Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Κατανοώ ότι στα λόγια είναι εύκολο κι είναι απόλυτα κατανοητά όλα όσα νιώθεις. Μην κατηγορείς σε καμια περίπτωση τον εαυτό σου. Κάνεις το καλύτερο και ακόμα παραπάνω από ότι χρειάζεται όπως όλες μας. Προσπάθησε να επικεντρωθεί σε κάτι που σε ηρεμεί. Ανασες, προσευχές, όμορφες νοερές εικόνες. Ήρεμα. Είναι δύσκολο αλλά εισαι δυνατή και θα τα καταφέρεις. 

Πολλές καρδούλες, ζέστη σφιχτή αγκαλιά κι όλα θα πάνε καλά. Ακολούθησε τις συμβουλές του γιατρού και μην  και σκέφτεσαι το χειρότερο

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 35 λεπτά , silvy22 είπε:

Μη στεναχωριεσαι, μπορει να μην ειναι κατι, σου ειπε να πασ καποια μερα για υπερυχο? το εχω ακουσει πολλές φορές να γίνεται

Μου είπε απλά να μην μετά κινηθώ μέχρι το απόγευμα και θα μιλήσουμε ξανά.. Τώρα που πήγα τουαλέτα δεν είχα καθόλου αίμα ούτε στο σκούπισμα 

πρίν από 21 λεπτά , marina_86 είπε:

Μην απογοητεύεσαι. Αν διαβάσεις στο φόρουμ θα δεις πολλές περιπτώσεις γυναικών που τους πρώτους μήνες είχαν μια αιμορραγία. Αποκλείεται να έπαιξε ρόλο το ότι εχθές είχες ένα ξέσπασμα για τη μαμά σου. Περίμενε να σε πάρει ο γιατρός σου τηλ κ ρώτα τον αν μπορείς να κάνεις χοριακη ή ακόμα καλύτερα να πας από εκεί να σε δει με έναν υπέρηχο. Ίσως στη χειρότερη να υποχώρησε το ένα έμβρυο, αν θυμάμαι καλά είχατε δει δύο σάκους. Οπότε, μείνε ξάπλα, πάρε τα φάρμακα σου και υπομονή γλυκούλα μου. Είναι καλό το ότι το αίμα σταματάει σιγά σιγά.  ❤️ 

Τώρα δεν έχω αίμα.. Πήγα πριν λίγο τουαλέτα και ούτε στο σκούπισμα είχα.. Ναι δύο σάκους είχαμε δει προχθές.. Μακάρι να μην είναι κάτι. 

πρίν από 17 λεπτά , MELINASP είπε:

Καλημέρα κοριτσακι μ γλυκό είναι όντως πολύ συνηθισμένο. Εγώ σε όλες τις εγκυμοσύνες είχα αιμοραγιες. Και σε δύο ειδικά είχα. Ακριβώς το ίδιο με σένα πλήγματα και έλεγα απεβαλα και μάλιστα πήγαινα απευθείας στο Ρέα γτ μένω κοντά και έκανα υπέρηχο δεν είχα αποβάλει τη μία ήταν αποκόλληση και την άλλη συσπάσεις στη μήτρα και είχε σπάσει ένα αγγείο. 

Έχω περάσει 7 αυτόματες αποβολές και θα σ πω ότι αυτό που έχεις δεν το είχα σε καμία!!! Εσένα σ περιορίστηκε το αίμα και ο πόνος. Ίσως είναι μια αποκόλληση οπότε ξάπλα γρήγορα κ; ι μην αγχώνεσαι αγάπη μ όλα καλά. 

Ξάπλωσε και μίλα με τον γιατρό να δεις πότε θα πας για υπέρηχο. 

Ευχαριστώ πολύ για τα καθυσηχαστικα λόγια.. Πολύ σημαντική η βοήθειά σας.. Όλων του κοριτσιών που ίσως πέρασαν κάτι παρόμοιο. Τώρα που πήγα τουαλέτα δεν έχω αίμα ούτε στο σκούπισμα.. Πριν μιάμιση ώρα πήρα 2 utrogestan από το στόμα και άλλα 2 θα πάρω το μεσημέρι 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 10 λεπτά , gigi 72 είπε:

Μου είπε απλά να μην μετά κινηθώ μέχρι το απόγευμα και θα μιλήσουμε ξανά.. Τώρα που πήγα τουαλέτα δεν είχα καθόλου αίμα ούτε στο σκούπισμα 

Τώρα δεν έχω αίμα.. Πήγα πριν λίγο τουαλέτα και ούτε στο σκούπισμα είχα.. Ναι δύο σάκους είχαμε δει προχθές.. Μακάρι να μην είναι κάτι. 

Καλημερα καλημέρα,,,,τίποτα δε θα είναι,,,αυτο που λενε ολα τα κοριτσια,,,ξαπλα και ηρεμη.....θα περασει με ξεκουραση και υποστηριξη προγεστερονης. Υπομονη γλυκια μου,,,,καταλαβαίνω την αγωνία σου αλλα όλα θα πάνε υπεροχα,,,,θα δεις. Ήρθαν για να μεινουν!!!!!!!!!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Condios είπε:

Καλημερα καλημέρα,,,,τίποτα δε θα είναι,,,αυτο που λενε ολα τα κοριτσια,,,ξαπλα και ηρεμη.....θα περασει με ξεκουραση και υποστηριξη προγεστερονης. Υπομονη γλυκια μου,,,,καταλαβαίνω την αγωνία σου αλλα όλα θα πάνε υπεροχα,,,,θα δεις. Ήρθαν για να μεινουν!!!!!!!!!!! 

Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου.. Δεν θα το αντέξω να πάθουν κάτι τα μωράκια μου.. Μακάρι να ήρθαν και να μείνουν. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , gigi 72 είπε:

Καλημερα! Ειμαι σιγουρη οτι ολα καλα θα πανε..αφου σταματησε και το αιμα! Ξεκουρασου και να πεις στο γιατρο σου να πας για υπερυχο αμεσα απλα για να ηρεμησεις εσυ..

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , gigi 72 είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου.. Δεν θα το αντέξω να πάθουν κάτι τα μωράκια μου.. Μακάρι να ήρθαν και να μείνουν. 

Η μανουλα σου ειναι ο φυλακας αγγελος σου,,,αυτη σου τα εστειλε!!!! για να σε βλεπει χαρουμενη,,,οχι να κλαις,,,και αυτο να θυμασαι παντα,,,,πως οι μανουλες μας , μας εκαναν για να γελαμε,,,οχι για να κλαιμε! Ετσι και αυτα τα μωρακια,,,μονο χαμογελα θα σας φερουν! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Neli83 είπε:

Καλημερα! Ειμαι σιγουρη οτι ολα καλα θα πανε..αφου σταματησε και το αιμα! Ξεκουρασου και να πεις στο γιατρο σου να πας για υπερυχο αμεσα απλα για να ηρεμησεις εσυ..

Μόλις με πήρε ο γιατρός και μου είπε να πάω στις 12 να με δει

• Μου αρέσει 5

@gigi 72 καλημέρα. Για το αίμα  δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω βρεθεί στη φάση που εισαι εσύ, οτι σου πουν οι γιατροί και ίσως τα κορίτσια που είχαν παρόμοιες εμπειρίες. Έτσι όπως το φαντάζομαι βέβαια θα πίεζα τον γιατρό να με δει υπερηχογραφικα για να ηρεμήσω. Αυτό που θέλω όμως να σου πω με πολύ αγάπη  είναι να μην κατηγορείς τον εαυτό σου για ότι γίνεται …δεν μπορεί επειδή εκλαψες για τη μαμά σου να ήρθε αίμα, δεν παει έτσι. Έχεις μπροστά σου εννέα μήνες εγκυμοσύνης και πρέπει να το δουλέψεις αυτό μέσα σου για να περάσεις καλά. ❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Villi είπε:

@gigi 72 μου καλημέρα. Για το αίμα  δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω βρεθεί στη φάση που εισαι εσύ, οτι σου πουν οι γιατροί και ίσως τα κορίτσια που είχαν παρόμοιες εμπειρίες. Έτσι όπως το φαντάζομαι βέβαια θα πίεζα τον γιατρό να με δει υπερηχογραφικα για να ηρεμήσω. Αυτό που θέλω όμως να σου πω με πολύ αγάπη  είναι να μην κατηγορείς τον εαυτό σου για ότι γίνεται …δεν μπορεί επειδή εκλαψες για τη μαμά σου να ήρθε αίμα, δεν παει έτσι. Έχεις μπροστά σου εννέα μήνες εγκυμοσύνης και πρέπει να το δουλέψεις αυτό μέσα σου για να περάσεις καλά. ❤️

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. Θα πάω στις 12 να με δει μου είπε. 

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , gigi 72 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για τα καθυσηχαστικα λόγια.. Πολύ σημαντική η βοήθειά σας.. Όλων του κοριτσιών που ίσως πέρασαν κάτι παρόμοιο. Τώρα που πήγα τουαλέτα δεν έχω αίμα ούτε στο σκούπισμα.. Πριν μιάμιση ώρα πήρα 2 utrogestan από το στόμα και άλλα 2 θα πάρω το μεσημέρι 

Μπραβοοο πολύ καλό αυτό είδες σταμάτησε το αίμα. Μιλά με τον γιατρό για υπέρηχο γτ ξέρω ότι μόνο έτσι θα ηρεμήσεις μέσα σου αγάπη μ. 

Και μην ακούω βλακειες ότι επειδή συγκινήθηκες για τη μανούλα σ έγινε αυτό. Σε καμία περίπτωση ψυχή μ! 

Έτυχε. Και να που σταμάτησε. Όλα πάνε καλα

10 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

@Condios ναι και εμενα μου ειχε τυχει απο ενα σημειο κ μετα συνεχως...αλλαζα μερος ξανα κ ξανα κ δεν εμπαινε με τπτ...τωρα δεν θυμαμαι να σου πω αλλα οι στις προλουτεξ η στις ινοχεπτ η στα ουτεοτζεσταν που διαβαζα τις οδηγιες αντενδειξεις κτλ  ελεγε οτι το δερμα χανει την ελαστικοτητα του..κ νομιζω οτι αυτο συνεβαινε...εγω ετσι νομιζω..μετα βεβαια απο αρκετεεεες ενεσεις που εκανα ξεκινησε αυτο.! 

Καλημέρα,,,,ίσως να έχασε την ελαστικότητα του πρόσκαιρα,,,αχαχαχ,,,γιατί με το που πήγα σπιτακι μου,,σα βουτυρο περασε η ατιμη. Όλα καλα...!!! Ενα βημα πιο κοντα η κάθε ενεση, η κάθε αγωνία, το κάθε χάπι! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 20 λεπτά , gigi 72 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. Θα πάω στις 12 να με δει μου είπε. 

Κορίτσι μου καλημέρα.  Ότι σου είπαν τα κορίτσια θα σου πω και εγώ. Ευτυχώς σταμάτησε το αίμα Παναγία μου. Ξάπλα με προγεστερόνη τώρα και ανυπομονώ να μας πεις τα νέα του υπερήχου. Αν δε πήγαινες σήμερα στον γιατρό θα σου πρότεινα να έκανες κ καμία χοριακη αλλά αφού θα σε δει σε λίγο δεν έχει νόημα . 

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου για τίποτα. Σκέφτηκες τη μανούλα σου και έκλαψες τι πιο αυθόρμητο?? Δεν προκαλέσεις τίποτα κακό. Δηλαδή αν πχ έβλεπες μια κωμωδία και κατουριοσουν από τα γέλια ?? 

Ένα μεγάλο ομμμμμμμ. Και αγκαλιά 

Σήμερα δεν κάνει υστεροσκοπηση η @Aria.μας και αφαίρεση πολύποδα?? Καλή επιτυχία κορίτσι. Να πάνε όλα καλά. Να μπεις να μας τας πεις. 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , MELINASP είπε:

Μπραβοοο πολύ καλό αυτό είδες σταμάτησε το αίμα. Μιλά με τον γιατρό για υπέρηχο γτ ξέρω ότι μόνο έτσι θα ηρεμήσεις μέσα σου αγάπη μ. 

Και μην ακούω βλακειες ότι επειδή συγκινήθηκες για τη μανούλα σ έγινε αυτό. Σε καμία περίπτωση ψυχή μ! 

Έτυχε. Και να που σταμάτησε. Όλα πάνε καλα

Μακάρι κορίτσι μου. Αυτό το πηγμα με ανησυχησε πιο πολύ που ήταν σαν ιστός.. Δεν μπορώ και να σας στείλω φώτο να το δείτε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...