Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Annaforyou είπε:

Και πολύ καλά έκανες κ τα πες!!! @Aria. Άμα ξαναμιλήσεις μαζί του πες του ότι εσύ ξέρεις μια δότρια έξυπνη, όμορφη, μορφωμένη, σπουδαγμενη και κοσμογυρισμενη!(για μένα λέω! :P) Κ αν δεν σε πιστεύει,  να του στείλω το βιογραφικό μου!!

Μα προσβλήθηκα τώρα!

Όντως θα του το πω....δεν θα ξαναεπικοινωνισω πότε με αυτόν!!!με αποτελείωσε κορίτσια αλήθεια εάν δ ήσασταν εσείς δ ξέρω τι θα έκανα πως θα συνέχιζα....

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 hour ago, Aria. είπε:

Όντως θα του το πω....δεν θα ξαναεπικοινωνισω πότε με αυτόν!!!με αποτελείωσε κορίτσια αλήθεια εάν δ ήσασταν εσείς δ ξέρω τι θα έκανα πως θα συνέχιζα....

Αγάπη μου 

Έχεις την υπέρτατη ευλογία να είσαι ήδη μανούλα. Εμείς παλεύουμε για την μητρότητα μην έχοντας ιδέα τι ακριβώς είναι αυτό. Και όμως το λαχταράμε, ακούμε τον κάθε π@π@ρ@ να μας λέει τα δικά του, τρώμε τα μούτρα μας και συνεχίζουμε. Εσύ που ζεις τη μητρότητα και ξέρεις ακριβώς τι σημαίνει να είσαι μάνα, ποιος είναι αυτός ο Καραγκιόζης που θα αποθαρρύνει από το να ξαναγίνεις μάνα;; Για όνομα του θεού!! Έχω νευριάσει τόσο πολύ!!! Θέλει να λέγεται γιατρός αυτός τώρα;; 

Κορίτσι μου από ότι διάβασα είσαι ήδη καλύτερα. Και έτσι να παραμείνεις. Κανένας μα κανένας δεν θα μας στερήσει το όνειρο να κάνουμε οικογένεια. Συγχωρέστε με είμαι πολύ συγχυσμένη. Πώς φέρονται έτσι ορισμένοι. Καλή επιτυχία αύριο για την υστεροσκοπηση νομίζω θα αφαιρέσεις και πολύποδα σωστά;; Και αν θες τη γνώμη μου αν νιώθεις καλύτερα μιλά στον Κουρ ..μπορεί γενικά να μην είναι και πολύ ομιλητικός αλλά σίγουρα θα σου δώσει εξηγήσεις 

1 ώρα πρίν, Villi είπε:

Αυτο που ο καθε ένας έχει άποψη για τα πάντα με ξεπερνάει. Να πει για το σπερμα το καταλαβαινω για μικρόβια κλπ ολα τα αλλα που ειπε ειναι καθαρά δικές του προκαταλήψεις, και όπως βλέπεις καμία άλλη εδώ μέσα δεν ταράζεται με τις μ@λκς που άκουσες. Άκου aids.. 

Κι εμενα πριν τρεις μέρες μου είπε ένας γιατρός να υιοθετήσω παιδί και να μην κάνω εξωσωματικη επειδή ειμαι 46, λες και ρώτησα την άποψη του. 

Από τέτοια χορτάσαμε!! Ούτε τη γνώμη τους ζητήσαμε ούτε χρήματα για να κάνουμε εμείς παιδιά. Εμένα έχουν γυρίσει ευθαρσώς άτομα του επαγγελματικού μου περιβάλλοντος κ ξέρεις τι μου έχουν πει;; Ότι πάω κόντρα στο θέλημα του Θεού κ αν ήθελε ο Θεός θα είχα παιδάκι..και να μην πηγαίνω κόντρα στη φύση και παλεύω με εξωσωματικες..λες κ κάνουμε ότι κάνουμε για χόμπυ. Ε όχι!! Και όλα αυτά τα λένε γυναίκες που είχαν την τύχη απλά να κάνουν σεξ και να μείνουν έγκυες. 

• Μου αρέσει 8
  • Λυπημένη/-ος 2

1 hour ago, Villi said:

Αυτο που ο καθε ένας έχει άποψη για τα πάντα με ξεπερνάει. Να πει για το σπερμα το καταλαβαινω για μικρόβια κλπ ολα τα αλλα που ειπε ειναι καθαρά δικές του προκαταλήψεις, και όπως βλέπεις καμία άλλη εδώ μέσα δεν ταράζεται με τις μ@λκς που άκουσες. Άκου aids.. 

Κι εμενα πριν τρεις μέρες μου είπε ένας γιατρός να υιοθετήσω παιδί και να μην κάνω εξωσωματικη επειδή ειμαι 46, λες και ρώτησα την άποψη του. 

Αααααα μα πόσοι παπαρ3ς κυκλοφορούν εκεί έξω πραγματικά δηλαδή ! Ποσό γαματο θα ήταν κάθε φορά που έλεγαν τέτοιες μλκς να έπεφτε μια Συμπαντική σφαλιάρα ! Έτσι απο το υπερπέραν ! Πφφφφφφφφφ 

@Aria. χαίρομαι που λίγο ηρέμησες και που το μοιράστηκες εξαρχής. Όπως κατάλαβες καμία μας δεν το πήρε σοβαρά και δεν ανησύχησε η ταράχτηκε. Τουλάχιστον όχι για το λόγο που φοβόσουν . Φιλί στο παιδάκι σου και σύντομα εύχομαι να αποκτήσει το αδερφάκι που ονειρεύεσαι ❤️

18 minutes ago, Chrussa1982 said:

Από τέτοια χορτάσαμε!! Ούτε τη γνώμη τους ζητήσαμε ούτε χρήματα για να κάνουμε εμείς παιδιά. Εμένα έχουν γυρίσει ευθαρσώς άτομα του επαγγελματικού μου περιβάλλοντος κ ξέρεις τι μου έχουν πει;; Ότι πάω κόντρα στο θέλημα του Θεού κ αν ήθελε ο Θεός θα είχα παιδάκι..και να μην πηγαίνω κόντρα στη φύση και παλεύω με εξωσωματικες..λες κ κάνουμε ότι κάνουμε για χόμπυ. Ε όχι!! Και όλα αυτά τα λένε γυναίκες που είχαν την τύχη απλά να κάνουν σεξ και να μείνουν έγκυες. 

Συμπαντικες σφαλιάρες και σε αυτούς παρακαλώ. Πππππππλατς στο κεφάλι. Πφφφφφφφ

• Μου αρέσει 5

πρίν από 14 λεπτά , Fili είπε:

Αααααα μα πόσοι παπαρ3ς κυκλοφορούν εκεί έξω πραγματικά δηλαδή ! Ποσό γαματο θα ήταν κάθε φορά που έλεγαν τέτοιες μλκς να έπεφτε μια Συμπαντική σφαλιάρα ! Έτσι απο το υπερπέραν ! Πφφφφφφφφφ 

@Aria. χαίρομαι που λίγο ηρέμησες και που το μοιράστηκες εξαρχής. Όπως κατάλαβες καμία μας δεν το πήρε σοβαρά και δεν ανησύχησε η ταράχτηκε. Τουλάχιστον όχι για το λόγο που φοβόσουν . Φιλί στο παιδάκι σου και σύντομα εύχομαι να αποκτήσει το αδερφάκι που ονειρεύεσαι ❤️

Ε μα είδες τι κυκλοφορεί εκεί έξω?? Ευτυχώς που έχουμε η μία την άλλη εδώ μέσα τα λέμε, μοιραζόμαστε τα πάντα και όλα τα άσχημα μικραίνουν μικραίνουν και εξαφανίζονται.

Μόνο σφαλιάρες?? Και ένα φτύσιμο στα μούτρα τους έτσι γιατί μπορούμε!!

• Μου αρέσει 5

4 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε ? Χαίρομαι που διαβάζω ότι αυξάνονται οι εγκυουλες μας!!!

Εγώ σήμερα δ είμαι κ τόσο στα καλά μου.αυριο πάω Αθήνα για την υστεροσκοπιση να βγάλουμε τον πολύποδα με τον Κουρ ...οκ αυτό δ με αγχωνει κ τόσο έχω περάσει κ πιο δύσκολα...το θέμα μου είναι άλλο κ θέλω τα φώτα σας γιατί κάποιος μου έβαλε ένα ζουζουνι στο μυαλό κ θα τρελαθώ...

Η ιστορία έχει ως εξής: πήρα σε ένα εξειδικευμένο κέντρο για να ρωτήσω για τον κατακερματισμο μας τι άλλο μπορούμε να κάνουμε...ο κυριουλης ήταν πολύ καλός κ εξυπηρετικός μου είπε κάποια πράγματα για την εξέταση μας κ εκεί που του διάβασα το αποτέλεσμα μου λέει άδικα παίρνει ο άντρας σου τα androfertil ο άνθρωπος έχει φλεγμονή ....εγκεφαλικό εγώ γιατι πλήρωσα 270€ τις βιταμινες αλλά κ γιατί πήγα σε ουρολόγο ανδρολογο κ δ είπε τπτ !!!μου λέει έχετε μικρόβιο ίσως ουρεοπλασμα,μυκοπλασμα χλαμύδια ψαχτειται του λέω είχα ουρεοπλασμα έχω πάρει αγωγή κ όλα οκ...κ μου είπε ότι ο άντρας μου έπρεπε να είχε πάρει για 1 μήνα την αγωγή κ όχι όσο εγώ...λέω οκ θα πάμε να κάνουμε εξετάσεις κ θα την πάρει προλαβαίνουμε λέω εγώ...

Μετά με ρώτησε για την αμι μου του την είπα κ μου λέει άστο μείνε με ένα παιδάκι ...δεύτερο εγκεφαλικό..

Μετά του λέω πάμε με δωρεά ωαρίων κ εκεί με τελείωσε ρε κορίτσια άρχισε να μου λέει κ που ξέρεις την δοτρια κ τι είναι αυτά...θέλω να βάλω τα κλάματα αλήθεια κρατιέται με το ζόρι...συγνώμη εάν σας αγχωνω εάν σας δημιουργώ πρόβλημα αλλά αυτός μου είπε ότι οι δοτριες δ είναι κ η αφρόκρεμα κ δ ξέρεις εάν έχουν. Aids γιατί αυτό φαίνεται μετά από καιρό κ μην είσαι σίγουρη ότι κάνουν όλες τις εξετάσεις.

Δ θυμάμαι το όνομα της κοπέλας που ήταν δοτρια εδώ εάν μπορεί να με βοηθήσει να μου πει τι γίνεται τι εξετάσεις κάνουν  κ εάν υπάρχουν κριτήρια.ας πουμε ο κουρ που τον ρωτησα για την κυστική ίνωση μου είπε ότι εάν έχει έστω κ μια ανωμαλία η δοτρια κόβεται ...σας ζητάω κ πάλι συγνώμη αλλά δ ξέρω που να απευθυνθώ κ να μάθω την αλήθεια...

Κοριτσι μου αυτα που λεει για τις δοτριες θεωρω οτο ειναι αρλουμπες. Σε καποια κεντρα ισως ισχυει αυτο αλλα στα περισσοτερα ελεγχονται σε ολες αυτες τις ασθενειες. Επισης ο γιατρος μου σε ενα αρθρο ειχε γραψει οτι οι γυναικες αμω των 40 ετων με εξωσωματικη ειναι με δοτρις εδω και παρα πολλα χρονια ασχετο αν δεν το ξερει ο κοσμος. Θα μας τα πει καλυτερα η @Annaforyou που ειναι δοτρια και τα γνωριζει απο πρωτο χερι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

15 minutes ago, Viv37 said:

Κοριτσι μου αυτα που λεει για τις δοτριες θεωρω οτο ειναι αρλουμπες. Σε καποια κεντρα ισως ισχυει αυτο αλλα στα περισσοτερα ελεγχονται σε ολες αυτες τις ασθενειες. Επισης ο γιατρος μου σε ενα αρθρο ειχε γραψει οτι οι γυναικες αμω των 40 ετων με εξωσωματικη ειναι με δοτρις εδω και παρα πολλα χρονια ασχετο αν δεν το ξερει ο κοσμος. Θα μας τα πει καλυτερα η @Annaforyou που ειναι δοτρια και τα γνωριζει απο πρωτο χερι

Αχ αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που θέλω αν πανε όλα καλά , όταν έρθει επιτέλους το μπεμπακι να το ξέρει ότι είναι από δοτρια. Φτάνει πια με αυτή τη μυστικότητα λες και θίγεται η γυναικεία μας υπόσταση γμτ τα στερεότυπα δηλαδή 

πφφφφφφφφ

Και οοοοοοοοομμμμμμμμμμμμ γιατί σήμερα δεν το είπα πολύ χεχεχε αχαχαζζχαχαχ

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 3

3 ώρες πρίν, Aria. είπε:

@MELINASP ναι ...πήρα γιατί διάβασα ότι κάνει μια πιο εξειδικευμένη dfi...εγώ σκέψου είχα ουρεοπλασμα όταν ήμουν έγκυος το γιο μου κ πήρα αγωγή υπόθετα ..κ ο άντρας μου ...έκανα Ξανα είχε περάσει...μετά από δύο τρία χρόνια ξανακάνω είχα πάλι πήρα πάλι αγωγή όλα οκ περισυ έκανα ξανά δεν είχα...αυτός λέει ότι το 15 που έδωσε στην ποσότητα ο άντρας μου δείχνει ότι υπάρχει φλεγμονή...

Δ έχει κάνει εξέταση για μικρόβιο ο ουρολόγος που πήγαμε εδώ μετά το dfi μας είπε ότι δ χρειάζεται τπτ...τώρα θα τον βάλω να πάει να κάνει...βρε κορίτσια όλο κάποιο εμπόδιο όλο κάτι γίνεται δ ξέρω μήπως είναι σημάδι να σταματήσω κ να μείνω με το παιδάκι μου ...για αυτό προσπαθώ να μην είναι μόνο του αντοχές δ έχω άλλες ψυχολογία δάπεδο...είμαι μέσα στο αυτοκίνητο κ κλαίω να μην με δουν στο σπίτι ...

3 ώρες πρίν, Aria. είπε:

@MELINASP ναι ...πήρα γιατί διάβασα ότι κάνει μια πιο εξειδικευμένη dfi...εγώ σκέψου είχα ουρεοπλασμα όταν ήμουν έγκυος το γιο μου κ πήρα αγωγή υπόθετα ..κ ο άντρας μου ...έκανα Ξανα είχε περάσει...μετά από δύο τρία χρόνια ξανακάνω είχα πάλι πήρα πάλι αγωγή όλα οκ περισυ έκανα ξανά δεν είχα...αυτός λέει ότι το 15 που έδωσε στην ποσότητα ο άντρας μου δείχνει ότι υπάρχει φλεγμονή...

Δ έχει κάνει εξέταση για μικρόβιο ο ουρολόγος που πήγαμε εδώ μετά το dfi μας είπε ότι δ χρειάζεται τπτ...τώρα θα τον βάλω να πάει να κάνει...βρε κορίτσια όλο κάποιο εμπόδιο όλο κάτι γίνεται δ ξέρω μήπως είναι σημάδι να σταματήσω κ να μείνω με το παιδάκι μου ...για αυτό προσπαθώ να μην είναι μόνο του αντοχές δ έχω άλλες ψυχολογία δάπεδο...είμαι μέσα στο αυτοκίνητο κ κλαίω να μην με δουν στο σπίτι ...

Οχι κοριτσι μου γλυκο! Αν ηταν ετσι θα επρεπε να τα παρατουσαμε ολες μας οταν μας ειπαν οτι δεν μπορουμε να κανουμε δικο μας παιδακι. Τα εμποδια υπαρχουν παντα. Οσο περισσοτερα τοσο μεγαλυτερη η δικαιωση στο τελος! Μην μου στεναχωριεσαι. Θα τις ξεπεράσετε τις δυσκολιες. Ενα ενα τα πιανουμε. Αν τα σκεφτεσαι ολα μαζι λογικό να τρομοκρατηθεις και μα σε παρει απο κατω.  Τωρα δειτε αυτο με τη φλεγμονη. Μετα το επομενο βημα. Οχι ολα μαζι ταυτοχρονα.

Επίσης ξεχασα να σου πω οτι π γιατρος μου ηταν εποσης για πολλα χρονια στην επιτροπη επιλογης δοτριων λαο στο θεμα των εξετασεων ηταν απολυτος. Ελεγχονται ολα. Δεν υπαρχει περιπτωση να εχουν αρρωστια και να δωσουν ωαρια

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Αγάπη μου 

Έχεις την υπέρτατη ευλογία να είσαι ήδη μανούλα. Εμείς παλεύουμε για την μητρότητα μην έχοντας ιδέα τι ακριβώς είναι αυτό. Και όμως το λαχταράμε, ακούμε τον κάθε π@π@ρ@ να μας λέει τα δικά του, τρώμε τα μούτρα μας και συνεχίζουμε. Εσύ που ζεις τη μητρότητα και ξέρεις ακριβώς τι σημαίνει να είσαι μάνα, ποιος είναι αυτός ο Καραγκιόζης που θα αποθαρρύνει από το να ξαναγίνεις μάνα;; Για όνομα του θεού!! Έχω νευριάσει τόσο πολύ!!! Θέλει να λέγεται γιατρός αυτός τώρα;; 

Κορίτσι μου από ότι διάβασα είσαι ήδη καλύτερα. Και έτσι να παραμείνεις. Κανένας μα κανένας δεν θα μας στερήσει το όνειρο να κάνουμε οικογένεια. Συγχωρέστε με είμαι πολύ συγχυσμένη. Πώς φέρονται έτσι ορισμένοι. Καλή επιτυχία αύριο για την υστεροσκοπηση νομίζω θα αφαιρέσεις και πολύποδα σωστά;; Και αν θες τη γνώμη μου αν νιώθεις καλύτερα μιλά στον Κουρ ..μπορεί γενικά να μην είναι και πολύ ομιλητικός αλλά σίγουρα θα σου δώσει εξηγήσεις 

@Chrussa1982 σε ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου....αυτές ακριβώς τις βλακείες λένε κ σε εμένα..έχεις παιδί κ μην πας κόντρα...κορίτσια εάν τον ακουγατε θα είχατε φρικαρει μου έλεγε πολύ άσχημα πράγματα για τις δοτριες υποτιμητικά τα είπα στην @Annaforyou και έφριξε γιατί η κοπέλα είναι δοτρια...δεν σας κρύβω ότι φοβήθηκα κ ειπα στον άντρα μου ότι πάμε βγάζω τον πολύποδα κ σταματάμε εδώ...

όμως πραγματικά πήρα δύναμη από όλες σας .δεν θα το βάλω κάτω για κανέναν άσχετο ...εμείς δεν θυμάμαι εάν σας το έχω γράψει αλλά δ έχουμε πει τπτ σε κανέναν ότι πάμε με δανεικά για να μην ακούσουμε τέτοιου είδους σχόλια ...και να που τα άκουσα από γιατρό υποτίθεται...

ναι θα βγάλω τον πολύποδα να τελειώνω και ότι θέλει ο Θεός ...

άντε να δεις κόκκινο κ εσύ να μπεις στην σειρά για τα δυδιμακια !!!

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Fili είπε:

@Viv37μπραβο σου ,όχι αλήθεια ΜΠΡΑΒΟ που ξανά πήρες τηλέφωνο. Έτσι σε θέλω! Αγάπη μου να περάσετε υπέροχα στο ταξίδι με το γλυκό σου και εύχομαι να αφήσετε όλες τις δυσκολίες πίσω κι από εδώ και πέρα μόνο γέλια, χαρές , και σύντομα παιδικές φωνούλες !!! 

Η αλήθεια ειναι οτι διστασα λιγο αλλα μετα λέω ας παρω γιατι θα με κραξει η @Fili αν δεν παρω χαχαχαχαχα! Το φοβο σου εχω χαχαχαχαχα!

@Annaforyou ε μα πες τα κοριτσι μου γιατι θα μας τρελανουν οι ασχετοι που ανοιγουν το στονα τους και δεν ξερουν τι λενε! Ετσι απλως για να πουν την αποψη τους και να νιωσουν σημαντικοι! Συγχιστηκα τωρα! Το εκανε το κοριτσι να κλαιει χωρις λογο!!!! Λες και λιγα περναμε καο χρειαζομαστε κι αλλο αγχος!! Παλι καλα σε εχουμε κι εσενα εδω να μας ξεκαθαριζεις τα πραγματα! Ουφ

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου γλυκά κ αγαπημένα να ξέρετε ότι με βοηθήσατε τόσο πολύ όσο δεν φαντάζεστε!!!η πρώτη μου κουβέντα όταν έκλεισα το τηλ ήταν θα το πω στα κορίτσια!!!είστε οι φίλες που δεν γνωρίζω αλλά σαν νιώθω πολύ κοντα μου γιατί μας ενώνει ο ίδιος σκοπός το ίδιο άγχος...δεν έχει σημασία εάν έχεις ένα η δύο ή τρία παιδιά...ένα παιδάκι είναι πάντα ευπρόσδεκτο...έχω χάσει 5 και ο πόνος είναι αφορητος καρδούλα είχα ακούσει στο ένα αλλά πονούσαν το ίδιο σε όλες τις απόξεσεις...έχω πει ότι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δ εύχομαι να ζήσει κάτι τετοιο... Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μας κόβει το όνειρο ,την ελπίδα...σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου 

πρίν από 19 λεπτά , Viv37 είπε:

Οχι κοριτσι μου γλυκο! Αν ηταν ετσι θα επρεπε να τα παρατουσαμε ολες μας οταν μας ειπαν οτι δεν μπορουμε να κανουμε δικο μας παιδακι. Τα εμποδια υπαρχουν παντα. Οσο περισσοτερα τοσο μεγαλυτερη η δικαιωση στο τελος! Μην μου στεναχωριεσαι. Θα τις ξεπεράσετε τις δυσκολιες. Ενα ενα τα πιανουμε. Αν τα σκεφτεσαι ολα μαζι λογικό να τρομοκρατηθεις και μα σε παρει απο κατω.  Τωρα δειτε αυτο με τη φλεγμονη. Μετα το επομενο βημα. Οχι ολα μαζι ταυτοχρονα.

Επίσης ξεχασα να σου πω οτι π γιατρος μου ηταν εποσης για πολλα χρονια στην επιτροπη επιλογης δοτριων λαο στο θεμα των εξετασεων ηταν απολυτος. Ελεγχονται ολα. Δεν υπαρχει περιπτωση να εχουν αρρωστια και να δωσουν ωαρια

πρίν από 10 λεπτά , Viv37 είπε:

Η αλήθεια ειναι οτι διστασα λιγο αλλα μετα λέω ας παρω γιατι θα με κραξει η @Fili αν δεν παρω χαχαχαχαχα! Το φοβο σου εχω χαχαχαχαχα!

@Annaforyou ε μα πες τα κοριτσι μου γιατι θα μας τρελανουν οι ασχετοι που ανοιγουν το στονα τους και δεν ξερουν τι λενε! Ετσι απλως για να πουν την αποψη τους και να νιωσουν σημαντικοι! Συγχιστηκα τωρα! Το εκανε το κοριτσι να κλαιει χωρις λογο!!!! Λες και λιγα περναμε καο χρειαζομαστε κι αλλο αγχος!! Παλι καλα σε εχουμε κι εσενα εδω να μας ξεκαθαριζεις τα πραγματα! Ουφ

Να φύγεις να πας το ταξίδι σου και να περάσεις τέλεια!!!!σιγά βρε εάν έρθει η δοτρια τότε γυρνάς πίσω....λύσεις υπάρχουν...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Αγάπη μου 

Κατι τετοια σχολια με βγαζουν απο τα ρουχα μου! Να απαντησεις σ' αυτα τα άτομα οτι αν ο Θεος δεν ηθελε δε θα μας εδινε το μυαλο να αναπτυξουμε την ιατρική και τοσα αλλα πραγματα και να φτάσουμε να εχουμε την τεχνογχωσια για εξωσωματικες με δοτριες. Επισης ο Θεος δε θας εδωσε σπιτια για να ζουμε αρα αυτοι που σου τα ειπαν να πανε να ζησουν εξω στο δασος αφου ετσι τους επλασε ο Θεος και να απαρνηθουν και ηλεκτρισμο και θερμανση και ολα! Οχι οτι τους συμφερει μονο!  Αντε τωρα! Εκ του ασφαλους μιλανε για Θεο!  Μη σου πω οτι δε θα εχουν πατησει σε εκκλησια εκτος και αν ειναι για να κουτσομπολεψουν οσους ειναι εκει! 

1 hour ago, Fili είπε:

@Fili στέλνω νοητο μήνυμα στη δοτριά μου να ενημεωσει τους γείτονες της στο υπερπεραν για τις συμπαντικες σφαλιάρες! Αφου κατάγεται απο εκεί το κοριτσι θα μας κανει μια εξυπηρετηση 

πρίν από 39 λεπτά , Fili είπε:

Αχ αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που θέλω αν πανε όλα καλά , όταν έρθει επιτέλους το μπεμπακι να το ξέρει ότι είναι από δοτρια. Φτάνει πια με αυτή τη μυστικότητα λες και θίγεται η γυναικεία μας υπόσταση γμτ τα στερεότυπα δηλαδή 

πφφφφφφφφ

Και οοοοοοοοομμμμμμμμμμμμ γιατί σήμερα δεν το είπα πολύ χεχεχε αχαχαζζχαχαχ

Ακριβως αυτο! Λες και παμε να κανουμε κανενα εγκλημα και πρεπει να το κραταμε μυστικο! Ομμμμμμμμμ

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

πρίν από 26 λεπτά , Viv37 είπε:

@Aria. Να δεύτερο ζωντανό παράδειγμα η δότρια της @Viv37 που είναι αστροναύτης η κοπέλα και έχει πάει για αποστολή στο διάστημα και την περιμένουμε να γυρίσει για τη  δωρεά :D

• Χαχα 8

Αχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχα

43 minutes ago, Viv37 said:

Έτσι έτσι…. Αν τολμάς μην πάρεις !! Καλυτερα τρία λεπτά ντροπή στο τηλέφωνο (που μειώνονται σε κάθε επόμενο ) παρά το πρήξιμο που θα φας. Χαχχαχαχχα

38 minutes ago, Viv37 said:

Κατι τετοια σχολια με βγαζουν απο τα ρουχα μου! Να απαντησεις σ' αυτα τα άτομα οτι αν ο Θεος δεν ηθελε δε θα μας εδινε το μυαλο να αναπτυξουμε την ιατρική και τοσα αλλα πραγματα και να φτάσουμε να εχουμε την τεχνογχωσια για εξωσωματικες με δοτριες. Επισης ο Θεος δε θας εδωσε σπιτια για να ζουμε αρα αυτοι που σου τα ειπαν να πανε να ζησουν εξω στο δασος αφου ετσι τους επλασε ο Θεος και να απαρνηθουν και ηλεκτρισμο και θερμανση και ολα! Οχι οτι τους συμφερει μονο!  Αντε τωρα! Εκ του ασφαλους μιλανε για Θεο!  Μη σου πω οτι δε θα εχουν πατησει σε εκκλησια εκτος και αν ειναι για να κουτσομπολεψουν οσους ειναι εκει! 

@Fili στέλνω νοητο μήνυμα στη δοτριά μου να ενημεωσει τους γείτονες της στο υπερπεραν για τις συμπαντικες σφαλιάρες! Αφου κατάγεται απο εκεί το κοριτσι θα μας κανει μια εξυπηρετηση 

Ακριβως αυτο! Λες και παμε να κανουμε κανενα εγκλημα και πρεπει να το κραταμε μυστικο! Ομμμμμμμμμ

Ναι ρε εσυ..ακριβώς  αυτό. Δε λεω ότι θα βγάλω και ντουντούκα αλλά κι αυτή η μυστικοπάθεια πια δε μου αρέσει καθόλου. Δεν το εχω συζητήσει με το γλυκάκι μου ακόμα. Πιστεύω όμως ότι θα συμφωνήσει. Ας έρθει η ώρα και θα ενημερώσω σχετικά. Οοοοοοοοομμμμμμμμμμμ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Annaforyou είπε:

@Aria. Να δεύτερο ζωντανό παράδειγμα η δότρια της @Viv37 που είναι αστροναύτης η κοπέλα και έχει πάει για αποστολή στο διάστημα και την περιμένουμε να γυρίσει για τη  δωρεά :D

Χαχαχαχαχα! Ισχυει!

Μου τελειωσαν τα reactions παλι! 

πρίν από 14 λεπτά , Fili είπε:

Αχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχα

Έτσι έτσι…. Αν τολμάς μην πάρεις !! Καλυτερα τρία λεπτά ντροπή στο τηλέφωνο (που μειώνονται σε κάθε επόμενο ) παρά το πρήξιμο που θα φας. Χαχχαχαχχα

Ναι ρε εσυ..ακριβώς  αυτό. Δε λεω ότι θα βγάλω και ντουντούκα αλλά κι αυτή η μυστικοπάθεια πια δε μου αρέσει καθόλου. Δεν το εχω συζητήσει με το γλυκάκι μου ακόμα. Πιστεύω όμως ότι θα συμφωνήσει. Ας έρθει η ώρα και θα ενημερώσω σχετικά. Οοοοοοοοομμμμμμμμμμμ

Χαχαχα! Πλακα πλακα σ' ευχαριστω γι αυτο!! Εμενα το δικο μου το γλυκακι δε θελει να το πουμε αλλα θα του αλλαξω γνωμη. Εχω προετοιμαστει πολυ καλα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 53 λεπτά , Viv37 είπε:

Χαχαχαχαχα! Ισχυει!

Μου τελειωσαν τα reactions παλι! 

Χαχαχα! Πλακα πλακα σ' ευχαριστω γι αυτο!! Εμενα το δικο μου το γλυκακι δε θελει να το πουμε αλλα θα του αλλαξω γνωμη. Εχω προετοιμαστει πολυ καλα

Πωπω πάλι δεν έχω φατσούλες και καρδούλες!!! Εμένα πάλι ο καλός μου ότι θέλω εγώ κάνει σε αυτό το θέμα. Του έχω δώσει σαφείς οδηγίες!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...