Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , Viv37 είπε:

Ωραια! Τα μικρουλια μας ειναι καλα! Αυτο εχει σημασια! Ξαπλα τώρα και ομμμμμμμμμμ! Ωρα για μαραθωνιο σειρων!  Τωρα γιατι συνεβει πολλα μπορει να επαιξαν ρολο. Δε νομιζω να εγινε με τομ υπερηχο. Αυτο ειναι η στανταρ εξεταση. Αν υπηρχε κινδυνος απο το ματσουκι δε θα το εκανε κανενας. Απλως ετυχε. Μην το σκεφτεσαι. Ειμαστε μαζι σου

Ευχαριστώ πολύ και εσένα κούκλα μου.. Να είσαι πάντα καλά.. Τα καλύτερα εύχομαι. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 hour ago, Aria. είπε:

Σημασία έχει ότι τα μωράκια είναι καλά κ εσύ είσαι καλά!!!άκου τον γιατρό σου κ μείνε ξαπλα στο κρεββάτι...

Εγώ τελείωσα όλα πήγαν καλά τώρα περιμενω το εξητηριο να φυγωωω...το καλό είναι ότι δ πονάω 

Μπράβο καλή ανάρρωση !!!

πρίν από 6 λεπτά , gigi 72 είπε:

Ευχαριστώ πολύ και εσένα κούκλα μου.. Να είσαι πάντα καλά.. Τα καλύτερα εύχομαι. 

Πολύ χάρηκα που είσαι καλά, έχει πίστη και θα το ξεπεράσεις σύντομα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , chitaneta είπε:

Ευτυχώς όλα ειναι καλα! Τωρα προσπαθησε να ξεκουραστεις και θα πανε όλα καλα. Ελπιζω να εχεις καποιον να σε βοηθαει, να σου μαγειρευει κλπ.

Πως να εγινε, ποιος ξερει, αλλά δεν εχει και σημασια, σημασια εχει οτι το προλαβατε. Θα περασει ο καιρος αυτος και μετα θα ειναι όλα πιο ευκολα. Να μπαινεις εδω να μας γραφεις πως εισαι πως νιωθεις, τα παντα!

Η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν ξερω μεχρι τι σημειο πρεπει να προσεχουμε... ο γιατρος μου, ειπε γενικα ξεκουραση και όχι να παρω τους δρομους... Κι ο καλος μου δεν θελει να περπαταω καθολου, ουτε καν απο εκει που θα βρουμε θεση για παρκιν, μεχρι το σπιτι, θελει να με αφηνει ακριβως μπροστα απο την εισοδο! Εσεις κοριτσια τι λετε δεν ειναι υπερβολικο; 

Τα κοριτσια που ειστε πιο προχωρημενες @Neli83 και @Fili, τι σας εχουν πει οι γιατροι σας, κανει να πατε καμια μικρη βολτουλα περπατωντας ή σας εχουν πει μονο σπιτι;

Κι εσενα @geozak και @silvy22 ο δικος σας γιατρος; Την Παρασκευη παμε νομιζω κι οι τρεις για επαναληπτικη ε;

Ναι έχω μεγάλη συμπαράστασή από σας που έχετε κάποιες περάσει δια πυρός και σιδήρου.. Σας ευχαριστώ από καρδιάς. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 34 λεπτά , chitaneta είπε:

Ευτυχώς όλα ειναι καλα! Τωρα προσπαθησε να ξεκουραστεις και θα πανε όλα καλα. Ελπιζω να εχεις καποιον να σε βοηθαει, να σου μαγειρευει κλπ.

Πως να εγινε, ποιος ξερει, αλλά δεν εχει και σημασια, σημασια εχει οτι το προλαβατε. Θα περασει ο καιρος αυτος και μετα θα ειναι όλα πιο ευκολα. Να μπαινεις εδω να μας γραφεις πως εισαι πως νιωθεις, τα παντα!

Η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν ξερω μεχρι τι σημειο πρεπει να προσεχουμε... ο γιατρος μου, ειπε γενικα ξεκουραση και όχι να παρω τους δρομους... Κι ο καλος μου δεν θελει να περπαταω καθολου, ουτε καν απο εκει που θα βρουμε θεση για παρκιν, μεχρι το σπιτι, θελει να με αφηνει ακριβως μπροστα απο την εισοδο! Εσεις κοριτσια τι λετε δεν ειναι υπερβολικο; 

Τα κοριτσια που ειστε πιο προχωρημενες @Neli83 και @Fili, τι σας εχουν πει οι γιατροι σας, κανει να πατε καμια μικρη βολτουλα περπατωντας ή σας εχουν πει μονο σπιτι;

Κι εσενα @geozak και @silvy22 ο δικος σας γιατρος; Την Παρασκευη παμε νομιζω κι οι τρεις για επαναληπτικη ε;

Και γώ τις ίδιες απορίες έχω , εγώ πήγα για δουλεια σήμερα ένα 6ωρο αλλά ειχα πονάκια ζαλάδες ανακατωσούρες , ήρθε κ ξάπλωσα , εμενα δεν μου είπε δεν ρώτησα κιόλας , Παρασκευή ναι 

λεω αύριο να μην πάω στη δουλεια 

Αν πάνε ολΑ καλά σκεφτόμουν να πάμε τη Δευτέρα για ένα φαγητό 

χθες πήγαμε μια βόλτα μ τα αμάξι χαλαρά 

εγω ήθελα να βγω να περπατήσω να σου πω ή να ξεκινήσω να κάνω καμία δουλεια αλλα δεν ξέρω τελικά ….

πρίν από 29 λεπτά , chitaneta είπε:

Να σου πω κ εμεις μεσα στην υπερβολη ειμαστε..δεν εχω μαγειρεψει και δεν εχω ακουμπησει τιποτα στο σπιτι απο την ημερα της ετ..ευτυχως εχω πεθερα αστερι!! Εμενα ο γιατρος παρολο που θεωρουμε υψηλου κινδυνου με τα τριδυμα μου ειπε πολυ ξεκουραση αλλα οχι ολη μερα ξαπλα..η ζωη μας κανονικα με προσοχη..οχι βαρη,οχι αποτομες κινησεις..δεν πειραζει να βγω να περπατησω ενα τεταρτακι..αλλα κ εγω δεν κανω τιποτα..φοβαμαι..ασε να περασει το τριμηνο...και ο καλος σου καλα κανει και σε προσεχει!!

πρίν από 8 λεπτά , silvy22 είπε:

Και γώ τις ίδιες απορίες έχω , εγώ πήγα για δουλεια σήμερα ένα 6ωρο αλλά ειχα πονάκια ζαλάδες ανακατωσούρες , ήρθε κ ξάπλωσα , εμενα δεν μου είπε δεν ρώτησα κιόλας , Παρασκευή ναι 

εγω ήθελα να βγω να περπατήσω να σου πω ή να ξεκινήσω να κάνω καμία δουλεια αλλα δεν ξέρω τελικά ….

Ωχ αρχισαν κιολας τα συμπτωματα??? 

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , silvy22 είπε:

Αμα νιωθουμε κουρασμενες σιγουρα καλο ειναι να ξαπλωνουμε και να ξεκουραζομαστε αλλά αν νιωθουμε καλα, μπορουμε μια μικρη βολτουλα αραγε;  Αντε ας φτασει κι η Παρασκευη και βλεπουμε. Μετα λεω να τον ξαναρωτησω τον γιατρό μου...

Αφου εχεις ζαλαδες κατσε και ξεκουρασου αν μπορεις να αποφυγεις την δουλεια.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Neli83 είπε:

Να σου πω κ εμεις μεσα στην υπερβολη ειμαστε..δεν εχω μαγειρεψει και δεν εχω ακουμπησει τιποτα στο σπιτι απο την ημερα της ετ..ευτυχως εχω πεθερα αστερι!! Εμενα ο γιατρος παρολο που θεωρουμε υψηλου κινδυνου με τα τριδυμα μου ειπε πολυ ξεκουραση αλλα οχι ολη μερα ξαπλα..η ζωη μας κανονικα με προσοχη..οχι βαρη,οχι αποτομες κινησεις..δεν πειραζει να βγω να περπατησω ενα τεταρτακι..αλλα κ εγω δεν κανω τιποτα..φοβαμαι..ασε να περασει το τριμηνο...και ο καλος σου καλα κανει και σε προσεχει!!

Πήγα στο Φαρμακειο που είχε πολύ ζέστη και κόντεψα να σωριάστω, επειδή στο σπιτι καναπέ κρεβάτι δουλίτσες δεν τα καταλάβαινα σήμερα που βγήκα έξω ζορίστηκα  

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Neli83 είπε:

Ναι...να περασει το τριμηνο για όλες μας μπας και δεν φοβομαστε μετα τοσο πολύ!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Πήγα στο Φαρμακειο που είχε πολύ ζέστη και κόντεψα να σωριάστω, επειδή στο σπιτι καναπέ κρεβάτι δουλίτσες δεν τα καταλάβαινα σήμερα που βγήκα έξω ζορίστηκα  

Πω πω ναι ε; Θα σε χει κουρασει και ο κοβιντ; Μαζι με τα φαρμακα και την εγκυμοσυνη...να προσεχεις τοτε και να ξεκουραστεις για να δυναμωσεις!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εμένα ο καλουλης μου είπε όχι βάρη, όταν ρώτησα πόσο δλδ μου είπε μην σηκώνω καρέκλες κουναω  καναπέδες, βαριές πολύ σακούλες κτλ Επίσης επειδή λόγω δουλειας πολλές ώρες κανονικά με το αυτοκίνητο και μεγάλες αποστάσεις μου είπε καλύτερα όχι. Για ψυχολογικούς λόγους. Αν ήμασταν Αγγλία λέει είναι αλλιώς. Εδώ οι γιατροί εξναι της προφύλαξης. Εγώ πάω για δουλειά απλά όχι κάθε μέρα μεγάλες αποστάσεις κι όταν χρειάζεται με πάει ο καλός μου. Μαγειρεύω κάθε μέρα απλά δε σκουπιζω σφουγγάρι Ω. 

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

Εμένα ο καλουλης μου είπε όχι βάρη, όταν ρώτησα πόσο δλδ μου είπε μην σηκώνω καρέκλες κουναω  καναπέδες, βαριές πολύ σακούλες κτλ Επίσης επειδή λόγω δουλειας πολλές ώρες κανονικά με το αυτοκίνητο και μεγάλες αποστάσεις μου είπε καλύτερα όχι. Για ψυχολογικούς λόγους. Αν ήμασταν Αγγλία λέει είναι αλλιώς. Εδώ οι γιατροί εξναι της προφύλαξης. Εγώ πάω για δουλειά απλά όχι κάθε μέρα μεγάλες αποστάσεις κι όταν χρειάζεται με πάει ο καλός μου. Μαγειρεύω κάθε μέρα απλά δε σκουπιζω σφουγγάρι Ω. 

Ναι κι εγω καπως ετσι. Δεν τραβαω ουτε σηκωνω βαρια πραγαματα, ουτε σκουπισμα και σφουγγαρισμα... Αλλά τις γατουλες μου που ειναι γυρω στα 3 κιλα τις παιρνω αγκαλιτσα απαλα...:wub:

Και την Κυριακη δεν αντεξα και πηγαμε βολτα με το αμαξι να δουμε θαλασσιτσα!

Εσύ @fili μου ποτε εχεις ξαναυπέρηχο;

• Μου αρέσει 1

19 minutes ago, chitaneta said:

Ναι κι εγω καπως ετσι. Δεν τραβαω ουτε σηκωνω βαρια πραγαματα, ουτε σκουπισμα και σφουγγαρισμα... Αλλά τις γατουλες μου που ειναι γυρω στα 3 κιλα τις παιρνω αγκαλιτσα απαλα...:wub:

Και την Κυριακη δεν αντεξα και πηγαμε βολτα με το αμαξι να δουμε θαλασσιτσα!

Εσύ @fili μου ποτε εχεις ξαναυπέρηχο;

Αύριο το πρωί!!! 

Αχ έχεις κι εσύ γατούλες;; και εμείς μια. Καλά έκανες και πήγες βολτίτσα. Πρέπει να περναμε όμορφα. :)

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου. Καλή επιστροφή στο σπίτι και να προσέχεις..τι οδηγίες έδωσε ο Κουρ...?

Πάει κ αυτό το εμπόδιο..παίρνουμε φορά τωρααααααα. 

Τπτ δ μου είπε...έχω προϋπηρεσία!!!μου έδωσε vibrmaicin για 4 μέρες κ όλα οκ μου είπε...λογικά αποφεύγω επαφές κ βάρη για κάποιες μέρες...

Αχ μακάρι !!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Fili είπε:

Αύριο το πρωί!!! 

Αχ έχεις κι εσύ γατούλες;; και εμείς μια. Καλά έκανες και πήγες βολτίτσα. Πρέπει να περναμε όμορφα. :)

A ωραία! Αύριο θα εχουμε νεα!

Ναι κι εγω εχω γατουλες :wub:

Ναι, μωρε κι εγω αυτο σκεφτηκα, οτι χρειαζομαστε να φτιαχνουμε την ψυχολογια μας με το αγχος που περναμε... Να βλεπουμε και λιγο οριζοντα και να λιαζομστε! Ετσι κι αλλιως καθιστη ή ξαπλα ημουν την περισσοτερη ωρα.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...