στα μπούτια 2 σε κάθε μπουτακι και όλα ήταν μια χαρά. Στην κοιλιά δεν άντεχα όταν πήγαινα να τα ξεκολλήσω βελαζα στον πόνο χαχαχα.

Χαχαχα αντε καλα. Ας ειναι καλαμαρακια και Μαθιος τοτε! 

Ωραία αυριο λογικα θα σε παρει πισω να σου πει. Αναμενουμε νεα.

πρίν από 13 λεπτά , gigi 72 είπε:

@Viv37τι ακριβώς μαξιλάρι είναι αυτό και που το βρίσκω.. Βοήθησε με λίγο.. Αγκυλωση θα πάθω και είμαι μόνο στην αρχή.. Μέχρι τις 21 που θα πάω πάλι για υπέρηχο άιντε-άιντε.. Θα μουμιοποιηθω.. Χαχαχα 

Αν γραψεις στο google μαξιλαρια εγκυμοσυνης θα σου βγαλει παρα πολλα. Διαλεγεις και παιρνεις :) ειναι λιγο ακριβα αλλα αξιζουν τα λεφτα τους απ οτι λενε φιλες μου που τα χρησιμοποιησαν κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης τους και στο θηλασμο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 23 λεπτά , Viv37 είπε:

Οπου θελεις μπορεις να τα βαλεις εκτος απο σπομδυλικη στηλη και στηθος. 

Αχ ωραία γτ τα έβαλα κοιλιά κάτω από τον αφαλό αριστερά κ δεξιά κ επειδή εκεί πάει κ το παντελόνι σκέφτηκα μην ξεκολλάνε. Έχουν περάσει κ χρόνια κ δεν θυμάμαι. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 37 λεπτά , MELINASP είπε:

Ποτέ με το καλό πας γιατρό να δεις το μπιζελακι;; 

Αχ σε καταλαβαίνω ω βάλε τον άντρα να σε τριψει με λαδάκι στη πλάτη εμένα με βοηθούσε πολύ! Δεν πειράζει αγάπη μ χαλαλι

Αυριο παω γθα την 3η χοριακη και μετα βλεπουμε!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 41 λεπτά , Annaforyou είπε:

@Viv37 Άσε και κάνω αμάν να καταλάβω τί λέτε κάθε φορά που πιάνετε τα ιατρικά σας!!! Νιώθω σαν να είμαι επίπεδο Α junior να με βάλανε σε τάξη για proficiency!!!  @gigi 72 και συ πατριωτάκι;; 

Και εγώ πατριωτακι,,,, και η @Neli83 θκια μας είναι,,,η γουρλου!!!!!! Χαχαχαχα 

• Χαχα 2

On 8/2/2022 at 2:11 ΜΜ, silvy22 είπε:

ναι αγαπη μου τη θυμάμαι την ιστορία .. αν θυμάμαι καλά είχατε φύγει και είχατε πάει επαρχία?
έχε πίστη, η προσευχή βοηθάει και ομμμμ
το σημαντικό είναι οτι είστε αγαπημένοι και υγιής!
θα προσπαθήσω!!!!

**ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ**

ΧΟΡΙΑΚΗ 205!!!!

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ!!!! @ΝΙΚΗΑΝΤΩΝΙΑ

μπραβο κοριτσαραμ γλυκια .. τι ομορφα νεα ειναι αυτά..  κ με κορονοβαριους κ νουμεραρα....σκιζεις.... να σ πανε ολα τελεια με υγεια κ η παναγια μαζι σ....

υγ.. τα φιλια μ στον Κούρτη.   γκαζώνει λεμε...αχαχχαχαχα

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , MELINASP είπε:

Τι ωραία που είστε ρε κορίτσια μ στην επαρχία!!! Εμάς μας έφαγε η κωλο Αθήνα. 

Όνειρο το έχουμε με τον άντρα μ να πάμε επαρχία να μείνουμε! 

Εγώ μόλις γύρισα από ντοκ το ενδομητριο 9η μετά με 6 σικλακούρ τη μέρα 4,5 τσουρουτικο κλασσικά! Μ ξεκίνησε και σήμερα αυτοκόλλητα των 100 κάθε δύο μέρες να το αλλάζω. Δεν βρήκα έβαλα δύο των 50 χρόνια είχα να βάλω τα πεθύμησα χαχαχαχα

Για θυμίστε μ εκτός από αριστερά κ δεξιά κάτω από τον αφαλό που αλλού μπορούμε; μπούτια στο πλάι σωστά θυμάμαι; 

Καλή συνέχεια λουλούδι μου,,,,είθε να δώσει και να γίνει μπομπεισιον το ενδομήτριο!!!! Εγώ στα ισχία προς το γλουτό τα κολλάω εκτός κοιλιάς!!!! 

Α, μόλις έφτασα Αθήνα,,, έβαλα πυζαμουλες, πήρα τα χάπια μου σαν καλό κορίτσι και περιμένω να ξεκινήσει ο Παϊσιος. Αύριο 6:00 το πρωί εγερτηριο (ουγκ και μουγκ και οοομμμ) ,,, αμήν

• Μου αρέσει 9

πρίν από 11 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

μπραβο κοριτσαραμ γλυκια .. τι ομορφα νεα ειναι αυτά..  κ με κορονοβαριους κ νουμεραρα....σκιζεις.... να σ πανε ολα τελεια με υγεια κ η παναγια μαζι σ....

υγ.. τα φιλια μ στον Κούρτη.   γκαζώνει λεμε...αχαχχαχαχα

Ευχαριστώ αγάπη μου εγώ είμαι απέναντι στο Σφακ… χιχοχοχο να χαίρεσαι και σύ το παιδάκι σου 

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Ευχαριστώ αγάπη μου εγώ είμαι απέναντι στο Σφακ… χιχοχοχο να χαίρεσαι και σύ το παιδάκι σου 

κ αυτος γκαζωνει καλε.. εχω καταμπερδευτει λεμε..αχαχ αχαχχα σορρυ για το mistake..με το καλο να το κρατησεις κ συ αγκαλια σ κ να το φιλας ολη μερα....

❤❤ τις εμαθα κ γω τις καρδουλες....

• Μου αρέσει 1

@chitaneta & @geozak αύριο τα κοντέρ θα είναι στην αναμονή για σπάσιμο,,,, ναι??????

@Chrussa1982 μου υπομονή ,, δεν περνάς και λίγα και δεν πήρες και λίγα!!! Βαθιές ανάσες, καλό μαμ (ξέρεις , απ'αυτό το απαγορευμένο το ωραίο) και πολύ αγκαλιτσα,,,η ωκυτοκινη κάνει θαύματα λέμε!!!!! 

@Viv37 είσαι θεουλα ,,, αχαχαχαχα,,, α , και βράχος , α , και φουλ υπομονετική, α , και αυτοσαρκαζουσα αγαπημένη! 

@gigi 72 πραγματικά θέλει δύναμη και αντοχή και υπομονή και μασάζ φίλη,,,,ότι μπορείς ,όσο μπορείς !!!! 

@Fili μόνο οοοομμμμμ και υπερήχους και καρδούλες και Βαλεντίνους,,άσε τις γυμναστικές τώρα 

@Annaforyou είσαι καρτποσταλι που μας δίνεις ζωή απ'τη ζωή σου ,,και μακάρι να μείνεις αμαθή σε αυτά που συμβαίνουν σε εμάς και απλά να είσαι εδώ φίλη μας να γελάς ! Καταλαβαίνεις πως το εννοώ! 

@Rafaelatarzan σε ευχαριστούμε που συνεχίζεις να μας κάνεις παρέα και να γράφεις , αλήθεια το εκτιμώ απ'όλες όσες τα έχετε καταφέρει και παρόλα αυτά είστε εδώ!!! Μεγάλη η δύναμη που μας δίνετε για να μην τα παρατάμε ποτέ!!!

• Μου αρέσει 9

On 8/2/2022 at 5:09 ΜΜ, Aria. είπε:

Μακάρι ....μακάρι γιατί είναι κρίμα τόσο κόπο κάνουμε κ τόσα έχουμε περάσει όλες μας δεν είναι σωστό να παίζουν μαζί μας...οκ το καταλαβαίνω όλα είναι εμπόριο πλέον στην εποχή μας αλλά αυτό δ θα έπρεπε ...δ θυμάμαι ποια κοπέλα το έγραψε πριν έπρεπε να δίνουν επιδότηση !!!ΕΣΠΑ !!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!

που σκατα ειναι αυτος ο π@$%της να ρθω κει νατ πω 2λογακια....που θα μιλησει αυτος για τις δοτριες κ σε εκανε να κλαψεις κιολας...

μην χεσω μεσα τις προκαταληψεις τους ...τα πηρα τωρα.

σε αγαπώ μην κλαις....

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

που σκατα ειναι αυτος ο π@$%της να ρθω κει νατ πω 2λογακια....που θα μιλησει αυτος για τις δοτριες κ σε εκανε να κλαψεις κιολας...

μην χεσω μεσα τις προκαταληψεις τους ...τα πηρα τωρα.

σε αγαπώ μην κλαις....

@Rafaelatarzan σε ευχαριστώ πολύ !!!ήταν ένας υποτίθεται επιστήμονας ξερολας..ευτυχώς δ άκουσα τον άντρα μου κ έγραψα εδώ στις φίλες μας κ με βοήθησαν απίστευτα !!!

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Condios είπε:

@chitaneta & @geozak αύριο τα κοντέρ θα είναι στην αναμονή για σπάσιμο,,,, ναι??????

@Chrussa1982 μου υπομονή ,, δεν περνάς και λίγα και δεν πήρες και λίγα!!! Βαθιές ανάσες, καλό μαμ (ξέρεις , απ'αυτό το απαγορευμένο το ωραίο) και πολύ αγκαλιτσα,,,η ωκυτοκινη κάνει θαύματα λέμε!!!!! 

@Viv37 είσαι θεουλα ,,, αχαχαχαχα,,, α , και βράχος , α , και φουλ υπομονετική, α , και αυτοσαρκαζουσα αγαπημένη! 

@gigi 72 πραγματικά θέλει δύναμη και αντοχή και υπομονή και μασάζ φίλη,,,,ότι μπορείς ,όσο μπορείς !!!! 

@Fili μόνο οοοομμμμμ και υπερήχους και καρδούλες και Βαλεντίνους,,άσε τις γυμναστικές τώρα 

@Annaforyou είσαι καρτποσταλι που μας δίνεις ζωή απ'τη ζωή σου ,,και μακάρι να μείνεις αμαθή σε αυτά που συμβαίνουν σε εμάς και απλά να είσαι εδώ φίλη μας να γελάς ! Καταλαβαίνεις πως το εννοώ! 

@Rafaelatarzan σε ευχαριστούμε που συνεχίζεις να μας κάνεις παρέα και να γράφεις , αλήθεια το εκτιμώ απ'όλες όσες τα έχετε καταφέρει και παρόλα αυτά είστε εδώ!!! Μεγάλη η δύναμη που μας δίνετε για να μην τα παρατάμε ποτέ!!!

Ελα και γώ Παισιο περιμένω ! Όλα καλά να πάνε αύριο περιμένουμε νέα …!!! Θα σε μαστουρώσουν κ νανάκια … zzzzzzz

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Aria. είπε:

@Rafaelatarzan σε ευχαριστώ πολύ !!!ήταν ένας υποτίθεται επιστήμονας ξερολας..ευτυχώς δ άκουσα τον άντρα μου κ έγραψα εδώ στις φίλες μας κ με βοήθησαν απίστευτα !!!

που να τ μπει ο διακος στο  αυτι....του παλιο παπαρα....( διαχείριση μην μ κανεις παράτηρηση για τον παπαρα κανονισε) ....

τωρα ειδα παρακάτω  οτι ηρεμησεις αγαπη μ.. κ ενα κ 2 κ 3 κ οσα θες να κανεις παιδια. κ ας έχεις κ ενα κ 2 κ 3.. δεν αλλαζει κατι... 

με φουρλισε ο μπαμπιας βραδιατικα..  

• Χαχα 3

1 hour ago, Condios είπε:

Καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Πολύ πολύ καλή επιτυχία για αύριο και μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις ε; Και μετά κοίτα να ξεσαλωσεις και να κάνεις όμορφα πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σου δώσουν δύναμη να συνεχίσεις!!

Περιμένουμε και τις χοριακες των κοριτσιών μας πωπω πάλι σε αναμμένα κάρβουνα θα είμαστε. Το κινητό θα γίνει προέκταση του χεριού μου πάλι αύριο για να μάθω τα νέα σας. 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Α εντάξει τότε! Εάν είναι έτσι εγώ δεν έχω προσπαθήσει κορίτσια!! Θα το εφαρμόσω όμως αυτόν τον μήνα!! Αααχ! Τι με περιμένει! :blink::P εν τω μεταξύ εγώ στη φάση που είμαι ανοίκω σε άλλο γκρουπ αλλά τι να κάνω που έχω δεθεί μαζί σας!! Οπότε θα έχετε τον πόνο σας θα έχετε κ μένα την άσχετη!!! ;-)

αννα μας μα σε ρωτησω κάτι  απο περιεργεια κ μονο??? εσυ που εισαι δοτρια αν ου μη γεννητο( παναγια μ δεν λεω οτι θα γίνει) σεν μπορέσεις με δικα σ αυγα θα επερνες χρυσα αυγα απο αλλη κοπελα??? μαλακια ρωταω ε???? αν θες απαντάς.. συγνωμη κιολας για την αδικρισια μ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...