Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , geozak είπε:

Με ποιον συνεργαζεται για Αυχενική κτλ;;;

Αιματολογος χρειάζεται να με παρακολουθεί;;;;

Για αυχενική με τον Λίβανο. Εγώ αιματολογο δεν πήγα μου έγραψε ο Μαρίνος και έκανα εξετάσεις και έκανα και το πακέτο των 300 ευρώ. Όμως όχι λόγο θρομβοφιλια αλλά γιατί είχα υψηλή αντισταση στις μητριαιες. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 8 λεπτά , Viv37 είπε:

Αχ μωρέ ψυχούλα! Ελπίζω τουλάχιστον να μην ταλαιπωρείται η σκυλίτσα σου και να περνάει όμορφα τώρα. Μπορεί όντως να την μπλοκάρεις εσύ την περίοδο. Εκτός βέβαια αν ο γιατρός εννοούσε ότι θα έρθει η περίοδος του επόμενο μήνα κανονικά. Σου είπε σε ποσες μέρες περίπου να την περιμένεις? Εγώ θα έλεγα να τον πάρεις ένα τηλεφωνάκι μήπως σου πει ότι πρέπει να πάρεις κάτι για να έρθει. Μπορεί έτσι να πατήσει λίγο γκάζι και η δικιά μου χαχα

@Annaforyou μια φίλη μου γυναικολόγος λέει προσπαθώ σημαίνει κάνω σεξάκι 6 μέρες την εβδομάδα. Ξεσκιστείτε λοιπόν με εντολή γιατρού! Δε θα χρειαστεί να μπεις στο γκρουπάκι σαν παθούσα. Θα είσαι πάντα η δότριά μας!

@chitaneta πρωί πρωί αύριο ε? Μη μας κρατήσεις σε αγωνία.

@geozak ο δικός μου ο γιατρός παρακολουθεί μέχρι 2ο μήνα περίπου. Μέχρι τον υπέρηχο που ακούει καρδούλα δηλαδή. Μετά δεν αναλαμβάνει άλλο.

Πρωι πρωι θα παω γιατι με εχει πιασει πολύ αγωνια!:roll:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Viv37 είπε:

Αχ μωρέ ψυχούλα! Ελπίζω τουλάχιστον να μην ταλαιπωρείται η σκυλίτσα σου και να περνάει όμορφα τώρα. Μπορεί όντως να την μπλοκάρεις εσύ την περίοδο. Εκτός βέβαια αν ο γιατρός εννοούσε ότι θα έρθει η περίοδος του επόμενο μήνα κανονικά. Σου είπε σε ποσες μέρες περίπου να την περιμένεις? Εγώ θα έλεγα να τον πάρεις ένα τηλεφωνάκι μήπως σου πει ότι πρέπει να πάρεις κάτι για να έρθει. Μπορεί έτσι να πατήσει λίγο γκάζι και η δικιά μου χαχα

@Annaforyou μια φίλη μου γυναικολόγος λέει προσπαθώ σημαίνει κάνω σεξάκι 6 μέρες την εβδομάδα. Ξεσκιστείτε λοιπόν με εντολή γιατρού! Δε θα χρειαστεί να μπεις στο γκρουπάκι σαν παθούσα. Θα είσαι πάντα η δότριά μας!

@geozak ο δικός μου ο γιατρός παρακολουθεί μέχρι 2ο μήνα περίπου. Μέχρι τον υπέρηχο που ακούει καρδούλα δηλαδή. Μετά δεν αναλαμβάνει άλλο.

Α εντάξει τότε! Εάν είναι έτσι εγώ δεν έχω προσπαθήσει κορίτσια!! Θα το εφαρμόσω όμως αυτόν τον μήνα!! Αααχ! Τι με περιμένει! :blink::P εν τω μεταξύ εγώ στη φάση που είμαι ανοίκω σε άλλο γκρουπ αλλά τι να κάνω που έχω δεθεί μαζί σας!! Οπότε θα έχετε τον πόνο σας θα έχετε κ μένα την άσχετη!!! ;-)

• Μου αρέσει 10

πρίν από 31 λεπτά , chitaneta είπε:

Κι εγω ικανη με εχω να τον ρωτουσα αν εχει κατι μεσα! Με εχει πιασει ενα πραμα απο το μεσημερι παντως... ευχομαι να μην ειναι η διαισθηση μου και να ειναι ο φοβος...

Να μην σε πιάνει φόβος όλα καλά θα πάνε να το δεις!!!αύριο περιμένουμε τα τέλεια νέα σου...μην ξεχνάς δεν είναι απαραίτητο να έχεις συμπτώματα ...

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, chitaneta said:

Κι εγω ικανη με εχω να τον ρωτουσα αν εχει κατι μεσα! Με εχει πιασει ενα πραμα απο το μεσημερι παντως... ευχομαι να μην ειναι η διαισθηση μου και να ειναι ο φοβος...

Όλα καλά θα είναι καρδούλα μου . Απλα ανησυχείς . Οοοομμμμμμμ αγκαλιά μεγάλη και θετικές σκέψεις!

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Οχι βρε καρδουλα μου...απο τις φοβιες μας ειναι και το αγχος...

nzSsp2.png

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Άγχος και φόβος  είναι και λογικό να σου συμβαίνει,  το θες τόσο πολύ το μωρουλι που φοβάσαι...όλα θα πάνε καλά..

Κ κάτι ακόμα...αμνιοπαρακεντηση η τροφοβλαστη εχετε κάνει κοριτσια

Χθες βραδυ δεν κοιμήθηκα...ειχα εφιάλτες ...για να δούμε τις χοριακες αυριο.....τι αγχος!!!

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Δεν πονάει το σκυλοπαιδι μου ευτυχώς αλλά η μαχη είναι άνιση...anyway όλα μέσα στη ζωή είναι. Θα τον πάρω τον γιατρό το σκέφτηκα . Και καλά θα του πω ότι δεν έχω ακόμα αδιαθετησει κ αν αυτό είναι ανησυχητικό. Και που ξέρεις ..ίσως την ίδια ώρα μιλάς κ εσύ με το κέντρο ότι ξεκινάτε επιτέλους!!! @Annaforyou εδώ ανήκεις και εσύ!! Είσαι η δοτρια της καρδιάς μας που μας ανοίγεις τα μάτια και μοιράζεσαι τις δικές σου εμπειριες μαζί μας. Έτσι για να ξέρουμε και από την άλλη πλευρά τι τραβάνε τα κορίτσια ώστε να γίνουμε εμείς μανουλες!! @chitaneta και @geozak να μας δώσετε χαρά αύριο πρωί πρωί όμως ε;; Μην φάμε τα λυσακα μας μέχρι το απόγευμα. Θέλουμε πολλές χαρές συνηθίσαμε εξάλλου!!! 

Κορίτσια να σας κλαφτω λιγουλακι; Έχω ένα πρόβλημα ..δεν μου κάνει κούκου!!! Δεν ξέρω αλλά από ερωτική διάθεση έχω πιάσει πάτο. Προσπαθεί ο καλός μου κ εγώ κάθομαι σαν παγοκολωνα. 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Fili είπε:

Όλα καλά θα είναι καρδούλα μου . Απλα ανησυχείς . Οοοομμμμμμμ αγκαλιά μεγάλη και θετικές σκέψεις!

Ευχαριστω γλυκια μου!:wub: οοοοομμμμμ και παλι οοοομμμμμ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Δεν πονάει το σκυλοπαιδι μου ευτυχώς αλλά η μέση είναι άνιση...anyway όλα μέσα στη ζωή είναι. Θα τον πάρω τον γιατρό το σκέφτηκα . Και καλά θα του πω ότι δεν έχω ακόμα αδιαθετησει κ αν αυτό είναι ανησυχητικό. Και που ξέρεις ..ίσως την ίδια ώρα μιλάς κ εσύ με το κέντρο ότι ξεκινάτε επιτέλους!!! @Annaforyou εδώ ανήκεις και εσύ!! Είσαι η δοτρια της καρδιάς μας που μας ανοίγεις τα μάτια και μοιράζεσαι τις δικές σου εμπειριες μαζί μας. Έτσι για να ξέρουμε και από την άλλη πλευρά τι τραβάνε τα κορίτσια ώστε να γίνουμε εμείς μανουλες!! @chitaneta και @geozak να μας δώσετε χαρά αύριο πρωί πρωί όμως ε;; Μην φάμε τα λυσακα μας μέχρι το απόγευμα. Θέλουμε πολλές χαρές συνηθίσαμε εξάλλου!!! 

Κορίτσια να σας κλαφτω λιγουλακι; Έχω ένα πρόβλημα ..δεν μου κάνει κούκου!!! Δεν ξέρω αλλά από ερωτική διάθεση έχω πιάσει πάτο. Προσπαθεί ο καλός μου κ εγώ κάθομαι σαν παγοκολωνα. 

Εγώ έχω παρατηρήσει ότι όταν βλέπω σειρές που έχουν πολλές ερωτικές σκηνές είμαι σε μια πιο σεξουαλική διάθεση. Πχ νετφλιξ οι τηλεφωνήτριες! Ή αν είσαι του διαβάσματος κανένα βιβλίο τέτοιου τύπου.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

@Neli83 @Nana82 , ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δινετε  !

@Chrussa1982 μου, θα παω οσο πιο πρωι μπορω, να τελειωνω! Παρτον τον γιατρο και ρωταν τον, νομιζω θα νιωσεις καλυτερα. Αν και οπως λες κι εσυ απο το αγχος και την στενοχωρια μπορει να καθυστερει...έχεις και την μεγαλη στενοχωρια με την σκυλιτσα... Οσο αναφορα για την παγοκολωνα...ειναι απολυτα φυσιολογικο με το αγχος και τις στενοχωριες που περναμε. Φαση ειναι και θα περασει. Αντε να ερθει κι αυτη η αφιλοτιμη η περιοδος να χαλαρωσει και το σωμα!

@geozak υπομονηηηη και οοομμμμμ! Θα φτασει η αυριανη μερα να παμε να τελειωνουμε!

και η @silvy22 μαζι μας κι εκεινη!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

Αγάπες μ τι κάνετε σας έχασα δύο μέρες. 

@geozakπράβο κορίτσι μ όλα καλά πάνε ηρέμησε και ξάπλα!!

@Aria. Σιδερένια κορίτσι μ!

Σας διάβασα μια γρήγορη δεν πρόλαβα να γράψω σε όλα τα κορίτσια. 

Λάθος ταγκ έκανα @gigi 72  ξάπλα κοριτσακι μ όλα καλά θα πάνε!!

Τα έχω κάνει αχταρμά χαχαχαχαχα

@chitaneta κοριτσακι μ μην σκέφτεσαι έτσι όλα καλά πάνε ♥ 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , MELINASP είπε:

Ευχαριστώ Μελινα! :)Τωρα νιωθω πιο καλα, αλλά το μεσημερι επαθα μια κρισούλα. Υπομονη τι να κανουμε;

πρίν από 23 λεπτά , MELINASP είπε:

Ξάπλα - ξάπλα κουτσουριασα.. Πονάει φοβερά η πλάτη και η μέση μου δεν βολεύομαι πουθενά. Υποφέρω. Ακόμα και φαΐ στο κρεβάτι.. Μόνο τουαλέτα  και λίγο καθιστή.. Όταν σηκώνομαι από τις γυροβολιες που φέρνω στο κρεβάτι τα μαλλιά μου είναι λες και έβαλα το δάχτυλο στην πρίζα. Να σε κόβει η νηλα που λέμε και στο χωριό μας.. Χαχαχα.. Χάλια μαύρα.. Πάει περίπατο η κοκεταρια.. 

• Χαχα 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...