Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

17 minutes ago, gigi 72 said:

Μόλις με πήρε ο γιατρός και μου είπε να πάω στις 12 να με δει

Τέλεια τελεια τέλεια!!! Μέχρι τότε όλες μαζί με βαθιά ανάσα.... Οοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμ ❤️❤️❤️❤️❤️

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσι μου καλημέρα.  Ότι σου είπαν τα κορίτσια θα σου πω και εγώ. Ευτυχώς σταμάτησε το αίμα Παναγία μου. Ξάπλα με προγεστερόνη τώρα και ανυπομονώ να μας πεις τα νέα του υπερήχου. Αν δε πήγαινες σήμερα στον γιατρό θα σου πρότεινα να έκανες κ καμία χοριακη αλλά αφού θα σε δει σε λίγο δεν έχει νόημα . 

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου για τίποτα. Σκέφτηκες τη μανούλα σου και έκλαψες τι πιο αυθόρμητο?? Δεν προκαλέσεις τίποτα κακό. Δηλαδή αν πχ έβλεπες μια κωμωδία και κατουριοσουν από τα γέλια ?? 

Ένα μεγάλο ομμμμμμμ. Και αγκαλιά 

Σήμερα δεν κάνει υστεροσκοπηση η @Aria.μας και αφαίρεση πολύποδα?? Καλή επιτυχία κορίτσι. Να πάνε όλα καλά. Να μπεις να μας τας πεις. 

Όλα καλά να πάνε και στην @ariaμας εύχομαι. Όλες μαζί μια γροθιά να βοηθάει η μία την άλλη στις δύσκολες στιγμές. 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 8 λεπτά , Condios είπε:

Καλημέρα,,,,ίσως να έχασε την ελαστικότητα του πρόσκαιρα,,,αχαχαχ,,,γιατί με το που πήγα σπιτακι μου,,σα βουτυρο περασε η ατιμη. Όλα καλα...!!! Ενα βημα πιο κοντα η κάθε ενεση, η κάθε αγωνία, το κάθε χάπι! 

Καλημέρα!!! Δεν θα μπορούσες να το πεις καλύτερα!! Κάποιοι σβήνουν μέρες στο ημερολόγιο εμείς μετράμε άδεια μπουκαλάκια και καρτελακια χαπιών χαχαχα!! Χαίρομαι που δεν σε πόνεσε η ένεση..ε μα τόσες ενέσεις κ εσύ που να βρει χρόνο η κοιλίτσα να ηρεμήσει και να κάνει μια ανάπλαση δέρματος.

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

Τέλεια τελεια τέλεια!!! Μέχρι τότε όλες μαζί με βαθιά ανάσα.... Οοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμ ❤️❤️❤️❤️❤️

Με έχεις καταστρέψει με το ομμμμμμμ 

Το λέω και στον άντρα μου και με κοιτάει με απορία χαχαχαχα. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

πρίν από 17 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!!! Δεν θα μπορούσες να το πεις καλύτερα!! Κάποιοι σβήνουν μέρες στο ημερολόγιο εμείς μετράμε άδεια μπουκαλάκια και καρτελακια χαπιών χαχαχα!! Χαίρομαι που δεν σε πόνεσε η ένεση..ε μα τόσες ενέσεις κ εσύ που να βρει χρόνο η κοιλίτσα να ηρεμήσει και να κάνει μια ανάπλαση δέρματος.

καλή τύχη στην @Aria. μας, όλα κανα να πανε. 

Φίλη,,,σκεφτηκα κάποια στιγμή στην αρχή ακόμα (2019) να κρατήσω όπως λες , όλα τα αδεια καρτελακια,,ολα τα αδεια μπουκαλακια, όλες τις ενεσεις,,,,για αναμνηση της προσπαθειας,,,οταν αυτες ομως ξεπερασαν τις 2,,,,και πλεον παω για 5η ,,,, εννοειται οτι δεν κραταω τιποτα,,,γιατι μεσα μου ξερω τον πονο ψυχης περισσοτερο που τραβαμε....ποσο μαλλον να τα εχω κιολας να τα βλεπω? τα κανω ολα πλεον τοσο μηχανικα που δε με νοιαζει τιποτα! Ευτυχώς δεν κανω και ινοχεπ δε λες? αυτες και αν πονανε απο οσο ξερω απο αλλα κοριτσια. Μονο ο στοχος και η ηρεμια μου τωρα. Ο καημενος ο αντρουλης μου , μου λεει χθες,,βγαλε προγραμμα τι θες να δουμε και που να παμε τωρα που θα ειμαστε Αθηνα για σκ,,,και εγω το μονο που τον ρωταγα ειναι τι ωρα πρεπει να φυγουμε απο το σπιτι για να ειμαστε 20,30 στη Νέα Φιλοθέη Παρασκευή απογευμα που θα γινεται χαμός από κίνηση. Τί να σκεφτώ για σκ και τί εξόδους? εδώ καίγομαι να δώ τι θα γίνει παραπερα...και του λεω,,,δεν κανω σχεδια,,,,απο το βραδυ Παρασκευής και μετα θα κάνουμε ότι μας καπνισει! Πήγαινε με οπου θελεις ταξιτζη θα του τραγουδαω....αχαχαχαχα. Και ερχεται η ψυχιτσα μου και μου λεει,,,μην ανησυχεις ,,, θα ξεκινησουμε 2 ωρες νωριτερα και ας περιμενουμε, δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι εσυ,,,εγω,,,,εγω ο ταξιτζης. Ευτυχως μεναμε και οι δυο Αθηνα στο παρελθον και την ξερουμε καλα για διαδρομες και προσανατολισμο. Αλλάαααααααααα,,,,,,τωρα που θα μεγαλωσει η οικογενεια μας, η επαρχια ενδυκνειται τα μαλλα για ηρεμια και μεγαλωμα τεκνων (θελω και πολλα παναθεμα με,,,αχαχαχα)! 

Ακομα δεν μπορω να βαλω καρδουλες απο τον υπολογιστή. 

• Μου αρέσει 11

@Condiosμου πραγματικά τα λόγια σου αγγίζουν κάθε χορδή της ψυχής . Να γίνουν όλα και να απολαύσετε κι ένα όμορφο σουκου με τον αντρουλη σου. 

19 minutes ago, Chrussa1982 said:

Με έχεις καταστρέψει με το ομμμμμμμ 

Το λέω και στον άντρα μου και με κοιτάει με απορία χαχαχαχα. 

Αχχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχ κλαίω 

@Aria. σήμερα είναι ;; Πω εχω χάσει μέρες πραγματικά. Καλή επιτυχία κορίτσι μου. Να φύγει το πολύποδακι για να έρθει μετά το παιδάκι ! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Condios είπε:

καλή τύχη στην @Aria. μας, όλα κανα να πανε. 

Φίλη,,,σκεφτηκα κάποια στιγμή στην αρχή ακόμα (2019) να κρατήσω όπως λες , όλα τα αδεια καρτελακια,,ολα τα αδεια μπουκαλακια, όλες τις ενεσεις,,,,για αναμνηση της προσπαθειας,,,οταν αυτες ομως ξεπερασαν τις 2,,,,και πλεον παω για 5η ,,,, εννοειται οτι δεν κραταω τιποτα,,,γιατι μεσα μου ξερω τον πονο ψυχης περισσοτερο που τραβαμε....ποσο μαλλον να τα εχω κιολας να τα βλεπω? τα κανω ολα πλεον τοσο μηχανικα που δε με νοιαζει τιποτα! Ευτυχώς δεν κανω και ινοχεπ δε λες? αυτες και αν πονανε απο οσο ξερω απο αλλα κοριτσια. Μονο ο στοχος και η ηρεμια μου τωρα. Ο καημενος ο αντρουλης μου , μου λεει χθες,,βγαλε προγραμμα τι θες να δουμε και που να παμε τωρα που θα ειμαστε Αθηνα για σκ,,,και εγω το μονο που τον ρωταγα ειναι τι ωρα πρεπει να φυγουμε απο το σπιτι για να ειμαστε 20,30 στη Νέα Φιλοθέη Παρασκευή απογευμα που θα γινεται χαμός από κίνηση. Τί να σκεφτώ για σκ και τί εξόδους? εδώ καίγομαι να δώ τι θα γίνει παραπερα...και του λεω,,,δεν κανω σχεδια,,,,απο το βραδυ Παρασκευής και μετα θα κάνουμε ότι μας καπνισει! Πήγαινε με οπου θελεις ταξιτζη θα του τραγουδαω....αχαχαχαχα. Και ερχεται η ψυχιτσα μου και μου λεει,,,μην ανησυχεις ,,, θα ξεκινησουμε 2 ωρες νωριτερα και ας περιμενουμε, δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι εσυ,,,εγω,,,,εγω ο ταξιτζης. Ευτυχως μεναμε και οι δυο Αθηνα στο παρελθον και την ξερουμε καλα για διαδρομες και προσανατολισμο. Αλλάαααααααααα,,,,,,τωρα που θα μεγαλωσει η οικογενεια μας, η επαρχια ενδυκνειται τα μαλλα για ηρεμια και μεγαλωμα τεκνων (θελω και πολλα παναθεμα με,,,αχαχαχα)! 

Ακομα δεν μπορω να βαλω καρδουλες απο τον υπολογιστή. 

αχχχ να ξερεις εγω συγκινηθηκα με τον αντρα σου....αληθεια εβαλα τα κλαματα...μαλλον οι ορμονες μου κανουν παρτυ!

τι τραβανε και αυτοι διπλα μας...βραχοι να μας στεκονται!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , nina21 είπε:

αχχχ να ξερεις εγω συγκινηθηκα με τον αντρα σου....αληθεια εβαλα τα κλαματα...μαλλον οι ορμονες μου κανουν παρτυ!

τι τραβανε και αυτοι διπλα μας...βραχοι να μας στεκονται!

Εσένα χορεύουν οι ορμόνες,,,με το καλό να δεχτεις τα μωρακια σου και κλαψε απο καρδιας και απο χαρα και μόνο!!!!!!!!!!!!!!!!! Τίποτα δεν τραβανε σε σχεση με εμας,,,μιλαω για το μεγαλυτερο ποσοστο , γιατι υπαρχουν και περιπτωσεις και εδω που το κουπι το τραβαει ο αντρας ... και θα πω πως,,, ενω λενε σημασια δεν εχει ο προορισμος αλλα το ταξιδι,,,στις περιπτωσεις μας,,,,σημασια εχει ο προορισμος,,,και δεν ειναι αλλος απο την συναντηση με τα μωρα μας. ως τοτε @Fili και μονο,,,,οοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ

• Μου αρέσει 4

Καλή μου @gigi 72 χαιρομαι που εισαι καλυτερα και σταματησε και το αιμα. Αντε να πας στον γιατρο για υπερηχο να ηρεμησεις μετα και να ξεκουραστεις.

Περιμενουμε τα νεα σου!

Μια ζεστη αγκαλια!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , Condios είπε:

Εσένα χορεύουν οι ορμόνες,,,με το καλό να δεχτεις τα μωρακια σου και κλαψε απο καρδιας και απο χαρα και μόνο!!!!!!!!!!!!!!!!! Τίποτα δεν τραβανε σε σχεση με εμας,,,μιλαω για το μεγαλυτερο ποσοστο , γιατι υπαρχουν και περιπτωσεις και εδω που το κουπι το τραβαει ο αντρας ... και θα πω πως,,, ενω λενε σημασια δεν εχει ο προορισμος αλλα το ταξιδι,,,στις περιπτωσεις μας,,,,σημασια εχει ο προορισμος,,,και δεν ειναι αλλος απο την συναντηση με τα μωρα μας. ως τοτε @Fili και μονο,,,,οοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ

αχχχ μακαρι την δευτερα να γιορταζουμε ολες μαζι τα αποτελεσματα μου..και οντως να ειναι οι ορμονες και απο τα μωρακια μ οχι μονο απο οσα παιρνω...

το σωματικο κουπι το τραβαμε εμεις δικιο εχεις...αλλα εγω καθε φορα που τον βλεπω να κλαει σαν μωρο για την αποτυχια, για το γεγονος οτι ταλαιπωρουμαι ή καθε φορα που υπερβαινει τις δυναμεις του για την προσπαθεια μας τον αγαπαω και τον εκτιμαω ακομη περισσοτερο! 

• Μου αρέσει 2

11 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Αχ, κορίτσια. Τα διάβασα όλα αυτά που γράψατε. Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ και σε ποια. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον προσωπικό μας αγώνα και ταυτόχρονα και την κοινωνία. Λυπάμαι για κάθε άσχημο, αγενές ή αδιάκριτο σχόλιο που μπορεί να άκουσε κάθε κοπέλα. Από τη φύση μου είμαι πολύ διακριτική με τους ανθρώπους και όταν έρχομαι αντιμέτωπη με μια αγενή αδιακρισια σοκάρομαι! 

@Aria. Αυτό που κάνεις είναι μεγαλειώδες. Εγώ έχω κουραστεί τόσο πολύ από τις προσπάθειες που λέω αν ποτέ καταφέρω να κάνω ένα παιδί θα στείλω σε όλους τους γιατρούς ένα mail που θα γράφει "μάγκες, άντε γεια τώρα!" Και μετά διαβάζω εσένα ή την Καντι, που απ' ότι κατάλαβα ξαναμπαίνει στις προσπάθειες, και λέω τι δύναμη ρε φίλε! Είσαι παράδειγμα και ένας άνθρωπος που έχει πολύ αγάπη να δώσει. Κι εσύ κ ο άντρας σου. Σας βγάζω το καπέλο και να θυμάσαι ότι είσαι πολύ ψηλά. Μην σκύβεις για να δώσεις αξία στον οποίον να 'ναι. Όλα θα πάνε καλά!❤️ Άρχισε να προετοιμάζεις τον μεγάλο για αδερφάκι!!!❤️

Όλες οι υποψήφιες μανούλες έχουμε δύναμη ψυχής κ αγάπη μέσα μας...σε όλες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οποίο κ αν είναι το αποτέλεσμα!!!

Κορίτσια νιώθω την σκέψη σας ειλικρινά είμαι στο μητέρα βλέπω γύρω μου κοιλιτσες φουσκωμένες κ ζηλεύω...λέω τι κάνω εγώ εδώ για λάθος λόγο ήρθα ...έπρεπε να έχω ετ σήμερα!!!

Αφηστε που είμαι χωρίς καφέ κ έκανα ταξίδι ζω ένα δραμααααα και χωρίς νερό αλλά ο καφές μου στοίχισε να ξέρετε 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , nina21 είπε:

αχχχ μακαρι την δευτερα να γιορταζουμε ολες μαζι τα αποτελεσματα μου..και οντως να ειναι οι ορμονες και απο τα μωρακια μ οχι μονο απο οσα παιρνω...

το σωματικο κουπι το τραβαμε εμεις δικιο εχεις...αλλα εγω καθε φορα που τον βλεπω να κλαει σαν μωρο για την αποτυχια, για το γεγονος οτι ταλαιπωρουμαι ή καθε φορα που υπερβαινει τις δυναμεις του για την προσπαθεια μας τον αγαπαω και τον εκτιμαω ακομη περισσοτερο! 

Κλαίει;;;;;;;;; Εμένα ποτέ χαχαχαχαχχα !!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 6 λεπτά , νικηαντωνια81 είπε:

Κλαίει;;;;;;;;; Εμένα ποτέ χαχαχαχαχχα !!!!!

λοιπον ειμαστε μαζι απο τα 19 μας...9 χρονια πλεον! τον εχω δει 3 φορες! 

1η φορα ενα βραδυ εν μεσω καραντινας που αποφασισαμε να ξεκινησουμε εξωσωματικη 

2η φορα οταν πηραμε το αρνητικο στην προηγουμενη φορα 

3η φορα πριν αρχισουμε αυτην την προσπαθεια που του ελεγα ποσο φοβαμαι...

να παλι συγκινηθηκα πφφφφ....ετσι θα παει σημερα?!?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , nina21 είπε:

λοιπον ειμαστε μαζι απο τα 19 μας...9 χρονια πλεον! τον εχω δει 3 φορες! 

1η φορα ενα βραδυ εν μεσω καραντινας που αποφασισαμε να ξεκινησουμε εξωσωματικη 

2η φορα οταν πηραμε το αρνητικο στην προηγουμενη φορα 

3η φορα πριν αρχισουμε αυτην την προσπαθεια που του ελεγα ποσο φοβαμαι...

να παλι συγκινηθηκα πφφφφ....ετσι θα παει σημερα?!?

Πολύ ευσυγκίνητος ο καλός σου!!!!!

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 29 λεπτά , Aria. είπε:

Όλες οι υποψήφιες μανούλες έχουμε δύναμη ψυχής κ αγάπη μέσα μας...σε όλες αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οποίο κ αν είναι το αποτέλεσμα!!!

Κορίτσια νιώθω την σκέψη σας ειλικρινά είμαι στο μητέρα βλέπω γύρω μου κοιλιτσες φουσκωμένες κ ζηλεύω...λέω τι κάνω εγώ εδώ για λάθος λόγο ήρθα ...έπρεπε να έχω ετ σήμερα!!!

Αφηστε που είμαι χωρίς καφέ κ έκανα ταξίδι ζω ένα δραμααααα και χωρίς νερό αλλά ο καφές μου στοίχισε να ξέρετε 

Αν μια μέρα δεν πιω καφέ το πρωί είμαι χάλι μαύρο. Θυμάμαι στην ωοληψια ούτε νερό ούτε καφές δεν μπορούσε να συνέλθω. Μόλις φύγαμε για σπίτι πήρα έναν κουβά φραπέ και ήπια και στανιαρα!!!

Άντε καλή επιτυχιααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...