Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Aria. είπε:

Τπτ δ μου είπε...έχω προϋπηρεσία!!!μου έδωσε vibrmaicin για 4 μέρες κ όλα οκ μου είπε...λογικά αποφεύγω επαφές κ βάρη για κάποιες μέρες...

Αχ μακάρι !!!

Όλα καλά λοιπόν!!! Άντε ένα ένα να τα βάζουμε σε σειρά. Εγώ ακόμα περίοδο περιμένω και θα περιμένω χαχαχαχα. Άσε που το έχω σίγουρακι όχι θα αργήσει να μου έρθει κιόλας. Όταν στρεασαρομαι και στεναχωριέμαι βγάζω ένα σωρό ψυχοσωματικά και φυσικά η περίοδος δεν αποτελεί εξαίρεση πάντα μου καθυστερεί. 

πρίν από 13 λεπτά , chitaneta είπε:

A ωραία! Αύριο θα εχουμε νεα!

Ναι κι εγω εχω γατουλες :wub:

Ναι, μωρε κι εγω αυτο σκεφτηκα, οτι χρειαζομαστε να φτιαχνουμε την ψυχολογια μας με το αγχος που περναμε... Να βλεπουμε και λιγο οριζοντα και να λιαζομστε! Ετσι κι αλλιως καθιστη ή ξαπλα ημουν την περισσοτερη ωρα.

Καλά κάνεις και πας βολτιτσες αλλάζεις και παραστάσεις. Και οι γατούλες φαντάζομαι το τελειότερο αγχολυτικο. Άραγε καταλαβαίνουν την εγκυμοσύνη;  Δεν είχα ποτέ μου γατούλα και επειδή φημίζονται για την διαίσθηση τους αναρωτιέμαι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 7 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Όλα καλά λοιπόν!!! Άντε ένα ένα να τα βάζουμε σε σειρά. Εγώ ακόμα περίοδο περιμένω και θα περιμένω χαχαχαχα. Άσε που το έχω σίγουρακι όχι θα αργήσει να μου έρθει κιόλας. Όταν στρεασαρομαι και στεναχωριέμαι βγάζω ένα σωρό ψυχοσωματικά και φυσικά η περίοδος δεν αποτελεί εξαίρεση πάντα μου καθυστερεί. 

Ποιος θα μας ελεγε οτι θα παρακαλουσαμε να μας ερθει η περιοδος ε; Μου ειχε συμβει κι εμενα το καλοκαιρι μετα την πρωτη ετ, και δεν ερχοταν με τιποτα.Μεχρι που αποφασισα να τα παγωσω ολα να παω διακοπες και δυο μερες μετα μου ηρθε! ΚΑι τον Σεπτεμβριο που ημουν χαλια ψυχολογικα μου αργησε παρα πολύ! Αφου οταν  Κουρ με εβλεπε στον υπρηχο, ξεφυσουσε και ελεγε...πω πω αγχος και στενοχωρια...

Πιστευω όμως οτι εσενα θα σου ερθει μες στον μηνα και θα προχωρησει συντομα!

πρίν από 13 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλά κάνεις και πας βολτιτσες αλλάζεις και παραστάσεις. Και οι γατούλες φαντάζομαι το τελειότερο αγχολυτικο. Άραγε καταλαβαίνουν την εγκυμοσύνη;  Δεν είχα ποτέ μου γατούλα και επειδή φημίζονται για την διαίσθηση τους αναρωτιέμαι..

Πιστευω οτι σιγουρα καταλαβαινουν την εγκυμοσυνη, αλλά δεν ξερω τοσο νωρις οσο ειμαι εγω...

Εχουν φοβερη διαισθηση πάντως και ερχονται πανω σου και οταν εισαι αρρωστος και πολυ στενοχωρημενος. Τις λατρευω τις γατες εχω ζησει απο μικρη με γατες.

Κι εσας ο σκυλακος σας τι κανει;

πρίν από 29 λεπτά , chitaneta είπε:

Ποιος θα μας ελεγε οτι θα παρακαλουσαμε να μας ερθει η περιοδος ε; Μου ειχε συμβει κι εμενα το καλοκαιρι μετα την πρωτη ετ, και δεν ερχοταν με τιποτα.Μεχρι που αποφασισα να τα παγωσω ολα να παω διακοπες και δυο μερες μετα μου ηρθε! ΚΑι τον Σεπτεμβριο που ημουν χαλια ψυχολογικα μου αργησε παρα πολύ! Αφου οταν  Κουρ με εβλεπε στον υπρηχο, ξεφυσουσε και ελεγε...πω πω αγχος και στενοχωρια...

Πιστευω οτι σιγουρα καταλαβαινουν την εγκυμοσυνη, αλλά δεν ξερω τοσο νωρις οσο ειμαι εγω...

Εχουν φοβερη διαισθηση πάντως και ερχονται πανω σου και οταν εισαι αρρωστος και πολυ στενοχωρημενος. Τις λατρευω τις γατες εχω ζησει απο μικρη με γατες.

Μια φίλη μου έχει 5 γάτες στο σπίτι και όταν είναι στενοχωρημένη κάθονται και οι 5 δίπλα της ακίνητες σχεδόν λες και κάνουν ασπίδα προστασίας. Μου κάνει εντύπωση ότι πάνε όλες μαζί και οι 5 σαν συμμορία ένα πράγμα χαχαχαχα. 

Η σκυλίτσα το παλεύει. Αυτές τις μέρες έχει διάθεση και πολύ την χαίρομαι. 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 50 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μια φίλη μου έχει 5 γάτες στο σπίτι και όταν είναι στενοχωρημένη κάθονται και οι 5 δίπλα της ακίνητες σχεδόν λες και κάνουν ασπίδα προστασίας. Μου κάνει εντύπωση ότι πάνε όλες μαζί και οι 5 σαν συμμορία ένα πράγμα χαχαχαχα. 

Η σκυλίτσα το παλεύει. Αυτές τις μέρες έχει διάθεση και πολύ την χαίρομαι. 

Μπράβο στην ψυχουλα της, να χαρειτε ο ενας τον άλλον οσο γινεται!

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, chitaneta είπε:

Χαχα! Εγω πιστεύω ότι  η θηλυκιά μου ίσως να το καταλάβαινε. Ο αρσενικός είναι κοσμαρα! Φαντάσου πήραμε ένα ψάρι κ η θηλυκιά το μπανισε αμεσως, ενώ  ο αρσενικός, 4 μήνες έχουν περάσει ακόμα δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι έχουμε ψάρι στο σπίτι!! Όπως καταλαβαίνετε γατομαμα κ γω!!!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Annaforyou είπε:

Χαχα! Εγω πιστεύω ότι  η θηλυκιά μου ίσως να το καταλάβαινε. Ο αρσενικός είναι κοσμαρα! Φαντάσου πήραμε ένα ψάρι κ η θηλυκιά το μπανισε αμεσως, ενώ  ο αρσενικός, 4 μήνες έχουν περάσει ακόμα δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι έχουμε ψάρι στο σπίτι!! Όπως καταλαβαίνετε γατομαμα κ γω!!!

Α καλα οι αρσενικοι ειναι λιγο μπουνταλαδες...καμια σχεση  με την σπιρταδα των θηλυκών γατιων!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Να δούμε θα μπουν σε σειρά? Να ηρεμισεις κοριτσάκι μου κ θα έρθει.μην αγχωνεσαι καθόλου τελικά ξέρεις το σώμα σου καλύτερα από όλους...είχες περίοδο !!!

Ο γιατρουλης μας φανταστικός σου εύχομαι να τον δεις σύντομα με τα μπλε του ...του λέω δ σας γνώρισα με τα μπλε κ μου λέει είναι τα ρούχα της δουλειάς !!!πάντα χαμογελαστός αυτός ο άνθρωπος...σήμερα η Στεφανία ήταν δίπλα μου όλη μέρα  πολύ γλυκιά κοπέλα .χαίρομαι για την επιλογή κ με βοήθησες κ εσύ σε αυτο!!!

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα κορίτσι!! Τα πάντα κάνει καλέ!! 

Χεχε ευχαριστώ!! :wub:

Είχα πάει τον Δεκέμβρη κι είχαμε μιλήσει αλλά χειροτέρεψε η κατάσταση μου μέχρι να το πάρω απόφαση κι άρχισα να σκέφτομαι τους φυσικούς

πρίν από 6 λεπτά , Fili είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου γλυκά. Πάω τώρα για υπέρηχο. Στέλνω για να πάρω από την υπέροχη θετική μας ενέργεια. Οοοομμμμμμ

Σας φιλώ 

Καλή επιτυχία!!! Οοοομμμ :wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου γλυκά. Πάω τώρα για υπέρηχο. Στέλνω για να πάρω από την υπέροχη θετική μας ενέργεια. Οοοομμμμμμ

Σας φιλώ 

Καλημερα , πολύ καλή επιτυχία!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Fili είπε:

Σας φιλώ 

Καλημέρα!!! Έχεις όλη τη θετική μας ενέργεια και την πίστη ότι όλα θα είναι καλά!!! Άντε πήγαινε γρήγορα και έλα να δώσεις πλήρη αναφορά!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...