Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , chitaneta είπε:

Μπράβο Φιλη μου!!! Ακούσατε και καρδουλα! ❤️❤️❤️ Τέλεια!

Οταν φτανεις σε αυτο το σταδιο αρχιζεις να το πιστευεις πιο πολυ και σου φευγει λιγο το αγχος; Εγω εχω αυριο παλι χοριακη και το μυαλο μου μού παιζει ασχημα παιχνιδια...ξερεις τωρα...

Α...ουτε εγω το ηξερα! :lol:

Αχ και να μπορούσαμε να ελέγξουμε το μυαλό μας που παίρνει πρωτοβουλίες! Προσπάθησε να ξεχαστείς με κάτι μέχρι αύριο για να μη σκέφτεσαι πολύ. Είμαι σίγουρη οτι η χοριακή σου θα είναι για μια ακόμη φορά τεράστια γλυκούλα μου!! Η μαμά έχει αναρρώσει πλήρως ε? Δυνατή σαν την κόρη της!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

23 minutes ago, chitaneta said:

Μπράβο Φιλη μου!!! Ακούσατε και καρδουλα! ❤️❤️❤️ Τέλεια!

Οταν φτανεις σε αυτο το σταδιο αρχιζεις να το πιστευεις πιο πολυ και σου φευγει λιγο το αγχος; Εγω εχω αυριο παλι χοριακη και το μυαλο μου μού παιζει ασχημα παιχνιδια...ξερεις τωρα...

Α...ουτε εγω το ηξερα! :lol:

Μια ανάσα είναι σίγουρα από τις σκέψεις  γλυκιά μου. Μέρα με τη μέρα . Άντε αύριο περιμένουμε μεγάλο νούμερο!!!!!

πρίν από 30 λεπτά , Annaforyou είπε:

Γατομάνες, ψαρομάνες, σκυλομάνες, με το καλό και μωρομάνες!!!! :wub:

@Condios εντάξει κλαιωωω με τα τα τατα χαχαχαχα:lol:

Μετά το ομμμμμ θα είναι η επόμενη ατάκα της παρέας το τατατατα. 

Ευχαριστώ για τις ευχές και σύντομα και στην δική σου κοιλίτσα!!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Viv37 είπε:

@Chrussa1982 άντε ακόμα να έρθει η περίοδος? Είπαμε να τραβήξεις εσύ εμένα όχι εγώ εσένα! Κανόνισε! χαχαχα!

Άμα δεν σε πάρουν τηλ ότι έφτασε η exotic δεν αδιαθετω λέμε χαχαχαχα. Χωρίς πλάκα τώρα έχω τέτοιο ζόρι ψυχολογικό με τη σκυλίτσα μου που σίγουρα μπλοκάρω τη περίοδο από μόνη μου. Άσε να είμαστε παρειτσα. Να γκρινιάζουμε μαζί με τρελάνουμε τα κορίτσια χαχαχα. 

Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά τατα τα και η σερβιετα την ζητά τατατα..

πρίν από 28 λεπτά , Fili είπε:

@Chrussa1982 με το γιατρό μιλήσατε ξανά;

Όχι. Θεωρεί ότι ήταν ψευτοπεριοδος. 31/1 μιλήσαμε κου είπε να τον πάρω όταν αδιαθετησω. Ρε μήπως να βάλω silver alert;; 

Αγχώθηκα τώρα λίγο..μήπως πρέπει να τον πάρω τηλ?

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 8

πρίν από 49 λεπτά , Condios είπε:

και εγω με το .....(ζωο)μάνες αχαχαχαχα ε που θα παει,,,τοση αγαπη,,,,,φτανει και για ενα μωρακι ε? 

Πες λιγο,,,,αυτο το τραγουδι δε θα αντιπροσωπευει ολεςςςςςςςςςςς τις μελλοντικες και νυν και wannabe μανουλες????????????? 

Αν φτάνει λέει!!!!! 

Ναιαιαιαι το τραγούδι ταιριάζει γάντι!!!! Όπως λέει κ μια φίλη μου από το χωριό,  πετυχισιά μεγάλη!!8-)

@Chrussa1982 σε ευχαριστώ πολύ!! Μάλλον με το δικό σας γκρουπ με βλέπω :P! Αυτόν τον μήνα δεεεν.... Όχι ότι προσπαθήσαμε κ εντατικά. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 50 λεπτά , Viv37 είπε:

Αχ και να μπορούσαμε να ελέγξουμε το μυαλό μας που παίρνει πρωτοβουλίες! Προσπάθησε να ξεχαστείς με κάτι μέχρι αύριο για να μη σκέφτεσαι πολύ. Είμαι σίγουρη οτι η χοριακή σου θα είναι για μια ακόμη φορά τεράστια γλυκούλα μου!! Η μαμά έχει αναρρώσει πλήρως ε? Δυνατή σαν την κόρη της!

Ναι...πραγματι το μυαλο παει περα δωθε... αφου αρχισα να σκεφτομαι ρε μπας κα δεν ειμαι (πια) εγκυος; ονειρο ητανε και περασε; Τι να κανουμε; θελω δεν θελω θα πρεπει να περιμενω μεχρι αυριο που θα βγει το αποτελεσμα...

πρίν από 53 λεπτά , Fili είπε:

Μια ανάσα είναι σίγουρα από τις σκέψεις  γλυκιά μου. Μέρα με τη μέρα . Άντε αύριο περιμένουμε μεγάλο νούμερο!!!!!

ΜΕρα με τη μερα, αλλά η παραμονη ειναι παντα η χειροτερη!

Μηπως να το κανουμε το καφε για γατο/σκυλο συζητησεις να ξεχνιομαστε;

Εντωμεταξύ σε αντιθεση με την @silvy22 μας, εγω απο την αρχή δεν εχω κανενα σύμπτωμα!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

Χτυπάει η καρδιά του δυνατά τα τα τα ,,,,, και το κορμί σου το ζητά τα τα τα,,,,,μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τι ωραιος ηχος (υποθετω)!!!!!!!!!!! Υπεροχη συνεχεια στην πολυτιμη σχεση σας ,,, μαμα μπεμπε και μπαμπας απ'εξω να κατουριεται απο τη χαρά του,,,,,χαχαχα και ομμμμμμμμμμμμμμμμ

Ηρθε με τα χιλια και ειναι τζαναμπετικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ετσιιιιιιιι δηλωνει το παρον και το χαρακτηρα που ΘΑ εχει,,,,,οοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμ και χαρα και υπομονη γλυκουλα μου

@Aria. μου περαστικά και γρήγορα,,,ισως σου επεσε ο αιματοκριτης,,,,χαλαρα οσο μπορεις!!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλο απόγευμα. Επειδη δεν εχω ξαναμεινει εγκυος απο εξωσωματική[μονο φυσικα], ο εξωσωματικος μέχρι πότε μας παρακολουθεί; μετα μας ρωτάει αν θα συνεχίσουμε μαζι του;; αν ναι πληρώνουμε καθε φορα την επίσκεψη η καποια ταρίφα στο τελος;; αν ξέρει κάποια ας μας πει λεπτομέρειες 

Διαφημίσεις

@Chrussa1982 σιγά μην αγχωθείς!! Βάλε ένα όριο που είναι εντάξει για σένα χρονικά και παρε τότε τηλέφωνο.

@chitanetaμου σε καταλαβαίνω. Η αναμονή και οι σκέψεις μπορεί να μας κάνουν άνω κάτω σε όλες τις φάσεις, όχι μόνο τώρα. Σκέψου όταν μου ειπε σήμερα στον υπέρηχο να ο σάκος μεγάλωσε, εγώ απάντησα.. Έχει κάτι μέσα; χχαχαχ

Κι εγώ δεν έχω κανένα συμπτωμα, πέρα από την κούραση κια τη διάθεση για ξαπλες, συχνοουρια και δυσκοιλιοτητα μάλλον και από τα χάπια.

@geozakδεν ξέρω να σου πω μια και μενα ο γυναικολόγος μου είναι και ο εξωσωματικος μου. Ίσως κάποια από τα κορίτσια έχει ανάλογη εμπειρία 

πρίν από 35 λεπτά , geozak είπε:

Κορίτσια καλο απόγευμα. Επειδη δεν εχω ξαναμεινει εγκυος απο εξωσωματική[μονο φυσικα], ο εξωσωματικος μέχρι πότε μας παρακολουθεί; μετα μας ρωτάει αν θα συνεχίσουμε μαζι του;; αν ναι πληρώνουμε καθε φορα την επίσκεψη η καποια ταρίφα στο τελος;; αν ξέρει κάποια ας μας πει λεπτομέρειες 

Καλησπέρα. Όπως σου είχα γράψει είχα και εγώ τον ίδιο γιατρό. Λοιπόν μέχρι και η πρώτη χοριακη είναι μέσα στα λεφτά της εξωσωματικής. Μετά είναι 60ευρω ο κάθε υπέρηχος μαζί με εξετάσεις. Κανονικά είναι ένας υπέρηχος κάθε μήνα αν όλα πηγαίνουν καλά. Για την γέννα παίρνει 2000 και είναι στο ιασω και στο Ρέα. 300 ευρώ είναι η Αφροδίτη η μαία. Τουλάχιστον αυτές ήταν οι τιμές μέχρι πριν από δύο χρόνια. Αυχενική και β επιπέδου στο γιατρό που συνεργάζεται είναι 120 και το ντοπλερ 80 ευρώ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλησπέρα. Όπως σου είχα γράψει είχα και εγώ τον ίδιο γιατρό. Λοιπόν μέχρι και η πρώτη χοριακη είναι μέσα στα λεφτά της εξωσωματικής. Μετά είναι 60ευρω ο κάθε υπέρηχος μαζί με εξετάσεις. Κανονικά είναι ένας υπέρηχος κάθε μήνα αν όλα πηγαίνουν καλά. Για την γέννα παίρνει 2000 και είναι στο ιασω και στο Ρέα. 300 ευρώ είναι η Αφροδίτη η μαία. Τουλάχιστον αυτές ήταν οι τιμές μέχρι πριν από δύο χρόνια. Αυχενική και β επιπέδου στο γιατρό που συνεργάζεται είναι 120 και το ντοπλερ 80 ευρώ. 

Με ποιον συνεργαζεται για Αυχενική κτλ;;;

Αιματολογος χρειάζεται να με παρακολουθεί;;;;

πρίν από 35 λεπτά , Fili είπε:

@Chrussa1982 σιγά μην αγχωθείς!! Βάλε ένα όριο που είναι εντάξει για σένα χρονικά και παρε τότε τηλέφωνο.

@chitanetaμου σε καταλαβαίνω. Η αναμονή και οι σκέψεις μπορεί να μας κάνουν άνω κάτω σε όλες τις φάσεις, όχι μόνο τώρα. Σκέψου όταν μου ειπε σήμερα στον υπέρηχο να ο σάκος μεγάλωσε, εγώ απάντησα.. Έχει κάτι μέσα; χχαχαχ

Κι εγώ δεν έχω κανένα συμπτωμα, πέρα από την κούραση κια τη διάθεση για ξαπλες, συχνοουρια και δυσκοιλιοτητα μάλλον και από τα χάπια.

@geozakδεν ξέρω να σου πω μια και μενα ο γυναικολόγος μου είναι και ο εξωσωματικος μου. Ίσως κάποια από τα κορίτσια έχει ανάλογη εμπειρία 

Κι εγω ικανη με εχω να τον ρωτουσα αν εχει κατι μεσα! Με εχει πιασει ενα πραμα απο το μεσημερι παντως... ευχομαι να μην ειναι η διαισθηση μου και να ειναι ο φοβος...

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Άμα δεν σε πάρουν τηλ ότι έφτασε η exotic δεν αδιαθετω λέμε χαχαχαχα. Χωρίς πλάκα τώρα έχω τέτοιο ζόρι ψυχολογικό με τη σκυλίτσα μου που σίγουρα μπλοκάρω τη περίοδο από μόνη μου. Άσε να είμαστε παρειτσα. Να γκρινιάζουμε μαζί με τρελάνουμε τα κορίτσια χαχαχα. 

Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά τατα τα και η σερβιετα την ζητά τατατα..

Όχι. Θεωρεί ότι ήταν ψευτοπεριοδος. 31/1 μιλήσαμε κου είπε να τον πάρω όταν αδιαθετησω. Ρε μήπως να βάλω silver alert;; 

Αγχώθηκα τώρα λίγο..μήπως πρέπει να τον πάρω τηλ?

Αχ μωρέ ψυχούλα! Ελπίζω τουλάχιστον να μην ταλαιπωρείται η σκυλίτσα σου και να περνάει όμορφα τώρα. Μπορεί όντως να την μπλοκάρεις εσύ την περίοδο. Εκτός βέβαια αν ο γιατρός εννοούσε ότι θα έρθει η περίοδος του επόμενο μήνα κανονικά. Σου είπε σε ποσες μέρες περίπου να την περιμένεις? Εγώ θα έλεγα να τον πάρεις ένα τηλεφωνάκι μήπως σου πει ότι πρέπει να πάρεις κάτι για να έρθει. Μπορεί έτσι να πατήσει λίγο γκάζι και η δικιά μου χαχα

@Annaforyou μια φίλη μου γυναικολόγος λέει προσπαθώ σημαίνει κάνω σεξάκι 6 μέρες την εβδομάδα. Ξεσκιστείτε λοιπόν με εντολή γιατρού! Δε θα χρειαστεί να μπεις στο γκρουπάκι σαν παθούσα. Θα είσαι πάντα η δότριά μας!

@chitaneta πρωί πρωί αύριο ε? Μη μας κρατήσεις σε αγωνία.

@geozak ο δικός μου ο γιατρός παρακολουθεί μέχρι 2ο μήνα περίπου. Μέχρι τον υπέρηχο που ακούει καρδούλα δηλαδή. Μετά δεν αναλαμβάνει άλλο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...