Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

@aria μην απελπίζεσαι..εδω στην πολη μας είπαν στο συζυγο οτι εχει διπλη κιρσοκηλη κ μάλιστα τον πίεζαν για χειρουργειο κ για ουρεοπλασμα .παντα ειχε καλο σπερμα...παμε αθηνα σε ουρολογο δημ.νοσοκομειου .μας ειπε δεν βλέπει κατι ιδιαίτερο.μας εστειλε στον ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ κ καναμε σπερμοδιαγραμμα κ καλλιέργεια σπερματος.ολα καλά κ καθαρές εξετάσεις. Μας ειπαν 220 αλλα εγω για μαυρα κ δωσαμε 180. Μας προτεινε ο λυμπεροπουλος επαναληψη σε 6 μηνες κ κατακερματισμό..εδω δώσαμε 350..ολα μια χαρα.σκέψου κ εσύ την καλλιέργεια σπερματος.!!!!

οσον αφορά τις δοτριες δεν συμφέρει τα κεντρα ν δυσφημιστούν οτι βγαζουν αρρωστα παιδια!!!! Κ ειδικα στα σοβαρα κεντρα ειμαι σίγουρη οτι γίνονται εξετασεις.για το μονο που αμφιβαλω ειναι οταν ζητάμε καταστροφή σπερματος η εμβρυων η ωαριων αν γίνεται η λογω πιεσης χρόνου τα έχουν δώσει σε αλλη...εκει έχω ενα ερωτηματικό...χχχ..καλη συνέχεια κορίτσι μου 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Τωρα μπορεί να ακουστώ σαν εξωγήινη αλλά κάποια στίγμα που είχα κομμένο τον καφέ για πολλά χρόνια έτρωγα μήλο το πρωί για να "ξυπνήσω " και βοηθούσε. 

Τι να σας πω.. Πριν την ετ είχα συνηθίσει τόσο πολύ τον ελληνικό κουπατο μου έξτρα δυνατό κι ένα lungo εσπρέσο έτσι για το καλο που αν δεν έπινα με έπιανε πονοκέφαλος. Τώρα από τις 17/1 δε νιώθω τίποτα. Ζεν.. 

@geozakπως εισαι; είχαμε κανα νεότερο; 

1 ώρα πρίν, Fili είπε:

@Condiosμου πραγματικά τα λόγια σου αγγίζουν κάθε χορδή της ψυχής . Να γίνουν όλα και να απολαύσετε κι ένα όμορφο σουκου με τον αντρουλη σου. 

Αχχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχ κλαίω 

@Aria. σήμερα είναι ;; Πω εχω χάσει μέρες πραγματικά. Καλή επιτυχία κορίτσι μου. Να φύγει το πολύποδακι για να έρθει μετά το παιδάκι ! 

Ευχαριστώ πολύ!!!ακόμα περιμένω ...

1 ώρα πρίν, Condios είπε:

καλή τύχη στην @Aria. μας, όλα κανα να πανε. 

Φίλη,,,σκεφτηκα κάποια στιγμή στην αρχή ακόμα (2019) να κρατήσω όπως λες , όλα τα αδεια καρτελακια,,ολα τα αδεια μπουκαλακια, όλες τις ενεσεις,,,,για αναμνηση της προσπαθειας,,,οταν αυτες ομως ξεπερασαν τις 2,,,,και πλεον παω για 5η ,,,, εννοειται οτι δεν κραταω τιποτα,,,γιατι μεσα μου ξερω τον πονο ψυχης περισσοτερο που τραβαμε....ποσο μαλλον να τα εχω κιολας να τα βλεπω? τα κανω ολα πλεον τοσο μηχανικα που δε με νοιαζει τιποτα! Ευτυχώς δεν κανω και ινοχεπ δε λες? αυτες και αν πονανε απο οσο ξερω απο αλλα κοριτσια. Μονο ο στοχος και η ηρεμια μου τωρα. Ο καημενος ο αντρουλης μου , μου λεει χθες,,βγαλε προγραμμα τι θες να δουμε και που να παμε τωρα που θα ειμαστε Αθηνα για σκ,,,και εγω το μονο που τον ρωταγα ειναι τι ωρα πρεπει να φυγουμε απο το σπιτι για να ειμαστε 20,30 στη Νέα Φιλοθέη Παρασκευή απογευμα που θα γινεται χαμός από κίνηση. Τί να σκεφτώ για σκ και τί εξόδους? εδώ καίγομαι να δώ τι θα γίνει παραπερα...και του λεω,,,δεν κανω σχεδια,,,,απο το βραδυ Παρασκευής και μετα θα κάνουμε ότι μας καπνισει! Πήγαινε με οπου θελεις ταξιτζη θα του τραγουδαω....αχαχαχαχα. Και ερχεται η ψυχιτσα μου και μου λεει,,,μην ανησυχεις ,,, θα ξεκινησουμε 2 ωρες νωριτερα και ας περιμενουμε, δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι εσυ,,,εγω,,,,εγω ο ταξιτζης. Ευτυχως μεναμε και οι δυο Αθηνα στο παρελθον και την ξερουμε καλα για διαδρομες και προσανατολισμο. Αλλάαααααααααα,,,,,,τωρα που θα μεγαλωσει η οικογενεια μας, η επαρχια ενδυκνειται τα μαλλα για ηρεμια και μεγαλωμα τεκνων (θελω και πολλα παναθεμα με,,,αχαχαχα)! 

Ακομα δεν μπορω να βαλω καρδουλες απο τον υπολογιστή. 

Εγώ το μόνο που έχω κρατήσει είναι οι καρτέλες με τα άπειρα καφέ συκλακουρ για να έχω να καταπινω. Όταν απέτυχε η πρώτη ετ μου είχε μείνει στοκ ένα κουτί προλουτεξ δύο κουτιά vasclor και αρκετές αντιπηκτικες. Ήμουν τόσο χάλια και φέρθηκα εγωιστικά πετώντας όλα αυτά τα φάρμακα στα σκουπίδια. Δεν ήθελα να τα βλέπω. 

Όσο για την Επαρχια είναι παράδεισος. Για εμένα είναι υπέροχο να μεγαλώνεις τα παιδάκια σου μακριά από την ζούγκλα 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 58 λεπτά , Fili είπε:

Τωρα μπορεί να ακουστώ σαν εξωγήινη αλλά κάποια στίγμα που είχα κομμένο τον καφέ για πολλά χρόνια έτρωγα μήλο το πρωί για να "ξυπνήσω " και βοηθούσε. 

Τι να σας πω.. Πριν την ετ είχα συνηθίσει τόσο πολύ τον ελληνικό κουπατο μου έξτρα δυνατό κι ένα lungo εσπρέσο έτσι για το καλο που αν δεν έπινα με έπιανε πονοκέφαλος. Τώρα από τις 17/1 δε νιώθω τίποτα. Ζεν.. 

@Fili   Είμαι μια χαρα....βεβαίως στη ξεκουραση...Επόμενη χοριακη την Παρασκευή...αφου ειχα δευτερα 751 λογικα περιμένω πανω απο 3000 για να ειναι ολα καλά...καλα τα υπολογιζω;;;   @gigi 72 εύχομαι να πανε ολα καλα..αν θυμάσαι κ εγω ειχα αίμα κοκκινο το σαββατο κ όλα πανε καλα μέχρι στιγμής....καταλαβαίνω το πονο της ψυχης σου γιατι κ εγω περασα μαύρες μέρες κ ακομα κ σήμερα τρεμω όταν κοιταζω το εσωρουχο μου...εύχομαι η αγια ειρηνη κ η Παναγία μας να ειναι διπλα μας...καλο μας κουραγιο κοπέλα μου 

• Μου αρέσει 7
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα.. Είμαι πολύ στεναχωρημενη και αναστατωμενη. 2:30 την νύχτα που πήγα τουαλέτα είδα αίμα στο σερβιέτακι, και στο σκούπισμα επίσης, και λίγο πόνο σαν περιόδου .. Έπειτα από λίγη ώρα ξαναπήγα και έπεσε και ένα κομμάτι πηγματος το οποίο το πήρα στα χέρια μου και δεν ήταν μόνο αίμα αλλά και κάτι σαν ιστός. Χάλασε όλη η διάθεσή μου και γκρεμίστηκε ο κόσμος γύρω μου..Ξαπλωσα αμέσως και τώρα το πρωί πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου και μου είπε 2 utrogestan τώρα από το στόμα και 2 το μεσημέρι και ξάπλα μέχρι νεότερες οδηγίες. Πήρα και στο κέντρο και με την κοπέλα που μίλησα με καθησηχασε πολύ και μου είπε ότι συμβαίνει αυτό στους 3 πρώτους μήνες, μπορεί να είναι μια μικρή αποκόλληση. Της έστειλα και φώτο με το πήγα.Της είπα ότι αυτό δεν το βλέπω σαν πηγμα αλλά σαν ιστό..Φοβαμαι μην έκανα αποβολή και αυτός είναι ο σάκος. Με καθησυχάσει πάλι και είπε αποκλείεται να είναι σάκος με έμβρυο.. Τώρα έχω λίγο αίμα όχι ζωηρό κόκκινο μόνο όταν σκουπιζομαι.. Απογοητευτηκα πολύ και όλο κλαίω.. Αν συμβεί κάτι δεν έχω καμία άλλη ευκαιρία.

Γλυκιά μου μην απογοητεύεσαι! Αφού και ο γιατρός κι η κοπέλα από το κέντρο σε καθησύχασαν και σου είπαν ότι αυτό συμβαίνει! Γιατί να κλαις χωρίς λόγο! Μείνε ξαπλωμένη και θα πάνε όλα καλά! Σου στέλνω τεράστια αγκαλιά, τόνους θετικής ενέργειας και πολλά πολλά φιλιά!

2 ώρες πρίν, Condios είπε:

Καλημέρα,,,,ίσως να έχασε την ελαστικότητα του πρόσκαιρα,,,αχαχαχ,,,γιατί με το που πήγα σπιτακι μου,,σα βουτυρο περασε η ατιμη. Όλα καλα...!!! Ενα βημα πιο κοντα η κάθε ενεση, η κάθε αγωνία, το κάθε χάπι! 

Νομίζω ότι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να πηγαίνεις στη δουλειά κάθε μέρα αλλά να συνεχίσεις να πληρώνεσαι. Οι ενέσεις θέλουν να σε ξεκουράσουν μάλλον γι αυτό αρνούνται να μπουν στη δουλεια..χαχαχα

2 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Όλες οι υποψήφιες μανούλες έχουμε δύναμη ψυχής κ αγάπη μέσα μας...σε όλες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οποίο κ αν είναι το αποτέλεσμα!!!

Κορίτσια νιώθω την σκέψη σας ειλικρινά είμαι στο μητέρα βλέπω γύρω μου κοιλιτσες φουσκωμένες κ ζηλεύω...λέω τι κάνω εγώ εδώ για λάθος λόγο ήρθα ...έπρεπε να έχω ετ σήμερα!!!

Αφηστε που είμαι χωρίς καφέ κ έκανα ταξίδι ζω ένα δραμααααα και χωρίς νερό αλλά ο καφές μου στοίχισε να ξέρετε 

Έγραψες είμαι χωρίς καφέ και κατάλαβα χωρίς καφέ cyclacur και λέω έπαιρνε τέτοια το κορίτσι? Κάψιμο τελείως! Καλή σου επιτυχία σήμερα αγάπη μου. Τις έβλεπες για να προετοιμαστείς ψυχολογικά γιατί κι εσύ σύντομα θα έχεις φουσκωμένη κοιλίτσα με το νινάκι σου μέσα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

1 hour ago, Fili είπε:

Κάνει δουλειά το οοοοομμμμμμμμμ λεμε και κλαιμε ααχαχαχαχαχα

πρίν από 20 λεπτά , Viv37 είπε:

Γλυκιά μου μην απογοητεύεσαι! Αφού και ο γιατρός κι η κοπέλα από το κέντρο σε καθησύχασαν και σου είπαν ότι αυτό συμβαίνει! Γιατί να κλαις χωρίς λόγο! Μείνε ξαπλωμένη και θα πάνε όλα καλά! Σου στέλνω τεράστια αγκαλιά, τόνους θετικής ενέργειας και πολλά πολλά φιλιά!

Νομίζω ότι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσεις να πηγαίνεις στη δουλειά κάθε μέρα αλλά να συνεχίσεις να πληρώνεσαι. Οι ενέσεις θέλουν να σε ξεκουράσουν μάλλον γι αυτό αρνούνται να μπουν στη δουλεια..χαχαχα

Τί ωραία που τα λες!!!!!!!! Μακάρι να γινόταν έτσι,,,,εν τω μεταξύ μόλις ηρθα γραφειο,,,,με 2 μεγαλες βελονες μαζι,,,και 2 μικρες,,,,οχι δε θα το ξαναπαθω ,,,,, και ναι θελει δε θελει θα καρφωθει η ρημαδα σημερα (ασχετα αν η κοιλια με ποναει απο τις πολλες προσπαθειες χθες),,,,,1ο κάψιμο,,,,χθες βραδυ ξεχασα να αλλαξω το αυτοκολλητο,,,,ξυπναω το πρωι,,,,λεω κλαιν και το αλλαξα το πρωι....χαχαχα ,,, 2ο καψιμο,,,ειχα ρντβ για μοριακο στις 8,30,,,ξυπνησα 8,45 και μετα θυμηθηκα,,,παιρνω τηλεφωνο και λεω παρακοιμηθηκα να ερθω τωρα? ευτυχως πηγα οταν μπορεσα. αν λεω εγω καμμενη να με ακουτε,,,,,

Για να μη χασω το αυριανο γυμναστηριο γιατι θα ταξιδευουμε,,,το εβαλα σημερα,,,και λεει η γυμναστρια,,,,να σε βαλω σε πιο δυναμκο γκρουπ? Ουτε καν της λεω,,,,θελω να παω και να ειμαι καλα οχι σα να με εδερναν οι 13 ,,,,εν τω μεταξυ και σε αυτο το γκρουπ που ειμαι μονο βογγαω τη στιγμη που γινονται οι ασκησεις απο το καψιμο των μυων,,,, αχαχαχαχα

@nina21 και μενα εκλαιγε ο αντρας μου στις αποτυχιες γιατι φοβοταν οτι θα του παθω κατι ,,, εγω να ειμαι τερας ψυχραιμιας και αυτος να κλαιει ο ψυχουλης μου. Σκέψου μου λεει παντα,,,,οτι θες και αντεχεις εσυ,,,εγω εσενα θελω,,,και χωρις παιδι εσενα θελω και θα σε θελω για παντα. Λιωνωωωωωωωω με τον αγγελο μου! Πως να μη θελω να τον κανω μπαμπα αυτον τον ανθρωπο? Επίσης τα νεα σου θα ειναι υπεροχα και παλι. Δεν υπαρχει αμφιβολια περι τουτου!!!!!!!!!!!!!!! Μονο χαρες!!!!!

Άι,,,εχει ο Θεός!!!!!!! Όλα τα κάνει και τα φέρνει όταν είναι η ώρα μας....για αυτο και οοοοοοοομμμμμμμμ και πιστη και δυναμη ψυχης.

• Μου αρέσει 6

1 ώρα πρίν, Fili είπε:

Εγώ κι αν θα ακουστώ εξωγήινη. Το πρωί δεν πίνω καφέ. Κάνω γυμναστική για να ξυπνήσω και καφέ πίνω έναν πολύ πολύ ελαφρύ γύρω στις 12. Καμιά φορά matcha αντί για καφέ. Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί η δότρια μου είναι από τον Άρη... Ψάχνουν μία να μου μοιάζει οι άνθρωποι!

• Χαχα 5
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 6 λεπτά , Viv37 είπε:

Εγώ κι αν θα ακουστώ εξωγήινη. Το πρωί δεν πίνω καφέ. Κάνω γυμναστική για να ξυπνήσω και καφέ πίνω έναν πολύ πολύ ελαφρύ γύρω στις 12. Καμιά φορά matcha αντί για καφέ. Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί η δότρια μου είναι από τον Άρη... Ψάχνουν μία να μου μοιάζει οι άνθρωποι!

αχαχαχαχαχαχα σ'αγαπωωωωωωωωωωω

κλαιωωωωωωωωωωωωω

με την τσιμπλα στο ματι γυμναστική? θεαρα! κανεις και "πηδο" για να παει καλα η μερα? (που λεει και η Βασια Τριφυλλη στην Καινουργιου?) Εγώ πρωτα ελληνικο καφε και μονο ελληνικο καφε....αλλιως καμμενη μεχρι τελους.

• Χαχα 6

πρίν από 9 λεπτά , Condios είπε:

Κάνει δουλειά το οοοοομμμμμμμμμ λεμε και κλαιμε ααχαχαχαχαχα

Τί ωραία που τα λες!!!!!!!! Μακάρι να γινόταν έτσι,,,,εν τω μεταξύ μόλις ηρθα γραφειο,,,,με 2 μεγαλες βελονες μαζι,,,και 2 μικρες,,,,οχι δε θα το ξαναπαθω ,,,,, και ναι θελει δε θελει θα καρφωθει η ρημαδα σημερα (ασχετα αν η κοιλια με ποναει απο τις πολλες προσπαθειες χθες),,,,,1ο κάψιμο,,,,χθες βραδυ ξεχασα να αλλαξω το αυτοκολλητο,,,,ξυπναω το πρωι,,,,λεω κλαιν και το αλλαξα το πρωι....χαχαχα ,,, 2ο καψιμο,,,ειχα ρντβ για μοριακο στις 8,30,,,ξυπνησα 8,45 και μετα θυμηθηκα,,,παιρνω τηλεφωνο και λεω παρακοιμηθηκα να ερθω τωρα? ευτυχως πηγα οταν μπορεσα. αν λεω εγω καμμενη να με ακουτε,,,,,

Για να μη χασω το αυριανο γυμναστηριο γιατι θα ταξιδευουμε,,,το εβαλα σημερα,,,και λεει η γυμναστρια,,,,να σε βαλω σε πιο δυναμκο γκρουπ? Ουτε καν της λεω,,,,θελω να παω και να ειμαι καλα οχι σα να με εδερναν οι 13 ,,,,εν τω μεταξυ και σε αυτο το γκρουπ που ειμαι μονο βογγαω τη στιγμη που γινονται οι ασκησεις απο το καψιμο των μυων,,,, αχαχαχαχα

@nina21 και μενα εκλαιγε ο αντρας μου στις αποτυχιες γιατι φοβοταν οτι θα του παθω κατι ,,, εγω να ειμαι τερας ψυχραιμιας και αυτος να κλαιει ο ψυχουλης μου. Σκέψου μου λεει παντα,,,,οτι θες και αντεχεις εσυ,,,εγω εσενα θελω,,,και χωρις παιδι εσενα θελω και θα σε θελω για παντα. Λιωνωωωωωωωω με τον αγγελο μου! Πως να μη θελω να τον κανω μπαμπα αυτον τον ανθρωπο? Επίσης τα νεα σου θα ειναι υπεροχα και παλι. Δεν υπαρχει αμφιβολια περι τουτου!!!!!!!!!!!!!!! Μονο χαρες!!!!!

Άι,,,εχει ο Θεός!!!!!!! Όλα τα κάνει και τα φέρνει όταν είναι η ώρα μας....για αυτο και οοοοοοοομμμμμμμμ και πιστη και δυναμη ψυχης.

Τι γλυκός μωρέ!!!!!!Μπράβο του!! Καλή επιτυχία με τις ενέσεις σήμερα! Με την πρώτη να μπουν εύχομαι!

πρίν από 10 λεπτά , Condios είπε:

αχαχαχαχαχαχα σ'αγαπωωωωωωωωωωω

κλαιωωωωωωωωωωωωω

με την τσιμπλα στο ματι γυμναστική? θεαρα! κανεις και "πηδο" για να παει καλα η μερα? (που λεει και η Βασια Τριφυλλη στην Καινουργιου?) Εγώ πρωτα ελληνικο καφε και μονο ελληνικο καφε....αλλιως καμμενη μεχρι τελους.

Το ΣΚ που είμαστε στο σπίτι εννοείται περιλαμβάνει και πήδο το μενού έτσι για στρέτσινγκ!! χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

14 minutes ago, Viv37 said:

Χαχαχχαχαχαχαχ μια χαρά μου ακούγεται. Κι εγω πρώτα πρωινό και μετά τον πρώτο καφέ . Όταν προλάβαινα με δουλεια τρέξιμο πριν να ξυπνήσει το σωματάκι. Άλλες εποχές :)

@Condiosγλυκο φιλί σε σένα και στον καλό σου, Να είστε πάντα έτσι αγαπημένοι κι όταν δεν είστε να βρίσκετε πάντα τη διάθεση να ξαναγίνεστε 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό.. Ακούστε με προσεχτικά.. Προς το παρόν είναι καλά τα πράγματα και αποφύγαμε τα χειρότερα.. Είχα πάθει αιματωμα στην μήτρα τέτοιο μεγάλο που κόντεψε να παρασύρει τους σάκους. Και όλο αυτό μου είπε δημιουργήθηκε από κούραση, βάρος, περπάτημα, ορθοστασία, σεξ η οργασμό.. Του κ@λου τα εννιαμερα δηλαδή ..τα δύο τελευταία τα ξεχνάμε διότι όντως ξεχάσαμε το άθλημα του είπα μόνο για την ονειρωξη που είχα εκείνο το βράδυ και μου είπε ότι αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις αν συμβεί. Να κουράστηκα αποκλείεται με ένα μαγείρεμα που έκανα να είναι αυτό.. Η αλήθεια είναι ότι στο κρεβάτι δεν μπορούσα να κάθομαι συνέχεια αλλά δεν έκανα κάτι να κουράζομαι.. Μου έδωσε να κάνω μέρα παρά μέρα προλουτεξ και μου αύξησε τα ουτρονζεσταν από 2 σε 6 την ημέρα από το στόμα όμως τώρα .. Μου έκοψε και το σαλοσπιρ.Μου είπε μπορεί να κάνει και μήνα να φύγει. Να μπορέσουμε να σώσουμε τα μωρά μου είπε. Οριζοντιωση τώρα στο κρεβάτι.. Μόνο κατουρημα μέχρι 21 του μηνός που θα με δει ξανά. Εγώ θα πω και αυτό που σκέφτομαι τώρα.. Μήπως κατά τον κολπικό υπέρηχο την Δευτέρα το απόγευμα που πήγα μου έκανε αυτός το τραύμα με εκείνο το ματσουκι και δημιουργήθηκε αυτό το αιματωμα? Δεν μπορεί να γίνει τόσο μεγάλο αυτό μέσα σε μια μέρα από όλα αυτά που είπε χωρίς να τα έχω κάνει. 

• Μου αρέσει 11

πρίν από 10 λεπτά , gigi 72 είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό.. Ακούστε με προσεχτικά.. Προς το παρόν είναι καλά τα πράγματα και αποφύγαμε τα χειρότερα.. Είχα πάθει αιματωμα στην μήτρα τέτοιο μεγάλο που κόντεψε να παρασύρει τους σάκους. Και όλο αυτό μου είπε δημιουργήθηκε από κούραση, βάρος, περπάτημα, ορθοστασία, σεξ η οργασμό.. Του κ@λου τα εννιαμερα δηλαδή ..τα δύο τελευταία τα ξεχνάμε διότι όντως ξεχάσαμε το άθλημα του είπα μόνο για την ονειρωξη που είχα εκείνο το βράδυ και μου είπε ότι αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις αν συμβεί. Να κουράστηκα αποκλείεται με ένα μαγείρεμα που έκανα να είναι αυτό.. Η αλήθεια είναι ότι στο κρεβάτι δεν μπορούσα να κάθομαι συνέχεια αλλά δεν έκανα κάτι να κουράζομαι.. Μου έδωσε να κάνω μέρα παρά μέρα προλουτεξ και μου αύξησε τα ουτρονζεσταν από 2 σε 6 την ημέρα από το στόμα όμως τώρα .. Μου έκοψε και το σαλοσπιρ.Μου είπε μπορεί να κάνει και μήνα να φύγει. Να μπορέσουμε να σώσουμε τα μωρά μου είπε. Οριζοντιωση τώρα στο κρεβάτι.. Μόνο κατουρημα μέχρι 21 του μηνός που θα με δει ξανά. Εγώ θα πω και αυτό που σκέφτομαι τώρα.. Μήπως κατά τον κολπικό υπέρηχο την Δευτέρα το απόγευμα που πήγα μου έκανε αυτός το τραύμα με εκείνο το ματσουκι και δημιουργήθηκε αυτό το αιματωμα? Δεν μπορεί να γίνει τόσο μεγάλο αυτό μέσα σε μια μέρα από όλα αυτά που είπε χωρίς να τα έχω κάνει. 

Δεν έχει νόημα να σκέφτεσαι τί μπορεί να το δημιούργησε. Το σημαντικό είναι να μην κανεις πραγματικά ΤΙΠΟΤΑ,,,,να μείνεις όσο πιο ξεκουραστη και ξαπλα μπορείς και με την υποστηριξη της προγεστερονης όλα θα πανε υπεροχα. Ήρθαν για να μεινουν ειπαμε!!!!!! Ξέρεις ποσες θα παρακαλάγαμε να ειμασταν στη θεση σου αρκει να είχαμε μεσα μας ζωουλες που ήρθαν για να μας κάνουν γονείς? Γιατί αυτο κανουν τα μωρά σου αγαπημένη μου,,,ήρθαν γιατι θελουν εσενα για μανουλα τους!!!!!!! Σου στελνω μεγαλη τεραστια νοερη αγκαλιά και τις καλύτερες ευχές μου για μια ανέφελη συνέχεια ! 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 14 λεπτά , gigi 72 είπε:

Μπραβο...τουλαχιστον ειναι ενταξει τα μωρα! Τωρα ξαπλα οπως σου ειπε!! Δεν νομιζω να εγινε τιποτα απο τον υπερυχο..εγω πηγαινα καθε βδομαδα και εχω φαει 3 κολπικους υπερυχους,με 3 σακους και δεν εγινε τιποτα.. ακουλουθησε τις οδηγιες κατα γραμμα και να εισαι ηρεμη!! Ολα θα πανε καλα!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

15 minutes ago, gigi 72 said:

Ευτυχώς τα μπεμπακια και η μαμά είναι καλά θα πω εγώ αρχικά. Πως και γιατί δεν ξέρω κι εγω πραγματικά να σου πω. Κι εγω αναρωτιέμαι σε κάθε μου κίνηση μήπως δεν πρέπει, μήπως το παραεκανα μήπως μήπως . Πφφφφφ και μετά με βαριέμαι κι εγω και λεω νισάφι κοπέλα μου όλα καλά θα πάνε. Ηρεμία και ξεκούραση. Αυτό θα κανεις κι εσυ τώρα. Ξάπλα , πάρε βιβλία , γράψου στο Νετφλιξ αν δεν έχεις και θετικές σκεψεις

Και οομμμμ και χαδακια φυσικά . 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...