Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Aria. είπε:

Καλημέρα από όσο ξέρω κάνει ναι...

Κορίτσια μου καλημέρα τι κάνετε ???εγώ από χθες έχω κάτι ζαλάδες αφού λέω λες να μου φύτεψαν τπτ???λες να ήταν όνειρο η υστεροσκοπιση ? Κ να πήγα τελικά για άλλο λόγο??

Σηκώνομαι κ ζαλίζομαι...οπότε κρεβάτι όλη μέρα ...

Οι εγκυουλες μας όλες καλά???

Απο τη νάρκωση θα είναι, εγώ στη λαμπαροσκοπηση ήμουν μια εβδομάδα με ναυτία, πιες πολύ πολύ νεράκι να φύγει 

εγω έχω καούρες , καψίματα και ανακατωσούρα αν κ είναι πολύ νωρίς ακόμη … τι να πω 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 11 λεπτά , Aria. είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα τι κάνετε ???εγώ από χθες έχω κάτι ζαλάδες αφού λέω λες να μου φύτεψαν τπτ???λες να ήταν όνειρο η υστεροσκοπιση ? Κ να πήγα τελικά για άλλο λόγο??

Καλημέρα!!! Καφεδάκι ήπιες?? Εντάξει ταλαιπωρήθηκες κιόλας χτες οπότε πιστεύω η ζαλάδα οφείλετε σε αυτό. Ξάπλα χαλάρωση και κάνε όνειρα!! Πλησιάζουμε καλέ το έχεις πάρεις χαμπάρι;;

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Απο τη νάρκωση θα είναι, εγώ στη λαμπαροσκοπηση ήμουν μια εβδομάδα με ναυτία, πιες πολύ πολύ νεράκι να φύγει 

εγω έχω καούρες , καψίματα και ανακατωσούρα αν κ είναι πολύ νωρίς ακόμη … τι να πω 

Να υποθέσω όμως ότι χαίρεσαι με τις καούρες ε?? Τουλάχιστον δείχνουν ότι προχωράει το μωρακι!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , silvy22 είπε:

Αγάπη μου εσύ καλώς τα έχεις!!! Είναι τόσο τελεια αυτά τα συμπτώματα !!!θα τα θυμάσαι κ θα γελάς...εγώ καούρες είχα προς τα τέλη της εγκυμοσύνης κ μου έλεγαν ότι ο μπέμπης θα έχει πολλά μαλλιά!!!χαχαχαχα κ όντως είχε ο ατιμος

πρίν από 15 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!!! Καφεδάκι ήπιες?? Εντάξει ταλαιπωρήθηκες κιόλας χτες οπότε πιστεύω η ζαλάδα οφείλετε σε αυτό. Ξάπλα χαλάρωση και κάνε όνειρα!! Πλησιάζουμε καλέ το έχεις πάρεις χαμπάρι;;

Να υποθέσω όμως ότι χαίρεσαι με τις καούρες ε?? Τουλάχιστον δείχνουν ότι προχωράει το μωρακι!! 

Χρύσα μου μακάρι να πλησιάζουμε !!!καφεδάκι χθες όχι δ ήπια σήμερα όμως ναι!!!από τη νάρκωση είναι το ξέρω δεν με έχει πειράξει ξανά όμως...ίσως φταίει κ το άγχος μου...

πρίν από 17 λεπτά , silvy22 είπε:

Κι όμως δεν είναι καθόλου νωρίς!!!!!!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 21 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ναι δηλώνει παρουσία !

πρίν από 13 λεπτά , Aria. είπε:

Αγάπη μου εσύ καλώς τα έχεις!!! Είναι τόσο τελεια αυτά τα συμπτώματα !!!θα τα θυμάσαι κ θα γελάς...εγώ καούρες είχα προς τα τέλη της εγκυμοσύνης κ μου έλεγαν ότι ο μπέμπης θα έχει πολλά μαλλιά!!!χαχαχαχα κ όντως είχε ο ατιμος

Χρύσα μου μακάρι να πλησιάζουμε !!!καφεδάκι χθες όχι δ ήπια σήμερα όμως ναι!!!από τη νάρκωση είναι το ξέρω δεν με έχει πειράξει ξανά όμως...ίσως φταίει κ το άγχος μου...

Ναι αυτό για τα μαλλάκια το λένε 

κοιτα κ μένα η υστεροσκοπηση μου έπεσε πολύ πιο βαριά απο την ωοληψια και δεν είχα να αφαιρέσω κάτι , ξεκουραση και όλα καλά 

πρίν από 12 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Κι όμως δεν είναι καθόλου νωρίς!!!!!!

❤️❤️❤️❤️❤️

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , silvy22 είπε:

Ναι δηλώνει παρουσία !

Ναι αυτό για τα μαλλάκια το λένε 

κοιτα κ μένα η υστεροσκοπηση μου έπεσε πολύ πιο βαριά απο την ωοληψια και δεν είχα να αφαιρέσω κάτι , ξεκουραση και όλα καλά 

❤️❤️❤️❤️❤️

Σου φωνάζει «Μάνα εδώ είμαι»

ugAHp3.png

jfV0p3.png

14 ώρες πρίν, Fili είπε:

Α τελικά είμαστε πολλές οι γατομαμαδες. Να κάνουμε ένα καφέ καλε χαχχαχαχαχα

Εγώ είμαι γατοθεία από μικρούλα μετράει? χαχαχα! Αλλά είμαι και ψαρομάνα! Τι ώρα έχεις υπέρηχο αγάπη?

3 ώρες πρίν, Fili είπε:

Κοριιιιιιιιτσια!!!! Είδαμε σάκο ξανά, μεγάλωσε και ακούσαμε καρδούλα. Πάλι κλάμα :)

Σας στέλνω πολύ πολύ αγάπη και μπεμπεδοσκονη πλέον χα

ΑΑΑ πήγες κιολας? Τώρα το είδα!! Αχ τι ωραία μπράβο σου γλυκούλα μου!!!!!!!!!!! Χαίρομαι πάρα πολύ!!!!!!!Χαιδεψε την κοιλίτσα σου από μας!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️

@Aria. είπαμε είναι εκπαίδευση γιατί τώρα όπου να ναι θα τα έχεις αυτά λόγου του νινακίου σου! Ξεκούραση και ομμμμμ!

@silvy22 Μπα δεν είναι νωρίς! Συμβαίνει συχνά από αρχές της εγκυμοσύνης!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

1 hour ago, geozak said:

Innohep γιατί κανεις,;;προληπτικά;;; εμενα Δεν μου εδωσε...μονο σαλοσπιρ αλλα το εκοψα απο την χοριακη λόγω του αίματος...με το καλο!!!

Από την ημέρα της ετ κάνω μια κάθε μέρα 12-13 η ώρα μου είχε πει. Για τα Σαλοσπίρ και μένα μου το είπε στον προηγούμενο υπέρηχο αν δω αίμα το σταματάω και τον ενημερωνω

1 hour ago, Aria. said:

Ξάπλωσε καλή μου να ξεκουραστείς. Από την επέμβαση είναι όπως είπαν κ τα διαμάντια πιο πάνω. Δώσε χρόνο κ τρυφερότητα στο σώμα σου που σύντομα θα σε κάνει μανούλα :)

@Viv37touched by a cat  και εσυ λοιπόν. Φυσικά και μετράει. Δεν έχουμε εμείς στερεότυπα και στεγανά 

@silvy22μου από τώρα ε;…. Κάνει αισθητή την παρουσία τ@ 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 55 λεπτά , Fili είπε:

Από την ημέρα της ετ κάνω μια κάθε μέρα 12-13 η ώρα μου είχε πει. Για τα Σαλοσπίρ και μένα μου το είπε στον προηγούμενο υπέρηχο αν δω αίμα το σταματάω και τον ενημερωνω

Ξάπλωσε καλή μου να ξεκουραστείς. Από την επέμβαση είναι όπως είπαν κ τα διαμάντια πιο πάνω. Δώσε χρόνο κ τρυφερότητα στο σώμα σου που σύντομα θα σε κάνει μανούλα :)

@Viv37touched by a cat  και εσυ λοιπόν. Φυσικά και μετράει. Δεν έχουμε εμείς στερεότυπα και στεγανά 

@silvy22μου από τώρα ε;…. Κάνει αισθητή την παρουσία τ@ 

@Filli χαλαρώνω σήμερα ναι ήταν δύσκολες οι προηγούμενες μέρες για εμένα...διάβασα ακουσες καρδούλα τι καλά!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Fili είπε:

Κοριιιιιιιιτσια!!!! Είδαμε σάκο ξανά, μεγάλωσε και ακούσαμε καρδούλα. Πάλι κλάμα :)

Χτυπάει η καρδιά του δυνατά τα τα τα ,,,,, και το κορμί σου το ζητά τα τα τα,,,,,μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τι ωραιος ηχος (υποθετω)!!!!!!!!!!! Υπεροχη συνεχεια στην πολυτιμη σχεση σας ,,, μαμα μπεμπε και μπαμπας απ'εξω να κατουριεται απο τη χαρά του,,,,,χαχαχα και ομμμμμμμμμμμμμμμμ

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Ηρθε με τα χιλια και ειναι τζαναμπετικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ετσιιιιιιιι δηλωνει το παρον και το χαρακτηρα που ΘΑ εχει,,,,,οοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμ και χαρα και υπομονη γλυκουλα μου

@Aria. μου περαστικά και γρήγορα,,,ισως σου επεσε ο αιματοκριτης,,,,χαλαρα οσο μπορεις!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 6

4 ώρες πρίν, Fili είπε:

Μπράβο Φιλη μου!!! Ακούσατε και καρδουλα! ❤️❤️❤️ Τέλεια!

Οταν φτανεις σε αυτο το σταδιο αρχιζεις να το πιστευεις πιο πολυ και σου φευγει λιγο το αγχος; Εγω εχω αυριο παλι χοριακη και το μυαλο μου μού παιζει ασχημα παιχνιδια...ξερεις τωρα...

4 ώρες πρίν, Villi είπε:

Χαχχαχααχ …καλά δεν υπάρχεις.. Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού 

Α...ουτε εγω το ηξερα! :lol:

πρίν από 15 λεπτά , Annaforyou είπε:

Γατομάνες, ψαρομάνες, σκυλομάνες, με το καλό και μωρομάνες!!!! :wub:

@Condios εντάξει κλαιωωω με τα τα τατα χαχαχαχα:lol:

και εγω με το .....(ζωο)μάνες αχαχαχαχα ε που θα παει,,,τοση αγαπη,,,,,φτανει και για ενα μωρακι ε? 

Πες λιγο,,,,αυτο το τραγουδι δε θα αντιπροσωπευει ολεςςςςςςςςςςς τις μελλοντικες και νυν και wannabe μανουλες????????????? 

• Μου αρέσει 3

28 minutes ago, Condios said:

Χτυπάει η καρδιά του δυνατά τα τα τα ,,,,, και το κορμί σου το ζητά τα τα τα,,,,,μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο τι ωραιος ηχος (υποθετω)!!!!!!!!!!! Υπεροχη συνεχεια στην πολυτιμη σχεση σας ,,, μαμα μπεμπε και μπαμπας απ'εξω να κατουριεται απο τη χαρά του,,,,,χαχαχα και ομμμμμμμμμμμμμμμμ

Ηρθε με τα χιλια και ειναι τζαναμπετικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ετσιιιιιιιι δηλωνει το παρον και το χαρακτηρα που ΘΑ εχει,,,,,οοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμ και χαρα και υπομονη γλυκουλα μου

@Aria. μου περαστικά και γρήγορα,,,ισως σου επεσε ο αιματοκριτης,,,,χαλαρα οσο μπορεις!!!!

Χαχαχαχαχαχα σύντομα να τα ακούσεις και εσυ τατατατ;ττατατατα

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...