Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Κατάλαβα ...η αλήθεια είναι ότι είχε μια έπαρση στο τηλέφωνο.εμενα μου είχαν πει για το Λυμπερόπουλο θα το σημειώσω όμως κ αυτό που λες.κοιταξε να δεις το κέντρο που έρχεται εδώ ο γιατρός Μ δ το εμπιστεύομαι κ τόσο δλδ τα αποτελέσματα που μας έδωσαν ήταν ένα μπακαλοχαρτο..

Το σίγουρο είναι ότι θα έρθει Αθήνα να  κάνει την εξέταση για τον κατακερματισμο...

Να μην ανησυχείς κοριτσακι μ γλυκό. Λογικό να σε τάραξε και εμένα τότε. Αλλά ειλικρινά άκου απλά τον ειδικό εγώ δεν θα σ πω έχει δίκιο η άδικο θα σ πω δεν έχει λόγο να μιλάει δεν είναι ειδικός. 

5 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Η αλήθεια είναι ότι με το που έκλεισα το τηλέφωνο είπα στον άντρα μου θα στείλω στα κορίτσια κ μου λέει όχι μην στέλνεις κ τις τάραξεις κ αυτες..μου δώσατε δύναμη όμως κ με ηρεμισατε γιατί κ εσείς περνάτε η έχετε περασει αυτό το άγχος...

Ελπίζω η μανουλα σου να ειναι καλύτερα κ να προσέχεις κοριτσάκι μου...σου εύχομαι την πιο γλυκιά εγκυμοσύνη να έχεις...και εσύ κ όλα τα κορίτσια εδώ μέσα...είναι υπέροχο δώρο η μητροτητα

Να μας στέλνεις πάντα αγαοη μ γλυκιά για αυτό είμαστε όλες εδώ γτ περνάμε κάτι αντίστοιχο αν όχι ίδιο 

4 ώρες πρίν, Villi είπε:

Να αγιάσει το στόμα σου MELINASP

Καλέ ο άνθρωπος ήταν για χαστούκια!!! 

Σου μίλαγε και με την έπαρση που είχε λες ρε συ αυτός πρέπει να είναι κάτι τρελό. Ε αυτό κράτα τρελός απλά. Ψωναρα του κέρατα. Και δεν με νοιαζόταν όλα αυτά οκ έχεις το ψώνιο σου δικαίωμα σου. Αλλά έχω μεγάλο θέμα όταν μπλεκεσε σε ξένα λιμερια. Και το παίζεις γιατρός ενώ δεν είσαι. 

4 ώρες πρίν, Villi είπε:

Αυτο που ο καθε ένας έχει άποψη για τα πάντα με ξεπερνάει. Να πει για το σπερμα το καταλαβαινω για μικρόβια κλπ ολα τα αλλα που ειπε ειναι καθαρά δικές του προκαταλήψεις, και όπως βλέπεις καμία άλλη εδώ μέσα δεν ταράζεται με τις μ@λκς που άκουσες. Άκου aids.. 

Κι εμενα πριν τρεις μέρες μου είπε ένας γιατρός να υιοθετήσω παιδί και να μην κάνω εξωσωματικη επειδή ειμαι 46, λες και ρώτησα την άποψη του. 

Άλλος από εκεί!!! Τραβά εσύ να υοθετησεις στην Ελλάδα με το κωλο σύστημα μσς!!! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 20 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Πωπω πάλι δεν έχω φατσούλες και καρδούλες!!! Εμένα πάλι ο καλός μου ότι θέλω εγώ κάνει σε αυτό το θέμα. Του έχω δώσει σαφείς οδηγίες!! 

Χαχαχα! Αυτο ειναι το σωστο! Καταλαβαινει ο ανθρωπος οτο εσυ ξέρεις παντα καλυτερα! Εμενα θέλει λιγο εκπαοδευση ακομα

2 ώρες πρίν, Aria. είπε:

@Chrussa1982 σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου....αυτές ακριβώς τις βλακείες λένε κ σε εμένα..έχεις παιδί κ μην πας κόντρα...κορίτσια εάν τον ακουγατε θα είχατε φρικαρει μου έλεγε πολύ άσχημα πράγματα για τις δοτριες υποτιμητικά τα είπα στην @Annaforyou και έφριξε γιατί η κοπέλα είναι δοτρια...δεν σας κρύβω ότι φοβήθηκα κ ειπα στον άντρα μου ότι πάμε βγάζω τον πολύποδα κ σταματάμε εδώ...

όμως πραγματικά πήρα δύναμη από όλες σας .δεν θα το βάλω κάτω για κανέναν άσχετο ...εμείς δεν θυμάμαι εάν σας το έχω γράψει αλλά δ έχουμε πει τπτ σε κανέναν ότι πάμε με δανεικά για να μην ακούσουμε τέτοιου είδους σχόλια ...και να που τα άκουσα από γιατρό υποτίθεται...

ναι θα βγάλω τον πολύποδα να τελειώνω και ότι θέλει ο Θεός ...

άντε να δεις κόκκινο κ εσύ να μπεις στην σειρά για τα δυδιμακια !!!

Μπράβο κοριτσακι μ αν θες να σταματήσεις θα το κάνεις γτ το επέλεξες εσύ όχι ο κάθε άσχετος. Με το καλό αύριο να πάνε όλα και μίλα με τον κουρτη να δεις που θα γελάς μετα

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Αγάπη μου 

Έχεις την υπέρτατη ευλογία να είσαι ήδη μανούλα. Εμείς παλεύουμε για την μητρότητα μην έχοντας ιδέα τι ακριβώς είναι αυτό. Και όμως το λαχταράμε, ακούμε τον κάθε π@π@ρ@ να μας λέει τα δικά του, τρώμε τα μούτρα μας και συνεχίζουμε. Εσύ που ζεις τη μητρότητα και ξέρεις ακριβώς τι σημαίνει να είσαι μάνα, ποιος είναι αυτός ο Καραγκιόζης που θα αποθαρρύνει από το να ξαναγίνεις μάνα;; Για όνομα του θεού!! Έχω νευριάσει τόσο πολύ!!! Θέλει να λέγεται γιατρός αυτός τώρα;; 

Κορίτσι μου από ότι διάβασα είσαι ήδη καλύτερα. Και έτσι να παραμείνεις. Κανένας μα κανένας δεν θα μας στερήσει το όνειρο να κάνουμε οικογένεια. Συγχωρέστε με είμαι πολύ συγχυσμένη. Πώς φέρονται έτσι ορισμένοι. Καλή επιτυχία αύριο για την υστεροσκοπηση νομίζω θα αφαιρέσεις και πολύποδα σωστά;; Και αν θες τη γνώμη μου αν νιώθεις καλύτερα μιλά στον Κουρ ..μπορεί γενικά να μην είναι και πολύ ομιλητικός αλλά σίγουρα θα σου δώσει εξηγήσεις 

Από τέτοια χορτάσαμε!! Ούτε τη γνώμη τους ζητήσαμε ούτε χρήματα για να κάνουμε εμείς παιδιά. Εμένα έχουν γυρίσει ευθαρσώς άτομα του επαγγελματικού μου περιβάλλοντος κ ξέρεις τι μου έχουν πει;; Ότι πάω κόντρα στο θέλημα του Θεού κ αν ήθελε ο Θεός θα είχα παιδάκι..και να μην πηγαίνω κόντρα στη φύση και παλεύω με εξωσωματικες..λες κ κάνουμε ότι κάνουμε για χόμπυ. Ε όχι!! Και όλα αυτά τα λένε γυναίκες που είχαν την τύχη απλά να κάνουν σεξ και να μείνουν έγκυες. 

Αχουυυυ θα τα τραβήξω σημεραααααααααααααααααα

Εσύ πες του δεν πας ενάντια στη φύση;;; ςς γτ δεν μπορώ να διανοηθώ ήταν όντως το πιο γρήγορο σπερματοζωαριο!!! 

• Χαχα 4

Αχ, κορίτσια. Τα διάβασα όλα αυτά που γράψατε. Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ και σε ποια. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον προσωπικό μας αγώνα και ταυτόχρονα και την κοινωνία. Λυπάμαι για κάθε άσχημο, αγενές ή αδιάκριτο σχόλιο που μπορεί να άκουσε κάθε κοπέλα. Από τη φύση μου είμαι πολύ διακριτική με τους ανθρώπους και όταν έρχομαι αντιμέτωπη με μια αγενή αδιακρισια σοκάρομαι! 

@Aria. Αυτό που κάνεις είναι μεγαλειώδες. Εγώ έχω κουραστεί τόσο πολύ από τις προσπάθειες που λέω αν ποτέ καταφέρω να κάνω ένα παιδί θα στείλω σε όλους τους γιατρούς ένα mail που θα γράφει "μάγκες, άντε γεια τώρα!" Και μετά διαβάζω εσένα ή την Καντι, που απ' ότι κατάλαβα ξαναμπαίνει στις προσπάθειες, και λέω τι δύναμη ρε φίλε! Είσαι παράδειγμα και ένας άνθρωπος που έχει πολύ αγάπη να δώσει. Κι εσύ κ ο άντρας σου. Σας βγάζω το καπέλο και να θυμάσαι ότι είσαι πολύ ψηλά. Μην σκύβεις για να δώσεις αξία στον οποίον να 'ναι. Όλα θα πάνε καλά!❤️ Άρχισε να προετοιμάζεις τον μεγάλο για αδερφάκι!!!❤️

• Μου αρέσει 7

8 ώρες πρίν, Condios είπε:

Σας εχει τυχει να μην "καρφωνεται" με τιποτα η βελονα με την προλουτεξ,,????????? παιζει ρολο το αυτοκολλητο που ηταν χθες εκει λετε,,,,αλλα αλλαξα τοσα σημεια,,, μολις πεταξα μια , την πηρα μαζι στο γραφειο να την κανω και δεν ειχα εφεδρικη 2η βελονα.....θα την κανω 17.30 αντι για 15,00 ,,,,, προσπαθησα σε 5 διαφορετικα σημεια,,,ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

@Condios ναι και εμενα μου ειχε τυχει απο ενα σημειο κ μετα συνεχως...αλλαζα μερος ξανα κ ξανα κ δεν εμπαινε με τπτ...τωρα δεν θυμαμαι να σου πω αλλα οι στις προλουτεξ η στις ινοχεπτ η στα ουτεοτζεσταν που διαβαζα τις οδηγιες αντενδειξεις κτλ  ελεγε οτι το δερμα χανει την ελαστικοτητα του..κ νομιζω οτι αυτο συνεβαινε...εγω ετσι νομιζω..μετα βεβαια απο αρκετεεεες ενεσεις που εκανα ξεκινησε αυτο.! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα.. Είμαι πολύ στεναχωρημενη και αναστατωμενη. 2:30 την νύχτα που πήγα τουαλέτα είδα αίμα στο σερβιέτακι, και στο σκούπισμα επίσης, και λίγο πόνο σαν περιόδου .. Έπειτα από λίγη ώρα ξαναπήγα και έπεσε και ένα κομμάτι πηγματος το οποίο το πήρα στα χέρια μου και δεν ήταν μόνο αίμα αλλά και κάτι σαν ιστός. Χάλασε όλη η διάθεσή μου και γκρεμίστηκε ο κόσμος γύρω μου..Ξαπλωσα αμέσως και τώρα το πρωί πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου και μου είπε 2 utrogestan τώρα από το στόμα και 2 το μεσημέρι και ξάπλα μέχρι νεότερες οδηγίες. Πήρα και στο κέντρο και με την κοπέλα που μίλησα με καθησηχασε πολύ και μου είπε ότι συμβαίνει αυτό στους 3 πρώτους μήνες, μπορεί να είναι μια μικρή αποκόλληση. Της έστειλα και φώτο με το πήγα.Της είπα ότι αυτό δεν το βλέπω σαν πηγμα αλλά σαν ιστό..Φοβαμαι μην έκανα αποβολή και αυτός είναι ο σάκος. Με καθησυχάσει πάλι και είπε αποκλείεται να είναι σάκος με έμβρυο.. Τώρα έχω λίγο αίμα όχι ζωηρό κόκκινο μόνο όταν σκουπιζομαι.. Απογοητευτηκα πολύ και όλο κλαίω.. Αν συμβεί κάτι δεν έχω καμία άλλη ευκαιρία.

• Λυπημένη/-ος 7

13 minutes ago, gigi 72 said:

Κορίτσια μου καλημέρα.. Είμαι πολύ στεναχωρημενη και αναστατωμενη. 2:30 την νύχτα που πήγα τουαλέτα είδα αίμα στο σερβιέτακι, και στο σκούπισμα επίσης, και λίγο πόνο σαν περιόδου .. Έπειτα από λίγη ώρα ξαναπήγα και έπεσε και ένα κομμάτι πηγματος το οποίο το πήρα στα χέρια μου και δεν ήταν μόνο αίμα αλλά και κάτι σαν ιστός. Χάλασε όλη η διάθεσή μου και γκρεμίστηκε ο κόσμος γύρω μου..Ξαπλωσα αμέσως και τώρα το πρωί πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου και μου είπε 2 utrogestan τώρα από το στόμα και 2 το μεσημέρι και ξάπλα μέχρι νεότερες οδηγίες. Πήρα και στο κέντρο και με την κοπέλα που μίλησα με καθησηχασε πολύ και μου είπε ότι συμβαίνει αυτό στους 3 πρώτους μήνες, μπορεί να είναι μια μικρή αποκόλληση. Της έστειλα και φώτο με το πήγα.Της είπα ότι αυτό δεν το βλέπω σαν πηγμα αλλά σαν ιστό..Φοβαμαι μην έκανα αποβολή και αυτός είναι ο σάκος. Με καθησυχάσει πάλι και είπε αποκλείεται να είναι σάκος με έμβρυο.. Τώρα έχω λίγο αίμα όχι ζωηρό κόκκινο μόνο όταν σκουπιζομαι.. Απογοητευτηκα πολύ και όλο κλαίω.. Αν συμβεί κάτι δεν έχω καμία άλλη ευκαιρία.

Πάρε βαθιές ανάσες! Κορίτσι μου καταλαβαινω την αναστάτωση σου. Λογικό είναι να τρομάξεις και να σκέφτεσαι όλα αυτά. Μίλησες και με το γιατρό και με το κέντρο και σου είπαν ότι δε σημαίνει απαραίτητα κάτι τέτοιο. Βαθιές ανάσες, ξεκούραση , θετικές σκέψεις όσο δύσκολο κι αν φαντάζει τώρα . Σου στέλνω πολύ πολύ αγάπη κι οοολη μου τη θετική ενέργεια .  Α μας λες κάθε σου σκέψη να τη διώχνουμε μαζί 

Ποτέ είναι να πας ξανά για χοριακη; 

πρίν από 19 λεπτά , gigi 72 είπε:

Μη στεναχωριεσαι, μπορει να μην ειναι κατι, σου ειπε να πασ καποια μερα για υπερυχο? το εχω ακουσει πολλές φορές να γίνεται

πρίν από 7 λεπτά , Fili είπε:

Πάρε βαθιές ανάσες! Κορίτσι μου καταλαβαινω την αναστάτωση σου. Λογικό είναι να τρομάξεις και να σκέφτεσαι όλα αυτά. Μίλησες και με το γιατρό και με το κέντρο και σου είπαν ότι δε σημαίνει απαραίτητα κάτι τέτοιο. Βαθιές ανάσες, ξεκούραση , θετικές σκέψεις όσο δύσκολο κι αν φαντάζει τώρα . Σου στέλνω πολύ πολύ αγάπη κι οοολη μου τη θετική ενέργεια .  Α μας λες κάθε σου σκέψη να τη διώχνουμε μαζί 

Ποτέ είναι να πας ξανά για χοριακη; 

Χοριακή δεν μου είπε ο γιατρός. Απλά να μιλήσουμε το απόγευμα ξανά.. Μόνο ξάπλα.. 21 του μηνός θα πήγαινα για να ακούσουμε καρδούλες.. Αυτό που φοβόμουν και δεν ήθελα να σκέφτομαι συνέβη.Απογοήτευση και ένα κενό.. Να πω ότι κουράστηκα δεν ισχύει.. Μόνο ένα φαγητό έκανα χθες και όλο ξάπλα.. Σκέφτομαι μην ήταν ένα ξέσπασμα που είχα με κλάματα χθες βράδυ όταν σκέφτηκα την μανούλα μου και πόσο θα ήθελα να είναι κοντά μου αυτές τις δύσκολες ώρες να μου συμπαρασταθει να με φροντίσει. Η μόνη μου ελπίδα η γλυκιά μας Παναγία που συντέλεσε σε αυτό το θαύμα και δεν θα αφήσει να συμβεί κάτι κακό τώρα.. Επίσης όλες εσείς με τα γλυκά και καθυσηχαστηκα σας λόγια.

• Μου αρέσει 2

19 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

ναι αγαπη μου τη θυμάμαι την ιστορία .. αν θυμάμαι καλά είχατε φύγει και είχατε πάει επαρχία?
έχε πίστη, η προσευχή βοηθάει και ομμμμ
το σημαντικό είναι οτι είστε αγαπημένοι και υγιής!
θα προσπαθήσω!!!!

**ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ**

ΧΟΡΙΑΚΗ 205!!!!

ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ!!!! @ΝΙΚΗΑΝΤΩΝΙΑ

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Συγχαρητήρια βρε Silvy μου!!! Ε ήμουν σίγουρη ότι θα είναι τριψήφια!!! Μπράβο!! Υπέροχους διπλασιασμους να έχεις και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!! :wub:♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , silvy22 είπε:

Μη στεναχωριεσαι, μπορει να μην ειναι κατι, σου ειπε να πασ καποια μερα για υπερυχο? το εχω ακουσει πολλές φορές να γίνεται

Μου είπε θα με δει αλλά δεν μου είπε πότε.. Απλά τώρα ξεκούραση και αύξηση φάρμακων. 

πρίν από 6 λεπτά , Kiddo είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Συγχαρητήρια βρε Silvy μου!!! Ε ήμουν σίγουρη ότι θα είναι τριψήφια!!! Μπράβο!! Υπέροχους διπλασιασμους να έχεις και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!! :wub:♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

ευχαριστώ πολύ!!! ♥️♥️ σύντομα και στα δικά σου , πλησιάζει ο καιρός!

πρίν από 7 λεπτά , gigi 72 είπε:

Μου είπε θα με δει αλλά δεν μου είπε πότε.. Απλά τώρα ξεκούραση και αύξηση φάρμακων. 

ηρεμία, βάλε κάτι χαλαρωτικό διάβασε κανα βιβλίο, εμείς θα είμαστε εδώ να σου κάνουμε παρεούλα

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , silvy22 είπε:

ευχαριστώ πολύ!!! ♥️♥️ σύντομα και στα δικά σου , πλησιάζει ο καιρός!

Δεν έχω και reactions με το χαμό πάλι 10+ σελίδων που γράφτηκαν χθες..!! :lol:

Καρδούλωμα από εδώ! ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου.. μακάρι!!

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

πρίν από 33 λεπτά , gigi 72 είπε:

Μην απογοητεύεσαι. Αν διαβάσεις στο φόρουμ θα δεις πολλές περιπτώσεις γυναικών που τους πρώτους μήνες είχαν μια αιμορραγία. Αποκλείεται να έπαιξε ρόλο το ότι εχθές είχες ένα ξέσπασμα για τη μαμά σου. Περίμενε να σε πάρει ο γιατρός σου τηλ κ ρώτα τον αν μπορείς να κάνεις χοριακη ή ακόμα καλύτερα να πας από εκεί να σε δει με έναν υπέρηχο. Ίσως στη χειρότερη να υποχώρησε το ένα έμβρυο, αν θυμάμαι καλά είχατε δει δύο σάκους. Οπότε, μείνε ξάπλα, πάρε τα φάρμακα σου και υπομονή γλυκούλα μου. Είναι καλό το ότι το αίμα σταματάει σιγά σιγά.  ❤️ 

πρίν από 42 λεπτά , gigi 72 είπε:

Καλημέρα κοριτσακι μ γλυκό είναι όντως πολύ συνηθισμένο. Εγώ σε όλες τις εγκυμοσύνες είχα αιμοραγιες. Και σε δύο ειδικά είχα. Ακριβώς το ίδιο με σένα πλήγματα και έλεγα απεβαλα και μάλιστα πήγαινα απευθείας στο Ρέα γτ μένω κοντά και έκανα υπέρηχο δεν είχα αποβάλει τη μία ήταν αποκόλληση και την άλλη συσπάσεις στη μήτρα και είχε σπάσει ένα αγγείο. 

Έχω περάσει 7 αυτόματες αποβολές και θα σ πω ότι αυτό που έχεις δεν το είχα σε καμία!!! Εσένα σ περιορίστηκε το αίμα και ο πόνος. Ίσως είναι μια αποκόλληση οπότε ξάπλα γρήγορα κ; ι μην αγχώνεσαι αγάπη μ όλα καλά. 

Ξάπλωσε και μίλα με τον γιατρό να δεις πότε θα πας για υπέρηχο. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...