Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

Κοριιιιιιιιτσια!!!! Είδαμε σάκο ξανά, μεγάλωσε και ακούσαμε καρδούλα. Πάλι κλάμα :)

Σας στέλνω πολύ πολύ αγάπη και μπεμπεδοσκονη πλέον χα

Ο πιο όμορφος ήχος είναι της καρδούλας!!! Τώρα το συνειδητοποιήσες γλυκούλα μου ότι είσαι έγκυος?? Στείλε μπεμπεδοσκονη να πάει παντού σε όλες μας!! Μεγάλη χαρά μας έδωσες!!

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Chrussa1982 said:

Ο πιο όμορφος ήχος είναι της καρδούλας!!! Τώρα το συνειδητοποιήσες γλυκούλα μου ότι είσαι έγκυος?? Στείλε μπεμπεδοσκονη να πάει παντού σε όλες μας!! Μεγάλη χαρά μας έδωσες!!

Αχ  Χρύσα μου μέχρι τώρα δεν τολμούσα ούτε στον εαυτό μου να το πω δυνατά ότι είμαι. Τώρα ναι για λίγο ηρεμησα. Μέχρι την άλλη βδομάδα που θα ξαναπάμε. 

Μέσα από την ψυχη μου εύχομαι να γίνουν όλα σύντομα για καθεμία και να ακούσουμε αυτό τον αποκοσμο μαγικό ήχο όλες! 

Κλαψ  :)) 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 23 λεπτά , Fili είπε:

Κοριιιιιιιιτσια!!!! Είδαμε σάκο ξανά, μεγάλωσε και ακούσαμε καρδούλα. Πάλι κλάμα :)

Αχού τι ωραία μπράβο !!! Σε ποια εβδομάδα είσαι σου είπε ; Σ έδωσε και πητ;

πρίν από 13 λεπτά , Fili είπε:

Αχ  Χρύσα μου μέχρι τώρα δεν τολμούσα ούτε στον εαυτό μου να το πω δυνατά ότι είμαι. Τώρα ναι για λίγο ηρεμησα. Μέχρι την άλλη βδομάδα που θα ξαναπάμε. 

Μέσα από την ψυχη μου εύχομαι να γίνουν όλα σύντομα για καθεμία και να ακούσουν αυτό τον αποκοσμο μαγικό ηχο

Κλαψ  :)) 

Ευχαριστούμε πολύ, είμαι πολύ χαρούμενη με τη χαρά σου. Όλα να σας πάνε τέλεια κορίτσι, να έχεις μια όμορφη και εύκολη εγκυμοσύνη, να απολαύσεις κάθε στιγμή μαζί με το γλυκάκι σου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Fili είπε:

Τελειος ηχος η καρδουλα!!! Μπραβο!!

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

25 minutes ago, silvy22 said:

Αχού τι ωραία μπράβο !!! Σε ποια εβδομάδα είσαι σου είπε ; Σ έδωσε και πητ;

Έξι και 2-3 μέρες περίπου. Μου είπε συνεχίζω τα πάντα ολ; κανονικά. Δλδ cyclacur, prolutex, utrogestan, salospir, prezolon, innohep, κια φυλλικο, d και μαγνήσιο από βιταμίνες 

Βασικά. Τώρα το σκέφτηκα. Τι εννοείς πητ; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

Έξι και 2-3 μέρες περίπου. Μου είπε συνεχίζω τα πάντα ολ; κανονικά. Δλδ cyclacur, prolutex, utrogestan, salospir, prezolon, innohep, κια φυλλικο, d και μαγνήσιο από βιταμίνες 

Χαχχαχααχ …καλά δεν υπάρχεις.. Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού 

• Χαχα 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 11 λεπτά , Fili είπε:

Συνεχίζεις δυναμικά !!! Λογικά ΠΗΤ έχεις 5/10 

σου είπε πχ αν μπορείς περπάτημα ή ακόμα χαλαρά ; 

1 hour ago, Villi said:

Χαχχαχααχ …καλά δεν υπάρχεις.. Πιθανή Ημερομηνία Τοκετού 

Αααααααααα; ααα χαχαχχα α χαχαχα οκ... Όχι δε σκέφτηκα να ρωτήσω. Άσε που δεν μπορούσα να πω και πολλά. Μια αγκαλιά κι ένα ευχαριστώ πολύ κατάφερα να ψέλλισω

1 hour ago, silvy22 said:

Συνεχίζεις δυναμικά !!! Λογικά ΠΗΤ έχεις 5/10 

σου είπε πχ αν μπορείς περπάτημα ή ακόμα χαλαρά ; 

Δε μου το έχει απαγορεψει. Δλδ περπατάω και λόγω δουλειάς. Απλά προσπαθώ μικρές σχετικά αποστάσεις και με χαλαρό ρυθμό. Γενικά προσπαθώ να ακούω λίγο το σώμα μου. Ξεκούραση μετά από ορθοστασία η περπάτημα. Αύριο έχεις χοριακη πάλι; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Fili είπε:

Αααααααααα; ααα χαχαχχα α χαχαχα οκ... Όχι δε σκέφτηκα να ρωτήσω. Άσε που δεν μπορούσα να πω και πολλά. Μια αγκαλιά κι ένα ευχαριστώ πολύ κατάφερα να ψέλλισω

Δε μου το έχει απαγορεψει. Δλδ περπατάω και λόγω δουλειάς. Απλά προσπαθώ μικρές σχετικά αποστάσεις και με χαλαρό ρυθμό. Γενικά προσπαθώ να ακούω λίγο το σώμα μου. Ξεκούραση μετά από ορθοστασία η περπάτημα. Αύριο έχεις χοριακη πάλι; 

Στον επόμενο υπερυχο σε βλέπω με λίστα ! Αύριο ναι ναι ομμμμμμμ

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

Α ρε αγαπημένη!!!! Τι ωραία!!!❤️ Όλα να πάνε καλά και μόνο κλάματα χαράς από εδώ κ πέρα!!!!❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου και πάλι.. Όλα καλά να είναι πάντα.. 

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Fili είπε:

Innohep γιατί κανεις,;;προληπτικά;;; εμενα Δεν μου εδωσε...μονο σαλοσπιρ αλλα το εκοψα απο την χοριακη λόγω του αίματος...με το καλο!!!

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, marmaki είπε:

Καλημέρα κορίτσια!
Μήπως ξέρετε αν κάνει ο Κουρ φυσικούς;

Καλημέρα από όσο ξέρω κάνει ναι...

Κορίτσια μου καλημέρα τι κάνετε ???εγώ από χθες έχω κάτι ζαλάδες αφού λέω λες να μου φύτεψαν τπτ???λες να ήταν όνειρο η υστεροσκοπιση ? Κ να πήγα τελικά για άλλο λόγο??

Σηκώνομαι κ ζαλίζομαι...οπότε κρεβάτι όλη μέρα ...

Οι εγκυουλες μας όλες καλά???

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...