Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, Chrussa1982 said:

Δεν πονάει το σκυλοπαιδι μου ευτυχώς αλλά η μαχη είναι άνιση...anyway όλα μέσα στη ζωή είναι. Θα τον πάρω τον γιατρό το σκέφτηκα . Και καλά θα του πω ότι δεν έχω ακόμα αδιαθετησει κ αν αυτό είναι ανησυχητικό. Και που ξέρεις ..ίσως την ίδια ώρα μιλάς κ εσύ με το κέντρο ότι ξεκινάτε επιτέλους!!! @Annaforyou εδώ ανήκεις και εσύ!! Είσαι η δοτρια της καρδιάς μας που μας ανοίγεις τα μάτια και μοιράζεσαι τις δικές σου εμπειριες μαζί μας. Έτσι για να ξέρουμε και από την άλλη πλευρά τι τραβάνε τα κορίτσια ώστε να γίνουμε εμείς μανουλες!! @chitaneta και @geozak να μας δώσετε χαρά αύριο πρωί πρωί όμως ε;; Μην φάμε τα λυσακα μας μέχρι το απόγευμα. Θέλουμε πολλές χαρές συνηθίσαμε εξάλλου!!! 

Κορίτσια να σας κλαφτω λιγουλακι; Έχω ένα πρόβλημα ..δεν μου κάνει κούκου!!! Δεν ξέρω αλλά από ερωτική διάθεση έχω πιάσει πάτο. Προσπαθεί ο καλός μου κ εγώ κάθομαι σαν παγοκολωνα. 

Ίσως φταίνε κ τα χάπια αγάπη μου. Σίγουρα κ όλο το άγχος με το σκυλάκι κ την άτιμη που δεν έρχεται. Εγω πριν την ετ ενώ γενικά φουλ  και αν γινόταν κάθε μέρα τρρρελεια ξαφνικά δεν είχα πολύ διάθεση . Που ήταν παράξενο για τα δεδομένα μου, μας. Βοηθούσε λίγο να ξεκινήσει κάπως η φάση μέχρι να παρω μπρος. Λίγο μασαζάκι, χαδακια αγκαλίτσες , φιλια . Να ξυπνήσω  βρε παιδί μου . 

1 hour ago, Annaforyou said:

Εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν βλέπω σειρές που έχουν πολλές ερωτικές σκηνές είμαι σε μια πιο σεξουαλική διάθεση. Πχ νετφλιξ οι τηλεφωνήτριες! Ή αν είσαι του διαβάσματος κανένα βιβλίο τέτοιου τύπου.

Είχαν οι τηλεφωνήτριες πολλές ερωτικες σκηνές; Χμ δεν το θυμόμουν … χεχεχεχ

23 minutes ago, gigi 72 said:

Ξάπλα - ξάπλα κουτσουριασα.. Πονάει φοβερά η πλάτη και η μέση μου δεν βολεύομαι πουθενά. Υποφέρω. Ακόμα και φαΐ στο κρεβάτι.. Μόνο τουαλέτα  και λίγο καθιστή.. Όταν σηκώνομαι από τις γυροβολιες που φέρνω στο κρεβάτι τα μαλλιά μου είναι λες και έβαλα το δάχτυλο στην πρίζα. Να σε κόβει η νηλα που λέμε και στο χωριό μας.. Χαχαχα.. Χάλια μαύρα.. Πάει περίπατο η κοκεταρια.. 

Να σε κόβει η ποια;;;;;; Χαχαχαχαχαχα υπομονή κορίτσι μας γλυκό. Προσπάθησε να βάλεις μαξιλάρια . Ανάμεσα στα πόδια, στην πλάτη . Η αδερφή μου όταν ήταν έγκυος ούτε για τουαλέτα δεν μπορούσε να σηκωθεί για ένα μήνα ! Τη σκέφτομαι συχνά και λεω πόση δύναμη έχουμε μέσα μας οι γυναίκες και πόση θέληση. Θα περάσει κι αυτό κι εύχομαι να είναι μια μακρινή ανάμνηση όταν θα παίζεις με τα ζουζούνακια σου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 34 λεπτά , gigi 72 είπε:

Ξάπλα - ξάπλα κουτσουριασα.. Πονάει φοβερά η πλάτη και η μέση μου δεν βολεύομαι πουθενά. Υποφέρω. Ακόμα και φαΐ στο κρεβάτι.. Μόνο τουαλέτα  και λίγο καθιστή.. Όταν σηκώνομαι από τις γυροβολιες που φέρνω στο κρεβάτι τα μαλλιά μου είναι λες και έβαλα το δάχτυλο στην πρίζα. Να σε κόβει η νηλα που λέμε και στο χωριό μας.. Χαχαχα.. Χάλια μαύρα.. Πάει περίπατο η κοκεταρια.. 

Υπομονή κορίτσι ! Έτσι πονάει κ

μενα η πλάτη μέση , σήμερα κοίταζα βίντεο γυμναστική για το Α τρίμηνο (καλά λέω με τη χαρα θα μεινω )Είσαι απο αιτολωακαρνανια ; Ποσο γέλασα με τη φράση 

• Μου αρέσει 2

Η νιλα λάθος το έγραψα... Η ταλαιπωρία είναι 

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

μενα η πλάτη μέση , σήμερα κοίταζα βίντεο γυμναστική για το Α τρίμηνο (καλά λέω με τη χαρα θα μεινω )Είσαι απο αιτολωακαρνανια ; Ποσο γέλασα με τη φράση 

Οχι απο Θεσσαλία.. Και τι α καν'ς?? .. Α κατς να σκαις?Μεταφραση:και τι να κάνεις? Να κάτσεις να σκάσεις?? Χάχαχα 

• Χαχα 10

10 minutes ago, silvy22 said:

Αχ κι εγω χθες έψαχνα ασκήσεις και κέντρα που να έχουν τμήματα για εγκύους αλλά λεω να κάτσω στα αβγά μου ;)

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Α εντάξει τότε! Εάν είναι έτσι εγώ δεν έχω προσπαθήσει κορίτσια!! Θα το εφαρμόσω όμως αυτόν τον μήνα!! Αααχ! Τι με περιμένει! :blink::P εν τω μεταξύ εγώ στη φάση που είμαι ανοίκω σε άλλο γκρουπ αλλά τι να κάνω που έχω δεθεί μαζί σας!! Οπότε θα έχετε τον πόνο σας θα έχετε κ μένα την άσχετη!!! ;-)

Εσυ άσχετη;;; Εσυ εισαι μελος της ομαδας πια! Θα σε λρατησουμε εδω για να σε πρηζουμε οποτε χρειαζομαστε πληροφοριες για τις δοτριες χαχαχα!

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, chitaneta είπε:

Ευχαριστώ Μελινα! :)Τωρα νιωθω πιο καλα, αλλά το μεσημερι επαθα μια κρισούλα. Υπομονη τι να κανουμε;

Ποτέ με το καλό πας γιατρό να δεις το μπιζελακι;; 

πρίν από 59 λεπτά , gigi 72 είπε:

Αχ σε καταλαβαίνω ω βάλε τον άντρα να σε τριψει με λαδάκι στη πλάτη εμένα με βοηθούσε πολύ! Δεν πειράζει αγάπη μ χαλαλι

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Δεν πονάει το σκυλοπαιδι μου ευτυχώς αλλά η μαχη είναι άνιση...anyway όλα μέσα στη ζωή είναι. Θα τον πάρω τον γιατρό το σκέφτηκα . Και καλά θα του πω ότι δεν έχω ακόμα αδιαθετησει κ αν αυτό είναι ανησυχητικό. Και που ξέρεις ..ίσως την ίδια ώρα μιλάς κ εσύ με το κέντρο ότι ξεκινάτε επιτέλους!!! @Annaforyou εδώ ανήκεις και εσύ!! Είσαι η δοτρια της καρδιάς μας που μας ανοίγεις τα μάτια και μοιράζεσαι τις δικές σου εμπειριες μαζί μας. Έτσι για να ξέρουμε και από την άλλη πλευρά τι τραβάνε τα κορίτσια ώστε να γίνουμε εμείς μανουλες!! @chitaneta και @geozak να μας δώσετε χαρά αύριο πρωί πρωί όμως ε;; Μην φάμε τα λυσακα μας μέχρι το απόγευμα. Θέλουμε πολλές χαρές συνηθίσαμε εξάλλου!!! 

Κορίτσια να σας κλαφτω λιγουλακι; Έχω ένα πρόβλημα ..δεν μου κάνει κούκου!!! Δεν ξέρω αλλά από ερωτική διάθεση έχω πιάσει πάτο. Προσπαθεί ο καλός μου κ εγώ κάθομαι σαν παγοκολωνα. 

Χαχαχα! Λες να ειναι την ιδια στιγμη τα τηλεφωνηματα; Σοβαρα τωρα φανταζεσαι; Αν γινει αυτο θα ειναι πολυ spooky χαχαχα! 

Μη στεναχωριεσαι για το κουκου. Ισως ειναι επειδη ταλαιπωρηθηκες με τα χαπια και την περιοδο που ειχες για 100 μερες. Ανθρωποι ειμαστε μετα απ ολα αυτα που τραβας λογικο να μην εχεις την ιδια διαθεση. Φάτε μυδια στις 14 και καντε κατι ρομαντικο και θα σου ρθει. 

@Viv37 Άσε και κάνω αμάν να καταλάβω τί λέτε κάθε φορά που πιάνετε τα ιατρικά σας!!! Νιώθω σαν να είμαι επίπεδο Α junior να με βάλανε σε τάξη για proficiency!!!  @gigi 72 και συ πατριωτάκι;; 

• Μου αρέσει 1

Τι ωραία που είστε ρε κορίτσια μ στην επαρχία!!! Εμάς μας έφαγε η κωλο Αθήνα. 

Όνειρο το έχουμε με τον άντρα μ να πάμε επαρχία να μείνουμε! 

Εγώ μόλις γύρισα από ντοκ το ενδομητριο 9η μετά με 6 σικλακούρ τη μέρα 4,5 τσουρουτικο κλασσικά! Μ ξεκίνησε και σήμερα αυτοκόλλητα των 100 κάθε δύο μέρες να το αλλάζω. Δεν βρήκα έβαλα δύο των 50 χρόνια είχα να βάλω τα πεθύμησα χαχαχαχα

Για θυμίστε μ εκτός από αριστερά κ δεξιά κάτω από τον αφαλό που αλλού μπορούμε; μπούτια στο πλάι σωστά θυμάμαι; 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, gigi 72 είπε:

Υπαρχουν κατι μαξιλαρια μακρουλα για τις εγκυους που τα τυλιγεις γυρω σου οπως σε βολευουν και βοηθανε παρα πολυ. Παρε ενα τετοιο να ξεπιαστεις!

πρίν από 15 λεπτά , Annaforyou είπε:

@Viv37 Άσε και κάνω αμάν να καταλάβω τί λέτε κάθε φορά που πιάνετε τα ιατρικά σας!!! Νιώθω σαν να είμαι επίπεδο Α junior να με βάλανε σε τάξη για proficiency!!!  @gigi 72 και συ πατριωτάκι;; 

Χαχαχα μη νομιζεις κι εγω που ειμαι πρωταρα καπως ετσι αισθαμομαι με τα ιατρικα! Μακαρι να μη χρειαστει να τα μαθουμε!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια πήρα την Στεφ .μου είπε θα ρωτήσει τον γιατρό και θα μου πει. Της είπα ότι είμαι ζορισμενη ψυχολογικά και μου είπε ότι κ αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Αναμένω λοιπόν την απάντηση του Κουρ ..

Βιβή μου τα μύδια δε μου αρέσουν αν φάμε καλαμαράκια τηγανητά πειράζει; 

Αννούλα και @chitanetaθα βάλω να δω σασμο που πεθαίνω για τον Μάθιο χαχαχα ε δεν μπορεί θα μου έρθει η κάψα σίγουρα χαχαχα.

Μελινακι εγώ τα έβαζα στα μπούτια 2 σε κάθε μπουτακι και όλα ήταν μια χαρά. Στην κοιλιά δεν άντεχα όταν πήγαινα να τα ξεκολλήσω βελαζα στον πόνο χαχαχα.

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

18 minutes ago, Annaforyou said:

Άσε εδώ εγώ που τα εχω κάνει και ακόμα κινεζικά μου ακούγονται χεχεχε

• Χαχα 1

πρίν από 15 λεπτά , MELINASP είπε:

Τι ωραία που είστε ρε κορίτσια μ στην επαρχία!!! Εμάς μας έφαγε η κωλο Αθήνα. 

Όνειρο το έχουμε με τον άντρα μ να πάμε επαρχία να μείνουμε! 

Εγώ μόλις γύρισα από ντοκ το ενδομητριο 9η μετά με 6 σικλακούρ τη μέρα 4,5 τσουρουτικο κλασσικά! Μ ξεκίνησε και σήμερα αυτοκόλλητα των 100 κάθε δύο μέρες να το αλλάζω. Δεν βρήκα έβαλα δύο των 50 χρόνια είχα να βάλω τα πεθύμησα χαχαχαχα

Για θυμίστε μ εκτός από αριστερά κ δεξιά κάτω από τον αφαλό που αλλού μπορούμε; μπούτια στο πλάι σωστά θυμάμαι; 

Οπου θελεις μπορεις να τα βαλεις εκτος απο σπομδυλικη στηλη και στηθος. 

πρίν από 12 λεπτά , Viv37 είπε:

Υπαρχουν κατι μαξιλαρια μακρουλα για τις εγκυους που τα τυλιγεις γυρω σου οπως σε βολευουν και βοηθανε παρα πολυ. Παρε ενα τετοιο να ξεπιαστεις!

Χαχαχα μη νομιζεις κι εγω που ειμαι πρωταρα καπως ετσι αισθαμομαι με τα ιατρικα! Μακαρι να μη χρειαστει να τα μαθουμε!!

@Viv37τι ακριβώς μαξιλάρι είναι αυτό και που το βρίσκω.. Βοήθησε με λίγο.. Αγκυλωση θα πάθω και είμαι μόνο στην αρχή.. Μέχρι τις 21 που θα πάω πάλι για υπέρηχο άιντε-άιντε.. Θα μουμιοποιηθω.. Χαχαχα 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...